ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 5000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילדים - סביב גיל 13, שאמור לאפשר גם מרחב לעבודה כבדה יותר בעתיד. משתמשים במקביל גם במחשב לצרכים לימודיים - אופיס, טימס, זום וכו', מבחינת משחקים - FPS (אין לי מושג מה זה, זה מה שהילד אומר). מיינקראפט וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב, נמ…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז הדרישות שלי...המממ....פוטושופ...תוכנות לעריכת שפות תכנות ועוד כמה תוכנות של מייקרוספט. וכמובן כמה משחקים...קאונטר סטרייק,HALF LIFE.. וכמה משחקי מירוצים. המפרט: מעבד: Intel Pentium D820 לוח אם: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 זיכרונות: Geil 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer SATA II HDD כ.מסך: Gainward Geforce 6600 GT Ultra/1980 PCX 256MB מארז: Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Silver Case ספק כוח: Antec SmartPower SL350 Power Supply צורב דיוידי: NEC ND-3520AW 16/4/24/48/16/48 Bulk סידי רום: RICHO או LG כונן 1.44: '5,FDD Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3 מאוורר נוסף למארז Enermax 80mm 2 Ball Be…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיהיה עם כרטיס מסך לא בסיסי אלא כרטיס מסך כלשהו של ATI, לא מתכוון להריץ משחקים יותר מדיי אבל פה ושם בקטנה. כונן קשיח - לפחות 320GB. זכרון - 4GB. מה שחשוב לי בעצם לקבל ממכם זאת המלצה למחשב של DELL שיהיה חזק ועמיד כמו ה-Latitude E6400 אבל הבעיה עם המחשב הזה שהמסך שלו 14.1" ואני רוצה אך ורק 15.6 (ולא 15.4). האם ה-XPS 16 עשוי גם מחומרים קשיחים ועמידים כמו ה-Latitude...? אשמח לקבל ממכם המלצה. תודה רבה לעוזרים ולעונים בכלל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.istoreil.co.il/145492/Mac_mini [TABLE=width: 188, align: center] [TR] [TD=align: right]מעבד: 2.3GHz מרובע ליבות i7[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון: 4GB 1600MHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]כונן קשיח: 1TB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]כרטיס מסך: Intel HD 4000 הוא חזק? לתלת מימד ורנדורים וקצת וידאו HD שזה כמובן מאוד קשה לערוך HD - אבל סרטים קצרים...[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right] [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 43 תגובות
- 7.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות מחשב לצורכי עבודה,צפייה בסרטים וחיבור לlcd,משחקים,אינטרנט,תוכנות כבדות,מוזיקה, האם המחשב הזה מתאים לי Dell Inspiron 1564 Core i5 http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?ai=59786 המחשב עולה 5000 ש"ח בנענע שופס אם יש משהו יותר טוב עד פחות או יותר באותו מחיר תמליצו לי בבקשה תודה מנחם
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תוכנה, השימוש העיקרי שלי הם לצרכי תיכנות, אינטרנט ולימודים- אופיס... משחקים אולי משחקי לוח וכאלה לא 3D shotter או יותר מזה. מצאתי שהמחיר בשני חנויות בפריסה ארצית הוא בסביבות 3000 ש"ח. לא מצאתי שום ביקורת באינטרנט על הדגם. האם מישהו יודע על הדגם HP dv3-4333EJ? המלצות? ביקורת? המפרט הוא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c03003917 דגם לוח האם הוא HM-55 מהירות הזכרון DDR3 1033mhz כרטיס מסך: 1) האם כרטיס המסך AMD Radeon HD 6370M (512 MB DDR3 מעלה בצורה משמעותית את צריכת הסוללה? 2) האם הכרטיס מסך שמסוג AMD או הספציפי הנ"ל מתחמם יתר על המידה, ובגלל זה הכרטיס מסך יכול ליהרס מהר יותר? ואולי להרוס חלקים…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת כמה המחשב שלי שווה למטרות מכירה/שדרוג. Gigabyte p43-es3g Sapphire HD4870 500MB DDR5 Intel Q9450 12mb Ninja scythe cooler Adata DDR2 8 GB 800Hz/1200Hz ( לא סגור על התדר של הזכרונות אבדוק עוד רגע)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע עצות בנוגע לבניית מפרט למחשב שיוכל להריץ על הגדרות גבוהות משחקים "כבדים" (Oblivion, Gothic3 וכו'), תאימות ל- DX10, ללא OC. אני קורא בפורומים באתר כבר הרבה זמן ומה שנחמד זה שככל שאני דוחה את קניית המחשב המחירים יורדים והאפשרויות גדלות. ;D אני מתכנן לבנות את המחשב בעצמי, כך שהחלקים השונים יקנו במקומות שונים באיזור המרכז והמחירים שאני מציין לחלקים הם ממקומות שונים. הרכיב שאני הכי סגור עליו במחשב הוא המעבד - Intel Core 2 Duo E6600 שיעלה 1800 ש"ח בערך. גוף קירור למעבד - האם צריך במידה ואני לא מתכנן OC? כשאני קונה את המעבד הוא מגיע עם גוף קירור גנרי כלשהו? הפריט השני שאני כמעט סגור עליו לגמרי הוא המארז Gigabyte 3D aurora 570 שיעלה 850 ש"ח. הרד-דיסק 250GB - S…
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לבדוק האם למישהו יש ביקורת שלילית/חיובית לגבי ניידSamsung 300e5a ? באפשרותי לקנות אותו ב2000 שקל. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף ב3000 ש"ח מבוסס אינטל 775 או מבוסס AMD 64 בעיקרון המחשב הוא בעיקר לאינטרנט וקצת למשחקים כמו פיפ"א וneed4speed וכאלו... אם יש לכם הצעות למפרט טוב במחיר הזה{אני יודע שזה מעט אבל מה לעשות זה מה יש} אז אני אשמח לשמוע תודה
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4800-5806 רק עם באמת שווה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אדיף לחסוך עם באמת ישנה אופציה, אני מעוניין במחשב לפחות ל-7 שנים כמו המחשב שלי עחשיו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4800-5806 רק עם באמת שווה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו /simcity /sims 3/ sims 4 /red alert 3 /GTA 5 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection CS6 בעיקר כצאת Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג כבד הסיבה שאני רוצה מפרט טוב הוא בגלל GTA שאר המשחקים שאני משחק לא דורשים הרבה (…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: המחשב מיועד בעיקר לשימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים אבל אני רוצה שהוא יריץ גם משחקים בינוניים כמו SIMS2 וכו' אני גם רוצה שהוא יריץ חלק WINDOWS 7 שזה בעיקר קשור לזה שיהיה לו 2GB+ RAM גודל המסך: 15" שהמחשב לא יהיה מיני אבל גם לא מגושם מידי * משקל רצוי: לא ממש משנה כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, שתהיה מצלמה, WIFI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש חשוב אפילו 80 יספיק * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: שתהיה אחריות לכמה שיותר זמן ושתהיה אפשרית למימוש * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: אחת מהחברות המובילות שיהיה מחשב טוב *חנות: אני רוצה שהמחשב יהיה מאחת החנויות שיש בבאר שבע עדיף מאיבורי…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, מתכנן לרכוש מחשב נייד בקשות : מעבד מהדור החדש של אינטל (I3-2330) 4 גיגה זיכרון 320 + הרדיסק 3 שנות אחריות כרטיס גרפי לא קריטי בכלל (יש מחשב ראשי למשחקים כבדים מקסימום ) מסך :15.6 חשבתי ללכת על זה : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19037 מה אומרים ? ראיתי את האייסר ב 2200 שח ,אחלה מפרט יש לו אבל רוצה משהו יותר אשמח לדעות עצות על האסוס תודה
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד עד 3000 לשימושים משרדיים, אינטרנט וסרטים. חשוב שתהיה אחריות+מערכת הפעלה חוקית! עדיפות לפנדה'ס או IQPC, אבל אפשר גם KSP או אפילו IVORY במקרים חריגים חס וחלילה.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
הי, אני מתענין במחשב שאלה נתוני המסך שלו. אני מבין שזה די נמוך - אבל עיקר השימוש יהיה בבית סרטים ואינטרנט. זה מסך LED, לא IPS, והוא גם מבריק בנוסף לכל... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני לקראת קנית מחשב נייד והHD עובד במהירות 5400 סל"ד (לפי מה שאני יודע רוב המחשבים הניידים משתמשים בHD כזה) האם נתון זה משפיע הרבה על תפקוד המחשב (לעומת 7200 סל"ד)? האם זהו נתון בעל משקל שעלי לקחת אותו בחשבון? תודה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
and phenom x6 1055t gigabyte 880gm ud2h DDR 1333Mhz 8 Gb ASUS Geforce 670GTX 2 Gb mini Oc edition 1Tb sygate 128 Gb SSD SANDISK משהו פשוט כזה אבל סבבה SHARKOON MASK מארז thermaltake litepower 450w BLACK EDITION [h=1]Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler SAMSUNG DVDRW משהו עתיק (לא בשימוש כמעט בכלל)[/h] מעניין אותי לדעת מה הערך של המערכת הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי הרבה שנים לא כתבתי כאן.. אז אני רוצה לקנות מחשב לעריכת תמונות ב-Lightroom ויש את המפרט של המחשב הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 אני רוצה לשנות שם את הזיכרון הפנימי ל8GB. ולהוסיף עוד 120GB של זיכרון SSD. וכמובן לשדרג את הכרטיס מסך למשהו קצר יותר טוב כי הבנתי שזה יכול להיתקע בגלל זה. ואולי גם לשדרג את הלוח אם? חוץ מה זה אתם חושבים שהמחשב יספיק לעריכת תמונות? תודה..
-
- 20 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 2500-3000 כמחשב ראשוני לילד בן 10, משהו שישאיר לי אפשרות לשדרג בעוד שנה שנתיים כרטיס מסך למשהו טוב יותר אם אצטרך
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מה המרכיבים שצריך במחשב שהמטרה שלו זה להיות מחובר לטלויזיה (רגילה 29") להריץ סרטים שהורדתי מהמחשב וקמובן מדיסקים ומדי וי די? התקציב בסיסי ביותר לא צריך מערכת קולנוע מטורפת שתתחירה עם סינימה סיטי...
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב להורים (60+) כולל מסך / מקלדת ועכבר. (אין צורך במערכת הפעלה) השימושים הם בעיקר כלליים - גלישה באינטרנט לרוב / יוטיוב / סרטים וכד'. ניתן להרכיב משהו ב-2500 שקלים? תודה
-
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
- 4 followers
-
-
אז ככה צריך מפרט למחשב למשחקים בעיקר וגם קצת סרטים יש לי מסך T240,רמקולים מקלדת עכבר יש הכל. צריך רק תמחשב נא להשתמש ב 6,500 עד 7,500 לא פחות הדברים שאני מבקש שיהיו במחשב מעבד I7 החדש + קירור שיתאים למעבד מארז CM690 וכרטיס מסך 4870 1GB כל השאר שלכם. מעוניין לשחק ברבולוצייה מקסימלית אכן, ומתוכנן Oב מהחברה והשקט מאוד חשוב לי (אבל לא מוכן לוותר על המארז המדהים CM690) נא שהמפרט יהיה מהחנות TMS בבקשה, תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אוקי, התקציב שלו הוא עד 4800 ש"ח, יש מצב שאפשר לשפר את המפרט הזה באותו המחיר? הנה התמונה: http://img146.exs.cx/img146/3402/untitled4si.jpg
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב . התקציב 3000+- . חשוב לי שיהיה מבוסס על מעבד אינטל . - מוכן להשקיע בספק כוח טוב , מארז טוב . - השימושים אינטרנט ,אופיס, סרטים וכו' ... - ללא מסך . -עדיפות לחנות באזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-