ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אוקי אני צריך מפרט ב 5000 ש"ח המחשב מיועד למשחקים ללא ציוד הקפי וללא כונן אני כבר הרבה זמן לא מעודכן בשוק אבל איך המפרט הזה ? כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 1,290 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro 145 ש"ח 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 585 ש"ח 2 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 640 ש"ח 1 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 465 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7600GT TDH PCIe 256MB Exclusive design 1,290 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 490 ש"ח סה"כ 4,905 ש"ח אם יש אפשרות לשפר כיתבו מפרט תודה אם תוכלו בבקשה להרכיב מהאתר הזה www.iqpc.co.il
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ביתי פשוט בסביבות ה 1500 עד 2000 ש"ח עבור אינטרנט הורדות צפיה בסרטים הכולל יציאה HD לTV רצוי עם לוח של Asus
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קודם כל רציתי להגיד תודה רבה לכולם. שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש שאת מפרטו הרכבתי בעזרתכם הרבה. כעת אני זקוק למחשב בנוסף. הנה התשובה שלי לסקר זה התשובות שלי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 2000-3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול עדיף לסגור על סביבות ה-2500 אבל אם צריך לנצל אז זה בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא עבודה יומיומית באינטרנט, צפייה בסרטי HD וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה עם אותו המחשב הוא שבק חיים. בניסיוני לחפש לו תחליף נגשתי ל- KSP, אבל הבחור שם לא נראה לי מקצועי ואמין. חבר ששרתתי איתו בצבא הוא אחראי פורום באתר והוא אמר לי בזמנו שכאן בטוח יוכלו לעזור לי. זה התשובות שלי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי כל עוד במסגרת התקציב ועונה על הצרכים של המפרט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא עבודה יומיומית באינטרנט, צפייה בסרטי HD ולעיתים רחוקות (מאוד) משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב בסיסי לסטודנט, לא צריך מחשב למשחקים, רק לתוכנות אופיס, אינטרנט, סרטונים וסרטים. כעיקרון יש לי מחשב שמת לפני חודשיים ויש בו הארד דיסק 160gb, צורב, כרטיס זיכרון 1gb ddr2 וכרטיס מסך geforce 7100. אם אפשר להוסיף אותם למחשב אז בכייף.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני ב"ה קונה מחשב חדש בימים הקרובים. אני מבקש מחשב למשחקים כי הוא מתאים לכל הצרכים שלי שהם בעיקר אינטרנט וגרפיקה (חלשה, פוטושופ ברמת לוגואים קטנים) אבל גם למשחקים ברמה גבוהה מידי פעם. נכון לעכשיו השקעתי המון כסף בכל "המסביב" של המחשב שלי ואז לאט לאט ליבת המחשב שלי הפכה לחלשה ומעצבנת. כרגע יש לי (ואני לא מעוניין להחליף) ASUS CD X52 ASUS CDRW X52 ASUS DVD X16 ASUS DVDRW X16 SONY 1.44 Thermaltake Kandalf Black Thermaltake HardCano 13 Thermaltake PurePwoer 680W Thermaltake 120mm FAN X2 Thermaltake 90mm FAN X2 Thermaltake Perfect Light Cold Catode Blue MAG 796FD2 Microsoft Wireless Desktop Elite Microsoft InteliMouse Explorer 2.0 Microsoft Fingerpri…
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מחשב בסיסי לשימוש הורדות צפיה בסרטים שירים עבודות אופיס גלישה באינטרנט וכו' ללא משחקים בכלל (באבלס וכאלה) כולל ציוד היקפי (מקלדת + עכבר ומסך (19 או 17 מה שנכנס בתקציב) אם אתם מצליחים להכניס גם רמקולים בתקציב זה יהיה מצויין אם לא אז לא נורא. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקיי מה שאני מבקש זה רק את המחשב עצמו נקי ללא שום ציוד היקפי. המחשב מיועד לגיימינג ואם אפשר אני רוצה משהו שיוכל להריץ משחקי DX10 כמו שצריך, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת בגוף ראשון ואסטרטגיה בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פרסמתי כאן כבר נושא, אבל התקציב עלה קצת ואני אצטרך מפרט חדש.. המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי לכולם אחותי זקוקה למחשב בסכום של 2500 ש"ח לא כולל מסך: השימוש במחשב הוא: 1-גלישה באינטרנט 2-יישומי אופיס 3-צפייה בסרטי DVD לא יהיה שימוש למשחקים בכלל.ככה של צריך כרטיס מסך רציני. אהה..והיא רוצה גם כרטיס טלויזיה. עכשיו עלעלתי פה וראיתי שיש המלצות למעבד AMD <AM2 בתקציב הזה.אחותי שמעה שהמעבדים שלהם מתחמיים ועדיף אינטל.האם זה נכון? כלומר בתקציב הזה לא עדיף מערכת מבוססת אינטל? בתודה מראש שי
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
השימושים - תוכנות ,אינטרנט,סרטים וקצת משחקים. המחשב צריך לכלול את הרכיבים הבאים: מעבד - אינטל ,משהו סביר לא הכי חלש ולא הכי חזק.. לוח אם - תמליצו לי ואני אבדוק ! זיכרון -2GB . כרטיס מסך- אני לא גיימר ולא רוצה לבזבז כסף על כרטיס חזק ,יחד עם זאת אני לא רוצה "גרוטאה" ! מארז - שיהיה משהו נורמלי ולא חרא ג'נרי שלא שווה כלום . ספק כוח - אותו דבר כמו המארז -לא ג'נרי . דיסק קשיח - 250GB יספיקו לי בהחלט! *בקשר לחריגות מהתקציב, עדיף שלא! *אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק ! *זה לא חייב להיות הכל מאותה החנות ואני לא מתכוון גם לשלם במזומן (לפחות לא את הכל) . תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אמנם הנבואה ניתנה לשוטים אך יהיה חבל לרכוש מחשב ולגלות שלא אוכל לשחק במשחק זה לכשייצא או במשחקים שייצאו בשנה הקרובה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בלי מסך מקלדת והשאר מסביב..רק המחשב... לא יודע מה בדיוק מתאים לי..עובד הרבה בתוכנות עריכה פטושופ פלאש והשאר... רוצה מחשב מהיר וחזק שירוץ כמו שצריך 250 ג'יגה בקשיח ו2 ג'יגה זיכרון אני חושב שזה המנימום לפחות..וכרטיס מסך בסיביבות ה500 600 שח אני מניח טוב אתם המומחים כאן תעזרו לי תודה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הוא לא למטרה מסויימת, לא למשחקים כבדים ולא צריך להיות משהו מיוחד. הגבול הוא בסביבות ה2000 שקלים ורצוי שיהיה החלקים הטובים ביותר במינימום מחיר. לא חובה אינטל אפשר גם AMD.... תודה מראש. לא כולל מסך
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת אבל יש מגבלה אחת, המפרט חייב להעשות מהאתר skypc.co.il, אני מתכנן לקנות אותו היום אז זה די דחוף תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, לחלוטין. המחשב כעיקרון מיועד לתיכנות וגם למשחקים. חשוב לי בכללי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו שצריך ובפרט שהוא יהיה טוב לתכנות, כלומר שהוא יוכל להריץ תוכנות רבות זכרון בקצב מאוד טוב. לדוגמא: VIsual Studio 2005 Photoshope. "סוס עבודה" (ככה אומרים?). התקציב יכול לחרוג קצת למעלה אבל לא יותר מידי. החלקים שאני צריך אם כן: מעבד, לוח אם (עדיף שיהיה מובנה בתוכו כרטיס קול וגם כרטיס רשת), מסך, זכרונות, דיסק קשיח (עדיף של 200 GB), כונן צורב, מקלדת ועכבר נוחים, כרטיס מסך, כמובן מארז, ספק כוח ומאווררים. חושב לי לציין כי המחשב אינו מיועד ל OVER CLOCKING כי אני לא ממש יודע איך להתעסק ולא בטוח שאני רוצה. תודה רבה לכל העוזרים. אני יודע שהתקציב ממש…
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך טוב של "גיגהבייט" 64 מגה בערך.. לוח אם עמיד.. מעבד 1.8 - 2.0 בערך.. עד - 4500 כולל מסך.. מסך - FLATRON 17 774 FT אני חושב שהוא מצוין..(תקנו אותי אם אני טועה). המחשב רוב היום אני גולש בו ולפעמיים משחק קצת.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפתח תוכנה שצורכת הרבה עיבוד, בעיקר מאות דפדפני כרום פתוחים במקביל ורצים. למיטב הבנתי הצריכה היא של CPU ולא GPU, בכל מקרה יש לי כבר 1660TI שאני רוצה לחבר ליתר ביטחון. אז אני צריך מחשב (אם אפשר כזה שאפשר להכניס לו יותר ממעבד אחד זה מעולה - סגנון שרת). זכרונות - 32 GB יספיקו (2 סטיקים) - לדעתי מNEWEGG המחיר הוא חצי מבארץ. ירוץ וינדוס 10. איזה מעבד \ לוח אם יכול להתאים ? חשבתי ללכת על דגמי הX של אינטל ? אני מניח ש32 ליבות (16*2) זה המינימום. תקציב 5000 - 9000
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
- אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב - השימושים הם בעיקר משרדיים, הרבה multitasking אך גם צפיה בסרטים באיכות HD. משחקים אינם פקטור. - למחשב יחוברו 2 מסכי 22"-24" - יש לי Hard Drive די ישן של WD מדגם wd10eads, אני לא יודע אם הוא יהווה צוואר בקבוק במערכת לכן לא יודע אם יש צורך בכונן חדש. - בגלל הMULTITASKING הרב, יש צורך ב8 ג'יגה זכרון לפחות. - שהמערכת לא תהיה מוגבלת לשדרוג, לדוגמה אם ארצה להוסיף SSD, אז שלא יהיה לוח שתומך רק בSATA2 מה שיגביל לי את מהירות העברת המידע. - חשובה מאוד מידת השקט של המערכת. - במידת הצורך, ניתן לחרוג מהתקציב לסיכום אני פשוט צריך מערכת שקטה ויציבה מבלי להתפרע בתקציה שלא לצורך. תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היה לי מחשב פנטיום 2 ישן עם מסך משהו רוצה לקנות הכל ב800 ש"ח... אני רוצה לקנות מחשב יד שניה/חדש לא איכפת לי ממש במחיר של 1000 - 1500 ש"ח... איזה מחשב אני יכול להשיג במחיר כזה... כמובן רק מארז ללא מסך... זה יכול להיות פנטיום 3 / 4 / AMD תהיו יצירתיים
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מצויין עם השקעה במסך זכירון הארדיסק קול ותצוגה (כרטיס מסך ) תודה! המחשב מיודע לסרטים, מוסיקה (מערכת סאונד מצויינת) ומשחקים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. התקציב הוא 3500 שקל משחקים לא בצורה כבדה ואני רוצה מסך 19 תודה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מתאים לעבודה עם תוכנות כמו: הייפרשוט,אליאס,רינו,פוטושופ וכו... מסך בגודל 22, חשוב שיתאים לעבודה גרפית ולעריכה. מקלדת ועכבר יכולים להיות פשוטים, שום פיטשרים מיוחדים במקלדת. רמקולים סבירים...... מארז מקורר היטב... בניה והרכבה במעבדה והתקנת מערכת הפעלה: ויסטה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב לחמותי . המטרה - אינטרנט, Office ומעט סרטים. עדיף את הדבר הכי פשוט שיש, אבל שיכלול גם ציוד הקפי. אין צורך במסך. כמו כן, יש העדפה לחנות מהצפון (כמה שיותר קרוב לנהריה). התקציב - 1500 ש"ח פלוס מינוס. תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-