ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
-
היי, יש לי מחשב שכנראה הלך לו הלוח אם/מעבד ולכן אני רוצה להחליף אותם. יש לי כרגע: NZXT Whisper Black Seasonic SS-500ET Active PFC F3 SSD Samsung EVO 840 HDD Seagate Baracuda 1TB DELL U2412M AMD Radeon HD 4890 1GB CoolerMaster Hyper 212 קירור למעבד זה המפרט שחשבתי עליו בהתבסס על המלצות הפורום. האם ניתן להשתמש בקירור שיש לי? המחשב מיועד בעיקר לשימוש כללי וגם לפיתוח תוכנות. בהמשך כנראה ארצה להוסיף עוד סטיק של 8GB RAM. Intel Haswell Core i5 4690 Socket 1150 6MB 3.5Ghz Tray, יחידות 1 ₪967 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4848 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 CPU Cooler , יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H81M-D2V VGA DVI H81…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש המחשב זה לסטודנט להנדסת מכונות. אשמח אם יהיו לו אפשרויות OC. (כמובן שבעתיד אחליף קירור אם אצטרך). בעיקרון לא צריך דיסק קשיח כלל ברשותי 160 GB. ולא צריך כרטיס מסך( ברשותי GTX 260 216). כמובן העדפה היא אינטל. אשמח להצעה נפרדת לSSD ב 300~ ש"ח. האם כדאי להשקיע בערך 2000 שקל במחשב נייד I5 או שמבחינת ביצועים מחשב נייח בסכום זה שווה ביצועים?? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני המחשבים האלו: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8130 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 אילו יתרונות יש לכל מחשב ואילו חסרונות? האם כרטיס המסך radeon hd 5470 יתאים למשחקים כמו warcraft? האם ההבדלים בין core i3 ל-core i5 משמעותיים? תודה מראש!!![br]פורסם בתאריך: 8.12.2010 בשעה 22:19:15 תעזרו בבקשה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון אני מעוניין בנייד לצרכי לימודים . עבודה ממושכת של 3-5 שע' (תכנות , אופיס , אינטרנט) ולעיתים רחוקות סרטים (באיכות HD) ומשחקים קלילים בסגנון FIFA ו-CS . האם יש הבדל משמעותי בין מסכים של 12 לבין 15 ? איזה גודל רצוי לעבודה ממושכת ? אני מתבלט בעיקר בין Asus Eee PC 1215N D525 "12.1 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב באוניברסיטה ורציתי לקנות מחשב נייד. אני רוצה מחשב עם מסך 17" בגלל שהמקלדת יותר גדולה ואני זקוק לזה (בעל כפות ידיים גדולות) מצאתי מחשב אחד של HP שנראה סביר אבל אני קורא פה די הרבה שהשירות של HP בארץ לא משהו וגם שלמחשבים שלהם יש נטייה לההרס די מהר ... זה באמת נכון ? כדאי להתרחק מHP ? חשבתי לקנות HP PAVILION 8371EA מבאג, לא יודע למה אבל זה יוצא די משתלם\זול יחסית .. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2360&scat=320&tcat= מה אתם אומרים על המחשב הזה ? כדאי לקנות אותו ? ואם לא אז איזה מחשב אחר יש עם מסך 17" ? אודה לכם מאוד אם תחזרו אליי בהקדם. בתודה מראש, יאיר ב.א.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום הכבדים, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת מחשב נייד חדש, המחשב מיועד לקצת מכל דבר, ובדגש על צפייה סרטים וכו לכן הדגש העיקרי הוא על איכות תמונה ועל גודל מסך שלא ירד מאזור ה15.6. כמו"כ אצטרך לערוך עליו תמונות אולם בהיות ואין זה השימוש העיקרי, הרצת תוכנות כבדות כמו פוטושופ היינה בונוס. לגבי אופיס וכו - מאמין שבסד"ג של תקציב כזה - לא תהיה בעיה לחומרה להריץ את תוכנות האופיס למיניהם. עט סטילוס יהווה יתרון ענק. כאמור התקציב כ 10k עם היתכנות לעליה צפונה ל12 ויותר- כמובן אם מדובר על משהו שיצדיק כל אגורה בהשקעה. בעבר חשבתי על מייקרוסופט סרפייס (למרות שגודל המחשב קטן מ 15.6בגלל העט והאיכות, אבל לאחר שראיתי סקירה ביטיוב על כך שפשוט …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר מתחיל לקרטע ולהתקע ונראה לי זה הזמן לרכוש אחד חדש. יש לי צורך ב 2 מחשבים, כל אחד בתקציב של עד 3 אלף. המחשבים מיועדים בעיקר למשחקים, סרטי hd ואינטרנט. מחשב ראשון: אין צורך בהארדיסק, מערכת הפעלה, כונן אופטי ומארז. מחשב שני: אין צורך במערכת הפעלה. אשמח לקבל את עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד * מטרות המחשב? השימוש הכי כבד שיהיה בו הוא כנראה תכנות... C++ גודל המסך? 14 אינץ'. עדיפות למסך מט, אבל אפשר גם בלי. * רזולוציית המסך? לא מהותי - הזול מבינהם = הקלאסי - 1366x766 * משקל רצוי? כמה שיותר קל יותר טוב...אבל במסגרת המחיר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו יוצא דופן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משהו מיוחד. SSD תמיד יהיה טוב במסגרת המחיר... * כונן אופטי? לא חובה, אבל אם אפשר למה לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה לי ניסיון טוב עם דל, אבל חברות אמינות וטובות יתקבלו בברכה. ראיתי כמה כיוונים טובים של מחשבים, אשמח אם תעירו הערות ותציעו הצעות. 1. Dell Latitude E5440 LT-RD33-74…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין צורך במסך,רמקולים,עכבר וכל הציוד ההיקפי יש טעם ללכת על אינטל 64 ביט?? יש סיבה שלא? (המחיר יחסית נמוך...)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט שיכיל: את ה-Q6600 של אינטל + לוח אם של אינטל P35! וכרטיס מסך חזק ששווה את המחיר שלו ויחזיק גם את המשחקים שיצאו בעתיד הקרוב בלי מסך ובלי ציוד נלווה, וללא אובר קלוק. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ללא מסך, במחיר של 2500 ש"ח. בעקרון אני יכול להגיע ל3000 ש"ח, אבל מעדיף מאוד להמנע מזה. על מה אתם יכולים להמליץ לי? כמו שאמרתי, לא יהיה אוברקלוקינג, והמחשב עצמו ישמש בעיקר לעבודה משרדית, כלומר יריץ תוכנות כמו Office או גלישה באינטרנט. אני מחפש את התמורה הטובה ביותר לסכום זה. אודה לכם מאוד אם מישהו יוכל לכתוב לי איזהו מפרט, תוך עדי פירוט כמה עולה כל רכיב ואיפה... תודה מראש, Nitro.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פתחתי דיון שהתארך ונהיה לא רלוונטי ואחרי ההסברים המפורטים שקיבלתי שם נותרתי עם אופציות בודדות למחשב שאני רוצה. אלו הדרישות: מחיר: 3,500-4,000 ש״ח שימוש סטודנטיאלי, ביתי, סרטים, אופיס וקצת משחקים לתקופת מבחנים מעבד i5 ומעלה, 8GB, עדיפות לSSD גודל מסך 15.6-14 אינצ IPS רזולוציה 1920X1080 משקל עד 2.5 עדיפות מתחת ל2 סוללה מעל 3 שעות אופיס אני מקבל בחינם מהאוניברסיטה מערכת הפעלה Windows 8 אחריות ל-3 שנים הוסבר לי שעדיף לקנות מחשב שעונה על דרישותי ולאחר מכן להוסיף SSD בעצמי ע"י מתאם כונן קשיח נוסף והחלפה עם כונן SSD שאקנה (הוצאה של 400 ש"ח) האם אני יכול לקנות את המחשב בחנות אחת ואח"כ לקנות מתאם וכונן SSD במקום אחר או שיש לבצע את כל הקני…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתעניין בHP touchsmart all in one החדש. אני מעוניין בתכונותיו הייחודיות כגון מסך המגע וall in one ואיני מעוניין להרכיב מחשב לבד (למרות שבמחירו, 8600 שח ניתן לבנות "מפלצת") אשמח לשמוע מבעלי ניסיון או מביני עניין אם מפרטו (שאני מבין שהמעבד למשל שייך ללפטופ) יוכל להתמודד בכבוד עם יישומים כגון אימיול אייטיונס המון יישומי אופיס ואקספלורר יחדיו, למשל. (כי יש גבול למחיר שאפשר לשלם רק בשביל הגאג'ט, צריך שגם יעבוד נורמלי) הנה המפרט- http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/12454-12454-3352963-3352964-3352964-3849079.html תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי אעפה לפתוח את הנושא אז סליחה אם זה לא במקום. אני רוצה לקנות מחשב בחול דרך אחת מהחברות שמתמחות בלשלוח מוצרים לארץ( כמו :http://www.mustop.co.il/ או http://www.ezbuyus.co.il/ezbuyus/) . חשבתי לקנות דרך אחת החברות באיביי ולשלוח את המחשב לפה, לפי מה שבדקתי אפשר לחסוך כך כ 1000שח (כולל מסים). רציתי לשאול אם מישהו בפורום ניסה את זה פעם, ואם אתם ממליצים על זה בכלל... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו המפרט שלו: Asus P5QL-E Intel Core 2 Quad Q9400 Kingston 4096MB DDR2 800Mhz NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB WD 500 GB+Seagate 250GB CoolerMaster CM690 HEC-500TD-TF תודה לעונים! :-)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיעבוד טוב עם לינוקס ואובונטו לתכנות אתרים מקצועי בחברה. אני מחפש יחס עלות תועלת גבוה, התקציב גמיש אך מוגבל ב5K פחות או יותר עדיפות ללפטופים ללא חלונות מותקן מראש עם אמינות גבוהה Trackpoint טוב הוא גם יתרון SSD 256/ 8 GB memory/ i5 הם המינימום תמיכה טובה בריבוי מסכים (כולל מסך במצב אנכי) משקל סביר, שלא יהיה כבד אבל גם אין צורך במחשב קל מדי. עדיפות לגדלים 13-15 אין צורך במסך מגע וגימיקים דומים קניה באזור כפר סבא האם מחשבים מהסדרות המקצועיות שוות את ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 1,800 ש"ח, ואני, כמובן, רוצה לקבל את התמורה המלאה ביותר עבור הכסף... עומדות בפני שתי הצעות - אחת מהאתר של אייבורי והאחת ממדור מפרטים מומלצים מהאתר הזה. בעיניי (הבלתי מקצועיות) המפרט של אייבורי נראה יותר טוב, האם אני טועה: המפרט של אייבורי: מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח בטכנולוגיית Active PFC ומאוורר 12cm 3 שנות אחריות לספק הכח מעבד Intel® Core™ i3 530 2.93GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם H55M-S2H צ'יפסט H55 דיסק קשיח Western Digital 320GB SATA2 7200RPM 16MB Buffer כונן אופטי / קורא כרטיסי זכרון צורב LG SATA DVD זכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB DDR3 1333MHz סך הכל: 1,795 ש"ח המפרט של Hwzone: מעבד AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled Bad company 2/(כשיצא) Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 - 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר עד 3500 שקל בלי מסך בלי רמקולים רק הקופסא מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לוורד אינטרנט וכאלה... יש לי כרטיס מסך וציוד הקפי אבל אני כן צריך מסך 19 דק (כחלק מהתקציב) סכ"ה עד 5000 ש"ח גפ פחות הולך... אני בנתיים הרכבתי את שני המפרטים המצורפים, אשמח לשמוע מי מהם עדיף וגם לקבל מפרטים שלכם! תודה! מפרטים: מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Corsair דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 4JA-L-DT8…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב לסטודנט (שימושים עיקריים: גלישה באינטרנט ואופיס בעיקר). לא צריך לכלול במפרט צורב ומסך. מחיר בסביבות ה1500 ש"ח - 2000 ש"ח - MAX. באופן כללי איזו מהחנויות עדיפה (איבורי, פנדה מחשבים, KSP, זיגזג 2000 ????) אם יש אפשרות שיהיה ניתן לשידרוג מאוחר יותר .... תודה מראש , עומר.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בחיפוש אחרי מחשב חדש כבר כמה זמן ואוסף המושגים מבלבל אותי מאוד, אשמח לקצת הכוונה * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14, עדיף מאט * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי כמה שיותר, 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? רצוי! * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רצוי מראה אסתטי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן ב 5 שנים , מצ"ב הדרישות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3200 עם אפשרות לחרוג עד 100 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל המשחקים החדשים ב 1440p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - קיים כרטיס מסך 1070Ti 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-