עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב, ואני כבר לא הכי מעודכן בשוק. לכן, אני אשמח לקבל הצעות להרכבת מחשב חדש. ניסיתי להרכיב מחשב כך שכל רכיבי החומרה יתאימו זה לזה באופן אופטימלי, אבל אני לא ממש בקיא (האמת שזה בעיקר שלא קראתי מספיק את המפרט של כל רכיב ורכיב). תקציב: 1500-2500 (ואם אני ממש לא ריאלי, אשמח לדעת כמה עליי לחרוג) יישומים עיקריים: בעיקר עבודה בC וMATLAB , אבל גם למשחקים (משחקי גוף ראשון / אסטרטגיה) מסך: קיים כבר מסך 23 אינץ של LG אין צורך בציוד היקפי (לא צריך כוננים ,צורבים, מקלדת, רמקולים) צריך: מעבד, לוח, זכרונות, כרטיס מסך, מארז גדול, ספק, ומאווררים שקט: השקט של המארז לא ממש קריטי לא מתוכנן אובקלוק – (בעיקר כי אני לא יודע איך לעשות, והאם כדאי, ומה ההשלכות ) מערכות ה…

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by Jean-paul Attia,

. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד skyrim,באטלפילד 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.,באטלפילד 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by XpdX,

מה אתם אומרים..? מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz LGA775 2X1M Cache לוח אם Gigabyte GA-8I945PG-RH זיכרון GEIL DDR2 DUAL KIT 1GB (512X2( כרטיס מסך Geforce 6600 256M DDR2 bulk NX66256DP2 דיסק קשיח Maxtor 80GB SATA2 DVD צורב NEC 3550A x16 Dual Layer מארז Foxconn TLA397 קירור למעבד GIGABYTE Neon cooler 775 PRO סה"כ: 3300 ש"ח

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  4. יש לי Lenovo W530 בן כמעט 3 ולאחרונה הוא התחיל נורא להתחמם ו"לא לסחוב" עיבודים כבדים. בדיקה של הטמפ' ממש מעכשיו למשל מראה: CPU 100 MotherBoard 100 GPU 85 Storage 53 פתחתי אותו וניקיתי אבק מגוף הקירור וכן מפתחי האוורור. ניקיתי גם את המשחה הטרמית ומרחתי משחה חדשה (Arctic MX4). ווידאתי כמובן שהמאוורר עדיין פועל ושלא הרסתי שם משהו אבל... ללא הועיל. המעלות עדיין באזור המסוכן כמעט כל הזמן. נותרה לי עוד אחריות עליו ומחר אני אדבר עם התמיכה של IBM, אבל אני בספק שיהיה לי מתי להביא להם אותו ושהם יוכלו לעשות עם זה משהו סביר בכלל במקום למרוח אותי וכד'. בקיצור - מה עוד אפשר לנסות? מה עוד אפשר לבדוק? מה דעתכם למשל על קניית גוף קירור "חדש"? בינתיים מצאתי רק דברים שנראה שהם משומשים…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אוקיי אני דעות\עצות\חילופים לגבי מפרט למשחקים mid-high end מעבד- INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX לוח אם- INTEL DRAGONTAIL PEAK : DP35DPM כרטיס מסך- GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT BLISS 512MB DDR3 HDMI - RETAIL האם כדאי בכלל לקנות gainward? דיסק קשיח- WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS זיכרון - kingston 2gb 667mhz כונן DVD של pioneer לא יודע לי הדגם המדויק מארז- tower atx 775 (מזה??) ספק כוח- top 550W p4 (ומזה זה?!?!) אני ישמח לכמה עצות, מהמבינים האמיתיים בבקשה, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  6. שלום חברים, אני מתכנן על המפרט הבא: Intel I7 2.66GHz 920 - מעבד ThermalRight Ultra-120 cooling - קירור פסיבי למעבד Asus P6T X58 DDR3 - לוח אם OCZ3G1333LV3GK 1GBX3 - זיכרונות Gigabye FX9800GTX+ with Zalman Cooling - כרטיס מסך מה דעתכם? בפרט, אני מתעניין בשתי שאלות:" 1. האם הרכיבים מתאימים אחד לשני בצורה טובה ומהווים שילוב יעיל? 2. האם המחשב יצליח להיות גם שקט וגם לשרוד את הקיץ (ללא מזגן), עם הקירור שכולל את ה-ThermalRight הפאסיבי, מאוורר הזלמן של כרטיס המסך ומאוורר אחד או שניים של 120 מילימטר? השקט קריטי (כאבי ראש ומיגרנות הם עניין שבשגרה אצלי ). מספר הערות: המפרט יצטרף לרכיבים קיימים (הרדיסקים, ציוד היקפי וכו'), ישב במארז גדול, עם ספק 600וואט, לא מתוכנן OC, מת…

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by LinkTree,

שלום לכולם, בת דודתי הסטודנטית צריכה מחשב - אבל זול יש לנו 2000 שח למחשב - ישר חשבתי על AMD יש למישהו הצעות ??? CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [430 NIS] 1 Motherboard : Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) - [596 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2100 Samsung/Hynix ECC Registered Memory - [262 NIS] 1 Hard Disc : Maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD - [379 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [51 NIS] 1 CD/DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 - [109 NIS] 1 Keyboard : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard - [29 NIS] 1 Mouse : Genius Netscroll+ Serial/PS2 Retail Mouse - [24 NIS] 1 Cas…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש ברשותי מחשב נייד ibm ThinkPad 2682 (R40), קיבלתי את המחשב ריק, התקנתי עליו ווינדוס XP(חוקי כמובן), עכשיו ניסיתי להתקין דרייברים מפה: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-46024. רוב הדרייברים עבדו לי אבל לא הצלחתי לגרום לדרייבר של הרשת האלחוטית לעבוד (כשאני מחבר את המחשב עם כבל למודם הוא עובד אבל כשאני רוצה להתחבר באופן אלחוטי לנתב אני לא יכול). (ניסיתי להתקין את הדרייבר "Cisco Wireless LAN mini PCI driver" וזה לא עבד). מישהו יודע מה הבעיה? / דרייבר שאני יכול להתקין? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  9. שלום, להלן המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box קירור למעבד: Scythe Mugen 2 לוח אם: ASUS P8P67 DELUXE זיכרון: 8GM 1333MHz מארז: Cooler Master*690 2*Advance Black צורב: LG SATA x 24 Black כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 470 GTX 1280MB ספק: SeaSonic 650W אשמח אם תוכלי להעריך את שווי המחשב שלי. תודה יובל

10. כמובן המפרט בלי ציוד נלווה ובלי מסך שינויים בתקציב +-150 שח אני כן רוצה לראות עליו FHD בלי בעיות, יש לי מסך של ASUS 22' יש עדיפות לאינטל אבל לא מחיב אני גר בקריות אז שזה יהיה -PANDAS או TMS או נעה או IVORY או כול חנות באזור : חוץ מ-KSP חשבתי אולי על מחשב מהחנות כמו זה למשל: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2892 בתוספת 135 שח ל4 ג'יגה זכרון תודה

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  11. שלום לכולם. אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות + הרצת VMware עם מערכות הפעלה נוספות, לא משהו יותר מדי כבד אבל מדובר נניח בעוד הרצה של לינוקס + server 2008. כמובן שאני לא צריך ולא מצפה לעבוד בקונפיגורציה כזאת 24/7 אבל עדיין אני צריך שהמחשב יסחוב את זה מדי פעם למטרות לימוד כאלו ואחרות. כמו כן אני צריך שהמחשב יריץ סרטי full hd בצורה חלקה. אני לא משחק משחקים בכלל - אבל צריך כרטיס מסך שיסחוב סרטי hd ואת כל האפקטים של ווינדוס 7 פרטים נוספים: לא צריך ציוד היקפי בכלל - המחשב יחובר למסך 24" ואני וצריך שבכרטיס מסך יהיו 2 חיבורי dvi כי ככל הניראה אני הולך לצרף עוד מסך בקרוב. למחשב יצטרפו גם הארד דיסק נוסף של 640gb (sata2(וכן כרטיס קול creative x-fi (חיבור PCI רגיל) אני …

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של עד 4000 שח" אשמח אם תכתבו לי מפרט דרך KSP או חנות אחרת בב"ש תודה מראש לכולם...!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש סטנדרטי של מחשב בייתי - אינטרנט, כתיבת מסמכים צפייה בסרטים עריכה גרפית ב Photoshop ו Blender דרישות מינימום ל Photoshop : Intel® Core 2 or AMD Athlon® 64 processor; 2 GHz 8 GB recommended OpenGL 2.0 support דרישות ל Blender: CPU 64-bit quad core RAM 8 GB recommended OpenGL 3.3 graphics card with 2 GB RAM - recommended 4GB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. HW שלום! יש לי מחשב HP pavilion dv6000 ואני מעוניין לשדרג את כמות הזיכרון שבו (קשה עם ויסטה וג'יגה אחד)... חבר שלי מציע לי שני ג'יגה למחשב נייד של kingston מדגם ddr2 5300 667mhz ב200 ש"ח(יד שנייה). האם הזיכרון מתאים למחשב שלי? אם כן, האם כדאי לי לקנות אותו? אם לא כדאי לי לקנות אותו האם אתם יכולים לתת לי קישור לקניית שני ג'יגה RAM למחשב הנייד שלי. בתודה מראש, רז אוריין.

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by moshe1x,

שלום, העיניין הוא כזה כרגע יש לי מסך די ישן (19 אינץ- לא ידוע רזולוציה), אין מחשבה לקנות חדש כרגע אך העיניין יהיה רלונטי בעתיד ולכן היתי מעונין בעזרתכם במפרט שיריץ משחקים כבדים באיכות גבוהה למרות מגבלות המסך הנוכחי. בגדול אין לי בעיה עם מעבדי AMD כדי לשפר ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך שוב העדיפות היא לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אפשר חריגה קטנה כמובן,אני מודע לכך שAMD טובים או כל דבר אחר. אך אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA (אם אפשר עם חיבור HDMI) ודיסק קשיח של 1 טרה (יש לי כבר ממחשב ישן) ללא ציוד הקפי,ללא מסך. מעבד של INTEL I7 או I5 (הבנתי שI5 יכול לתת ביצועים של I7). איזור החנות -מרכז (רמת גן,תל אביב ומסביב) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  17. שלום לכולם, קניתי לפני 3 שנים מחשב ואני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג אותו, אני אפרט כאן חלק מהדברים שאני רוצה לשדרג ותקציב ואולי תעזרו לי למצוא את הפיתרון הכי טוב. התקציב שאני מקצה לסיפור הזה עומד כרגע על עד 5,000 שקלים שזה מכובד מאד לדעתי. טוב זיכרון זה קל, אשדרג מ-6GB ל-12GB. הכרטיס מסך זה החלק הבעייתי כאן, יש לי כרגע 5870 2GB ViperX. השיקול הוא או לקנות עוד אחד כזה בדיוק (אותו אחד מהסדרה 58xx גם יעבוד בSLI?) או לקנות כבר אחד חדש ולמכור את הישן? אני מעוניין גם לקנות עוד 2 מסכים לעמדת עבודה של 3 מסכים, גם אמור להיכלל בתקציב. מה דעתכם? צריך עוד מידע?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד מסדרת PAVILION של HP המעבד עובד בתדר של 2260 MHZ לפעמים הוא מטייל ל 2300 בקיצור נחמד מאוד לאחרונה קרו הדברים הבאים בצפיה בלשונית אובר אוקלוק באוורסט תמונה : המעבד צונח ל 13 MHZ 150 200 1500 הוא משחק אם זה איך שבא לו עשיתי שחזור מערכת למרות שזה צעד שלא יוביל לכלום כמו כן גם ביצעתי עדכון ביוס שלא עזר ( היה לי את הכי מעודכן) בקיצור התופעה נצפתה ב WINDOWS 7 למרות שקודם לכם לא היו בעיות כרגע משחקים נתקעים לי ויש לאגים יש לי אחריות HP השאלה אם מדובר בדבר בר פיתרון בתודה שלומי נ.ב ביצועי המחשב מוגדרים על מקסימום עבודה = פועל תמיד= הגדרות גבוהות [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי מחשב HP 1618 כחצי שנה בסה"כ מאד מרוצה ממנו , מהמקלדת מהמסך הגודל וכו ' יש לו מעבד T1300 (סולו קור) ו 512 זכרון (533) כרטיס מסך משולב (אינטל 950) אני משתמש בו כמעט אך ורק לצרכים משרדיים מסמכים, אינטרנט וכו' התחושה שיש הרבה חלונות פתוחים הוא לא מהיר מאד האם שדרוג הזכרון ל1 מגה ישפר פלאים את הביצועים , האם שווה להשקיע 400 ש"ח , אני אחוז בהבדל או שמה אני סתם מחפש בעיות בכח ? תודה על דעתכם ! (אגב בבית למחשב הנייח הוספתי 512 ואני לא מרגיש ממש הבדל - טוענים שבנייחים יש יותר הבדל )

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by amirw6,

שלום לכולם המפרט הזה כמעט מושלם אני רק צריך עזרה קטנה אני רוצה לדעת אם המארז כולל הספק יחחזיק תמערכת ואם הזיכרון שלקחתי ב-1000MHZ שווה או עדיף לקחת את ה-800MHZ למרות שיש הבדל של 6 ש"ח אם אפשר קצת קיצוצים כדאי שאני אוכל לקחת צורב המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו NBA 2K9 או FARCRY ולא למתוכנן OC תודה מראש!!! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤813 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤329 כמות:1 http://www.sky…

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by R9naldo,

שלום לכולם, אז הנה הגיע זמנה גם של העגלה שלי להתחלף סוף סוף.. אין לי שמץ של מושג במה הולך היום בשוק מבחינת חומרת מחשבים ככה שמה שאתם אומרים אני אומר אמן אז נא להיות אחראיים חחח.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ללכת עם מה שיותר משתלם.. כלומר לא צריך סתם לבזבז אבל המטרה היא כמובן לנצל את הכל כל עוד זה באמת יתרום לביצועים! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ורק אם זה ממש ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו! מכוון להגדרות הכי גבוהות אבל כמובן כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. הכל קיי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by obali,

אהלן, אני זקוקה למחשב נייד לצרכי CAD וגרפיקה (לא באופן יומיומי, בערך אחת לשבוע), לפעמים גם קצת תלת מימד ורינדורים. טווח המחירים שהייתי שמחה להגיע אליו הוא 3000 - 3500 ש"ח, אבל אני יכולה גם לחרוג מזה אפילו עד 4.5K אם ההבדל משמעותי וזה מה שיאפשר לי להשתמש בו ביעילות לאורך שנים רבות יותר. * מטרות המחשב? כאמור, CAD, גרפיקה, קצת 3D, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק נשים גדול בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גמיש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 …

23. Started by useless,

אפרט הצעות מחיר לשלושה מחשבים ניידים, חוות דעתכם תתקבל בברכה. רצוי לציין שהמחשב יקנה לצורך עבודות משרדיות של גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים וכו'. מחשב 1 מחשב נייד דגם: Compaq evo n1005 athlon IV 1700+ מעבד קומפאק מקורי: AMD- P4 1.7 GHz זיכרון פנימי: 256MB SDRAM דיסק קשיח: 20GB מאיץ גרפי: 8MB כונן: DVD *8 כרטיס קול+רמקולים: מובנה מודם: 56v92 מובנה. מסך: display TFT XGA 14.1" מערכת הפעלה XP HOME משקל: 2.3 קילוגרים. סוללה: 2.5 HRS LI-ON מחיר: 1500$ כולל מעם. מחשב 2 מחשב נייד דגם Compaq EVO N-100v Pentuim 4 2.0GHz 256mb DDR 20gb hdd ati radeon 32 mb dvd*8 built on sound card. 56k v.92 modem. 10/100 ethernet card. display tft xga 14.1" omnitor xp home. 2.5 kilograms. battery: …

24. היי חברים, אני מרכיב מחשב לצרכי אינטרנט+סרטים+משחקים (לא גיימר מטורף, אוהב משחקים) מבקש חוות על המפרט שהרכבתי בנוסף אני צריך המלצה לקירור למעבד+המלצה למארז. מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 קירור למעבד: ? זכרון: KINGSTON 1GB DDR2 667Mhz PC2-5300 CL5 כפול 2 לוח אם: DFI LanParty DK 790FX-M2RS AM2 Plus כונן קשיח: Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS כרטיס מסך: ASUS GeForce 9400GT 1Gb DDR2 PCI-e מארז: ?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  25. מחשב שעובד עם המון מסכים פתוחים ותוכנות רצות אך ללא עיבודים כבדים - האמת יצא לי קצת יקר יותר משהתכוונתי אנא חוו דעה מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם INTEL BLKDG33BUC BUFFALO CREEK ¤530 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG33BUC כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 1000GB SATA2 32MB ¤675 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 כונן קשיח Seagate ST31500341AS 1500GB SATA2 32MB ¤746 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31500341A זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤267 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C2G6400C4H כרטיס גרפי GIGABY…

• 7 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים