ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום, האשה היא זקנה היא יודעת רק לגלוש ולשלוח הודעות באוטלוק. התקציב הוא עד 2000 שקל בלי מסך. מכיוון שכל הזמן עולם המחשבים משתפר אני לא יודע במחיר הזה על איזה מעבד ללכת ואם זה AMD או אינטל. כמו כן, צריך שכרטיס המסך יהיה סביר עם 128 מגה וזיכרון 512 וצורב DVD. למרות שגם כרטיס מסך 64 מגה יספיק לה, היא רוצה שיהיה קצת יותר בשביל העתיד (מקצת העתיד שנשאר לה) תודה חברים!!!
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- . מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פיתוח תוכנות\אתרים, שימשו משרדי, עבודה עם תוכנות גרפיקה (לא בטירוף, פוטושופ ופלאש), מספר תוכנות כבדות יחסית שרצות בו זמנית, כמו גם 4 דפדפנים שונים עם לא מעט לשוניות פתוחות. ממה שאני מבין דרוש לא מעט זכרון למחשב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:cod 7 , AVA ,Combat arms ,…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב ואודה על העזרה. אה, ואני לא שולל AMD תורה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידאו בCINEMA 4D, ב3DS MAX, באפטר אפקטס CS5, בBoujou ובתוכנות שפחות דורשות כוח עיבוד וחומרה טובה כגון פוטושופ וסוני וגאס. קראתי את המאמר בסטיקי:"הודעה לגראפיקאים". רציתי לקבל המלצה למפרט שיוכל לעבוד עם התוכנות האלה פתוחות (CINEMA 4D ו3DS MAX לא יהיו פתוחות ביחד, כמובן, אני משתמש בכל אחד בנפרד לשימושים שונים) שכח העיבוד שלו יצליח להקטין את זמן הרינדורים, ושהמחשב לא יחליט לצאת מהכרה כשאני סוגר אחת מהתוכנות. המפרט אמור לכלול מסך להלן תשובות לשאלות כפי שמפורטות בסטיקי "-=כללי פורום מפרטים=- נא לקרוא לפני פתיחת נושא" 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב, אבל אם התקציב מאפשר ביצועים גבו…
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
* חשוב לי מאוד שיהיה מעבד חזק מאוד נסו לדחוף את ה-3800 הכפול ליבה ואם לא אז לפחות את ה-3500 הרגיל. * זכרון טוב עם מינימום ג'יגה. * לוח אם לא מתמצא בכלל.. *כרטיס מסך אני דיי נעול על ה- Geforce 7800GT כי אני רואה בגרסא של ה-GTX בזבוז כסף מוחלט ביחס של כסף\ביצועים. * הרד דיסק בגודל של 160 ג'יגה כי הבנתי שההבדל מחיר בין ה-120 ל160 הוא קטן מאוד(וכמובן שיהיה Sata 2) * צורב דיוידי של נק הוא הכי משתלם הבנתי. * כונן דיסקטים * וספק כוח עם מארז טוב שיחזיק את המערכת כמה שיותר טוב חשבתי על זה ARCTIC COOLING Silentium T2 אבל תחליטו אתם כבר. זהו סה"כ אני חושב, ואין צורך בשום ציוד הקפי וגם לא במסך. תשתדלו להרכיב את זה מחנות אחת אבל אם אין בררה וההבדל מחירים יגרום להתפשרות בחלקים אז עד…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב לשחק בו משחקים און ליין מהדפדפן, לגלוש באינטרנט ואולי גם לשחק בכמה שוטרים.... אז ככה מה אני רוצה: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 2500 מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כרטיס רשת אלחוטי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שיהיה כמה שיותר קטן(אפשר לא חובה MICRO), עדיף מארז שוכב/HTPC 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן, הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? ל…
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
התקציב שלי בכלליות הוא 5000 שקל, ניתן לחרוג מעט מהתקציב אם זה ישפר את המערכת ואת הביצועים, גם לטווח ארוך. המחשב מיועד בעיקר למשחקים חדשים שהם דיי כבדים מבחינה גרפית, ואני רוצה שישאר לטווח ארוך, ולא אחרי חצי שנה -שנה להחליף אותו :-\ מעבד - עדיין לא הגעתי להחלטה איזה עדיף למשחקים, לגרפיקה ויכול להחזיק ולהיות שימושי לטווח הארוך, אינטל או AMD. דיסק קשיח - אני לא צריך יותר מ 80 גיגה, אם זו תוספת של כסף שאפשר לנצל למשהו אחר, זה יהיה הרבה יותר שימושי. מסך - אני מעוניין לקנות מסך 17" lcd שמתאים למשחקים מבחינת איכות ונתונים. אני לא צריך ציוד נלווה (מקלדת, עכבר, רמקולים, מארז, כוננים אופטיים וכו'). אשמח לקבל את עצתכם בנוגע למפרט מתאים וטוב תודה.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני הולך לקנות מחשב בקרוב ואני צריך עזרה.. אם אפשר כמה שיותר מהר מחר אני עושה סיבוב חנויות..[להצעות מחיר..]1. מה התקציב המקסימלי 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים - בעיקר.. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אין משחקים ספיציפים ובתני HD אני מתכוון סרטים.. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם יש מצב שאני יקנה מסך אז אני לא ממש יודע אבל אני אקנה מסך אז כנראה 21 אינג' שטוח[אל תחשיבו את זה במפרט]3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא..לגבי מסך כתבתי תשובה למעלה 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוב…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אני חדש פה ואני ינסה לרשום לפי החוקים ואם עברתי אז אני מבקש סליחה מעכשו טוב אז כך אני זקוק למפרט מחשב שיהיה למשחקים וממש קצת לעריכה(להעביר סרטים מהמצלמת הוידאוי למחשב) והתקציב שלי הוא בסביבות 4000-4500 אם יהיה 4600 4700 לא נורא לא זקוק למסך,מקלדת או עכבר עדיפות אין אבל אם אתם נותנים לוח אם של חברת ASUS תנו פירוט למה דווקא את הלוח האם הזה ולא לוח אם אחר עיצוב המחשב ממש לא משנה לי אבל מה שכן שיהיה לו קירור ממש טוב כי בקייץ יש 43 מעלות בחדר שבמעבדה יעשו את העבודה דגש יש לי בבית דיסק קשיח 250gb ide של חברת seagate אז להתחשב בזה שאני לא צריך אר דיסק כל כך גדול מקסימום 320gb תודה לכול מי שעוזר לי וכמה שאלות מה עדיף יותר מעבד c2d 6750 or c2q6600 והאם א…
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב השני שלי נשרף,החלטתי שצריך לקנות מחשב חדש. אני צריך מפרט למשחקים. תקציב: 5,500 עד 6,000. ללא ציוד הקפי ומסך. במידה ואפשר,תכתבו את החנות ממנה לקחתם את החלקים.
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הא ויש לי כבר מארז NZXT Guardian חדש
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום עליכם אני צריך מפרט מחשב בסכום שכתוב בכותרת ושלא יעבור אותו כי הוא גם ככה מתוח, זה מאוד בעייתי אני יודע בגלל המסך 19 אינץ הדק אבל מה לעשות זאת הדרישה המרכזית (המחשב לא בשבילי למרות שאני אשתמש בו יחסית הרבה) המחשב לא יפעיל את המשחקים הכבדים ביותר, וגם אם כן מספיק שיריץ אותם יפה ובכבוד לא מחפש משהו מפלצתי שיטיס לי את המשחק על המסך... יותר זמן יושקע באינטרנט אבל עדיין אני לא מוכן להזניח את עניין המשחקים ולהינות עד כמה שאפשר מ2 העולמות בסכום הפעוט הזה, בלי רמקולים ובלי מקלדת או עכבר בנתיים. בנוסף המחשב יריץ סרטים וסדרות מפעם לפעם. עוד משהו חשוב, שהמפרט יהיה מKSP. מחכה להצעות, תודה מראש לכם *** שאלה קצת לא קשורה- יצא לכם לשים לב למסכים שנמכרים בקייאספי? חברות לא מו…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב למשחקים ומוזיקה לא כולל מסך בכ4000 שקל אין צורב במחשב עם מפרט מטוקף למשחקים רק שיהיה נתונים שיחיזקו את המחשקים החדשים ולמוסיקה שיהיה נפח וכרטיס קול טוב כדי לחבר אליו 5 רמקולים
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך שיהיה כמה שיותר טוב המחשב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים,סרטי HD ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? צריך גם מסך חדש.. * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA IV , Pes 10 ועוד שיצאו כנראה.. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך ורמקולים..מקלדת ועכבר אין צורך.. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קרי…
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
התקציב עד 3500 ש"ח (3.5K) 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? * משחקים * תכני HD במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? NBA 2K10 , CRYSIS , NEED FOR SPEED SHIFT , PRO 2010 משהו בסגנון הזה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ללא כונן דיסקטים…
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בסביבות ה 5 אלף ש"ח אפשר לחרוג ב 100-200 שקל לרוב השימוש הינו למשחקים high gaming ברזולוציה גבוה יחסית. לרוב משחקי fps לדוגמא CoD6 Crysis 2 ומשחקים חדשים שעתידים לצאת. יש לי מסך AOC 22 HD ואני מעוניין לשחק על הגדרות גבוהות כמובן. אין צורך בציוד היקפי. מבחינת הרכיבים floopy לא קיריטי בשבילי ומספיק לי צורב דיוידי איכותי שיעשה את העבודה. השקט לא כזה גורם בעייתי אבל שגם המחשב לא יהייה רועש מידי. OC אני לא יודע תלוי במפרט שאתם תביאו ואם אתם ממליצים. מערכת הפעלה לא נחוצה כל כך אלה אם החנות מציאה בחינם עם המחשב אם לא אני מסוגל להתקין לבד. אני גר באשדוד ולפי מה שידוע לי IQPC חנות מצוינת וזולה. שידרוג משמעותי לא ניראה לי אני רוצה לקנות מחשב טוב שיספיק לי ל…
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את שלה... לא צריך צורב DVD או כל כונן אחר (מעביר מהמחשב הישן) גם מה עדיף, מעבר 4 ליבות זול או 2 ליבות יקר? אני לא מתכנן לשדרג את המחשב הזה בעתיד ולא לעשות OC תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
צריך במפרט הארד דיסק 250 GB, 2 GB זכרון ראם, מארז עם מאווררים שקטים, צורב DVD (ואת הדברים הרגילים-כל מה שמחשב צריך כדי לפעול טוב) לא צריך עכבר,מקלדת,רמקולים, ומסך תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אין לי הגבלה בכסף להלן מספר תנאים: מעוניין להשתמש בחומרה קיימת: אם זה מתאים!! ספק: Thermaltake 600W מארז: אלומניות צונאמי Thermaltake לגבי הספק והמארז אם צריך אפשר להחליף אבל רק אם צריך! מעוניין בכרטיס ברמה של GF570GTX או ATI HD6970 זיכרון בן 8G ל 16G אפשר SSD אחד SATA3 מעבדים מעוניין לקבל הצעות גם של אינטל וגם של AMD ומה ההיתרון או החסרון? קירור אפשר מים! רצוי PCI-E אחד כי לא מעוניין במערך כרטיסי מסך! מחפש מחשב לא רועש במיוחד! אם אפשרות עתידית OK תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מעדיף רכיבים שיש גם בחנות KSP שם מתבצעת הרכישה בינתיים בניתי מפרט.. אתם יכולים לשנות או להציע גם AMD 890 מעבד אינטל P4 2.93 Ghz S-775 1M Cache 64 bit 490 לוח אם למעבד אינטל ASUS P5GL-MX (915GL) S775,PCI-E,DDR1,VGA,SATA 310 זכרונות (כפול 2) DDR 400 256Mb 400MHz Samsung כמות: 2 345 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB 320 כרטיס מסך GIL Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 50 כונן- ?1.44 ? FLOPPY Teac/SONY 1.44 135 כונן- CD-ROM CD Recorders SONY 52x32x52 (kit) 240 מארזים FRONTIER SPORTING BLACK 75 מקלדת ועכבר GPT Multimedia + Mouse Optical 30 רמקולים 400 W 190 מחיר הרכבת המחשב בKSP Assembly - Computer (New Compon.) מחיר : …
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לא דרוש O.C , לא SLI , רצוי RAID , לא משנה לי מאיפה הרכיבים רק שיהיה מאזור המרכז ויהיה מענה אנושי הגון. תאריך קנייה - השבוע. כרטיס מסך - רצוי ATI כי כבר נמאס לי מהדרייברים של NV , אבל אני גמיש. ספק כוח - OVERKILL ותודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ישומי אופיס למיניהם, קצת משקחים בסגנון SIMS וסרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בעיקר שימוש שותף שום דבר מיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? ככל הנראה מסך 22 אינץ' ממוצע * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כמו SIMS לא משהו כבד * באי…
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
השימושים העיקריים יהיו : עבודות בוורד , שירים , איסיקיו, ואתרי אינטרנט כמו וואלה כייף וטיפו. לא זקוקים ל : צורב , מקלדת + עכבר , רמקולים. חוץ מההוצאה של 1500 שח על המחשב עצמו אנחנו מעונינים להוסיף עוד 800-900 בשביל מסך LCD תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט עבור מחשב משרדי. אני מעוניין במחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח לפי ההגדרות הבאות: 1. מבוסס אינטל, רצוי מאוד עם מעבד Core i3. 2. כולל מקלדת, עכבר, ורמקולים, אין צורך במסך. תודה !
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אופציות של שדרוג אינן רלוונטיות מלבד אופציה להרחבת הזכרון עד 6 ג"ב תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-