עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by matan3636,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תנסו לחסוך אבל אם אי אפשר תנצלו את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 150 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wheelman - left 4 dead 2 - dead rising 2 - test drive unlimited - cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכל…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם. אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש וזקוק לעזרתכם בהמלצות בדגמי מחשב שיענה לדרישותי (יש לציין שאינני מבין יתר על המידה בנושא ולכן חשובה לי דעתכם הכנה). * המחשב הוא למטרות עבודה משרדית (סטודנטיאלית), משחקים קלים וצפייה בסרטים. * גודל המסך: 14-15.6. (עדיפות למסף מט). * רזולוציית מסך: 1080-1920 FHD. * אמצעי קלט: יש בי צד שמעוניין במסך מגע, אך כאן מעוניין בדעתכם ובהמלצותיכם בנושא. * משקל: כמה שיותר קל. * זמן סוללה: הכי ארוך שאפשר. חשוב לי מאוד!! * יציאות מיוחדות: HDMI ו-VGA (לא קריטי). * Bluetooth: לא יזיק. * כונן קשיח: SSD. * כונן אופטי: CD/DVD כולל צורב. * התקציב כולל רשיון למערכת הפעלה. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה לכל העוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום , אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים לילדה בת 15 יותקן עליו XP HOME + אופיס 2003 וכמובן משחקים (בטח לא OC ) וקיבלתי את המפרט הנ"ל: האם יש משהו הכרחי שצריך החלפה או שהמפרט תקין? מארז מידי ATX 775 630A + ספק כח 500W איכותי לוח אם Intel D945GCCR CoconutCreek מעבד Intel Pentium D 915 2.8G 800 2X2MB 775 זיכרון 1024MB DDRII 667Mhz צורב DVD+-RW NEC DL כרטיס מסך GeForce 7300LE/7100GS 128MB Up To 512MB PCI-X דיסק קשיח Seagate 160GB SATA2 7200RPM מקלדת Logitech Value Keyboard Black OEM עכבר Logitech MX310 מסך LG LCD TFT 17" L1719S 1:1400 8MS אם אפשר המלצות מה כדאי לשפר או להחליף , אני לא ארכוש ממקום אחר אבל לשדרג או לשנות אין שום בעיה. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. https://www.amazon.com/gp/product/B07PB5M8 DS/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=usje-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B07PB5M8DS&linkId=dc25bfd312fc61fe34799f7296a698d7 אשמח לחוות דעת על המחשב הנייד הנ"ל, כפי שרשמתי לצרוכי לימודי מדמ"ח ושימוש יום יומי בסיסי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Duishidk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO GTAV FAR CRY4 Titanfall battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6.…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).יום יום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כנראה 24 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כולם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yan,

אני מחפש מחשב נייד חזק בשביל להפעיל בו תוכנות כמו פוטושופ וכו' במחיר של עד 6 אלף אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל..

8. Started by ofer4,

שלום חברה יש לי מחשב נייד מסוג ibm t42 עם מעבד 1.6ghz מסוג centrino יש לו 1.5 גיגה זיכרון ו-250 גיגה הארד דיסק ועם כרטיס מסך radeon 7500... כרגע יש לי xp על המשחב ואני צריך לפרמט אותו בגלל שיש לי עליו כנראה הרבה וירוסים....אני שוקל האם לפרמט אותו לוינדוס 7 או להמשיך עם xp... מה אתם אומרים?האם כדי לפרמט את המחשב לוינדוס 7?האם וינדוס 7 יעבוד יותר טוב מאשר xp על מחשב עם הנתונים האלו? אגב הפעלתי את וינדוס 7 advisor והוא אמר שהמחשב יריץ את וינדוס 7 אבל בלי aero ו-windows xp mode ....מה זה ה-windows xp mode הזה?והאם בגלל שאני לא אוכל להריץ את זה לא כדאי לי להתקין את וינדוס 7? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני בתקציב של עד כ- 7000 ש"ח אבל אפשר אפילו יותר, אם זה באמת נחוץ. גם, אם זה אפשרי, עדיף לרדת במחיר. כלומר התקציב גמיש בהתאם לצרכים האמיתיים. מה אני עושה עם המחשב: אינטרנט, OFFICE, סרטים, ורצויה גם יכולת משחקים טובה. לא חייב GAME-MACHINE במלוא מובן המילה, אבל שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי עם גרפיקה טובה בלי להתקע. עם המחשב השולחני הנוכחי שלי שהוא בן שנתיים, עם 500 מגה זכרון ופנטיום 4 2.4 GHZ, הרצתי GTA SAN ANDREAS ורץ ממש בלי בעיות. לא הייתי רוצה שהמחשב הבא ייתקע עם הגרסא הבאה של GTA. גם, אני רוצה מחשב עם ביצועים טובים כדי שגם בעבודות היום-יומיות המחשב לא "יעצור בשביל לחשוב" מדי פעם, כמו שקורה בהרבה מחשבים שולח…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני מבקש להחליף מחשב ישן למדי שמשרת כבר כמה שנים אדם מבוגר שמשתמש בו אך ורק בשביל לגלוש באינטרנט. ייאמר לזכות המשתמש שהוא חסר סבלנות כמו בחור בן 16 ולכן אני רוצה להבטיח שהמחשב יעלה מהר ושאתרים ייפתחו מהר. ממה שאני רואה, ניתן לבנות את המחשב סביב המעבד G2020 לא? בגלל שאני מעביר את הכונן מהמחשב הישן, אני לא זקוק לכונן קשיח אבל אם יישאר תקציב אני שוקל להכניס שם SSD קטן. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חושב שיש איפה לחסוך.. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד. עדיף שלא. מה שימושי המחשב: גלישת אינטרנט בלבד מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920*1080 האם יש צורך בציוד…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכל חברי HWZ, אני מעוניין להרכיב מחשב חדש ואשמח לשמוע את הצעתכם ועזרתכם. יצא לי לדפדף בקטגוריה של המחשבים המומלצים בתת נושא של התלת מימד והיו שמה מספר מחשבים שממש אהבתי, אך הבעיה המרכזית בכל הסיפור הזה היא בחירת המסך. עיינתי במספר אתרים שונים במטרה למצוא את המסך הטוב ביותר בתקציב המתאים אך לא הגעתי עם עצמי לשום פשרה. ופה אתם ניכנסים לתמונה :]. אז ככה התקציב שיש לי לתת כסטודנט עני שהצליח לסחוט את מיטב הלוואותיו הוא 8 עם חריגה מקסימלית ל8.5 השימוש המרכזי של המחשב יהיה לתוכנות תלת מימד ועריכה גרפית: AUTODESK MAYA , ZBRUSH ,ILLUSTRATOR ,PHOTOSHOP התדירות בשימוש התוכנות היא גבוהה במיוחד. הרזולוציה תיהיה רזולוציה מקסימלית ואני ישתדל למשוך ממנה כמה שיותר וגודל המסך …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. קצת הקדמה אני הולך ללמוד בצפון שזה די רחוק מהבית שלי אני במרכז המחשב לא אמור להגיע איתי ללימודים אלא לחכות לי בבית כלומר בדירה שאשכיר בגלל זה אני מוכן להתפשר על כל נושא המשקל וזמן הסוללה כי רוב הניידות שלו תהיה בסופ"ש כשאני חוזר הביתה וכמובן ניידות בתוך הדירה עצמה.... מתלבט בין core i3 370 לבין core i5 520m וה core i5 430m מטרות המחשב? אז כמו שאמרתי בעיקר גלישה באינטרנט עריכת מסמכי אופיס ושימוש במדיה סרטים וכ'ו * גודל המסך בין 15 אינצ' * משקל רצוי 2.5 בערך(תמיד עדיף פחות) * האם נדרש זמן סוללה- כמובן שכמה שיותר ארוך אבל זה יהיה לכיוון 3-4 שעות אני מאמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? תמיד נחמד hdmi לא מחייב * בלוטות? לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? סטנדרטי 3…

13. ברשותי 5000 שקל ואני צריך מפרט למשחקים. אני צריך מעבד,לוח אם,1024 זכרון,מארז +קירור. אני לא יודע מה עדיף AMD או INTEL ?? בכל מקרה הבנתי שעוד מעט יוצאים מעבדים חדשים לשניהם,השאלה שלי היא אם שווה לחכות למעבדים החדשים או שהמחיר יהיה בשמים,מתי וכמה יעלו המעבדים החדשים בארץ?? בתודה מראש...:-)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Gal07,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, נייח\נייד לא קריטי. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, לא חזק במיוחד אך הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אודה מאוד לעזרתכם לקבלת מפרט למחשב הבא: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 20K ניתן לחרוג קצת אם הכרחי (עד עוד 2K) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים הכי כבדים שיש, עבודה בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים וסדרות,המחשב יפעל כל הזמן. חשוב שהמחשב יהיה חזק מאוד עם רכיבים איכותיים ויחזיק לפחות 5 שנים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים טובים, רצוי שיהיו רק 2 או 3, התקציב שלהם יהיה בנפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

16. Started by solidus,

אני כרגע בהתלבטויות באשר לאיזה לפטופ לקנות ויש כמה דברים שמעניינים אותי ב-x220: 1) כמה נוח להקליד עליו? ואני לא מתכוון מבחינת נוחות המקלדת אני מתכוון מבחינת איך שהידיים נחות בזמן ההקלדה. בגלל שהלפטופ הזה מאוד קטן ראיתי שכשאנשים מקלידים עליו הידיים שלהם לא נחות לגמרי על הפלסטיק של המחשב. אם למישהו מכם יצא להקליד על המחשב הזה אשמח לשמוע דעות. 2) עד כמה המסך הקטן מציק? אני בחיים לא עבדתי עם משהו יותר קטן מ14 אינץ' על ניידים אז אשמח לדעת עד כמה זה מציק שהמסך כזה קטן, במיוחד ממתכנתים או אנשים שעובדים הרבה עם טקסט.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום וברכה, תקציבי הוא בערך 600 שקל (אני אוכל לחסוך עוד כשלוש מאות שקלים במשך החודש הזה). המפרט הקיים E6300, 2GB, GA-965P-S3 זכירון, עם זיכרון 320 8800GTS שאלתי היא האם כדאי לשדרג מעבד+זיכרון אוכרטיס מסך?אני מכוון בעיקר לגיימינג. ARMA II רץ אצלי נוראי והחבר'ה רוצים להריץ משחקים ברשת. אני צריך מפרט לבערך עוד כשנה, עד שלא יהיה אכפת לי/אקנה ריג חדש. על מעבד אני מכוון לE7500 ולהוסיף עוד סטיק של 2GB זיכרון או לשדרג לכרטיס מסך, איני יודע איזה עדיין (אני לא מעודכן בלשון המעטה - אולי GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 ). תודה למפרע, יהודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, כרטיס רשת. אפשר להמתח עם קצת חריגה לא רצינית... תודה ושבת שלום אנשים..

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, אני מעוניין בנייד לצורך פיתוח קוד (80% מהזמן) ומעט משחקים בגרפיקה סבירה (נניח MINECRAFT או DOTA). עד עכשיו השתמשתי במשפחת ThinkPad ולכן אני פוזל לכיוון T430S עם NVS או T440S בהזמנה מחו"ל או מה-OUTLET - אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה! אין לי בעיה עם שדרוגי רכיבים בעצמי וגם לא עם מחשב מחודש (REFURB) או אפילו משומש רחמנא ליצלן (ואז צריך לקחת בחשבון החלפת רכיבים לפי הצורך). מטרות : פיתוח קוד בכל השפות, כולל הפעלת שרתי WEB מקומיים ואולי VM אחד או שניים. צריך זכרון (לפחות 8GB). חלק מהזמן יוקדש למשחקים בעלי דרישות גרפיות בינוניות ומעלה. גודל : כ 14". לא חובה מסך מגע, כנראה שהמחשב יריץ WIN7 כך שזה לא ממש משנה. רזולוציה : רוב הזמן המחשב יהיה מחובר למ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב עד 3500 לתכנות, קצת משחקים וכו'. ללא מסך. עם צורב ו-DVD, כרטיס מסף לא חייב להיות תותך - כמו שאמרתי משחקים לא כבדים. אני מעדיפה מפרט עם מעבד INTEL למרות ששמתי לב להעדפה שלכם לAMD .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by limer,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2850 גג עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 4K ב 60 FPS מחובר לטלויזיה {באופן קבוע !} סמסונג EU49MU8000 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא - רק עם באמת צריך אז רק לזיכרון . 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז KSP אייבורי פלונטר 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא אופציה 1 : Intel Core i7 9700 https://ksp.co.il/m/uin/66186 Gigabyte Z390 GAMING X LGA1151v2 https://ksp.co.il/m/uin/…

22. אני רוצה לקנות חלקים ולהרכיב לבד.. שכוללים לוח אם, מעבד ,זיכרונות וכרטיס מסך. יש לי ספק כוח של אנרמקס 485 וואט ומארז של Thermaltake Soprano וגם ארבעה הרדיסקים. המחשב ישמש אותי למשחקים בגרפיקה מקסימלית ולסרטים HDTV. הסכום המקסימלי הוא 4500 שקל, ללא ציוד הקפי וללא אוברקלוק. זה מה שחשבתי עליו עד עכשיו... ¤1,380 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤458 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤502 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤1,512 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤116 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 6 :פריטים ¤ 3,969 סכום כולל מע``מ המפרט מסקי-פיסי - http://skypc.co.il אם מישהו בבקשה יוכל לתת לי עצות לשיפורים אני מאוד ישמח.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם 50 לשוניות פתוחות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22, וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (FIFA, NBA, GTA, BattleField, Need For Speed) . -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני צריך מפרט לעריכת מוזיקה... אני מתעסק ביצירה ועריכה של מוזיקה בתוכנות כמו קיובייס ומשתמש בפלאגינים ו-vst די כבדים שבמחשב 1700 מגה הרץ הנוכחי שלי לא נסחבים אני צריך מפרט בסביבות ה-5 אלף רק המארז וכל מה שכלול בו בלי פלופיובלי צורב ובלי סי די רום רק מארז, כרטיס קול, כרטיס מסך,הארד דיסק, לוח אם,זכרון מעבד...אמממ וזהו אני חושב... טני לאחרונה קראתי כל מיני דברים על היריבות בין אינטל ואיי אם די בשוק... ורציתי לדעת מה עדיף לי, מבחינת אמינות, יציבות, כוח והתאמה לדרישות...? אני גם גולש הרבה באינטרנט מוריד מוזיקה וסרטים... המליצו לי לקחת 2 הארדיסקים של 120 ג'יגה ולעשות raid שזה יותר מהיר מלקחת רק נניח 200 ג'יגה בכונן אחד... איזה כרטיס עדיף לי? audigy או משהו אחר?(אני רק י…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omer231,

אהלן חברים. אני חייל ואני מחפש לפטופ לבסיס בעיקר כדי ללמוד טכנות אבל גם לגיימינג וסרטים. התקציב שרשמתי הוא 3.5k אבל אם יש הצעות בפחות או יותר (אבל באזור) הם יתקבלו בברכה. המשחקים שישוחקו במחשב הם בעיקר rpg כמו פולאאוט 3 וניו ווגס, torchlight2, skyrim ומשחקי ניהול משאבים למיניהם. אני לא מבין ממש ברכיבים או בoc, אבל מערכת הפעלה חייב שיהיה windows. שמעתי שasus הם טובים מאוד אבל אשמח גם להצעות אחרות. תודה חברים ומצטער שזה לא בדיוק לפי הטופס אבל משום מה אני לא מצליח להעתיק אותו..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.