ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? מיועד לסטודנט להנדסת חשמל, המחשב ישמש לתכנות (סביבת עבודה VISUAL STUDIO), מטלב, משחקים מודרניים * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו, מומלץ פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של 4 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום לחברי הפורום, אני מחפש מחשב שישרת אותי בלימודי בהנדסת חשמל, בתקציב של עד 5000 ש"ח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים פחות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה להריץ את DRAGON AGE החדש כשיצא, אבל לא צריך הגדרות גבוהות, רק שיירוץ בלי להתקע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 42", כרגע הוא 1024P אבל נשדרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייח המתאים לאדריכלית. המחשב צריך לתמוך בתוכנות כגון אוטוקאד וסקצ'אפ. אשמח לעזרה אלון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. ה CORE I5 שלי מזדקן והגיע הזמן לשדרגו. רכשתי כבר מעבד (6700K) וזיכרונות, אני זקוק להמלצה על לוח אם ומארז. לגבי הלוח - מבוסס צ'יפסט Z170 (ארצה אופציה ל OC בעתיד) של ג'יגהבייט או אסוס, לא הכי יקר ולא הכי זול: http://www.gigabyte.com/products/list.aspx?s=42&jid=0&p=2&v=37 http://www.asus.com/il/Motherboards/Intel-platform-Products/ לגבי מארז, חייב שיהיה שקט, ושיהיה מקום למינימום 4 כוננים, רצוי 6. תקציב - כ 1000 עד 1500 ש"ח, נראה לי ש500 ש"ח למארז (ללא ספק) זה מספק וכ 500 ש"ח ללוח כנ"ל, אבל ניתן לחרוג בכ 200-300 ש"ח בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד אהלן חג שמח! רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הזה: הערה: בניתי אותו מהאתר K.S.P וחבר שלי קונה את המחשב בעיקרון והוא כניראה לא ייקנה משמה אלא מקשרים שיש לו אז הוא קונה בהנחה גם.. קיצר אם בסוף לא תיהיה ברירה הוא קונה מ-K.S.P אז המחיר עצמו שווה? והחלקים טובים לגיימינג , אינטרנט , אוידו ווידיאו וכו'...? זה המפרט: http://www.zix.co.il/images/z-705493470.JPG ב- 4200 שקל.. קיצר בלי הרבה דיבורים תגידו מה דעתכם על המפרט ואם צריך לשפר נ.ב- אין תיכנון ל-OC וכדומה לזה... תודה מראש לעוזרים ויומטוב!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני כשנתיים וחצי ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB G0 קרור למעבד - Zalman 8700 Cu Cooper ZM8700L לוח - Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P כרטיס מסך - Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retai זכרון - (OCZ Titanium XTC 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (X2 כוננים קשיחים - 4X Western Digital 500Gb SATAII 16MB WD5000AAKS מארז - ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE ספק כוח - Corsair 620W 50A 12V CMPSU-620HXEU EPS Modular מסך - Samsung T240 - 24" 1920x1200 אני מעוניין להשאיר את המארז, ספק הכוח, מסך והכוננים הקשיחים. מעוניין לשדרג את הלוח אם, מעבד, זכרון וכרט…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט לא מאמין, קיבלתי חום שראיתי את המחירים האילו פשוט גנבה מאנשים שלא מבינים ! הייתי חייב לפרסם את זה פה, כדי שתגידו לכל מי שרוצה לקנות מחשב לא התקרב לשם. אני יתחיל בדוגמאות הקלות לחזקות! הדוגמה הראשונה: .זכרון 512 ddr400 שאלוהים יודע איזו חברה 690 שקל. כמעט 700 שקל וזה עוד כלום http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp שניה:. מעבד ATHLON XP 2600+ נחשו בכמה? לא פחות מ 1040 שקל כאשר שבKSP או PCH המחיר עומד על 580-600 שקל גג http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp שלישית.עכשיו לדבר שהכי גרם לי למות GF4 TI 4600 לא פחות מ- 2400 שקל!!!!!!!!! כיאילו WTF ????????? מההה על מהההה אני יכול לקנות 9800xt עם זה? מהההה מזל שאין להם משהו יותר מתקדם…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני בשלבי מכירה של הפוג'יטסו הנאמן שלי,יש ברשותי כרגע נייד של LENOVO שדודי השאיל לי עד שארכוש נייד חדש. ראיתי את הנייד הזה Fujitsu Lifebook UH552 והמפרט נראה נהדר. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&index=0&itemid=UH552&C136=021 מתחיל ב-2750 במכירה הפומבית. http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 שם רכשתי לראשונה את הנייד הקודם שלי AH530-4. למישהו יצא לראות את הנייד בעיניים ולעבוד איתו מעט?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בבניית מחשב לחבר בתקציב מינימלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בייתי (משרדי) אולי מעט משחקים פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כרגע, אולי בהמשך יירכש כרטיס מסך פשוט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי באתר הזה את המפרט הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~35670~88~0.htm?x=1 ורציתי לקבל חוות דעת ממי שמבין על המחשב הזה המחשב מיועד בעיקרון לקצת משחקים כמו COD וכו' ולעבודה פשוטה על האינטרנט אבל שיהיה מהיר מאוד ולא איטי בעיקרון אני לא מבין איך המפרט הוא כל כך זול למפרט שנראה יחסית טוב מבחינתי למשחקים ודברים כאלה יש לו מעבד שנראה לי מאוד טוב יש לו 8GB RAM כרטיס מסך אני חושב שהוא בסדר לא משהו מטורף אבל סביר יש דיסק קשיח קצת קטן אבל לא משהו נורא ההרחבות היחידות שאני חושב שצריך זה דיסק קשיח יותר גדול ויותר זיכרון RAM נגיד להרחיב ל16 GB רציתי לדעת איך זה הגיוני שמחשב כזה שהוא נראה מצוין כזה זול? והאם זה מחשב טוב לשימושים שתיארתי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מחשב בסך 4500 שח כולל מסך למשחקים ובצפיה שהמשחקים יפעלו הכי טוב בסכום זה . אני מעדיף מחשב ש איי אמ די הם יותר זולים וטובים יותר למשחקים הארד דיסק לא כל כך חשוב מה שחשוב שהביצועים של המחשב יהיו גבוהים למשחקים. זה הכל אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לכל המבינים שקוראים את זה בתודה מראש NetanHell
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד - Intel i5 4670K לוח אם - Asus Gryphon Z87 זכרון - 8G (2x4GB) Patriot DDR3 1600Mhz כרטיס מסך - Sapphire R9 290 Tri-X כונן קשיח - Samsung 500GB(HD502HJ) כונן אופטי - LG GH20NS15 קירור למעבד - CoolerMaster V6 ספק כוח - SeaSonic 850W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU מארז - Corsair Carbide 200R נרכש לפני פחות מחודשיים(הכול חוץ מכוננים קשיחים וכונן אופטי) מסטארט פיסי, יש לי את כל החוברות, כל הדיסקים וכל האריזות הכול כולל הכול. אני שוקל למכור ולרכוש מחשב נייד ללימודים, גלישה, משחקים קלים(קאונטר-סטרייק לדוגמא) וסרטים ואת שאר הכסף לשים בצד ואולי לרכוש קונסולה כלשהי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. 3700 shekel ze ha takziv matrato le mishakim.2 resolution 1920-1080 lo zarih zyud hekefi.3 oc benoni.4 ain zoreh be maarehet hafala.5 hanut skypc,ve ksp.6 kartis masah ati hd 5850 meab de normali.7
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! מישהו יודע אם האתר notebookclub שמוכרים dell מאפשר שדרוג חינם לווינדוס 7 לאחר קנייה של ויסטה? אני נוסע לשם מחר בבוקר ושכחתי לשאול בטלפון בבקשה מי שיודע משהו שיגיד תודה! עוד שאלה קטנה למי שיודע: מה עדיף הארד דיסק 250GB 7200RPM או בתוספת של 120 שקל 320GB 5400RPM? האם ההבדל במהירות ניכר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד HP 5310M הבעייה היחידה שאין לו יציאת VGA (רק HDMI ) האם כדי להתחבר למקרן קיים כבל מ HDMI ל VGA
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות מפרט למחשב + מסך, אשר נועד עבור תלמיד ביה"ס לשימושים של אופיס, תכנות ב-Java ואנדרואיד וצפייה בסרטים. חשוב שהמחשב יהיה שקט (לאור מיקומו בחדר שינה) ומהיר בשימושים השוטפים. אשמח לעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067703014612 - Intel - i3-7100 Kaby Lake Dual core CPU - 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 51W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 473/464 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA TL100-25SAT3-240G - OCZ - 240GB - TL100 Series - SATA3 6GB/s - 7mm height - Up to 550MB/s Sequential Re…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטפליקס, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות. עדיף שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 8. האם ישנה העדפה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שאני עושה LOG OFF או hibernate במחשב הנייד האינטרנט מתנתק לגמרי כלומר אני לא יכול לגשת לאינטרנט אלא רק לאחר איתחול של המחשב. כאשר המחשב מחובר לא דרך הכבל אלא דרך WIRELESS הבעיה אינה קיימת. איך לתקן את המצב ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עברתי פה הרבה שרשורים, ולא מצאתי משהו שהתאים לי בדיוק. אני מחפש המלצה למפרט עבור מחשב מדיה סלוני, בתקציב של עד 2300 / 2500 שקל. המפרט צריך להתבסס על מערכת קטנה פיזית ככל האפשר, ללא כונן אופטי, עם זכרון ראם של 4 גיגה, כונן SSD למערכת הפעלה ואפליקציות, כונן HDD בנפח של 2 או 3 טרה, ללא שלט, מומלץ שיהיה ניתן לכבות ולהדליק את המחשב באמצעות שלט שירכש בנפרד. חשוב לי גם שיהיה שקט מאוד, כיוון שהולך לחיות בסלון שמאוד קרוב לחדר שינה של ההורים שלי. נדרשת יכולת צפייה בסרטים ב 1080p ואפוציונאלי בלו-רי. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו openelec עם xbmc. ראיתי את המפרט המומלץ, מחפש חלופה נוספת. אשמח לעזרה בנושא. נ.ב. נא לא להציע לי מחשבי intel nuc, המחיר שלהם לא מצדיק את ר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. חשבתי לשדרג את המחשב שלי, אך אני לא יודע אם יש טעם בכך, לכן אשמח אם תעזרו לי: המפרט היום הוא: Abit Kv8 pro Amd Athlon 64 2ghz (ליבה אחת) 512mb*2 ddr-sdram 3200 nvidia fx5500 HEC 300W השימושים ההכרחיים שלי במחשב הם צפיה בתכני HD (בעיקר 720P, אבל שיריץ חלק) ושימוש בפוטושופ,פלאש, ואפליקציות התכנות של Visual Studio חשבתי לקנות בחו"ל זיכרון וכרטיס מסך, אבל אני לא יודע אם ההשקעה שווה, ואם כן, אילו חלקים לקנות? כרטיס מסך אני חושב שמצאתי, כי כבר שאלתי בפורום כבר, וכנראה אני אקח את ה2600HD, רציתי את ה1950 אבל הוא נגמר בחנות שממנה אני קונה לגבי זיכרון, הסתכלתי בeverest וראיתי שהזכרונות שלי הם "PC3200", אין לי מושג מזה אומר, אך ראיתי שככה מוצאים זכרונות בNewegg (א…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 266.87 ] 1 Video Cards : Asus Geforce FX 5200 V9520 Magic 64MB DDR Video Card [ ¤ 442.98 ] 1 Monitors : 17" IIyama Vision Master Pro 1403 Monitor [ ¤ 679.63 ] 1 Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard [ ¤ 77.62 ] 1 Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse PS2 | USB [ ¤ 107.47 ] 1 Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front US…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב יד שניה. מצאתי הצעה מיד 2 על המפרט הבא: core i7 860 RAM 4GB DDR3 1333Mhz HD 160GB Geforce 285 זה בגדול בקשתי ממנו את הדגמים הספציפים מכיוון שאין לי כרגע מידע על מארז לוח אם וספק. רציתי לדעת בכמה אתם מערכים את המחשב. בנוסף המחשב לא היה בשישמוש סה"כ 3 חודשים. הוא נקנה לצורך סטארטאפ שקשור להרצת אלגוריתמים על כרטיסי מסך . תודה רבה, אלדד כהן.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכת סרטים במובי מייקר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול 15 אינץ' * רזולוציית המסך?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB יספיקו * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הולך להיות בעיקר בבית (לא להסתובב איתו ללימודים או לעבודה)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב htpc לסרטים ב1080p משחקים כבדים והכי חשוב שיעביר פורמטים חדשים 4k חשוב שיהיה שקט וחזק.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזמין מאמזון - שניהם אותו מחיר פחות או יותר: Acer Swift 3 Thin & Light Laptop, 14" Full HD IPS, AMD Ryzen 7 4700U Octa-Core with Radeon Graphics, 8GB LPDDR4, 512GB NVMe SSD או Acer Swift 3 Intel Evo Thin & Light Laptop, 14" Full HD, Intel Core i7-1165G7, Intel Iris Xe Graphics, 8GB LPDDR4X, 256GB NVMe SSD זה בשביל אחי - לשימושים משרדיים בעיקר, ופה ושם פורטנייט על Low ^^ איזה עדיף ומדוע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-