ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אממ יש 4000 לא פחות ולא יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום! אפילו לא 10 אגורות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד + טיפה עבודה משרדית ועיצוב גראפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 , DEAD ISLAND, DIABLO 3, ASSASSINS CREED REVELATIONS .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 נראה לי.. …
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ההשערה שלי היא משהו כמו 400~450, אני קרוב? :
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקרון, שירים וסרטים (לא בהכרח HD), אינטרנט, משחקים קלים ומשחקים באתרים שונים (וואלה וכל אלה...). העיקר שלא יתקע הרבה פעמים, שיהיה מהיר בפתיחת תיקיות, שירים, סרטים וכל זה... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9. שיהיה שקט, מקורר ומאוורר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני מחפש מפרט שלא כולל כונן קשיח (יש SSD ועוד כוננים מכניים שאעביר מהמחשב הישן) צורב לא נחוץ גם (במקרה הגרוע זה עוד 100 ש"ח) ושאלה נוספת לפני שממשיכים, שווה לחכות לivy bridge? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, Assassins Creed etc.) -מהי הרזול…
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי מעוניינת לרכוש מחשב נייד שיספק את צרכיה הן מבחינ ת סוללה והן מבחינת גודל מסך וביצועים. כמו כן אשמח להמלצה על איזון מומלץ בין זמן סוללה מ'סימלי לבין גודל מסך סביר כי אינני בטוח בכלל כי 14' הוא נקודת המוצא הטובה ביותר בין השניים. עריכה : 1. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכו'..) 2. אחותי רצתה בהתחלה 15.6 אינץ' אך תוכל להתפשר על פחות בתמורה לזמן סוללה עדיף (גם 14' יהיה בסדר) 3. לא צויין בפניי משקל ספציפי רצוי, התיחסו לכך כאילו אין מגבלה. 4. המחשב ייועד בעתי ככל הנראה ללימודים וגם יחליף מחשב נייח ולכן לצורכי הלימודים מומלץ זמן סוללה ארוך ככל הניתן (במסגרת התקציב וגודל המסך כמובן. קשה לי לציין זמן ספציפי ולכן אומר כמה שיותר) 5. מומלצת הנוכחות ש…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ את המשחק red aletrt 2 במחשב הנייד אבל יש לי בעיה שאני רואה רק בחלק מהמסך (אפילו שאני מתאים את הרזולוציה של המשחק לרזולוציה של המסך) . רק שאני מחבר את הלפטופ ל lcd אני רואה טוב. בלי קשר לבעיה הזאת יש לי בעיה נוספת שכאשר אני משחק לדוגמא ב pes2012 אז רק שהמחשב מחובר למטען המשחק עובד טוב.. בלי המטען המשחק מקרטע בצורה נוראית. הציעו לי לכבות את צריכת החשמל מהלוח בקרה של nvidia אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אם אפשר לחסוך - תמיד זה טוב, אבל אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SC2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר חודשים נעזרתי בפורום זה לבניית מפרט למחשב חדש ממנו אני מרוצה. התרשמתי לטובה מהמקצועיות והנכונות לעזור ולכן אני כאן שוב.. בקרוב אני מתכוון להחליף את הTV שלי בLED, והתחלתי להשתעשע ברעיון גם להוסיף למערכת שלי (רסיבר 5.1) HTPC. התקציב, במידה ואני אחליט לשדרג\לקנות HTPC, הוא גמיש כל עוד יחס העלות/תועלת משתלם (אני מוכן להשקיע בעבור ביצועים טובים, אבל לא רואה טעם בהפרש גדול במחיר עבור הפרש קטן בביצועים..). המחשב ישמש בעיקר עבור מוזיקה וסרטים (HD), אינטרנט ומעט יישומי אופיס. המחשב הישן שלי (בן כ-6 שנים) עדיין עובד, ושאלתי היא האם יש טעם להתבסס עליו או שמא עדיף להשקיע ברכיבים חדשים? החלקים הרלבנטיים במחשב הישן: מעבד - E6750 2.66 GHz לוח אם - Intel DP35DP זי…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב לצרכי צפייה בסרטי HD ולייב סטרימינג מהרשת בעיקר. המחשב מבוסס לוח P35 שהגיע הזמן להחליף, אבל יש כמה חלקים שלא צריך - הנה מה שאני מעוניין לשמור: מארז Antec P150 (הוא כולל ספק אבל בן 5 - הגיע הזמן להחליף) ציוד הקפי מסך מערכת הפעלה WIN7 בנוסף - ברצוני להתקין עליו כרטיס לכידה Avermedia AverTV Captue HD PCIE שכבר קיים ברשותי: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2577037 מעונין לקבל המלצה לרכיבים להשלמת המפרט: לוח אם, ספק כוח, מעבד+קירור, כרטיס מסך (אם צריך), דיסק קשיח, כרטיס רשת אלחוטי וצורב DVD (בלו ריי?). הערות: * רצוי שלוח האם יכלול כניסת FireWire להורדת חומרים ממצלמת וידאו * חשיבות לרמת שקט (שזה בעצם רמת רעש בעברית תקינה): 9 מתוך 10. * נפ…
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין להחליף מחשב והייעוד העיקרי של המחשב הוא עעריכה בצורה מאסיבית, יחד עם זאת יש צורך שהמחשב יריץ משחקים ברמה גבוהה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ - 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. עריכה (בעיקר תוכנות כגון: Premiere, After Effects, Pinnacle). 2. תכני HD. 3. משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן חשוב שתהיה למחשב יכולת טובה בנושא. -איל…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
רציתי לשדרג את המפרט שלי כיוון שהוא כבר די ישן (אמנם לא חלש אבל ישן). התקציב אינו גדול אך קודם אני רוצה לדעת אילו חלקים כדאי לשדרג, איזה חלק להסויף/להכניס במקום והאם הוא יפעל עם המערכת שלי טוב ולא יווצר צוואר בקבוק או משהו בסגנון. המפרט שלי הוא כזה: מעבד - Intel Core Quad Q9550 2.83GHz לוח אם - Asus P5QC (תמצית: 2 סלוטים לDDR3 עד 8GB ועד 1333 MHz, יציאות - יציאה אחת של PCIe 2.0 x16, 3 יציאות של PCIe x1 , ו2 יציאות PCI) זכרון - 2 זכרונות OCZ 2GB DDR2 800 MHz שתופסים 2 מתוך 4 סלוטים כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 4870 (ידוע שעושה בעיות עם משחקים מסויממים בעקבות התחממות רבה) עכשיו כמה שאלות למחשבה בדרך להמלצה על מה לקחת... *האם אפשר לבצע מערך Crossfire ואם כן אז בהתק…
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מחפשת נייד לאמא שיהיה רוב הזמן בבית מתלבטת בין Asus k53e, Asus x54c, dell n5110 ,HP G6 1230sj מפרטים דומים ,פלסטיקה הכי טובה נראית ב k53e Asus. אבל המחשב יהיה בבית אז לא יודעת כמה זה משנה. צרכים: בעיקר אינטרנט מיילים גם קצת אופיס וסרטים. חשוב לי מחשב אמין, כמה שפחות תקלות וצרות, שרות טוב. איזה חברה/מחשב עדיף? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ח, ללא חריגות. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יכול להיות שיחובר ל17 אינץ' ויכול להיות ל19. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, מיועד לעבודה משרדית. 3.…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* כמו שאמרתי מחשב נייד למשחקים כבדים (בעיקר guild wars 2) * גודל מסך: מינימום 15.6" * משקל לא חשוב אם יהיה כבד או קל. * זמן סוללה לא קריטי. * יציאות מיוחדות: שיהיה מה שצריך. (אני לא כל כך מכיר) * בלוטות' חובה שיהיה. * גודל מינימלי לכונן קשיח 500G. * כונן: שיהיה צורב DVD חובה. * כונן בלו ריי לא צריך. * אחריות בין לאומית לא חובה. * לא צריך לכלול מערכת הפעלה. * אין העדפה לחברה מסוימת. תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני קונה את החלקים במספר חנויות, אל תתפסו על המחיר שאני רושם, זו הערכה כללית. אשמח לתגובות מה אפשר לשפר. אין לצאת מתקציב ה5.5k זה מיועד בעיקר לגיימינג, כבר שאלתי כאן על מפרט, קיבלתי תגובות אבל מאז החכמתי מעט, החלטתי לבנות לעצמי מחשב, ולקבל דעה כאן. הנה: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 880 ש"ח P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E 730ש"ח 2x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 250ש"ח HD 6850 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1300ש"ח Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD10EARX 520ש"ח Scythe Mugen 3 CPU Cooler 200ש"ח Antec 1200 v3 700ש"ח (Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU Active PFC (Retail 780 ------------------…
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איזה מפרט יותר טוב לגיימינג כבד ? מפרט 1 : 4000 בדיוק . Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 MSI P67A-C43 B3 P67 Chipset, יחידות 1 Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 הרכבת מחשב כולל בדיקות Windows 7 Home Premium OEM 64Bit גרסה אנגלית, יחידות 1 מאוור OCZ Vendetta CPU Cooler For Socket 775 1156 1155 AMD , יחידות 1 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5, יחידות 1 Cooler Master Silencio 450 RC-450-KKN1, יחידות 1 XFX P1-450S-XXB9 - ProSeries 450Watt PSU 80Plus Bronze 34A 120mm, יחידות 1 מפרט 2: [table][…
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם זה מחשב טוב לגיימינג כבד. שיריץ משחקים באיכות גבוהה בצורה חלקה ויחזיק לפחות 3 שנים בלי בעיות ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪778 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪137 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪302 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪522 כרטיס מסך: Spa…
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לידידה שלי יש מחשב נייד שכבר בקושי סוחב: HP Pavillion 5000 יש לו 512M זכרון פנימי ו Windows XP השימושים שלה מאוד פשוטים, גלישה באינטרנט וקצת כתיבת מסמכים (לא סרטים/לא משחקים) אופציה אחת זה לשדרג אותו: זכרון 2GB וכן Windows 7 העלות של הזכרון היא כמה מאות שקלים כי בקושי ניתן למצוא זכרון מתאים (DDR333) השאלה אם לא עדיף כבר לקנות מחשב נייד חדש מאוד פשוט ולמכור את זה. (בכמה אפשר למכור כזה מחשב?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, אני לוחם לקראת שחרור ורוצה להתחיל ללמוד לפסיכומטרי/להתכונן לתואר באמצעות המחשב. יש לי מחשב נייח לא רע בבית (E8400, HD4870) ועבודה על כל מיני נטבוקים ממוצעים עשתה לי דיי חררה. לכן אני רוצה מחשב שייתן לי חווית שימוש מהירה וזורמת, מכאן נובע הרצון שלי להתקדם ל-SSD (כי אם כבר אז כבר), וכדאי שגם יהיה מעבד קצת מעל הממוצע. כמו כן לא קשה לנחש שהעתיד נמצא במגע. עם יציאת ווינדוס 8 שמהווה את שריקת הפתיחה של מעבר המיינסטרים למסכי מגע, הייתי רוצה שהמחשב יהיה מה שנקרא Future Proof. המחשב ישמש לסרטים, גלישה אינטסיבית, Matlab וקצת משחקים בינוניים. (Deus Ex:HR,Diablo 3, PCSX2) משקל ומראה לא חשובים לי כמעט בכלל, כנ"ל זמן בטרייה. עדיף שלא יהיה כונן דיסקים בכלל (דיי מיותר בימינו) וגם לא…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש סוללה באיביי לדגם שציינתי כאן. ישנן סוללות עם 6 תאים,9 ו-12. האם כולן יתאימו? האם ההבדל בין 6 ל-12 יהיה מורגש? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- מסך 1(בינתיים) בגודל 22-23 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד הכי טוב שאפשר בסכום הנ"ל... תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל אין לי בעיה לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא אך אם זה ממש מומלץ ושווה אז ב50-100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FHD, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA FOOTBALL MANAGER COD AC GTA BF TOTAL WAR ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' כנראה U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה זאת אומרת? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של כ 1500-1800 ש"ח למחשב לשימוש ביתי - מעט משחקים. מה דעתכם עליו? ראיתי אותו באחד מהאתרים: [table][tr][td] מארז + ספק כח מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות שדרוג למארז CoolerMaster 310 Window -ו85 ש"ח מגוון מארזים בתצוגה בסניפים ספק כח מותג Thermaltake 450W כולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שדרוג לספקSeaSonic 520W 80+i כולל מאוורר 12 ס"מi-ו115 ש"ח ניתן לרכישה עם מיטב המארזים וספקי הכח מהיצרנים המובילים בעולם מעבד AMD A-Series Triple Core A6-3500 2.1GHz 3 שנות אחריות למעבד לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-A75M-D2H צ'יפסט A75 כוללSATA3 (6Gbps)i ו-USB3.0 יציאת HDMI ויציאה אופטית לסאונד כ. קול 5.1 כ.רשת 10/100/10…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא זה : INTEL QUAD Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35_DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ X2 CL 5 כרטיס מסך GYGABYTE 8800GT 512MB אני צריך להתחיל לעבוד עם מכונות וירטואליות ועוד כמה דברים מסיבים, ובלי קשר רוצה לשדרג את מערך הזיכרון שלי. כמובן שאני משתמש בWIN 7 64 BIT. הבעיה היא שאני עובד עם DDR 2 והלוח אם שלי לא לא תומך ב3 ( תקנו אותי אם אני טועה ? ) כרגע המערך הוא 2 סטיקים כל אחד של גיגה , CL 5 , 800 MHZ - כפי שרשום למעלה. מה אתם ממליצים לעשות ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של גיגה ? לקנות עוד 2 סטיקים כל אחד של 4 ? איך הכל יעבוד הכי טוב ביחד ? והאם בגלל שיש לי קינגסטון CL 5 800 MHZ כרגע אני חייב לקנות בידיוק …
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-