עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התחלתי להרכיב מפרט למחשב אבל אני צריך את עזרתכם המומחים מחשב שיוכל לעבוד גם עם גיימינג וגם גרפיקה בסגנון MAYA + SKETCH UP ופוטושופ ושישתדל לא לעבור את ה- 6000 ש"ח מעבד - I7-870 לוח אם - GIGABYTE GA-H57M-USB3 כרטיס מסך - RADEON HD-5870 זיכרון DDR3 צריך המלצה ל- 4GB או ל- 2 של 2GB - מה שיותר מומלץ ספק 750W - צריך המלצה שיהיה גם שקט עד כמה שאפשר מארז - מה דעתכם על: XCLIO A380PLUS FULLTOWER דיסקים קשיחים - 2 שיעבדו על RAID 1 לפי מה שהבנתי עדיף כך אם טעיתי תקנו אותי כונן אופטי וצורב - צריך המלצה ומה שעוד חסר לי ושכחתי לציין כאן תודה חברה וזה קצת דחוף כי אני שבוע הקרוב עולה למרכז בכדי לקנות.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by BadWolf7789,

שלום וברכה לכולם אני די חדש כאן (זהו בעצם הנושא הראשון שלי ) אז אני אגש ישר לעיניין אני מתכוון לבנות לאח שלי מחשב גיימינג בתקציב של 5000 - 6000 ש"ח אז ככה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה בסביבות 500 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, אבל כמו שאני מקיר אותו הוא גם אוהב סאונד איכותי (7.1 או 5.1) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלבנטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. איך אני יודע אם הנייד הוא באמת תחליף שולחני ? והאם ניתן לשדרג אותו זאת אומרת זיכרון ראם מעבד כרטיס מסך הארד דיסק?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  4. צריך נטבוק גודל 13 עם הרבה זמן בטריה עמיד יחסית ומסך מספיק טוב לאור שמש גם זמן בטריה ארוך ירוץ אליו WIN7 עם אופיס ותוכנות קלות יחסית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למחשב מומלץ בתקציב של עד 4000 ש"ח ללא ציוד נוסף. הדרישות שלי מהמחשב הם בגדול, ביום יום הוא יעבוד כמחשב בסיסי (אופיס + אינטרנט) אך צריך שתהיה לו האפשרות גם להפעיל מידי פעם תוכנות כבדות כמו אוטוקד סקצאפ ופוטושופ. בנוסף למחשב יהיה מחובר תמיד 2 מסכים עם עדיפות ליציאות של DVI/HDMI וכן שיהיה כונן SSD. וכונן נוסף של 1TB בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב שבתמונה המצורפת. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by omersd,

היי! אשמח במפרט למחשב ללימוד תכנות, התקציב מוגבל ולא חובה מחשב חזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by kfirbep,

http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133336&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הוא מתאים למשחקים world of warcraft rome sims 2\3 heroes 3 call of duty conter strike buttlefiled והוא יכול להפעיל משחק ולבנתיים האנטי וירוס רץ על המחשב בלי בעיה?או שאני מוריד הורדה וגם משחק? הוא עומד בדרישות האלו?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by roman89,

אהלן, בחרתי כאן 2 מפרטים, לדעתי די חזקים. מתלבט בינהם. יעודו של המחשב הוא שימוש ביתי + גיימינג קל. בשניהם אני משדרג את הכרטיס מסך לATI5750 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 אשמך לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש מחשב שאני יוכל להשתמש בו לגיימיניג וטיפה עריכת וידאו עם תוכנת avid אבל בעיקר לגיימינג וצפייה בסרטיםֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿ/סדרות ורצוי שיהיה מסך מגע חשבתי על המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14802 אני מתכוון לרכוש את המחשב באילת תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gal1973,

שלום רב. ברשותי לפטופ קומפק ישן (5). עקב רגישותו הגבוהה של ה TOUCHE PAD נגררות לי תיקיות רבות לתוך תיקיות אחרות כאשר אני זז עם הסמן (עקב לחיצה לא מתוכננת על ה TOUCHE PAD ). כיצד ניתן לבטל את הלחצן על ה TOUCHE PAD? יש לי שלושה לחצנים נוספים כך שאני לא זקוק לו והוא עושה לי בלאגן גדול. תודה רבה גל.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by benreu,

לא רלוונטי

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by 0p,

שלום, ראיתי במפרטים המומלצים את המפרט הזה שבמבט ראשון מתאים לי: AMD A4-3400- BOX350 לוח-אםAsrock A75M-HVS360 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה0 מארזEnermax Laguna 300W350 ספק כחכלול במארז אבל אני חייב יציאת S-video ולפי המפרט לוח האם אין לו יציאה כזו. חשבתי לפתור את העיניין ע"י חיבור Geforce 6600GT,אבל האם חיבור כרטיס כזה ישן לא אבסורדי כשעל לוח האם יש כרטיס מתקדם פי כמה? כמו כן לפי האתר של אנרמקס המארז מאפשר חיבור כרטיסי Low profile בלבד, אני רוצה לשמור על מארז מסוגנן שמתאים למדיה סנטר אבל לנצל גם את מלוא הלוח במקרה של שדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש…

13. בנה מפרט ב3500 ש"ח כולל מסך מבוסס AMD 4600+ אחרי הגדרת הפריטים ההכרחיים נישאר לי 800 ש"ח להשלים כרטיס מסך + לוח אם או להבדיל - כרטיס מובנה בלוח האם. המחשב משמש לעבודה גרפית (פוטושופ) תלת מימד אוטוקאד, ומידי פעם משחקים (בעיקר אסטרטגיה ומשחקי תפקידים) יריץ מערכת הפעלה ויסטה. כעיקרון ניראה לי שכרטיס מסך ניפרד (גם חלש) יפיק ביצועים יותר טובים, אבל לא בטוח שהנתון הזה עדיין רלוונטי. תודה מראש. HaSY

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. Started by Mantis,

http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=16043&zap=1 הוא נראה מחשב סביר, האם לדעתכם שווה את המחיר? מה האלטרנטיבות שלו? (מחשב לסטודנט להנדסת מחשבים).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי את הנייד שבכותרת, השתמשתי בו שנה ולמען האמת מההתחלה די התבאסתי על הקנייה, לא בגלל הלפטופ עצמו (הלפטופ סוף הדרך בכל אספקט) אלא בגלל שאני לוקח אותו איתי 5 פעמים בשבוע והוא גדול (17") וכבד (לא יודע כמה בדיוק). הסתבר לי בדיעבד שהוא באמת יותר לפטופ לבית ולמשחקים (יש לו כרטיס מסך מעולה). אני אקנה עוד כמה חודשים לפטופ אחר ואולי אמכור את זה. אשמח לדעת כמה אתם חושבים שהוא שווה בימינו. תודה רבה מראש לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 8000 אני לא נוסע לחו"ל איתו לכן אין צורך באחריות בינלאומית (שגם אם כן ,אני ישלח לתיקון בארץ) הצרכים: מעבד כפול , גיגה זכרון , winxp pro (חובה), אינטרנט סלולרי הנייד ישמש אותי לאופיס , אינטרנט , Microsoft Virtual Pc ומדי פעם warcraft סרטים, ולימודים צריך גם קורא כרטיס זיכרון מסך 15"+ חשוב איכות המסך שיהיה ניתן לצפות בוא כמה שעות בלי כאב ראש , ובלילה כאשר חשוך (ברכב). תמיד חלמתי על IBM אבל במחירים של IBM אפשר לקחת מחשבים אחרים עם יותר פיצ'רים נחמדים ולא פחות איכותיים. אין צורך לבזבז את כול ה8000 , כמה שפחות יותר טוב. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  17. לפני מספר שבועות כתבתי הודעה המפרטת את הצרכים שלי, ובלי להלאות אתכם בקריאתה, אני צריך מחשב שלא נתקע, להפעלת תוכנות כבדות (visual studio 2005/2007, sql server, vista וכו') והרבה מולטמדיה (סרטים ומוסיקה, ללא עריכה), ללא OC (ההודעה המקורית ב- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256088.0 ) אשמח לשמוע חוות דעת (לא צירפתי מחירים לכל פריט כי אני קונה דרך דילר שנותן לי מחיר על הכל יחד, והמחיר מפורט למטה) מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זיכרון KINGSTON DDR2 PC667 2*1GB דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD מארז לא יודע של איזו חברה, מכיל 500w, ו-25cm big fan כרטיס מסך GIGABYTE PCI-EX GeF…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. המחשב מיועד לאוברקלוקינג ומשחקים: מעבד- intel p-4 2.6 Ghz 800 fsb 512kb cache 512k ht לוח אם- asus p4c800 deluxe כרטיס מסך- sapphire radeon 9600 pro מארז- atx midi tower 300w 12v כונן- 3.5 teac 1.44 mb דיסק קשיח- maxtor 120 GB ultra sata 8MB ATA 150 asus speedX 16/48-DVD צורב- LiteOn 52x32x52 מקלדת- microsoft multimedia עכבר- microsoft optical mouse כרטיס קול- on board רמקולים- creative inspire 2400 2:1 כרטיס רשת-intel network adapter 10/100/1000 pci on board

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by p1tbull,

מחשב בעיקר למשחקים. 2000 ש"ח. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: MW3, Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום, קניתי מאיביי לפני מס' חודשים מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad Yoga, הוא הגיע עם שנה אחריות של Lenovo, התקשרתי ל Lenovo ישראל כדי לוודא שהאחריות שלי תקפה גם בארץ ואכן היא תקפה, השאלה לי היא לפני שאני שם 260$ על הרחבת אחריות דרך האתר של Lenovo העולמית האם זה גם יתפוס בארץ? (אין אפשרות לבצע הרחבת אחריות דרך Lenovo ישראל), כשניסיתי לשלם דרך Paypal על הרחבת האחריות קיבלתי סירוב והבנתי שזה בגלל שאני לא מארה"ב, לא חסר דרכים לעקוף זאת אבל השאלה היא האם האחריות המורחבת תהיה תקפה בארץ ? האם למישהו נסיון בנושא ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. אני מעוניין במחשב שיהיה מסוגל לסחוב תוכנות כבדות והמון חלונות שפתוחים במקביל, וגם כמובן שיהיה אפשר לשחק בו. אני לא צריך מסך, ולא צריך כונן דיסקטים/DVD/צורב. חשוב לי שהמעבד יהיה המילה האחרונה, שיתמוך ב 64 BIT, ו SSE3 ולא משהו מיושן. בניתי את המפרט הבא מ KSP ואשמח לקבל הצעות אחרות או חוות דעתכם על המפרט הנ"ל: מעבדי אינטל מחיר סה"כ P-4 3,0 Ghz (800MHz, 2MB, S775, 64bit) 1 1450 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות AA8-DuraMAX (925), S-775 1 790 זכרונות? DDR II 533 כמות 512MB A-DATA 2 350 700 כרטיסי מסך? ASUS כמות 6600GT 128MB TV ,PCI-E 1 1260 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות 200GB SATA 1 640 מארזים? כמות Thermaltake Sviking VA4000BWS 1 420 מארזים? Power Supply כמות HEC…

• 39 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. [table][tr][td] [table] [tr] [td] מק"ט [/td] [td] מוצרים [/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td] [/tr] [tr] [td] C3450T [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪907 [/td] [/tr] [tr] [td] ZM5X [/td] [td] ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪129 [/td] [/tr] [tr] [td] GB75MD3H [/td] [td] Gigabyte GA-B75M-D3H [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪379 [/td] [/tr] [tr] [td] GZ-G1SGS [/td] [td] Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic [/td] [td] 1 [/td] [td] ₪425 [/td] [/tr] [tr] [td] K8G1600HBKF [/td] [td] 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE …

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודה בשטח (שלא יהיה מחשב עדין), שיהיה מחשב חזק "סוס עבודה". דרוש זמן סוללה ארוך (11~ שעות) , יציאת HDMI בלוטות' וצורב DVD אין עדיפות לחברה מסוימת. לקנייה בישראל. תודה, שלומי.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  24. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1,000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dragon Age: Inquisition, The Witcher 3, Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם אני לפני רכישה של מחשב נייד זה לטובת אינטרנט,סרטים.ואופיס. האם הוא יעשה את העבודה? תודה. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415

• 1 תגובה
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.