ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד. כרגע הבעיה העיקרית שלי היא שכמעט ואין מחשבים עם צגים לא מבריקים (הצגים המבריקים משגעים אותי), וחבל כי זה מוריד מהפרק כל מיני חברות כמו LG ו-ACER. בכל מקרה, הכיוון הוא Core 2 Duo, עם 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך לא משולב. רצוי עם Win Vista Premium. המחיר הוא גמיש אבל בסביבות 7,500 ש"ח (אפשר קצת יותר, ועדיף פחות). אני אשמח אם תמליצו על ניידים עם צג לא מבריק. הבעיה העיקרית שלי היא למצוא חנות שתתן לי להסתכל על הצג של הנייד לפני הקניה (או מישהו שקנה נייד כזה לאחרונה ויתן לי להציץ בשלו). חשבתי על Dell Inspiron 6400, (למשל: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1490 עם הרחבת זיכרון, ואם אפשר שדרוג מע' ההפעלה ל-premium), אבל לא מצאתי …
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב על מנת לשחק BF3, יש לי כרגע: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHZ 3.0GHZ זכרון 2 GB כרטיס מסך ATI 4670HD 512mb 128bit ** הנה תמונה של המחשב עם התוכנה AIDA64 http://www.siz.co.il/my/862827750854.JPG *** אני יודע שהמחשב הזה לא מספיק חזק.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואולי עוד זכרון אם צריך. השאלה שלי היא: האם הכרטיס מסך GTX560 TI יכנס למחשב שברשותי כרגע? ואיך זה ישפיע על המשחק BF3, והאם להוסיף עוד 2GB זכרון יעזור.. אני כרגע לא מעוניין לשדרג את כל המחשב, רק את הכרטיס מסך, ואם צריך את הזכרון.. ואז בעתיד אני יקנה מחשב חזק ללא כרטיס מסך, וישים בו את ה GTX560TI שאני יקנה עכשיו (במידה וזה יתאים למחשב הנוכחי) (דרך אגב אני ל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
gamer pc פשוטו כמשמעו יש לי מפרט מוכן אבל לא אתנגד לראות הצעות חדשות כעיקרון אני מתלבט לגבי intel vs amd כמו כולנו תודה לכל העוזרים ללא ציוד נלווה ואני לא מבין גדול ב oc אז לא צריך את זה זה ממש
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3000 יהיה נחמד לחסוך טיפה אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני לא בטוח בזה, זה לא מפרט בשבילי, אני חושב שהמסך 19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
שלום צריך חוות דעת למפרט הבא - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 + שדרוג ל - SSD 240GB שדרוג הזיכרון ל - 16GB ושדרוג הספק המחשב מיועד לעבודות גרפיקה - ובעיקר לתוכנת MAYA יש משהו שהייתם משנים? ואני מתכווין לדברים קריטיים איך הכרטיס מסך מה שיש שם? ואיזה קרור הייתם שמים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שכולל בערך : AMD Athlon XP 2400+ Epox 8RDA+ 1GB RAM DDR400 WD 80GB 8MB Cache Radeon 9550 128MB ואני רוצה לשדרג אותו, יש לי כ-2500 שקל ואני מרוויח כל חודש סכום של מעל 1000 שקל על אף שאני חייל, לכן אין בעיה לחרוג קצת. חשבתי ללכת על המפרט הבא : AMD Athlon64 Dual-Core 5600+ 1MB 65W 2GB (2X1GB) Twinmos 800MHZ CL5 Hitachi 250GB 8MB 7200RPM SATA2 ועכשיו חסר לי לוח אם, וכרטיס מסך. מחיר הרכיבים האלה לבד מגיע ל-2100 בערך, לדעתי אין בעיה לחרוג עד איזור 3000. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא הרכיבים, יש לי מארז עם ספק איכותי וקירור טוב, אם אפשר אני רוצה לבצע OC. עריכה : לגבי משחקים, אני לא משחק בדר"כ אבל הייתי רוצה את האופציה הזו, לא ביצועי-על, אבל שירוצו דברים נורמ…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכם חבר שלי מתכוון לרוץ לחנות אחרי שהוא חסך 10.000 ש"ח במשך שנה הוא פריק של משחקים 3D והוא מחפש מחשב שיענה לדרישות: 3D - הרבה , ביצועים (להגדרתו "פצצה") וכמובן הוא גם עובד מהבית אז הוא צריך מדפסת פקס וכו,משתמש הרבה בכלי OFFICE לגיבוי הוא צריך RAID , גיבוי לחשמל, והוא רוצה מארז גדול עם חלון (בלי נאון) לא OC בניתי מפרט שאני חושב שמתאים לדרישות + מסך (כן המסך שלו כבר התחיל לקבל צבעים שלא ניתן להגדיר אותם יש לו מקלדת, עכבר ורמקולים אז זה מה שבניתי , אבל אני חורג מהתקציב...וגם לא בטוח שהכול יתאים, CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1130.86 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,F…
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15323 האם תהיה בעיה עם סרטי HD?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מעבד חזק וטוב למשחקים וכמובן שיהיה כ.מסך טוב. ראיתי את שני הדגמים האלו: דל: [glow=red,2,300]V9400 Model V9400 [/glow] CPU Intel® Core2 Duo Processor T9400, 6MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB Memory 4096MB (2x2048) 800MHz DDR2 Dual Channel HD 320GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA with TrueLife - LED(1280x800) GPU ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Optical Device DVD-RW +- With Dual Layer Technology Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bonus Dell Travel Remote control Bonus Fingerprint Reader Biometric Sound Audio type/controller: AC97 Soft Audio …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך שהמחשב יעבוד חלק וטוב בניגון של סרטים HD ומשחקים כמו Starcraft2 . יש לי מפרט והייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו . http://www.tms.co.il/preview/spec/2pdj3nq4 אני יעביר כרטיס מסך ממחשב קיים (Geforce 9500GT) . תודה.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
סוף סוף גיבשתי לעצמי את מה שאני רוצה מהמחשב ועכשיו נשאר רק להחליט על איזה מחשב אני הולך: מעבד- לפחות 2GHZ (עדיף זיכרון מטמון 4MB) זיכרון - 2GB דיסק קשיח - לפחות 160 כרטיס מסך - רצוי מאוד שיהיה כרטיס טוב. מסך- 14.1-15.4 וזהו עכשיו נשאר להחליט כאשר התקציב שלי הוא בין 4000 ואם אני לוחץ את עצמי 5500. אשמח לקבל המלצות. כמו כן אשמח לדעת אם יש מקום בצפון שבו אפשר לראות את הניידים של GIGABYTE? תודה מראש לכולכם בתקווה שתוך יומיים שלושה אני כבר אסגור על מחשב ואלך לקנות
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?תנצלו את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח אבל תנסו שלא להגיע ל3200 ש"ח רק אם זה שווה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 22 אינץ' רז' 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גב…
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום ידידי אני מעוניין בהמלצות לרכיבים שקטים עבור מחשב Core i7 שישמש להפקות מוזיקה. בפרט: 1. מארז שקט אבל לא ענק. אופציה ל OC, אבל לא על חשבון שקט באופן משמעותי. 2. מאווררים שקטים עבור המארז אם יש צורך בהוספה/החלפה. 3 ספק כוח שקט במיוחד, רצוי ללא מאוורר אם ישנו. 4. בנושא רעש הדיסקים קשיחים, אם יש לכם תבונות בנושא. יהיו 4 דיסקים בגודל 1TB כ"א. 5. קירור שקט וטוב למעבד. שיתן אפשרות ל OC טוב. 6. צורב אמין, ושקט. התקציב הוא לא בעייה, אך אין צורך להגזים תמורת תוספת מזערית. חנות במרכז.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבחירת מוצרים למחשב חדש, בשלב זה אני לא מעוניין בכרטיס מסך ואשתמש בכרטיס המובנה. חשובות לי יותר יכולות העיבוד המהיר לצורך שימוש במחשב כHTPC ולמטרות עריכה, גלישה ותכנות. אין דרישה ליכולות גיימינג ותצוגה אדירות... רק מה שדרוש בכדי להריץ סרט בFHD ללא בעיה ובמקביל לעבודה במסך השני. המחשב יחובר לשני מסכים, האחד 47" והאחר 21". אשמח אם תוכלו להמליץ לי לשנות, לשדרג או לשנמך חלקים מהמפרט שצירפתי. חלק מהפריטים, כפי שרשמתי ליד, הינם פריטים שאעדיף לא לשנות. בקשר לשאר אשמח להתייעץ לוח אם: P8Z68-V/GEN3 ASUS 945 ש"ח - מעדיף שלא לשנות את הבחירה. מעבד: intel i5 2500k 999 ש"ח קירור למעבד: Zalman CNPS11x Extreme 330 ש"ח זכרון: 1600mhz ddr3 4X4 kingston…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. תקציב:12,000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי HD 3. צריך מסך32', מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתאימו לקולנוע בייתי 4. לא צריך DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. לא צריך מארז 10. לא מתוכנן OC
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב של עד 3000 שח. מקום רכישה:אילת גודל מסך: 15 צרכים: אופיס, אינטרנט וסרטים בhd מידי פעם.. אין צורך בכונן ssd והכי חשוב שהסוללה תהיה חזקה (לא רוצה לצוד שקעים) אשמח להמלצות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המצב כזה אחד המחשבים שלי הלך לעולמו ואני מעונין במפרט פחות או יותר סביב 2000 שח גם 2500 לא יהרוג אותי. ברשותי כבר: כרטיס מסך radeon9700p agp כך שהלוח יצטרך לתמוך agp ספק thermaltake 430w כונן דיסקטים מקלדת עכבר מסך הרדדיסק. אני מעונין: במפרט amd לא sempron או פנטיום אם אין ברירה.. במארז שיהיה חייב להיות מאוורר כמו שצריך כולל מאוורר לפני יחידת ההרדיסקים!(הבנתי שהcompucase 6a19 עונה על דרישתי ..?) צורב מטרת המחשב היא בעיקר לצורכי עבודה משרדית ומולטמדיה נב אפילו אם המחיר גולש מעבר ל3 או 4000 תנו הצעות שאני אראה איזה חלקים כדאיים היום ומה ניתן לשלב כגון לוח מעבד וכו... תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המיץ שתצליחו להוציא מ- 3000¤, בלי ציוד הקפי. שיוכל להריץ משחקים.. בלי חריגות, תודה
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר מתלבטת מעל לחודש איזה מחשב נייד לקנות אז אשמח מאד לקבל המלצות. אני צריכה את המחשב בעיקר למסמכים - אופיס, אקרובט וכו', אינטרנט, סקייפ... לא גרפיקה והמוני סרטים. אבל, כן יש לי הרבה מאד מסמכים, ספרים סרוקים וכד', אז צריך שיהיה לו מספיק זיכרון. חשוב לי שהוא יהיה מהיר (אני כבר כמה שנים עם מחשב נורא איטי וזה משגע אותי) ושיהיה קל כי אני סוחבת אותו הרבה. מאותה סיבה גם חשוב לי שהוא יהיה חזק ועמיד ככל האפשר. מצד שני, שהוא לא יהיה קטן מדי כי אני עובדת עליו כל היום ו-12 אינצ' זה כבר קטן מדי. מבחינת מחיר, הייתי שמחה למצוא מחשב טוב בין 3000 ל-4000 שקלים, אבל אני מוכנה להוציא עד 5000 בשביל מחשב באמת טוב. תודה רבה מראש על העזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום אני צריך את עזרתכם השבוע התחלתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים ועבודה מהבית. צריך מחשב שיוכל להריץ את התוכנות כמו שצריך בלי קושי מסויים, המליצו לי על טושיבה וSatellite A300-1LTוToshiba האם הוא טוב בשבילי? יש דברים טובים יותר? תקציב: 5000 סוג התוכנות: פוטושופ, פלאש, אינדיזיין,אילוסטרייטר. תודה מראש, אלירן
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום...אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם לגבי קניית מחשב נייד.יש לי שתי אפשרויות כמו כן חשוב לציין שאני מעוניין לקנות בארה"ב כי שם יותר זול אבל אם אמצא מחשב יותר טוב/זול בארץ אשמח לקנות פה. להלן הדרישות: *אני לא רוצה מחשב מפלסטיק..עטיפה ממתכת או אלומיניום. *המחשב בעיקר לצפייה בסרטים לגיימינג ושנה הבאה אהיה סטודנט להנדסת תוכנה.אני לא צריך עריכה גרפית או דברים שכאלה. *גודל המסך צריך להיות 15.6" *אין לי בעיה עם משקל *זמן סוללה שיהיה סביר *אני חייב יציאות HDMI ָָָ*כונן קשיח אני מתכוון לשדרג לssd *כונן בלוריי לא הכרחי כנ"ל גם cd/dvd *לגבי האחריות הבינלאומית...שמעתי סיפורים על בעיות כאלה ואחרות אבל עם מחירים כאלה לא עדיף פשוט להתעלם? ועכשיו למחשבים.... מחשב ראשון: …
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Call of Duty MW3,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, אני יודע שהיו הרבה פוסטים בעניין אך לא הצלחתי למצוא אף אחד שעונה לצרכים ולתקציב שלי. אני מעונין להרכיב מחשב HTPC בתקציב עד 1500 ש"ח (אם זה בלתי אפשרי, אז המפרט בעלות המינימלית האפשרית). השימושים: חיבור לטלויזיה (כרגע CRT בהמשך יהיה LCD), צפייה בסרטים (גם 1080p), צפייה בסרטים בצפייה ישירה מהאינטרנט, המחשב לא ישמש למשחקים. בהמשך המחשב יחובר למערכת סטריאו כדי להשלים את חווית הסאונד. מודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-