עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thelookout,

אהלן אני מחפש מחשב חזק לעריכה גראפית (6 מעברים וצפונה..) בקשר למעבד - עברתי על בנצ'מארקים בנוגע למעבד - אני חושב שאני דיי מקובע על AMD 6000 אבל אם אתם חושבים שיש מעבדים אחרים שאם משווים אותם לAMD ביחס של עלות מול תועלת והם יותר יעילים - אשמח לשמוע הצעות אחרות ומגוונות (גם מהמשוגעים למיניהם) זכרונות - כיוונתי על ה4GB וצפונה - או שיש משהו אחר שמומלץ כרטיס קול/מסך - כל עוד הם יפעילו MINES SWEEPER זה מספיק לי לוח - אם אפשר במסגרת התקציב תמיכה בDDR3 - זה יכול לעזור, אבל אם לא - גם DDR2 יפנק אותי הארדיסק - אין לי ממש מושג, העיקר שיחזיק הרבה (הפסקות חשמל ובכלל יחזיק את ה3-4 שנים שלו בשקט) אני לא צריך מסך וציוד הקפי, גם לא מערכת הפעלה, המחשב מיועד להרצת WINXP SP1 (במידה ונלך על A…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ofer4,

שלום חברה יש לי מחשב נייד מסוג ibm t42 עם מעבד 1.6ghz מסוג centrino יש לו 1.5 גיגה זיכרון ו-250 גיגה הארד דיסק ועם כרטיס מסך radeon 7500... כרגע יש לי xp על המשחב ואני צריך לפרמט אותו בגלל שיש לי עליו כנראה הרבה וירוסים....אני שוקל האם לפרמט אותו לוינדוס 7 או להמשיך עם xp... מה אתם אומרים?האם כדי לפרמט את המחשב לוינדוס 7?האם וינדוס 7 יעבוד יותר טוב מאשר xp על מחשב עם הנתונים האלו? אגב הפעלתי את וינדוס 7 advisor והוא אמר שהמחשב יריץ את וינדוס 7 אבל בלי aero ו-windows xp mode ....מה זה ה-windows xp mode הזה?והאם בגלל שאני לא אוכל להריץ את זה לא כדאי לי להתקין את וינדוס 7? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yanivu,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKXN672ES1 אני לא סגור על כלום אבל אני כן מחפש תמורה טובה לכסף (סדר גודל של 3000 שח אבל גמיש) לדוגמא פה יש מסך HD, מחשב עסקי, 3 שנות אחריות, דיסק קשיח מהיר וכו'. אם יש למישהו הצעה טובה יותר אשמח לשמוע אני מעוניין להזמין היום. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. היי, כאמור אני מחפש מחשב לאנימציה ועריכת וידאו בתקציב של עד 7500 ש"ח. עניתי על כל השאלות מהשאלון בפורום אז אשמח להמלצות למפרטים בהתאם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא קריטי. 7,500 ש"ח זה בסדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר ליצירת אנימציה קלאסית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרבה עבודה באפטר אפקטס, גם פרמייר ובהמשך ישמש גם לתוכנות תלת-ממד: 3ds max, zbrush וכו'. השימוש הוא כפול, גם ללימודים וגם לפרנסה. ב) במי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני משתמש במחשב בעיקר למוזיקה, צפייה בסרטים ב-HD (מחובר לטלויזייה), מתעסק מדי פעם בעיצוב גרפי (תוכנות אדובי). חשוב שהכרטיס הגרפי יהיה חזק כיוון שאני מתכוון בעתיד ללמוד גם Rhino למידול בתלת-מימד, שהמערכת תהיה שקטה ככל האפשר. לפחות 2TB מקום לאיחסון. האם אני יכול להמשיך עם המארז הקיים שלי - Raidmax Ninja (תמונה מצורפת) גם למחשב הבא ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, גג עד 4300אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית + סרטי FHD + משחקים חדשים שיצאו בקרוב, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIA BLO3 GUILD WARS 2, ELDER SCROLLS SKYRIM וכד' לא כל כך בקטע של SHOOTERים ו GTA שאלה בד"כ המשחקים עם הדרישות היותר כבדות למיטב ידיעתי. -מהי הרזולוציה ה…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by goldeye,

שלום אני צריך מפרט למחשב במחיר שנע בין 4000-5500 שקל ללא מסך,ציוד הקפי,DVDROM וצורב המחשב צריך להחזיק בין 3ל4 שנים ושיריץ משחקים כבדים (DOOM3 ,HL2 וכו..)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bagetrek,

המחשב מיועד לדוד שלי , דרישות : אינטרנט , עבודות , מוסיקה , משחקים ( לא כבדים ) מסך LCD "17 הארדיסק 120ג'יגה - אין שימוש ביותר מזה ציוד הקפי מחיר 4000 גג אם אפשר בפחות יהיה מצויין ! תודה רבה לכם !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מעבד אינטל? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוח אם למעבדאינטל? GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 2 זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS 580 2 1160 כרטיס מסך? Sapphire ATI X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1690 1 1690 דיסק קשיח? Maxtor 320GB 16MB, SATA II 590 1 590 מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספק כוח? Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) 290 1 290 Total price 5600 ¤ כמה דברים שאני לא בטוח בנוגע אליהם ... 1.ההארד דיסק - מומלץ ? או שכדאי לי ללכת על משהו אחר...? 2.מארז + ספק כוח - אני בכלל לא בטוח לגבי המארז וספק הכוח שלקחתי... אני מקציב לשניהם כ-500 ש"ח... האם עשיתי בחירה נכונה ? 3.לגבי …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by skot,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 23 FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפר…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי לכולם להלן תמצית הענתיקה הבאה שנמצאת אצלי. מעבד: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח: ASUS P5QL-ASUS-SE זכרונות: 2*2 PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM (הלוח מאפשר עד 8 גיגה זכרון אבל יש בו רק שני סוקטים DIMM וזו בעיה :( ) כרטיס: AMD Radeon HD 5670/5690/5730 קירור - לא קירור סטוק, אוכל לבדוק איזה אם רלוונטי. מונע ע"י ספק איכותי כלשהו (איני זוכרת איזה כרגע לא בעיה לבדוק אם ידרש) מחוברים כמה HDD. אין SSD וכרגע לא בתכנון. המארז איכותי מאוד אבל צפוף והמקום פחות מאוורר משהייתי רוצה. כל עוד השילוש שם אני בספק אם רלוונטי לחשוב על OC. (אבל אם מעניין, אשמח לשמוע בכל אום - אולי תועבר מארז) מטרות המכונה: משרדי (עם נטיה לריבוי משימות וריבוי עמודי אינטרנט) ק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by PuG3o6,

שלום יש לי תמחשב הזה http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01581478&cc=ad&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0001 מערכת הפעלה WIN7 (64BIT) השאלה האם קנייה של 2 זיכרונות מאלו http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=3445 יפעלו טוב ויתאימו? אם לא אז בבקשה להגיד לי איזה יתאימו יש לי כרגע X2 1GB DDR2/SODIMM Transcend 667MHz

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום כולם, אני מתכנן ליקנות מחשב ביולי-אוגוסט במחיר של 7200 ש"ח, ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו. המחשב מתוכנן לאוברקלוק על בסיס קירור סטוק, עיצוב וגרפיקה, ומשחקים כבדים, אני רוכש עם המחשב ללא קשר למפרט מסך 20 של DELL, חשוב לי גם שהמחשב יראה יפה. מפרט המחשב להלן: מפרט המחשב החדש שיקנה מחודש יולי המאוחר עד לאוגוסט המוקדם מעבד: Intel Core2 Quad Q6600 2.4Ghz מחיר: 1569 ¤ לוח אם: Abit IP35 Pro מחיר: 897 ¤ זיכרון G.skill 4096Mb Pc-6400(2048Mb X2) מחיר: 1254 ¤ דיסק קשיח: Western Digital 2500AAKS מחיר: 291 ¤ מארז: Nzxt Lexa Classic Series מחיר: 612 ¤ כרטיס מסך: Sapphire X2900XT 512MB מחיר: 2030 ¤ צורב דיוידי: LiteOn DVDRW LH-20A1S מחי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ללא מסך וללא מארז רוצה לוח אם SLI להרכיב עליו שני כ.מסך מחכה להצעות תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז ככה... אני צריך ייעוץ לגבי המפרט שהרכבתי... הוא ישמש לגיימינג בעיקר והבנתי שאובר קלוק אני לא יוכל לעשות איתו בגלל הזכרונות(ואולי הלוח?) AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 1 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 2 5499 Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 429.00 ¤ 1 429 ¤ 3 7090 NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 319.00 ¤ 1 319 ¤ 4 5005 PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 2069.00 ¤ 1 2069 ¤ 5 5689 Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFK Black Case 499.00 ¤ 1 499 ¤ 6 6331 Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מעוניין לבנות שרת RAID עבור המחשבים בבית, שיתבסס על מערכת הפעלה freeNAS (אפשר למצוא פרטים עליה ב-http://www.freenas.org/ ). מאחר וזו מערכת הפעלה המבוססת על freeBSD, יש צורך בחומרה שתתאים למערכת ההפעלה. הדרישות מהכיוון שלי: * זה צריך להיות מחשב שקט, כי הוא ימוקם באחד החדרים בבית, ורצוי שיפלוט חום נמוך. * עדיפות ללוחות אם עם פורט רשת של 1000BaseT, כדי לאפשר חיבור מהיר למחשבים שמחוברים אליו קווית. * ניתן להסתמך על כרטיס גרפי על לוח האם, מאחר ועיקר התיפעול של מערכת ההפעלה נעשה דרך ממשק WEB ממחשבים אחרים. * מקום גידול לכוננים קשיחים - אני מתכנן להתחיל עם שלושה כוננים של 500M (כמו http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=489) ומעוניין בשטח גידול עד שמונה כ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by integral,

מישהו מכיר חנות טובה שם ומפרט 500-600 דולר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by EpicShow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל קריטי אז עוד 500-600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם מעט עריכת מוזיקה (לא קריטי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Alice: Madness Returns, TES V: Skyrim וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1248X1024, מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום וברכה. אני מחפש מחשב למשחקים נכנסתי למדור מפרטים וראיתי את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137991&section=293&peri=0 אני צריך מחשב עד 3000 שקלים אפשר לחרוג עד 500 שקלים בעיקר למשחקים . המפרט משום מה נראה לי טיפה מיושן וחיפשתי עוד מפרט במדור ולא מצאתי משהו מדויק כמוהו לדרישות שלי אני אודה לכם מאוד אם תרכיבו לי מפרט מתאים . ערב טוב.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by com,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש רק לעבודה משרדית. אנטרנט, אופיס, וכו. אין שום תוכנות מיוחדות, עריכות כלשהם, או משהו בסגנון. גם סרטים בקושי יתנגנו על המחשב. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה היא בין הפרמטרים החשובים ביותר במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין ממש צורך. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין צורך במשהו גדול, כל גודל סטנדטי יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך, עדיף אפילו שלא יהיה. * כונן Bluray? גם אין צורך…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Tal14,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, הוא ישמש להרבה משחקים, וקצת אינטרנט.. התקציב הוא משהו כמו 4500 - 5000 שקל ללא ציוד היקפי תודה, טל.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by TermiNal,

אהלן, היום בבוקר ה-HP DV4 שלי החזיר את נשמתו לבורא לצערי הרב והגיע הזמן לחפש מחשב חדש. חשוב לציין שבאופן כללי הייתי מאוד מרוצה ממנו, החזיק לי 3 שנים, עבד בצורה יפה, גודל המסך התאים לי בול וברמת העיקרון אני לא מחפש משהו שהוא מעבר למה שקיבלתי ממנו. אינני מעוניין בכל הגימיקים של מסך טאצ וכו', אם ניתן לחסוך במקומות אלו אני מעדיף. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, קצת סרטים ומוזיקה. אני לא עוסק בגרפיקה/וידאו/משחקים אך כן אוהב לעבוד עם הרבה טאבים פתוחים והרבה תוכנות ברקע לכן חשוב לי קצת כוח עיבוד לפחות זיכרון. מבחינתי המחשב מוצלח אם הוא מריץ חלק 10+ טאבים פתוחים ב-FF ועוד אייטונס לדוגמא ברקע, הHP עמד בזה לכן אני רוצה להאמין שכל מחשב חדש יוכל לעמוד בכך גם. * גודל המסך? 14" אין חשי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן חברה, אני מעצב גרפי 2D(פוטושופ, אילוסטרייטור) של בעיקר אתרים. הוצע לי לפטופ של DELL יד 2 ב1000 שקלים עם המפרט הבא: מעבד intel i5-480m זיכרון: 4 ג׳יגה, והכי קריטי לי כאן זה הכרטיס מסך המובנה שאני חושב שקצת בעייתי intel 4500 רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם הכרטיס באמת יהווה בעיה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות לפטופ חדש, ומצאתי את HP G62-B50SJ LD655EA, שנראה כמו מחשב טוב שמתאים לצרכים שלי. הכל טוב ויפה, הביקורות בזאפ מהללות (http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=785302), רק דבר אחד מפריע לי: למה הוא כל כך זול? מה יש לו? המשפחה שלו לא טובה? אח שלו היה בכלא? סבתא שלו מכרה נשק לטרוריסטים? הוא השתתף בתוכנית ריאליטי? אשמח מאוד לתשובות, אני מתלבט עם עצמי כבר יותר מידי זמן. בתודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. * מטרות המחשב? תיכנות + Multitasking כבד + אולי משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? HD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? מקסימום 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה ניתן להתקין SSD של 128/256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שתהיה אפשרות בעתיד להרחיב ל16 GB RAM אני רוצה שיהיה לפחות 8GB RAM על המחשב, עם אפשרות להרחב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים