ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
הציוד מיודע למשחקים בעיקר יש לי מסך 20WFP של דל ספק seasonic 430 sII הכי חשוב שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך 1680 ואין צורך שיהיה מסוגל לסחוב אם פילטרים... אינטל או אמד לא משנה העיקר שיעבוד ויסחוב משחקים אם אפשר שיהיה בלוח USB3 אז מה טוב... מערכת הפעלה ווינדוס7 32 ביט אין דברים מיוחדים... העיקר שיהיה אפשר לשחק משחקים וזהו....
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מחשב נייד DELL INSPIRION 1520 ואחי האוהב קנה לי עכשיו רמקולים של ALTEC 2.1 זוג רמקולים + סאב. מיד לאחר החיבור יוצא בקביעות רעש מהסאב, רעש מעומעם, וכשהמחשב טוען הוא מעט מתחזק. לפי כל הבדיקות שעשיתי הדרייברים תקינים והסאב תקין כי כשחיברתי אותו למחשב נייד אחר IBM T41 הרעש היה הרבה פחות משמעותי, למרות שהיה רחש ממש קליל שגם הוא לא תקין אבל נסבל. אז מה אתם אומרים בעיה במחשב ? בעיה ברמקולים ? בעיה בהתקנת הכרטיס sound ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין שום בעיה עם לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 7000 זה הרבה יותר ממה שצריך גם ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 וכל משחק חדש שייצא בתקווה על ההגדרות הכי גבוהות לכמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח שבתקציב הזה הרזולוציה תהיה 1920 לפי המסך שתמליצו עליו(הדל עם הIPS…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, טוב, הצלחתי לצמצמם את המחשבים שאני מעוניין לרכוש ל2 דגמים ואני צריך את עזרתכם להחליט מה עדיף. - במובן מסוים יש לציין שאני מעוניין לרכוש מק (בגלל MacOS) Macbook Pro - 1999$ Weight: 2.45kg CPU: 2.4 Ghz Penryn Screen: 15.4 LED Backlit 1440 x 900 non-glossy Memory: 2GB HarddriveR: 200GB Graphic card: 8600GT 256MB 1 year warranty Dell XPS M1530 - 1500$ CPU: The same Screen: The same but GLOSSY Memory: 4GB Harddrive: 320GB Graphic card: The same Warranty: 3-years פחות מעניינים אותי הגימיקים החדשים בMBP, ובמובן מסוים אני מעוניין לקנות מק (פשוט נמאס לי להתבחבש עם הPC). מצד שני, אנחנו מדברים על הפרש של 500$ שזה כמעט 1500 ש"ח והבדל משמעותי במפרט ובאחריות. מה דעתכם? איך המחשבי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא 2500 אבל אפשר עם חריגה קטנה. <- המפרט הנוכחי שלי בצד. השיקול העיקרי שלי לשדרוג הוא העובדה שנפלה עלי הזדמנות פז לקחת SSD במחיר רצפה, והיות ואני הולך להתקין מחדש ווינדוס, אז אנצל את ההזדמנות לעשות זאת על מערכת חדשה לגמרי. גורם נוסף הוא העובדה שכרטיס הקול שלי (Asus Xonar DX) לא עובד טוב עם לוח האם הנוכחי שלי. יש המון רעשי רקע ותקתוקים שמפריעים לי מאוד. בגדול הכיוון שלי הוא: I5 3450 (לא מתוכנן אוברקלוק) ב910 שקל Gigabyte GA-Z77X-D3H ב710 שקל. כאן אני צריך עזרה Corsair XMS3 2x4GB 1600 9-9-9-24 ב270 שקל. וגם מאוורר Freezer 7 pro v.2 ב120 שקל. ביחד זה יוצא 2000 שקל. בנוסף יש לי אפשרות להשיג Sandisk SSD Extreme 120GB ב620 שקל. זה מחיר רצפה אני יודע ולכן אני חם על זה…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקרון אני מחפש מחשב גיימינג שיתמוך בכל המשחקים הכבדים החדשים וגם שיחזיק מעמד עוד 4 שנים(אפילו אם יריץ על מינימום את המשחקים החדשים בעוד 4 שנים) בשאיפה שאחרי הזמן הזה של 4 שנים, אחליף למחשב חדש. הסיבה שהפער בטווח המחירים גדול, בגלל חוסר הידע שלי בכל מה שנוגע לחומרה. לכן אצטרך עזרה. אם לפי הדרישות שלי, אצטרך להוסיף כסף(כמובן רק במידה וזה משתלם הרבה יותר), אז אני אוסיף. לכן, ההשקעה המומלצת היא 3000ש"ח. והחריגה היא במידה שלדעתכם המקצועית, היא כדאית יותר, 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. עדיפות להשקעה סביב ה 3000ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח. אך רק אם ההבד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה מס' חלקים חדשים למחשב עד 2000 ש''ח מקסימום ללא חריגה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD מארז וכרטיס-מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? פירוק של החלקים הישנים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב שיהיה דק ובטרייה חזקה מסך טוב בעיקר לאנטרנט ואופיס. אני מתחיל הנדסת חשמל טול גם תוכנות כמו MATLAB שירוצו טוב. תקציב 800 דולר גמיש ביותר המלצות מאיפ לקנות ואיזה דגם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה בלבחור במפרט אני מבקש מלא פורומים לבנות לי מפרט הכי טוב שאפשר לגיימינג בתקציב של 5000 עכשיו הבעיה שכל אחד שבונה לי מפרט בונה לי מפרט שונה ואני בתור אחד שלא כזה מבין במפרטים לא יודע במה לבחור.. נגיד אחד בונה לי מפרט - מתייעץ עם מישהו אחר עליו והוא אומר לי שהוא גרוע. אפשרי לבקש מפרט טוב בתקציב הזה שאי אפשר לערער עליו שהוא הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה? כרטיס Gigabyte Geforce 770GTX Windforce 3x 2gb OC 1. מה התקציב המקסימאלי ? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב יד שניה (או לפחות לבוא לראות) ויש לי כמה שאלות (ותודה רבה על המדריך רכישה בחול הוא גם עזר לי): לפי מה שבהנתי מכמה תגובות פה - אם יש למחשב שלי service tag שרשום באתר של DELL שיש לו אחריות אז יתקנו את המחשב - בלי להגיב הוכחות קניה/בעלות וכו' הבנתי נכון? אם כן האם יש צמורך בהעברת בעלות בכלל? (אם כן למה?) אני יודע שאמורה להיות מדבקה בתחתית הנייד עם ה service tag אם במקרה אין אותה (אבל המחשב רשום כך שיש לו אחריות) האם האחריות לא תקפה? האם את כל המפרט ניתן לבדוק במנהל ההתקנים של WIN ? (אני מתכוון למה ששונה בין כל קונפיגורציה של אותו דגם - לא דברים כמו גודל מסך וכו') [ואיך ניתן לדעת האם ה WIN חוקי? - אם הוא "חוקי" יכול להיות שזה KEY מהרשת לא? או שיש דרך לווד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות בגדול הן לא גדולות, בעיקר צפייה בסרטים-מאוד חשוב לפיכך מסך איכותי. * רזולוציית המסך? מבקש מסך משובח ואיכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה משולב SSHD, חשוב לי לביצועים מהירים. * כונן אופטי? כן, צורב DVD פשוט יעשה את העבודה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, מעדיף לסמוך על נסיונכם ושיהיה כמה שיותר אמין. חשבתי על ז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), הורדות EMULE וסקייפ משקל רצוי-עד 2.5 ק"ג, עדיף פחות יש צורך ביציאת DVI דרך אגב, למה אתם מתכוונים באיכות בנייה? ואיזה חברות נותנות את זה? מה שמצאתי עד עכשיו זה: HP 2230s 2GHz 3GB 320GB 12.1 NX598EA LENOVO THINKPAD SL300 NS6L2IM 2738-L2G HP ProBook 4310s NX570EA HP Pavilion dv3-2150ej 2.1GHz 13.3 3GB 250GB NZ868EA Lenovo ThinkPad R400 2.1GHz 14.1 250GB 2GB 7443-22G ASUS F6a 2GHz 13.3 3GB 250GB ויש גם את ה-מחשב נייד LG E310-M.CP8BE 2.16Ghz 2GB אני מאוד מתקשה להחליט
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון. ברשותי יש את המחשב הבא שאני מעוניין למכור. הבעיה היא שניסיתי לחפש חלק מהחלקים ביד 2 והמחירים פשוט קופצים ממקום למקום. לכן רציתי להתייעץ כאן, כמה המחשב שלי שווה? מעבד core i7 3770 (לא K) קירור למעבד arctic cooler freezer 7 pro לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H זיכרון Kingston Hyper X 8Gb (2x4) 1600mhz כרטיס מסך Asus Strix 1070 ספק כוח Antec Neo ECO 520w מארז Corsair 500R שחור דיסק קשיח A-DATA s510 120Gb SSD דיסק קשיח מכני WD 300Gb תודה לעוזרים!
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב שיענה לצרכים של סטודנט לארכיטקטורה. שימוש באוטוקאד, פוטושופ, רוויט, גוגל סקאצ'אפ, אולי סולידוורקס וכמובן אינטרנט וכיו"ב מצאתי כמה דגמים שעשויים התאים (יש לי העדפה לדל) אבל המחירים שלהם לאיו דווקה אטרקטיביים: dell studio 1555 p87 ATI מחיר: 4950 או 5859 כולל הרחבות. דיסק קשיח: 320GB hard drive serial ATA 5400RPM h המליצו לי להרחיב ל 250GB 7200RPM ב159 ש"ח. למה? זיכרון פנימי: 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory המליצו לי להרחיב ל 4GB בתוספת 265 ש"ח. מערכת הפעלה windows 7 home premium 64bit בתוספת 485 ש"ח. מסך: 15.6 רחב. 1920X1080 white-LED Display with Truelife WUXGH נראה כמו גודל אידיאלי אבל לא מבחינת המשקל. כרטיס מסך: ATI Mobility Raedeon HD 4570 512MB המליצו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשמוע המלצות על שילוב של לוח, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך ביחד. הלוח צריך לכלול מגוון של יציאות כמו SATA, פיירוויר או כל דבר דומה. השילוב אמור לשמש למחשב ביתי ללא משחקים כבדים, אלא רק קצת ישנים ומשחקים חדשים קלים (לא מתכוון להריץ HL2). אם אפשר לצאת מכל הסיפור בנזק של 2000 שקל זה יהיה מצויין, מתחת לזה מדהים, ומעל לזה קצת חבל. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סדרות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, hitman, assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מכיל: מעבד: אינטל Q6600 מומהר ל3GHz כרטיס מסך: 9800GTX+ לוח אם: של ג'יגהבייט P35C-DS3R זיכרון: 2 כרטיסים של 1ג'יגה 800mhz פעם האחרונה ששידרגתי אותו היה זה כרטיס המסך עכשיו אני די בטוח שתורו של הזיכרון להשתדרג ופה אני פונה לעזרתכם. הלוח אם מגיע עם 2 מקומות נוספים לחיבור DDR3 ואני אשמח להמלצה על זכרונות אפשר גם מאיביי. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט חדש, נקנה מזיגזג מחשבים רק לפני חודשיים בערך. נקנה למטרת משחקים, וגיליתי בסוף שאני בכלל לא נהנה לשחק! אם אמכור ביד2, כמה לבקש עליו? המחיר הנוכחי בזיגזג הוא 3423 ש"ח במזומן (והרכבה של +170 ש"ח). אם אבקש 3100 ש"ח, זה יהיה הוגן? בכל זאת, המפרט חדש ובאחריות מלאה של זיגזג... זו לא מודעת מכירה, אני באמת מבקש לדעת רק בכמה למכור, זה הכל! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עברתי פה הרבה שרשורים, ולא מצאתי משהו שהתאים לי בדיוק. אני מחפש המלצה למפרט עבור מחשב מדיה סלוני, בתקציב של עד 2300 / 2500 שקל. המפרט צריך להתבסס על מערכת קטנה פיזית ככל האפשר, ללא כונן אופטי, עם זכרון ראם של 4 גיגה, כונן SSD למערכת הפעלה ואפליקציות, כונן HDD בנפח של 2 או 3 טרה, ללא שלט, מומלץ שיהיה ניתן לכבות ולהדליק את המחשב באמצעות שלט שירכש בנפרד. חשוב לי גם שיהיה שקט מאוד, כיוון שהולך לחיות בסלון שמאוד קרוב לחדר שינה של ההורים שלי. נדרשת יכולת צפייה בסרטים ב 1080p ואפוציונאלי בלו-רי. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו openelec עם xbmc. ראיתי את המפרט המומלץ, מחפש חלופה נוספת. אשמח לעזרה בנושא. נ.ב. נא לא להציע לי מחשבי intel nuc, המחיר שלהם לא מצדיק את ר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים וזה משמעותי אני מוכן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (fifa, call of duty , gta v) תכנות והתעסקות עם מערכות הפעלה בתוך מכונות וירטואליות ( vmware workstation+visual studio) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, vmware workstation, gta v , fifa 17,call of duty 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte GA-8IK1100 (875P) - ATX 814.35 ש"ח 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original X 2 614.10 ש"ח Seagate 120GB 8MB 7200RPM S-ATA 765.40 ש"ח LITEON X16 DVD - RETAIL - BLACK 275.90 ש"ח INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB 1,428.45 ש"ח Creative Sound Blaster® Audigy de/se 413.85 ש"ח MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.40 ש"ח COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black ש"ח 396.05 יש לציין שאין לי צורך בכרטיס מסך , וכל שאר הדברים שמסביב. הצעות או שינויים לגבי רכיבים , יתקבלו בברכה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך 2 מפרטים , אחד עם מסך LCD 17" ואחד בלי מסך , שניהם ב 6000 ש"ח אני מחפש מחשב שיהיה תותח על (משחקים וכל השאר) המטרה שהוא יחזיק מעמד לשנתיים 3 הקרובות.. חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט , שלכרטיס מסך תהיה יציאה לטלוויזיה . יהיה נחמד אם לכרטיס קול בלוח האם (שאגב , חשוב לי שהוא יהיה איכותי) תהיה יציאה אופטית בין השאר , חשוב שללוח אם תהיה אופציה של להפעיל את המחשב אוטומטית בשעה מסוימת (בכלל באופן כללי העדיפות שלי ללוח אם היא ASUS אלא אם כן תגידו אחרת) דיסק קשיח שיהיה גדול (בסביבות 300 מגה) , יש לי כבר צורב DVD אז אין צורך. אמממ הרבה זיכרון פנימי (כיום יש לי 1.5 ג'יגה) עד היום היו לי רק מעבדים של AMD אז עדיף שימשיך ככה אלא אם כן תגידו אחרת עדיף גם מארז שקט…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, היום בבוקר ה-HP DV4 שלי החזיר את נשמתו לבורא לצערי הרב והגיע הזמן לחפש מחשב חדש. חשוב לציין שבאופן כללי הייתי מאוד מרוצה ממנו, החזיק לי 3 שנים, עבד בצורה יפה, גודל המסך התאים לי בול וברמת העיקרון אני לא מחפש משהו שהוא מעבר למה שקיבלתי ממנו. אינני מעוניין בכל הגימיקים של מסך טאצ וכו', אם ניתן לחסוך במקומות אלו אני מעדיף. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, קצת סרטים ומוזיקה. אני לא עוסק בגרפיקה/וידאו/משחקים אך כן אוהב לעבוד עם הרבה טאבים פתוחים והרבה תוכנות ברקע לכן חשוב לי קצת כוח עיבוד לפחות זיכרון. מבחינתי המחשב מוצלח אם הוא מריץ חלק 10+ טאבים פתוחים ב-FF ועוד אייטונס לדוגמא ברקע, הHP עמד בזה לכן אני רוצה להאמין שכל מחשב חדש יוכל לעמוד בכך גם. * גודל המסך? 14" אין חשי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית מחשב שיריץ את המשחק Overwatch בהגדרות גבוהות עם מינימום של 60FPS (עדיף יותר). מעבר למשחק הזה לא יעשה שימוש נוסף במחשב, יש צורך ברכיבים שקטים יחסית (8 מ- 10) כי המחשב ימוקם בחדר שינה, בלי OC ואין צורך באופק שדרוג (רק שהמחשב "יתן עבודה" לשלוש שנים לפחות). אין צורך בציוד היקפי, המסך שיעשה בו שימוש הוא 40 אינצ' עם רזולוציה של FHD. צריך רישיון לוינדוס 10 וזה לא חלק מהתקציב של ה- 6. זה מה שהרכבתי בינתיים - אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הלוח אם/מעבד תומכים במהירות המקסימלית של הזכרונות? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. 3000 , לנצל את כל התקציב , חריגה עד 100 שח 2. שימושים עיקריים - משחקים "קלים" למדי , גלישה 3. יש צורך בציוד היקפי - מסך 21-22, מקלדת/עכבר, רמקולים 4-5 . יש צורך בכל החלקים. 6. שקט מחשב - 7 7. לא מתוכנן OC 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. המחשב יקנה רק מזיגזג 10. מארז בינוני בלבד (MID) 11-12. לא מתוכנן שדרוג ולא חשוב לשמור על האפשרות לשדרוג. זה מה שהרכבתי בינתיים: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Logitech Optical mouse WHITE (S96) (oem)- PS2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11909 כמות: 1 מחיר: 49 ש"ח ( למזומן:48 ש"ח ) התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_i…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-