עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by matan3636,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תנסו לחסוך אבל אם אי אפשר תנצלו את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 150 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wheelman - left 4 dead 2 - dead rising 2 - test drive unlimited - cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכל…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב. מחפש מפרט עד 2000 שקל לעבודה באינטרנט , מסמכים וקצת ממש משחקים. אם אפשר מפרט בKSP אז יותר טוב. הכי חשוב שיהיה שקט. בלי מסך המחשב יקנה מ KSP תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש וזקוק לעזרתכם בהמלצות בדגמי מחשב שיענה לדרישותי (יש לציין שאינני מבין יתר על המידה בנושא ולכן חשובה לי דעתכם הכנה). * המחשב הוא למטרות עבודה משרדית (סטודנטיאלית), משחקים קלים וצפייה בסרטים. * גודל המסך: 14-15.6. (עדיפות למסף מט). * רזולוציית מסך: 1080-1920 FHD. * אמצעי קלט: יש בי צד שמעוניין במסך מגע, אך כאן מעוניין בדעתכם ובהמלצותיכם בנושא. * משקל: כמה שיותר קל. * זמן סוללה: הכי ארוך שאפשר. חשוב לי מאוד!! * יציאות מיוחדות: HDMI ו-VGA (לא קריטי). * Bluetooth: לא יזיק. * כונן קשיח: SSD. * כונן אופטי: CD/DVD כולל צורב. * התקציב כולל רשיון למערכת הפעלה. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה לכל העוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בקשה קצת חריגה, אבל אשמח לעזרה - פירוט למטה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 70K. ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון של אלגוריתמי Deep Learning. צריך לתמוך במספר אימונים במקביל. פירוט למטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

5. Started by tzahi20,

צרפתי מפרט למחשב שאני רוצה להזמין, מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אוקי יש לי שאלה קטנה ואני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של עד 5,500 ש"י ולא שקל יותר. השאלה שלי היא איך לחלק את התקציב. האפשרות הראשונה: להוריד 1200 שקל מהתקציב לשם קניית מסך 22 אינץ' ובמה שנישאר לקנות מחשב (זה 4300 למחשב ולכן אפשר לעשות איזה i5 עם 5770 אני חושב...) האפשרות השניה: להוריד 500 שקל ולהישאר עם 5000 שקל רק בישביל מחשב וכי יש לי כבר מסך 19 אינץ'. (גם באופציה הראשונה יהיה שימוש למסך זה אז אי תפקוד מסך זה לא מהווה בעיה). ההתלבטות שלי היא שאני רוצה לקחת את ה 5850 מפני ששמעתי עליו ביקורות מצויינות וגם הוא באמת כזה אני משער, ואני לא יכול להכניס אותו בתקציב של האפשרות הראשונה. (השקט והמעבד חשובים לי לא פחות). לכן השאלה שלי היא מה אתם הייתם לוקחים? האם מסך 22 אינץ' נותן…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תכני HD בתוכנות פרימייר וAVID, עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר, AVID, פוטושופ-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים אססין קריד 4, באטמן ארקהאם אוריג'ינס, באטלפילד 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ' של MAG hd ready. לא יכול…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לפורום היקר ותודה מראש. אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בבן גוריון ואני תוהה איזה מחשב נייד אני אצטרך ללימודים שם. ראיתי את התוכניה אבל אשמח ממי שלמד הנדסת תוכנה לסייע לי. איפה כדאי להשקיע יותר? אני רוצה נייד שייתן לי שקט לתקופת הלימודים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. אפשר חריגה עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיהיה טוב ללימודי הנדסת תוכנה. גיימינג קז'ואל בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yan,

אני מחפש מחשב נייד חזק בשביל להפעיל בו תוכנות כמו פוטושופ וכו' במחיר של עד 6 אלף אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל..

10. בניתי לדוד שלי מפרט מאוד כבד וחזק לגיימינג ואוברקלוק כבדים מאוד.. אשמח לשמוע את דעתכם, מה שבעצם הכי חשוב במפרט זה הקירור השקט והביצועים בלי לחסוף בכסף יותר מדי.. אלה רק איפה שבאמת ניתן. השאיפה להגיע ל5.0GHZומעלה במעבד. _________________________ מעבד Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray - ₪1292 לוח אם MSI Big Bang-Marshal B3 P67 CHIPSET - ₪2215 זכרונות G.skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 F3-12800CL7D-8GBXH - ₪787 כונן קשיח Westren Digital 2TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD2002FAEX - ₪771 כרטיס גרפי Gigabyte GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - ₪1127 מארז ללא ספק CoolerMaster ATCS 840 Black - ₪1323 ספק כח Antec TruePower Quattro TPQ 1200W 80Pl…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, קודם כל אני אציין שבעבר ביקשתי הצעת מחשב, אך התמקדתי ברכישה מחנות שבזכותכם הבנתי שאינה מתאימה (שוב תודה לכל המעורבים בשכנועים ). דחיתי את רכישת המחשב מסיבות שונות, אך כרגע שוב התעורר הצורך ורציתי מפרט מעודכן והפעם כולל מסך מחנות שאתם ממליצים (רצוי כזאת שנותנת שירות באיזור קריות-חיפה). התקציב הינו בערך 3500 מינוס-פלוס עם מסך. רמקולים לא בהכרח חשובים היות ואני מתכנן לחבר את המחשב למערכת סטריאו ישנה שיש לי (עד עכשיו עבד טוב), ואני אשקול לרכוש מגבר/רמקולים רק אם לא יחרוג (יותר מדי) מהתקציב. המחשב נועד בעיקרו לראיית סרטי HD באיכות גבוהה אך גם לעבודה/לימודים (תוכנות אופיס) ומעט MATLAB. אני לא גיימר - רוב המשחקים שאני משחק, אם בכלל - בד"כ כמה דורות אחורה אבל הייתי רוצה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם וחג שמח. אני מתכוון לקנות מחשב לשימוש משרדי ומדי פעם עריכת סרטים ותמונות. בגדול המחשב יכיל: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe רציתי עזרה בנושאים הבאים: 1. לגבי מארז וספק - כמה מאווררים אני צריך? כמה הספק? האם כדאי לקנות באנדל? למשל 6A19 + 400TRT של COMPUCASE/HEC - האם הספק מספיק חזק? האם יש לו מספיק איוורור? מצד אחד הספק אמור להיות חזק לפי המאמרים פה והוא גם עולה בערך 300 ש"ח, אבל המארז לבד עולה בערך 250 ש"ח... משהו לא מסתדר לי... 2. לגבי מסך - אני מחפש 19 אינץ LCD. מה יש עד 1500 ש"ח שיתאים לצרכים שלי? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DeepBlue,

שלום כולם! אני חדש פה, אני גם לא מבין משהו במחשבים... :-\ בכל מקרה, אז זה המפרט שלי (על פי Sandra SiS): Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 1.90GHz Mainboard: Intel Corporation D850GB Monitor/Panel : FLATRON 774FT Adapter : NVIDIA GeForce2 MX 100/200 Removable Drive : Floppy disk drive Hard Disk : MAXTOR 6L060J3 CD-ROM/DVD : HL-DT-ST CD-RW GCE-8240B CD-ROM/DVD : LG DVD-ROM DRD8160B) Multimedia : Creative SBLive! Gameport Printers : HP DeskJet 880C עכשיו, אני רוצה שזה יהיה מחשב למשחקים, אז אני צריך: מעבד,זיכרון,כרטיס מסך - שלושת אלה בעדיפות ראשונה. מארז,לוח אם מתאים לכל, ומערכת קירור - עדיפות שניה. נ.ב האם לוח האם שלי מספיק טוב להחזיק רכיבים חדשים בלי לפגוע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by toltol,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות שיש לי בין 4 מחשבים LG -1דגם - R510-K.AP18E קישור http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=18 67 2 DELL דגם - Studio 1535 IN-RD09-2357 קישור http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=20 19 HP -3דגם - Pavilion dv5-1060ej קישור http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=19 57 4 Acer</SPAN> דגם ASPIRE AS5930G-733G25M קישור http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3896 (זה עם המעבד- P7350אשמח עם גם מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות כמו - http://www.notebookcheck.net/Review-...k.11910.0.html) השימוש בעיקר ללימודי עיצוב , ולגרפיקה (בלי קשר ללמודים)כמובן גם לאינטרנט ,הורדות, משחקים ועוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jeger01,

שלום חבר׳ה אני קונה עוד שבוע אולטרה בוק , ועכשין שיצאו כאלה עם haswell וזמן סוללה ארוך , בכלל זמן טוב. אבל אני צריך ייעוץ: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (מדי פעם Battlefield 3,starcraft 2), צפיה בסרטים בFHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? FHD יהיה נחמד * משקל רצוי: קל כמה שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?6 שעות מינימום) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא, אבל שיהיה לי חיבורים של היום...) * Bluetooth מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128gb יספיקו, יותר יהיה מעולה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אני מאמין שזה כבר כל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by solidus,

אני כרגע בהתלבטויות באשר לאיזה לפטופ לקנות ויש כמה דברים שמעניינים אותי ב-x220: 1) כמה נוח להקליד עליו? ואני לא מתכוון מבחינת נוחות המקלדת אני מתכוון מבחינת איך שהידיים נחות בזמן ההקלדה. בגלל שהלפטופ הזה מאוד קטן ראיתי שכשאנשים מקלידים עליו הידיים שלהם לא נחות לגמרי על הפלסטיק של המחשב. אם למישהו מכם יצא להקליד על המחשב הזה אשמח לשמוע דעות. 2) עד כמה המסך הקטן מציק? אני בחיים לא עבדתי עם משהו יותר קטן מ14 אינץ' על ניידים אז אשמח לדעת עד כמה זה מציק שהמסך כזה קטן, במיוחד ממתכנתים או אנשים שעובדים הרבה עם טקסט.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הייתי היום ב IVORY וב KSP והם בנו לי את המפרטים הבאים: KSP: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Value 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III…

18. שלום וברכה, תקציבי הוא בערך 600 שקל (אני אוכל לחסוך עוד כשלוש מאות שקלים במשך החודש הזה). המפרט הקיים E6300, 2GB, GA-965P-S3 זכירון, עם זיכרון 320 8800GTS שאלתי היא האם כדאי לשדרג מעבד+זיכרון אוכרטיס מסך?אני מכוון בעיקר לגיימינג. ARMA II רץ אצלי נוראי והחבר'ה רוצים להריץ משחקים ברשת. אני צריך מפרט לבערך עוד כשנה, עד שלא יהיה אכפת לי/אקנה ריג חדש. על מעבד אני מכוון לE7500 ולהוסיף עוד סטיק של 2GB זיכרון או לשדרג לכרטיס מסך, איני יודע איזה עדיין (אני לא מעודכן בלשון המעטה - אולי GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 ). תודה למפרע, יהודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב עד 3500 לתכנות, קצת משחקים וכו'. ללא מסך. עם צורב ו-DVD, כרטיס מסף לא חייב להיות תותך - כמו שאמרתי משחקים לא כבדים. אני מעדיפה מפרט עם מעבד INTEL למרות ששמתי לב להעדפה שלכם לAMD .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב נייד 17 אינצ' (אני אוהב מסך גדול ולא אכפת לי מהמשקל) שיעשה שימושים רגילים: אינטרנט, סרטים, אופיס וכד', לא מעבר לזה. אכפת לי רק מהדברים החשובים - מהירות, מסך טוב, מקלדת וטאצ'פד מעולה, אמינות, שלא-יעשה-בעיות. לא אכפת לי מכל השטיקים של אם מאלומיניום או מפלסטיק, כמה בדיוק זכרון פנימי, אם איי5 או איי7 וכדומה. עד היום היה לי דל הרבה שנים שהיה מעולה ומצויין, כמעט 0 תלונות, אבל הבנתי שעכשיו הדלים פחות טובים. אז בשורה התחתונה - לשימוש רגיל, 17 אינצ', עם 0 אכפתיות לשטיקים, בסכום בין 2 ל-4 אלף שקל - מה הכי טוב שיכול לקנות? דרך אגב, אהיה עוד מספר שבועות בארצות הברית ובקנדה, ואוכל גם לקנות שם אם אקבל הצעות טובות. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני פשוט לא מאמין, קיבלתי חום שראיתי את המחירים האילו פשוט גנבה מאנשים שלא מבינים ! הייתי חייב לפרסם את זה פה, כדי שתגידו לכל מי שרוצה לקנות מחשב לא התקרב לשם. אני יתחיל בדוגמאות הקלות לחזקות! הדוגמה הראשונה: .זכרון 512 ddr400 שאלוהים יודע איזו חברה 690 שקל. כמעט 700 שקל וזה עוד כלום http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp שניה:. מעבד ATHLON XP 2600+ נחשו בכמה? לא פחות מ 1040 שקל כאשר שבKSP או PCH המחיר עומד על 580-600 שקל גג http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp שלישית.עכשיו לדבר שהכי גרם לי למות GF4 TI 4600 לא פחות מ- 2400 שקל!!!!!!!!! כיאילו WTF ????????? מההה על מהההה אני יכול לקנות 9800xt עם זה? מהההה מזל שאין להם משהו יותר מתקדם…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לקנות חלקים ולהרכיב לבד.. שכוללים לוח אם, מעבד ,זיכרונות וכרטיס מסך. יש לי ספק כוח של אנרמקס 485 וואט ומארז של Thermaltake Soprano וגם ארבעה הרדיסקים. המחשב ישמש אותי למשחקים בגרפיקה מקסימלית ולסרטים HDTV. הסכום המקסימלי הוא 4500 שקל, ללא ציוד הקפי וללא אוברקלוק. זה מה שחשבתי עליו עד עכשיו... ¤1,380 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤458 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤502 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤1,512 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤116 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 6 :פריטים ¤ 3,969 סכום כולל מע``מ המפרט מסקי-פיסי - http://skypc.co.il אם מישהו בבקשה יוכל לתת לי עצות לשיפורים אני מאוד ישמח.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by raz002,

היי, אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך ASUS 9400GT Silent 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Enermax PHOENIX NEO ECA-3162 Black(No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות n…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכניים HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, COD-OB, AC1-3, Fifa11.. and more.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by urielr92,

בוקר טוב יש לי מחשב נייח בן כ-5 שנים שלא היה כל כך בשימוש עד כה מאחר ואני עם לפטופ חזק שעונה לי על כל הצרכים. לאחרונה חשבתי לשדרג את הנייח על מנת שישמש כמחשב לסטרימינג לטלוויזיה ולאינטרנט וכו' (אולי גם משחקים לא כבדים וממש בקטנה). השאלה שלי היא כזאת - המפרט שלו הוא i3-540 (קלרקדייל), 2 גיגה ראם, לוח של ג'יגהבייט GA-h55m-ud2h, והרדיסק רגיל 500 ג'יגה. האם שווה לשדרג אותו בשביל השימושים שציינתי למעלה ע"י הוספת 8 ג'יגה ראם, כרטיס USB3 (מאחר ואין בו והוא יהיה מחובר להרדיסק חיצוני), כרטיס מסך בסגנון Nvidia GT720 והרדיסק SSD שכבר יש לי של 256 ג'יגה? האם המחשב יוכל להריץ ווינדוס 10 בקלות ככה? (כרגע יש עליו XP חח) …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.