עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך קצת עזרה וייעוץ על דגם מסוים שאפשר לקנות בארץ (אני קונה מתנה לחברה והקנייה חייבת להיות ביום ראשון) בסביבות 3,000 שקל (הארד-דיסק מינימום 80/100 GB, זיכרון לפחות 512MB). מחשב רגיל, לא לדברים כבדים: מוסיקה, צפייה בסרטים וסדרות במחשב (מסך רחב), אינטרנט, פה ושם משחקים קטנים. שיהיה לו זמן סוללה ארוך יחסית, ועם כמה שיותר יציאות USB. שיהיה צורב DVD, וכרטיס אינטרנט אלחוטי ברמה טובה. אני יודע שהדרישות אולי קצת גבוהות בשביל המחיר הזה, אבל אשמח לקבל ייעוץ והכוונה לדגם מסוים. או שאולי אפשר להרכיב מחשב חדש לפי החלקים שאני רוצה? או שזה לא קיים בניידים? תודה רבה לכולם!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  2. שלום חברי HWzone חבר משפחתי זקוק לעזרה ברכישת מחשב נייד לבת שלו שישמש תחליף למחשבה השולחני, וינוצל בעיקר למשחקים. עלות המחשב המומלצת היא 4000-4500 ש"ח עם חריגה ל5000 ש"ח. על המחשב להיות נייד אבל בעל מסך לא קטן יותר מ15 אינץ'. הוא יהווה תחליף למחשבה השולחני של הנערה וינוצל לרוב למשחקים, לכן דרושה חומרה חזקה, ואף מסך גדול. יש עדיפות למחשבים בעלי שנתיים אחריות ויותר. איזה מחשב ניתן למצוא בתקציב הנ"ל שיתן את תמורתו המלאה לכסף, ויספק את הביצועים החזקים ביותר? בברכה, אור כהן מה לגבי המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15679 או זה? http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=L650-1OH&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.pandas.co…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם תקציב של 3000-4000 המחשב בעיקרון לעבודה משרדית אשמח אם תתנו לי הצעות למחשב טוב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם תקציב של 3000-4000 המחשב בעיקרון לעבודה משרדית אשמח אם תתנו לי הצעות למחשב טוב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. שלום אני מחפש מחשב נייד שיתן לי כמה שיותר תמורת כסף. אני מחפש מחשב כמה שיותר זול, לעבודה משרדית (אופיס ואינטרנט). התקציב כרגע לא ברור אבל מה שבטוח שלא יותר מ-8500ש"ח. נסו לרדת במחיר .... 256DDR מינימום והייתי מעדיך Centrilo ולא Mobile Celeron. עם CDROM מובנה DVDROM יהיה עוד יותר טוב וכמה שיותר קל קל קל קל קל. עם יציאת USB וזהו תודה נ.ב אם אתם יכולים לתת לי לינק למחשב ואיפה לקנות אותו זה יהיה עוד יותר טוב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני מעבדים והם: 1. T7250 2. T6600 אני רוצה לדעת עליהם מספר דברים איזה מהם יותר חזק ? מה המחיר המומלץ לכל אחד מהם ? על איזה אתם ממליצים ? ( המחשב משמש להרצת תוכנות כבדות מאוד) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. אז ככה כסטודנט בטכניון הגיע הזמן לספיק להשתמש במחשב הגיימינג שלי ולעבור למשהו יותר שימושי אז ככה התקציב לא ענק במיוחד, משהו כמו 1000 דולר, מאוד חשוב חיי סוללה ארוכים, וממש עדיף שיהיה כרטיס מסך טוב יחסית שיוכל להריץ WOW וכאלה עוד חשוב זה שיהיה עמיד כמה שיותר, אני הולך להסתובב איתו הרבה באוטובוסים ובין המעונות לבית ובחזרה. תודה רבה לעוזרים אתם עושים עבודה טובה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  8. שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש שלא יעלה על 4000 שקל. המפרט צריך להיות ללא מסך, מקלדת, עכבר, מדפסת, סורק, צורב ולא כוננים. עד כה, קיבלתי כמה המלצות ואחת שהבנתי שהיא טובה מאד. שם מוצר Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black True Power 450W FSP Case 249.00 1 249 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 1 819 Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 1 59 Western Digital WD1600JS 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 529.00 529 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 69…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. שלום רב! אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני שיהיה חזק ויוכל להריץ את רב אם לא את כל המשחקים שקיימים כיום ואת אלה העומדים לצאת... אני רוצה להשקיע בסביבות 8000 ש"ח (אפשר להתגמש בעוד כמה מאות ואפילו עד 9000 ש"ח במידה וההבדל בתמורה הוא ממש גדול) חלק ממליצים לי על אינטל וחלק ממליצים על AMD , חלק ממליצים על גי'פורס וחלק על ATI... אני ממש מבולבל מהנושאים הללו. אני בעיקר חובב משחקי אסטרטגיה ולא אוהד שרוף על משחקי SHOOTER אבל אני רוצה מחשב חזק בכל זאת שיחזיק לי לעוד הרבה זמן ויריץ באופן מכובד מאוד את COMMAND AND CONQUER 3 העתיד לבוא אלינו ב- 2007. (הבנתי שמשחקי EA עובדים טוב יותר עם אינטל - תקנו אותי אם אני טועה). בנוגע למסך - אני מחפש מסך רחב מינימום 19" בטווח מחירים של 2000-3000 בער…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by TheRoda4,

שלום לכולם, ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישת מחשב נייח חדש . המחשב האחרון שקניתי לפני עשרות שנים עשה את שלו. התקציב שלי הוא משהו בסביבות ה3500 שקל. העניין הוא שלמרות שיש לי סמארטפון ואני אמור להיות בקיא בטכנולוגיות החדשות אני בור גמור בנושא . אני אפילו לא בטוח שהמסך שקניתי לפני עשרות שנים בכלל יכול להתחבר למחשב חדש. (כן, ברמה כזו חח) חשוב לי שיהיה בו את כל האופציות החשובות במקרה שאני ארצה להרחיב את השימוש בו עם איזה מסך חכם וכדומה (hdmi? שוב, בור בנושא) . בגדול- אני לא משתמש בתוכנות כבדות, המחשב עצמו אמור להיות לשימוש די רגיל.. גלישה באינטרנט וצפייה בוידאו . נראה לי שחשוב לי גם כרטיס מסך איכותי למקרה שארצה לצפות בסרטים דרך המחשב באיכות טובה או לשחק …

• 1 תגובה
    • 346 צפיות
  11. שלום לכולם, אני חדש באתר , המליצו לי על האתר לחיפוש מפרטים. קודם עלי, אני ממש אהבל במחשבים כל מה שאני עושה איתם זה משחקים, משחקים, משחקים, קצת הורדות, קצת סרטים, מוזיקה בסיסית ומשחקים. עד עכשיו המחשב שלי היה סבבה לגמרי. יצאו כמה משחקים חדשים שלא עולים ובא לי לשחק: empire total war ו- warhammer בכל מקרה, אני מחפש מפרט מחשב שיוכל להפעיל משחקים חזקים. למיטב הבנתי- GTA או CRISYS הם כאלה ולכן משהוא חזק שיתאים להם. אז מה יש לי היום- ממש לא סגור על זה (ציינתי שאני אהבל במחשבים ) אבל אני ינסה: מעבד אטלון 64 AMD (יש מצב שזה DUEL או משהו כזה ) 2.21GHZ 1 GB RAM MB 256 GEFORCE 6600 מסך - MAG "17 דגם 786PF לא זקוק למקלדת צורב עכבר או כל דבר שבדרך כלל יש כשיש מחשב י…

• 15 תגובות
    • 885 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מחשב חזק לעבודה עם adobe cs5 עם כל התוכנות. האמת היא שאף פעם לא קניתי מחשב נייד ככה שאין לי מושג לגבי חברות, גודל מסך ושאר הדברים... אני עובד עם מחשב יחסית ישן ונייח, מעבד כפול ארבע גיגה זכרון ו120 גיגה דיסק קשיח. כמובן שאני מחפש משהו יותר טוב שיחזיק לי לפחות לשלוש השנים הבאות - כי אני מתחיל ללמוד. לגבי מעבד נראה לי i7 וכרטיס מסך חיצוני של לפחות 1 גיגה כמו שרשמתי התקציב הוא עד 5000 שקל אשמח לעזרה ממכם, שבת שלום

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  13. אהלן חבר'ה, הרבה זמן לא התייעצתי.. אם תסתכלו בצד, המפרט שלי כיום הוא לא רע - אך יש בעיה קטנה, הלך לי הלוח אם, וכבר נגמרה האחריות. ברוח השדרוג, החלטתי להחליף את החלקים שאני באמת חייב+להתפנק על מארז חדש, פשוט כי שלי עושה מלא רעש, וקצת קשה לישון ככה.. אז ככה, אמרתי לעצמי שמארז זו השקעה לטווח ארוך, והחלטתי להשקיע ב-Antec P182 (לא SE, לא אהבתי את הכרום); הבנתי שהמארז הזה הוא בין הטובים ביותר שניתן למצוא כיום... המארז עולה בסביבות 850 ש"ח, מה שמשאיר די והותר לשילוש... אני אשמח למעבד Quad, פשוט כי אני מריץ לפעמים VMWare על המחשב, ואני גם מעבד קבצי וידאו לעתים דיי קרובות.. אם אפשר במסגרת התקציב לקבל לוח שיש לו גם יציאת eSata וגם בקר RAID זה יהיה נחמד במחשבה לעתיד. חשבתי ע…

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  14. שלום לכולם ברצוני לשדרג את המחשב הישן שלי וזקוק למס המלצות . ברשותי כרטיס מסך של אסוס GS 8800 OC TOP (רשום על הקופסה ציון מעל 10000 ב3DMARK) וספק של טרמל טק TUGH POWER 480W שמריץ את הכרטיס מסך על המערכת כיום ללא בעיה אם כי ללא OC . התקציב הוא עד 2000 חנות באזור המרכז. לא יודע אם הכרטיס טוב אשמח לקבל משוב לשדרוג והרכבה למחשב חדש תודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by lirancoh85,

המפרט כרגע הוא intel core 2 duo e8200 xfx nforce 680i lt SLI ready xfx 9600gso 580m 384mb DDR3 g.skill 800mhz 1gb x2 pny 800mhz 2gb x2 Thermaltake 430w xp550 np bitfenix merc alpha + 6x 120mm scythe arctic freezer pro 7 panasonic "42 th42px60b hd ready המחשב מחובר רק לטלויזיה , עיקר השימוש הוא לפרו אבולושיין ופיפא, אך לפעמים גם משחקים כגון CALL OF DUTY וכו' עד עכשיו הכרטיס מסך סחב יפה , פיפא 12 כבר קשה לו וגם ב CALL OF DUTY היו נפילות מדיי פעם, ברצוני להחליף את כ. המסך ואת הספק , תקציב עומד על 200£ לירה שטרלינג (אני חי בלונדון) שמספיק ל 6870 ו CORSAIR GS600 אשמח להצעות נוספות וחוות דעת. תודה מראש לירן

16. לוח האם הישן התחיל לעשות בעיות וחשבתי שאם כבר צריך להחליף אז עדיף להשתדרג על הדרך. אני כרגע עם ATI 5970, ספק 750 של קורסייר ומסך 22 (כנראה שאשדרג בעתיד ל-FHD). על המחשב אני משחק יותר מהכל אז אשמח ללוח ולמעבד בהתאם. אני לא מתכנן OC. קירור שקט יבוא בברכה. הרבה זמן לא התעדכנתי אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  17. שלום, יש לי מערכת מחשב די ישנה: AMD 2400+ 512MB בתדירות 333mhz (הכרטיס מסוגל לעבוד על 400MHZ אך הלוח אם לא מאפשר) לוח אם שלי GIGABYTE 7VM400M יש לי רק שתי סלוטים לזיכרון בלוח אחד כבר תפוס יש לי AGP ולא PCIE הר דיסק-Western Digital WD800BB 7200RPM ATA\IDE כרטיס מסך -GIGABYTE RADEON 9200SE השאלה שלי איזה כרטיס לא יקר במיוחד יכול להוציא מקסימום מהלוח אם והאים ג'יגה זיכרון תספיק לי...

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  18. יש לי מחשב ישן, אבל עובד נהדר, מצוין יש לצטיין. זה המפרט: Intel Core i7 4790 @ 3.60GHz ‏‏‎ ASUS Z97M-PLUS (SOCKET 1150) 16.0GB Dual-Channel DDR3 4095MB NVIDIA GeForce GTX 970 (Gigabyte) 238GB Crucial_CT256MX100SSD1 (SATA (SSD)) 1863GB Seagate ST2000DM008-2FR102 כונן לקריאת דיסקים ספק 550W מארז NZXT 410 PHANTOM כמה המחשב הזה באמת שווה היום כמוצר יד 2? אני רוצה להחליף אותו במחשב חדש אבל לא יודע כמה הוא שווה. יש לי אפילו כרטיס מסך RADEON HD4870, חחח זה שווה משהו? תודה מראש.

19. התקציב שלי הוא מקסימום 4500 אבל רצוי מאוד שיעלה פחות השימוש שלו יהיה הורדות מאימיול, גלישה באינטרנט הדרישות מהמחשב הן: שיהיה צורב שיהיה הרדיסק מינימום 30G ורצוי שתהיה מערכת הפעלה חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1486192 מה דעתכם עליו? תנו לי הצעות אחרות אם יש לכם יותר טובות. המחשב לא מיועד למשחקים תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  20. שלום לכולם לאחר שיטוט וקריאה בניתי את שני המפרטים להלן. הראשון - מחשב חזק יותר , עם קריצה למשחקים כבדים ושאר ירקות , המסך הקיים היום הוא 17' שבחודש הקרוב יוחלף ל-22' - AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ¤340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=48 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤284 http://w…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  21. כמו שאמרתי אני מחפש נייד בסביבות 5500 - 6500 ש"ח +/- יש מקום למשחק (וכמו כל ישראלי כמה שיותר זול). המחשב מיועד לאדריכל / הנדסאי בנין שעובד בתוכנות כגון אוטוקאד וכד'ו... חשוב ביותר שהוא יוכל לבצע הדמיות תלת מימד ללא בעיות (האם צריך כרטיס מסך חזק ,או שזה לא קשור?) . בענין המשקל עד 3 ק"ג וזמן סוללה ארוך כמה שיותר אבל לא על חשבון הביצועים . עדיף מחברה ידועה בעלת שירות כמו שצריך. אני חושב על מעבד T7200 עם זיכרון של לפחות 1G אבל חוץ מזה אין לי מושג (ערכות שבבים,כרטיס מסך) בסך הכל מחשב חזק במחיר עממי. יש לי אפשרות להביא מ USA האם כדאי (אחריות, שירות ומחיר). כל תגובה תתקבל בברכה תודה אבי

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by mark0455,

שלום, אני חדש בעולם בניית המחשבים ואני מעוניין בעזרה כי אין לי כל כך מושג בנושא. הפרטים על המחשב שאני מעוניין לבנות: 1. עד 8000 יש אפשרות לחריגה. 2. המטרה המרכזית של המחשב תהיה הרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית לכן 32 ג'יגה ראמ צריך להיות לפחות, גיימינג פחות חשוב לי כי אני לא כל כך משחק במשחקי מחשב. 3. ציוד הקיפי אני לא צריך רק את המחשב עצמו (נייח) 4.אני צריך את כל החלקים שצריכים להיות למחשב (אני בונה מאפס) 5. עדיף שקט אבל אני גמיש בזה 6.ההגבלות הפיזיות של המחשב פחות חשובות לי ובנוסף אני לא רוצה שיעשה אורות בכלל (חוץ ממה שהכרחי) 7.אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני אדאג לזה 8.אזור הרכישה בהעדפה באזור חדרה-בנימינה 9.לגבי מוע…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  23. מפרט כמעט שלם.. מעבד לוח כרטיס מסך זיכרות הארדיסק ומארז.. השימוש של המחשב יעשה בטלוויזיה של האייר 37 אינצ'.. אז אני צריך יציאת אייג'די והספק שיש לי כרגע הוא ספק כוח OCZ 600W Stealth X Stream .. אז אני גם לא צריך ספק.. תודה רבה מראש..

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by ^Daemon^,

שלום אנשים, כמו שאתם בטח שמים לב, גם אני חדש פה.. =) בכל אופן, אני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות האחרונות, ואני נורא מבולבל מכל האפשרויות שמציעים לי לקנות.. קודם כל אני אציג לכם את המפרט (לא מפרט מלא, אין לי צורך במסך וכו') מעבד Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II כרטיס מסך GIGABYTE ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? (GV-NX66T128D) או אולי Sapphire (ATI) ?X700 PCI-E 512MB TV, DVI (RETAIL) 2 זכרונות 256Mb 400MHz Kingston CL2.5 הרד דיסק - ?WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ועכשיו לשאלות: לגבי המעבד, כמה פינים עדיף? 939 או 754? מה לגבי ה Venice Core האלה? מה זה אומר? ואיך המעבד בכלליות?? לגבי הלוח אם, קודם כל, אני טיפוס מהדור היש…

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים