עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז יש לי בערך שבועיים עד שאחותי טסה לניו יורק .. מצאתי אתר שנראה לי יחסית אמין וזול ... הרכבתי לי מחשב .. אני לא מבין כל כך מה אני עושה אבל .. זה נראה לי די טוב במחיר .. התקציב שלי הוא 1400$ והמחשב שהרכבתי יצא 1312$ .. המפרט הולך ככה : (השארתי לינק מתחת לכל חלק שתראו במה מדובר בדיוק) THD-300M16 :: Maxtor / DiamondMax 10 / 300GB / 7200 / 16MB / ATA-133 / EIDE / OEM / Hard Drive http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1487962&sku=THD-300M16 DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard and an AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.20GHz Processor http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1539397&…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Zinger777,

שלום כולם, אני מחפש לפטופ לאמא. השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס.) כדאי שידע להריץ גם סרטי HD בכניסת HDMI למסך אחר * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? הנייד יהיה ביתי ולכן המשקל לא כל כך קריטי. עדיף שיהיה כבד ומחומרים חזקים מאשר קל ועם חומרים חלשים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI וכו) HDMI - כן. הלפטופ יתחבר מדיי פעם לTV להקרנת סרטי FHD * בלוטות? לא חובה, אבל יהיה נחמד. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) גם 1…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ShaySolomon,

שלום, אני מעוניין במחשב הבא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6385&CatCode=1 עכשיו אני אשמח אם תמליצו לי אילו חלקים כדאי להחליף/לשדרג. אני רוצה מחשב טוב, שיריץ משחקים כמו שצריך ושלא יתפרק לי אחרי שנה. תקציב: 3000 ₪ - אפשר לחרוג אם זה שווה את זה. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום עריכה: . מה התקציב המקסימלי? 3000 ₪, ניתן לחרוג אם זה שווה את זה (500 ₪ מקסימום). 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1440 על 900, 21 אינצ'. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים לא הכי כבדים. * לאילו הגדרות גר…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by thedarkknight,

מתלבט בין corei5 לcorei7 רוצה לקנות כרטיס מסך 1070gtx השאלה האם יהיה צוואר בקבוק אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס כמובן אשמח אם תמליצו דגם מסוים של מעבד

5. לחברי הפורום שלום, חבר פנה אליי בשאלה והיות ואני לא מומחה גדול בנושא החלטתי לפרסם כאן. מחפש מחשב נייד לצרכי עיבוד מוזיקה - הנה הטמפלייט : * מטרות המחשב? בעיקר עבודה עם מוזיקה CUEBASE וחבריו (צורך ראשי), כמו גם אינטרנט ושלל תוכנות לצרכי לימודים לתואר (אופיס, VS וכו') (צורך משני) * גודל המסך? לא רלוונטי ולא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, כ3 שעות יהיה מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB לצורך חיבור כרטיס קול חיצוני * בלוטות? אין צורך, אבל אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, רצוי שיהיה מהיר * צורב DVD? כדאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AntonG,

שלום הגיע תורי לשדרג את המחשב, החלטתי לשדרג את המחשב בשני שלבים שלב א': מעבד + לוח אם ב2000 ש"ח - תחילת/אמצע מאי 2007. שלב ב': כרטיס מסך ב1500 ש"ח - יולי/אוגוסט 2007 ביגלל שאין כרגע משחקים ב10DX אז אי אפשר לדעת מ8800 או HD 2900 יהיו שווים בDX10, אז דחיתי את הקניה של בכ"מ בכמה חודשים. כעת אני מבקש שתמליצו לי על מעבד+ לוח אם ב2000 שח העבד מיועד למשחקים כבדים מדי פעם פוטושופ, סרטי HD ועוד... אני חושב שאני ילך על מעבד E6600, אבל אני לא בטוח. בקיצור תמליצו לי על מה שבכי טוב בתקציב שלי ולשימושים שלי תודה מראש, אנטון

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Moon-Mage,

. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין שום בעיה עם לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 7000 זה הרבה יותר ממה שצריך גם ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכל משחק חדש שייצא בתקווה על ההגדרות הכי גבוהות לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח שבתקציב הזה הרזולוציה תהיה 1920 לפי המסך שתמליצו עליו(הדל עם הIPS…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 108SOF,

שלום רב לכולם! התרשמתי מהפורום לטובה, עבודה יפה מאוד, תודה רבה לעוזרים! אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר להרצה של סימולטור טיסה מסוג FALCON BMS (למי שמכיר) אלו הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר, לא על חשבון ביצועיים גרפיים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסביבה ממוחשבת (אינטרנט וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Falcon 4 BMS 4 -מהי ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yuval345,

שלום לכולם השאלתי מחשב נייד של msi מחבר .אין לי שום נתונים טכניים. כאשר אני מדליק את המחשב הוא עובר את כל הבדיקות ואז החלון של windows מופיע ונשאר תקוע. למישהו יש השערה ממה זה יכול להיגרם ???? אנא עיזרו לי זה מחשב של חבר וממש לא נעים לי תודה יובל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by TrueLook,

http://www.zol4u.co.il/items/259734 אני חייל צריך למחשב בעיקר לסרטים למישחקים פשוטים, עם זמן סוללה סביר ומחשב שלא יהיה עדין מידי המליצו עליו למישהו אחר כאן ונראה לי גם מתאים לי מחפש מחשב במחיר הזה, יכול לחרוג בעוד 300-400 שקל אבל אם השיפור לא יורגש בצורה מיוחדת אז חבל מה דעתכם יש דגם יותר טוב במחירים האלו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מחפש המלצה לנייד באיזור ה-3500 ש"ח. עדיפות למשקל כמה שיותר נמוך. דגש על מסך 13.3 (אשמח להמלצה או 2 לגבי מסכי 14 אבל לא יותר גדול מזה). אין דרישה ליציאות ספציפיות. עבודות אינטרנט בלבד משמע כמה דפי אקספלורר, תוכנות מסרים למיניהן וכו'.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by KoDkOd,

שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב הנל : ‏HP Pavilion DV6-2130EJ רציתי לדעת אם במחיר שהוא מוצע בארץ,סביב ה 4500 שח הוא כדאי, אם לא מה כן יכול לעמוד בסטנדרטים,תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. אני אקצר, אחי חוזר מקוריאה ויש את המחשב הבא DELL STUDIO 15 I5 מעבד I5-540M 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1366*768 ATI 4570 512MB והפרטים הנוספים בלוטוס,רשת10-100-1000, אלחוטי גם N HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. המחיר שלו הוא 4200 שח בקוריאה. נ.ב זהו לא מעבד I5-430 אלא I5-540 כמו שרשמתי..מעבד שהוא אכן כמעט משתווה בביצועים ל I7-720 ולא טעיתי בשום פרט, כל הפרטים נכונים מדוייקים אין לי את הדגם המדוייק כי האתר בקוריאנית פשוט התיחסו לפרטים הללו. האם המחיר שווה וזול ביחסית לארץ, למרות שהמחשב אינו משווק כאן תודה לכולם. מחכה לתשובתכם יאיר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by omerboy,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.נbfbc2 ac2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?19 אינצ' 900 על 1440 * באיזה סוג משחקים תשחקו?bfbc2 ac2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ida2423,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג וגלישה וכל השאר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -2K15 COD ועוד כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שגם אקנה מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות אבל אפשרי להתגמש 3. האם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bbbbarus,

היי צריך מפרט למחשב בעיקר לצורכי תלת מימד ושיוכל להריץ גם קצת משחקים תוכנות : zbrush , maya , photoshop ,after effects תקציב בסביבות ה 4500

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yarin5220,

שלום חברים אשמח לעזרה מכם בניתי מפרט מחשב ב ksp אשמח לחוות דעת שלכם על המחשב המחשב מיועד לבן דוד שלי ילד בן 13 שאוהב משחקים כמו gta וכו' .. הנה המפרט אשמח אם תגידו לי אם הוא דיי מתאים למשחקים כמו שאמרתי gta 4/5 קונטר סטרייק משהו כזה .. וכו' מעבד : Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות : G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 כרטיס מסך : Sapphire Radeon R7 250 BOOST 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E (מאוד חשובה לי החוות דעת על הכרטיס ) דיסק קשיח: Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III כרטיס קול ורשת מובנים ספק כוח: Antec Bas…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Adirz,

אני צריך מפרט למשחקים כבדים+ במחיר של 6000 ש"ח. אני צריך חוץ מזה צורב ודיוידי. אני לא צריך חוץ מזה שום ציוד היקפי. בניתי מפרט ורציתי לדעת מה דעתכם: AMD ATHLON 3000+ BOX EPOX EP-8KDA3+ ADATA 512MB DDR400 WD 120GB 7200RPM 8MB SATA LITE ON 52X32X52 SAPPHIRE 9800PRO 128MB 256BIT DVD 16X TOSHIBA FLOPPY COMPUCSE CI 6A19 תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by hagayben,

יש לי מחשב נייד lg r405. פתחתי אותו כי רציתי להחליף לו מקלדת . חיברתי הכל והוא פשוט לא נדלק. אני חושב שהכבל פלט (http://image.made-in-china.com/2f0j00aMFEsvwJfUpH/FFC-with-Cheape-Crimp-Terminal-Housing.jpg ) שמחבר בין הכפתור הדלקה ללוח אמם נדפק . יש אפשרות להדליק את המחשב לא דרך הכפתור (כמו שעושים במחשב נייד עם נגיעה בעזרת מברג במגעים) או אם למישהו יש רעיון מה יכול להיות הבעיה שהמחשב לא נדלק, ואם יש למישהו המלצה על טכנאי או חברה שתוכל לסדר את זה בלי לשחוט יותר מדי את הכיס . תודה מראש hagayben.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במעט ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו בעיקר (וגימניג קל אך בעדיפות נמוכה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר קיוביס ואבלטון ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל אך לא חובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dante123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב? עדיף לחסוך כמה גרושים ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום, זה המקסימלי 2. מה שימושי המחשב? לימודים באוניברסיטה, משחקים בסיסיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? סין 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע-שבועיים 10. האם יש …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by raviv1989,

מחפש מחשב לא למטרות גיימינג. רק למטרות לימודים ואינטרנט. * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל דבר יהיה טוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע יכול להיות נחמד, חשוב שהמחשב יהיה סופר שקט (עד כמה שניתן), מהיר ונוח לשימוש. המחשב לא למטרות גיימינג אז לא צריך כרטיס מסך חזק. אני רק ר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Mute Dan,

דרוש מפרט למחשב גיימינג 11k, אבל… It’s complicated. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ב2 פעימות, פעימה ראשונה עכשיו כשיצא דור 8 של אינטל, ופעימה הבאה כשישוחררו כרטיסי מסך חדשים באיזור אמצע 2018: בפעימה הנוכחית בתקציב 4k אני צריך מעבד (i7 8700k), לוח, ספק, זיכרון, ואם נדרש אז גם SSD חיבור M.2 כי שלי ישן בחיבור סאטא וכל מה שאתם חושבים שעוד נדרש (פרט לכרטיס מסך וציוד היקפי) פעימה הבאה בתקציב 7k תכלול כרטיס מסך ומסך 4k המחשב שלי התקלקל ואני מתכוון לקחת ממנו: מארז NZXT TEMPEST ישן אבל במצב טוב - לא מוצא סיבה להחליף כונן קשיח SSD SATA של 128 2 טרה HDD מקלדת עכבר ואוזניות של rezer. אז בנוגע לפעימה הנוכחית: 1. ת…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי,אני מעדיף שלא לקנות משהו עם כרטיס גרפי של אינטל אז מצאתי מחשב אחד שנראה לי די טוב,אשמח לשמוע המלצות נוספות או הערות Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6891

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by fredi157,

עדיפות לפחות מ-1900 מיועד למשחקים רצוי שיהיה שקט יחסית צריך:מחשב שלם כולל כרטיס מסך לא צריך:צורב/כונן,הארד דיסק,זיכרון(שאלה בהמשך),מסך,רמקולים. שאלה:האם זיכרון של DDR2 יכנס לDDR3? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים