עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נראה לי שהכותרת אומרת הכל בערך 8) אני עובד עם כרטיס קול USB על הקיובייס שמאד מקל על המעבד. חייב להיות בעל כונן סוליד סטייט, גודל הנפח זניח, שיהיה הקטן ביותר, גם ככה כל החומר שלי און ליין\הרד דיסק נייד\DOK לימודים אין הרבה מה לפרט. משחקים, לא פריוריטי, אבל מה שבא ברוך הבא. האם קיים 17" בתקציב הזה? אם לא אז אפשרות חריגה ל1000$. תודה לכולם ויום טוב!!!

2. Started by TheMagicKiller,

שלום חברים יקרים. קבלתי אישור לכתוב בכיתה על מחשב נייד ויש לי הזדמנות להביא את ה-Asus Eee 1005AH בכ-600 שקל במצב חדש מחבר טוב של אחי. קראתי עליו ביקורות והבנתי שהוא טוב אבל לכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1. איזה מערכת הפעלה עדיפה למחשב הזה ? 2. איך הוא לעבודה משרדית ומשחקים קלילים - לאינטרנט, סקייפ, קונטר סטרייק (משחק לחימה משנת 2000 בערך) 3. וכמה זמן הסוללה שלו מחזיקה בתכלס ?

3. מה אתם מציעים?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  4. שלום רב, אני מתכונן לרכוש חלקים להרכבת מחשב חדש ורציתי לדעת את חוות הדעת שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,OC ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,CRYSIS2,RA3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, בדקתי את המפרט הראשון של HTPC במדור המפרטים המומלצים ואהבתי מאוד. הבעיה היא שלא מצאתי חנויות שמוכרות את הלוח ASROCK שיש שם...מדובר במפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137643&section=293&target=%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94%20%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8 אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי מפרט HTPC שמתאים לתקציב שלי אני לא צריך כונן אופטי ולא הרדיסק (יש את שניהם..) ואם יש אפשרות למארז ATX גם יש ספק יחסית חדש של ENERMAX 400W (למי שמעונין ללדעת הלוח אם של המחשב הקודם התפגר...) אני לא צריך צפיה בFHD אלא רק בHD REDAY מכיון שהטלויזיה בסלון אמנם יכולה להגדיר רזולוצית FDH אבל רואים מגעיל...הכי טוב רואים בה ב720P. מצד שני אולי כדאי לקחת משהו שיכול להריץ גם F…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. Started by grouchy,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט,אופיס, מצגות ), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 17 ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 * כונן ? DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא בנוסף למחשב נייח, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by ben yehuda,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של סביבות ה3,000. אני מאוד (מאוד) לא מבין בעניין ולכן אשמח לעזרה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה בגלישה באינטרנט, צפייה של סרטים/סדרות (לרוב העדפה תהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה, בHDMI) ובשנה הקרובה גם ללימודים (תוכנות אופיס למיניהם). חשוב לי שהמחשב יוכל לספוג, עד כמה שאפשר, שעות עבודה מרובות וחיי סוללה יחסית סבירים. משחקים וכד' לא ירוצו עליו, אך ורק מה שציינתי למעלה. גודל מסך מועדף בין 15.6 ל13. עד לא מזמן היה לי toshiba satellite c650-179, שבסה"כ הייתי מרוצה ממנו (חוץ מהיעדר יציאת HDMI) עד שהוא שבק חיים. אז אחרי כל החפירה- יש המלצה לדגם מועדף בסביבות התקציב הזה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by ORrrr,

שלום, חבר שלי שעובד כמתכנת ביקש ממני המלצה למחשב נייד. הדרישות שלו הן כאלה: שיחזיק הרבה שעות (אני מניח סוללת 8 תאים תספיק ל8 שעות) מסך 14-15 אינטצ' מט שתהיה ראות טובה יותר בחוץ הרדיסק גדול אני מניח 500-750 ג'יגה זה טוב עם העדפה לגבוה יותר 8 ג'יגה זכרון לקימפול מהיר אם זה גם בא עם מסך מגע זה נחמד אבל לא חובה לא דרוש למשחקים אבל סרטים אני מניח שמחשב ברף הזה לא תהיה בעיה להריץ וכמובן שתיהיה לו יציאת hdmi. התקציב לא מוגבל בסכום כלשהו אבל כמובן שאנחנו מחפשים משהו משתלם וטוב ולא סתם מחשב יקר ומפוצץ בדברים. תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא הרבה), תכנות, סרטים (HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא משהו כבד במיוחד. (יש לי כבר כרטיס מסך ואני לא רוצה להחליף אותו כרגע..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 24 אינץ ובשביל לראות סרטים מסך 32 אינץ -לאילו הגדרות…

10. שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מחשב. אני מטיילת בין דגמים שונים כבר שבועות ובאמת שהלכתי לאיבוד אז כל תובנה בעניין תעזור לי. מחפשת נייד קטן יחסית, מסך 12 מינימום, 14 במקסימום (מן הסתם עדיפות ל13.3) ובהתאם גם קל- משקל. (אם אפשר לא לעבור את ה2 קילו, אני אשמח..) התקציב- תיאורטית, הייתי מעדיפה לא לעבור את ה2500. אני יכולה למתוח ל2800 (3000 זה רק אם המחשב גם עושה מסאג' ומנגן דמיאן רייס בגיטרה) הצרכים שלי מאד בסיסיים- גלישה, מסמכים, מוזיקה, צפייה בסדרות. הייתי מעדיפה שהאיכות והעוצמה של הסאונד במחשב יהיו טובים. זה לא חייב להיות מטורף, רק שלא יהיה זבל. למרות שהצרכים בסיסיים אני לא רוצה מחשב איטי, אני אשמח למעבד טוב וחזק ו4 ג'יגה זכרון לפחות. סוללה חזקה (נראה לי שלא פחות מ6 תאים) …

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. אהלן חבר'ה החלטתי להתקדם מהמחשב בן ה-7 (הגיע הזמן ^^^) בכל מקרה ראיתי מפרט אצל אייבורי מחשבים ורציתי לשמוע עליו חוות דעת נוספת המחשב הוא לשימוש ביתי- בעיקר למשחקים. אני לא נוטה להחליף מחשב כל יום כמו ששמתם לב אז הוא אמור להחזיק תקופה המפרט: המחיר שלו הוא 5,400 הייתי שמח לשמוע הצעות נוספות תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: תשובות לשאלון בחוקי הפורום: 1. התקציב המקסימלי הוא 5K אם ניתן עדיף לחסוך ולא לחרוג כמה שפחות 2. שימוש המחשב הוא למשחקים כבדים GTA4 וצפייה בסרטי HD הרזולוציה של המסך שלי 1080 על 1920 ואני גם מחבר את המחשב לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P המחשב מיועד לגרפיקות גבוהות 3. הקינה היא של הקופסה בלבד 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט. 7. בסולם 1-10 5. לא מתוכנן למחשב זה אוברקלוק …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3200. הדגש הוא פחות על משחקים אלא יותר על הדברים הבאים: 1) גלישה באינטרנט וצפייה ב HD. 2) מקלדת נוחה לכתיבה. 3) אחריות ל 3 שנים בבית הלקוח 4) הארד דיסק 500 GB 5) מסך 15.6 6) רצוי אך לא חובה i5 במהלך החיפושים ראיתי את המחשב הבא: http://www.zprice.co.il/product-494-HP_Pavilion_G6_1170sj.aspx בתור אחד שהתנסה עם HP אני מאוד מרוצה. מה דעתכם? כמו כן מישהו מכיר את החנות הנ"ל וידוע אם היא בטוחה לקניה? בכל מקרה אשמח לשמוע עוד המלצות לניידים שעונים על הדרישות תודה לכל העוזרים והמייעצים

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - להשתדל מאוד לא לחרוג . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר תכני HD, אבל הייתי רוצה לשחק למשל בSKYRIM ושיפעל על הגדרות בינוניות-גבוהות, כלומר כרטיס מסך בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - SKYRIM, Call of Duty, וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080p. בתור התחלה הוא …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bigkatan,

עד כמה משתלם להזמין חלקים מחו"ל? למישהו יצא להתנסות בזה ויכול להמליץ על מ'ס אתרים??? תודה.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by חובב,

[r/font] * גודל המסך? מ13 ומעלה * משקל רצוי?--- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)---- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI וVGA * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?----- * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אולי יש אפשרות להביא מחול חשוב לקחת בחשבון * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא המחשב הוא ללימודי הנדסת מכונות מתכוון לרכוש את המחשב בערך בעוד כחודש חודשיים העדפה היא שהמחשב יהיה כמה שיותר זול ויתאים ללימודים של 4~ שנים אין צורך בדברים אחרים ..כמה שיותר זול.. תודה על העז…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  16. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט לגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Assasin's Creed Revelation, Call of Duty: MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. המחשב הוא לחבר שלי, סטודנט במקצוע הומני שנגנב לו המחשב הקודם. את המחשב קונים בארה"ב ומביאים לפה, אז המחיר הוא מחיר ללא משלוח וכו'. * מטרות המחשב? - בעיקר כתיבה בזמן הרצאות, אבל גם צפייה בסרטים ועבודה כללית. * גודל המסך? - 14 אינצ' * משקל רצוי? - אני לא יודע מה המשקל הרגיל, אבל משקל שלא יקשה על הסתובבות איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI, USB3 * בלוטות? - לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? - כמה שיותר גדול * כונן CD/DVD? צורב? - צריך צורב * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - יעזור אם תהיה אחריות בארץ, יקנו את המחשב בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. היי , אני צריכה לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם סוליד ווקרס פוטושופ keyshot אפטר אפקט וכו.. מבחינת תקציב משהו בסביבות 6000-7000, מחשב pc. עד כה היו לי ניידים של טושיבה ואני דיי מרוצה, אבל ייתכן וישנן חברות שיהיו יותר טובות ופשוט אני לא מכירה ... הסתכלתי על מחשבים שיש להם מעבד של I7, הבנתי שזה טוב.. אבל בכל הקשור לסוג של כרטיס מסך זיכרון וכו אין לי הרבה מושג אז אשמח לקבל איזשהן המלצות למחשבים או טיפים איך לבחור.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by z999,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לילדה בת 15, תקציב של 2200 שקל מקסימום. * מטרות המחשב? מחשב אינטרנט ממוצע, פייסבוק-סקייפ-מסנג'ר ושיעורי בית, עדיפות ליכולת לנגן סרטי HD * גודל המסך? היא ביקשה מחשב לא גדול (לא 15), אבל אני גם לא רוצה שזה יהיה מחשב מזערי (12) שאי אפשר לעשות עליו כלום, היא תעשה עליו עבודות לבית ספר. * משקל רצוי? אין העדפה מסויימת, אני מניח שהמחשב יישאר בבית רוב הזמן וכשהוא ייצא זה יהיה למרחקים קצרים בתוך תיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין דרישה משמעותית אבל אני לא רוצה מחשב שלוקה בחסר במחלקה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה בונוס חביב ליום שבו תשודרג הטלוויזיה בבית. * בלוטות? אממממממ... כן? י…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שקל. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ולתוכנה בשם אוטו קאד(תוכנה לשרטוטים). לא יודע איזה גודל מסך עדיף לי תודה!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. Started by mikish99,

אני שוקל בימים אלו לקנות מחשב סטנדרטי ובסיסי לשימושים שלי כמו אינטרנט, סרטים, אופיס, ועוד.. עד מחיר 3500 ש"ח אני רואה מחשב בדגם עם מפרט מצוין וחזק מצויין יחס למחיר שלו. מחשב נייד "15.6 HP G6-1260SJ A1Q03EA 2.4GHz יש את מחשב נייד חברת DELL אחת החברות נחשבות וטובות בעולם, אותו מפרט הזה פשוט יקר ביותר. וגם אני לא צריך את מחשבון במקלדת בפינה הכי ימנית. אני לא משתמש אף פעם בגלל העדפתי את מחשבתי שרציתי כנ"ל בלי מחשבון רק מקלדת יותר נוח בשבילי, וזה מחשב היחיד שבא בלי מחשבון. ומה אתם אומרים? או לתת לי הצעות מחשב נייד בחברה אחרת באותו מפרט?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אני צריך המלצות לניידים עד 3000 שקל הכי חזקים שאני יכול לקנות במחיר הזה ! שיהיה מעבד הכי חזק שיכול להיות במחיר הזה זיכרון עד 4 גיגה מינימום וכרטיס מסך מהחזקים במחיר הזה איזה נייד יש לו קומבינה טובה מהכל במחיר כזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז ככה , המחשב יהיה לצפייה של סרטים באיכות HD , שימוש מסיבי באינטרנט ובתוכנות WORD [יהיה שיך לעבודה משרדית שתבוצע בבית], ומשחק אחד ישן ואהוב , generals:zero hour המפרט הוא: GA-H67MA-USB3-B3 I-3 2120 + Evercool BUFFALLO 8GB kit (4GX2) DDR3 1600 WD 500G SATA 3 Caviar Blue Sapphire 6670 1G GDDR5 seasonic 500W SS-500ET Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E Microsoft Wireless Desktop 3000 V3 Gaming Case DVDRW LG sata x24 Windows 7 Home Premium 64Bit Heb כל זה ב3033 המארז זה משהו שאני לא מוותר עליו , ככה שעליו אני לא מתפשר.. התקציב שלי הוא 3200+- כי אני צריך עוד לקנות מסך... תודה רבה רבה לכולם על העזרה!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod3, battlefield3, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים במקסימום ביצועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים בכל תקופת זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים