עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מפרט עד 3500 ושיהיה ממרדנית, משם אני מתכוון לקנות, אז אם אפשר להרכיב את המפרט אך ורק משם, תודה המפרט יהיה בעיקר לשימוש שותף... תוכנות, אינטרנט, וטיפל'ה משחקים(משחקים חלשים בד"כ...) רציתי לראות גם מפרט של אינטל מול AMD לראות את ההבדל והאם אני ארגיש בהבדלים, תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  2. ללא ציוד היקפי,התקציב הגבוה זה בגלל המסך הדק. תודה מראש לכל העוזרים,המפרט הוא לא לי הוא לחבר.

• 59 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by DAMTI-,

שלום אני צריך - מחשב פשוט, לא להרצת משחקים מתקדמים, אך שיהיה מהיר.. לפי דעתי עדיף במקרה הזה מעבד intel, אבל את זה כבר אתם תחליטו. ציוד הקיפי - מסך ועכבר בלבד התקציב הוא 2000-2500 ש"ח... תודה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by xdye,

אז ככה אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר כמחשב משרדי (אופיס, אינטרנט וסרטונים כמו ביוטיוב) אבללל הוא אמור לשמש גם כשרת ברשת של 3 מחשבים(הוא+2). בתכלס הדברים שאני צריך זה לוח אם, מעבד(חשבתי על אינטל-דו ליבתי), מארז+ספק כח..

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  5. שלום לכולם, הגיע זמנו של הנייח הזקן לפנות את שולחן העבודה לנייח צעיר ונמרץ יותר, אז בעזרתכם אני צריך אחד שיעמוד בסטנדרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 2. מה שימושי המחשב ? רב תכליתי עם דגש על עריכת תמונות, וידאו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות כמו photoshop, lightroom וכיו"ב, עיקר השימוש של המחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך כרגע הוא 22 אינץ', כנראה ישו…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. שלום כולם, אני מעוניין לקנות עוד מחשב בסכום של כ5000 ש"ח ושיהיה מיועד רק לOC אני רוצה שכל דבר שאפשרי לעשות לו אוברקלוק שאני אעשה ושיהיה חלק טוב כדי שזה גם יעבוד כמו שצריך....!!! אז בבקשה כתבו לי את המפרט שאתם ממליצים ב5000 ש"ח שהכי טוב לOC. תודה מראש, orrm

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. ללא: מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך ומערכת הפעלה. אני אתקין XP. ברשותי מסך sumsong 731b "17 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  8. Started by xcalibur,

את הכרטיס קניתי כרגע. אם מישהו יוכל לעזור לי עם לוח אם SLI, זכרונות, ספק, מעבד ומארז אני אשמח. אין צורך במסך ו-HDD.

9. אשמח אם תקראו את ההודעה לפני הצעת מפרטים, למרות האורך שלה. אז, הייתי אמור לקנות מחשב, אבל בגלל שגיליתי לאחרונה שדוד שלי בארה"ב (יש לו בית שם), אני מעדיף לקנות את החלקים שם ולהרכיב בארץ. את המארז, המסך וכנראה גם רמקולים אני קונה בארץ, כי אלה חלקים גדולים מדי שאי אפשר להביא לכאן. הנה ההודעה שפירסמתי בעבר לגבי שימושים וצרכים מהמחשב. אני קונה מסך 24 כדי שישמש גם כטלוויזיה, וגם כמסך מחשב, ובחרתי ב24 בגלל התמיכה בFHD. המסך והמארז לא נכנסים בתקציב הרכישה. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כולל HD, צפייה בטלוויזיה, משחקים (מדי פעם, אני לא גיימר, אבל אולי אתפתה להיות אחד), שמיעת מוזיקה ועריכת תמונות מדי פעם. הדרישות הן (לא לפי סדר עדיפות): יוכל להפעיל מקור אודיו שיכנס …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by doodle,

ואני אפרט לפי הפורמט המומלץ 1. התקציב הוא עד 3000 ש"ח (עדיף ללא חריגות). אופן תשלום עדיף הוא תשלומים, וכמה שיותר. 2. מטרות המחשב הן עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ברובם (כגון משחקי פלאש, משחקים קטנים להורדה מהאינטרנט וכו'), אך ייתכן שלעתים יהיה צורך להפעיל גם משחקים תלת מימדיים (וכאן אני חושב שמתאים כרטיס low-end כדוגמת fx5200, או כל אחד אחר שתמליצו עליו. onboard לא בא בחשבון). כמו כן ניגון סרטים. 3. ציוד הקפי נדרש: מקלדת ועכבר (עכבר אופטי, אין צורך באלחוטי), רמקולים ושאר הבסיסיים. אין צורך במסך. 4. עדיף צורב (רגיל), אם התקציב מאפשר זאת. אופציונלית, גם שיקרא תקליטורי DVD (אך אין צורך בצורב DVD). כרטיס קול onboard יספיק כאן. 5. אין העדפה לחלק או חברה כלשה…

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  11. המחשב הראשון יהיה גיימינג. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך. קיים מסך 21" LCD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים עכשווים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4.…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  12. שלום לכולם, ניסיתי ללקט מידה מת'רדים אחרים, אך טבעתי בים המידע. אני צריך מחשב ללא מסך, מקלדת ועכבר לשימוש ביתי עבור עריכת וידאו ביתית חובבנית + קצת משחקים לא הכי חדישים. אילוצים הם: 1. תקציב 3000 ש"ח 2. מעבד כפול ליבה של INTEL (עבור עריכת וידאו ב-PREMIERE) 3. כרטיס מסך שיסחוב משחקים ב- 1024X768 ולאו דווקא כשכל האופציות המשחק במקסימום 4. כמעט בטוח שלא אבצע OC. 5. שיחזיק מעמד בערך עוד 4-5 שנים (כי המחשב הנוכחי שלי משרת אותי כבר למעלה מ-4 שנים) תודה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  13. אוקיי, אז ככה: השימושים העיקריים של המחשב יהיו משחקים, אבל לא משחקים כבדים במיוחד. המפרט צריך לכלול מסך , מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC בכלל (זה מחשב לחבר לא בשבילי..).

• 12 תגובות
    • 661 צפיות
  14. 1. אפשרי לראות Full HD בלפטופ? 2. אפשרי לקנות עם מערכת הפעלה לינוקס ולחסוך את העלות של windows המובנית? 3. הבנתי שחברת Dell נחשבת יקרה בתחום וטושיבה דיי זולים. עדיף לשלם על Dell או בכלל חברה אחת? 4. יש הבדל בצריכת סוללה כשרואים סרט HD? במידה ואפשרי. המחשב מיועד לגלישה ומשחקים פשוטים (לא מהשנה-שנתיים האחונות עם הגראפיקות המטורפות) וצפייה בסרטים שאני מאוד מעוניין לצפות HD איתו. אני צריך חיבור BT, דיסק קשיח של מעל 300GB אם ניתן לצפות HD. אם יש לכם טיפים כמו איזה לפטופ 'חסין' מטביעות אצבעות ומסך עמיד בעבודה באור יום בשטח פתוח. לא מעוניין בכלל במחשבי מאק. תודה מראש ומצפה לתשובותיכם. נ.ב. אם יש משו ששכחתי והוא חשוב בבקשה להעיר לי כי אני וצה בחיה כמה שיותר טובה בשבילי.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dsane,

למטרות משחקים עם מסך 15.4 מהחנויות הבאות http://www.walmart.com http://www.costco.com http://www.circuitcity.com/ www.outpost.com www.circuitcity.com www.target.com www.compusa.com או כל רשת אחרת באיזור קליפורניה (חנות ממשית). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שישמש בעיקר לצפייה בסרטים, משחקים, ואינטרנט, אחד שיחזיק הרבה מאוד זמן (כמה שנים טובות) ולא למטרות OC וכמובן שיבוא עם מסך גדול ואיכותי וציוד היקפי. ערכתי חיפוש בפורום והסתכלתי במפרטים שבאתר ועדיין נותרתי עם שאלות ללא מענה וללא מפרט מעניין, הבעייה המרכזית היא שאני לא יודע איזו מערכת לקנות - מבוססת AMD או מבוססת אינטל ושאני לא מבין גדול בחומרה. אני צריך את המערכת שתיתן לי את יחס הביצועים/מחיר הטוב ביותר, שתהיה אמינה וחזקה (עם ספק טוב וקירור טוב אם מדובר במעבד של AMD) ושכמובן תריץ משחקים בכבוד ובגאווה גם במהלך השנים הבאות, בלי להשקיע בחלקים מופרזים, יקרים ולא כדאיים. יחד עם מפרטים כדאיים תרשמו מדוע בחרתם בכל חלק אם אפשר, אני לא מומחה גדול בחומרה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כמו שנכתב תקציב עד 3 ו4 אלף שקל . מחשב שיהיה בו יותר מ120 ג'יגה של כונן קשיח . מחשב שיהיה בו זיכרון יותר מ2 ג'יגה ווינדוס 7 חוקי בעברית מחשב עם כרטיס מסך חיצוני כולל יציאה DVI וטלווזייה . מחשב שיתמוך במשחקים של עוד שנתיים ככה .. מחשב חזק בקיצור . ואם אפשר להוריד קצת מחיר יהיה טוב . לא כולל מסך רמקולים עכבר ומקלדת .רק מארז נטו . זה בשביל ידידה . מישהו יכול להרכיב מפרט ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. שלום. כאמור אני מחפש לרכוש מחשב רק מארז עם כל המכלולים. אני מחפש מחשב לרוב למשחקים ולגלישה באינטרנט. דרישות שלי :גרפיקה טובה יש לי כרגע RADEON 9600XT האם זה יספיק? או לקנות חדש? אני חייש שיהיה גם לפחות 160 ג'יגה על מה אתם ממליצים? עד ל3K

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  19. נושאים נוספים בעלי חשיבות לקניית המחשב: משקל - בסביבות 2.5. מסך - 14 אינץ'. אורך חיי סוללה - ארוך. המון תודה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  20. שלום אני עורך סרטים, (חתונות, אירועים) אני עורך בתוכנות premier ואפטר אפקט, אני מעוניין לקנות מחשב טוב, שיחזיק מעמד , לערוך סרטים של עד שלוש שעות, שיהיה לי נוח ומהיר, ולא יתקע, שהתוכנות יזרמו בו טוב, ואולי שיחיל בתוכו כרטיס עריכה, - אז אם תוכלו להמליץ לי על מפרט כזה. אייל

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  21. שלום, כמו שהכותרת מעידה אני זקוק למפרט של מחשב. המפרט מיועד לחבר שרוצה שיהיה מבוסס כרטיס מסך 5850 ובתקציב של עד 4,000 ש"ח (ללא מסך וציוד היקפי). המחשב מיועד לשימושים כלליים (גלישה, סרטים, תכנות) ולמשחקי מחשב. עוד תנאי הוא שהמפרט יורכב אך ורק בנועה או בקייאספי. תודה לכל מי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על נייד טוב לעבודה עם מוסיקה? תודה מראש, תמיר.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  23. אז ככה : המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט . אבל צריך שהוא יוכל להריץ גם משחקים בצורה סבירה , לא משהו רציני . אני מעוניין לקנות מקסימום ביצועים במינימום מחיר .כמו כן יש לציין שאני מעוניין לעשות OC נחמד בעתיד... החלקים שצריך הם : מעבד , לוח אם , זכרון , כרטיס מסך , הרדיסק , כונן סידירום , מארז + ספק , מקלדת , עכבר . מה שחשבתי עליו הוא : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 670.86 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon Value Memory [ ¤ 307.89 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA…

24. Started by eladsachs,

המחשב במיוחד למשחקים, ואני צריך שיבנו לי את המחשב (משלם בנוסף), לא צריך עוד דברים כגון מסך ומקלדת וכל השאר. בניתי מפרט מKSP: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 295 590 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E 1 1690 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 330 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 185 סה"כ + בניית המחשב: 4515 , ועוד יש הנחה על כמה רכיבים. אך הספק "Compucase CI-6A19+ Heroichi …

25. 1. תקציב מקסימלי : 2000 ₪ , אבל אנא בנו את המפרט בצורה חסכונית 2. המפרט מיועד לעבודה משרדית וצפייה בסרטים פה ושם, התוכנות העיקריות שיפעלו בו הן: ICQ, מסנג'ר, סקייפ, IE ו-Microsoft Office 2007/2010 והמדיה פלייר (לצפייה בסרטים ומוזיקה, למרות שראוי לציין שגם הרבה סרטים ייצפו דרך מגה-ווידאו). 3. אין צורך בשום ציוד הקיפי! 4. אין צורך בכונן דיסקטים, אך יש צורך בצורב (רק לא של LG). 5. זה לא מפרט חלקי! 6. רמת חשיבות השקט של המפרט היא 8 (שלא יתחיל לעשות רעש אחרי שנה) 7. לא מתוכנן שום OC ! 8. אין צורך המערכת הפעלה, אך יש צורך בהרכבת המפרט. 9. אני מאזור ירושלים הבקשה היחידה שלי היא שלא לבנות את המפרט ב-KSP 10. בקשות מיוחדות: **דיסק קשיח מינמאלי של 120GB, תשתדלו לחסוך בקטע הזה העיקר …

• 7 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים