עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AloNs01,

אהלן חבר'ה יש לי כרגע מחשב יחסית ישן, לפני 5 שנים בערך אבל אז היה מכונה רצינית ב 6000 שקל: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח אם DFI DK X48 כרטיס מסך HD 4870 4 ג'יגה זיכרון כונן קשיח 500 ג'יגה נראלי של סמסונג ספק Hiper 500W מארז אנטק 300 + 3 מאווררים מסך 22" של LG בעיקרון אני לא מחפש שידרוג מאסיבי למחשב, שעיקר השימוש שלי בו הוא סרטים ומשחקים. רק שאוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות טובות (לא חובה מקסימאליות) ושיעבדו בכיף על 1680x1050 אז מה שאני חשבתי לשדרג זה רק את הכרטיס מסך (שלדעתי כבר עבר זמנו) והכונן קשיח לגבי הכונן קשיח אני כבר דיי סגור על הסיגייט ברקודה 2 טרה ולגבי הכרטיס מסך יש 2 אופציות: א. לקנות כרטיס מסך חדש. ראיתי שיש ב TMS מבצע על GTX 560 (אם הוא מ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lee.,

השאלון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? סטנדרטי (לא רוצה לשלם על זה עוד) האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באמת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, BT, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יוחלף ל-SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN8 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם רצוי אחריות ל-3 שנים אז ככה אבא של אשתי מעוניין במחשב נייד, לעיקר לצורכי סרטים וגלישה באינטרנט. מדובר על מחשב ראשון (כרגע הוא גולש דרך סמרטפון). והוא מעוניין בנייד בעיקר למטרת התניידות בתוך הבית (כך שהמשקל לא מאוד רלוונטי). את התקציב אני הגדרתי, מאחר והוא שאל את דעתי על מ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dannyg,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. דרוש מחשב שימש בסופו של דבר גם למשחקים (אם כי המשתמש הוא לא גיימר, וזה גם לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב.. - אך צריך להתכונן לבואו של דום3, הלו2 וכו') כרטיס מסך הינו נתון, ומדובר ברידאון 9000 פרו (זה נתון ואין מה להעיר לגבי העניין) יש כבר צורב, מקלדת ועבכבר ולמעשה, דרוש כל השאר.. - המחשב לא יעבור אוברקלוקינג ההתלבטות שלי היא האם לקנות Athlon זול, כלומר XP2500/2600 -להשקיע בפנטיום 4 2.8 -או Athlon64 2800 ה A64 2800 כאמור הכי חזק, אך גם יקר בכ 200 שקל מהפנטיום 4 ומערכת BARTON תעלה כ 800 שקל פחות מהפנטיום 4 טכנולוגית, תוך חודש נכנסים ציפסטים חדשים 915/925 ולכן אני לא יודע כמה שווה להשקיע כיום בפנטיום 4 (או שמא מדובר גם כך בהשקעה ארוכת טווח ולכן עניין זה לא רלוונטי?) האם לדע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by barduck,

שלום, יש לי Thinkpad 600x בא בימים אשר סוללת ה bios שלו נגמרה. ניסיתי למצוא סוללה להחלפה אבל למרות שהסוללה עצמה היא סטנדרטית (ניתן להשיג בכל חנות חשמל) הסוללה המקורית באה עם מחבר מיוחד שמולחם לסוללה ועוטף אותה ולא ניראה לי שאפשר פשוט להלחים אותו לסוללה הערומה עם מלחם ביתי. יש למישהו מושג איך משדכים בין הסוללה החדשה למחבר? או לחלופין היכן ניתן לקנות סוללת bios ל thinkpad ישן? תודה! - barduck

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eranir,

שלום, חבר שלי כרגע בארה"ב והוא מחפש לקנות לפטופ ב-1000-1300 דולר לפני שהוא חוזר. הדברים העיקריים שחשובים לו הם שיהיה כרטיס מסך חזק יחסית (נפרד הכרחי בכל מקרה, לא OB), כך שבמידה והדבר לא מיקר משמעותית את המחשב, מפרט עם ה-8600 ולא ה-8400 יהיה טוב. דבר שני שלא ישקול יותר מדי (לא הרבה מעל 3 קילו). כרגע הסתכלנו על שני אלה: Dell XPS M1530 HP Pavilion dv 6770SE אשמח לשמוע דעתכם על השניים הנ"ל, והצעות משתלמות אחרות. בכל מקרה, חובה שלמחשב תהיה תמיכה בארץ. תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני טס להתגורר בשוויץ לתקופה של שנתיים. אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי לאינטרנט,סקייפ,סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד(מנג'ר,פיפא,NBA) רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לקנות ומה התכונות החשובות שאני צריך לחפש במחשב(אחריות בינלאומית,מעבד,מסך,זיכרון,דיסק קשיח,מאוורר טוב,זיכרון מטמון,אמינות) בנוסף הבנתי שהחברות המומלצות הן Dell או Lenovo. ושהמחיר לא יעלה על 4500 רציתי לדעת איזה מחשב כדאי ומומלץ לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by urielr92,

בוקר טוב יש לי מחשב נייח בן כ-5 שנים שלא היה כל כך בשימוש עד כה מאחר ואני עם לפטופ חזק שעונה לי על כל הצרכים. לאחרונה חשבתי לשדרג את הנייח על מנת שישמש כמחשב לסטרימינג לטלוויזיה ולאינטרנט וכו' (אולי גם משחקים לא כבדים וממש בקטנה). השאלה שלי היא כזאת - המפרט שלו הוא i3-540 (קלרקדייל), 2 גיגה ראם, לוח של ג'יגהבייט GA-h55m-ud2h, והרדיסק רגיל 500 ג'יגה. האם שווה לשדרג אותו בשביל השימושים שציינתי למעלה ע"י הוספת 8 ג'יגה ראם, כרטיס USB3 (מאחר ואין בו והוא יהיה מחובר להרדיסק חיצוני), כרטיס מסך בסגנון Nvidia GT720 והרדיסק SSD שכבר יש לי של 256 ג'יגה? האם המחשב יוכל להריץ ווינדוס 10 בקלות ככה? (כרגע יש עליו XP חח) …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מעבד אינטל? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוח אם למעבדאינטל? GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 2 זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS 580 2 1160 כרטיס מסך? Sapphire ATI X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1690 1 1690 דיסק קשיח? Maxtor 320GB 16MB, SATA II 590 1 590 מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספק כוח? Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) 290 1 290 Total price 5600 ¤ כמה דברים שאני לא בטוח בנוגע אליהם ... 1.ההארד דיסק - מומלץ ? או שכדאי לי ללכת על משהו אחר...? 2.מארז + ספק כוח - אני בכלל לא בטוח לגבי המארז וספק הכוח שלקחתי... אני מקציב לשניהם כ-500 ש"ח... האם עשיתי בחירה נכונה ? 3.לגבי …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SyRenity,

היי. מישהו יודע כמה עולה להרחיב באמטל אחריות על הנייד של פוג'יטסו? והאם יש בארץ מישהו חוץ מאמטל, אשר מספק אחריות מורחבת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Guy Sagi,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 6-8K. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות , משחקי מחשב, עבודות תלת ממד (מאיה, בלנדר, זיבראש, Substance Painter) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב גם עדיפות בלי אורות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעריכת וידאו וסאונד. תוכנות : premiere after effects cubase

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by roncohe4,

היי אז החשמל טיגן לי את הנייד הנוכחי... יאי... וצריך חדש :\ מה צריך? -USB 3 (מסתפק ביציאה אחת. אם יש גם את הפתח הקטן הזה, לא זוכר את שמו, שמאפשר לי להוסיף 'חומרה' למחשב ובכך אני יכול להוסיף USB 3 זה בהחלט פותר את הבעיה). -יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. -דיסק קשיח SSD (לפחות 256 ג'יגה, רצוי לכיוון ה-500). -כונן אופטי. -ניידות: קל ככל האפשר, קטן ככל האפשר (איזור ה-13"), דק ככל האפשר. מאוד חשובה לי הניידות שלו. -שיהיה מהיר... -תקציב: חופשי, עדיף כמובן כמה שפחות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-6748.htm או זה http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=2784 ובכלל, אני גם שוקל אולי לקנות מקבוק פרו וזהו..... הצע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by montigo,

הזמנתי מסך LCD Touch Screen מחו"ל, וכעת אני מתכנן מחשב עבור הרכב שלי. (יש לי פג'ו 106 - רכב קטן 3 דלתות - ואני הולך לשים את המחשב בבגאז') הדרישות כמובן שיהיה קטן, שיצליח לעמוד בחום כשהאוטו עומד בשמש, שיהיה בנוי טוב ולא יתפרק מהטלטולים, שיהיה לו SPDIF Out מובנה כדי לחבר אותו למערכת בלי הרבה הפרעות. אני מתלבט בין 2 מארזים: * Asus Pundit - מבוסס צ'יפסט של SIS ועולה 1000 ש"ח. עליו אני אוסיף 450 ש"ח לסלרון 2.4 ג'יגהרץ, ועוד 290 ש"ח לרבע ג'יגה של DDR של מיקרון. סה"כ 1740 ש"ח. * Soltek qBic IQ3601 - מבוסס VIA ועולה 1400 ש"ח. מכיל מעבד Eden 1GHz. צריך להוסיף זיכרון אז זה יצא גם כ-1700 ש"ח. ברמה העקרונית ברור שהעדפה היא לאופציה הראשונה, שתהיה הרבה יותר מהירה. עם זאת, הסלרון מתחמם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by PuG3o6,

שלום יש לי תמחשב הזה http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01581478&cc=ad&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0001 מערכת הפעלה WIN7 (64BIT) השאלה האם קנייה של 2 זיכרונות מאלו http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=3445 יפעלו טוב ויתאימו? אם לא אז בבקשה להגיד לי איזה יתאימו יש לי כרגע X2 1GB DDR2/SODIMM Transcend 667MHz

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום שמי שירן ואני חדשה פה ואני לא מכירה איך הכל הולך פה!!!! אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אני צריכה עזרה בקניית מחשב חדש!! הכי חדש!! כמובן עד 60000 ש"ח. אני צריכה את המחשב בעיקר לסרטים שירים ומשחקים ואני גם רוצה שיהי את המעבד הכי טוב כרטיס מסך ושאר הדברים שצריך במחשב....... אני הודה למי שיעזור לי לקנות מחשב!!!!!!!! באהבה שירן!!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם! אח חוגג יומולדת ואני מעוניין לקנות לו מתנה נחמדה . יש לי כמה בקשות שיהיו במפרט..למרות שאני יודע שהתקציב מוגבל אבל תנסו . מבוסס intel q6600 ולוח של asus . בלי כרטיס קול כי יש לי כבר חיצוני מדהים, בלי כרטיס מסך כי גם את זה יש לי , שיהיה שקט יציב ו......זהו שיתן עבודה. אני מקווה שתצליחו לבנות לי את החייה הכי טובה שאפשר בתקציב הזה.. אני קצת גמיש לא ממש רק קצת. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום כולם, אני מתכנן ליקנות מחשב ביולי-אוגוסט במחיר של 7200 ש"ח, ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו. המחשב מתוכנן לאוברקלוק על בסיס קירור סטוק, עיצוב וגרפיקה, ומשחקים כבדים, אני רוכש עם המחשב ללא קשר למפרט מסך 20 של DELL, חשוב לי גם שהמחשב יראה יפה. מפרט המחשב להלן: מפרט המחשב החדש שיקנה מחודש יולי המאוחר עד לאוגוסט המוקדם מעבד: Intel Core2 Quad Q6600 2.4Ghz מחיר: 1569 ¤ לוח אם: Abit IP35 Pro מחיר: 897 ¤ זיכרון G.skill 4096Mb Pc-6400(2048Mb X2) מחיר: 1254 ¤ דיסק קשיח: Western Digital 2500AAKS מחיר: 291 ¤ מארז: Nzxt Lexa Classic Series מחיר: 612 ¤ כרטיס מסך: Sapphire X2900XT 512MB מחיר: 2030 ¤ צורב דיוידי: LiteOn DVDRW LH-20A1S מחי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ron Mizrachi,

* מטרות המחשב? לימודים - אינטרנט ואופיס בלבד * גודל המסך? 13 - 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא כבד מידי, משהו שאין בעיה לסחוב יום יום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיחזיק לפחות יום (יום לימודים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: לא. תקציב : 2000 - 2500 שקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם ושנהטובה עד מאוד. אני חושש שהמחשב שלי הולך ונעשה מיושן קמעא (בסופו של דבר, הוא כבר בן חמש..) ותוהה כמה יעלה לי לשפץ אותו. יש לי שני הארדיסקים (אחד SATA-2, השני IDE רגיל) וצורב דיוידי וכלמני כאלה. אני מחפש בעיקר לוח אם (כרגע יש לי NFORCE 4), מעבד (1.8 של AMD) וכרטיס מסך חדש (GEFORCE 6600); אני מניח שאולי כדאי לקנות גם ספק כוח חדש. אני משתמש במחשב בעיקר בשביל לימודים אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק בשביל להריץ משחקים ברזולוציה סבירה (למשל, אני אשמח אם הוא יוכל להריץ את COD 5 החדש וכו'). האם אפשר למצוא מפרט לפריטים כאלה בטווח מחירים של 2500-2000 שקל? אין צורך לצרף גם את הזכרון RAM, אני ממילא אקנה 2 ג'יגה אם אחליט לשפץ. שאר הציוד קיים ותקין.

21. Started by yakirsh4,

שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי בזמן האחרון להגיע הזמן לשדרג אותו המפרט שלו כיום: ספק כוח: Corsair VS Series 350W זיכרון: Corsair DDR3-1600 2X4GB מעבד: Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כרטיס מסך יש כרגע ולא מעוניין בשידרוג שלו אז זה לא ממש מעניין המחשב משמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ו משחקים קלים (שוב הכרטיס מסך שיש כרגע מספיק לזה ולא נדרש שידרוג) בהתחשב בעובדה שהזיכרון ram יש מספיק אז חשבתי לשדרג את המעבד הבעיה היא שהלוח ם שלי לא תומך בדור הכי חדש של המעבדים אלא בדור יותר ישן ופה עולות לי שתי שאלות 1.אם יש טעם לקנות מהסידרה של ה3000 למרות שהיא לא הכי חדישה או שמע עדיף כבר להחליף לוח אם למעבד (שכמובן ידרוש יותר כסף ואני בונה פה על לח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by opdd,

בה שלום אני מעונין לקנות מחשב שולחני ששימושו העיקרי הוא לתכנות, כאשר הוא מריץ את התוכנות windows 7, visual studio 2010, ms sql server 2005, office 2010 אלו התוכנות המרכזיות שרצות, הרבה פעמים בו זמנית, כמו כן לא נדרש שום ציוד הקפי. אני מעונין במחשב 32 BIT (בגלל אילוצי מערכת הפעלה שכבר יש לי) אשמח לקבל מפרט כמה שיותר מפורט שאוכל להבין ולשחק איתו. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dror12345,

חשבתי על זה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤81 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23715 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PVR150MCEKit צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W ¤558 כמות:1 http://www.sk…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מעוניין לבנות שרת RAID עבור המחשבים בבית, שיתבסס על מערכת הפעלה freeNAS (אפשר למצוא פרטים עליה ב-http://www.freenas.org/ ). מאחר וזו מערכת הפעלה המבוססת על freeBSD, יש צורך בחומרה שתתאים למערכת ההפעלה. הדרישות מהכיוון שלי: * זה צריך להיות מחשב שקט, כי הוא ימוקם באחד החדרים בבית, ורצוי שיפלוט חום נמוך. * עדיפות ללוחות אם עם פורט רשת של 1000BaseT, כדי לאפשר חיבור מהיר למחשבים שמחוברים אליו קווית. * ניתן להסתמך על כרטיס גרפי על לוח האם, מאחר ועיקר התיפעול של מערכת ההפעלה נעשה דרך ממשק WEB ממחשבים אחרים. * מקום גידול לכוננים קשיחים - אני מתכנן להתחיל עם שלושה כוננים של 500M (כמו http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=489) ומעוניין בשטח גידול עד שמונה כ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות ולימודים עיוניים, משחקים קלים (Football Manager וכו'), סרטים פה ושם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שהמסך יהיה קטן באופן יחסי על מנת שהמשקל של המחשב יהיה נמוך (1.8 קילו או מתחת, עדיף מתחת). אני אחבר את המחשב למסך גדול יותר כשאלמד בבית. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים