עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב התחיל לגסוס לצערי הגיע הזמן להחליף... התקציב באזור ה5K עדיף לא לחרוג. לא מתוכנן OC המחשב ישמש בעיקר לעריכה גראפית - וגם אבל פחות למשחקים. אין צורך בציוד היקפי פרט למסך, אבל כן רצוי להוסיף התקן לקריאת כרטיסי CF השקט חשוב בצורה בינונית (לא צריך שקט לחלוטין, אבל גם לא טרקטור) אשמח גם למפרט נוסף עם אופציה לWin7. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  2. אני זקוק למפרט מחשב לצורך אינטרנט בתקציב עד 1000 ש''ח חריגה: 100-200 ש''ח חשוב לי שWIN7 אולטימייט יעבוד בצורה טובה!!!!! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש''ח לא יותר.... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא יש הכל... 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך את כל הרכיבים.... 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואי…

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  3. 1. מה התקציב? עד 5,000 ש"ח - במזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר, עריכות גרפיות (תוכנות תלת מימד, דו מימד כמו Photoshop וכו'...), הרבה צפייה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב יחסית חשוב, כן. מה שבעיקר חשוב - שהמחשב יהיה שקט מאוד, רצוי שלא יישמע כלל בנוסף, שיהיה מקורר כראוי, כי בחדר שלי נורא חם. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב בלבד. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? כפי שצוין, הכי שקט שניתן. 10. האם מתוכנן OC? ל…

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  4. בעיקר לשימוש אינטרנט וגם קצת משחקים וסרטים(עד כמה שאפשר)... שיהיה אפשר להפעיל מספר תוכנות מבלי להעמיס על המערכת יותר מידי שהמחיר לא יחרוג מ2500 שקלים אין צורך במסך\רמקולים\עכבר\מקלדת אם אפשר מאחת החנויות: זיגזאג KSP או לוג'יק ועדיפות למארז compucase 6A19 תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  5. תקציב מקסימלי: 1700 שקלים לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג ב- 100 שקלים. רק אם זה מאוד מוסיף. השימושים הצפויים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים (בעיקר תכני HD), אינטרנט. משחקים פשוטים שיש ברשת המחשב אינו מיועד למשחקים. אין צורך בציוד היקפי. נדרשים כל הרכיבים במפרט. השקט לא קריטי (6). אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין העדפה לחנות מסויימת. גר במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי אך ייתכן שיתווסף כרטיס מסך חיצוני בעתיד. לא מתוכנן אוברקלוק_לא יודע מה זה.) המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אך הייתי רוצה( במידת האפשר) מערכת שאפשר לשדרג בעתיד במינימום השקעה תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בטווח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?תכנות + גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?22 אינץ 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?modern warfare, starcraft2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  7. היי. הרבה זמן לא התעניינתי בשוק החומרה, אז אני צריך בבקשה את עזרתכם - מפרט מחשב העומד בתנאים הבאים: * תקציב כ-8000 ש"ח, גמיש, אבל רק אם צריך * מחשב גם למשחקים אבל אני ממש לא גיימר - כרטיס מסך חזק, אבל לא בהגזמות * כולל מסך, 19" CRT * מבוסס AMD * מעדיף עם הטכנולוגיות החדשות (PCI-E, NFORCE4 וכו'...), SLI לא חובה אבל נחמד אם יש * חייב לעבוד שקט מאוד מאוד. טמפרטורה בעדיפות שניה. * הארד דיסק בין 160GB ל-200GB * צורב DVD * אני די סגור על מארז CHENBRO GAMING BOMB בתוספת ספק בנפרד, אבל אם יש הצעות יותר טובות בבקשה... * זכרון 1GB DUAL CHANNEL תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. זקוק למחשב שמיועד למשחקים אני מקווה לא לבזבז את כל התקציב אבל אם חיבים אין בעיה יש לי מסך19 אינץ אפשר בבקשה מפרט נ.ב מה יותר טוב nivda o ati אשמח למפרטים במהירות

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  9. זה מחשב לילד בן 10 שמין הסתם היה בעיקר למישחקים אבל לא הכי כבדים שיש צריך מסך 17, מארז, ספק, עכבר .... וכו' בקיצור קומפלט כמו כן המלצה מאיפה אפשר לקנות הכול ממקום אחד אמין. תודה רבה למי שעוזר!!!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  10. כולל הרכבה כולל הכל צריך עזרתכם

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by cheat-it,

אני מחפש מחשב נייד שיתאים יותר לנסיעות, לכן זמן סוללה הוא קריטי. שימושי העיקרי זה סרטים ומשחקים אז הייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר חזק יתכן מאוד שאני יקנה אותו בארה"ב אז אם יש למישהו הצעה מ AMAZON למשל עד 600$ אני ישמח מאוד מטרות המחשב - המטרה העיקרית היא: סרטים, משחקים וכמובן שימוש יומיומי כמו כתיבה ואינטרנט... גודל המסך - 12"-14" אני מעדיף אותו די קטן משקל רצוי - לא משנה זמן סוללה - שיחזיק לפחות 5 שעות גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 ג'יגה לפחות זכרון - 2 ג'יגה לפחות צורב DVD - אם תמצאו תודה על העזרה!!!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. שיריץ ווידוס חלק שיריץ אמיו אם אפשר גם cs 1.6 1 גיגה ראם לפחות מחשב טוב אופיס חלק (חשוב) תודה

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  13. חנויות או דילרים שמוכרים מחשבים ניידים המיועדים לתחום המולטימדיה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

שלום אנלא מבין ממש במחשבים ניידים והיה לי קצת קשה להרכיב מפרט לכן אני מבקש את עזרתכם. המחשב מועד לצורכי גלישה באינטרנט ולאופיס וגם לעבודה בשולחן העבודה. משחקים לא כ"כ אולי פעם ב. אם החסרתי פרט תגידו לי תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים (רצוי תמיכה ב-HD), אינטרנט, מולטימדיה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא רלוונטי ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים כרגע, אבל רצוי שתהיה תמיכה לכרטיס מסך נפרד בעתיד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' רגיל …

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  16. שלום, אני חייב מפרט טוב ב3.5K בלי OC מחשב חזק לעבודה עם תוכנות כבדות. שיהיה INTEL כי אני ממש מסתדר איתם. כמו שגם אמרתי לא צריך ציוד הקיפי רק את המחשב. שיהיה גם מינימום 4 GB RAM . במידה וצריך עוד מידע אז אני פה :=] תודה רבה לכל העוזרים אני מעריך את זה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. אהלן. טוב זו בטח שאלה לא ממש שגרתית. בכל מקרה, שכנה טובה מנסה לבנות משהו כזה. מדובר במחשב ללא ציוד הקפי, מסך או מערכת הפעלה. מאחר והתקציב דל, נסתפק במפרט בסיסי. כמובן שאין לי מושג כמה עולה הכרטיס והמצלמות (ואולי גם תוכנה?). אני מניח שהוא יהיה מבוסס 775 עם DDR2 שממש אין לי בעיה עם זה. טוב אני מחכה לתשובות. זה בטוח יהיה דיון שאני אלמד ממנו משהו חדש. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  18. היי לכולם. ברשותי חלקי מחשב שהביאו לי מחו"ל CPU: Intel Core i7-4770k Haswell SSD: Samsung 840 EVO 500GB RAM: Kingston HyperX Beast 16gb (4 * 4GB) 240-pin DDR3 GPU: Palit GTX550Ti 1GB אני זקוק לכל שאל החלקים כולל מארז(ומה שחסר בתוכו), מסך, מקלדת ורמקולים. חשוב לי ששאר החלקים כגון הלוח אם וכו' יהיו טובים אך לא מחירים בשמיים. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המחשב יכול להיות אינטל או AMD. בAMD עדיף שיהיה מעבד ATHLON 3000 אני לא יודע אם כדאי ללכת על תושבת AM2 או תושבת 754 המחשב לא מיועד למשחקים, אבל צריך להיות מחשב טוב שיחזיק לאורך זמן כך שעדיף שהכרטיס מסך יהיה 128 מגה ועדיף משולב בלוח אם כדי שיהיה יותר זול. זקוק גם לצורב DVD זול. מקלדת, עכבר, רמקולים פשוטים, מארז פשוט. מסך 19 אינ'ץ LCD - חשוב שיהיה כמה שיותר זול אך לא משהו זבל. עדיף עם DVI אבל לא הכרחי. מה דעתכם על מסך 19 של חברת CHI MEY גירסת WIDE מסך רחב 16:9 - CMV 937A 19'' LCD 8ms הוא עולה 1290 שקל (עם DVI עולה 1390). ומה דעתכם על מסך 19 של חברת CHI MEY רגיל- CMV T38D 20'' LCD 8ms DVI + Speakers. הוא עולה: 1850 קישור אליו: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B5F4…

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  20. שלום, זקוק למפרט מחשב עד 2000 - 1500 ש''ח השימושים הם לא "מאסיביים" ומשחקים כבדים. השימוש שלי הוא בעיקר אינטרנט, מוזיקה, אולי סרטים מידי פעם ומשחקים קלים, GTA SA , Test Drive נחשבים קלים ? זהו בעיקרון, זקוק רק למפרט מארז. ציוד היקפי יש. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by david85,

אח שלי רוצה לקנות מחשב שיהיה לו בעיקר לשמוע שירים ולאינטרנט, לאינטרנט כבר דאגנו, רק מה שנשאר זה המארז עם כל החלקים {מתוחכם, אה?}, תנו לי ממיטב מפרטיכם ושימו לב שזה עד 2000 שקל, בלי מסך, וזה לא צריך להיות בשביל משחקים או מחשב חזק במיוחד שאמור להריץ תוכניות בומבסטיות. תודה רבה מראש, ממני דודי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן חברה אני זקוק למחשב שישמש אותי בעיקר לאיטנרנט טמדי פעםן למשחקים אני מדגיש לא כבדים פה ושם דברים בקטנה כמו NEED FOR SPEED שעובד על פנטיום 4 עם כרטיס מסך של 32 מגה ככה שתבינו על איזה משחקים אני מדבר איתכם וזהו בעקרון יאלההה צהעות בבקשה=] *כמו כן יש עדיפות לצורב לצורב במחשב DVD

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  23. המחשב הוא לשימושים בעיקרון פשוטים...אבל בכל זאת אני משחק גם משחקים מלבד באינטרנט והאייסיקיו... קאונטר סטרייק ואנרגראונד בערך זהו. אני חשבתי על משהו: הארות והערות יתקבלו בברכה... AMD Athlon 64 3500+ AM2 Box Gigabyte GA-M55 SLI-S4 AM2 Samsung DDR-2 512mb 533Mhz X2 HEC 400W TRT WD 160GB SATA2 Leadtek Geforce 7600GS Xtream 256MB PCI-E HEC Compucase CI-6A19 (NO PSU( NEC AD5170 X18 Double Layer תודה רבה. שחף.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by Armageddon1,

מבוסס AMD למטרת גלישה,סרטים,משחקים . אני זקוק זקוק ל- מעבד ,לוח אם , כרטיס מסך מבוסס Nvidia , זיכרון פנימי 1024 של 512X2, מארז , צורב DVD . המחשב לא מיועד לאוברקלוק. (יש לי כבר מסך ,דיסק קשיח, כונן דיסקטים מקלדת+עכבר וכ'ו). אם אפשר אז הייתי רוצה את המפרט מהחנויות הבאות בלבד : LogicPC http://www.isracomp.com KSP תודה. הרכבתי את זה מKSP Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1030 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 550 540 512Mb 400MHz A-Data CL2.5 X 2 6600GT eVGA 128MB TV, DVI, PCI-E 870 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 סה"כ 3385 מה אתם אומרים? ובקשר לאחריות אז כמה זה בKSP?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  25. תקציב עד 3700 שקל,אפשר להתגמש קצת מטרת המחשב להריץ בצורה חלקה משחקים חדשים וכמו כן לשמש אותי לעבודה עם מכונות וירטואליות. לוח אם : ASUA P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E מעבד : Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core BOX זיכרון : 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך : GIGABAYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ספק כוח: ANTEC Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Retail

• 7 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים