ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד לאחי שבשנה הבאה מתחיל את לימודיו כסטודנט.אני כעת נמצא בארה"ב ואני מעוניין לקנות לו מחשב איכותי שישמש אותו לצרכים הבאים: 1.מחשב נייד ולא נטבוק. 2.מסך בגודל 15 אינץ' ומעלה. 3.השימוש של המחשב יהיה בעיקר ללימודים,אופיס,צפייה בסרטים,אינטרנט,ושימושים סבירים אחרים.[הוא גם אוהב לשחק,אבל הוא לא משחק משחקים כבדים והוא גם אמר לי שספק אם יהיה לו זמן שנה הבאה לשחק משחקים...] 4.חשוב לי שיהיה מחשב טוב ואיכותי. 5.טווח מחירים מ-500-750 דולר. 6.אין לי בעיה שלא לקנות את המחשב בחנות פיזית,אלא דרך חנות וירטואלית של דל או כל חנות אחרת.אני נמצא בניו יורק,ויש לי כתובת לשלוח את המחשב לשם. 7.יש המון חברות,יש המון דגמים ואני לא מוצא ידיים ורגליים. אשמח אם תו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט שנה שנייה להנדסת מכונות ואין ברירה וצריך להשקיע במחשב. אני כן רוצה מחשב שיוכל להריץ לי משחקים ושטויות אז אני צריך משהו חזק בהתאם, בשנתיים האחרונות לא עקבתי אחרי השוק ולכן אני פונה ללב שלכם. חשוב לי מחשב אמין שאני אוכל להעביד אותו קשה. וגם שיהיה קר! אני חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15801 אני יודע שמהסך שלו לא משהו, אבל המחשב יתחבר הרבה ואולי רוב הזמן למסך חיצוני שאני אקנה בהמשך. יש כאן אחלה ביקורת עליו. http://www.notebookcheck.net/Asus-K55VM-SX064V.76943.0.html ***עריכה - עכשיו שמתי לב שיש לו 4 ראם ואני רוצה 8, כמה יעלה לי השדרוג והאם עדיין זה יעבוד בערוץ כפול וכול זה??**** ***עריכה נוספת: ראיתי כמעט אותו מפרט רק עם פחות אחריות ***** Z580…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . אני זקוק למחשב נייד בסיסי שישמש 90% מהזמן לשידור סרטי HD לטלויזית LCD . צרכים : - חיבור HDMI . - מעבד מספיק חזק להריץ סרטי HD ללא גימגומים(בעזרת FFDSHOW) - אין חשיבות גדולה לזמן הסוללה ולמשקל שלו כי הוא יהיה נייח רוב הזמן. - אמינות , אחריות ושירות טובים . - מחיר !!!! עד 3000 ש"ח. מצאתי מספר הצעות מה עדיף ולמה ? 1) Toshiba Satellite L500-1EQ - ש"ח 2712 אחריות שנתיים (מעבדה בינלאומית). 2) Lenovo G550 2958-99G - ש"ח 2885 אחריות שנה של היבואן. 3) Lenovo G550 2958-RAG - ש"ח 2839 אחריות שנה של היבואן. 4) Compaq CQ61-410 VY443EA - ש"ח 2812 אחריות HP שנה 5)Acer Aspire 5738Z-432G25Mn - ש"ח 2715
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים,נראה לי שההבדל המרכזי הוא הכרטיס מסך. מה דעתכם? או אולי דגם אחר בסידרה בעלות דומה? 1. Lenovo IdeaPad,G570 M517AIV Intel i5 GPU: Intel HD Graphics 3000 מחיר: 2710 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14074 2. Lenovo IdeaPad , G570 M5159IV, Intel i5 GPU: AMD Radeon® HD 6370M ,1G DDR3 VRAM מחיר: 2990 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13870 הדרישות: Budget: up to 3000 NIS Laptop HW to be relevant for the next 4 years. 15" screen Good Performance for: programming (.Net, Java and Friends) Office, Internet and movies. Memory Minimum 4GB. Storage Minimum 250GB. On board Camera and Mic VGA Port WiFi (type n), Ethernet cable port Good War…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ראיתי באתר של DELL מבצעים ומחשבים ממש טובים (של XPS M1550 במחיר של 1500$). אני מעוניין להזמין מהארץ את המחשב לקרובים בארה"ב ולאסוף אותו כאשר אני אהיה שם (אני טס לשם בעוד כשבועיים). האם זה אפשרי להזמין באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי? התמיכה שלהם בצ'אט אונליין אמרה שזה לא אפשרי. האם מישהו ניסה ובכל זאת זה עבר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לנייד עד 2100 שח הדרישות שלי הן די פשוטות- גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD על המחשב כולל הוצאה בHDMI לטלויזיה וגם משהו שיסחוב איזה משחק יחסית קל יהיה נחמד על הדרך ולא קריטי. וכמובן שעדיף שירוץ כמה שיותר מהר ויעלה מהר. אני כנראה אתחיל לימודים באוקטובר הקרוב או זה שאחריו אז כדאי משהו שלא יהפוך לגרוטאה עוד שנה.. אני גר באילת אז נראה לי שהכי זול יהיה לקנות בKSP. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)פירטתי למעלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט 15.6" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, לאחר ההצפה בביתי אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי בנושאים וירטואלים (GNS, vmware וכ"ו) התקציב עומד על 2000 שח עם אפשרות חריגה של עד 400 שח מההצפה נשאר לי כרטיס מסך ישן של GT 7800, מארז,כונן של 1TB, סי די רום IDE (ניתן לקחת בחשבון החלפה בצורב SATA, ספק כח בספק שתקין בגלל שבמארז הוא ממוקם בתחתית המחשב וכולו נרטב בהצפה לכן אני מניח שהוא גמור. נדרש: -16GB RAM -מעבד מרובע ליבות -אין צורך לכלול ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים וכ"ו) -אין צורך להתייחס לרעש -לא יהיה אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -כל חנות מבחינתי טובה, העיקר שהחלקים יגיעו עם מקסימום אחריות -תמיכה בRAID ברמת הלוח אם יכולה לתרום (לא קריטי) -לא מתוכן שדרוג כלל תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2-3K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים בינוניים,שימוש יומיומי וקצת תכנות ב-C# 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיץ. צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, המדריך הבא נראה קצת מעיים בהתחלה אבל תקראו עד הסוף ותבינו שהעיניין פשוט מאד. יש לי 1101HA של ASUS והוא היה עיטי אז הוספתי לו זיכרון, מ1GB הגדלתי ל 2GB ואז נעלמה לי האפשרות של הOVERCLOCK של ASUS (האופציה של SHE) הOC הזה נותן אפשרות מוגדרת מראש של המהרת המחשב בקפיצות של 5% מ0% עד 30%, ב30% המהירות היא 1.75GHZ וזה הופך את המחשב לחייה רעה. הבעיה היא שאסוס אומרים שאתם לא יכולים לבצע את ההמהרה אם החלפתם זיכרון ל2GB, מסתבר שזה אפשרי אבל רק אם יש לכם זיכרון של HYNIX, וכמה שחיפשתי מצאתי זיכרון כזה 2GB רק ב EBAY. לי שי 2GB של TRANCEND עד אתמול המחשב שלי היה קצת עיטי, אפילו בסירטונים באינטרנט הוא היה מזייף. אתמול מצאתי מדריך שפותר את הבעיה הזאת: לכל זיכרון יש SPD שבו שמור…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי דוד שלי נוסעה עכשיו לשליחות במקסיקו והעבודה אמורה לממן לו מחשב בלי מגבלת מחיר. אבל הוא חייב לקנות באתר NEWEGG כי הוא אומר שרק להם הוא מאמין ןהוא אוהב את השירות שלהם. הינה מפרט שאני חשבתי עליו ( לא AMD כי המחשב לא יהיה רק למשחקים, אלה לתיכנות, גרפיקה וכו' ובמחשב לא יהיה אובר-קלוק ) מעבד: Intel Pentium 4/ 3.4C GHz 800MHz FSB, 512K L2 Cache, Hyper Threading Technology - Retail 424 דולר$ לוח-אם: ASUS 875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "P4C800-E DELUXE" -RETAIL 178 דולר$ הארד דיסק:Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM SATA Hard Drive, Model WD740GD, 225 דולר$ הארד דיסק נוסף : Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM SATA Hard Drive, Model WD740GD, 225…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בקניית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן במה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה( ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דגש על הmmorpg ודוטא2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך), מסך בגודל 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי להתייעץ בקניית מחשב נייד. אני כעת בניו יורק נכנסתי לאתר של B&H וראיתי שם כמה מחשבים מעניינים. רציתי לדעת מה הטוב מביניהם, המחיר שלהם זה בערך התקציב שלי והצורך הוא משרדי ומדי פעם גרפי אשמח אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בנושא. http://www.bhphotovideo.com/c/product/1113254-REG/dell_i3543_000blk_inspiron_3000_i3_5005u_4_500gb_windows_8_1_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1062493-REG/acer_nx_mpsaa_001_e557134ak_i34030u_8gb_1tb_windows8_1_64_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1111402-REG/toshiba_pscn4u_01f002_c55d_b5241_a4_6210_4_500gb_windows8_1_15_6.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מונעים קרינה ממחשב נייד ? האם משטח קירור הוא הפתרון ? אני משתדל שלא לשים אותו על הבירכיים אבל מה לעשות? זה הרבה יותר נוח.. שמעתי שמשטח קירור זה פתרון טוב.. האומנם ? יש הצעות אחרות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה תומך בטכנולוגיה החדשה של אינטל I7 חשוב לי כרטיס מסך מסדרת HD4890 או HD4870*2 (אני עדיין לא יודע מה ההבדלים בינהם כל כך) חשוב לי שגודל המסך 22 ומעלה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם קיים מתאם למחשב נייד עם יציאות USB 3? הכוונה בעצם כמו כרטיס PCI עם יציאות USB 3 למחשב בנייד שיציאות הUSB שלו הן רק USB 2.0.עדיפות כמובן למתאם קטן ולא מסורבל אם קיים... תודה גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי דן ואני מחפש מחשב נייד שעתיד לשמש אותי לכמה דברים בעיקר: 1. גלישה באינטרנט 2. הרצת סרטים - כולל סרטי HD. 3. אופצייה להרצת תוכנית עריכה בעתיד - שבחשב יהיה 4GB זכרון אבל בנוסף סלוט פנוי - על מנת שאני יוכל להרחיב בעתיד, בנוסף מעבד סביר+ אני מאמין שI5 או I3 יתכנו מענה טוב תגידו לי מה אתם חושבים, עכשיו הדברים שהכי חשוב לי זה האינטרנט והסרטי HD - כמה יעלה לי מחשב כזה? במידה ואני ירצה מחשב חזק יותר שחזיק גם הרצה של תוכנות - כמה יעלה מחשב כזה? כיצד SSD קטן למערכת ההפעלה יעזור? האם הוא יעזור ואם כן כיצד? תודה, דן מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטי HD, יתכן גם הרצת תוכנות לעיבוד נתונים בעתיד (לא מחייב). * גודל המסך? מסך גדול 15.6 * משקל רצוי? כמובן שרצוי כמה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס 5970. רציתי לדעת איך לשפר את המערכת בכדי לנצל את כרטיס המסך שלי טוב יותר. אני כרגע עם : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Asus Rampage Extreme OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB (2GBx2) ספק כח 750W. אני לא יודע איך עושים OC. אם ממליצים על החלפת מעבד + לוח אם אז אבקש שבלוח האם תהיה יציאה אופטית. תודה לעונים, עידו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שיהיה חזק ואמין (עקב שימוש מרובה בחו"ל), להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אינטרנט/אופיס/סרטים, קצת גיימינג ותוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HD, חיבור USB מהיר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: שילוב SSD ורגיל. * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עד עכשיו העדפתי ASUS אך לאחר שקרא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-תקציב מקסימלי - 7000, כולל הכל, עדיף לנסות לחסוך -שימושים - משחקים, hd, עריכה גרפית ווידאו -משתמש בעיקר בתוכנת פרימייר לעריכת וידאו (תדיר), פוטושופ ואילוסטרייטור (תדיר) CS6 -גיימינג - אני ארצה להריץ את המשחקים החדשים (watch dogs ומשחקי טריפל שיצאו בעתיד) על הגדרות גרפריות גבוהות (לאו דווקא הכי גבוהות) -שקט - חשוב (6) -אוברקלוק- לא -מערכת הפעלה - ווינדוז 7 64, אופיס וגם הרכבה בחנות -אין העדפה לחנות ספציפית, עדיף במרכז ולא אייבורי -מעוניין לקנות בשבוע הקרוב -לא מתוכנן שדרוג -תוספות - חיבור firewire ומסך (צריך גם המלצה על מסך עם חיבור hdmi) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד מותקן עליו מערכת הפעלה WINDOWS 8 64BIT. Intel Core i3-2330M 2.20GHz 8GB DDR3 בשוטף המחשב עובד די מהר, לפעמים הכרום נתקע כאשר פתוחים10-20 TABS. מה שיותר מציק זה העבודה באופיס, פותח מסמך WORD או WORD חדש לוקח לו בין 30-90 שניות פתיחה. העתקה מ-EXCEL ל-WORD הוא נתקע ולוקח לו בין 1-4 דקות להשתחרר ולפעמים גם לא מצליח להעתיק. האם לדעתכם ישנה בעיה כלשהי? או שהמעבד פשוט חלש מידי לעבודה עם כרום פתוח וכמה חלונות OFFICE? אשמח לעזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעצתכם בנוגע לשדרוג מחשב לאבא שלי. מטרה: עבודה יומיומית (ללא משחקים כבדים). הפתרון הכי טוב שאני מצאתי הוא לקנות כונן SSD (או היבריד - את זה אתם תגידו). זה לדעתי ייתן את השיפור הגדול ביותר הנראה לעין לטובת מטרות המחשב במחיר הכי נמוך. וגם עוד שנה - שנתיים כשנקנה מחשב חדש - הוא יוכל להיות גם שם. להלן המפרט INTEL CORE 2 CPU 6420 2.13 GHZ GIGABYTE 965P-DS3P RAM 2GB NVIDIA GEFORCE 8600GT 1GB 300GB WD 3200YS תקציב - עד 750 ש"ח - אבל נראה לי שאין צורך. השאלות שלי האם יש סיכוי שהלוח אם של לא מתאים? האם יש לכם הצעה אחרת לשדרוג המהירות של המחשב (עוד זיכרון?) ועל איזה כונן אתם ממליצים? הדבר שהכי מפריע הוא שלוקח למחשב הרבה מאוד זמן לעלות ולפתוח תכניות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכוך להבהיר לי מה כדאי יותר אני מחפש מיני לאפטופ אבל שיהיה איכותי ראיתי אחד כזה http://www.bhphotovideo.com/c/product/654247-REG/Acer_LX_SAB02_013_Aspire_AS1410_2936_Notebook_Computer.html#specifications שהוא מאוד מיוחד אבל יש לו מעבד סלרון והאחר עם מעבד Atom http://www.bhphotovideo.com/c/product/664947-REG/ASUS_1201N_PU17_SL_Eee_PC_1201N_PU17_SL_Seashell.html#specifications מה לדעתכם כדאי??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא גיימר, והמסך שאני מחפש הוא לצורך עבודה בתכנות. יש לי אפשרות לבחור במסך מחשב 4k 27 אינץ' או טלוויזיה 4K 43 אינץ'. במחיר דומה. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בתור סטודנט למדעי המחשב מהיר חזק לאורך זמן ועם הרבה זכרוןhttp://www.ebay.com/itm/Apple-MacBook-Pro-A1398-15-4-2-8Ghz-Core-i7-16GB-500GB-INTEL-IRIS-PRO-WARRANTRY-/182354017832?hash=item2a75257e28:g:TrUAAOSwal5YKfaqhttp://www.ebay.com/itm/Brand-New-Apple-MacBook-Air-A1466-13in-1-7GHz-Intel-Core-i7-8GB-50GB-SSDF-/282230082226?hash=item41b6394ab2:g:MmoAAOSwImRYDNjEתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-