ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לעבודה לעריכת מוסיקה ועריכת וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 אפשר טיפה רעש אבל לא יהיה לי רעש של גנרטור בתוך הסטודיו 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא אני מרכיב בעצמי הכל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר עבור תכנות ועריכה גרפית. הדרישות שלי מהמחשב הן: [list type=decimal] [*]תכנות: רוב התכנות יעשה ב - Ruby on Rails, Javascript, Java ועבודה עם כלים כמו Git כך שדרוש לי Unix. כמו כן אני ארצה לעבוד עם IDE כמו Rubymine ו - Eclipse שהם כבדים מבחינת ניצולת זיכרון. [*]עריכה גרפית: Photoshop ו - 3D Max Studio. אני מעוניין שהם ירוצו בצורה חלקה אבל כנראה שאני לא אעשה איתם דברים יותר מדי מטורפים. [*]סרטים: סרטים ב - 1080P צריכים לרוץ חלק. [*]משחקים: אני רוצה להיות מסוגל להריץ את המשחקים של היום (גם אם לא באיכות הכי גבוהה). פחות אכפת לי אם המשחקים שבעוד שנה לא ירוצו טוב על המחשב. [*]חום: הכי חשוב שלא יתחמם ויעשה לי downclocking בזמן ש…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הדגם הוא msi gt683dx http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7764 המחיר הוא 6400 האם החברה msi טובה? והאם האחריות היא בסדר או בעייתית? והאם משהו מכיר את הדגם ויודע עם יש לו בעיות?? או לגרסת הgt אני צריך את המחשב לגיימינג(כבד) לסרטים ולאינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בן כמה דגמים: 1) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10777 2) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10087 3) http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=360&category_id=18&manufacturer_id=39 4) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10869 5) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9955 6) http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=487&category_id=18&manufacturer_id=39 יש פה כמה דגמים שלדעתי הם די טובים, אשמח לקבל חוות דעת מכם, וכמובן לשמוע אם יש מחשב אחר שכדאי לי…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעיקרון עדיף עד 2000 אך נראה לי זה קצת מגביל אז אפשר עד 2500 בשביל מפרט שיתן תמורה הולמת תמחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לאמא בעיקר לעבודה משרדית (יוטוב,גלישה,אופיס...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5k למחשב + 1k למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב- Visual studio, שימוש תדיר ב- SQL server\Oracle database ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Skyrim, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוון לקנות מסך 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך המלצה למחשב נייד בעיקר בשביל משחקים ישנים כמו diablo 2,morrowind,warcraft 3 ובקיצור שיהיה מסוגל להריץ את רוב המשחקים עד שנת 2006 חלק.התקציב הוא 2000 שקל אולי הוא נמוך מדי אפילו בשביל מחשב כזה,אני לא באמת מבין במחשבים ניידים אבל אני מוכן לחרוג ב 300 שקל רק עם באמת מדובר בשיפור משמעותי ונחוץ.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אין חנות מועדפת ממנה אני מעוניין לקנות, אם אפשר גם המלצה לזה תעזור מאוד. התקציב הוא עד 4500 שקל, ניתן לחרוג עד 300 שקל גג. יד ראשונה בלבד, עם אחריות ל2-3 מינימום. אין חברת מחשבים מועדפת החלטיות, אך מעדיף DELL או HP שאיתם יש לי יותר ניסיון. מערכת הפעלה וינדוס 7 כמובן. לא משנה לי משקל המחשב, אך שגודלו יהיה נוח לעבודה, (15.6 בערך). צבע לא נראה לי משנה כל כך כי ניתן לשנות בחנות. זיכרון למחשב 4GB לפחות. המחשב יפעיל סרטים באיכות 1080P ומשחקים. דיסק קשיח לפחות 500GB. מטרת שימוש המחשב: (גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) המחשב יריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר אך גם פעולה ועוד. כמובן שלמחשב יהיה בלוטופ WIFI ועוד. יש צורך ביציאת HDMI
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6 תנצלו חופשי. מעבר טיפה רגישות, אבל אפשר P: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל 7,000 לא ניתן (500 עם שכנוע טוב). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה ייצא בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשו…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם התקציב שניתן מוגזם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP , adobe Lightroom וכו', שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל אני לא בטוח מה עדיף מעבד Core i7 3770S או מעבד Core i5 3570K. אפילו שיש בין השתיים הבדל של350 ש"ח אני רוצה שהיה לי מחשב לכמה שיותר שנים. אז רציתי לבדוק מה אתם אומרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הלך לי אחד מה HDD במחשב (יש 3) ודווקא זה עם מערכת ההפעלה התוכנות והמיילים המחשב קצת ישן (Q6600 + arctic 7 pro + GA-P35-DS3L + 4GB OCZ 800Mhz + GT9600) וחשבתי בהתחלה להחליף רק את ה HDD אבל אולי כדאי כבר לשדרג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גראפי ופיתוח לווב ומובייל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לסטודיו ובעיקר פוטושופ, אילוסטרטור, PHP וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לעיתים רחוקות…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3 Far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה אבל גם שהיה טוב ויחזיק הרבה שנים טובות, המחשב לא נועד למשחקים בעלי גרפיקה בגלל זה זה הכי פחות חשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה הזכרון והמעבד וכמובן גודל המסך שהוא 15.6 אינץ כדי שהיה נוח לעבוד. התקציב הוא עד 3000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מ 200 ש"ח ... אשמח להצעות.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב על מנת לשחק BF3, יש לי כרגע: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHZ 3.0GHZ זכרון 2 GB כרטיס מסך ATI 4670HD 512mb 128bit ** הנה תמונה של המחשב עם התוכנה AIDA64 http://www.siz.co.il/my/862827750854.JPG *** אני יודע שהמחשב הזה לא מספיק חזק.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואולי עוד זכרון אם צריך. השאלה שלי היא: האם הכרטיס מסך GTX560 TI יכנס למחשב שברשותי כרגע? ואיך זה ישפיע על המשחק BF3, והאם להוסיף עוד 2GB זכרון יעזור.. אני כרגע לא מעוניין לשדרג את כל המחשב, רק את הכרטיס מסך, ואם צריך את הזכרון.. ואז בעתיד אני יקנה מחשב חזק ללא כרטיס מסך, וישים בו את ה GTX560TI שאני יקנה עכשיו (במידה וזה יתאים למחשב הנוכחי) (דרך אגב אני ל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב לאחי: התעניינתי במפרט שאייבורי מציעים ונראה לי שהוא די מתאים לו, רציתי לקבל קודם את דעתכם עליו. הוא לא שווה ביחס למחיר שהם מציעים? אמנם הוא לא כולל ציוד היקפי וכרטיס רשת אלחוטית שביקשתי בהעדפות, אבל הוא עולה 1500 שח, ואת השאר אפשר להוסיף לבד וזה עדיין לא יחרוג מהתקציב. וקחו בחשבון שאשדרג במפרט שלהם את כרטיס המסך ל520GT 1GB. זה המפרט של אייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020 בכל מקרה אלו הן ההעדפות שלו למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה באמת יהיה משמעותי, אז תוספת של 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …
-
- 44 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג סביר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA 2K PES 2012 COD... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אולי אקנה 22 -לאילו הגדרות…
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי וכן לעריכות סאונד (לא הקלטות) על תוכנת פרוטולס עם קבצי וידאו וגם קצת לעבודות על Vegas. התקציב הוא עד 4500 ש"ח ועדיף שהמעבד יהיה i7. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קיבלתי המלצה מחבר שלי על 2 מפרטים ואני צריך חוות דעת . התקציב הוא 5.5K והמחשב מיועד למשחקים כבדים והוא צריך מערכת הפעלה ומתוכנן אוברקלוק בעוד שנה שנתיים. המחיר של כל חומרה רשום מימין [table][tr] [td] 165מארז[/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td] Thermaltake V3 [/td][/tr] [tr] [td] 355ספקכוח [/td] [td] Hec Win+ Power 600W [/td] [/tr] [tr] [td] 1170מעבד [/td] [td] Intel i5 3550 Box [/td] [/tr] [tr] [td] 790לוחאם [/td] [td] Gigabyte Z77X D3H [/td] [/tr] [tr] [td] 330זיכרוןפנימי [/td] [td] Corsair DDR3 CML8GX3M2A1600C9B [/td] [/tr] [tr] [td] 130כונןאופטי [/td] [td] צורב LG SATA DVD מהירו…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/hpxqgz3r אני אשמח לקצץ טיפה ולהגיע ל2600 אם אפשרי מבלי להוריד בביצועים כמו כן האם ההספק של הספק נמוך מדי? והאם כדאי לי להתפשר וללכת על AMD... ובמה שונה המעבד החדש הIvy brige והאם כדאי לשדרג אליו? בתודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו מתנה מחשב נייד חדש ואני רוצה לעשות מחיצות מחדש כלומר יש במחשב נייד דיסק קשיח 500GB ואני רוצה כש-50 גיגה יהיה בכונן C ושני בכונן D כל שאר נפח. מאיפה אני עושה מהתקנה של ווינדוס 7 או צריך תוכנה מיוחדת לעשות מחיצות מחדש? שמישהו יביא לי מדריך הכי קל לעשות מחיצות ולא לסבך אותו.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודה משרדית, משחקים(בסדר הזה...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual Studio, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 (זה קצת ברור לא?) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב חדש, שימושים משרדיים. עד 2500 ש"ח, מוכן להתגמש עד 3000 אבל רצוי שלא. רצוי שיהיה שקט.לא מתכנן לבצע אובר קלוק בנוסף, האם מומלץ להשתמש במחשב כזה בהארד דיסק SSD או שזה לא מצדיק את התמורה בשימושים האלו? ואם יש לי win xp home ו office 2007 שמותקנים היום על המחשב. האם אני יכול להתקין אותם על המחשב החדש (ולהפסיק כמובן את השימוש במחשב הישן) או שאני חייב לקנות תוכנות חדשות (מבחינת הרישון). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה של 3700 במזומן למחשב הנ"ל. רציתי לקבל חוות דעת לגבי המחיר, והאם יש למשהו אזושהיא הסתייגות מאחד הרכיבים. התקרה היא עד עוד +/- 200 שקל שאפשר לגרד במידת הצורך.. תודה, טמיר עריכה: . מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, מארז בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא, ואם כן קל 7. ה…
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים ואשמח לעזרה. אני מתכנת ולכן השימוש העיקרי מלבד אינטרנט \ אופיס \ כד' יהיה גם Visual Studio \ NetBeans, אשר ידועות בצריכת המשאבים היחסית רבה שלהן. בנוסף, אומנם זה מחשב ללימודים אך זה מאוד שימושי אם גם אוכל לראות בו סרטים ב-HD, אך השימוש העיקרי יהיה ללימודים. אין לי צורך שיתאים למשחקים וכד'. קראתי מספר מאמרים בנושא, ואני כן רוצה מעבד i5 אשר יחזיק מעמד וביצועים לכמה שנים טובות (ולא מעבד חלש יותר). כמו כן אם אפשר כמובן שיהיה קל כמה שניתן \ חיי סוללה ארוכים \ גודל מסך 15 או 14. גודל דיסק מינימאלי של 320GB, רצוי צורב DVD (אך לא חובה), מערכת הפעלה לא חובה ואני מעוניין לקנות בארץ (אם יש המלצה על חברה, אשמח). אני יודע שגם Lenovo וגם Dell …
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-