עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , אני חדש פה. רציתי לקבל עזרה ממכם בקשר למחשב שולחני שאני אקנה בקרוב מ-ksp זה לצורך כללי וקצת למשחקים, לא המשחקים הכבדים שיש היום כמו : ACB, Battlefield וכו'.. המחשב שאני אולי אקנה יהיה כך : מעבד intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DeepBlue,

שלום כולם! אני חדש פה, אני גם לא מבין משהו במחשבים... :-\ בכל מקרה, אז זה המפרט שלי (על פי Sandra SiS): Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 1.90GHz Mainboard: Intel Corporation D850GB Monitor/Panel : FLATRON 774FT Adapter : NVIDIA GeForce2 MX 100/200 Removable Drive : Floppy disk drive Hard Disk : MAXTOR 6L060J3 CD-ROM/DVD : HL-DT-ST CD-RW GCE-8240B CD-ROM/DVD : LG DVD-ROM DRD8160B) Multimedia : Creative SBLive! Gameport Printers : HP DeskJet 880C עכשיו, אני רוצה שזה יהיה מחשב למשחקים, אז אני צריך: מעבד,זיכרון,כרטיס מסך - שלושת אלה בעדיפות ראשונה. מארז,לוח אם מתאים לכל, ומערכת קירור - עדיפות שניה. נ.ב האם לוח האם שלי מספיק טוב להחזיק רכיבים חדשים בלי לפגוע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by iliran11,

שלום, רציתי להתייעץ עימכם בנושא הנ"ל, כרגע מבלי להיכנס לענייני תקציב ודגמים ספציפיים. האם לדעתכם כדאי באופן כללי לקנות מחשבים ניידים? איך אפשר לבדוק דברים כגון תקינות סוללה, הארד-דיסק וכד'? כמו כן - איך אפשר לבדוק שהאחריות היא מהימנה, בתוקף וכן ניתנת להעברה? אם למישהו פה יש ניסיון ברכישת לפטופ יד שנייה - אשמח לשמוע ... תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס ועריכת תמונות קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by idobh2,

המחשב יהיה לעבודה שוטפת, פוטושופ (ברמה סבירה - לא מקצועית אבל יחסית גבוהה), ומשחקים בקטנה (לא דורש את האיכות הכי גבוהה אבל שיהיה אפשר לשחק בסבבה) המחשב ישמש אותי למשהו בסדר גודל של 3-5 שנים והוא יהיה המחשב הראשי שלי אני לא אשים פה את כל המפרט... זה קצת ארוך.. בגדול: מעבד Intel® Core 2 Duo processor T7250 ‎‎‎2048 MB RAM ‎250 GB SATA 5400 RPM Lightscribe DVD Writer ‏(‎+/-R +/-RW) עם תמיכת Double Layer Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen NVIDIA® GeForce 8400M GS 4700 ש"ח מה דעתכם? האם יש משהו במחיר דומה יותר טוב לשימושים הנ"ל? איך ויסטה תרוץ עליו? זה בגדול... למפרט המלא: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי לכולם! אני צריך להרכיב מחשב כולל מסך המיועד לשימוש בסיסי ביותר (אינטרנט, אופיס) , כולל מקלדת, עכבר ורמקולים בתקציב של עד 1500 ש"ח. מסך דק 17 אינטש לא רחב. תודה רבה לכל עוזר...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SuperVixxy,

אהלן שלום ונעים מאוד! כבר די הרבה זמן אני קוראת כתבות כאלה ואחרות באתר (ובפורומים) ועכשיו סוף-סוף יש לי סיבה גם להעלות פוסט ולבקש את עזרתכם. אז.... אשמח מאוד אם צוות האתר ו/או מומחים אחרים פה יוכל לעזור לי בהרכבת מפרט מלא למחשב שולחני לצורכי עריכה גרפית. אז ככה: מבחינת תקציב - מדובר על כ-7-8K ש"ח, כולל ציוד היקפי. רצוי שיעלה פחות אבל לא חובה... מדובר על מחשב שיהיה בשימוש במשרד וימומן על-ידיו, ככה שבציוד היקפי לא הייתי משקיעה סכומים גדולים כי בסופו של דבר, רוב הסיכויים שלא משנה מה אני אבקש המיחשוב ייקנו לי את אותה מקלדת מעפנה שהם קונים לכולם (חוץ מלעצמם, כמובן)... על מסך אני אוכל כן להתווכח איתם, אבל עדיף שזה יהיה מסך שלא גדול יותר מ-21" כדי שלא ייפתחו עליי עיניים. א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by omer231,

אהלן חברים. אני חייל ואני מחפש לפטופ לבסיס בעיקר כדי ללמוד טכנות אבל גם לגיימינג וסרטים. התקציב שרשמתי הוא 3.5k אבל אם יש הצעות בפחות או יותר (אבל באזור) הם יתקבלו בברכה. המשחקים שישוחקו במחשב הם בעיקר rpg כמו פולאאוט 3 וניו ווגס, torchlight2, skyrim ומשחקי ניהול משאבים למיניהם. אני לא מבין ממש ברכיבים או בoc, אבל מערכת הפעלה חייב שיהיה windows. שמעתי שasus הם טובים מאוד אבל אשמח גם להצעות אחרות. תודה חברים ומצטער שזה לא בדיוק לפי הטופס אבל משום מה אני לא מצליח להעתיק אותו..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by omri0910,

שלום, אני חדש פה, ולא בטוח שהפורום הזה עדיין פעיל (שמתי לב לכמות הודעות מעטה בכמה טרדים האחרונים), אבל אני אנסה בכל זאת. אני מעוניין להרכיב מחשב לתוכנות כבדות (אני מצלם ועובד המון עם לייטרום \ פוטושופ, VIEWRIM למינהם וכו') על שני מסכים בFHD. 1. תקציב מקסימלי: 6.5K-7.0K כולל מע"מ. אני אסע לאילת להביא אותו (רוב הסיכויים KSP), ככה שבפועל המערכת תעלה קצת פחות. 2. השימוש העיקרי יהיה עריכת תמונות בלייטרום ובפוטושופ. באופן דיי תדיר. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיב שלא צריך לכלול במפרט. 5. השקט דיי חשוב - נאמר 6. 6. לא מתוכנן OC. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. KSP באילת. אם יש ביקורות על הנושא - בשמחה. 9. בקשות מיוחדות - 16GB פנימי. SSD למערכת הפעלה. אשמח אם מי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

שלום, כרגע אני בשלבי מכירה של הפוג'יטסו הנאמן שלי,יש ברשותי כרגע נייד של LENOVO שדודי השאיל לי עד שארכוש נייד חדש. ראיתי את הנייד הזה Fujitsu Lifebook UH552 והמפרט נראה נהדר. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&index=0&itemid=UH552&C136=021 מתחיל ב-2750 במכירה הפומבית. http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 שם רכשתי לראשונה את הנייד הקודם שלי AH530-4. למישהו יצא לראות את הנייד בעיניים ולעבוד איתו מעט?

11. Started by montigo,

הזמנתי מסך LCD Touch Screen מחו"ל, וכעת אני מתכנן מחשב עבור הרכב שלי. (יש לי פג'ו 106 - רכב קטן 3 דלתות - ואני הולך לשים את המחשב בבגאז') הדרישות כמובן שיהיה קטן, שיצליח לעמוד בחום כשהאוטו עומד בשמש, שיהיה בנוי טוב ולא יתפרק מהטלטולים, שיהיה לו SPDIF Out מובנה כדי לחבר אותו למערכת בלי הרבה הפרעות. אני מתלבט בין 2 מארזים: * Asus Pundit - מבוסס צ'יפסט של SIS ועולה 1000 ש"ח. עליו אני אוסיף 450 ש"ח לסלרון 2.4 ג'יגהרץ, ועוד 290 ש"ח לרבע ג'יגה של DDR של מיקרון. סה"כ 1740 ש"ח. * Soltek qBic IQ3601 - מבוסס VIA ועולה 1400 ש"ח. מכיל מעבד Eden 1GHz. צריך להוסיף זיכרון אז זה יצא גם כ-1700 ש"ח. ברמה העקרונית ברור שהעדפה היא לאופציה הראשונה, שתהיה הרבה יותר מהירה. עם זאת, הסלרון מתחמם …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bigkatan,

שוקל האם לקנות מחשב נייד קל עם מעבד ה core i5 3317u או לקנות מכשיר כמו transformer שהוא עונה על הדרישות שלי רק שאלת המעבד נשארת פתוחה. רציתי לדעת אם יש מקום שניתן להשוות ביניהם? בנוסף אם מישהו מתמצה ויכול חהסביר עד כמה גדול ההבדל בין core i5 3317u ל core i7 3517u ראיתי את ההבדל ביניהם בבאנצמארק אשאלה אעפה ארגיש בזה באמת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by flipper,

כל הנטבוקים המבוססי אינטל אטום n550 כיום - חוץ מאחד - נמכרים כשמהירות המעבד שלהם מצויינת כ- 1.5 ghz. אינטל בעצמה, בפרסומים הרישמיים שלה מציינת את 1.5 ghz כמהירות היחידה עבורה היא מוציאה לשוק את המעבד הזה. האחד היוצא דופן הזה - לפי מספר קטן של חנויות בזאפ - הוא Asus EeePc - (זה שאני ראיתי זה בדגם 1015PEM), שמוצג כאילו הוא רץ על n550 במהירות 1.83ghz. בחיפוש בגוגל בעולם יש מספר מזערי של איזכורים לנטבוקים מבוססי n550 - כולם של Asus, - שכביכול רצים ב-1.83ghz. האם מישהו יודע מה הולך פה? האם אסוס הוציאו נטבוק overclocked, במהירות שאינטל לא תומכת בה? או שזה טעות "תמימה", שלאף אחד מהמפרסמים לא דחוף לתקן, שנובעת מזה שאסוס הייתה אחת מיצרנים מעטים ששיווקה נטבוקים מבוססי n475 שבאמת רצ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by PuG3o6,

שלום יש לי תמחשב הזה http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01581478&cc=ad&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0001 מערכת הפעלה WIN7 (64BIT) השאלה האם קנייה של 2 זיכרונות מאלו http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=3445 יפעלו טוב ויתאימו? אם לא אז בבקשה להגיד לי איזה יתאימו יש לי כרגע X2 1GB DDR2/SODIMM Transcend 667MHz

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by itzik_tab,

שלום ראיתי באשכול הדביק, שבמידת האפשר עדיף לעבוד על חשמל, ולא על סוללה. האם הכוונה הייתה שיש לנתק את הסוללה , או שאפשר להשאיר את הסוללה מחוברת , רק לחבר אותה לחשמל כל הזמן ? האם טעינת יתר מזיקה לסוללה ? האם כאשר הסולה מגיעה לרמת טעינה של 100 אחוז, המחשב אוטומטית, עובר לשימוש על חשמל בלבד ? -אם לא, יד אפשרות לתכנת את זה ב WIN 7 ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asaf556,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות אם אפשר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by אופיר,

מטרות המחשב -אופיס, אינטרנט ומדי פעם פוטושופ גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - סביב 1.5 קילו זמן סוללה ארוך - לפחות שעתיים יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות - צריך גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB צורב / CD - לא צריך מצלמה - עדיף ללא רצוי מחשב דק וקומפקטי (רק בתור דוגמה - U310 של לנובו) מעדיף לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ (KSP)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by arpa,

מעוניין במפרט למשחקים כבדים לא כולל מסך (יש לי מסך 22" של דל). כולל עכבר ומקלדת (איכותיים) ולא כולל רמקולים תקציב 8000 ש"ח עם אפשרות של 500 ש"ח לחריגה. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אם אין איזה משהו לא טוב כאן אני רק צריך אישור אחרון מאבא שלי ואני מזמין עריכה : ועוד שאלה : יהיה הרבה רעש מהמחשב Note : אני רוצה שהיה עבמחשב AMD 64 ושהלוח אם יהיה nForce3 250

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by aradgonen,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש (להרכיב לבד) עד 4K.. חשבתי על זה: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58d642fb20010 מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תכנות+פיתוח אפליקציות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, SNIPER ELITE, BATTLEFIELD 1, TITANFALL 2 -מהי הרזולוציה הט…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימדיות עם אופציה לתלת מימדיות. כמו כן, אשמח אם המחשב הנ"ל יוכל להריץ משחקים כבדים שקיימים כעת בשוק. התקציב נע בסביבות ה 5500 ש"ח כאשר ישנה אפשרות סבירה שאקנה את המחשב גם בארה"ב ואביא לארץ. לפי מיטב הבנתי קיימים כרטיסי מסך של NVIDIA שמתואמים במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ ו3D למיניהם, האם ניתן לשלב כרטיס זה עם משחקי מחשב כבדים?? תודה רבה, טום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by FARKASH7,

אבא שלי ביקש מחשב משרדי קטן. בינתיים מה שחשבתי עליו זה לקנות Intel NUC מבוסס I5U עם 4GB זיכרון וHDD, זה יוצא קצת פחות מ2500 שקלים. נשאר לבחור את האופציה הניידת, למרות שאין שום צורך במחשב נייד. * מטרות המחשב?עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, אם אפשר מט מצויין * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל בטוח, אם תכניסו גם SSD בתקציב אני מאוד אתפלא * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני מחפש מחשב נייד חזק, לצורך תכנות וגרפיקה. לאחר חיפושים רבים שמתי עין על המחשב הנייד הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11594 מה דעתכם לגבי המחשב והמפרט? האם אפשר למצוא משהו יותר אטרקטיבי בקצת פחות כסף או מחשב שנותן תמורה גבוהה יותר לכסף? אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני מזמין.. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש נייד עם מעבד core 2 duo ומסך 13-14 שיתן לי זמן עבודה של לפחות 4 שעות. אשמח לקבל המלצות למחשב כזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. היי. אני מתכנן להשקיע כ- 6000 ש"ח במערכת מחשב חדשה הכוללת את המפרט הבא: RAIDMAX SAGITTA בכמות 1 ₪321 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=85 EZCOOL PS-1000 500W 12cm BIG FAN PSU בכמות 1 ₪215 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2555 GIGABYTE GA-P55-US3L בכמות 1 ₪554 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4469 INTEL Core i5 750 TRAY בכמות 1 ₪934 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4537 DEEPCOOL ICEWING 5 PRO בכמות 1 ₪170 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4759 OCZ OCZ3RPR1333C94GK 2X2GB 1333MHz CL9 בכמות 1 ₪575 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3219 Western Digital WD10EARS בכמות 1 ₪447 …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.