עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thedarkknight,

מתלבט בין corei5 לcorei7 רוצה לקנות כרטיס מסך 1070gtx השאלה האם יהיה צוואר בקבוק אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס כמובן אשמח אם תמליצו דגם מסוים של מעבד

2. לחברי הפורום שלום, חבר פנה אליי בשאלה והיות ואני לא מומחה גדול בנושא החלטתי לפרסם כאן. מחפש מחשב נייד לצרכי עיבוד מוזיקה - הנה הטמפלייט : * מטרות המחשב? בעיקר עבודה עם מוזיקה CUEBASE וחבריו (צורך ראשי), כמו גם אינטרנט ושלל תוכנות לצרכי לימודים לתואר (אופיס, VS וכו') (צורך משני) * גודל המסך? לא רלוונטי ולא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, כ3 שעות יהיה מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB לצורך חיבור כרטיס קול חיצוני * בלוטות? אין צורך, אבל אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, רצוי שיהיה מהיר * צורב DVD? כדאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מעבד P4 3.0C לוח : Abit ic-7 זכרונות: GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כ.מסך: Sapphire R9800P פלופי רגיל כונן DVD של TEAC מקלדת+עכבר: Microsoft Multimedia Keyboard Microsoft Optical Trekker Mouse מארז: Compucase-HEC CI-6919 (עם ספק דיי איכותי של 300W) מטרת המחשב: משחקים (החדשים, ושיריץ אותם טוב! זאתמרת הגדרות גבוהות) אני גם מתכנן OC בעתיד... וגם סרטים ומוזיקה (אבל אם הוא טוב למשחקים אז הוא גם מספיק טוב לזה..) כל זה (כולל הרכבה) עולה 5900 התקציב הוא 6000 אבל השאלה שלי היא בקשר לזכרונות: עדיף לי לקנות 2 סטקים של 512 במהירות 3200 או להשאר עם סטיק אחד של 3500? ואולי כדאי להוריד את המעבד ל 2.8C (שזה ית…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KiDi,

אחי הולך לנחות שם בימים הקרובים בטיסת קונקשן בדרך לארץ של 4 שעות יש שם חנויות מחשבים עם לפטופים? מק סטור? חנויות במרחק הליכה ביציאה מהשדה תעופה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אוטוקאד, סקצ'אפ - לצורכי פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yoavb,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב גיימינג עבור הבן שלי. בסופו של יום, אני מרוצה מאוד מן הרכישה. עלי לציין כי עבורי מלאכת הרכישה לא הייתה פשוטה. אני מוצא לנכון לשתף את חווית רכישת המחשב מתוך מחשבה שאולי יהיה בכך בכדי לסייע במשימה למי מכם שמצוי בפיתחה. כמו רבים וטובים החלתי במשימה ממש כאן בפורום, עם בקשה סטנדרטית לייעוץ בהרכבת מפרט מחשב בהינתן תקציב מוגדר. כמה ימים מאוחר יותר, בעזרתם האדיבה של כמה חברי פורום, התייצב המפרט עם חריגה קלה ולא משמעותית מן התקציב. שמח וטוב לב פניתי באמצעות האתר ללא פחות מארבע חנויות אינטרנטיות מוכרות. מחנות א' יצרו עימי קשר ועדכנו שיחזרו אלי תוך שבועיים שלושה. זה לא קרה. מחנות ב' יצרו עימי קשר, אך ציינו שאין בכ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Oranm,

מפרט: CM elite 120 - 264₪ Asus h87i plus - 640₪ Intel core i3 haswell 4130 - 569₪ Scythe Shuriken Rev. B - 115₪ שימושים: מחשב htpc סלוני לצורכי אינטרנט וסרטים והמלצה לssd תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by i022052,

שלום האם נייד שמחובר כמעט באופן קבוע לחשמל, עשוי לפגוע בבטריה או בלוח אם? ראיתי כבר שני ניידים שהתקלקלו בצורה הזו אבל אני לא בטוח שזה קשור ושזו הסיבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ערב טוב לכולם אני מחפש מחשב נייד חדש ואשמח להמלצתכם! 1. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים בינוניים, צפייה בסרטים ואולי קצת תכנות (לא משהו קיצוני). 2. גודל המסך? 15 יהיה טוב, לא משנה מבריק\מאט 3. רזולוציית המסך? 1366X768 אמור להספיק 4. משקל רצוי? שלא ישקול טון 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן מחובר לחשמל, 4-5 שעות יהיה אדיר 6. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו-VGA 7. Bluetooth? צריך 8. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא יודע כל כך מה ההבדל בין הסוגים, אבל 500GB ומעלה זה טוב 9. כונן אופטי? צריך 10. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ואני מעדיף Windows 7 בגדול ובנימה אישית יותר - מחפש מחשב שאוכל לצפות בו בסדרות וסרטים בHD, לשחק במש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברים! הרבה זמן שאני מחפש מחשב בעל נתוני החובה הבאים: מסך מגע קפסטיבי ברזולוציה טבעית מינימלית של 1920*1080 (IPS) כרטיס מסך של NVIDIA מסדרת 7xx מעבד האסוול (כל השאר לא קריטיים) מצאתי מחשב מעולה שעונה על כל הדרישות הללו: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/#overview שמחירו בארץ עומד על 6000 שקלים בערך. (אפילו פחות במקומות נבחרים) אני מחפש מחשב למגוון פעולות שהעיקריות ביניהן הן מולטימדיה, גיימינג, ולימודים טכנולוגים (ז"א תוכנות ממגוון הקשת של תכנות בסיסי עד מכונות וירטואליות וכולי, לא סתם "אופיס") אבל בעיקר אני רוצה פשוט לפנק את עצמי, אז מראש אני אענה על שאלות בסגנון "למה אתה צריך את A או B" בתשובה: "אני לא צריך, אני רוצה!" מכיוון שזה המחשב הראש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בכל מקרה, נתקלתי בכתבה, אז לידיעתכם .... https://www.ynet.co.il/digital/reviews/article/bknmituzj

12. Started by SmallerMeow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Total war atilla, Doom, The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 '23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by A-L-o-n,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1034 קירור למעבד: OCZ Vendetta - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤116 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤459 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤313 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball Bearing 18dba 36CFM - במלאי כמות: 2 מחיר: ¤35 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤481 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤279 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤398 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI R…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי אני סטודנט בבצלאל בעיצוב גרפי ואני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחר ירידת המחירים כנראה בתחילת אוגוסט. אני צריך מחשב חזק שיכול להריץ פוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזיין, פלאש פריימיר ואפטר אפקטס (CS3) ובעתיד גם מאייה בצורה שוטפת בלי בעיות. התקציב שלי הוא בין 3500 עד מקסימום 5000 .רק מחשב בלי ציוד היקפי מחשב חזק רק לעבודה בלי משחקים לא משנה מראה יופי אלא רק עבודה. תודה רבה. נ.ב. אני לא יודע מה הדרישות של כל התוכנות מצטער ושקלתי Q6600 אבל אני לא יודע אם צריך

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב של גרפיקאי מקצועי, לצורך עבודה בתוכנות כגון פריאנד, פוטושופ וקורלדרו. התקציב הוא 9000 ש"ח פלוס מינוס, הוא צריך ליכלול מעבד, זיכרון, לוח אם, 2 דיסקים אחד למערכת ההפעלה והתוכנות ואחד לחומרים, צורב DVD, כרטיס מסך, מארז, ספק ומסך 19" רצוי רחב. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי. אני מתכנן להשקיע כ- 6000 ש"ח במערכת מחשב חדשה הכוללת את המפרט הבא: RAIDMAX SAGITTA בכמות 1 ₪321 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=85 EZCOOL PS-1000 500W 12cm BIG FAN PSU בכמות 1 ₪215 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2555 GIGABYTE GA-P55-US3L בכמות 1 ₪554 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4469 INTEL Core i5 750 TRAY בכמות 1 ₪934 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4537 DEEPCOOL ICEWING 5 PRO בכמות 1 ₪170 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4759 OCZ OCZ3RPR1333C94GK 2X2GB 1333MHz CL9 בכמות 1 ₪575 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3219 Western Digital WD10EARS בכמות 1 ₪447 …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום וברכה. אני מחפש מחשב למשחקים נכנסתי למדור מפרטים וראיתי את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137991&section=293&peri=0 אני צריך מחשב עד 3000 שקלים אפשר לחרוג עד 500 שקלים בעיקר למשחקים . המפרט משום מה נראה לי טיפה מיושן וחיפשתי עוד מפרט במדור ולא מצאתי משהו מדויק כמוהו לדרישות שלי אני אודה לכם מאוד אם תרכיבו לי מפרט מתאים . ערב טוב.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (גיימינג נטו) וסרטים ... קצת מכל דבר בסה"כ . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WatchDogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080X מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על הש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קונה רק קופסא ללא מסך וללא ציוד הקפי נלקח מהאתר שלnewegg מעבד intel duo core 2 e6300 213$ זכרונות kingston 2*512 667mhz 84$ כרטיס מסך ati x1800xt 256mb 260$ ס"כ:557$ - 2450.8 ($-4.4) רכיבים בארץ: לוח אם GA965PDS4 Gigabyte 1180 הרד דיסק wd 250GB sata2 16mb 490 מארז + ספק antec sonata 2 450W הרכבה + התקנה 250 ס"כ 2740 ס"כ כל המחשב 5190.8 אם יש איזה שהם המלצות או שינויים ששווה לעשות כי אני נוסע בעוד שבועיים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למפרט גיימינג לחבר. התקציב שלו זה עד 7.5K , אבל לנסות לחסוך. התקציב כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מטרות גיימינג בעיקר אבל גם HD ושימוש רגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ייקנה מסך של 24-24" רזולוציה של 1920*1080 או 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אני חדש כאן! מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,062.00 ¤1,062.00 לוח אם ABIT IL9 Pro - ¤499.00 ¤499.00 זכרון Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 - ¤257.00 ¤514.00 דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB - ¤301.00 ¤301.00 כרטיס מסך PALIT GeForce 7600GT 256MB PCI-E - ¤684.00 ¤684.00 מארז FOXCONN TLM-454 + 350W - ¤230.00 ¤230.00 סך הכל : ¤3,290.00 סה"כ הכל המחשב הזה ישמש אותי לשלוש שנים הקרובות בתנאי שאני משדרג זכרון,כרטיס DX10 וספק חזק יותר(שכל המחירים יירדו כמובןן) אבא שלי קונה אותו מחר ובאפריל ביומולדת עדד אז בטח יהיו כרטיסים של DX10 ב-1000 שקל.. כך שאני יחליף לדור הבא של הכרטיסים המחשב ישמש אותי לשנים הבאות בלי לאכזב ואולי גם יריץ ויסטה על הדרך.. ת…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

מזמין מאמזון - שניהם אותו מחיר פחות או יותר: Acer Swift 3 Thin & Light Laptop, 14" Full HD IPS, AMD Ryzen 7 4700U Octa-Core with Radeon Graphics, 8GB LPDDR4, 512GB NVMe SSD או Acer Swift 3 Intel Evo Thin & Light Laptop, 14" Full HD, Intel Core i7-1165G7, Intel Iris Xe Graphics, 8GB LPDDR4X, 256GB NVMe SSD זה בשביל אחי - לשימושים משרדיים בעיקר, ופה ושם פורטנייט על Low ^^ איזה עדיף ומדוע?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by amitbl,

http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=1307 פשוט אין דברים כאלה. וב1150$ אין מצב שזה לא הופך לטאבלט הפופולרי ביותר בשוק. ואלוהים ישמור... כמה שהוא יפה... אני שמח בשביל AMD. הם הולכים לעשות קופה לא קטנה רק על הצעצוע הזה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן... לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים באוניברסיטה וכמחשב אישי בבית. אני מחפש מחשב חזק יחסית שיוכל לשמש אותי למשך כל תקופת הלימודים שלי ודהיינו לפחות ל- 5 שנים הבאות. עיקר שימושו של המחשב יהיה מן הסתם הרבה אופיס ואינטרנט אך גם תוכנות 3D כבדות כמו SolidWorks. כרטיסי המסך הנפוצים של אינטל או סיס שמותקנים ברוב המחשבים הניידים פשוט לא מספיקים לתוכונות כמו סוליד, אך יחד עם זאת אין לי תקציב לקנות לפטופ עם כרטיס Open GL או מקבילו מבית נוידיה. על כן אני מחפש את תחום הביניים של כרטיסי המסך X700 של ati או 6600GO של Nvidia. המערכת עצמה צריכה להתבסס על סונומה ובעלת 512 מ"ב זיכרון פנימי לפחות. שאר הדברים יותר גמישים. הודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא דגם של אחת מהחב…

25. Started by Kukishin,

לאסוס מעבד I7 דור שמיני לאלטיטיוד I7 דור שביעי. שאר הנתונים זהים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים