עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TzV-EyE-GeR,

תוך כדי שאני עובר על המפרטים המומלצים של חברי הפורום נתקלתי לא אחת בהמלצה על P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE האם המעבד הזה כל כך טוב? מה הופך אותו להיות למומלץ הפורום? בגלל שהוא כפול ליבה? בכמה זה משפר את הביצועים שלו? לעומת זאת, כמעט ולא ראיתי המלצות על AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache האם AMD כבר לא מהווים תחרות לאינטל? אשמח אם תגידו מי טוב יותר מבין השניים, או שאולי כלל אי אפשר להשות ביניהם. תודה,

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 4200ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by fuck off,

חבר שלי מעוניין לקנות מחשב ב3500 שקל. אין לו הגדרה לדרישות. מחשב כללי. תנו בראש.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. היי, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של 3000 ש"ח עבור משחקים כבדים.. צריך להביא בחשבון שיש לי מסך Samsung LCD 206BW, מסך רחב ע20 אינצ'... בכל מקרה, אני לא מחפש ציוד היקפי למעט המחשב עצמו... גם אין צורך בספק חדש... בנוגע ל-OC, אני לא מחשב מתאים לאוברקלוק, ככה שקירור סביר יספיק פה...וגם לא איכפת לי מרעש שהמחשב יפיק.

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודה משרדית, משחקים(בסדר הזה...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual Studio, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 (זה קצת ברור לא?) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. מה אתם אומרים על המיפרט הזה בשביל משחקים : מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤750 לוח אם: ASUS M2V מחיר: ¤447 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤789 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤314 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: RAIDMAX COBRA 822 BLACK + 400W PFC PSU מחיר: ¤393 מחיר סופי: ¤3470

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by kissilev,

שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד toshiba L450 16L אני מחפש נייד לשימוש בייתי , לא למשחקים ,בעיקר אינטרנט , סביר להניח אימיול , סרטים .... הצבתי לעצמי סכום של עד 3000 ש"ח.......השאלה אם זה באמת רלוונטי בסכום הזה למצוא משהו טוב קיבלתי הצעה לדגם הנ"ל ( 2800 שח) אני לא מכיר את הדגם ואשמח לשמוע חוות דעת תודה וערב טוב

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by yuri886,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך OO ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +CAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר (SOLIDWORKS ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אמת ויציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. D3 swtor gta V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  9. אני מחפש נייד שמיועד בעיקר למשחקים וקצת לעבודה \ לימודים, תקציב בערך 10 אלף שקל ( +, -) (בשמחה יתקבל גם משהו זול בהרבה שיתאים למשחק WOW). המשחק העיקרי שאני משחק בו זה World of Warcraft. כשאני משחק ב WOW על המחשב הנייח והישן שלי, זה עובד ברמה נמוכה, (30 FPS בד"א) אבל רצוי שבנייד זה יהיה יותר טוב, והנה המפרט של הנייח: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (20 x 100) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Au…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  10. אני רוצה מחשב לעבודה כללית, הורדות, מוסיקה, סרטים, פוטושופ בקטנה, IM וכו'... לי יש ספק חדש, HDD, וכמובן צורב. אני רוצה רק לוח-אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך לא חזק מידי. הדגש הוא על כמות הזכרון, ככה שיוכלו לרוץ כמה שיותר תוכנות בוזמנית בלי להיתקע. תודה לכם מראש אנשים טובים :] נ.ב. בלי ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  11. שלום, יש לי מפרט שאני פחות או יותר סגור עליו אני צריך עזרה בבחירת לוח אם,זכרונות וספק. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version מארז: Cooler Master Storm Sniper Black - חשבתי עליו רציתי לשמוע קצת דעות, רעש לא מפריע לי אבל חשוב לי שלא יתמלא אבק מהר... בעקרון רציתי את הGigabyte Aurora אבל כבר לא מוכרים אותו ב-TMS.. זיכרונות: אני רוצה 8G, אך לא יודע איזה לבחור. לוח אם: צריך עזרה,לא צריך להיות משהו מטורף,אבל חשוב לי שתיהיה לי אפשרות לחבר אליו אוזניות של 5.1.[600-700 ש"ח גג] ספק כוח: Antec HCG 620W 80Plus Bronze - אני לא כ"כ מבין בספקים אז גם פה אני צריך אישור שהוא באמת טוב…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום : אני צריך לינקים של חנויות בארץ ובחו"ל שעוסקות בין היתר בחומרה לסרברים ועוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by orengore2,

שלום אני רוצה לקנות זכרונות לנייד שלי ומכיוון שיש לי אייבורי ליד העבודה אני חושב לקנות משם. בגדול, אני יודע שאייבורי "לא משהו", אבל כאן זה חלק שלא נראה לי שיכולים להתעסק איתו הרבה. אז השאלות שלי הן כאלה: 1. באופן כללי, נראה לכם בסדר לקנות זכרונות מאייבורי? (רשום שהאחריות במעבדות שלהם) 2. האם אתם מכירים חברה של זכרונות בשם Ceon? 3. יש להם זכרונות של קינגסטון והבנתי שיש הרבה זיופים בשוק, אז.... תודה

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by bigwave,

שייצור קשר במייל: bigwave@walla.co.il המחשב בן פחות מחודש תודה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  15. התחלתי להרכיב מפרט למחשב אבל אני צריך את עזרתכם המומחים מחשב שיוכל לעבוד גם עם גיימינג וגם גרפיקה בסגנון MAYA + SKETCH UP ופוטושופ ושישתדל לא לעבור את ה- 6000 ש"ח מעבד - I7-870 לוח אם - GIGABYTE GA-H57M-USB3 כרטיס מסך - RADEON HD-5870 זיכרון DDR3 צריך המלצה ל- 4GB או ל- 2 של 2GB - מה שיותר מומלץ ספק 750W - צריך המלצה שיהיה גם שקט עד כמה שאפשר מארז - מה דעתכם על: XCLIO A380PLUS FULLTOWER דיסקים קשיחים - 2 שיעבדו על RAID 1 לפי מה שהבנתי עדיף כך אם טעיתי תקנו אותי כונן אופטי וצורב - צריך המלצה ומה שעוד חסר לי ושכחתי לציין כאן תודה חברה וזה קצת דחוף כי אני שבוע הקרוב עולה למרכז בכדי לקנות.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by BadWolf7789,

שלום וברכה לכולם אני די חדש כאן (זהו בעצם הנושא הראשון שלי ) אז אני אגש ישר לעיניין אני מתכוון לבנות לאח שלי מחשב גיימינג בתקציב של 5000 - 6000 ש"ח אז ככה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה בסביבות 500 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, אבל כמו שאני מקיר אותו הוא גם אוהב סאונד איכותי (7.1 או 5.1) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלבנטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. איך אני יודע אם הנייד הוא באמת תחליף שולחני ? והאם ניתן לשדרג אותו זאת אומרת זיכרון ראם מעבד כרטיס מסך הארד דיסק?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  18. צריך נטבוק גודל 13 עם הרבה זמן בטריה עמיד יחסית ומסך מספיק טוב לאור שמש גם זמן בטריה ארוך ירוץ אליו WIN7 עם אופיס ותוכנות קלות יחסית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למחשב מומלץ בתקציב של עד 4000 ש"ח ללא ציוד נוסף. הדרישות שלי מהמחשב הם בגדול, ביום יום הוא יעבוד כמחשב בסיסי (אופיס + אינטרנט) אך צריך שתהיה לו האפשרות גם להפעיל מידי פעם תוכנות כבדות כמו אוטוקד סקצאפ ופוטושופ. בנוסף למחשב יהיה מחובר תמיד 2 מסכים עם עדיפות ליציאות של DVI/HDMI וכן שיהיה כונן SSD. וכונן נוסף של 1TB בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב שבתמונה המצורפת. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by omersd,

היי! אשמח במפרט למחשב ללימוד תכנות, התקציב מוגבל ולא חובה מחשב חזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by kfirbep,

http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133336&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הוא מתאים למשחקים world of warcraft rome sims 2\3 heroes 3 call of duty conter strike buttlefiled והוא יכול להפעיל משחק ולבנתיים האנטי וירוס רץ על המחשב בלי בעיה?או שאני מוריד הורדה וגם משחק? הוא עומד בדרישות האלו?

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by roman89,

אהלן, בחרתי כאן 2 מפרטים, לדעתי די חזקים. מתלבט בינהם. יעודו של המחשב הוא שימוש ביתי + גיימינג קל. בשניהם אני משדרג את הכרטיס מסך לATI5750 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 אשמך לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש מחשב שאני יוכל להשתמש בו לגיימיניג וטיפה עריכת וידאו עם תוכנת avid אבל בעיקר לגיימינג וצפייה בסרטיםֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿ/סדרות ורצוי שיהיה מסך מגע חשבתי על המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14802 אני מתכוון לרכוש את המחשב באילת תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gal1973,

שלום רב. ברשותי לפטופ קומפק ישן (5). עקב רגישותו הגבוהה של ה TOUCHE PAD נגררות לי תיקיות רבות לתוך תיקיות אחרות כאשר אני זז עם הסמן (עקב לחיצה לא מתוכננת על ה TOUCHE PAD ). כיצד ניתן לבטל את הלחצן על ה TOUCHE PAD? יש לי שלושה לחצנים נוספים כך שאני לא זקוק לו והוא עושה לי בלאגן גדול. תודה רבה גל.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. Started by benreu,

לא רלוונטי

• 11 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים