עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה תלת 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). revit, 3ds max, autocad, photoshop, אופן השימוש: כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוצייה אני לא יודע, גודל מסך רצוי 24 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by rsigall,

שלום, יש לי לפטופ של לנובו x220 עם יציאת display port. חיברתי אותו לטלוויזיה עם מתאם מ-display port ל-hdmi ורואים וידאו בסדר גמור - אבל השמע לא עובר (שומעים בלפטופ). המתאם בסדר ב-100% (במחשב הזה, עם לינוקס, האודיו עובר בלי בעיה. בנוסף עבד היטב עם מחשב של dell שנתיים). ב-Device manager אני רואה Intel Display Audio. אבל, ב-Playback Devices מופיעים רק הרמקולים הפנימיים (Conexant Smart Audio HD), גם אם אני בוחר שיראה התקנים מנותקים/מבוטלים. ניסיתי דרך ממשק Smart Audio HD של לנובו - אבל אני לא רואה שם שום התייחסות ל-hdmi. ניסיתי עם ה-Communications Utility של לנובו - אבל לא עזר והוא רק החזיר אותי לממשק של Smart Audio ושל Windows. ניסיתי לעדכן דייברים של הכרטיס מסך של אינט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by guypld,

חג שמח! התחדשתי לפני כמה ימים בDell Vostro. מכיוון שהוא הגיע ללא מערכת הפעלה, וההקצאה היחידה של רשיון חלונות שנשארה לי להוריד מהאוניברסיטה היא חלונות 8, התקנתי חלונות 8 : אני יודע שההשקה הרשמית היא עוד שבועיים, אבל מסתבר שלאוניברסיטאות נותנים להוריד את הגרסה הסופית, כולל מספר סריאלי תקף. הבעיה היחידה היא שבאתר הבית של Dell יש Drivers רק לחלונות 7. רציתי לשאול אם מישהו הצליח למצוא שם באתר drivers יותר עדכניים ולהתקין אותם אצלו? התקנתי את אלה של win7,64b אבל הם קצת מקרטעים בקטע של רשת אלחוטית, ובתמיכת העכבר. אשמח לשמוע מאנשים שעובדים כבר בחלונות 8 עם מחשבי DELL. תודה.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו במידה ויש צורך לצרכים שיוסברו בהמשך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג -המשחקים היחידים שירותו על המחשב הם : diablo 3 , starcraft 2 , והמשחק שלמענו בעצם מתבצע השדרוג -World of warcraft - Mist of pandoria -רצף של ארבע שעות משחק מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

5. Started by proview,

1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ברשת למחשב יחוברו 2 מסכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1650-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4.…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. עשיתי סינון ראשוני בזאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=250926&db710529=3275989&orderby=price ומכאן אני צריכה את עזרתכם. הצרכים שלי: אינטרנט ואופיס, ולראות סרטים מדיי פעם אך לא חובה לא מפורט למי יש מסך מט, ולגבי המעבדים השונים של אינטל (תתי סוגים של I3), אז למשל עשיתי השוואה בגוגל http://processors.betanews.com/compare/39-968/Intel-i3-2370M-vs-Intel-i3-3110M ואני רואה את השוני במפרט הטכני, אבל איך בדיוק ההשפעה של זה על מה שבפועל אני עושה עם הלפטופ לא ממש ברור לי. אני יודעת שלצרכים הפשוטים שלי (שלא כוללים גיימינג וכוחות עיבוד גדולים) כמעט הכל יהיה סביר, השאלה שלי היא איך אני ממקסמת את מה שאני משלמת למה שאני מקבלת. למשל - האם ההבדל בב…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ********* עדכנתי את הנושא נא לקרוא שוב ********* לפני כן לא הייתי בטוח בדברים ולא רשמתי הכל בבירור. עכשיו הכל פה. אז אם קראת לפניכן נא לקרוא שוב כי זה שונה, תודה. . מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל וכמובן לחסוך אם זה משהו לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד איזה 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Lionizer,

מעבד: AMD PHENOM 2 X4 955 Black edition עם אחריות לעוד שנה וחודש כולל אריזה וקירור מקורי. מסך:Dell u2311h 23" עם אחריות לעוד שנה וחודשיים כולל אריזה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Nightbeat,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Intel SSD 120G Sandforce 2281-330 Sata 3 כמות: 1 - מחיר: ₪521 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר:…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by gurzeev,

אהלן, אשמח לסיוע בהרכבת המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אעדיף להוציא באיזור ה4.2K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ה5K כל עוד זה משתלם בטווח הארוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, סרטים... (מסך 22") 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? חיובי, בטווח הקצר OC קל, בעתיד כנראה OC רציני. עם הE4300 עשיתי 100% OC וזה היה חכם... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סדרות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, hitman, assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, תיכנות, עבודה גם עם לינוקס (לא חובה בדואל בוט מלא...) * גודל המסך? רצוי 13.3". לא קטן יותר. התפשרות על 15.6" רק במידה ותהיה הצדקה * משקל רצוי? קל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח אם תהיה יציאת HDMI, אבל גם mini DP זה בסדר נראה לי. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, לפחות 256GB * זיכרון פנימי מינימלי? לפחות 8GB * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? תמיד טוב בגדול המצב הוא כזה: אני סטודנט שנה ד' להנדסת תוכנה ויש לי מחשב נייח חדש וחזק שעליו אני עושה את רוב העבודה המקצועית שלי (תיכנות) ומריץ משחקים. יש לי גם לפטופ מזדקן וכבד שהמסך שלו מתחיל לעשות בעיות ולכן החלטתי לקנות נייד חדש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gshani,

שלום, אשמח לחוות דעת למפרט שהרכבתי למחשב לשימוש משרדי - הרבה טאבים, כמה תוכנות אופיס במקביל ומידי פעם צפייה בסרטים (לא HD). התקציב הוא עד 1800. הצרכים מפורטים למעלה ואין צורך בציוד היקפי. כן חשוב שתהיה מערכת שקטה יחסית. בעתיד לא מתוכנון שדרוג מאסיבי. בטח יתווסף קצת ram AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪424 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪431 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2716 Transcend 4GB DDR3 1600Mhz 1.5v JM1600KLN-4G, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3799 Hitachi DeskStar 500GB 7K1000.C HDS721050CLA362 7200RPM 16MB , יחידות 1 ₪309 http://ww…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רציתי לדעת כמה שווה המפרט שלי שמופיע בחתימה ללא הציוד ההיקפי..תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by X7-007,

אני מחפש להחליף את ה Q6600 במחשב חדש, השאלה אם בכלל כדאי לחכות ל HASWELL ואם בכלל המחירים שלהם יהיו ראלים, נמאס לי להוציא כסף על מעבד ולוח אם כל שנה עם אינטל, הם דפוקים בראש, מחליפים SOCKETS כמו שמחליפים SOCKS (גרביים). אז בעיקרון מה שאני צריך זה רק כמה דברים, ולשיפור הביצועים אולי אולי אני אקנה 7970 נוסף, יש כבר אחד מהמכירה קבוצתית, אני אולי אקנה את של GIGABYTE. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9489 או ב KSP בתקווה שיהיה במלאי AMD FX Eight-Core FX-8350 Socket AM3+ 4.0GHz קירור אני רוצה משהו איכותי שאני יוכל לעשות אוורקלוק טוב ושקט אלא אם יש משהו יותר טוב. http://ksp.co.il/?uin=17974 לא מצאתי ממש את ההבדלים בין Asus SABERTOOTH 990FX R2 AM3, 990FX, DDR3 1866…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה במחשב נייד, כאשר אני מדליק אותו הכל טוב ויפה והווינדוס עולה בצורה יפה, מציג לי את שולחן העבודה כרגיל עם כל הפריטים שבו אך לאחר 10 שניות ששולחן העבודה עולה המסך כולו נהפך ללבן ואני רואה רק את הסימן של העכבר. כשאני לוחץ על CTRL+ALT+DELETE אני מגיע למסך הכחול שבו יש את האפשרויות log off, start task manager, switch user ועוד מס' דברים אבל גם לחיצה על start task manager מחזירה אותי למסך לבן מלא כאשר שוב רק העכבר מופיע. גם כאשר אני מסמן לו לכבות את המחשב אז לפני שהוא מכבה אותו המסך הלבן נעלם והוא מחזיר אותי למסך התקין של שולחן העבודה עם כל הפריטים שבו, אבל זה למעשה המחשב נכבה. לדעתי זו בעיה בווינדוס ולא במסך של המחשב או בחומרה שלו. המחשב הוא של HP מבוסס…

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשבוע הקרוב ושני המחשבים הללו מתאימים לדרישות שלי, אשמח להיוועץ אתכם ולקבל חוות דעת. כעקרון אני צריך אשתמש במחשב חמש ימים בשבוע מחוץ לבית. * מטרות המחשב? אני מעוניין להתעסק בתוכנות כמו PHOTOSHOP על ידי חיבור של טבלה גראפית, לשחק במשחקים קלים (LoL), לצפות בסרטים. * גודל המסך? ה- 15.6" מושך אותי : * משקל רצוי? לא ממש משנה לי אני בחור חסון ;D * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא תיהיה לי בעיה לחבר את המחשב לשקע רוב הזמן אז לא בעיה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI לחיבור לטלוויזיה כעיקרון מילאתי את הטופס על מנת לסקור את מירב ה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Rider,

היי, לאחרונה קניתי לפטופ של SAMSUNG http://www.samsung.com/hk_en/consume...NP700Z5C-S01HK לאחר שהוא היה מאוד איטי ביחס לחומרה שלו (3 דקות לקח לו לעלות) החלטתי לפרמט אותו ולהעביר את מערכת ההפעלה לזיכרון הSSD הזיכרון שקיים לי במחשב מכיל 8GB והמחשב עובד עכשיו מאוד מהר אבל הבעיה היא שאין לי מספיק זיכרון לדברים בסיסיים שצריכים להיות בכונן של מערכת ההפעלה כמו אופיס, אז אני רוצה להחליף לו את כרטיס הזיכרון שלו (SSD) וקיימת טכנולוגיית EXPRESS CACHE שאני רוצה שתישאר גם לאחר החלפת הזיכרון על מה אתם ממליצים להחליף? כשאני מחפש כרטיס, איזה סוג חיבור ועל מה צריך להסתכל כדי שיתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו בסביבות 64GB (אם יש דגמים ספיציפיים שניתן להחליף אני אשמח אם תשאירו פ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, כתבתי פה הודעה לפני כמה זמן. עזרתם לי מאוד אבל חלו כמה שינויים בנוגע לתקציב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשפר לפני שאבצע את הקנייה. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, עדיף להשאר בגבולות ה6000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7000 זה הגבול 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו, אנימציה, גרפיקה תוכנות: אפטר אפקטס, פרימייר (עריכת וידאו, HD), מאיה (שימוש קל בלבד), פוטושופ וכו'3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי כולם! עם ההכרזה של הפלייסטיישן 4 על מפרטיו, אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם מטלות זהות, לפחות לשנתיים-שלוש הקרובות. אני יודע שאי אפשר להתחרות עם תאימות של קונסולה שמפתחים משחקים במיוחד בשבילה, אבל אני מקווה שהידע הטכני שיש לנו עכשיו יעזור לי להרכיב מפרט שאוכל לדעת שלא ייתבזבז עם ההשקה שבסוף השנה. עם השקת משחקי הדור הבא 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק עם יענה על הציפיות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וחיבור לטלויזיה לסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by eran256,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי קצת לבטים בנוגע למעבד, I5 או I7, אני יודע שנכון לעכשיו אין ניצול של הi7 השאלה היא האם עוד שנה-שנתיים זה ישתנה? השקט חשוב לי, נניח 7 מתוך 10. אין צורך בהארד דיסק רגיל, רק SSD. עדיפות ל16 גיגה זיכרון. אני עושה OC נניח ל4.5 פחות או יותר. רזולוציה 1080*1920. משחקים, אני לא משחק הרבה אבל כשאני משחק אני אוהב שהכל על ההגדרות גבוהות תכנות הוא משהו שעכשיו נכנסתי אליו. יש צורך בחיבור של 5.1 קואקסיאלי או אופטי (מתחבר לרסיבר), ועדיפות לכמה שיותר יצאות USB3. המפרט שאני הרכבתי : מעבד: Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1674 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by igalk474,

היי, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב ב 3.5 יש לו זיכרון Corsair 1x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 מהמחשב הקודם וגם צורב של LG ועוד הארדדיסק אני המלצתי לו על המפרט הזה: מKSP (ראשון/חולון/דיזינגוף) Intel i5-3470 Tray 3.2Ghz 6mb cache 890 MSI ZH77A-G43 LGA1155 500 Corsair 1x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 160 Zotac GTX650 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 590 Scythe Katana 4 130 ספק כוח SeaSonic SSP-550RT 550W Gold Active PFC 360 Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 385 מארז Sharkoon VS3-S - צבע שחור 165 Scythe GlideStream 14cm Fan 1200RPM (side) 55 Zalman ZM-F2 Plus 92mm Silent Case Fan(rear) 36 = 3271 יש הנחה במזומן יש דגמים יות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם. אז אני מחפש טאבלט windows 8 pro מלא עם קישוריות 3g וכמובן מעבד i7. אז מצאתי את הלנובו ThinkPad Helix שעדיין לא יצא (יוצא בראשון לאפריל) אבל לא תומך בקישוריות 3g מחוץ לארה"ב. והמחיר שלו יהיה בין 600$ -999$ שזה די טוב לחומרה שלו ולרמות קישוריות. ויש להם גם את ThinkPad Tablet 2 שיש לו מעבד רק atom (חלשלוש). והמחיר שלו 679$ שזה אומר שהוא לא נותן תמורה טובה ביחס למחיר. וחשוב לי את הסוג מכשיר הזה כי אני צריך אותו לעבודה (להיתחבר למחשב מרחוק ו-atom זה בדיחה) אז תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר כזה? תודה רבה מאד

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מעוניין לקנות מסך חדש או כמעט חדש ולא יודע כמה לתת למוכר. ובנוגע לאחריות, מה לדרוש מהמוכר, קבלה מקורית?

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  25. שלום לכולם . אני מחפש המלצה למחשב נייד לקניה בארה"ב בזמן הקרוב מאוד. הדרישות הם לא גבוהות במיוחד אבל כן רצוי שזה יהיה מחשב שיהיה טוב ורלוונטי ל2-3 שנים אני מעדיף מעבד I5, ולפחות 6GB זיכרון פנימי השימושים הם לא בשמיים. בעיקר אינטרנט, סרטים וכו'. * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? אין העדפה. לא כבד מדיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מחייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI כן * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. מאוד חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…

• 7 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.