עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה אבל גם שהיה טוב ויחזיק הרבה שנים טובות, המחשב לא נועד למשחקים בעלי גרפיקה בגלל זה זה הכי פחות חשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה הזכרון והמעבד וכמובן גודל המסך שהוא 15.6 אינץ כדי שהיה נוח לעבוד. התקציב הוא עד 3000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מ 200 ש"ח ... אשמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב על מנת לשחק BF3, יש לי כרגע: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHZ 3.0GHZ זכרון 2 GB כרטיס מסך ATI 4670HD 512mb 128bit ** הנה תמונה של המחשב עם התוכנה AIDA64 http://www.siz.co.il/my/862827750854.JPG *** אני יודע שהמחשב הזה לא מספיק חזק.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואולי עוד זכרון אם צריך. השאלה שלי היא: האם הכרטיס מסך GTX560 TI יכנס למחשב שברשותי כרגע? ואיך זה ישפיע על המשחק BF3, והאם להוסיף עוד 2GB זכרון יעזור.. אני כרגע לא מעוניין לשדרג את כל המחשב, רק את הכרטיס מסך, ואם צריך את הזכרון.. ואז בעתיד אני יקנה מחשב חזק ללא כרטיס מסך, וישים בו את ה GTX560TI שאני יקנה עכשיו (במידה וזה יתאים למחשב הנוכחי) (דרך אגב אני ל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מדובר במחשב לאחי: התעניינתי במפרט שאייבורי מציעים ונראה לי שהוא די מתאים לו, רציתי לקבל קודם את דעתכם עליו. הוא לא שווה ביחס למחיר שהם מציעים? אמנם הוא לא כולל ציוד היקפי וכרטיס רשת אלחוטית שביקשתי בהעדפות, אבל הוא עולה 1500 שח, ואת השאר אפשר להוסיף לבד וזה עדיין לא יחרוג מהתקציב. וקחו בחשבון שאשדרג במפרט שלהם את כרטיס המסך ל520GT 1GB. זה המפרט של אייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020 בכל מקרה אלו הן ההעדפות שלו למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה באמת יהיה משמעותי, אז תוספת של 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, …

• 44 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שאם אפשר אז לחסוך יהיה מצוין אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקטנה 100-150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג סביר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA 2K PES 2012 COD... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אולי אקנה 22 -לאילו הגדרות…

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  5. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי וכן לעריכות סאונד (לא הקלטות) על תוכנת פרוטולס עם קבצי וידאו וגם קצת לעבודות על Vegas. התקציב הוא עד 4500 ש"ח ועדיף שהמעבד יהיה i7. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  6. קיבלתי המלצה מחבר שלי על 2 מפרטים ואני צריך חוות דעת . התקציב הוא 5.5K והמחשב מיועד למשחקים כבדים והוא צריך מערכת הפעלה ומתוכנן אוברקלוק בעוד שנה שנתיים. המחיר של כל חומרה רשום מימין [table][tr] [td] 165מארז[/t][/t][/t][/t][/t][/t] [table][tr][td] Thermaltake V3 [/td][/tr] [tr] [td] 355ספקכוח [/td] [td] Hec Win+ Power 600W [/td] [/tr] [tr] [td] 1170מעבד [/td] [td] Intel i5 3550 Box [/td] [/tr] [tr] [td] 790לוחאם [/td] [td] Gigabyte Z77X D3H [/td] [/tr] [tr] [td] 330זיכרוןפנימי [/td] [td] Corsair DDR3 CML8GX3M2A1600C9B [/td] [/tr] [tr] [td] 130כונןאופטי [/td] [td] צורב LG SATA DVD מהירו…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by xxxtsxxx,

http://www.tms.co.il/preview/spec/hpxqgz3r אני אשמח לקצץ טיפה ולהגיע ל2600 אם אפשרי מבלי להוריד בביצועים כמו כן האם ההספק של הספק נמוך מדי? והאם כדאי לי להתפשר וללכת על AMD... ובמה שונה המעבד החדש הIvy brige והאם כדאי לשדרג אליו? בתודה מראש..

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  8. קיבלתי ממישהו מתנה מחשב נייד חדש ואני רוצה לעשות מחיצות מחדש כלומר יש במחשב נייד דיסק קשיח 500GB ואני רוצה כש-50 גיגה יהיה בכונן C ושני בכונן D כל שאר נפח. מאיפה אני עושה מהתקנה של ווינדוס 7 או צריך תוכנה מיוחדת לעשות מחיצות מחדש? שמישהו יביא לי מדריך הכי קל לעשות מחיצות ולא לסבך אותו.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודה משרדית, משחקים(בסדר הזה...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual Studio, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 (זה קצת ברור לא?) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by shayh,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב חדש, שימושים משרדיים. עד 2500 ש"ח, מוכן להתגמש עד 3000 אבל רצוי שלא. רצוי שיהיה שקט.לא מתכנן לבצע אובר קלוק בנוסף, האם מומלץ להשתמש במחשב כזה בהארד דיסק SSD או שזה לא מצדיק את התמורה בשימושים האלו? ואם יש לי win xp home ו office 2007 שמותקנים היום על המחשב. האם אני יכול להתקין אותם על המחשב החדש (ולהפסיק כמובן את השימוש במחשב הישן) או שאני חייב לקנות תוכנות חדשות (מבחינת הרישון). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by elazari,

קיבלתי הצעה של 3700 במזומן למחשב הנ"ל. רציתי לקבל חוות דעת לגבי המחיר, והאם יש למשהו אזושהיא הסתייגות מאחד הרכיבים. התקרה היא עד עוד +/- 200 שקל שאפשר לגרד במידת הצורך.. תודה, טמיר עריכה: . מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, מארז בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא, ואם כן קל 7. ה…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים ואשמח לעזרה. אני מתכנת ולכן השימוש העיקרי מלבד אינטרנט \ אופיס \ כד' יהיה גם Visual Studio \ NetBeans, אשר ידועות בצריכת המשאבים היחסית רבה שלהן. בנוסף, אומנם זה מחשב ללימודים אך זה מאוד שימושי אם גם אוכל לראות בו סרטים ב-HD, אך השימוש העיקרי יהיה ללימודים. אין לי צורך שיתאים למשחקים וכד'. קראתי מספר מאמרים בנושא, ואני כן רוצה מעבד i5 אשר יחזיק מעמד וביצועים לכמה שנים טובות (ולא מעבד חלש יותר). כמו כן אם אפשר כמובן שיהיה קל כמה שניתן \ חיי סוללה ארוכים \ גודל מסך 15 או 14. גודל דיסק מינימאלי של 320GB, רצוי צורב DVD (אך לא חובה), מערכת הפעלה לא חובה ואני מעוניין לקנות בארץ (אם יש המלצה על חברה, אשמח). אני יודע שגם Lenovo וגם Dell …

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת מהכל, משחקים פה ושם בעיקר Diablo 3 ן WOW עבודה מזדמנת ב Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה מסך 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני + 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  14. נראה לי שהכותרת די ממצה... המחשב כמובן לא ישמש *רק* לדיאבלו, אלא גם למשחקים רבים וטובים אחרים, כמו גם סרטים לימודים ועוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"חים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיוצא אני מרוצה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? להציל את טריסטראם. שוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני מסרב לענות על השאלה הזאת שוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  15. לפני יומיים חבר שלי המליץ על המפרט הזה הוא מיועד לגיימינג כבד צריך מערכת הפעלה ולא צריך ציוד היקפי ובעוד שנה מתוכנן אוברקלוק. יש לי העדפה לקנות באייבורי (שם קניתי את המחשב הקודם שלי) המחיר רשום בצד ימין סה"כ 5395 ש"ח 165 מארז Thermaltake V3 [table][tr] [td] 355ספק כוח [/td] [td] Hec Win+ Power 600W [/td] [/tr] [tr] [td] 1170מעבד [/td] [td] Intel i5 3550 Box [/td] [/tr] [tr] [td] 790לוח אם [/td] [td] Gigabyte Z77X D3H [/td] [/tr] [tr] [td] 330זיכרון [/td] [td] Corsair DDR3 CML8GX3M2A1600C9B [/td] [/tr] [tr] [td] 130כונן אופטי [/td] [td] צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימאלית X24 [/td] [/tr] [tr] [td] 1440כרטיס מסך [/td] [td] …

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by xxxtsxxx,

http://www.tms.co.il/preview/spec/3cp9taus האם קיימים עוד שיפורים ושידרוגים קטנים בכמה עשרות שקלים שאפשר לבצע?

17. Started by yakir4u,

. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המקס' שאפשר במסך שיכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by erashel,

. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך קצת, תכננתי באיזור ה3 ואחרוג עד 3.5 במקרה הכי גבוה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MP3,GTA V - הכי כבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  19. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לא למטרות מיוחדת של גיימינג וכאלה אלא מחשב רגיל בייתי שישמש לאינטרנט סרטים ודברים ברמה הזאת. תהיתי איזה מבין ה2 עדיף לי samsungP480 או lenovo thinkpad edge 15? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שבת שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש שיבוסס על הGTX460 ב-400 שקל... הבנתי שזה מציאה לכרטיס הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיובי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (אם באמת ה-300 שקל ישנו משמעותית את המפרט) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (אני בצבא,כך שאני אשחק בו בסופ"שים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב בעיקר משחקי ספורט ויריות בגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (מסך 19 של סמסונג, הוא יחובר לפעמים גם ל32 אינץ למטרת …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by noam31,

המחשב מיועד לגלישה ו OFFICE ומעט משחקים קלים מאוד. נראה על פניו עסקה מצויינת עם התמיכה של DELL . מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-bn2450m.htm אם יש מחשבים אחרים באותה רמת מחיר עם יתרונות ברורים אשמח לשמוע.. תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by Kirma,

MSI TwinFrozr III 6950 OC/PE 2G גירסאת ה OVERCLOCKED POWER EDITION מעבר לזה לא בוצע OC נוסף כרטיס בן שנה נקנה מ NewEgg (איך אני בודק אם האחריות ל3 שנים ?) לכרטיס יש DUAL-BIOS אבל הוא לא מפתח ל 6970 .. הערכת מחיר ?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  23. Started by chelsky26,

ערב טוב, קניתי לאחרונה נייד ורציתי לשאול אם אני משאיר את הנייד כמעט תמיד בהטענה האם זה פוגע בסוללה ובאורך החיים שלה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  24. Started by galstarik,

1. מה התקציב המקסימאלי?3650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים הכי כבדים שיצאו,adobe after effect,3d max ועוד תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 3,crysis 2 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 גודל מסך 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות+ 3. האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by Snufkin,

הנה מה שהציעו לי... מה הייתם מחליפים/משנים/מוסיפים? 1 Intel Core i5 2300 מעבד 1 Intel H61 DDR3 PCI-X אם לוח 2 2048MB DDR3 1333Mhz פנימי זיכרון 1 500G SATA2 7200RPM קשיח כונן 1 DVDRW LG אופטי כונן מארז מפואר ATX עם חיבורי USB קדמיים 1 1 Intel 1155 i3/i5/i7 SandyBrigde למעבד מאורר המחיר יצא 2,290 שזה 2,656 אחרי מע"מ במידה ואתם ממליצים על שינוי, אשמח לדעת, גם מה הסיבה לשינוי

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים