ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
איזה דגם יותר טוב מבחינת קירור ואיכות: ZALMAN NC 3000S או ZALMAN NC 2000 או ZALMAN NC 2500 plus? ניסיתי להשוות באתר של זלמן בין הדגמים אבל ב3000 למשל יש מאוור אחד איטי יחסית וב2000 יש שני מאוררים מהירים,אבל לא הבנתי אם המהירות שהם רשמו הם של שני המאווררים יחד או של כל מאוורר בנפרד....וגם יש עוד כמה מאפיינים שאני לא הכי סגור מה יותר טוב וכו'...לכן אשמח אם מישהו שמבין בנושא יוכל להמליץ לי איזה משלושה הכי טוב. מבחינת מחיר אין בעייה כי ההבדלים זניחים. נ.ב. המשטח קירור מיועד בשביל לשחק במשחקים כבדים (יש לי נייד חזק,אבל יש לו בעיית התחממות ידועה לדגם שלו) הטמפ' מגיעות ל94 מעלות למעבד ולכרטיס מסך גם משהו כמו 85-90 מעלות,הטמפ' של שאר החומרה בסדר יחסית.האם ההשקעה שווה וזה באמת יעז…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בשני הדגמים הנ"ל עם מעבד i5 2430/2450. צורכי השימוש הינם בעיקר- אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. כיום אני משתמש בלנובו T410 15 אינצ' וממש מרוצה ממנו, ברצוני לדעת על איכות הבנייה והחומרים של שני דגמי הדל וכן האם אפשרי להנות מצפייה בסרטים במסך 13.3 אינצ'? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי השימושים שלי הם אינטרנט (יו טיוב, פורומים והדברים הרגילים), סרטים (גם HD), פוטושופ, שיריץ משחקים לא כבדים ממש כמו ניד פור ספיד ו-GTA 4, שאני אחבר אליו ממיר של הוט איכשהו. אני מתכוון לקנות את המסך של דל 24״ שראיתי שממליצים פה הרבה. בעקרון אני רוצה מקלדת ועכבר חדשים (אלחוטיים), לא יודע אם להכניס לתקציב או לא.. תנו המלצה גם לזה. חנות מתל אביב, ראשון והסביבה שאני אוכל להגיע לשם. מקווה שלא שכחתי משהו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחר מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים, DIABLO3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקר למשחקים למסך 23 אינץ' אבל גם לטלויזיה מסך 37 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב חזק שיוכל גם להריץ משחקים כמו גדול וגם לעבוד עם תוכנות כבדות במחיר של 6K עד מקסימות 7K ללא ציוד הקפי ללא כוננים קשיחים וללא כונן אופטי יש עדיפות לתוצרת אינטל ואסוס בנוסף אני מתלבט לגבי התזמון האם שווה לקנות בחודש הקרוב או לחכות עוד איזה חודש
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, באטלפילד 3 וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ dell U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לדעת עם אני יכול להפעיל את הלוח אם והארד דיסק 2.5 עם הספק כוח הזה: http://www.ebay.com/itm/B93-8-28-VDC-input-120W-DC-DC-Mini-ITX-Power-Supply-PSU-car-pc-micro-/270947964185?pt=PCA_UPS&hash=item3f15c1d519 זה הלוח אם: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-GA-H67N-USB3-B3-LGA-1155-MiniITX-MB-Refurbished-/150802870878?pt=Motherboards&hash=item231c8d325e זה הדיסק הקשיח: http://www.ebay.com/itm/Samsung-HM320HJ-2-5-320GB-7200rpm-16MB-Cache-/370584274529?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56488b4661 אני אשמח גם לשמוע חוות דעת על הרכיבים.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי אני רגע לפני קנייה, מחליף מחשב בן 4. פעם ראשונה שבחרתי ללא כרטיס מסך כי לא מיועד למשחקים..מתבגרים : \ מארז antec p193 v3 חשוב לי מאד מאוד השקט! מעבד: i7 3770 לא מתוכנן OC דוקא מהדור החדש ולא מהישן הרבה בגלל הליבה הגראפית החדשה ששופרה משמעותית כי אין כרטיס מסך.. לוח אם Gigabyte Z77 UD5H בהמצלת הכתבה באתר הראשי 4 * 4GB DDR3 kingstone מאשכול המומלצים בפורום הזה הייתי רוצה 32 אבל יקר מדי : / עדיין ספק antec true power 650W גם מאשכול המומלצים (אולי אפשר להסתפק בפחות, אבל אולי בעתיד אוסיף כרטיס מסך אחד או יותר אז..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מעבד - Intel Core 2 Dou E8400 זכרון - ocz ddr2 4gb לוח אם - Asus P5K Pro כרטיס גרפי - ATI Radeon hd 5450
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 לכל מחשב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מקס אפטר פרימייר פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מיועד לשימוש הילדות (8 ו-11) לסרטים, משחקי-דפדפן ושימוש משרדי. ישמש כתחליף למחשב נייח אז ניידות/משקל/חיי סוללה לא קריטיים. לא יחובר אליו מסך אז חשוב דגש על מסך גדול ואיכותי ככל שהתקציב מאפשר. תודה התקציב גמיש אבל אין פה כוונה להתפרע ועדיף לחסוך אם אפשר... רק אם יש סיבה מאוד טובה.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לפתוח דיון ראשי לכל מה שאני צריך סוף סוף נתחיל במעבד ובלוח אם: הבנתי שטכנולוגיית הVirtu mvp בקושי משפיעה על ביצועים. עם זאת, כשמאפשרים Virtual Vsync ו-HyperFormanceאז יש הבדל ניכר בביצועים. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: Virtu MVP (1 פועל רק על צ'יפסט Z77? 2) בשביל Virtual Vsync ו-HyperFormance צריכים ליבה גרפית מובנית על המעבד (במקרה הזה IB)? 3) האם Virtual Vsync ו-HyperFormance פוגעים באיכות בדרך כלשהי? 4) צריך המלצה ללוח אם טוב ולא יקר מדי שיתאים לIB לאחר OC ל4.3 ,ויתמוך ב-Virtu MVP 5) צריך קירור טוב למעבד הi5 3570K לאחר OC נ.ב: אני ירדתי מהOC המטורף... הבנתי טוב מאוד שעם IB אי אפשר לעבור את ה4.5... תודה ( אני בסך הכל רוצה ללמוד איך לבנות מחשב. אל …
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HEROES 6, FLIGHT SIMULATOR X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 * 1024 (''19, 3:4) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת למפרט שהציעו לי בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי הצעת מחיר למחשב. [table][tr][td] כללי [/t] פירוט [table][tr][td] מחיר [/td][/tr] [tr][td] מעבד אינטל [/t] Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [table][tr][td] 549 [/td][/tr] [tr][td] מאוורר וגוף קירור [/t] Arctic Freezer 11 LP [table][tr][td] 80 [/td][/tr] [tr][td] לוח אם [/t] ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, [table][tr][td] 335 [/td][/tr] [tr][td] זכרונות [/t] DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill [table][tr][td] 150 [/td][/tr] [tr][td] דיסק קשיח [/t] Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SA…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך מה טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? זקוק למעבד חזק וכמות זיכרון משמעותית 8GB לפחות. ושעל הלוח תיהיה האפשרות להרחיב ל 16. המחשב משמש לפיתוח תוכנות ועיבוד מוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות עיקריות הן visual studio ,photoshop,cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3, WOW וכדרומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לרכוש מחשב נייד אבל יחד עם זאת אני רוצה לחבר אותו למסך ה LCD FULL HD יש מחשבים נייידים בגודל 17 אינץ' אשר משדרים ברזולוציה של 1080X1920 ? יחד עם זאת האם יש מחשבים נייידים עם כרטיס קול של 5.1 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -- סקיירים, למשל, FAR CRY 3 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנייד שלי כבר ותיק ועייף ואם הוא מתחמם יותר מידי המאורר שלו מאיץ ומתחיל להרעיש כמו טרקטור. אני קצת מתמצא וניסיתי לפתוח אותו כפי שעשיתי בעבר אבל הכל כבר די דבוק אחד לשני בפנים וזה מאוד קשה אז ויתרתי כדי לא להרוס אותו. ראיתי שיש כל מיני מאווררים חיצוניים שניתן להלביש על פתח כניסת האויר, או משטחי קירור. אשמח לקבל המלצה למאוורר ומשטח קירור כאלו, שיהיו זולים וטובים, פשוט יש המון באינטרנט ואני לא יודע מה עדיף, וגם לא רוצה להשקיע המון במחשב המזדקן הזה. תקציב עד 200 ש"ח, עדיף הרבה פחות. תודה לכולם, חג שמח וסופ"ש מוצלח.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
Core 2 Duo E8400 Gigabuyte Ga-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Sapphire Radeon 5870 HD 1GB GDDR 5 Samsung HD103UJ 1 TB Coller Master RC-690 Nvidia Edition Seasonic 500W SS-500 אין אחריות על הרכיבים. תודה!
-
הסיבה שזה HP היא שאנ יכול לרכוש אותו בלי מע"מ (רק מחשבי hp). אני מתלבט אם באמת משתלם להשקיע כ"כ הרבה כסף. חשוב לי שאלה יהיו רק דגמים עם 3 שנות אחריות. שימושים : לימודים , תיכנות , אולי גם מכונות וירטואליות. חשוב לי סוללה שתספיק לכמה שעולת טובות ולא אצטרך להיות עם חיבור קבוע לחשמל. מה שחשבתי שארכוש עד עכשיו הוא ה- hp folio 13" אני מעוניין במסך 13-14" . ישנה את האפשרות הזו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815734 או זו http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2103&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he שאני לא כ"כ מבין למה יש בניהם הבדל מחירים וכמובן אם כדאי להשקיע בפוליו ומה ההבדל בין שני התתי דגמים שלו : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19445&cf…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לצורכי לימודים בעיקר * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo זו חברה ששמעתי עליה דברים טובים, אבל אני לא מקובע אני יודע שהמחיר מאד גבוה יחסית למחשב שאני צריך, אבל זה בשביל לא להגביל את עצמי. כי אני לא רוצה מחשב קטן שכל שניה יתקע תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב עד 2000שח ללא ציוד היקיפי, הוא צריך לשבת במספרה ואליו צריכים להיות מחוברים שתי מסכים עם כרטיס טלויזיה ושכל אחד מהם יוכל לראות ערוץ אחר. רצוי שהגודל של המחשב יהיה קומפקטי כמה שניתן, אלה הדרישות היחידות מהמחשב. תודה מראש. אליאור
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום חברים.אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך להחליף לו את הכרטיס מסך. כאשר אני מתבלט בין 2 כרטיסים עיקריים: 1. GTX460(במחיר 600 שח) 2. quadro 600(באיזור ה900 שח) (הכרטיס הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 250GTS 1G-3 P.O.VIEW) הייעוד של הכרטיס הוא גרפיקה כולל תלת מימד ווידאו.( ADOBE חבילת , 3ds max, zbrush) כאשר יש לי מעבד CORE I5 1156 QUAD 750 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-P55-US3L. 4G זיכרון ראם שלהם אני הולך להוסיף עוד שתי יחידות של 4 (Hyper X KHX1600C9D3/4G). אני מתכוון להתפתח לכיוונים של סצנות אדריכליות, מערכות חלקיקים, אנימציה.reelflow. מה אתם ממליצים/חושבים?...אשמח לכל המלצה, תודה רבה לעונים וסליחה על החפירה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מערכת די חזקה ואני מעוניין לברר מה מחירה כי אני שוקל למכור אותה. i7 950 @ 4000Hz Asus P6X58D Premium G.SKill RipClaw 12GB (3x4GB) @ 1600Hz SLI - GigaByte GTX 560Ti OC Case - HAF X קירור מים: XSPC Rasa RX 360 Kit XSPC Universal GPU Block - קירור מים רק לאחד מכרטיסי המסך Fan Controller - Scythe Kaze Master Pro 5.25 יש לי גם מיכל\משאcה נוספים. יש לציין שהמערכת מגיעה עם קבלות מ KSP כל החלקים עדיין באחריות (חלקם יותר חלקם קצת פחות), אם אני אקבל פנייה רצינית אני אבדוק בקבלות בדיוק כמה זמן לכל מוצר. כמו כן יש ברשותי את כל הקופסאות של הרכיבים עם הציוד הנלווה אליהם.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-