ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב חדש.. ואני צריך מפרט שבעיקר יריץ לי משחקים (פיפא 09, COD4) ותוכנות כמו פוטושופ.. יש לי כבר מסך 22" אז משו שיתאים לו כרטיס מסך טוב שיסחוב יפה. אני לא מתכוון לעשות OC דרישות קטנות: מעבד אינטל+4 ג'יגה זיכרון 3500 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום 1. אני מעוניין לדעת האם יש עוד הבדלים בין asus g73jh a2 לבין asus g73jh rbbx05 (הדגם הזה מ bestbuy) ההבדלים ששמתי לב עליהם הם: א. דיסק קשיח (1000gb ל a2 ו500gb לrbbx05) ב. זיכרון ראם (8gb לa2 ו6gb לrbbx05) 2. האחריות של המחשבים תקפות בארץ? 3. מבחינה חיצונית (כלומר לא המפרט חח) המחשב נראה אותו הדבר? (נראה לי שכן אבל בכל זאת ) 4. האם ל דגם rbbx05 יש בעיות או משהו (למשל התחממות או משהו ) תודה לכם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך את העזרה שלכם למחשב שאני מתכוון לקנות בחודש הקרוב, התקציב שלי עומד על 8,500 ללא אפשרות חריגה. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים, הורדות בביטורנט, עריכת סרטים ביתיים (ולכן צריך Firewire) יישומי אופיס (2007) וקצת משחקים (בלי אוברקלוק). מיותר לציין שאני צריך מחשב שיוכל להריץ בקלות את גירסת הultimate של vista. בנוסף, מסך 19" ומארז שחור (עקב ניסיון עגום, אני לא מוכן לשמוע על Compucase - לא על המארזים שלהם ולא על הספקים שלהם. שמעתי דברים טובים על פוסידון נדמה לי של gigaByte ). תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולהעביר כמה רכיבים מהמחשב הישן שלי ברשותי הארדיסק סטה 200 ג'יגה וכרטיס מסך PCIe x800 אני פחות או יותר סגור על מפרט אבל לא מוצא חנות עם כל הרכיבים שאני רוצה שעושה משלוחים או ממוקמת באיזור חיפה נתניה המפרט שאני מעוניין בו הוא: לוח אם asrock conroexfire-esata2 מעבד e6300 עד 1100 שקל זכרונות ddr2 667mhz cl3/4 2x512mb קיט במחיר של עד 800 שקל!! (ראיתי cl4 של ג'י.סקיל ושל קרושואל cl3 בפנדס אבל כשהזמנתי נתנו לי תירוצים ש"אזל במלאי" ויום אחרי זה העלו את המחיר ב200 שקל בשני המקרים!) מארז compucase hec 6A19 300w פנדס היו הכי קרובים לשילוב וגם נותנים מחירים ממש טובים אבל הם שיחקו משחקים אז ביטלתי אם מישהו מכיר חנות באיזור הצפון או שעושה משלוחים ומציעה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב לי שהמחשב יהיה שקט וחזק. אין צורך בכרטיס גרפי, התוכנות יהיו 2D. מה דעתכם? תודה! Intel Haswell Core i5 4670 Socket 1150 6MB 3.4Ghz Box, יחידות 1 ₪1175 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4410 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/1156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪143 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪151 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm, יחידות 1 ₪454 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3623 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪120 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Gigabyte GA-…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה מכרתי את המחשב הנייד שלי שאני לא צריך יותר ואני מעוניין לרכוש בקרוב מחשב שולחן חזק לעבודה במאיה ולמשחקים. אני עוד לא ברמה מקצועית וגם רוצה לשחק במחשב ולכן אני לא צריך כרטיס QUADRO. לפי הפורמט המומלץ: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 8000 פלוס מינוס לאשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ועבודת תלת מימד במאיה, מקס וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא לא צריך שום דבר פרט לאל-פסק. 4. האם יש דבר ספציפי שאת…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי XBOX 360 שאני משחק עליו את כל ה TRIPLE AAA, אני מחפש מחשב לשחק עליו כל מיני FREE TO PLAY וMMOS למיניהם, כמו למשל HAWKEN ו planetside2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך גם כן ולצערי אני לא מבין…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862305 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=887343 לנובו דל או אסוס? בבקשה תעזרו לי אני תקוע בלי מחשב...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המחשבים האלו. השימושים שלי הם לצפיית סרטי HD (בינתיים ללא חיבור לטלויזיה, אלא ע"ג המסך של הנייד). משחקים לא יהיו על המחשב הזה. גם לא Photoshop וכל זה. אלא יותר עבודה משרדית. אבל עם דגש ענק על צפייה בסרטים וטלויזיה DVB-T. כמו כן, הנני חובב טכנולוגיה ודיי קשה לי להתפשר על איכות. אז אני אוהב תמיד לקחת את ה-כי טוב. מחשב ראשון: Lenovo G570 מעבד: Intel i5 2410m זיכרון: 2G DDR3 הארדיסק: 320GB כרטיס מסך: ATI 6370m חיבורים: USB 2.0 / HDMI / VGA / E-SATA מערכת הפעלה: Free Dos אחריות: 1 שנים מחיר: 2850 ש"ח הוספה של אחריות ל 3 שנים - 350 ש"ח נוספים. סך הכל: 3200 ש"ח מחשב שני: Dell N5110 מעבד: Intel i5 2410m זיכרון: 4G DDR3 הארדיסק 640GB כר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של חברת Fujitsu-Siemens דגם Esprimo M9410, גודל 14.1". אני מחפש תחנת עגינה עבור המחשב אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת דגם שמתאים למחשב הספציפי הזה. רציתי לשאול כמה דברים: 1. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת תחנות עגינה של החברה הזו? 2. האם אני חייב לקנות את הדגם של חברת פוג'יטסו-סימנס שמופיע באתר שלהם או שישנן תחנות עגינה אוניברסליות שיכולות להתאים? 3. אם ישנן תחנות אוניברסליות איך אני יכול לדעת מה יתאים למחשב שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני יודע שנפתח פה למטה תרד דיי דומה אבל השאלה היא קצת שונה. עכשייו אתם יכולים להסתכל במפרט שלי ולראות שהמחשב שלי הוא דיי על הפנים. ובכן אני רוצה לשדרג אותו ובעוד כחצי שנה (פלוס מינוס) אני אקנה חדש עד אז חשבתי לקנות זכרונות לוח וכרטיס מסך התקציב עד 1500 ש"ח. אם אתם תוהים למה בחרתי דווקא בלוח הזה אז התשובה לזה היא ביגלל שהבנתי שיש לו יכולות OC גבוהות והוא יכול לשמש אותי ליותר זמן. ASUS TUSL2-C 815EP (+Audio) 554 ש"ח TRANSCEND 512MB SDRAM 133 521 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 521 ש"ח סה"כ 1,597 ש"ח הערות?...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה צריך עזרה ל- מחשב למשחקים כבדים,סרטים, ועבודה שוטפת, מתכנן OC בעתיד יש לי כרגע מפרט עם כמה לבטים בו ! לכן אני מעוניין בעזרתכם לעזור לי להחליט!. והם יש לכם הצעות אשמח לדעת עם נימוק כמובן !!! ברה אני מצרף פה מפרט מסויים שקיבלתי וגם נעזרתי בכם כמובן!! והייתי רוצה את חוות דעתכם לגבי הרכיבים בו ולסגור את ההתלבטיות שנשארו לי בו אשמח לקבל את הערות שלכם (עם הסבר כמובן !) עלמנת שאוכל לבצע שינויים עם יש צורך בכך! מעבד - 920 Core i7 2.66 G מחיר 1,350 ש"ח לוח-אם - Asus MB P6T DELUXE מחיר 1,235 ש"ח ראיתי ששמתם לוח של GIGABYTE הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב? זיכרון - KIT TRIPLE GOLD OCZ 6GB DDR3 1600MHZ מחיר 990 ש"ח יש התלבטותOCZ עם CORSAIR או G.SKILL דיסק קשיח - …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z87X-UD3H LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 1 כונני SSD: כונן Silicon Power V70 2.5 Inch 240GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular PSU 1 מארזים: מארז Thermaltake New Soprano Mid Tower Black Case No PSU 1 מחיר החבילה: 7110 שקל עמוד מוצר קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ב…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוד שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו, הוא קנה את המחשב לפני שנתיים, והוא מתחיל לעשות בעיות. השדרוג מיועד למשחקים כבדים, ואמור להחזיק לו עוד שנתיים לפחות. כאמור רק לוח אם, כרטיס מסך, מעבד וזכרונות. אם אפשר, שהזכרונות יהיו לפחות 2GB, עדיף בסטיק אחד, כדי שיהיה אפשר להוסיף אחד זהה לאחר מכן.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים מאוד מאוד קלים. * גודל המסך? שיהיה לפחות 15.6 * רזולוציית המסך? אני לא ממש מתמצא בתחום אבל עדיף שהרזולוציה תהיה גבוהה בשביל האיכות בסרטים... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 3 ק"ג נראה לי סביר אפשר לחרוג קצת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שלוש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ממש מתמצא בנושא אבל שיהיה חזק חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק אבל אני לא חושב שאני אשתמש ביותר מדי זכרון... * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שתהיה וינדוס * האם …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1. תקציב מקסימאלי 1550 ש"ח, ניתן לחרוג מהתקציב ב200-300 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 2. שימושים הצפויים, בעיקר ללימודים, כלומר עבודה משרדית, יש אפשרות גם לHD אז אפשר אבל לא נחוץ באופן נחרץ. א) בעיקר תוכנות אופיס למינהן, וכן צפיית וידאו באינטרנט(לא HD). ב) המסך שקיים הוא מדגם: MAG ai937adjw רזולוציה מקסימלית 1440x900 פיקסלים, 19 אינטש http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=590766 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? 3. לא נחוץ ציוד …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל תקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וצפייה בסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מעוניין במחשב שיחזיק 3-4שנים בלי להחליף חומרה כמו מעבד או לוח אם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3 'fifa'nfs 'bf 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של חברת dell hm 2312 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בבקשה תמליצו לי על מפרט מתאים, למחשב לשימוש ביתי של אינטרנט וסרטים, עד 3000 ש"ח שיהיה מספיק חזק לתמוך בשימוש יחסית אינטנסיבי. (הרבה דברים פתוחים על המחשב בו זמנית). השאלון ממולא: 1. תקציב מקסימלי 3K ש"ח, מעדיף לחסוך. (מחשב בלבד, מסך יש לי ואני לא חושב להחליף). 2. שימוש המחשב - עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וקצת צפיה בסרטים. אך לשימוש די אינטנסיבי. אני עובד עם הרבה טאבים פתוחים תמיד, לפעמים זה מעיק על מחשבים.. 3. ציוד הקפי - כולל מקלדת. 4. לא צריך לכלול - מסך, רמקולים, עכבר. 5. השקט- 6-8 בסולם החשיבות 6. אוברקלוק - לא מתוכנן 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. 8. אין העדפה לחנות ספציפית. איזור המרכז. 9. מתכנן לק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מבין קצת במחשבים אבל המון זמן לא קניתי מחשב חדש (בטח לא נייד) ככה שאני לא ממש מכיר את המחירים בשוק ולא מכיר את כל הדגמים של המעבדים (יש כל כך הרבה סוגים של I3\5\7) או את כרטיסי המסך. אני צריך לקנות מחשב חדש, בעקרון הוא אמור לשמש ללימודים אני כנראה לא אריץ עליו משחקים כבדים (אם בכלל) אבל בגלל שזה לא מחשב נייח ואני מאמין שאם אני אקנה מחשב עם כרטיס מובנה הוא לא יריץ שום משחק אני רוצה לקנות כבר מחשב עם כרטיס מסך סביר (שיריץ לדוגמא פיפא ו-NBA החדשים ולא יקרוס כשייצאו חדשים בשנה הבאה) לא ממש חשוב לי שזה יהיה ב-Ultra או משהו כזה, כי מדי אני פעם אני מאמין שארצה לשחק בו. שורה תחתונה אני רוצה מחשב עם מעבד טוב (נניח I5) כרטיס מסך נורמלי (פירטתי למעלה) ו-SSD, השאלה שלי ה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה ידע שאספתי ואחרי הרבה השקעה בללמוד על מפרטים וזה אז זה מה שהרכבתי לעצמי ולשימושים שלי מארז: COOLERMASTER HAF 932 : RC-932-KKN1-GP w/o PSU ¤692 מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1680 קרור למעבד: ZALMAN 9700 LED ¤325 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤464 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 -TWIN2X4096-6400C5 ¤382 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL ¤1597 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 דיסק קשיח 2: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤395 כונן DVD: LG DVD ROM GDRH20N - SATA - BLACK ¤113 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - B…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב אמור לעבוד עם VISUAL STUDIO 2010 כול תוכנות ADOBE CS5 למינהן והרבה אינטרנט ואופיס בקיצור הרבה מולטי טסקינג המחשב לא נועד למשחקים/OC וכול מה שמסביב. יש עדיפות לשקט אבל יש לי כזה מארז בבית והוא מאוד שקט יחסית אז אין עם זה בעיה... אשמח לשמוע עצות לשיפור / האם זה מספיק טוב * לקחתי בכוונה את ה I5 עם כרטיס גרפי יש גם את ה I3 אבל נראה לי שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל מעבד יותר חזק :-) מה דעתכם [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד P4 3.0C לוח : Abit ic-7 זכרונות: GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כ.מסך: Sapphire R9800P פלופי רגיל כונן DVD של TEAC מקלדת+עכבר: Microsoft Multimedia Keyboard Microsoft Optical Trekker Mouse מארז: Compucase-HEC CI-6919 (עם ספק דיי איכותי של 300W) מטרת המחשב: משחקים (החדשים, ושיריץ אותם טוב! זאתמרת הגדרות גבוהות) אני גם מתכנן OC בעתיד... וגם סרטים ומוזיקה (אבל אם הוא טוב למשחקים אז הוא גם מספיק טוב לזה..) כל זה (כולל הרכבה) עולה 5900 התקציב הוא 6000 אבל השאלה שלי היא בקשר לזכרונות: עדיף לי לקנות 2 סטקים של 512 במהירות 3200 או להשאר עם סטיק אחד של 3500? ואולי כדאי להוריד את המעבד ל 2.8C (שזה ית…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד ו"שמתי עין" על המחשב הנ"ל: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-79744956-80450090.html המפרט שלו נהדר מבחינתי ובעצם הדבר היחידי שמפריע לי זה העובדה שהמסך שלו מבריק. הלכתי לחנות (BigBox) וראיתי במו עיניי מחשב דומה עם המסך המדובר ולא יכולתי שלא לשים לב לסינוור הרב הנובע מהעובדה שהמסך הוא מבריק ובעצם מתפקד ממש כמו מראה.. נאמר לי בחנות שכל המחשבים הניידים מגיעים כיום עם מסך מבריק (אפילו סדרת המחשבים של Lenovo עם המסך ה"מט" כבר לא משווקת יותר). ולכן אני פונה אליכם - האם ישנו מחשב דומה עם מסך שאינו מבריק ("מט")? כמו כן כל הערה בנוגע ללפטופ הזה תתקבל בברכה תודה. נ.ב. אני שוקל לשדרג א…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הנטבוקים המבוססי אינטל אטום n550 כיום - חוץ מאחד - נמכרים כשמהירות המעבד שלהם מצויינת כ- 1.5 ghz. אינטל בעצמה, בפרסומים הרישמיים שלה מציינת את 1.5 ghz כמהירות היחידה עבורה היא מוציאה לשוק את המעבד הזה. האחד היוצא דופן הזה - לפי מספר קטן של חנויות בזאפ - הוא Asus EeePc - (זה שאני ראיתי זה בדגם 1015PEM), שמוצג כאילו הוא רץ על n550 במהירות 1.83ghz. בחיפוש בגוגל בעולם יש מספר מזערי של איזכורים לנטבוקים מבוססי n550 - כולם של Asus, - שכביכול רצים ב-1.83ghz. האם מישהו יודע מה הולך פה? האם אסוס הוציאו נטבוק overclocked, במהירות שאינטל לא תומכת בה? או שזה טעות "תמימה", שלאף אחד מהמפרסמים לא דחוף לתקן, שנובעת מזה שאסוס הייתה אחת מיצרנים מעטים ששיווקה נטבוקים מבוססי n475 שבאמת רצ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל עבד טוב עד שהחלטתי להתקין עידכונים של מייקרוסופט ופתאום הוינדוס XP לא עלה... עשיתי פורמט התקנתי אובונטו ההתקנה הייתה איטית מאוד... לקח לו כמה שעות וגם אחרי שהתקין כל הזמן נתקע יש לציין שהמחשב לא קופא.. ניתן להזיז את העכבר כל הזמן פשוט הוא נתקע עשיתי עוד פעם פורמט התקנתי XP שגם כן לקח שעות להתקין ועד שעלה הכל עובד לאט בדיוק כמו שהיה עם הלינוקס ככה שאני בטוח שיש בעיית חומרה הכי נראה לי הגיוני שהבעיה בהארד דיסק... איך אני יכול להיות בטוח שזה הבעיה? ואם כן אשמח להצעות לפיתרון זול שרק יאפשר לי להעלות מערכת הפעלה..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-