ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב נייד, הדרישות שלו מצומצמות מאודד הוא רוצה רק אינטרנט ואפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור VGA מספיק לו, התקציב הוא 2000 אני מניח שאמור להספיק ראיתי את ה lenovo הזה ב ksp [table] [tr] [td]Model[/td] [td]M522SIV[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td] Color[/td] [td]Black[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td] Machine Type[/td] [td]4383-2SG[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td] CPU[/td] [td]AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td] Memory[/td] [td]2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] […
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כתחליף למחשב שולחני 15.6 אמור להריץ אינטרנט תוכנות וקצת משחקים חשוב שיהיה חיבור hdmi וכשאחבר אותו לטלויזיה יוכל להריץ סרטים ב full hd ללא בעיות וללא קפיצות. אם יש כונן עם צורב dl ו מצלמת אינטרנט זה בונוס, רצוי גם כרטיס מסך נפרד תקציב עד 3 אלף
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?1400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא נראה לי שתוכלו לחסוך אבל אם כן מצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 1400 זה המקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X960 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?world of warcraft, fifa 2011, cs * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אין לי שמץ של מושג מה זה. 3…
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לעזור לחבר לבחור מחשב נייד. ידיעותיי בתחום הניידים כמכלול הן לא גבוהות במיוחד ולכן אשמח מאוד לעזרה. אני לא ממש יודע אם דרישות שתארתי בכותרת ולהלן תואמות לתקציב. אם הן מוגזמות אודה אם תכוונו אותי לכיוון תקציב ריאלי יותר או לחלופין למה כן ניתן להשיג בתקציב הזה. עבודה משרדית וניגון מדיה. בעבודה משרדית הכוונה לגלישה ברשת, דוא"ל ועבודה עם תוכנות בורסאיות שלא זקוקות לכוח עיבוד רב, אבל כן לכמות זכרון יחסית גדולה, כך לדבריי החבר, אני מניח ש-4GB יספיקו, אבל אם יש דגם מחשב עם קצת יותר (6GB-8GB) באותו סדר גודל של מחיר סופי, אשמח לדעת. המחשב מיועד להוות תחליף Desktop ואחת הדרישות היא מסך 17" ומעלה. המחשב ינוייד בעיקר בתוך הבית כך שהמשקל לא משנה. לא,…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים עם גרפיקה טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בערך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך…
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מחשב נייד לסטודנטית שעובדת עם תוכנות עיצוב וגרפיקה כמו PhotoShop ו-AutoCad בתקציב של 5K. אעבור על הדברים לפי הסדר של הפורום ובסוף אוסיף דרישות נוספות לפי המלצת המכללה (רוב הדברים זה דרישות מינימום) * מטרות המחשב? עיצוב בעיקר, סרטים, אינטרנט. * גודל המסך? 15 או 17 * משקל רצוי? אין ספציפי עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320G 7200rpm SATA2 * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי, לא קריטי (Windows 7) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מעבד - Intel Core 2 …
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
Processor: Core i5 2500K / Core i7 2600K Processor cooling: Cooler Master Hyper TX3 Motherboard: Z68MA-D2H-B3 Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI RAM: 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 GPU: GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E Hard Disk: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI PSU: Enermax NAXN 750W 82Plus Bronze Case: Cooler-Master 690 II Plus Black ATX Case With Window DVD: Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata המחשב מיועד למשחקים כבדים כגון: Modern Warfare 3, Battlefield 3 ועוד. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בדיוק ברגע ההזמנה התברר שיש חוסר במעבדי i5 2500k אז הזמנתי i5 2400 אני מקווה שזה לא קריטי - אם זה כן משמעותי, אז תכתבו עד כמה יש הבדל. בנוסף להלן המפרט הסופי - אשמח להערות/הארות. מעבד: intel i5 2400 LGA 1155 3.1Ghz קירור למעבד: Arctic-Cooling AC-FREEZER 13 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 Z68 B3 זכרון: (2 יחידות) KINGSTON 4Gb DDR3 Hyper X KHX1600C9D3/4G PC10666 כרטיס מסך: Gigabyte GV-N560OC-1GI GTX560Ti 256Bit דיסק קשיח: Western Digital HDD 3.5" SATAIII 1TB 64MB מארז: THERMALTAKE DH202 ספק כוח: THERMALTAKE TR-600PCEU 600W צורב: DVD Sony SATA X24 המחיר: כ 5000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, רק רוצה לשתף את המפרט החדש שקניתי אחרי הרבה מאוד התייעצויות ושינויים. המחשב הזה מיועד לעריכה (Avid, Premiere, After Effects) וכרטיס המסך מספיק חזק כדי להתמודד יפה גם עם תוכנות תלת מימד שאתחיל להשתמש בהן בשאיפה בעתיד הלא רחוק. מעבד: I7 2600k לוח אם: Gigabyte z68x-ud4-b3 זכרונות: G.Skill RipJaw 4x4GB 1600Mhz הארד דיסקים מפורמטים ברייד 0: WD Caviar Black 1TB 7200rpm, 64MB, sata III x2 כרטיס מסך: PNY quadro 2000 1GB ddr5 צורב: Samsung SH-B123L DVD+-RW Blu-Ray מארז: Antec P183 V3 ATX midi tower ספק כוח: Corsair 650W V2 Active PFC הוספתי בסוף גם כרטיס firewire ועוד מאוורר למעבד למטרת אוברקלוקינג עתידית אבל חוץ מזה, זה זהה למה שכתבתי פה. עוד לא התחלתי לערוך עליו דברי…
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪776 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪84 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪738 כרטיס מסך: Spar…
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
המחשב נוכחי : מעבד - INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHz לוח אם - GIGABYTE GA-P45-DS3 זכרונות - G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ CL4 HK כרטיס גרפי - HD4870 1G DDR5 צורב - SAMSUNG DVDRW X22 SHS223 כונן קשיח - SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA 2 מארז - COOLER MASTER CENTURION RC-590 ספק כוח - COOLER MASTER REAL PRO 550W PSU קירור למעבד - COOLER MASTER HYPER 212 החלטתי עכשיו לקנות מחשב חדש,ואת הנוכחי למכור (למתעניינים פורסם כבר פה בפורום יד 2) אני רוצה שהמחשב החדש יהיה מבוסס לערך: Intel Sandy Bridge Core i7 3.4GHz , מוכן להתפשר גם על i5 ATI Radeon 6970 זכרונות 8/4 ג'גה DDR3 1600 ולוח אם שמתאים לרכיבים הנ"ל. OC למעבד פחות חשוב כי עיקר המחשב למשחקים,מקסימום OC בינוני . במידה ולא אמכור …
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לפורום, אני סטודנט שנה א' לאדריכלות ואני מחפש מחשב נייד. תקציב של כ- 5000 ש"ח (עם גמישות של עוד 1000 אך עדיף לחסוך) שימוש עיקרי: בניית מודלים ב Skethcup, הדמיות (Render) ב - Vray וגם פוטושופ שימוש משני: מחשב כללי לאינטרנט, סרטים, ומשחקים גודל רצוי: 15-16 אינטש + - הרבה מהזמן המחשב יהיה בנשיאה ולכן צריך לקחת בחשבון את המשקל והגודל. מסך: מסך LED עם רוזולוציה גבוהה (יש צורך בכמה שיותר שטח עבודה במסך) ביצועים כלליים: מעבד מהיר i7 ומקביל, זיכרון מטמון גבוהה, זיכרון RAM 6 ומעלה כרטיס גרפי: כרטיס תומך בהדמיות ובמשחקים חדשים ( BF3 לדוגמא, למרות שהעדיפות היא יותר לעבודה פחות למשחקים) *אני בטוח ששכחתי נתונים רבים אך בבקשה תתייחסו אל זה רק ככיוון כללי, כי אני לא ממש בקיע בתחום…
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מקווה שזה בסדר לפרסם את השאלה באזור הזה של הפורום. אני מחפש מחשב יד שניה ונתקלתי במחשב הזה: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 - מעבד ASUS M2A HDMI - לוח אם 4 GB זכרון DDR2 כונן קשיח - 320 GB צורב DVD מארז שוכב שווה לי לשלם 650 ש"ח עבורו? השימושים שלי זה בעיקר גלישה, סרטים וקצת תוכנות גרפיקה.
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה הסכום שעוד הצלחתי לגרד אז לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים - BF3, MW3, SKYRIM, BATMAN:AC - בתקציב הזה כמובן שאני מתפשר על הגדרות, אבל בכל זאת מקווה שהם ירוצו ברמה סבירה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ…
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים התענינתי פה על שידרוג כל חלקי המחשב והשארת המארז, כי היתה בעיה שבגללה לא יכולתי לקנות מחשב חדש. עכשיו היא נפתרה באופן מאד לא צפוי, וממילא אני צריך דרישות קצת שונות ממה שהיה מקודם. מצטער שהטרחתי אותכם לשוא בנושא הקודם אבל זאת היתה תפנית לא צפויה כלל. לכן פתחתי נושא חדש כי עכשיו משתנים כמה דברים, (אני מקווה שאני לא עובר על אחד מהנוהלים בפורום, ניסיתי עד כמה שאפשר למנוע בילבול וגם צינתי בנושא הקודם שהוא כבר לא רלוונטי, גם בנושא שלו, גם בהודעה הראשונה וגם בהודעה האחרונה, פשוט עכשיו אני צריך דבר אחר לגמרי מהמפרט הקודם, גם חיכיתי עד לרגע האחרון לפני שאני יוצא מהבית כדי שההודעה הקודמת תרד למטה כמה שיותר) ניגש לעינינים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) ה…
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות לפטופ חדש, ומצאתי את HP G62-B50SJ LD655EA, שנראה כמו מחשב טוב שמתאים לצרכים שלי. הכל טוב ויפה, הביקורות בזאפ מהללות (http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=785302), רק דבר אחד מפריע לי: למה הוא כל כך זול? מה יש לו? המשפחה שלו לא טובה? אח שלו היה בכלא? סבתא שלו מכרה נשק לטרוריסטים? הוא השתתף בתוכנית ריאליטי? אשמח מאוד לתשובות, אני מתלבט עם עצמי כבר יותר מידי זמן. בתודה מראש, יובל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחשב האייבורי שלי (כן כן) בן 3 שנים ומכיל כך: לוח האם הזה של MSI (לא מפתיע). Chipset GeForce 7100, Southbridge nForce 630i, אם זה משנה למה שאני הולך לשאול. מעבד E8400 Core 2 Duo שעובד יפה ומהר. 4 ג"ב זכרון של מושקין, DDR2 800 MHz. טפו טפו, גם עובד בסדר ויפה. כרטיס מסך (לא און-בורד) עם Nvidia GeForce 7600 GS, 256MB. שאלה: בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק טוב, מה כרטיס המסך הכי חזק גרפית שהמחשב שלי יכול לסחוב במקום ה-7600GS המסכן ? כרטיס שיאפשר לי לשחק ברזולוציית 1024 על 768 עם הגדרות גרפיות גבוהות ככל הניתן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מפרט למחשב משרדי אופיס, מייל, תמונות וזהו. יש לי כבר ממחשב ישן יותר הרדדיסק 160 גיגה 7200 של סיגייט מארז גנ'רי סביר וספק חדש יחסית 300 של FSP. עיקר השימוש הוא שוב תוכנות די בסיסיות שלא מנצלות ריבוי מעבדים או גרפיקה ולכן לא הלכתי על AMD 455 לדעתכם לכמה שנים יספיק מפרט כזה ואיזה שדרוג תציעו. מעבד-385 ש"ח pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם-290 ש"ח H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרון- 130 ש"ח 1x4GB Transcend גוף קירור- 70 ש"ח Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 סה"כ: 875 חברה דגש ירושלים- זמן דלק כסף משלוח שירות וכאבי ראש עדיף להשאיר בעיר אחת. חוץ מזה לא אכפת לי להשקיע עוד טיפה על ביצועים עדיפים הרעיון הוא…
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר בחירות לא טובות של לפטופים לעצמי כל השנים הללו כעת אני רוצה לעשות את זה בצורה קצת יותר קפדנית ומחושבת. קודם כל - אין הגבלת מחיר. (מעדיף לא לעבור את ה-6 אבל בשביל משהו טוב אני מוכן להשקיע יותר. מסך : היה לי לפטופ 11" (נטבוק) שהיה לי קטן מידי וחלש, והיה לי מחשב DELL n5010 עם מסך 15.6 שהיה לי פשוט עצום וכבד ולא לקחתי אותו לשום מקום איתי (משקל + סוללה = לא כיף) אבל הוא היה חזק. אני רוצה לפטופ עם מסך 13.3, סוללה שתחזיק לי הרבה זמן (5-6 שעות לפחות), הרד דיסק פחות משנה לי הגודל אבל רצוי שאני אוכל לאחסן עליו מכונות וירטואליות \ סרטים וכדומה, (אני מתאר לעצמי שאם אני לוקח SSD אז הנפח יהיה בהתאם - אבל לא קריטי לי SSD) יצרן..לא משנה לי... השימושים: הרצת מכונות …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב. 2700 ש"ח גג חברה.עם אפשר מוכרת. חנות/סניף. אזור המרכז מטרות המחשב . מחשב נייד . לא משנה גודל הוא משקל העיקר שהמסך לא היה ממש קטן. מצלמה מובנת. מיקרופון מובנה. צורב. ושהיה בעיקר בנוי למשחקים מה שניכנס בתקציב 2700 שח מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, לקראת השקעה לסלון החדש במחשב HTPC שיחובר למסך LED ומערכת קולנוע ביתית טובה, יעוד המחשב יהיה לסרטים, הקלטות (מהכבלים בעיקר), משחקים, ומוזיקה. התקציב הוא גבוה - בערך 10K בעיקר בגלל מטרת הגימינג שם אין פשרות . המפרט שחשבתי עליו כאן למטה, אשמח לכל עצה או טיפ מכם: Case - Thermaltake DH101 MotherBoard - Asus P8Z68-V/GEN3 CPU - Intel 2500K HD SSD - OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III HD - 2TB Western Digital SATA III Black Edition Sound Card - Asus Xense HD 1.3 Blue Ray Drive - Asus BC-12B1LT Silent CPU Cooler - Scythe Ninja 3 Memory - 8GB 2x4 G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 Power Supply - Seasonic X-760 Gold Graphic Card GTX 580 תודה!
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב בן כמה שנים בעל המפרט הבא(החלקים העיקריים): לוח אם abit ip-35e מעבד intel e6750 כרטיס מסך 8800GT 512MB זיכרון 2gb GEIL השאלה שלי היא, האם ניתן לשדרג רק את הכרטיס מסך למשהו עכשווי, ולהוסיף זיכרון, בשביל שהמחשב יפעיל בצורה יותר מבינונית משחקים שיוצאים עכשיו? או שהמעבד הוא צוואר בקבוק רציני ואין טעם להשקיע בשדרוג?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה, פעם ראשונה שאני מפרסם פה, נאמר לי שזהו פורום רציני עם אנשים שמבינים עניין בעקרון אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכ.מסך חזק יותר, שיהיה מסוגל לתמוך במשחקים חדשים יותר. הבנתי ששדרוג כזה כנראה גם יגרור לשדרוג הראם והספק שלי. עכשיו חבר המליץ לי על HD6870, אבל אני לא בטוח אם זה בכלל יתאים למערכת שלי... אז אני אתן את המפרט הנוכחי שלי, תוכלו להמליץ לי על כ.מסך ( אם לא 6870 ) שיתאים, והאם אני צריך באמת לשדרג ספק בשביל הכרטיס... זיכרון אני במילא רוצה לשדרג ל4GB, גם יהיה נחמד אם תמליצו לי על שדרוג שיתאים לי. התקציב שלי לכרטיס מסך בסביבות האלף ש"ח, ורצוי ששדרוג ספק וזכרון לא יהיה יקר יותר מ400-500 ש"ח... הנה המפרט : לוח אם : Intel Desktop Board DG31PR Pearl Cre…
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע הזמן להתחדש במחשב. הישן נשאר אצל המשפחה, אז אני צריך חדש מאפס, מלבד מסך שקניתי בBF וSSD שיש לי (Crucial M4 128GB). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית וקצת מאוד תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים - לדוגמא BF3, Diablo3, Civ5 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המטרה העיקרית היא למשחקים חזרים עם רזולוציאה מקסימלית לדוגמת gta cod וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-