עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים. לאחר קריאה די מעמיקה במפרטים הנעוצים רציתי לשמוע חו"ודים שלכם בנוגע למפרט התקציב המקסימאלי שלי הוא 4000 ש"ח. מטרת המחשב היא גיימינג, כאמור. יש צורך בציוד היקפי כולל, מקלדת+עכבר מסך טוב ורמקולים (הכל פה משנת 2003 ) השקט מאוד חשוב, משהו כמו 8. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג וגם לא מתמצא בזה. יש דרישה למערכת הפעלה חדשה. אני אקנה בKSP או אייבורי עם עדיפות לKSP (לפי המלצות חברים). ועוד כמה הערות, אני די נעול על 4000 שקלים. אני יודע שזה קצת גבולי הרי המחשב כולל גם מסך השאלה היא האם יהיה שווה להשקיע במחשב שיעודי לגיימיניג? הוא יוכל "לסחוב" משחקים חדשים ולאורך זמן רב? אם צריך להוסיף עוד כסף אני אוותר על יעוד המחשב לגיימינג ואתפשר על מחשב שיוריד לי סרטים…

2. שלום, לאח שלי יש מחשב נייד של חברת Lenovo, מזה כשנתיים אני חושב. בימים האחרונים הוא נתקל בבעיה שבהתחלה נפתרה מספר פעמים (די בעצמה כנראה), ועכשיו כבר לא נפתרת: התמונה שעל מסך המחשב זזה באיטיות מחרידה. למשל, אם מזיזים את העכבר, רואים את הסמן מגיע למקום המתאים רק כשלוש שניות לאחר ההזזה עצמה (ורואים עקבות של העכבר); עוד דוגמה היא שכשפותחים חלון חדש, רואים במשך כמה וכמה שניות בעיקר את החלון הישן, ואז, רק כעבור כ-30-60 שניות רואים בעיקר את החלון החדש. זאת אומרת, הכל עובד, רק הרבה הרבה הרבה יותר לאט. הדבר קורה לא רק בתוך הווינדוס, אלא מרגע הפעלת המחשב. ניסיתי לשנות את ההגדרה היחידה שנראתה לי קשורה ב-BIOS, וגם זה לא עזר. מה ניתן לעשות, לדעתכם? תודה מראש! עומר.

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  3. אהלן חברה. אני מחפש מחשב למשחקים קלים (SPORE, SIMS), סרטים, עבודה משרדית (אופיס) ואינטרנט. התקציב הוא עד 3000 ש"ח כולל מסך, עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). שקט פחות קריטי וכן לא מתוכנן OC. צורב כבר יש הרכבתי מפרט אשמח לשמוע הערות/הצעות לשיפור: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3N78-EMH HDMI ¤349 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31624 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by netanelw,

אני חושב על לקנות נייד שיחליף את הנייח המתיישן שלי. מטרות עיקריות (מעבר לאינטרנט וסרטים) - שימושים רגילים לסטודנט להנדסת מחשבים: פיתוח/קימפול/מטלב וכו'. לא ממש משמש למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף פחות מ15", אבל לא קטן מדי. כנראה 14". אין העדפה בין מט למבריק. * משקל רצוי? לא ישמש רק כתחליף שולחני, אז מעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא צריך איזה תופעת טבע, אבל לא מעוניין במשקולת נייר באלפי שקלים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. 99% מהשימוש על לינוקס. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) בגדול מחשב חזק, קל, שקט, דק, שקט, סקסי ושקט עם סוללה לא רעה. אין צורך במסך מגע. (מחל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by BloodyW,

היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית וגיימינג, אופיס ומשחקים חדשים כבדים של השנים האחרונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למארז לא גדול מידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, עריכת ווידאו HD חובבני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וויצר 2 , קריסס 2, מטרו, דירט 3, אסטרטגיה 3D -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 21.5 אינצ' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה-בינוני 3. האם יש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי [פעם אחרונה שאני מטריד אתכם]. בניתי מפרט מחשב לא כולל מסך, צורב DVD, הארד-דיסק, וכרטיס קול. אותם יש לי כבר מהמחשב הישן ולא אצטרך חדשים. המפרט הוא לגיימר ממוצע +, רציתי חוות דעת על החלקים (נבנה בפנדס כי משם אני קונה]: (יש לציין שרשום בכמות של הזיכרון 2. 4 GB בסה"כ, שיהיה דואל צ'אנל] יש לי וינדוס XP32BIT ואני לא אשדרג לויסטה או XP 64BIT, מה שאומר שיהיה לי 3.2 - 3.5 זיכרון מנוצל) ייתכן (לא בטוח) Overclock ו Crossfire. כל חלק וחלק חשוב לי. רציתי לדעת מה לשפר, שיריץ לי את קרייסיס (CW) על ההגדרות הגבוהות (ואפילו ההגדרות המאוד גבוהות) על רזולוצית ברירת המחדל שלי, 1024*768, מסך '15 (קטן מאוד). תודה, וסליחה על הרבה אשכולות שפתחתי...

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  8. שלום לכולם. אני כרגע מחפש לקנות לעצמי מחשב נייד חדש, בעיקר ללימודים. הצרכים הם בעיקר תכנות ב VS, פוטושופ, אופיס,ומשחקים פה ושם. עד כה אני מתלבט בין שלושה דגמים: Alienware M14X XPS L502X XPS 15Z שלושתם עונים על הצרכים שלי, אך כל אחד בסטייל ובדרך שלו. אני מאוד מתלבט מה לקנות, חשבתי ללכת על ה L502X וזהו, אך העיצוב והמשקל שלו דחו אותי קצת. ה 15Z מציע עיצוב יותר נעים, אך לפי מה שהבנתי הוא נורא מתחמם והוא לא באמת מציע את אותם הביצועים של L502X. ה AW הוא גם חייה, אך גם הוא מתחמם נורא, והוא נורא כבד יחסית ל 14 אינש. אני אשמח לשמוע חוות דעת, מה לדעתכם הכי כדאי מבין שלושת אלה שנותן את התמורה המלאה לכסף?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סדרות, סרטים וגלישה ברשת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רק לשימושים שביקשתי לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, לאחר התלבטות רבה החלטתי לרכוש מחשב DELL מסדרת Vostro יש לי שאלה לגבי 2 הדגמים הנ"ל: 3450: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-a2410m.htm 3550: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-a2520m.htm אני כן הולך להתנייד עם המחשב הרבה ולכן יש לי העדפה ל-3450 בגלל גודל מסך קטן יותר ומשקל קל יותר. -השאלה שלי היא לגבי המעבד, ברור לי שהמעבד של ה-3550 חזק יותר, השאלה עד כמה זה משמעותי? -ב3550 יש את הסידרה החדשה Sandy Bridge, האם ב3450 זה מסידרה ישנה יותר ועד כמה ה sandy bridge משמעותי והם הוא שווה את ההשקעה? המחשב ישמש לעיצוב גרפי דו מימדי, photoshop, illustrator, Indesign ולרוב כל התוכנות רצות במקביל עם קב…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. המחשב הוא למטרות משרדיות של מעבדי תמלילים ואנטרנט עם אופציה למשחקים ברמה בסיסית. מחיר בין 2000ל 3000 לא כולל מסך מדפסות רמקולים צורב פלופי. זיכרון של 512MB אם אפשר מפרט מבוסס על אינטל וגם AMD תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  12. כמו שאמרתי, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לצורך עריכת ווידאו בלבד. תקציב בין 4 ל5 אלף תודה רבה

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by BenAbutbul,

מפרט שאני הולך לקנות.. איך הוא? מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪711 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVR-5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ס…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  14. Started by talsabag1515,

אהלן, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? רגיל * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אלחוטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל עד 500GB * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתהיה מובילה בתחום כמוHP? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם חשוב שיהיה קל במיוחד ודק! שבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום! (: אשמח אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם על המפרט הבא. מטרת המחשב: עבודה משרדית, אבל שיהיה מסוגל להפעיל נורמלית גם את Photo Shop ותוכנות תיכנות (הידור והרצה). Athlon 64 4400+ Socket AM2 Box AMD 485 Asus M2A-VM HDMI 409 AENEON DDR2 800MHZ 1024MB CL5 169 NEC DVD+-RW AD-5170A X18 IDE 145 JSP - TECH N-880D EZCool 400W 189 WD1600JS Western Digital sata2 263 עכבר אופטי עם גלילה 39 מקלדת 29 הרכבתי אותו מ2 חנויות => תוספת משלוח רשום ומבוטח: 9 ש"ח אוצפיות לשדרוג (האם כדאי, או שאפשר לוותר): Athlon 64 4800+ Socket AM2 Box AMD 569 ש"ח זיכרון נוסף - AENEON DDR2 800MHZ 1024MB CL5 169 האם יש צורך באמת המארז הזה? לא מספיק סתם מארז הכי פשוט שיש? תודה רבה (:

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. פתחתי כבר הודעה לפני כשבוע בנושא אך קיימים עדכונים יש לי מעבד P8400 הגדרות צריכת החשמל בWINDOWS וב BIOS הינם על ביצועים גבוהיים זאת אומרת 100 אחוז עבודה יש לי את המחשב כבר שנה ותמיד צפיתי ב EVERAST על האובר קלוק המעבד היה עובד תמיד על 2300 יורד ועולה בצורה לא משמעותית 2345, 2350 ,2260 בקיצור תקין עכשיו לאחר התקנת WINDOWS 7 התדר לא אחיד הוא יורד ל 800 MHZ ואפילו ל 12 MHZ דיברתי עם חברת המחשבים HP והם אמרו שהם מכירים את התופעה ומדובר בתוכנה מובנת של WINDOWS 7 שעוזרת בחיסכון בחשמל ברציני לדעת אם מישהו מכיר את התופעה ובנוסף לכך אם יש אפשרות לבטל את זה ( זה אמור להיות יותר מתוחכם מאפשרויות צריכת חשמל של מעבד דרך הוידאוס שם הכל על 100%)

17. Started by amirka,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (וורד ואינטרנט) וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  18. אני שוקל לקנות את המחשב הזה: http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=10754&CatCode=560 עכשיו התכונות שחובה במחשב שאני רוצה זה: מעבד קונרו e6550 ומעלה כ.מסך 8600gt ומעלה (ואני מעדיף עם 512 זיכרון כרטיס) 2 ג'יגה זיכרון 250 ומעלה גודל הארד דיסק לא צריך ציוד היקפי התקציב שלי הוא בערך כמו של המחשב הזה אפילו פחות פשוט ניסיתי לבנות מפרטים כמו שאני רוצה וכולם יצאו לי 4000 + וזה אחלה מחשב במחיר טוב חח לי יש בעיקרון 2000 שקל אבל אני מנסה להשיג עוד..והמחשב הוא בעיקרון לצורך משחקים ועבודה קצת בפוטושופ ומחשב בסיסי...גם תשימו לב שבמחשב הזה לזיכרון יש 1066mhz ולא 800...

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by BENNY-L,

אני בודק לדוד שלי יש לו מחשב ישן פנטיום 4 3 מגהרץ גיגה זיכרון הארדיסק 320 ספק 600 של טרמילטייק כרטיס מסך -גיגה בייט 8800 GTS הוא רוצה לשדרג למשחקים יש לך מסך 19 ולא כול כך משנה לו לשחק על הגדרות משחק במצב מינימום מה צריך לשדרג ובכמה תודה

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by ronenur,

שלום אני צריך מפרט בעיקר למשחקים. אני רוצה שהמשחקים שיצאו בזמן הקרוב יוכלו לעבוד בו בהגדרות הכי גבוהות ואחרי שנתיים בערך נגיד בהגדרות בינוניות אבל שאפשר יהיה לשפר ולעשות אוברקלוק בעיקר למעבד. ותגידו לי גם בבקשה נגיד אם אתם ממליצים להחליף איזה חלק וגם לכמה זמן המחשב יספיק. יש לי מסך 22" 1680x1050. KSP.CO.IL: מעבדי אינטל‏ Pentium E6500, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray - 430 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio - 300 זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value - 220 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E - 900 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000…

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  21. לפניכם סיפור המעשה : אני עובד עם תוכנות rhino, keyshot, photoshop, illustrator. וקצת עריכת וידאו. בגדול זה מחשב למעצבים בעלות של לא יותר מ5,100 ₪ . אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי ושינויים יתקבלו בשמחה. שאלה נוספת היא האם כדי להמתין ל2021 לכניסת הדגמים החדשים וקבלת יותר ערך לכסף או שאין טעם לחכות שלושה חודשים כי אין הבדל משמעותי. תודה מראש ואשמח לעזרה מצורף לכם המפרט : ⁃ i7 10700K 3.8 Ghz 16 MB cache s1200tray ⁃ Arctic freezer 34 eSports edition white cpu cooler ⁃ Asus PRIME B460M-A lga 1200, intel B460, DDR4, PCI-e, dvi, hdmi, dp ⁃ HyperX fury black 2x8 DDR4 3000MHz CL15 kit ⁃ ASUS ROG STRIX…

22. Started by dititnt,

מעוניין במפרט למחשב שיפעיל "video wall" של 9 מסכים שיריץ וידאו חלק ויוכל לשדר סרט שונה בכל מסך תודה למבינים

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by crazyshit,

1. מה התקציב המקסימאלי?- 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חשוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שניתן במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?יצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא חשוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא חשוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא צריך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - לא חשוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by kkffiirr,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס,עריכת תמונות בעזרת LIGHTROOM,צפייה בסרטים/סדרות אם אפשרות לנייד את המחשב בלי יותר מידי בלגן לסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, LIGHTROOM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sbf80,

אחרי כמה הערות מחברי הפורומים הרכבתי מפרט חדש. שימושים: אופיס (עם דגש על שימוש כבד באקסל), תוכנות סטטיסטיות, גרפיקה (פשוטה יחסית), אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים (לא דרוש לי ביצועי תלת-מימד גבוהים). http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711 + 0 7914 Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 426.00 ¤ 1 426 ¤ 1 8956 Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1810.00 ¤ 1 1810 ¤ 2 6966 WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD 440.00 ¤ 1 440 ¤ 3 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 136.00 ¤ 1 136 ¤ 4 9322 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P LGA775 Motherboard 740.00 ¤ 1 740 ¤ 5 7380 Corsair VS2GBKIT667D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1571.00 ¤ 1 1571 ¤ …

• 13 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים