עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רכיבים: מעבד: Intel P4 DUAL CORE 2.8 לוח: INTEL מקורי!! 945 DDR2 זיכרון: DDR II 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח: W.D. / Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA כ.מסך: ATI X-600 PRO PCI-E DVI 256 MB כ.קול: 8-channel Intel® High Definition Audio subsystem כ.רשת: LAN 10/100 צורב דיוידי: NEC 3550A DVD±RW x16 Black מארז: SPL 8005 Silver + PSU 480w 24pin מקלדת+עכבר: Logitech מולטימדיה סט אלחוטי אופטי רמקולים: CREATIVE SBS 390 מסך: LCD LG L1750T 17" 8MS+DVI סה"כ למחשב:5488 ש"ח (במקום 5872 ¤) מה אתם אומרים על המחשב הזה? מה כדאי לשנות אם יש צורך בכלל.. הבחור בן 25 עוד מעט, סטודנט באוניברסיטה וצריך מחשב לעבודות במחשבים (לא רק WORD, עוד תוכנות די כבדות..) וגם מעוניין קצת להשתמש בו למש…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שבוע טוב ! ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי, המחשב מיודע להיות רב תכליתי עם דגש למשחקים , מארז איכותי בעל זרימת אוויר טובה תקציב 5200 , אין צורך במסך מקלדת ועכבר , רק מחשב נטו. המפרט שבניתי חורג מהתקציב ולכן זקוק לעזרתכם לצורך ייעול . כמו כן , התבססתי על המחירים של KSP ו IVORY , כיוון שאלו החנויות היחידות שנמצאות בכרמיאל. להלן המפרט : Processor : Intel Core i5-4570 Haswell , 1020 Processor Cooling Scythe Katana 4 CPU Cooler 130 Memory : G.Skill 8GB DDR3 1333MHz F3-10666CL9S-8GBXL , 410 HD : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB SATA3 / SATA2 , 420 Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series MZ-7TE120W , 470 MotherBoard : Gigabyte GA-H87-D3H , 535 PowerSupply Seasonic S12…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי! לאחרונה התחדשתי בנייד של לנובו... ולצערי קיבלתי אותו עם ויסטה... הבנתי שיש אפשרות לעשות DOWNGRADE לXP... מישהו יודע האם נכון? ואפשרי? ואם כן אז כיצד? המון תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RadeonXt,

חבר החליט להחליף מחשב (אחרי שהנוכחי נכנס לתהליכי גסיסה מתקדמים) וביקש את עזרתי. התקציב - 2.5K (אפשרות לחרוג ל-2.7, לא מעבר לזה). הדרישות - עדיפות ללוח אם של Gigabyte, עדיפות ל-HDD של 320 ג'יגה ומעלה. אין צורך במסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומוזיקה, אבל גם למשחקים (לא מי יודע מה כבדים). תודה מראש .

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. צהריים טובים, אני צריך המלצמה למחשב נייד + תחנת עגינה, התקציב בערך 6000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ועבודה משרדית. לא מיועד בכלל למשחקים. רוב הזמן הוא ישמש כמחשב שולחני, ולכן תחנת עגינה. מה אפשרויות המומלצות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kalisto,

1.מעבד INTEL 2200 2.לוח אם Gigabyte 3.זכרון פנימי 2GB 4.צורב Pioner 5.כרטיס מסך GeForce 8400 (512 מגה בייט אם אני לא טועה) 6.כרטיס קול/כרטיס רשת -מובנה לוח אם. 7.מארז Intel 8.ספק כוח -standard 9.מקלדת 10.עכבר 11.מסך MAG 19 אינץ' דק. סה"כ 2860 ש"ח. האם שווה? או בכסף הזה אפשר מה שיותר טוב? המחשב הוא לשימוש ביתי שכולל:מחשב לתלמיד (עבודה בOFFICE,פוטושופ וכיו"ב),מוסיקה,אינטרנט,משחקי פלאש,גלישה,סרטים,משחקים לעביר את הזמן. כדי שהוא יהיה שקט,ואני לא מתכון לעשות OC,והמשחקים שאני מתכוון לשחק בהם זה משחקים לעביר את הזמן,אין לי העדפות לחברות חלקים מסוימים. והוא צריך להחזיק מעמד בערך 3-6 שנים. דעתכם?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מתלבט בין אינטל לamd(למשרד) ,למרות שאני בעליו הגאה של axp ואף המלצתי לחברי את אותו מעבד. מחשב זה מיועד למשרד הומה אדם ומשתמשים וכך שרצוי שהיה פשוט מאוד יציב ואמין. וכמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור המרכז לאו דווקא חנות וירטואלית כאשר הדבר שאני מחפש בחנות שיהיה להם שירות טוב. נ.ב. אשמח אם תמליצו לי על מצלמה דיגטלית בטווח מחירים 1000 - 1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DaMbO,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע של איזה חברה כדאי ושיהיה לו ביצועים טובים יש לי עוד שאלה ראיתי שיש כמה סוגים של מעבדים אז איזה מעבד טוב יש לי בין ל 3000 עד 5500 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני משתמש במחשב בעיקר למוזיקה, צפייה בסרטים ב-HD (מחובר לטלויזייה), מתעסק מדי פעם בעיצוב גרפי (תוכנות אדובי). חשוב שהכרטיס הגרפי יהיה חזק כיוון שאני מתכוון בעתיד ללמוד גם Rhino למידול בתלת-מימד, שהמערכת תהיה שקטה ככל האפשר. לפחות 2TB מקום לאיחסון. האם אני יכול להמשיך עם המארז הקיים שלי - Raidmax Ninja (תמונה מצורפת) גם למחשב הבא ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yonache,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייח המתאים לאדריכלית. המחשב צריך לתמוך בתוכנות כגון אוטוקאד וסקצ'אפ. אשמח לעזרה אלון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בס"ד אהלן חג שמח! רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הזה: הערה: בניתי אותו מהאתר K.S.P וחבר שלי קונה את המחשב בעיקרון והוא כניראה לא ייקנה משמה אלא מקשרים שיש לו אז הוא קונה בהנחה גם.. קיצר אם בסוף לא תיהיה ברירה הוא קונה מ-K.S.P אז המחיר עצמו שווה? והחלקים טובים לגיימינג , אינטרנט , אוידו ווידיאו וכו'...? זה המפרט: http://www.zix.co.il/images/z-705493470.JPG ב- 4200 שקל.. קיצר בלי הרבה דיבורים תגידו מה דעתכם על המפרט ואם צריך לשפר נ.ב- אין תיכנון ל-OC וכדומה לזה... תודה מראש לעוזרים ויומטוב!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lee.,

השאלון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? סטנדרטי (לא רוצה לשלם על זה עוד) האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באמת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, BT, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יוחלף ל-SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN8 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם רצוי אחריות ל-3 שנים אז ככה אבא של אשתי מעוניין במחשב נייד, לעיקר לצורכי סרטים וגלישה באינטרנט. מדובר על מחשב ראשון (כרגע הוא גולש דרך סמרטפון). והוא מעוניין בנייד בעיקר למטרת התניידות בתוך הבית (כך שהמשקל לא מאוד רלוונטי). את התקציב אני הגדרתי, מאחר והוא שאל את דעתי על מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים! 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג כבד ורב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- BF3 Crysis PES2012 GTAIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כמה שיותר חזק בתקציב הזה (אם קיימת חיה כזאת) אלה השימושים בעיקר, תוכנות כבדות יחסית כמו AUTOCAD, PHOTOSHOP וכ'ו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעריכת וידאו וסאונד. תוכנות : premiere after effects cubase

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. חייב יעוץ ! נייד עד 3K ..עבודה רגילה אינטרנט וכו' (לא משחקים ואם כן בטח לא כבדים ) סרטים ...והחשוב מכל עריכת פוטושופ ! כלומר חייב להיות כרטיס מסך שידע להתמודד (לא רינדור עצבני של סרטים אלא עריכת פוטושופ בלבד ! ) ? תודה מראש !!!!! איך ה FUJITSU Lifebook AH 530 ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by EyalSch,

היי, מריץ מערכת הפעלה XP על מחשב עם 2Gb זיכרון של DDR2 במהירות 400Mhz. כמה החלפת הזיכרון ל- 800Mhz אמורה לשפר את הביצועים של המחשב בהנחה שהפעולות המרכזיות הן Office וגלישה סטנדרטית (לא משחקים או סרטים)? תודה אייל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by navaro,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), הורדות EMULE וסקייפ משקל רצוי-עד 2.5 ק"ג, עדיף פחות יש צורך ביציאת DVI דרך אגב, למה אתם מתכוונים באיכות בנייה? ואיזה חברות נותנות את זה? מה שמצאתי עד עכשיו זה: HP 2230s 2GHz 3GB 320GB 12.1 NX598EA LENOVO THINKPAD SL300 NS6L2IM 2738-L2G HP ProBook 4310s NX570EA HP Pavilion dv3-2150ej 2.1GHz 13.3 3GB 250GB NZ868EA Lenovo ThinkPad R400 2.1GHz 14.1 250GB 2GB 7443-22G ASUS F6a 2GHz 13.3 3GB 250GB ויש גם את ה-מחשב נייד LG E310-M.CP8BE 2.16Ghz 2GB אני מאוד מתקשה להחליט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כנסו למפרט ותנו תגובות!! אני רק צריך לקנות זיכרון וזהו!! (בבקשה לא לסגור את הנושא הזה ועם אתם חייבים תגידו למה?)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Oranm,

מפרט: CM elite 120 - 264₪ Asus h87i plus - 640₪ Intel core i3 haswell 4130 - 569₪ Scythe Shuriken Rev. B - 115₪ שימושים: מחשב htpc סלוני לצורכי אינטרנט וסרטים והמלצה לssd תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אם יש סיבה ממש מוצדקת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מולטי טסקינג של תוכנות כבדות יחסית, עריכה גראפית ומשחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? LG W2486L LED 24" 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by i022052,

שלום האם נייד שמחובר כמעט באופן קבוע לחשמל, עשוי לפגוע בבטריה או בלוח אם? ראיתי כבר שני ניידים שהתקלקלו בצורה הזו אבל אני לא בטוח שזה קשור ושזו הסיבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ערב טוב לכולם אני מחפש מחשב נייד חדש ואשמח להמלצתכם! 1. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים בינוניים, צפייה בסרטים ואולי קצת תכנות (לא משהו קיצוני). 2. גודל המסך? 15 יהיה טוב, לא משנה מבריק\מאט 3. רזולוציית המסך? 1366X768 אמור להספיק 4. משקל רצוי? שלא ישקול טון 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן מחובר לחשמל, 4-5 שעות יהיה אדיר 6. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו-VGA 7. Bluetooth? צריך 8. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא יודע כל כך מה ההבדל בין הסוגים, אבל 500GB ומעלה זה טוב 9. כונן אופטי? צריך 10. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ואני מעדיף Windows 7 בגדול ובנימה אישית יותר - מחפש מחשב שאוכל לצפות בו בסדרות וסרטים בHD, לשחק במש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by moshon,

הגיע הזמן לשדרג ואני צריך את עזרתכם הלבטים הגדולים שלי הם בתזמון הקנייה: כבר הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב, אבל איכשהו תמיד יוצא שכשאני רוצה לקנות מחשב יש טכנולוגיה חדשה בפתח שאמורה להיות פריצת דרך ולהוריד מחירים.... השאלה היא אם עכשיו (יציאת ה-conroe) זה הזמן לקנות את המחשב או האם אני צריך לחכות למרובעי הליבה (או לתגובה של amd)..כי אם אני משדרג אני בונה על זה שהמערכת תחזיק מספר שנים (לא מחליף כל שנה מחשב). אשמח למפרט מחשב המבוסס על התקציב-6000 ש"ח(לא נעול על conroe- רק שיתאים הכי טוב למטרות-ולפי מה שהבנתי הconroe הוא המעבד שהכי כדאיי לקנות) קווים כלליים: תקציב- 6000 שקלים (גמיש ליותר-+/- 500) מטרות המחשב- המחשב יהיה מיועד למטרות משחקים כבדים, עבודה שוטפת (אינטרנט, מ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by EpicShow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל קריטי אז עוד 500-600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם מעט עריכת מוזיקה (לא קריטי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Alice: Madness Returns, TES V: Skyrim וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1248X1024, מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.