ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
Windows 8.1 Pro 64-bit 3.00GHz, Intel Premium CPU G3220 @ 2.0GB RAM Intel HD Graphics
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחר התייעצות קלה הומלץ לי על המחשב הזה, למישהו יש ניסיון איתו? נפלתי כבר עם לפטופ אחד גרוע ואני תמיד בודק ובסוף אחרי קנייה ושימוש אני קולט שיש פאקים מסויימים בלפטופ שלא ידעתי עליהם לפני כן. אני מעדיף להימנע ממצב כזה כשאני רוכש לפטופ ב5500 שקל. אם למישהו יש המלצה אחרת ללפטופ בקאליבר שלו, שיכול להריץ לי מכונות וירטואליות בלי בעיה, משחקים חדשים בצורה טובה (נגיד סבירה), ועבודה רגילה ושוטפת בלי הרבה תקלות, עם זמן סוללה נורמלי אני מוכן לשמוע עוד הצעות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נטו למשחקים כולל ציוד הקפי חוץ מי מסך (ברשותי מסך samsung 23 led bx2335) בתקציב 5000 שח ניצול מלא של התקציב ללא חריגות מחשב למשחקים להגדרות גבוהות למשחקים כגון : crysis.metro 2033 מי סיבות לוגיסטיות מעדיף מפרט המורכב מי skypc וכן העדפה לשדרוג בעתיד
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, להלן הרחבה על הדרישות: (עפ"י השאלון המוצרף) 1. תקציב: 1600 , אפשר לחרוג עד ל- 300 ש"ח (אבל באמת רק אם זה משרת את הדרישות שלי - לדוגמא למהירות עבודה אני אשקיע עוד טיפה) 2.שימושים: אופיס, דפדפן (כרום), סרטים.. סה"כ דברים פשוטים להערכתי 3. ייעוד למשחקים: עקרונית לא.. לא יודע מהי הרזולוציה הטבעית אבל יש לי LG 19 אינצ מלפני שנתיים.. 4. ציוד היקפי: אין צורך בשום ציוד היקפי 5. דברים שלא צריך: כונן סיקטים 6. רעש: אחת הסיבות שאני מחליף את הקודם שלי היא הרעש.. שיהיה שקט סה"כ (8 בסולם? לא צריך איזה מאוורר היסטרי אבל שיהיה שקט) 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה 9. לא צריך הרכבה בחנות 10. מאיזה חנות: מתלבט בין הרשתות הגדולות: IVORY או KSP אבל אם המחיר יהיה זול יו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המחשב של סבא שלי כבר בן 6 וחצי והגיע הזמן לשדרגו הכנתי מפרט ואשמח לשמוע את דעתכם. התקציב הוא עד 3000 ש"ח ודגש על מארז שקט וטוב, חשוב לו השקט. Intel IVY Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 55W Tray, יחידות 1 ₪588 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4028 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1 ₪65 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Gigabyte GA-B75M-D3V Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI, יחידות 1 ₪343 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3695 Intel SSD 330 Series 120GB SSDSC2CT120A3K5 Sata3 Retail, יחידות 1 ₪554 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2670 ANTEC Mini P180, יחידות 1 ₪512 http://www…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי מחשב בואאלה שופס. כתוב אחריות שנתיים. כאשר HP נותנים שנה אחת למחשב הזה - עפ"י אתרים ב.ZAP בריררתי איתם על האחריות - זה שנתיים במעבדות HPC COMPUTERS לא מוכר לי השם. מישהו מכיר? היה לו נסיון איתם? אשמח על כל מידע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, בצירוף מקרים מטורף יש לנו שני מחשבים בבית שהפסיקו לתפקד. למחשבן הישן היה - AMD 64 3000, 1Gb Ram, Geforce 8800, Antec 500watt PSU. ממנו אפשר להשתמש בספק, כרטיס מסך והארד-דיסק. למחשב החדש יותר היה - Q6600, Asus HD4890, Corsair 750watt PSU, 4GB Ram DDR3. ממנו אפשר להשתמש בראם, כרטיס מסך ספק, והארד-דיסק. מבחינת חלקים שאנחנו רוצים לקנות - לישן שהוא חלש יותר, אנחנו לא רוצים להשקיע יותר מדי, וחשבנו לקנות מעבד Intel פשוט, לוח אם פשוט וראם פשוט. משהו בסגנון Pentium E6600, עם איזה לוח אם Lga775 ב-250 שקל ועוד קצת ראם ב-200 שקל. הוא מחשב שאבא שלי ירש ממני, והוא משמש בעיקר לאינטרנט, מסמכים וסרטים. למחשב החדש יותר שמשמש למשחקים חשבנו להשקיע קצת יותר ואולי לקנות איזה מעבד I5 ולוח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי 5000 שקל ואני צריך מפרט למשחקים. אני צריך מעבד,לוח אם,1024 זכרון,מארז +קירור. אני לא יודע מה עדיף AMD או INTEL ?? בכל מקרה הבנתי שעוד מעט יוצאים מעבדים חדשים לשניהם,השאלה שלי היא אם שווה לחכות למעבדים החדשים או שהמחיר יהיה בשמים,מתי וכמה יעלו המעבדים החדשים בארץ?? בתודה מראש...:-)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש פשוט\משרדי (אופיס , אינטרנט וכו') עדיף איכותי ששווה את המחיר. אשמח לקבל הצעות של מפרטים מחנויות אמינות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, גג עד 4300אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית + סרטי FHD + משחקים חדשים שיצאו בקרוב, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIA BLO3 GUILD WARS 2, ELDER SCROLLS SKYRIM וכד' לא כל כך בקטע של SHOOTERים ו GTA שאלה בד"כ המשחקים עם הדרישות היותר כבדות למיטב ידיעתי. -מהי הרזולוציה ה…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא גיימר, והמסך שאני מחפש הוא לצורך עבודה בתכנות. יש לי אפשרות לבחור במסך מחשב 4k 27 אינץ' או טלוויזיה 4K 43 אינץ'. במחיר דומה. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה כמו שכבר אמרתי לפני שבוע, המחשב מיועד למשחקים,אינטרנט,סרטים וכל היוצא בזה לא מתוכנן שום אובר-קלוקינג המפרט: Athlon 64 3200+ (S-939) GIGABYTE K8NSNXP (s939) מתלבט אם לקחת את זה במקום: K8NSNXP (s939) NF3/250,raid,spdf DDR 400 512MB A-DATA X 2 WESTERN DIGITAL 120GB SATA PINE xfx 6800 128MB DVI,TV FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 MS Internet + MS Mouse Optical + הרכבת מחשב יוצא בערך 6550 להכל... מה אתם אומרים? אני יודע שהמפרט לא רע אבל אני צריך הצעות לייעול. אולי להחליף את הכרטיס מסך ברדאון את הלוח אם במשהו אחר או לוותר על סטיק אחד של 512 RAM תנו לי את החוות דעת שלכם מה לגבי לוח אם, מה שלקחתי מספיק טוב או שאפשר לקח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בנייד לצורך פיתוח קוד (80% מהזמן) ומעט משחקים בגרפיקה סבירה (נניח MINECRAFT או DOTA). עד עכשיו השתמשתי במשפחת ThinkPad ולכן אני פוזל לכיוון T430S עם NVS או T440S בהזמנה מחו"ל או מה-OUTLET - אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה! אין לי בעיה עם שדרוגי רכיבים בעצמי וגם לא עם מחשב מחודש (REFURB) או אפילו משומש רחמנא ליצלן (ואז צריך לקחת בחשבון החלפת רכיבים לפי הצורך). מטרות : פיתוח קוד בכל השפות, כולל הפעלת שרתי WEB מקומיים ואולי VM אחד או שניים. צריך זכרון (לפחות 8GB). חלק מהזמן יוקדש למשחקים בעלי דרישות גרפיות בינוניות ומעלה. גודל : כ 14". לא חובה מסך מגע, כנראה שהמחשב יריץ WIN7 כך שזה לא ממש משנה. רזולוציה : רוב הזמן המחשב יהיה מחובר למ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד 17 אינצ' (אני אוהב מסך גדול ולא אכפת לי מהמשקל) שיעשה שימושים רגילים: אינטרנט, סרטים, אופיס וכד', לא מעבר לזה. אכפת לי רק מהדברים החשובים - מהירות, מסך טוב, מקלדת וטאצ'פד מעולה, אמינות, שלא-יעשה-בעיות. לא אכפת לי מכל השטיקים של אם מאלומיניום או מפלסטיק, כמה בדיוק זכרון פנימי, אם איי5 או איי7 וכדומה. עד היום היה לי דל הרבה שנים שהיה מעולה ומצויין, כמעט 0 תלונות, אבל הבנתי שעכשיו הדלים פחות טובים. אז בשורה התחתונה - לשימוש רגיל, 17 אינצ', עם 0 אכפתיות לשטיקים, בסכום בין 2 ל-4 אלף שקל - מה הכי טוב שיכול לקנות? דרך אגב, אהיה עוד מספר שבועות בארצות הברית ובקנדה, ואוכל גם לקנות שם אם אקבל הצעות טובות. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי ביקורות של המחשב הנייד הזה, ואני לא הכי סגור עליו. השימוש במחשב הוא לעבודה משרדית וביתית בלבד. אופיס ואינטרנט בעיקר, אולי מדי פעם יוטיוב. חשוב לי שהמסך יהיה גדול (15 אינץ'). המחשב ישב על השולחן בסלון ולא יהיה נייד יותר מדי, זה בשביל אמא שלי. זמן בטרייה כן חשוב, כי במקום שהמחשב יהיה אין שקע, אז לפחות שעתיים של עבודה רצופה זה חובה. לא צריך טאץ', וכל השאר. מה שכן, אני רוצה שלנייד יהיה SSD. האסוס מגיע עם SSD מובנה כבר במחיר של 3250 ש"ח. אני אישית מוכן להשקיע במחשב בסיבות ה-3000 ש"ח פלוס, אבל לא יותר מזה. מחשב Asus דגם Transformer Flip Book TP500LN-DN051H מעבד Intel® Core™ i5-4210U Processor מסך "15.6 1920x1080 Full HD LED Touch Screen מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVI…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש 3 מחשבים ניידים שאני מתלבט בינהם 1. https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/vivobook/16x/k3605vv/pl095w 2.https://www.bug.co.il/brand/lenovo/color/gray/legion/7/16iax7/82td008wiv?UTM_SOURCE=ZAP& 3. https://www.bug.co.il/brand/lenovo/color/gray/legion/5/pro/16arh7h/82rg00b2iv שבדקתי על מחשב 2 ו3 ראיתי שיש אפשרות לעשות overclock למעבד שלהם עכשיו אני לא כל כך בקיא בזה הבנתי גם שלא כדי לעשות overclock משתי סיבות עיקריות הראשונה כי הם מחשבים ניידים וזה יכול לגרום לנזק והשנייה כי האחריות עליהם תלך למרות שאפשר לחכות עד אחרי שתיגמר עליהם האחריות ולעשות overclocking בצורה אחראית כך שלא יעמיס יותר מדי על המערכת אבל זה העלה לי שאלה היפותט…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל את עזרתכם: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק - Ultrabook * האם נדרש זמן סוללה ארוך?אין דרישה מיוחדת, שיתאים לממוצע בשוק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את ה Ultrabooks של אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מצלמה ומיקרופון מוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי צבא, ואחרי שסיימתי עם המועדפת יש קצת כסף לביזבוזים, אז קונים מחשב חדש, אחד שיהיה אפשר לשחק בו ביותר מ FPS אחד במשחקים החדשים.. הנה המפרט: מעבד Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray - מחיר: 1500 ש"ח גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 - מחיר: 140 ש"ח לוח-אם GIGABYTE GA-P55M-UD2600 - מחיר: 600 ש"ח זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 - מחיר: 570 ש"ח דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 - מחיר: 370 ש"ח צורב DVD-RW - SATA115 - מחיר: 115 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD5770 1024MB DDR5 GV-R577D5-1GD-B - מחיר: 850ש"ח מארז ANTEC THREE HUNDRED300 - מחיר: 300ש"ח ספק כח SEASONIC S12II 430W BRONZE320 - מחיר …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. ראיתי ב K.S.P את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=15940 רציתי לדעת איך הוא לגיימינג והאם יחזיק לי ל 2-3 שנים הקרובות. מחיר מקסימלי 4000 שקל, אני קונה את המחשב באילת כדי להפחית כמה שאפשר בהוצאות. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את ה Asus Eee Pc שמגיע עם נפח של 3.72g אחרי התקנת מערכת ההפעלה(xp) ואחרי שהמערכת לקחה לי 1.5g בתור זיכרון וירטואלי לא נשאר הרבה מקום(קצת פחות מגיגה). אני בכול מקרה ידעתי מראש שאני הולך לקנות כרטיס Sd על מנת להרחיב את הנפח שאיתו מגיע הנייד. לאחר שצפיתי קצת במחירים החלטתי ללכת על ה8g מכיוון שה16 קצת יקר לי וגם כי אני לא צריך כול כך הרבה מקום. מה שאני שואל זה בעצם איזה כרטיס Sd יתאים לשמש להרחבה זו. יותר מכך ראיתי ש ב Zap יש מהירויות שונות מ45 ועד ל300. אני מתאר לעצמי שככול שזה מהיר יותר ככה טוב יותר. אבל מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני קונה Sd ולא הארד דיסק אני אשמח לעזרה בנושא . תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד קטן (נטבוק), בכ-2,500-3,000 שקל, אבל חשוב לי שיהיה חזק. רוב הנטבוקים שהשתמשתי בהם, כעבור זמן דיי קצר לאחר הקנייה שלהם הפכו לאיטיים ומסורבלים, לכל דפדפן לקח כמה שניות טובות עד שהוא טרח לעלות, והיה קשה מאוד לעבוד עם כמה תוכנות במקביל. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה ועריכת סרטים ברמה בסיסית, אפשרות להעלות הרבה חלונות במקביל (וורד, והרבה כרטיסיות בדפדפן) בלי שהקצב יואט בצורה משמעותית, ועבודה בסיסית מאוד על פוטושופ (לא תלת מימד או משהו מורכב) * גודל המסך? מעדיף לפחות 11.6, אבל לא קריטי * משקל רצוי? כ-2 ק"ג. חשוב לי שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נראה לי שזמן של 6 שעות סוללה זה סביר * האם י…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקרון אני מחפש מחשב גיימינג שיתמוך בכל המשחקים הכבדים החדשים וגם שיחזיק מעמד עוד 4 שנים(אפילו אם יריץ על מינימום את המשחקים החדשים בעוד 4 שנים) בשאיפה שאחרי הזמן הזה של 4 שנים, אחליף למחשב חדש. הסיבה שהפער בטווח המחירים גדול, בגלל חוסר הידע שלי בכל מה שנוגע לחומרה. לכן אצטרך עזרה. אם לפי הדרישות שלי, אצטרך להוסיף כסף(כמובן רק במידה וזה משתלם הרבה יותר), אז אני אוסיף. לכן, ההשקעה המומלצת היא 3000ש"ח. והחריגה היא במידה שלדעתכם המקצועית, היא כדאית יותר, 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. עדיפות להשקעה סביב ה 3000ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח. אך רק אם ההבד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנא מכם יש לי תקציב של 12000 שקל הרכיבו לי מחשב שכולל בתוכו: RADEON 9700 של HERCULES ו פנטיום4 3.06
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד asus1215n אני רוצה להופיס זיכרון למחשב יש לו כרגע 2gb איזה סוג זיכרון קיים שם? והאם יש לי סלוט פנוי או צריך לפנות סלוט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-