עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU מחיר: ¤1337 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤479 מארז: Coolermaster Centurion 534 Black מחיר: ¤345 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU מחיר: ¤455 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 מחיר: ¤330 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מחיר: ¤371 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail מחיר: ¤1006 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 מחיר: ¤142 סה"כ: ¤4465 אני אציין שוב שחשוב לי מאוד השקט. 1. האם הקירור של המעבד זלמן 7500 שקט? 2. האם הספק כח שקט? 3. האם המארז הוא שקט יחסית? ובכלל הצעות לשיפור יתקבלו בברכה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eliors5,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?3200 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?300 שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. GTA IV,AC2 במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ymds,

Dell vostro 1320. מישהו מכיר? יודע? יכול לספר מנסיון? בחיפוש של הפורום אין תוצאות. אני מתלבטת אם לקנות את המחשב הזה (4500 ש"ח - הורידו את המחיר :-)) או את ה-Dell vostro 1320 (עם שדרוגים של 7200 RPM ו-4GB ב-4200 ש"ח). שווה להוסיף את הכסף? מבחינת רזולוציה, מסך LED וזיכרון cache ל-HP יש יתרון מה גם שהוא מגיע עם מע' הפעלה, אבל האחריות היא לשנה בלבד.. הבנתי שגם הביצועים שלו יותר חזקים... השאלה עד כמה HP נחשבת לאמינה בתחומה, ואם לא עדיף את ה-Dell. הבעיה היא שאני לא מוצאת שום מידע באתרי סקירות, שזה גם מעט מחשיד... תודה ושבוע טוב! HP Pavilion dm3-1110ej http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=1010EJ&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he Dell vostro 1320 http://www.nayadnay…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום. אני צריך מפרט לעריכה גראפית ללא מסך ואין צורך ב OC אגב המעבד שאני לוקח זה ה הcore 2 quad q 6600 ב800 ש"ח. אז תתחשבו בזה כחלק מהמחיר. את כל השאר תוסיפו לי ב4200 ש"ח . תודה רבה !

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא חייב לי 10000 ש"ח שהלוותי לו אז בימקום כסף הוא מביא מחשב אז אני בונה מחשב ללא הגבלה ייששש!!!!! הנה מה שחשבתי: (אין שום היגיון המחשב כזה אבל אני חייב לקנות כי אם לא הוא לעולם לא יחזיר לי את הכסף) מעבד Intel Core i7-980X Box לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD9 כונן קשיח Intel SSD Solid State Disk X25-V 2.5" 40GB SATA2 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 932 ספק כח Corsair CMPSU-1000HXEU 1000W

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Eviljelly,

שלום, אני רוצה לקנות לפטופ חדש שישמש אותי גם למשחקים, ראיתי את שני הדגמים האלה שנראים די דומים אחד לשני מבחינת המפרט ובתקציב שמתאים לי, אבל יש לי ניסיון רע עם לפטופים למשחקים, הנוכחי שלי אחרי עשר דקות של משחק מתחמם והביצועים נופלים בצורה משמעותית. האם יש למישהו את אחד מהדגמים הנ"ל ויכול לדווח אם אפשר לשחק עליהם בצורה יציבה לאורך זמן או לא? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912272 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912793 (או דגם אחר מאותה סידרה - 7559)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, ניסיתי לבנות מפרט למחשב + מסך, אשר נועד עבור תלמיד ביה"ס לשימושים של אופיס, תכנות ב-Java ואנדרואיד וצפייה בסרטים. חשוב שהמחשב יהיה שקט (לאור מיקומו בחדר שינה) ומהיר בשימושים השוטפים. אשמח לעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067703014612 - Intel - i3-7100 Kaby Lake Dual core CPU - 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 51W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 473/464 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA TL100-25SAT3-240G - OCZ - 240GB - TL100 Series - SATA3 6GB/s - 7mm height - Up to 550MB/s Sequential Re…

8. 1. תקציב מקסימלי 9000 ש"ח אי אפשר לחרוג 2. המחשב מיועד לגיימינג ועבודה בתוכנות כמו Maya, After effects, Photoshop ודומיהן. אופן שימוש תדיר בקשר לגיימינג פשוט שיוכל להריץ משחקים שיוצאים היום ויצאו בשנים הקרובות בהגדרות גראפיות גבוהות. 3. בציוד ההקפי צריך להוסיף רק מסך. 5. שקט 5 (רק אם זה לא פוגע בדברים אחרים) 6 - 10 . לא תודה רבה רבה לעזורים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ramk,

אהלן כולם שוב, תודה לchevy שהראה לי איך מנסחים את השאלה פה נכון. אז ככה- * מטרות המחשב-חיבור למסך הפלזמה לצורך צפייה בסרטים באיכות hd, גלישה כללית באינטרנט, לימודים. * גודל המסך-עד 14 אינץ', לא כל כך משנה לי אם זה מט או לא. * רזולוציית המסך-FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-אין לי מושג מה זה. אין לי דרישות מיוחדות. * משקל רצוי- עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך-עד 6 שעות בגלישה רגילה באינטרנט\לימודים, עד שעתיים בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI ,USB * Bluetooth- כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-750 ג"ב ,אני לא כל כך מבין בסוגים, אשמח אם מישהו יוכל לעזור * כונן אופטי-לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- מה זה? * האם…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5K. מתאפשרת חריגה עד ל-3K אם ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב מערכת הפעלה, אם יחסוך במחיר. 8. הא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by matrix91,

אז כך בניתי את המפרט שאני רוצה לקנות כמה שאלות לפני הקניה .. 1-כמה זמן המחשב הזה יחזיק למשחקים? 2-האם אני יכול לעשות OC ? הנה המפרט אם יש מה לשפר תגידו מעבד Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel כ.מסך nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB זכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHZ CL5 קשיח WD2500KS Western Digital 16M מארז דמוי Thermaltake ספק ThermalTake TR2 550W לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L קירור Thermaltake BigWater 735 Liquid Cooling System תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ymdv10,

לקניית מחשב בארה"ב, תקציב גמיש בין 700-900, אך אשמח לרדת טיפה, או אסכים לעלות טיפה אם צריך... * מטרות המחשב: פרט לשימושי אינטרנט רגילים, ומעט סרטים - משחקים בנונים כגון CIV5 * גודל המסך: 14-15 * מעבד: אין העדפה *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים קלים יחסית, עדיפות לכרטיס מסך נפרד. *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ככה אז מה שאני צריך זה ככה : מפרט במחיר של 5,000 +\- שהיה בוא : Readon 9800 pro ! אטלון 64 לוח של אלבטרון 512 ראם ארד דיסק איכותי מארז : עם יש מספיק כסף אז את המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=4775 http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm2000a.htm ועם הספק כח הבא : http://www.thermaltake.com/purepower/menu.htm#specialty זה האחרון ברשימה אני מקווה לקבל פה מפרטים טובים בתודה רום זה מאוד מאוד חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shaykmp,

היי, מבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד לסטודנט בעקרון עכשיו אני מאוד מבולבל האם כדי לקנות מחשב נייד או לקנות טאבלט מסיבה שנראה שכל העתיד הוא בדרך לשם, ואני לא רוצה לקנות מחשב שכביכול " טרם עבר זמנו " מצד שני, הטאבלטים הם לא דבר שמעיר לי בעין, הם קטנים ולא מספיק מפותחים לטעמי אשמח את חוות דעתכם לגבי האם כדי לחכות לטאבלטים או לא סוג המחשב שאני רוצה : - נייד בעל סוללה ברמה סבירה ( 8 שעות פלוס ללא חיבור חשמל ) - מהיר פעולה - ווינדוס 8 - מסך 15.6 - בעל יכולת להריץ משחקים כבדים ( XCOM, דיאבלו 3, WOW, סקיירים ) - לא כבד במיוחד - כרטיס WIFI במהירות גובהה מאוד כמובן שאני לא מעלה את הדברים הבסיסים שהם יציאות HDMI, USB, כו מסגרת התקציב היא 5000 שקל אם ישנם עוד שאלות אתם מוזמנים ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי. אני מתכנן להשקיע כ- 6000 ש"ח במערכת מחשב חדשה הכוללת את המפרט הבא: RAIDMAX SAGITTA בכמות 1 ₪321 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=85 EZCOOL PS-1000 500W 12cm BIG FAN PSU בכמות 1 ₪215 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2555 GIGABYTE GA-P55-US3L בכמות 1 ₪554 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4469 INTEL Core i5 750 TRAY בכמות 1 ₪934 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4537 DEEPCOOL ICEWING 5 PRO בכמות 1 ₪170 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4759 OCZ OCZ3RPR1333C94GK 2X2GB 1333MHz CL9 בכמות 1 ₪575 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3219 Western Digital WD10EARS בכמות 1 ₪447 …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DoBeR_MaN,

אני קונה את המחשב ביום רבעי הזה אז אני צריך תשובה כמה שיותר מהר.. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1047 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪714 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1303 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] NZXT PHANTOM (WHITE) w/o PSU ₪663 ספק כוח: [..] LIAN LI SILENT FORCE 750W ₪688 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני צריך לפטופ חדש לסטודנטית. היום היא משתמשת בנייד הישן שלה מהתואר הראשון שכבר ממש מקרטע asus eee עם מסך 10 אינצ'. התקציב הוא 3000 עם אפשרות חריגה ל 3500 יש מישהו שמגיע מארה"ב בעוד חודש ויכול לקנות לנו שם אבל זה אומר שצריך אחריות בינלאומית שמכבדים בארץ וגם עדיף שהמחיר יהיה נמוך יותר * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט עם קצת SPSS ואופציה לסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד קילו וחצי (חשוב! 1.8 לא בא בחשבון) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות לפחות בעבודה עם אופיס ואינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש יום יומי, מידי פעם משחקים (לא משהו בשגעת) , הרצה של מכונה וירטואלית (VMWARE) ושיטוף של סרטים וסדרות לסטרימר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא (יש לי מסך 17 אינצ'.. זה מספיק לי בנתיים.) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שיהיה שקט שאני יוכל לישון בלילה.משהו בין 6 ל7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מער…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zik125,

שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי נפטר ולצערי צריך להרכיב משהו חדש וכרגע אני די הולך לאיבוד אז אשמח להכוונה בתור התחלה מצאתי את שני אלה :ASUS Maximus VI EXTREME LGA 1150 Intel Z87 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard Intel Core i7-4770K Quad-Core Desktop Processor 3.5 GHZ 8 MB Cache BX80646I74770K מבחינת צרכים חשוב לי שהקופסא תהיה שקטה במיוחד ואם אפשר שתראה נורמלי,משחקים לא כל כך קריטי אבל תכני HD כן אשמח להכוונות נוספות מבחינת כרטיס מסך שיתאים לשניים הנ"ל, כוננים קשיחים וקירור רצוי אין צורך בציוד היקפי שאלה נוספת האם יש כבר בשוק מסכי מחשב 4K תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן! אני יורד עוד שבוע לאילת ואני רוצה לקנות שם מחשב (אשמח על הדרך להמלצה לחנויות שכדאי לקנות מהן, אולי כאלה שישתדלו לדאוג שהרכיבים יהיו במלאי). 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי באחוז השינוי בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dor2911,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בגודל 14 ומעלה, ראיתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=9809 יש לו מפרט די טוב ומחיר נמוך מאוד יחסית, האם שווה לקנות או שיש איתו בעיות ידועות? יש לכם אולי המלצה למחשב אחר עד 3000 שקל? תודה, דור.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by amitgo,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב על מנת להפעיל תוכנות כבדות כמו pinnacle studio ,ותוכנות גרפיקה למיניהן איפה אתם ממליצים לי לקנות ואיזה מחשב? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ben_re0,

היי אני מתלבט האם לקנות נייד בחו,ל. כמובן שרק מותג ידוע כדי לקבל את האחריות הבינלאומית... מישהו התנסה בכך? שווה את החיסכון בכסף? כמובן שזה תלוי מאיפה- אני יכול לקנות בארה"ב והונק קונג... מכירים פרטים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, חבר רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים (כדוגמאת SKYRIM ו-DIABLO 3 לכשיצא) וצפיה בסרטים בהבחנה גבוהה. התקציב המקסימאלי שלו הוא כ- 7 אלף שקל אך הוא מעדיף לחסוך אם אפשר. רזולוצית המסך תהיה כנראה 1920*1080 והוא רוצה להריץ את המשחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות. יש צורך בציוד היקפי - מסך, מקלדת, רמקולים (אין צורך בעכבר). שקט 5/10, לא חשוב במיוחד, אבל רצוי שזה לא ישמע כמו מנוע סילון בחדר. לא בטוח לגבי אוברקלוק בעתיד אבל מעדיף שהאופציה תהיה קיימת לאוברקלוק קל/בינוני. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס, יש צורך להרכיב בחנות. העדפה לאזור הדרום (הבחור מקרית-גת). מבחינת שדרוג - סביר להניח שכ.מ בעוד כמה שנים. נעזרתי במפרטים המומלצים ובניתי מפרט שאני חושב שמתאים לצרכים שלו אבל אשמח ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by uziliv,

שלום קיבלתי עכשיו מחשב lenovo thinkpad t60 חדש. אני רוצה להסיר את הויסטה ולהתקין xp במקום אבל לאחר הקריאה הראשונה של הקבצים אני מקבל מסך כחול. קראתי איפשהו שניתן אולי לפתור את זה עם שינוי הגדרות בביוס. אבל כשבאתי להיכנס לביוס הוא ביקש סיסמא. אבל אני לא יודע מהי הסיסמא. יש סיסמת ברירית מחדש ללנובו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים