ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Socket-775 boxed, 4x 2.40GHz, 266MHz FSB, 2x 4MB Cache לוח אם: ABIT IP35, P35 dual PC2-6400U DDR2 זיכרון איכותי ל-OC איכותי: Corsair XMS2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL5-5-5-12 (DDR2-800) כרטיס מסך / גרפי: BFG GeForce 8800 GTS OC, 320MB GDDR3, 2x DVI, TV-out, PCIe ספק כוח: Enermax Liberty 400W ATX 2.2 ELT400AWT מארז: Thermaltake Soprano Midi-Tower with Window VB1000BWS גוף קירור (כן כן!): Thermalright Ultra-120 eXtreme (Socket 754/939/940/AM2/…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה! תודה רבה לכם על העזרה. הזמנתי מחשב מסקיי פיסי הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד Thermaltake V1 ¤1663 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-V1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤422 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 800Mhz CL5 ¤128 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T2953CZ3-CE7 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1332 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 מארז ללא ספק GIGABYTE Poseidon Black ¤431 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GZXA1CASTB ספק כח Corsair CMPS…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הציעו לי אותו דרך העבודה של אבא ב 2496 שווה? הבנתי שהמערכת הפעלה היא לא ווינדוס האם אפשרי להתקין עליו xp? והאם זה מסובך להרחיב את הזיכרון ל 2 GB? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיעבוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שהיתה בעיה עם הגרסה למחשבים שולחניים? האם יש בעיה גם עם הגרסאות הניידות? מתי המחשבים כדוגמת inspiron N5010 I5 אמור להגיע לחנויות בארץ? האם זה ישפיע גם על מחירו של המחשב לעומת הקיים בשוק כיום עם המעבד ה"רגיל"? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט לא כולל מסך. השימוש הוא לאינטרנט, עבודות, הורדת ועריכת סרטים. קצת משחקים-ממש ממש לא גיימר!! משחק על משחקים ישנים. המפרט: מעבד-Sempron 3100+ (S-754) לוח אם- K8N-E-Delux זכרון- 512Mb 400MHz Kingston CL3 (כפול 2) כ.מסך- RADEON X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV דיסק קשיח- 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 מארז- 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Blue נ.ב-אשמח אחת ולתמיד לדעת מה ההבדל בין המארזים השונים, ומה החשיבות וההבדלים בין המארזים השונים. תודה על ההמלצות.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC עם אפשרות לשדרוג למכונת משחקים ברמה בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Win8 Pro 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/E…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד lg r405. פתחתי אותו כי רציתי להחליף לו מקלדת . חיברתי הכל והוא פשוט לא נדלק. אני חושב שהכבל פלט (http://image.made-in-china.com/2f0j00aMFEsvwJfUpH/FFC-with-Cheape-Crimp-Terminal-Housing.jpg ) שמחבר בין הכפתור הדלקה ללוח אמם נדפק . יש אפשרות להדליק את המחשב לא דרך הכפתור (כמו שעושים במחשב נייד עם נגיעה בעזרת מברג במגעים) או אם למישהו יש רעיון מה יכול להיות הבעיה שהמחשב לא נדלק, ואם יש למישהו המלצה על טכנאי או חברה שתוכל לסדר את זה בלי לשחוט יותר מדי את הכיס . תודה מראש hagayben.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לנעול את האשכול השני שפרסמתי בנושא... זה האשכול הסופי והאחרון תודה תראו, כמו שכבר כתבתי אז זה המפרט ה80% סופי של המחשב... המחשב הזה מיועד לאחי הקטן וכן הבעיה הוא לא רוצה AMD!!!!!! אתה מכירים את כל הילדים הקטנים האלה שעושים מה שלחברים יש?! אז אחי הוא אחד מאלה.... לכל החברים שלו יש אינטל אז גם הוא רוצה, לא משנה אם זה יותר או פחות טוב וגם אם יתנו לו AMD בחינם!!! לכן המפרט הוא של אינטל... הוא לא יוכל לבוא אליי בטענות בעתיד ולא כלום אבל זה מה שיש בבקשה אל תציעו לי מפרט של AMD כי אני גם חושב שזה עדיף אבל אי אפשר... (ואם אתם כמוני חושבים שזה לזרוק כסף - אז זה מה שיש כי זה מה שאחי רוצה) שוב בבקשה לא AMD!!!!!!! תודה.... אז ככה, המפרט הזה מיועד לסרטים למשחקים קלים ולא רוצחים ו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, השימוש הוא משרדי, הכיוון שלי הוא מעבד i3 6100u, זיכרון 8gb, מסך 15.6 אינץ' וסוללה שתחזיק כמה שיותר. על המסך והזיכרון אני מעדיף לא להתפשר, כל השאר - פתוח להצעות. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! במעבדי INTEL DUAL CORE נניח בסביבות 2GHZהאם יש הבדל משמעותי במהירות ה- FSB בין 533 ל - 667? ןהאם יש מעבדים עם 800 FSB? למחשבים ניידים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את המלצותיכם לגבי רכישת לפטופ היברידי! אני צריך נייד שיהווה גם טאבלט בעת הצורך, ולכן הלפטופ ההיברידי הוא מה שאני מחפש. שימושים נדרשים: מקסימום הצגת סרט, שימוש קליל בפוטושופ ושימוש מסיבי באופיס. מה שנקרא, שהמחשב יעבוד מהר מצד שני, אני רוצה טאבלט על בסיס ווינדוז בשביל ישיבות, דיונים וכשאני מרצה מול קהל. תקציב: עד 3500 שקלים. תודה רבה מראש! יותם.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ 5000 ש"ח (אם חייב, אוסיף עוד קצת) צרכי המחשב העיקריים הם עבודה - אופיס ואוטוקאד. אני לא בדיוק יודע איך להתחיל כי בשוק יש "שפע" רב... אשמח לקבל עצה לדגם ומפרט כי העניין דחוף תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחליף מחשב ואני אשמח להצצה של אנשים אחרים על המפרט. כמו כן, אשמח להמלצות על החנות לקניה. אני גר ברחובות, כלומר, כל דבר עד ראשון/תל אביב/רמת גן הוא סביר, אני מעדיף לא מעבר לזה. בתודה, אלון. מעבד: Q9450, אם הוא לא יצא החודש, אולי Q6600 או את ה-8400/8500, כנראה ה-Q אבל. לוח אם:Asus Maximum Foluma Gigabyte x48/x48 DS5 [*]קירור למעבד: (כבר יש לי), TUNIQ TOWER [*]זכרון: 4GB, DDR2, אני חושב שעדיף לי זכרון 1066 בשביל המעבד הזה, אבל אני פתוח להצעות OCZ REAPER, יש בכל המהירויות, כמו שאמרתי, כנראה את ה-1066 CORSAIR XMS2 DHX אבל רק 800 (יקרים יותר), אפשר גם GEIL או G SKILL, למרות שיש לי איתם נסיון פחות טוב. [*]הרד דיסק: W.D, כנראה 500, שוקל לקחת את הגרסת שרתים/RAID, לא, הוא …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק בשביל להפעיל בו תוכנות כמו פוטושופ וכו' במחיר של עד 6 אלף אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אנ ממש צריך עזרה,איך אני מתקין ווינדוס XP במחשב אולטרה נייד עם דיסק און קי ..מחשב חדש חדש ותוכת ווינדוס גם חדשה .הבעיה היא שניתן לבצע התקנה רק דרך דיסק און קי.איך עושים את זה . קובי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב ! ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי, המחשב מיודע להיות רב תכליתי עם דגש למשחקים , מארז איכותי בעל זרימת אוויר טובה תקציב 5200 , אין צורך במסך מקלדת ועכבר , רק מחשב נטו. המפרט שבניתי חורג מהתקציב ולכן זקוק לעזרתכם לצורך ייעול . כמו כן , התבססתי על המחירים של KSP ו IVORY , כיוון שאלו החנויות היחידות שנמצאות בכרמיאל. להלן המפרט : Processor : Intel Core i5-4570 Haswell , 1020 Processor Cooling Scythe Katana 4 CPU Cooler 130 Memory : G.Skill 8GB DDR3 1333MHz F3-10666CL9S-8GBXL , 410 HD : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB SATA3 / SATA2 , 420 Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series MZ-7TE120W , 470 MotherBoard : Gigabyte GA-H87-D3H , 535 PowerSupply Seasonic S12…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי כיום הוא: Intel Pentium 4 Northwood 3.00GHz 1GB Memory וכרטיס מסך Readon 9600 pro כמו ששמתם בטח לב המחשב לא כ"כ חזק וברצוני לשדרג אותו, חשבתי שחבל לקנות מחשב חדש עכשיו ועדיף לשדרג כרגע רק כרטיס מסך ובעוד שנה וחצי בערך להחליף את כל המחשב, מה אתם אומרים האם יספיק לי המחשב הנ"ל עם כרטיס מסך לדוגמא x1950 לשנה וחצי הקרובות למשחקים??? על איזה כרטיס אתם ממליץ החריץ שלי בלוח האם הוא AGP ראיתי לאחרונה כרטיסי x1950 ל AGP ב 1000 ש"ח נשמע לי טוב מאוד כמו כן אשמח להמלצה על מסך 19" LCD תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צלם ואני צריך מערכת שתטיס Lightroom2 ו CS4 בלי בעיות. המסך שיש לי כיום הוא 24" של DELL. אני לא משחק משחקים אז פחות דגש על כרטיס גרפי (יש לי כיום 8500GT) למרות שהCS4 יודעת לנצל את הGPU. מערכת ההפעלה תהיה Vista 64. אני צריך זכרון בנפח 4 גיגה לפחות ושיהיה מספיק מהיר כדי שלא יהיה צוואר הבקבוק (פוטושופ זוללת זכרון). בואו נתחיל קודם במעבד. quad או dual? חשוב שתהיה לו יכולת OC, כדי לסחוט עוד קצת ביצועים כאשר אצטרך. ראיתי את הבנצ'מרק הבא, http://www.tomshardware.com/reviews/Intel-Core-i7-Nehalem,2057-29.html אני לא יודע איזו בדיקה בדיוק הריצו על PS, אבל נראה שה E8400 נותנת תמורה לא רעה לכסף לא?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוקל לרכוש 9900K ולא מצליח להחליט איזה בורד לבחור בין השניים הבאים (אפשרי להציע משהו אחר) , אשמח לדעתכם בנושא... GIGABYTE Z390 AORUS MASTER או ASRock Z390 Taichi Ultimate הציוד הבא קיים כבר וממתין להתקנה בלוח שיבחר.. שני MVNE 500GB 3200/2600Mbps לטובת raid strip עבור מערכת ההפעלה. שני SSD 256 GB שני HD 3 TB מכניים ו 32 GB RAM ו GTX 1080 וספק 800Watt gold חשבתי לקרר את המעבד עם הפתרון הבא: Corsair Hydro Series H100i PRO Low Noise מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא צריך ציוד היקפי, ללא צורב (אני לוקח מהמחשב הישן) תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים (כדוגמאת SKYRIM ו-DIABLO 3 לכשיצא) וצפיה בסרטים בהבחנה גבוהה. התקציב המקסימאלי שלו הוא כ- 7 אלף שקל אך הוא מעדיף לחסוך אם אפשר. רזולוצית המסך תהיה כנראה 1920*1080 והוא רוצה להריץ את המשחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות. יש צורך בציוד היקפי - מסך, מקלדת, רמקולים (אין צורך בעכבר). שקט 5/10, לא חשוב במיוחד, אבל רצוי שזה לא ישמע כמו מנוע סילון בחדר. לא בטוח לגבי אוברקלוק בעתיד אבל מעדיף שהאופציה תהיה קיימת לאוברקלוק קל/בינוני. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס, יש צורך להרכיב בחנות. העדפה לאזור הדרום (הבחור מקרית-גת). מבחינת שדרוג - סביר להניח שכ.מ בעוד כמה שנים. נעזרתי במפרטים המומלצים ובניתי מפרט שאני חושב שמתאים לצרכים שלו אבל אשמח ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אחי זקוק למחשב נייד ובקטגוריה הזאת אני פחות מתמצה ולכן לא תזיק לי עזרה בנוגע למחשב. השימושים בעיקר הם: לעבודות על OFFICE אינטרנט. זמן סוללה שיהיה בינוני יחסית אם זה אפשרי שגם תיהיה מצלמת אינטרנט מובנת שתיהיה רשת WIFI או כל רשת אינטרנט על חוטית ולפעמים גם שתיהיה אפשרות לצפיה בסרטים או סירטונים מבחינת זיכרון שהמחשב יהיה מהיר יחסית. ואמ... לגבי הארדיסק שיהיה בערך 160 ג'יגה עם 7,200 סל"ד. שיתקפד בצורה מהירה יחסית. אחי מתכוון לעבוד עכבר רגיל אז שיהיו גם יציאות USB וכו' אמ.. מקווה שיש משהו בתקציב המבוקש חח תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחר שבועיים של התלבטויות בקשר לקניית מחשב ואחרי שאתם עזרתם לי קניתי את המחשב החדש והוא כבר אצלי סתכלו במפרט שלי ותגידו לי מה דעתכם תודה רבה על כל העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזמין עד סוף השבוע בינתים בניתי משהו לפי מראה עיניי This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box - בקניית מחשב חדש ! Qty: 1 - Price: ₪ 452 Motherboards: Gigabyte B450 AORUS M Qty: 1 - Price: ₪ 388 RAM Memory: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 Qty: 1 - Price: ₪ 190 Cases: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! Qty: 1 - Price: ₪ 339 Solid State Drives (SSD): Addlink SSD 256GB S70 M.2 2280 NVMe - בקניית מחשב חדש ! Qty: 1 - Price: ₪ 212 Hard Drive…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-