ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
-
שלום , יש לי נייד OKITEC X102 שאני לא מוצא לו דרייברים בשום מקום , וצריך עזרה דחוף עם זה .. תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט,אופיס,סקייפ ואולי משחקים קלים שמתאימים לילד בגיל 4-6 , חיבור לטלוויזיה לצפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 - 14 * משקל רצוי? כמה שיותר קל? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך לרוב יהייה בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? אפשר לוותר * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כמו כן עדיף מצלמה קדמית כמה שיות…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. כרגע המפרט שלי הוא : q6600 2.40GHz 4g ram 64bit gtx260 הלוח אם שלי אני לא יודע אבל הוא ישן(ממתי שקניתי את המשחב-ארבע שנים ככה) עכשיו, מאז ששידרגתי לוינדוס 7 הביצועים שלי(FPS) ירדו בלפחות חצי. אני ככה קרוב לשנה ונשבר לי מזה..אני חייב לשדרג מעבד ואולי לוח אם גם. אמרו לי פעם שבגלל שהלוח אם שלי ישן אני לא יוכל להשים את המעבדים החדשים כמו i5 וAMD ואלה. אז המליצו לי על Q9400 אם אני לא טועה שהוא ה Q הכי חדש. אבל הוא דיי יקר,הוא עולה יותר מכל i5 והביצועים שלו פחות טובים. מה עדיף ? לשדרג לוח אם כדי שאני יוכל להשים i5?(צריך המלצות ללוח אם ומעבד טוב) או שפוט יותר משתלם לי להשאיר את הלוח אם הישן ולהביא q9400 שעולה בערך 1000 שקל. התקציב שלי הוא 1200 כולל חריגה. תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כבד), עבודה משרדית, תכני HD (סרטים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- אני מעוניין בכרטיס מסך ספציפי Nvidia GTX680. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- כנראה שאני אקנה מסך חדש בגודל 24''.. אז אין לי ממש מושג.. אשמח גם להמלצה למסך אם כבר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 46 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
רציתי לשדרג את המפרט שלי כיוון שהוא כבר די ישן (אמנם לא חלש אבל ישן). התקציב אינו גדול אך קודם אני רוצה לדעת אילו חלקים כדאי לשדרג, איזה חלק להסויף/להכניס במקום והאם הוא יפעל עם המערכת שלי טוב ולא יווצר צוואר בקבוק או משהו בסגנון. המפרט שלי הוא כזה: מעבד - Intel Core Quad Q9550 2.83GHz לוח אם - Asus P5QC (תמצית: 2 סלוטים לDDR3 עד 8GB ועד 1333 MHz, יציאות - יציאה אחת של PCIe 2.0 x16, 3 יציאות של PCIe x1 , ו2 יציאות PCI) זכרון - 2 זכרונות OCZ 2GB DDR2 800 MHz שתופסים 2 מתוך 4 סלוטים כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 4870 (ידוע שעושה בעיות עם משחקים מסויממים בעקבות התחממות רבה) עכשיו כמה שאלות למחשבה בדרך להמלצה על מה לקחת... *האם אפשר לבצע מערך Crossfire ואם כן אז בהתק…
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן חברים, היום קרה משהו מוזר למחשב, הוא לא נדלק. בכדי להדליק אותו אני צריך לחבר אותו לשקע בעזרת המטען שלו ואז הוא נדלק ללא בעיות, רק הנורית של הסוללה מהבהבת בכתום + לבן. יש למישהו מושג מה זה, למה זה ומה אפשר לעשות? בנוסף, הסוללה נמצאת במצב מלא 100% במחשב. *מדובר במחשב נייד של Dell Inspiron N5110 תודה רבה לעוזרים. ארקדי
-
- 12 תגובות
- 12k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, סרטים HD (הכי חשוב!!) * גודל המסך? 13.3" אבל אם יהיה מחשב איכותי יותר בגודל קטן יותר גם מתקבל. * משקל רצוי? 1-2kg, עדיף ללכת על האיכותי מאשר על ההכי קל. * זמן סוללה? כמה שיותר (לא שעתיים), לכיוון ה4-5 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI!!! * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320gb, עדיפות ל7200rpm ראיתי מספר דגמים, ואשמח גם להכוונה ולהמלצה שלכם המומחים. מחשבים ניידים Lenovo IdeaPad - Lenovo IdeaPad S205 M63DRIV http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=15258 Dell Vostro V131 i5-2410M GMA HD http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10034 הראשון עם מעבד חלש וכרטיס גרפי טוב שלא מ…
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
צרכים:אינטרנט מיילים אופיס סרטים. בלי משחקים או גרפיקה.ראיתי 3 דגמים: dell n5110' ,hp g6 1230sj, asus k53e שלושתם כמעט אותו מפרט מעבד i3 2330 זכרון 4 גיגה דיסק קשיח 640 חשוב לי מחשב אמין שרות טוב כולם אחריות 3 שנים. מחירים אותו סדר גודל. אנא עזרתכם האם יש עדיפות לחברה מסוימת? , נוסף לכך רציתי לשאול האם ksp נחשבת לרשת אמינה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בלי מסך יש כבר "24 LG בלי ציוד הקפי רק המחשב עצמו, מיועד לתיכנות בעיקר וקצת משחקים חריגה עד 250 מעבדי אינטל מחיר יחידות סך הכל מק"ט 21040 970 1 970 Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל ASUS מחיר יחידות סך הכל מק"ט 22308 580 1 580 P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz מחיר יחידות סך הכל מק"ט 23582 320 1 320 2x4GB G.Skill Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיסי מסך ASUS - nVidia מחיר יחידות סך הכל מק"ט 21604 730 1 730 GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים Seagate מחיר יחידות סך הכל מק"ט 23805 669 1 669 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 צורבי LGDVD מחיר יחידות סך הכל מק"ט 19…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות מחשב נייד ואני מחפש את הגדמים הבאים: HP ProBook XU073UT or XU018UT בזאפ קיימות רק 4 חנויות שמוכרות אותם אולי אתם מכירים חנויות (שלא מופיעות בזאפ) באיזור המרכז, נתניה שמוכרות את הדגמים הנל? תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקרון, שירים וסרטים (לא בהכרח HD), אינטרנט, משחקים קלים ומשחקים באתרים שונים (וואלה וכל אלה...). העיקר שלא יתקע הרבה פעמים, שיהיה מהיר בפתיחת תיקיות, שירים, סרטים וכל זה... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9. שיהיה שקט, מקורר ומאוורר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! אני פונה אליכם היום בעקבות התלבטות קשה: האם לנטוש את המחשב הנייח, לטובת מחשב נייד חזק (מחליף-נייח) - משתלם, או לא? ארץ הרכישה: ישראל / ארה"ב (דרך קרוב משפחה שיקנה ויביא לי אותו עימו, ללא עלויות מכס ומשלוח). תקציב: ~1,000$. Call me old fashion, אבל תמיד יש לי הרגשה שאם אעמיד למבחן מחשב נייד ונייח בעלי אותו מפרט זהה - הנייח תמיד יהיה חזק יותר. רציתי לדעת, האם אני טועה? אני מודעת לכך שמחשב נייד יקר יותר על חשבון ביצועים, אבל אני שוקלת להשקיע קצת יותר - ולהפטר מהמחשב הנייח שלי אחת ולתמיד. מה אתם חושבים? והאם התקציב שלי יאפשר לי מחשב שיתאים לדרישות שלי? תודה רבה!! נטלי. אתחיל בלפרט על השימושים שלי: מטרות המחשב - Visual Studio (פיתוח WEB), אינטרנט, ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי מחשב נייד HP שלא נדלק , הוצאתי את הסוללה וחיברתי את המטען למחשב בלי הסוללה אבל גם ככה לא עובד .. מה זה יכול להיות ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז ככה-אני סטודנט כבר שנה וחצי, ועד היום הסתדרתי בלי, אבל הגיע הזמן שאקנה מחשב נייד משלי מאשר להשתמש במחשבים בספרייה. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה, זה אומר גלישה באינטרנט, קריאת מסמכים, הרצות של MATLAB בהמשך. יש לי מחשב יחסית חזק בבית, ככה שהרצות כבדות ממש (אם אני אצטרך) אני אשתמש בו. אבל עדיין הייתי מעדיף שהמחשב החדש לא יהיה עגלה. * גודל המסך? 11-13 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות. אני מתנייד מהבית לאוניברסיטה ואני לא מעוניין לסחוב משהו יותר מידי כבד. חוץ מזה, שכמו שאמרתי יש לי גישה למחשב נייח בבית כל יום, ככה שאני מאמין שאני אחזור הביתה בערבים אני אשתמש במחשב הנייח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בגלל שאני מתכוון להשתמש בו בס…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, המאוורר של הנייד שלי (ASUS EEE 1005ha) עשה רעש מעצבן. פירקתי אותו בשביל לראות מה הבעייה, ןאחרי ההרכבה מחדש הוא לא עובד. אני חושב שהחזרתי הכל בדיוק למקום, ואני לא מבין מה הבעייה. מה עושים? במידה והמחשב הלך, איך אני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר בשביל לגבות אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לילד קטן בן 8, עיקר השימוש שלו הוא גלישה, צפייה בסרטים ותוכניות ומשחקים ברמה נמוכה-בינונית. המפרט שאני מעוניין לקנות:[table] [tr][td]מעבד : INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.6GHz G620 - BOX זיכרון : KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 צורב: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 450W דיסק קשיח : WD BLUE 500GB SATA3 לוח אם : ASROCK H61M/U3S3 סה"כ עלות המפרט כולל הרכבה הוא 1766 (הורכב באתר http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp) דרישות נוספות שאני צריך: אני מעוניין לקנות גם מסך: DELL U2312HM קישור: (http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מעבד Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz לוח אם EP43-DS3L זכרון פנימי 3 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 כונן קשיח 60 גיגה של WESTREN DIGITAL ספק+מארז תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צריכה המלצה למחשב נייד לגרפיקאית מקצועית עצמאית תקציב עד 4,000 ש"ח מישראל תוכנות פוטושופ עם gif-סרטונים קצרים של כמה שניות, אילוסטרטור. עריכת תמונות גודל מסך-15 גודל הארד דיסק לפחות 500 usb 3 רצוי eSATA רצוי HDMI צורב DVD לא חובה מערכת הפעלה העדפה לחברה טובה כמו: DELL, HP וכו'... זמן סוללה שעה וחצי שעתיים בערך תודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תקציב של 20 אלף ש"ח (גמיש). ייעוד: אתרי אינטרנט כולל הזרמת אודיו (רדיו) ווידיאו. נ.ב. יש לנו כיום שרת אחד (R610 דל) בחווה של נטויזיון בחיפה. תודה וחג שמח!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, * מטרות המחשב? פיתוח באמצעות visual studio, עמדת עבודה לכל דבר * גודל המסך? 13.3 עד 14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות. הולך להתנייד איתו מהבית למשרד ברכבת וברגל. 1.5 ק"ג מקסימום בלחץ. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. כל דבר מעל שעתיים שלוש סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA חובה, HDMI רצוי. * בלוטות? - כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? SSD להוריד משקל, 256 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, צריך 3 שנים מקומית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא. הרכישה תתבצע ביום ר…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט מחשב למשחקים ואני מבקש את דעתכם. האם כל החלקים תואמים אחד את השני כמו כן האם כדאי להחליף חלקים מסוימים. מעבד: intel i5 2500K 3.3Ghz לוח אם: ASUS p8h67-m pro זכרון: GSKILL NT 8192MB DDR 1333 CL9 כונן קשיח: Hitachi 500GB 7200RPM SATA-3 כרטיס מסך: Sapphire HD 7770 GHZ Edition 1GB GDDR5 DX11 DVI 2xMiniDP PCI-E גוף קירור: SCYTHE KATANA III - FOR Intel ONLY ספק כוח: Seasonic S12II 430W מארז: Spacecraft VF-I Middle Tower Series Black Case צורב: LG GH22NS את המעבד לא ניתן להחליף כי כבר יש לי את הצ'יפ בבית. האם כרטיס המסך שבחרתי הוא מספיק חזק למשחקים COD3, BF3 וכדומה(יש לי מסך 22 אינץ' רזולוציה 1680X1050)? אולי יש חלופות עדיפות (גם אם הן מעט יקרות יותר) האם הס…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
Hi. I think I want to replace my desktop with a strong laptop for everyday use. It's just much more simple and needs less maintenance. I want it to be strong (i5 or i7) with a 64GB-128GB SSD for the OS and more,+ at least 500GB-640GB HDD for movies and a minimum of 4GB RAM (though I'd prefer more). I also want it to have a decent GPU, so if I feel like playing MW3 or crysis I would be able to run it fluidly (however, low graphic settings will be enough, but a low FPS won't be acceptable). Screen's size should be around 14-15.6 inches. Weight shouldn't be too heavy so if I travel I could take it with me, but it doesn't need to be super light (though that'd be nice). * מטרו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט באיזה מבין שלושלת הניידים האלו יתן לי את התמורה הטובה ביותר אני מחפש נייד קל משקל, חזק בביצועים (גם למשחקים) וזן סוללה טוב http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=151561651&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=151651999999&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10465 לא מצאתי ביקורות על המחשבים הנ"ל רק על דגמים דומים (U36 SD וDELL XPS 15Z), כמה המחשבים דומים? ובמה הם שונים? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-