עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? הפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ableton ופלאג איןים, פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית: 2560x1440, חשוב שיהיה אפשר גם יותר בעתיד 3. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף תל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב, אם יש סיבה להמתין אשמח לשמוע עליה. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? FW…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שבוע טוב ! ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי, המחשב מיודע להיות רב תכליתי עם דגש למשחקים , מארז איכותי בעל זרימת אוויר טובה תקציב 5200 , אין צורך במסך מקלדת ועכבר , רק מחשב נטו. המפרט שבניתי חורג מהתקציב ולכן זקוק לעזרתכם לצורך ייעול . כמו כן , התבססתי על המחירים של KSP ו IVORY , כיוון שאלו החנויות היחידות שנמצאות בכרמיאל. להלן המפרט : Processor : Intel Core i5-4570 Haswell , 1020 Processor Cooling Scythe Katana 4 CPU Cooler 130 Memory : G.Skill 8GB DDR3 1333MHz F3-10666CL9S-8GBXL , 410 HD : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB SATA3 / SATA2 , 420 Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series MZ-7TE120W , 470 MotherBoard : Gigabyte GA-H87-D3H , 535 PowerSupply Seasonic S12…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by TeaTime,

חבר שלי מתחיל ללמוד בסמסטר הקרוב והוא מחשב מחשב נייד ללימודים. המחשב יהיה נטו ללימודים, ככה שביצועים במשחקים חסרי משמעות. הוא מחפש בעיקר זמן סוללה ארוך וגישה אלחוטית (מן הסתם). משקל וגודל לא משנים לו. מה מומלץ בטווחים האלה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Adir207,

שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנט. תקציב של עד 4000-4500 ש"ח, קנייה בארץ, מסך 15.6 אינץ'. עדיפות למחשב שמגיע עם NUMPAD בצד של המקלדת. דברים חשובים - חיי סוללה, קל משקל, ביצועים ואיכות מסך. אשמח להמלצות! תודה עריכה: כרגע עם נייד לנובו EDGE 15 שתם זמנו, יש לו מעבד I7-5200U , 6GB RAM וכונן SSD 256GB, כך שאשמח ללפטופ מתקדם ממנו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by captaincaveman,

הצרכים: זום מצגות ומסמכים גלישה קצת פוטושופ ולייטרום

6. שימושי המחשב הם בעיקר לאינטרנט, אופיס ו מעט עריכת קליפים ב-GOPRO ללא עריכה "כבדה". ברור לי לחלוטין שמדובר במפרט OVERKILL לצרכים הללו, אולם יתכן שבעוד שנתיים ארצה להוסיף כרטיס גראפי ולהתחיל לשחק וחוצמזה אני קונה מחשב בערך כל 6-8 שנים ולא רוצה שייתיישן לי מהר מדי. קיבלתי לפני שבועיים שלושה המלצה בפורום על מפרט לצרכיי אולם אז כל מעבדי ה-skylake i5 היו בתאוריה בלבד וגם לוחות האם הרלוונטיים להם. עכשיו כשהגיעו לחנויות אני רוצה לקנות וחשוב לי לקבל חוו"ד האם המפרט "עובד". אשמח קונקרטית להתייחסות להבדלים בין מעבדי ה-I5 SKYLAKE השונים (ההבדים היחידים שמצאתי, פרט למחיר, הוא בתדרים שלהם - לא ברור לי כמה זה משמעותי). בחרתי מארז קטן משיקולים אסתטיים בלבד - העדפה ולא חובה. אשמח …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש. GTA V, Saints Row IV וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם המלצה למסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, גג עד 4300אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יום יומית + סרטי FHD + משחקים חדשים שיצאו בקרוב, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIA BLO3 GUILD WARS 2, ELDER SCROLLS SKYRIM וכד' לא כל כך בקטע של SHOOTERים ו GTA שאלה בד"כ המשחקים עם הדרישות היותר כבדות למיטב ידיעתי. -מהי הרזולוציה ה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by IronKnife,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים מאוד מאוד קלים. * גודל המסך? שיהיה לפחות 15.6 * רזולוציית המסך? אני לא ממש מתמצא בתחום אבל עדיף שהרזולוציה תהיה גבוהה בשביל האיכות בסרטים... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 3 ק"ג נראה לי סביר אפשר לחרוג קצת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שלוש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ממש מתמצא בנושא אבל שיהיה חזק חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק אבל אני לא חושב שאני אשתמש ביותר מדי זכרון... * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שתהיה וינדוס * האם …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Amit Lavi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, גלישה, סרטים, עבודה עם חלונות מרובים במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - 14\15.6 - אם 15.6 אז לא כבד במיוחד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by n_aviv1,

תקציב :3000-3600 ש"ח ללא ציוד היקפי, ללא מסך למשתמש שאני חושב הוא אפילו לא יודע מה זה אוברקלוק (אלא אם אני הזכרתי את זה מתישהו) כך שאין צורך בתאימות לאוברקלוק מפתח תקווה, כנראה שהוא מתכנן לקנות מKSP אני לא בטוח אם הוא רוצה גם מערכת הפעלה (אני אבדוק) הרכבה הכרחית אני לא יודע אם יש לו התנגדות כלשהי לAMD (גם מבחינת כרטיס מסך וגם מבחינת מעבד) כי הוא לא ממש מתמצא... בעיקרון יש משחק אחד שאני יודע שהוא רוצה שהמחשב יריץ וזה heroes 5 ו6 (למרות שני מניח גם מפרט ב2000 ש"ח יריץ אותו...)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by thedarkknight,

מתלבט בין corei5 לcorei7 רוצה לקנות כרטיס מסך 1070gtx השאלה האם יהיה צוואר בקבוק אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס כמובן אשמח אם תמליצו דגם מסוים של מעבד

13. שלום חברים! 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג כבד ורב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- BF3 Crysis PES2012 GTAIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעריכת וידאו וסאונד. תוכנות : premiere after effects cubase

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני מבולבל למה רואים מפרטים עם זכרונות DDR3 1066MHZ אבל מעבד שתומך FSB 800MHZ בלבד, לדוגמא DELL STUDIO 14Z בעוד שבמקרים אחרים שמים מעבד P8600 שתומך 1066MHZ עם זיכרון DDR2 800MHz ?! (ראה DELL E6400). מנסיוני במחשבי PC , זה היה נחשב לחוסר תאימות או OVERKILL של אחד הרכיבים. אני מניח שלא מדובר כאן בטעות , הרי רכיבי מחשב נייד אמורים להיות מאוד תואמים אחד לשני. מה קורה פה?! מה אני מפספס?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, קיבלתי הצעת מחיר מחברה מסוימת על המפרט הבא: מעבד: INTEL Core I5-2500 3.3G 6M מאורר: Spire Storm 954 Socket 1156/1136 לוח אם: 6INTEL Cold Lake DH67CL 1333 מארז: ThermalTake Soprano RS 101 + Windows no PSU ספק כח: Spire RD-ATX-650WTB-PFC 20+4PIN זיכרון: 2X DDR3 2GB HYPERX 1600MHz CL9 KINGSTON דיסק קשיח: WD 1TB EARS 64M SATA כרטיס מסך: GALAXY GEFORCE GTX580 1G DDR5 256BIT DVI/MINI HDMI אשמח לחוות דעת מכם על המחשב. המחשב לצרכיי גיימינג כבד. על המחשב תותקן מערכת הפעלה windows 7 64bit רצוי לחסוך כמה שניתן אך לשמור על איכותו של המחשב תודה רבה! עידו

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש מרשת KSP רציתי להתייעץ לגבי המפרט שלו : מעבד אינטל ‏Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 1 מאוורר למעבד ‏Corsair Hydro H80i High Performance Liquid CPU Cooler‎ 1 לוחות אם למעבדי אינטל ‏MSI H97-GAMING 3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 1xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP‎ זכרונות ‏Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz‎ 1 כרטיסי מסך ‏MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ 1 דיסקים קשיחים ‏Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III ‎ 1 כונני SSD ‏Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III‎ 1 צורבי DVD ‏Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata‎ 1 ספקי כוח ‏Seasonic 750W Active PFC Modul…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nazgull,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחנות שניידר מחשבים: http://www.pc365.co.il/ רציתי לדעת מה דעתכם על החנות, האם כדי לקנות שם?( אטרקטיבי לי מבחינת תשלומים+קרדיט) איך היחס וכו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by adys,

הי מחפש מחשב קבוע - לא נייד, סופר מיני קטן, הכי קטן שאפשר תודה עדי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המחשב שאני רוצה לבנות לא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע ואני לא ישחק בו משחקי מחשב מתקדמים אני רוצה שיהיה בו בעיקר איכות מוזיקה ויכולות טובות לתמונות כלומר שיהיה נוח לראות תמונות באיכות גדולה ולעבור אלבומים במהירות התקציב הוא כמה שיותר זול ולא יותר מ2500-3000 כולל מסך ורמקולים לגבי המארז אני מחפש מארז עם יציאות ללפחות 2 USB , אודיו וכרטיסי MMS PRO DUO מקדימה ואם יש לו ידית מה טוב חשוב שיהיה צורב מהיר וחזק וכונן דיסקים טוב כדי שיהיה לי מקסימום איכות סאונד בדיסקים שאני רוצה לשמוע אם יש כונן DVD זול אז סבבה אבל אין טעם להשקיע בזה אם יש פה מישו שמבין ברמקולים אני צריך רמקולים עם גבוהיים טובים ונמוכים ברורים כי אני שומע בעיקר מוזיקה אירית שמאופיינת בגבוהים הממש גבוהים שלה ומוזיקה …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1- DELL VOSTRO 2520 2- ASUS X55C. לשניהם יש כמעט את אותו מפרט. חשובה לי העמידות. האסוס זול ב300 שח. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ngel,

1. כרטיס מסך. יש לי לפטופ עם כרטיס מסך של nvidia וכרטיס מסך מובנה של אינטל. בהגדרות בדרייבר של nvidia אני יכול לבחור תמיד להשתמש בכרטיס של nvidia, אבל כשאני משתמש במסך האלחוטי (widi) או דרך כבל hdmi אני מבין שבעצם הכרטיס המובנה עובד. יש דרך להבטיח פעולה של הכרטיס החזק בלבד? 2. מעבד. המעבד של אינטל בעל מהירות משתנה, ואני לא בוטח בהחלטות שלו, מאחר שאני לא משחק אלא מתכנת אבל רוצה שהכל ירוץ כמה שיותר מהר. יש אפשרות לקבוע לו מהירות גבוהה קבועה? כל מצבי החיסכון לא מעניינים אותי. 3. כונן קשיח. יש לי ssd, של סמסונג, גם עדכנתי לו frimware כי יצא עדכון. כשהמחשב עובד על סוללה אני רואה שמהירות העתקה יורדת, גם כאן יש החלטה של …

23. Started by Oranm,

מפרט: CM elite 120 - 264₪ Asus h87i plus - 640₪ Intel core i3 haswell 4130 - 569₪ Scythe Shuriken Rev. B - 115₪ שימושים: מחשב htpc סלוני לצורכי אינטרנט וסרטים והמלצה לssd תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד HP 5310M הבעייה היחידה שאין לו יציאת VGA (רק HDMI ) האם כדי להתחבר למקרן קיים כבל מ HDMI ל VGA

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אם יש סיבה ממש מוצדקת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מולטי טסקינג של תוכנות כבדות יחסית, עריכה גראפית ומשחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? LG W2486L LED 24" 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים