ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב שהשימוש היחידי הוא מסנג'ר, אימייל, אינרנט, וקצת קבצים. אני רוצה שהמחשב יחזיק קצת זמן, אבל עיקר השימוש שלו הוא הנ"ל . תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, מוזיקה, צפיה בסרטים (HD-1080), אופיס. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0, VGA * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? גם וגם. * כונן Bluray? לא חייב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, HP, ASUS, Lenovo רצוי גם מעבד i5 מסדרת sandy bridge, שיהיו רמקולים איכותיים וחזקים, שהמסך עצמו יהיה איכותי, ושהמחשב לא יהיה מאלה שמתחממים הרבה. תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כמה הצעות למפרט למחשב של משחקים עד 5000 שקל אבל כולל הכל - יעני מסך דק, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים והכל בקיצור
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב משחקים עד 6000 שקל גג כולל צורב DVD בלי משחק זה מה שיש לי עד עכשיו אני רוצה לפחות 2 מפרטים טובים מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 לוח: Asus P5B זכרון: TwinMOS 1GB DDRII 800MHZ x 2 (סה"כ 2GB זיכרון) כרטיס מסך: Asus 7950GT 512MB DDR3 PCI-E הרד-דיסק: WD 250GB SATA2 16MB כונן אופטי: NEC 3550A ספק: HEC 500W מארז: לבחירתי תודה למי שיעזור צריך את זה עד יום שישי
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קודם כל מה שאני מחפש מהנייד שלי זה דבר ראשון אמינות ועמידות שאני לא יתחיל לטייל איתו במעבדות לא יוצא הרבה מהבית רוצה מסך 15 שימושים עיקריים: אינטרנט תוכנות אמיול אופיס מעט משחקים ומוזיקה הרוב הגדול זה גלישה באינטרנט חשבתי על המפרט הבא שהוא בטח מעולה על הנייר, השאלה איך האיכות והאמינות Gigabyte W566N-P83T2 Model W566N-P83T2 CPU Intel® Core 2Duo Processor T8300,3MB L2 Cache,2.4GHz,800MHz FSB Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 250GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB Optical Device DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim Lan PCI-E Ethernet 10/1…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך מעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לגלישה כמצויין למטה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות לא יודע, סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, המחשב הישן שלי כבר די גוסס והחלטתי לקנות אחד חדש. דיברתי עם טכנאי מחשבים שאני מכיר והוא הציע לי את זה: לוח אם אינטלINTEL DG43RK ROCK FISH מעבד אינטל 6600E זכרונות 4GB DDR3 קינגסטון צורב די וי די סמסונג דיסק קשיח 500GB כרטיס גרפי GT520 GB DDR31 ]ספק כוח 500W MONO MODE איכותי. אחריות 3 שנים על חלקים (שנה ראשונה באתר הלקוח). סה"כ מחיר: 1750.00 ₪ התקנה הובלה והגדרות 280.00 ₪ המחירים כוללים מע"מ. מה אתם אומרים לגביי המחיר ולגביי המפרט עצמו ? חשוב לציין שאני לא צריך מחשב חזק מאוד. אני לא מתכנן לשחק GTA או שום משחק כבד מדי. השימוש העקרי יהיה גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים מדי פעם, והרבה צפייה במשחקי כדורגל באינטרנט. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויזוז חלק …
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום כמו שאתם רואים אני חדש כאן ואני צריך מפרט למחדש חדש מטרת המחשב העיקרית היא משחקי רשת ומשחקים כבדים. תקציבי הוא בערך 4200 ש"ח כולל רמקולים מקלדת ועכבר, לא כולל מסך. כמובן שהזיכרון לא ירד מ2GB, לא חשוב אם זה 667Mhz או 800, OC לא מתוכנן כרגע. מעבד, עדיפות גדולה לAMD, גם מבחינת תקציב. כרטיס מסך תומך DX10 כמובן, מותאם למסך 19" רחב. בעיקרון אני צריך מחשב טוב, שלא ייחשב כזבל בעוד שנתיים ושיסחוב משחקים והרבה תוכנות במקביל בצורה טובה מאוד. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב שני. מאחר והשימוש יהיה בסיסי מאד (גלישה + אופיס) אני תוהה אם כדאי לי לקנות חדש או ללכת על משומש. במערכת המפרטים המפרט הזול ביותר הוא של 1600 ש"ח ויש לו את היתרון של אחריות. האם יש מחשב משומש - נניח בחצי מחיר - שיוכל לתת לי את אותם ביצועים? אם כן, תוכלו לתת לי דוגמא למפרט כזה? הדבר היחיד שנראה לי חשוב להקפיד עליו זה הזיכרון - 4GB. אני רוצה שהוא יוכל להריץ HD בלי בעיות ולפתוח קבצי DOCX. ה-OS תהיה WIN7. אם אני קונה משומש, על מה כדאי להקפיד? ממה כדאי להמנע? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום.. טוב בקיצור אני לא אחד שמבין כל כך במחשבים ולא יודע כל חלק מה עושה ויש לי מחשב כבר שנתיים ואני מרגיש שהוא חלש לי[למשחקים] כבר בקושי עובד. אז רציתי שהמבינים שבפורום אם אפשר יכינו לי מחשב בסביבות 3000-3500 שיהיה הכי טוב שאפשר במחיר הזה כמובן למשחקים ואני מתכוון שהמשחקים הגדולים כמו כל מלחמות העולם ואלה יעבדו חלק ובאיכות כמובן. אם יש לכם משהו להציאה יעבוד טוב במשחקים וביכלל המחשב עצמו יזוז מהר מאוד אני ישמח תודה רמה לעוזרים!!!!
-
- 13 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וצריך המלצה למחשב חדש. אני רוצה מחשב חזק יחסית (לא צריך להיות מוגזם כמו ארבע ליבות אקסטרים של 5000 שקל). בעיקרון מצאתי את המחשב הבא: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=477356 בסך הכול הוא נראה לי טוב. לדעתי זה יהיה בזבוז של כסף אם אני אשקיע דווקא בQuad ולא אקנה את Duo הזה שהוא אחלה. השינויים שאני רוצה לעשות במפרט הזה הם: א. לשפר את הלוח אם לQ35 ב. להוציא את הכרטיס מסך מהרשימה ולקנות כרטיס מסך בנפרד. במקרה הזה אשמח שתמליצו לי איזה כרטיס מסך לקנות. אני רוצה לשחק במשחקים כמו Call Of Duty 4, Bioshock, Crysis ועוד. בקיצור, המשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה. מצד שני, אני לא רוצה להוציא איזה 1000 שקל על כרטיס מסך. ג. להגדיל את הכונן קשיח ל320GB (אולי). ד. …
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ממה שקראתי פה בפורום ביומיים האחרונים, יש לי כמה שאלות: 1. מי בדיוק צריך את כרטיסי המסך החדשים עם DX10? ומתי הם אמורים לצאת? 2. ראיתי שרוב ההמלצות למפרטים כוללים את AMD 4600, האם הוא באמת כ"כ מוצלח? 3. לגבי הכתבה על הורדת המחירים של המעבדים באפריל, שווה להמתין עוד כמה שבועות? 4. הבנתי את הרמז ואני לא אתקרב לאייבורי, האם עדיף לקנות את כל המפרט בחנות אחת (IQPC) או לחפש כל פריט בחנות הכי זולה שלו ולהרכיב לבד? יהיו עוד שאלות בהמשך, תלוי בתשובות....
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני חדש פה אני יתחיל להגיב פה הרבה... טוב בקיצור אני צריך מחשב ב5K למשחקים כבדים אני צריך רמקולים סבירים לא צריך מסך לא צריך מקלדת ולא צריך עכבר אני צריך צורב שיוכל לצרוב גם רגיל וגם DVD וכמובן אני צריך מארז (לא יודע אם בכלל צריך לציין את זה) תודה רבה לעוזרים וזה דחוף...
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני חדש בפורום ואני ניסיתי להרכיב משהו. התקציב שלי נע סביב 6000 ש"ח בלי מסך! הדרישות שלי בעיקר הם: -OC זה הכי מעניין אותי.שהרכיבים יתאימו לזה. -רוצה מהירות בעיקר אחרי שנים של מחשב צולע -לא צריך משחקים. -השקעה /תמורה כספית לתווך ארוך -לא צריך חלקים נלווים(עכבר,מקלדת צורב וכו) *כמובן גם איפה הכי כדאי לקנות(אני מחיפה) הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤471 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed ¤495 http://skypc.co.il/produ…
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
שלוםם לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חדש שקניתי... אני מוכן לשלם עד 350 ש"ח בבקשה תנו לי מקום שאפשר לקנות ממנו את הכרטיס מסך הכי טוב שיש בסכום הזה (חנויות, אתרי אנטרנט....)
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איזה זכרונות יותר טובים למחשב הזה:מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz 8MB של intel לוח אם P5K s775 1333Mhz של אסוס כרטיס מסך 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV של אסוס דיסק קשיח 250GB 7200RPM של WD מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No של HEC עכשיו השאלה שלי היא איזה זכרונות יותר טוב למחשב הזה?2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC 800MHZ או 2GB Kingston Value גם 800MHZ וגם על הספק כוח יש לי שאלה מה יותר מתאים:Zephyr HEC-650DR-AT 650W Silent 12cm & 8cm fan של HEC או RockeTeer VI 600W EZ-Cable Silent (24pin של SPIRE אני צריך תשובה מהירה תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי, אני מעוניין במחשב שאוכל לעבוד בכיף בפוטושופ וכד', בנוסף שייתן מענה סביר לצפייה בסרטים ולשמיעת מוזיקה ושתהיה אפשרות לשדרוג בעתיד ולהוסיף רכיבים תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מראים שיפור ב11% לפחות בצריכת הסוללה לעומת VISTA. האם יש השוואה של צריכת סוללה בין WINDOWS 7 ל WINDOWS XP? תודה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
נייד הגיימינג החדש של MSI מציגה מעבד עם מכפלה פתוחה, כרטיס מסך מתקדם ומערכת של חברת Tobii, אשר מאפשרת שליטה באמצעות המבט ותזוזת העיניים של המשתמש לפני כחמש שנים חזינו לראשונה בטכנולוגיה המסקרנת של חברת Tobii השבדית, אשר מסוגלת לעקוב אחרי מבטו של משתמש ולשלב זאת באופן תוכנתי במערכות מחשב, ליצירת שכבת שליטה חכמה נוספת (ואינטואיטיבית במיוחד, לכאורה). כעת, נראה שהיכולת המסקרנת הזו מבשילה סוף סוף לכדי יישום מסחרי אמיתי – במסגרת נייד הגיימינג החדש של MSI, העונה לשם GT72S G. המחשב מציע מסך IPS בגודל 17.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p עם תמיכה בטכנולוגיית G-Sync, מעבד Core i7-6820HK מרובע ליבות בעל מכפלה פתוחה לביצוע המהרה, כרטיס מסך מדגם GeForce GTX …
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הנה המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX - זמין במלאי ¤372 לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤364 כרטיס מסך: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤885 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤259 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤130 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT ¤446 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm HYDRODINAMIC BEARING - 18dBA - GT12025-HDLA1 ¤40 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2830 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על המפרט הזה ? שווה את המחיר ? כעיקרון אני מחפש מחשב חזק למשחקים עד 4,000 ש"ח. לא כולל ציוד נלווה ומסך. יש לי מסך 22' של MAG, ואני מקווה מאוד לשחק בהגדרות הרזולוציה הכי גבוהות. מחשב כזה יחזיק ? מתוך ידיעה שמפורסמת בעיתון סוף השבוע (החנות היא ZED): המחשב שזכה בכל תואר אפשרי המחשב שעובד במהירות דימיונית.. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-INTEL X58SO-SMACK OVER 2000Mhz-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB/DDR3-לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC10600-DDR3-1333MHZ-SAMSUNG -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT/1024MB/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-750GB SATA II 32MB-נפח איחסון ענק. …
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
החלטי להחליף את הגרוטאה הנייחת שלי במחשב חדש. אני דיין לא בטוח אם אני רוצה מחשב נייד או מחשב נייח, אבל צריך לבדוק אופציות. אני לא יודע כמעט כלום בתחום ואשמח אם תוכלו לתת לי הנחיות או קווים מנחים. אזככה - אין ממש דרישה למשקל. צריך שיוכל להריץ משחקים מהדור הנוכי על הגדרות בינוניות-גבוהות(אם אי אפשר,אז חבל ). אני לא יודע אם זה יהיה אפשרי, אבל אם יהיה אפשר לחבר איכשהו כרטיס קול חיצוני למטרת הקלטה זה גם יתקבל בברכה. התקציב שלי הוא 4500 שקל, אך אני מוכן לחרוג מתאיים שקל אם זה מוצדק. אני מחפש מחשב נייד, למרות שרוב הסיכויים שאני לא אצא איתו מהבית. האם לדעתכם שווה יותר לקנות מחשב נייח באותו כסף?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
עבור חבר, מבוסס על ההמלצות בדף הראשי עם התאמות קלות. דרישות: - פלייבק של סרטים ב- 1080p (כמובן דרך HDMI) - יציאה אופטית לסאונד - לא יריץ משחקים - ישב בסלון המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 BE-2400 Socket AM2 Box ¤473 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1199 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤456 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤234 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996576 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=WIN-PVR150 …
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-