ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. תקציב מקסימלי 9000 ש"ח אי אפשר לחרוג 2. המחשב מיועד לגיימינג ועבודה בתוכנות כמו Maya, After effects, Photoshop ודומיהן. אופן שימוש תדיר בקשר לגיימינג פשוט שיוכל להריץ משחקים שיוצאים היום ויצאו בשנים הקרובות בהגדרות גראפיות גבוהות. 3. בציוד ההקפי צריך להוסיף רק מסך. 5. שקט 5 (רק אם זה לא פוגע בדברים אחרים) 6 - 10 . לא תודה רבה רבה לעזורים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON 64 3200+ BOX 1,630 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח 2 A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 1,610 ש"ח 1 Samsung 120GB 7200 RPM SATA 150 645 ש"ח 1 ALBATRON GeForce FX5900XTV VIVO 1,188 ש"ח 1 EPO CDROM X 56 Bulk 101 ש"ח 1 Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW + NEON 311 ש"ח 1 Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm 98 ש"ח מחיר : 6200 אז ככה.. לקחתי את ה3200+ ולא את ה3000+ בגלל הזיכרון מטמון 1MB שבא עם ה3200+ על הלוח אם הז המליצו לי..ואמרו לי שהוא דיי טוב לOC קראתי את הביקורות על הזכרונות באתר הזה ולפי מה שהבנתי זה אחלה של זיכרון לOC את הסמנס…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד חזק, לצורך תכנות וגרפיקה. לאחר חיפושים רבים שמתי עין על המחשב הנייד הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11594 מה דעתכם לגבי המחשב והמפרט? האם אפשר למצוא משהו יותר אטרקטיבי בקצת פחות כסף או מחשב שנותן תמורה גבוהה יותר לכסף? אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני מזמין.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz E6600 ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT SilverStone TJ07 מערכת קירור מים הכוללת : Zalman CPU Fan ZM-WB3 Gold CPU Water Block retail Zalman ZM-NWB1 for Water Cooling System such as Reserator 1 Plus ONLY. Zalman ZM-GWB3 Aluminum VGA Water Block Innovatek Dual RADI Dual 120mm Fan Radiator - Black & Silver Swiftech MCP350 12 Volts Industrial Pump (3/8" fittings) PrimoFlex 3/8" ID PVC UV Blue Tubing מה אתם אומרים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מעבד + לוח + זיכרון צריך גם מארז ודיסק קשיח 1TB. השימושים שלי יהיו כלליים עם טיפה משחקים (ברמה בינונית לא רוצה ביצועי על), שימושים בווינר ראר לפתוח כמה קבצים ביחד למשל תוך כדי עבודה שוטפת במחשב וכו, תכני HD, מוזיקה. מתכנן להתקין ווינדוס 7 64BIT. חשבתי על לקחת מעבד Core i3 530 או את זה Core 2 Duo E7500 שמקביל לו במחיר תמליצו מה יהיה יותר טוב בשבילי... קירור למעבד אם יש אחד שקט ולא יקר תציעו. לוח שיתמוך בDDR III עם כרטיס קול 5.1 (או יותר לא חשוב רק לא פחות מ5.1) עדיף שיהיה 4 סלוטים לזיכרון אבל לא קריטי, ועדיפות לEsata. זיכרון כרגע יספיק לי 2GB ואם יהיה צורך בעתיד אני אוסיף. כרטיס מסך יש כבר 8600GTS ואין לי צורך ביותר. דיסק קשיח ראיתי את הדגם הזה http://w…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? +SSD 150GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש+- 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן תודה לכולם על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רגע לפני שקניתי מחשב לנובו בארה"ב, שמתי לב שההבדל במחירים כבר לא כל כך גדול. ציפיתי לקנות בפחות מ-3000, אבל בתצורה שאני מעוניין בה כולל אחריות קשה לרדת מ-900$, לפחות בלנובו. המחשב בו התעניינתי: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/s-series/s431/ בתצורה עם מעבד i7-3537, זיכרון מורחב ל-8, כרטיס מסך Radeon 8670.. * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות, ייתכן ועריכת סרטים חובבנית gopro ולכן כרטיס המסך, צפי להיות סטודנט הנדסה שנה הבאה. כלומר: i5 ivy ומעלה... * גודל המסך? 14" או 13.3" * רזולוציית המסך? לפחות 1366. שוקל להרחיב ל-1600. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, דק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות בעבודה רגילה. * האם יש צורך ביציא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי את המחשב הזה ב KSP לעבודה עם PS וAI ללא עריכת ווידאו. אף פעם לא קניתי מחשב של יותר מ 4500 שקל. אני רוצה לוודא שלא עשיתי פאדיחות. כונן SAMSUNG EVO 970nvme ויש לי שלל כונני SSD ו HDD ממחשב קודם core2due בן 13. ניתן לשחק עם התקציב קלות המפרט (כולל מסך): [img]https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16015.jpg[/img] [b][color=#0000BF]דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD [/color] [/b] מעבד AMD: [url=https://ksp.co.il/?uin=107124]מעבד AMD Ryzen 5 3600XT 3.8Ghz AM4 - Box [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=58809]קירור למעבד Antec C400 Glacial [/url]1 לוחות אם למעבדי AMD: [url=https://ksp.co.il/?uin=104591]לוח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מחפש cost effective. מוכן להוציא עד 7000 אם יש משהו ממש שווה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אפשר להסתפק ב 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי קייס 3d aurora case. יש כמה כוננים אבל ישנים, צריך SSD חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב לי שיהיה תומך בטכנולוגיה החדשה של אינטל I7 חשוב לי כרטיס מסך מסדרת HD4890 או HD4870*2 (אני עדיין לא יודע מה ההבדלים בינהם כל כך) חשוב לי שגודל המסך 22 ומעלה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב. דרישות: 1. תקציב - עד 7000 ש"ח, לא חובה לנצל את הכל אבל גם אין צורך בלנסות ולחסוך יתר על המידה. 2. שימוש במחשב - אני מתכוון לשחק במשחקים כמה שעות פעם, פעמיים בשבוע. משחקים בסגנון של FPS ואסטרוטגיה (כגון SC2). גלישה ברשת, קצת עבודת Office ושימוש בתוכנות כגון Matlab ו Quartus. בנוסף המחשב ישמש לצפיה בתחני ה HD (לא כטלויזיה). אני אסתפק בהגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות. ברשותי מסך מחשב חדש של LG 22 inch. 3. ציוד הקפי - כאמור, המסך קיים, וגם המדפסת נשארה מהמחשב הקודם. אני צריך עכבר ומקלדת (חושב ללכת על Logitech MX 5500) כי זה נרא ומרגיש מצויין ואני רוצה לפנק את עצמי בסט איכותי. אני גם צריך רמקולים (חושב ללכת על Logitech Z523 2.…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד במחיר של עד 2500 ש"ח (לא ניתן לחרוג ואף עדיף לחסוך). דרישות מהמחשב - שיהיה כמה שיותר קל (רצוי סביבות 1.5 ק"ג) וכפועל יוצא מכך גם גודל המסך צריך להיות עד 14" (אלא אם כן תראו לי שישש מחשבים קלים גדולים יותר). מעדיף הארד דיסק SSD. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, אינטרנט וצפייה בסרטים. מצאתי את הנייד הבא, בדיוק בתקציב: https://www.istudent.co.il/saleInner.php?saleId=8vn3YaUfD אשמח לדעות על המחשב או הצעות למחשבים אחרים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אישתי מעצבת ועובדת על אוטוקאד ולאחרונה עם SketchUp להדמית חדרים ב 3D. כרגע לא במידה אינטנסיבית ולכן לא רוצה להשקיע במחשב חדש. המחשב מתקשה להתמודד עם ה 3D, הבנתי שמומלצים כרטיסי QUADRO, אבל לא יודע האם כדאי מבחינת חומרה להלביש על המפרט שלי כרטיס כל כך חזק. מחפש המלצה לכרטיס שכדאי להרכיב על המפרט הנ"ל ויתן מענה, גם אם לא מושלם לגמרי: מעבד AMD Athlon X2 +4400 לוח GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2554#sp זכרון 4X1GB ספק thermaltake TR2 430W כ.מסך HD5450 HD עם WIN XP PRO 32 BIT HD לאחסון הקבצים תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש מחשב לעבודה משרדית - אינטרנט,אופיס,תמונות,סרטים שירים ומעט מאוד משחקים. תקציב? 3300 ש"ח. כולל: מסך 22'' [הזול ביותר שם של CHIMEI פעם אחרונה שראיתי] , מקלדת, עכבר, רמקולים. המפרט חייב להיבנות בפנדה - http://www.pandas.co.il/mybuilder.php. זה המפרט שהדפסתי והיה אמור להירכש (המפרט נבנה בTMS, לכן יכול להיות מצב שאין חלקים מסויימים בפנדה), אבל עדיף שאתם תיבנו לי מה שאתם חושבים: מעבד Intel E2180 קירור למבד Glacialtech 5060L 24dba לוח אם Gigabyte GA-73VM-S2 מארז כולל ספק Compucase 6C28 300ART Black זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667MHz CL5 דיסק קשיח WD 160GB SATA II 8MB כונן אופטי Samsung SH-S203 מקלדת Logitech Deluxe Black עכבר Logitech Value S90 Black רמקולים Logitech …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 1000 ש"ח ויש לי ti4400 p4 1.5 512 RDRAM 400mhz עכשיו אני רוצה לשדרג רציתי לשאול אם יש משהו שכדאי לי לשדרג אליו ושיהיה שווה את זה אולי קודם כל למכור כמה מהרכיבים שיש לי עכשיו אני לא רוצה כרטיס מסך חדש רק מעבד ואם אפשר יותר ראם יש עצות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ עימכם בנושא הנ"ל, כרגע מבלי להיכנס לענייני תקציב ודגמים ספציפיים. האם לדעתכם כדאי באופן כללי לקנות מחשבים ניידים? איך אפשר לבדוק דברים כגון תקינות סוללה, הארד-דיסק וכד'? כמו כן - איך אפשר לבדוק שהאחריות היא מהימנה, בתוקף וכן ניתנת להעברה? אם למישהו פה יש ניסיון ברכישת לפטופ יד שנייה - אשמח לשמוע ... תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בצירוף מקרים מטורף יש לנו שני מחשבים בבית שהפסיקו לתפקד. למחשבן הישן היה - AMD 64 3000, 1Gb Ram, Geforce 8800, Antec 500watt PSU. ממנו אפשר להשתמש בספק, כרטיס מסך והארד-דיסק. למחשב החדש יותר היה - Q6600, Asus HD4890, Corsair 750watt PSU, 4GB Ram DDR3. ממנו אפשר להשתמש בראם, כרטיס מסך ספק, והארד-דיסק. מבחינת חלקים שאנחנו רוצים לקנות - לישן שהוא חלש יותר, אנחנו לא רוצים להשקיע יותר מדי, וחשבנו לקנות מעבד Intel פשוט, לוח אם פשוט וראם פשוט. משהו בסגנון Pentium E6600, עם איזה לוח אם Lga775 ב-250 שקל ועוד קצת ראם ב-200 שקל. הוא מחשב שאבא שלי ירש ממני, והוא משמש בעיקר לאינטרנט, מסמכים וסרטים. למחשב החדש יותר שמשמש למשחקים חשבנו להשקיע קצת יותר ואולי לקנות איזה מעבד I5 ולוח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נא ראו את המפרט של המחשב שלי. לדעתכם, האם מחשב נייד ב 6500 יהיה יותר חזק? האם הוא יוכל להרים משחקים כמו rainbow six vegas או oblivion? אם יש כזה מחשב, אשמח לשמוע על המלצות. תודה, אופיר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס גרפי HD 7970 DUAL X. בנוסף יש לי זכרונות של 8GB, DDR3 בתדר 1333. אשמח לשדרוג שאר המחשב (לוח אם, מעבד, קירור, ספק ומארז) בסביבות ה3K (כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול). המטרות של המחשב הן לגיימינג כבד, חשוב לי שהמשחקים יהיו בהגדרות גרפיות הכי גבוהות ברזולוציה 1920X1200 על כ60 FPS בצורה יציבה. כמו כן חשובים לי הדגשים הבאים: ---> מארז ולוח אם עם USB3. ---> קירור שקט. ---> אם זה חכם, בעתיד הרחוק אעדיף לקנות עוד HD 7970 ולהשתמש בשניהם במקום לקנות כרטיס גרפי חדש. (בהנחה שזה יכול לצאת יותר זול ויתן אחלה ביצועים).
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההבדלים בין ספקי HEC לבין LIBERTY משמעותיים?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מחשב הכי חזק שניתן להרכיב היום לצורך סימולציות בתוכנות כגון Mathlab,FULLWAVE,BEAMPROP תקציב כולל מסך 8000 ש"ח או פחות. צריך שיהיה כרטיס מסך אבל לא חייבים משהו אליפות כמה שיותר ליבות? כמה ניתן לקנות היום 4,8? המון זיכרון אני לא רוצה שזה יהיה שרת, אלא מחשב פרטי לא מתכנן OC חייב שיהיה קרור טוב ושיהיה שקט יחסית. צריך מסך 19-22 אינץ בסיסי לעבודה, לא צריך רזולוציה מטורפת. שיהיה גם כרטיס מסך סביר למה לא (אין צורך ביותר מ 600 ש"ח לזה). בקיצור מה הכי חזק שאפשר לקנות בכסף הזה, ואני לא צריך, לא מארז מנצנצ ושום שטויות מסביב. כמובן צריך מקלדת ועכבר בסיסיים. ואני צריך גרסה חוקית של WINDOWS 7. חשוב מאוד שעל כל הרכיבים יהיה כמה שיותר אחריות אין צורך לדאוג בנושא שידרוגים בעתיד. קדימ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה מחבר אני צריך ואיזה מטען תחליפי יתאים לי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בניית מחשב עבור צפיה בHD כולל שמע ברמה גבוהה מפרט שהכנתי מה אתם חושבים: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤761 לוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤458 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB ¤424 זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤227 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe ¤591 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W ¤615 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3494¤
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כיום מחשב ישן עם המפרט הבא: - מעבד E8400 עם קירור Arctic-Cooling Alpine 7 Pro - לוח אם gigabyte EP43-DS3L - זכרון של 4GB - כרטיס מסך Geforce 550TI - כונן קשיח SSD 256MB Samsung 840 (ו- HDD נוספים לנתונים/סרטים ...) - מארז Thermaltake Bach VX - ספק כח Thermaltake TR2 RX 500W - מסך Dell 2414 ברזולוצייה 1920x1080 אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד חצי שנה, ובינתיים שוקל לשדרג את הקיים. האם החלפת המעבד מ- E8400 ל- Q9550 (כ- 200 ש"ח) משתלמת ? האם יהיה שיפור בביצועי המחשב (עם המעבד המשודרג) במשחקים לדוג' skyrim ומשחקים חדשים יותר? כרגע אני משחק בהגדרות בינוניות-נמוכות, והמחשב מרגיש חנוק.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בנייד לצורך פיתוח קוד (80% מהזמן) ומעט משחקים בגרפיקה סבירה (נניח MINECRAFT או DOTA). עד עכשיו השתמשתי במשפחת ThinkPad ולכן אני פוזל לכיוון T430S עם NVS או T440S בהזמנה מחו"ל או מה-OUTLET - אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה! אין לי בעיה עם שדרוגי רכיבים בעצמי וגם לא עם מחשב מחודש (REFURB) או אפילו משומש רחמנא ליצלן (ואז צריך לקחת בחשבון החלפת רכיבים לפי הצורך). מטרות : פיתוח קוד בכל השפות, כולל הפעלת שרתי WEB מקומיים ואולי VM אחד או שניים. צריך זכרון (לפחות 8GB). חלק מהזמן יוקדש למשחקים בעלי דרישות גרפיות בינוניות ומעלה. גודל : כ 14". לא חובה מסך מגע, כנראה שהמחשב יריץ WIN7 כך שזה לא ממש משנה. רזולוציה : רוב הזמן המחשב יהיה מחובר למ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-