עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1)מה התקציב המקסימאלי? - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג, עיצוב גרפי קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - רק עכשיו השתחררתי מהצבא שירות לוחם, לא בעניינים, אבל גיימינג כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - צריך מסך תואם למפרט בבקשה! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

2. Started by ViPeRT,

יש לי תקציב של 1500 ש"ח למחשב שיעשה את העבודה - אני צריך לעבודה באינטרנט, שמיעת מוזיקה דיבור עם אנשים... לא משהו שמעמיס. מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב כזה? בלי מסך בלי עכבר ומקלדת בלי CD ופלופי בלי הארד דיסק צריך לוח אם מעבד זכרון RAM תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  3. http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=463&PcatID=494 זה המדריך תהנו! *המדריך לא שלי

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  4. אחים שלי אני (יותר נכון אחותי) זקוק למחשב עמיד ומהיר במידת התקציב פלוס מינוס ושיהיה מסך טוב בבקשה ^^ היא לא צריכה את המחשב למשחקים אז אפשר לקזז פה ושם מהתקציב בנושא זה אני מניח... תודה מראש תמיד אפשר לסמוך עליכם!

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  5. אז ככה....חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד והוא רוצה שזה יריץ לו משחקים כדבים פחות או יותר... אז אמרתי לו שזה לא שווה מסיבות ברורות (מחיר, ביצועים וכו') ושעדיף לו נייח עם "LCD19 וכל זה.... עכשיו...אני רוצה לדעת מה דעתכם על זה ואם לדעתכם זה כן משתלם ואפשרי אז תציעו לי מה אפשר לדרישות האלה: מטרות המחשב-משחקים, צפיה בסרטים, מוזיקה. הארד דיסק בסביבות ה80GB ככה... כרטיס מסך שיכול לתמוך במשחקים וסרטים את השאר אני כבר משאיר לכם בהנחה כללית שהוא צריך להריץ משחקים וסרטים. חברה אני אישית נוטה ללנובו/IBM אבל מה אני מבין... המחיר הוא למחשב מיד שניה! אז קחו בחשבון....וזה רק אם משתלם בכלל לקנות מחשב נייד במקום נייח...

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  6. שלום חברים יקרים, אודה מאד לעזרתכם על המלצה למפרט לעבודה בקיובייס ומשחקים. ישנו מארז קומפיוקייס 6A19 (לא זוכר בדיוק אם זה הדגם) הארדיסק SSD M4120GB עוד HDD320 הספק שמגיע עם המארז הוא HEC300 לא יודע אם הוא יספיק צורב DVD LG קיים כל הציוד ההיקפי קיים אם אפשר בבקשה לקבל הצעה אחת בלי כרטיס מסך במסגרת התקציב, שבעתיד אשדרג לכרטיס מסך חדש ולקבל הצעה אחת כולל כרטיס מסך במסגרת התקציב. אם אפשר שיהיה FIREWIRE על הלוח האם זה יהיה נוח מאד! תודה מראש גיא!

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by benny.zhit,

שלום חברים, בשבוע הבא אני נוסע לארה"ב ואני שוקל לנצל את ההזדמנות כדי לקנות שם מחשב נייד. השימושים במחשב יהיו שימושים כלליים ולימודים (אופיס, אינטרנט, סרטים), כאשר יכול להיות שבשלב מסויים ארצה להפוך אותו לתחליף לנייח בכך שאחבר אותו למסך, מקלד ועכבר חיצוניים, והוא יעבור לבלות את מרבית זמנו בבית. לא מאוד חשוב לי שהוא יהיה קל, והייתי רוצה מסך של 15 אינץ' לפחות. כדאי שהסוללה תהיה סבירה פלוס לפעמים שכן ארצה לקחת אותו איתי לנסיעות. מסך מגע זה נחמד אבל ממש לא חובה. מאוד חשבו לי שהמחשב יהיה רלוונטי לאורך זמן. ממש לא מתחשק לי לשדרג אותו אחרי שנתיים כי אין מספיק זיכרון/כוח עיבוד כדי להתמודד עם מערכות ההפעלה/התוכנות העדכניות. חשבתי לקנות מ-bestbuy, או מחנות א…

• 11 תגובות
    • 11.3k צפיות
  8. שלום בעקבות הפעם הקודמת אני מעוניין בהמלצה למחשב בסיסי הקניה הייתה טובה בסקאיי פי.סי אז הייתי רוצה המלצה למפרט שם (בראשון לציון). דרישות - מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ]לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן[/font] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וצפייה לא במחשב, משחקים קלים ברזולוציה לא גבוהה, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא.[/ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dberebi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך להיות צורך כזה, אם מישהו חושב שכן אשמח להסבר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (תוכנות ניהול חשבונות, אופיס, אינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות ניהול חשבונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by Mr.Pepo,

מארז ותכולתו בלבד, ללא צורב או כונן. אני מעוניין לשדרג בעתיד ל-DX10 ולהיות מוכן לשידרוגים עתידיים, כך שלא דרוש כרטיס מסך מפוצץ, אבל אני חושב שחובה מעבד קונרו ולפחות גיגה ראם. אבל אני סומך עליכם

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום אני רוצה לעשות שדרוג של המחשב... להחליף זיכרון ועוד כל מיני דברים כי למחשב חדש אין לי כסף. אז הנה המפרט שלי: מעבד: Intel Pentuim 4 mPGA-478 2400 MHz לוח אם: MSI 651M-V Pentium 4 478 SIS651 VGA זיכרון פנימי: חברה לא זוכר - ddr 256 MBytes דיסק קשיח: חברה לא זוכר - 40GB 7200RPM כרטיס קול: מובנה בלוך אם כרטיס מסך: Nvidia GForce 4000 fx - אם מאורר שלא עובד כונן סידירום 52x של MSI כונן דיוידי של סוני 16x מארז סטאנדרט של איבורי שעוד מעד אני עושה לא מודינג כי הוא מחואר ומגעיל אז כעיקרון יש לי 500 שקל ומה שמאוד בואר לי זה זיכרון פנימי ומאווררים נוספים כי המאוור של הכרטיס מסך שלי הלך והוא מתחמם מאוד מהר. אני לא יכול לשבת על המחשב יותר משעתיים רצופות אחרת הוא ישר…

12. שלום שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד כדי לקחת איתי לאוניברסיטה. בין היתר, שימושים משרדיים כמו אנטרנט, מוזיקה, אופיס, לצורכי גרפיקה - פוטושופ, אין צורך בתוכנות תלת-מימד או עריכת וידאו, ובעיקר שיוכל לנגן סרטים ב-full HD, כלומר ביט רייט גבוה של 1080P. משחקים כבדים גם אין צורך. מסך - לא מבריק, ההשתקפויות מפריעות לי. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  13. כרגע זה המפרט שסגרתי עם אייבורי, עדיין אני יכול לשנות (שילמתי מקדמה) יום שיש זה כבר מגיעה אז מחר אני צריך להחזיר תשובה אם ארצה לשנות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793 + שדרוג לדיסק Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer -ו20 ש"ח שמתי לב לכרטיס מסך שהוא חלש, בהוספה של עד 100 שקל יש כרטיס יותר טוב של זה של 1024? יש לי מהמחשב הישן את הכרטיס קול הזה http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=502 האם שווה להרכיב אותו? מ ה3 מה יותר טוב? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...&db46632=46974 המחשב דיי זמני, וקונים ממני אותו במחיר ששילמתי, לכן אני לא משקיעה הרבה בו, אבל מן הסתם מחפש להוציא את הטוב ביותר במחיר הזה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותר…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. מתכנן לרכוש את המחשב בשבוע הבא או בזה שיבוא לטובה אחריו. שני מפרטים סופיים שגיבשתי בעזרתכם. 1) Intel Pentium Dual-Core E2160 Fatal1ty F-I90HD Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 Western Digital 250GB SATAII 16MB Western Digital 160GB SATAII 16MB Pioneer DVR-212 ANTEC NSK2400+380W Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE 2) AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W ASUS M2A-VM HDMI Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 WWestern Digital 250GB SATAII 16MB Western Digital 160GB SATAII 16MB Pioneer DVR-212 ANTEC NSK2400+380W Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE מה לבחור :s05: *ועוד הערה: בידי דיסק קשיח 40gb חדש לגמרי ide. השאלה האם רצוי להתקין windows על הדיסק הזה ולחסוך…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. המחשב בעיקר לצפייה בסרטים אינטרנט ומשחקים. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1624 הבעיה היחידה,כביכול,שאני מוצא בו היא הזיכרון 2 gb. עד כמה זה משמעותי?ומה אפשר לעשות בנידון?תודהה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by dani2111,

שלום לכולם אני מבקש שתרכיבו לי מפרט בעיקר גיימינג גלישה באינטרנט וסרטים תקציב 5000-5500 המפרט צריך לכלול מקלדת ועכבר אלחוטיים מסך 19אינץ + שני צורבים וכונן דיסקטים והכי חשוב שמחשב יחזיק לפחות לארבע שנים ויוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד שנתיים ושיהיה מחנות בצפון עדיף TMS תודה.

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  17. הי, אני מעוניין לרכוש רכיבי חומרה על מנת לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, ליתר דיוק להחליף בו כמעט הכל.... נשאר : 2 הארד דיסקים 2T (ווסטרן והיטאצי). הארד דיסק SSD. כרטיס מסך Quadro 4000. ספק כוח חדש 600W. מעוניין בהמלצה ללוח אם (חשוב לי הרבה יציאות USB מובנות). מעבד, שיעבוד טוב עם הלוח והזכרונות. 32 GB זכרון. מארז טוב (שקט, עם עדיפות לכזה עם פילטרים נגד אבק). אין תכנונים לאוברקלוקינג, חשוב לי מאוד שהרכיבים יעבדו טוב יחדיו. התוכנות העיקריות שאני עובד בהן (לפי סדר חשיבות) : סולידוורקס. קי-שוט. פוטושופ / אילוסטרייטור. סינמה 4D / בלנדר / מקס. תודה מראש למי שישתף במידע רלוונטי וממוקד שתזכו לבנים זכרים :cwm27:

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. אני עומד לקנות את המפרט הבא עוד יומיים ואני צריך שתעזרו לי ותגידו לי אם זה מפרט טוב כדי שאני לא יבזבז 9000 שקל על מחשב שלא שווה את זה.זה גם חשוב לי שתגידו לי אם אתם מכירים את החנות(supershop) שממנה אני קונה את המחשב ואם היא אמינה. תודה על העזרה! http://supershop.co.il/product_info.php?manufacturers_id=9&products_id=46&osCsid=09273139a6238824d92ffec67e70cb9c

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני אקנה אותו כנראה מסין ככה שהתקציב כנראה בערך 1000$. בהתחלה חשבתי על נוטבוק אך הבנתי שהמעבדים שלהם מאוד חלשים ואפילו בתוכנות כמו וורד הם מאוד איטיים.. מה שהכי חשוב לי כאמור זה המשקל שיהיה כמה שיותר נמוך שיהיה קל לקחת אותו לאוניברסיטה... מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,קצת סרטים ומשחקים קלים... * גודל המסך? 13 או 14, 12 נראה לי יותר מדי קטן... * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, משהו סטנדרטי נראה לי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב שאחבר אותו למסך חיצוני * בלוטות? יכול להיות אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 נראה לי יספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות …

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by _idank_,

Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz AData /VT 2 Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E 160GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6A21 400W מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב בערך באותו מחיר? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  21. שלום. תראו לפני כמה ימים וכמה שבועות חשבתי על המפרט הזה: E6600 איזה לוח אם נחמד לא יודע איזה בתקציב של 700 שקל. זיכרון 2GB דואל צ'נאל 667 כרטיס מסך X1900GT 256MB 160GB ספק כוח: לבירטי 400W עם מארז נחמד כול זה יעלה לי סך הכול: 6200 שקל עם הרכבה והכול. עכשיו אבל מאז שיצא הכרטיס מסך החייה הזה והמפלצתי הזה 8800GTS DX10 שיריץ לי בלי בעיה את קרייסס וכול משחק אחר על הגדרות גבוהות, אז חשבתי על המפרט החלש הזה יחסית חלש קבלו: E6300 ?945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E? כרטיס מסך 8800GTS 160GB ספק כוח ליבריטי 400W ו 1GB זיכרון ועוד מארז קיצר עכשיו אני רואה שזה לא 6200 זה 6 וחצי על שקל עם לא 6800 כמעט 7 אלף שקל זה קצת בעיה לא נראה לי שאבא שלי יסכים לי קיצר למישהו יש עצה מה…

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by DorM,

המחשב ישמש כHTPC ובחרתי במארז מיני כי אין לי מקום איפה להשים את המחשב במצב שכיבה. חשוב לי מאוד השקט. מטרת המחשב היא ניגון בלוריי 3D עם פורמטי אודיו מתקדמים. שישמש כנגן בלוריי אוניברסלי. שישמש כנגן 3D. מעבד Intel Core i3-2100 Box ₪575 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I32100 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-D2H-B3 ₪561 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951002B3 כונן קשיח Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB ₪440 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD20EARS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-24 XMS3 ₪276 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9 כונן Blu-Ray משולב צורב LG GBC20L D…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. הצעת המחיר מצורפת בקובץ. רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לשפר או פשוט להשאיר ככה. המחשב הוא יותר לפעילות מהירה עם המחשב,משחקים,ותוכנות כבדות כגון קיובייס או פוטושופ שאני משתמש הרבה. תודה מראש לכל מי שעוזר =) [attachment deleted by admin]

24. Started by SiLVeRMaN2006,

בני דודים שלי צריכים מפרט למחשב בתווך מחירים שבכותרת כולל ציוד היקפי והם לא משחקים במשחקים אבל רואים לפעמים סרטים. לא מתוכנן OC , צריך גם מסך 19 אינץ, ישחקו במשחקים קלים מאוד בבל בבל למי שמכיר זאת דוגמה ושקט יכול להיות נחמד אבל רק שלא יחרוג מהתקציב בהרבה אם בכלל. ממממ זהו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  25. 1. מה התקציב המרבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3200 שח אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי + משחקים בינוניים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך במסך ובציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש צורך במפרט מלא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב . 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבת …

דיונים חדשים בפורומים