ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד עד 2000 ש"ח השימושים יהיו בעיקר אינטרנט אופיס ומשחקים ממש קלים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. אני מעוניין במחשב נייד חדש בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/544342-האם-כדאי-להחליף-לפטופ?p=4887213 המחשב אמור להרכש דרך האינטרנט, רצוי בחו"ל משום שהמחירים שם נמוכים משמעותית מאשר בארץ. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית קלה, משחקים קלים בלבד, סרטים באבחנת FHD (חשוב שירוצו חלק כי במחשב הנוכחי שלי הם מקרטעים ורק 720P רץ חלק), עריכה גרפית בפוטושופ, מאיה ופוסר, גלישה כבדה מאוד ברשת (בסביבות ה200 לשוניות פתוחות במקביל בפיירפוקס), מכונות וירטואליות כבדות (ווינדוס, שרתים, לינוקס). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך יכול ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח גם לקבל המלצות אחרות לנייד תקציבי 3000+- ש"ח לסטודנטית, להרצת אופיס, סרטים ואינטרנט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט HTPC לסרטי 1080P ולמשחקים,דיסק של טרה,שקט חשוב מאוד,מארז שוכב.(כמה שיותר קטן) ללא כרטיס טלוויזיה. מה עדיף אינטל או AMD? בHTPC אני רוצה מחשב שקט חזק עם דיסק קשיח גדול ויוכל להתמודד עם משחקים כבדים,ללא ציוד הקפי. יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower 959 ש"ח Antec Truepower Quattro 1000W 1,110 ש"ח ASUS Rampage Formula Intel® X48 Chipset LGA 775 1,475 ש"ח Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX 1,559 ש"ח Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink 295 ש"ח Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm 115 ש"ח G.Skill 4GB Kit DDR2 PC8500 1066MHZ 5-5-5-15 F2-8500CL5D-4GBPI 1,270 ש"ח X2 Sapphire ATI Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 2,450 ש"ח Dell 27 LCD 2709W Widescreen Flat Panel 3,590 ש"ח ASUS DVDRW DRW2014BL1T x20 Sata Retail 164 ש"ח Logitech® G9 Gaming Laser Mouse 399 ש"ח Logitech® G15 Gamin…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהצעות המובאות במחשבים המומלצים, מחשב ביתי עם מעבד I3 עולה כ - 2000 ש"ח. אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן שלי בלוח אם חדש שיתמוך במעבד i5. האם למפרט שאת תמונתו צירפתי צריך לשדרג רכיבים נוספים? האם השדוג כדאי ? המחשב משמש לפעולות ביתיות רגילות של גלישה, ישומי אופיס. לא מוריד תכנות, לא מעמיס משחקים על המחשב. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב נועד למשחקים לפוטושופ ו3DSMAX יש לי מסך 19 אינץ (lg 1970hr) וגם מארז COMPUCASE של HEC וזה המפרט שעליו אני חושב : לוח אם : 559¤ - לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L זיכרון : 465¤ - PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ כ.מסך : 1600¤ - MSI NX8800GTS 320MB OC ספק כח : 350¤ - LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח : 330¤ - 250GB 16MB SATA2 WD מעבד : 960¤ - E6750 סכ"ה: 4264¤
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר בסלון מחשב נייד לשם שמיעת מוסיקה במערכת סטריאו וצפייה בסרטים בטלוויזיה. (כרגע יש לי מחשב ישן בלי יציאה לטלוויזיה שמשמש רק למוסיקה). השאלה שלי היא מה הדרישות המינימליות (והמחיר בהתאם) למחשב כזה? - מן הסתם יציאת HMDI, שיקלוט טוב אינטרנט אלחוטי (לצפייה בוידאו מהאינטרנט), ושיהיה מספיק חזק (מעבד? זיכרון?) כדי לנגן סרטים כבדים (במחשב אחר שלי סרטים כבדים לא מצליחים לרוץ...) - אז מה מומלץ לקנות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה נייד לסטודנט לשימושי אופיס ואינטרנט עד 4,000 ש"ח. מסך מט ולא מבריק, עמיד למכות, מעבד עד כמה שניתן מהיר וחזק וכמה שיותר זיכרון. משקל, כמה שפחות. גודל מסך מועדף - בין 13 ל-15, עדיף כמה שיותר גדול. כונן כמה שיותר גדול. זהו. תודה. אשמח להעדפות והערות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני ביום ראשון קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות אני יביא חלק מהמפרט כי הלכתי לחנות איבורי לא זוכר בדיוק את המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value (לא בטוח של KINGSTON, אבל 2GB בכרטיס 1) דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II ספק לא יודע במדיוק אבל ספק של 420W כרטיס מסך GEFROCE 9500 1 GIGA (יש לי מסך 17 אינצ' שטוח אבל ההפרש הוא של 30-40 שקל בין 512 MB ל 1GIGA) מארז טוב של STONSILVER עולה בסביבות ה 255 שקל אני חושב יש גם צורב וכרטיס קול אבל הם לא חשובים לי כרגע על המ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Windows 8.1 Pro 64-bit 3.00GHz, Intel Premium CPU G3220 @ 2.0GB RAM Intel HD Graphics
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד במחיר של עד 2500 ש"ח (לא ניתן לחרוג ואף עדיף לחסוך). דרישות מהמחשב - שיהיה כמה שיותר קל (רצוי סביבות 1.5 ק"ג) וכפועל יוצא מכך גם גודל המסך צריך להיות עד 14" (אלא אם כן תראו לי שישש מחשבים קלים גדולים יותר). מעדיף הארד דיסק SSD. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, אינטרנט וצפייה בסרטים. מצאתי את הנייד הבא, בדיוק בתקציב: https://www.istudent.co.il/saleInner.php?saleId=8vn3YaUfD אשמח לדעות על המחשב או הצעות למחשבים אחרים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש משרדי וסרטים ובנוסף מסך איכותי בגודל של לפחות 24 ועדיף ביחס של 16:10 אני גם אעבוד עליו מידי פעם אז עדיף שיהיה שם איזה i5 לפחות וכמו כן חשוב שיהיה SSD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף כמה שפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומידי פעם תכנות בVisual Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוצ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO GTAV FAR CRY4 Titanfall battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6.…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קצת מיקס של חלקים ואני לא סגור על חלקם, לכן אשמח לעזרה על המלצות בנוגע לחומרה שמתאימה לחלקים שכבר יש ברשותי. יש לי - DDR5 5600mhz 40cl Kingston fury gen4 nvme wd sn850 X 2 כרטיס מסך 1660S או Ti משהו בסגנון. עד כאן מה שכבר ברשותי. מעבד אני אקנה 13700K או 13600K, אני רוצה לפסול את ה- i7 רק בגלל הקירורים המטורפים שצריך עבורו. מארז - נוטה לכיוון phanteks 400 או משהו בסגנון. ספק - חשבתי על Antec HCG 750W. קירור למעבד - ראיתי שבאמזון יש דגם שנקרא Thermalright Peerless Assassin 120 SE עם המלצות טובות והוא יחסית זול. השימוש הוא תכנות, מערכות וירטואליות, קימפול קוד ופה ושם קצת גיימינג. אני לא צופה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי לחבר מפרט ב3.5. זה יהיה מפרט לOC, למשחקים שיקנה מזיגזג [רק משם]. ויש בעיה, צריך לקצץ את המחיר ל3600. חשבתי על להוריד את הלוח לDS3 או להוריד את הקירור ל Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro זה יחסוך בערך 300 שקל שניהם. מה אתם אומרים? המפרט הוא כזה: תודה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בעצם בין 2 מערכות , באחת מהן המעבד חזק וכרטיס שכרגע נחשב לשוק הבינוני , לבין מערכת שבה הכרטיס מסך חזק והמעבד לשוק הבינוני. הדרישה היחידה שלי מהמערכת שתיהיה חזקה למשחקים זה הכל - mobile 2600 sp97 + enermax 92 + as5 ocz el platinum 3200 nf7 sl 9800 pro (The rest is the same) -going to overclock minimum to 2450mhz , max - 2600 Or AMD mobile 2600 volcano 12 geil value with heat spreaders nf7-sl X800 pro ( overclock to barton 3200) מה אתם אומרים? ועוד שאלה שלא כלכך קשורה לפורום.... האם לX800 פרו יש שיפור באיכות התמונה ביחס ל9800 פרו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לתעד משהו בעזרת 3 מצלמות רשת למשך חודשיים - שלושה שהן מקליטות קבוע. המצלמות יהיו http://ksp.co.il/?uin=14344 וההקלטה תהיה באיכות המקסימלית. לא אכפת לי לגבי הרבה דברים אחרים במחשב והסיבה היחידה שחשבתי על נייד זה למנוע כיבוי במקרה של הפסקת חשמל. איזה מחשב הכי זול יעשה את העבודה הזו כמו שצריך?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , בניתי את המפרט הזה : אני צריך קירור טוב וחזק ומארז שיתאים, ויהיה ממש טוב אני אישית חשבתי ללכת על ה Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led שעולה בערך 450 ש"ח אבל הוא רוצה לקנות את ה Antec Performance One P180 שעולה כמעט פי 2 השאלה היא אם הוא באמת יותר טוב? עד כמה ? כדאי להשקיע בו או שה GYGABYTE אמור להספיק? ואיזה קירור אתם ממליצים למפרט הזה ? לשני הרכיבים יחד התקציב הוא בערך 2000 ש"ח תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר ביקשתי בעבר עזרה לגבי סוג המעבד שאני צריך לעבודה עם חישובים כבדים. (במיוחד עזר לי MCFLY ) מאז אני יודע שאני מעוניין במעבד של AMD (אחרי קיבעון אינטל) אני מתכנן לקנות מחשב עוד חודשיים, ואני מבקש המלצות למפרט הכולל מעבד AMD 4000 , לוח אם (AGP מספיק טוב כי זה לא מחשב למשחקים) וזכרונות DDR (אני לא הולך לשעות אוברקלוק כל כך מהר ) מאד אשמח לעזרתם !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ללא היקפי לא מתוכנן OC ישמש כמרכז מדיה ניתן לחרוג אם שווה חנויות מועדפות: פוקס, סקיי,זיגזג
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי HWZ, אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ואשמח לשמוע את הצעתכם ועזרתכם. יצא לי לדפדף בקטגוריה של המחשבים המומלצים בתת נושא של התלת מימד והיו שמה מספר מחשבים שממש אהבתי, אך הבעיה המרכזית בכל הסיפור הזה היא בחירת המסך. עיינתי במספר אתרים שונים במטרה למצוא את המסך הטוב ביותר בתקציב המתאים אך לא הגעתי עם עצמי לשום פשרה. ופה אתם ניכנסים לתמונה :]. אז ככה התקציב שיש לי לתת כסטודנט עני שהצליח לסחוט את מיטב הלוואותיו הוא 8 עם חריגה מקסימלית ל8.5 השימוש המרכזי של המחשב יהיה לתוכנות תלת מימד ועריכה גרפית: AUTODESK MAYA , ZBRUSH ,ILLUSTRATOR ,PHOTOSHOP התדירות בשימוש התוכנות היא גבוהה במיוחד. הרזולוציה תיהיה רזולוציה מקסימלית ואני ישתדל למשוך ממנה כמה שיותר וגודל המסך …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים ברצוני לרכוש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ולעבודת צילום ויחצנות מחשב שיהיה טוב במחיר שפוי אין תקציב מסוים כרגע אבל משהו לא יקר מידי אני לא מעודכן כלכך כרגע בעולם הזה לגבי מחירים מה עדיף ומה לא אשמח מאוד שתעזרו לי למצוא את המחשב האידיאלי בשבילי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי 5000 שקל ואני צריך מפרט למשחקים. אני צריך מעבד,לוח אם,1024 זכרון,מארז +קירור. אני לא יודע מה עדיף AMD או INTEL ?? בכל מקרה הבנתי שעוד מעט יוצאים מעבדים חדשים לשניהם,השאלה שלי היא אם שווה לחכות למעבדים החדשים או שהמחיר יהיה בשמים,מתי וכמה יעלו המעבדים החדשים בארץ?? בתודה מראש...:-)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU: Intel P-4 2.0A Ghz 512KB Cache Motherboard: ELITEGROUP P4VXAD Memory: Kingston 256MB DDR PC-2100 Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I H.D.D: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 CDRW: Liteon 40x12x48 DVD: Microtek 16x48 TV-Tuner: ATI TV-Wonder Monitor: PROVIEW 19" Case: TSUNAMI VIRGO Mouse: Pine Optical Mouse
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-