ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
זקוק למפרט למחשב עד 3500 שקל לא כולל מסך!! בנוי למשחקים!! תודה לעונים......... ומה יותר מומלץ?? אטלון 64 3000 אוו 3200?? מבחינה כספית וביצועים!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז ככה הוא צריך עד 4000 ש"ח אמרנו כבר מה הוא כן צריך: זכרון 512,מסך זול (אבל של 17 אינץ) כרטיס מסך : שיריץ משחקים חדשים אבל לא את הכבדים ביותר מעבד אינטל 3000 או amd 64 3000 שאני המלצתי לו ( הוא שואל מה כדאי ולמה ) כונן קומבו משולב (צורב דיוידי) הוא לא צריך רמקולים מקלדת עכבר. דיסק קשיח 80 גיגה ספק כוח פשוט, לא ממש מבין בזה אני יודע שהתקציב לא גדול ( מדובר בחייל ) מצטער אבל חשבתי שהעניין של מארז זה עניין דיי ברור , אז גם מארז מחכה להצעות תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט חזק למחשב עריכה לצורך עריכת וידאו בסטילס ברמה גבוהה. התקציב שלי הוא 6000-7000 ואני זקוק לציוד היקפי כולל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה שלא... חחח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכה וידאו בHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל הADOBE CS5 שכולל פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס וכל שאר התוכנות הכבדות. אופן השימוש הוא בתדירות גבוהה מאוד לצורכי פרנסה בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט חזק לצורכי עריכת סרטים/ קליפים בFull HD. התקציב שלי עומד על 4000 ש"ח עם כוונה לחסוך. אני עובד עם הפרימייר החדש CS5 , לצורך העניין אני מוסיף דרישות מערכת של התוכנה. http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs/ בניתי לעצמי סוג של מפרט משיטוט בפורום, אשמח לשמוע את דעתכם כי לי אישית אין מושג בזה. - מעבד I5 - כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה - ווינדוס 7 ,64 ביט - הארד דיסק מהירות 7200 RPM 1T - כרטיס מסך GeForce GTX 470 - ספק כוח CORSAIR 750W TX - מארז של קולרמסטר בסדרת HAF אשמח אם אפשר לכוון אותי יותר. אם אפשר גם להוסיף איזה כרטיס קול כדאי ,איזה הארד דיסק, מעבד, איזה לוח אם, גוף קירור? ובנוסף אני מחפש מסך למחשב- רזולציה גבוה ובאזור ה21 אינצ' יספיק. תודה מראש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב. אשמח לעזרה במפרט למחשב שמטרתו העיקרית עריכת וידאו (כמובן למטרות נוספות כמו אינטרנט, מוזיקה וסרטים), שיהיה ברמה מקצועית אבל לעבודה מהבית, שיוכל להריץ באופן חלק את תוכנת Avid Media Composer 3.5 ויהיה מספיק חזק להתמודד עם חומרים שצולמו ב-HD. המחיר עד 4000 ש"ח.
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, ובכן לאחר כשימוש של כ 8 שנים במחשב הנוכחי החלטתי שזהו נמאס לי לחכות לעלייה של דפדפן כ 15-30 שניות... אני מכוון לתקציב של 5.5K ומחשב שישרת אותנו ל 5 שנים הקרובות לפחות... כמובן בלי ירידה בביצועים. המחשב צריך לתמוך במשחקים הבן הגדול שלי בן 9 והוא כבר נכנס לעניין GTA , CALL OF DUTY וכו... אני מניח שהדרישות שלו מהמשחקים רק יעלו עם הזמן... אין ספק שארצה כונן SSD שיקצר את הזמן משמעותית... כמו כן אשמח לקבל את המלצתכם למקום בו אוכל לבצע את ההזמנה (רק לא KSP או אייבורי.. קצת קראתי באתר והבנתי שהם לא מומלצים בעליל... קצת עצוב אני זוכר את החנות הראשונה של KSP בחיפה... אח איזה מקום זה היה ממש עלייה לרגל...) זהו ... תודה רבה מראש לכל העוזרים וני מניח שזה יעזור למשתמ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש לקראת הזמנה של מחשב ורציתי להיסגר על עצמי לפני ההזמנה. מאיפה עדיף להזמין-RSM או TMS? אני מבאר שבע. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט, סרטים אונליין, סרטי HD וכ'ו. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280 על 1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, TEST DRI…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, חג שמח וכשר. אני זקוק למפרט למחשב שיוכל להחזיק כ10 - 15 שרתי משחק של COUNTER STRIKE, כל שרת כ12 שחקנים. אני זוכר שבעבר הייתי נעזר בפורום הזה ושיש פה אנשים שמבינים מאוד בנושא החומרה. אשמח לקבל מפרט ואם תוכלו להסביר מדוע המפרט הזה ולתת מחיר +- שהוא אמור לעלות אשמח. לתשומת ליבכם - אין לי ממש הערכה כספית אז תתנו מפרט ואת המחיר גם כן אני מתאר לעצמי שהמחיר לא יהיה יותר מ4 אלף ש"ח, כמה שפחות כמובן יותר טוב. תודה רבה, מאור.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני מבקש קודם כול שרק אנשים שמבינים מה אני צריך, ועל מה אני מדבר יגיבו כאן מדובר במספר רב של מחשבים והרבה כסף. אני צריך מפרט למחשבים שישמשו כתחנות עבודה בפרויקט מסוים. הם לא צריכים יכולות גרפיות גבוהות במיוחד- יריצו אינטרנט, אופיס וישמשו בעיקר לעבודה. התקציב למחשבים האלה הוא 2000 שקלים בלי מסך*. חשוב גם לדאוג לאמינות המחשבים לכן מארז וספק נורמאליים(לא צריך להתפרע) שישמרו על הרכיבים הם דרישה חשובה מבחינתי.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין לארח אתר בביתי, שעליו יישב server תומך Java (לדוגמא weblogic, למי שמכיר). התקציב שלי קטן מאד, ולכן אני רוצה לקנות רק מה שממש נחוץ. מה אני לא צריך שיהיה במפרט? אני לא צריך מסך לא צריך כרטיס מסך וקול עצבניים לא צריך DVD וצורב לא צריך ציוד היקפי משום צורה (גם לא מקלדת ועכבר) מה אני כן צריך שיהיה במפרט? שילוב מוצלח של לוח אם יחד עם זיכרון 512 ומעבד, ששילובם יהיה אופטימלי בלי שום צוואר בקבוק. הארד דיסק 40GB מארז מתאים כרטיסי קול ומסך בסיסיים. כונן CD בסיסי וכונן Floppy כתחנה של Java אני מאמין שעיקר המאמץ של המחשב יהיה בכוח החישוב שלו. אני מאד זקוק לעזרה בנושא, תודה רבה מראש, יואב
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
המפרט שאני צריך הוא לכמה מחשבים שיהיו להם יכולות בתחום המולטימדיה. הם יריצו מספר תוכנות פשוטות לעריכת ווידאו כמו פרימייר, אולי אפילו דברים פשוטים יותר. חשוב שהם יגיעו עם כרטיס גרפי שיאפשר עבודה חלקה, וכן כמות זיכרון וכוח חישוב. התקציב למחשבים האלה הוא 4000 שקלים(לכול יחידה) בלי מסך*. אני מבקש לחשוב גם על נושא האמינות, מארזים נורמליים ספקים סבירים לא צריך להתפרע, אבל אני גם לא רוצה שחלקים ימותו כתוצאה מאבק וחום
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום ... ! לרגל שיחרורי הקרב ובא ..בחודש הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מטרתו העיקרית משחקים וכמה שיותר כבדים (CRYSIS , GTA 4 או כל משחק כבד אחר) .עכשיו בתור מישהו שחיי בבועה הצהלית בשלוש שנים האחרונות אני לא יותר מדי מעודכן (מה קרה ל4.8.6 ?! ) אז ברצוני לבקש שני מפרטים במחירים 5000- 5500 ללא מסך רמקולים מקלדת או עכבר רק מחשב ... (המסך מקלדת ועכבר נגזרים מתקציב נפרד , המסך יהיה ככל הנראה בגודל 22" )הייתי שמח עם מישהו יכול להציע לי מפרט אחד מבוסס אינטל ואחד AMD (וגם אם יש זמן להסביר מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם , ולמה עדיף אחד על פני השני)כרגע אני מבין שAMD לא תומך בDDR3 אבל בכל זאת ממליצים עליו יותר (אני אשמח אם מישהו יסביר לי מדוע אם זה בגלל המחיר או איכות או אפ…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסתכלתי על המפרטים שמציעים פה ונהיה לי בלאגן בראש, אני זקוק למחשב נוסף בבית, שישמש בעיקר לתיכנות, office, אינטרנט ותוכנות כגון מתמטיקה, וכדומה. אין צורך במסך או בציוד היקפי, ולא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ערב טוב! חברי כאן יושב לצידי ומעוניין בהרכבת מפרט למחשב שמטרותיו העיקריות הן עיצוב גרפי ב-Photoshop, Flash וכו' וכן משחקי מחשב ברמה גבוהה. כמו כן, הוא מעוניין במסך 22 אינץ' איכותי ביותר וכן בכל המוצרים הנלווים שכוללים - מקלדת, עכבר ורמקולים. חברי טוען שהוא ממש רוצה את ה-Quad Core. אני מנסה לשכנע אותו שאין לו כל סיבה במעבד כל עוצמתי שכן אמנם מחירו לא רחוק ממחירי ה-Dual Core, אך קנייה של מעבד זה מעלה משמעותית את מחירי שאר הרכיבים. ככה שתנו את דעתכם בנושא זה כמו כן, על מנת לשכנע אותו שהוא טועה. אני מצרף את המפרט שהוא בנה ושהוא כל כך גאה בו, ככה שתוכלו להגיב עליו. המון תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב בסכום מקסימלי של 3,600 ש"ח. אין צורך ב: כרטיס מסך, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, כונן 1.44 . יש עדיפות למערכת AMD64. הוא אינו מעוניין ב-overclocking. חבר שלי ראה את המחשב הזה: http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=PTIntelCherry והוא מעוניין לדעת אם שווה לקנות אותו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
זקוק למפרט מערכת לעריכת וידיאו מקצועית - סטודיו לסרטים. אין צורך בכרטיס עריכה מיוחד או כרטיס גרפי כלשהו. זקוק לכרטיס שיציג תמונה אולי אפילו איזה MX פשוט.... צריך שההרדיסק יהיה גדול ככל שניתן צריך הרבה זיכרון, ושיהיה מבוסס על מעבדי AMD. בסכום של 7000 ש"ח ללא מסך. אין שום צורך ברכיבי OC, שעולים יקר יותר - אין שום עניין ב OC. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
- ראשית אני מבקש להתייחס להודעה ברצינות, אני לא עושה כאן צחוק מאף אחד. - בלי תגובות של "חבל תחסוך"\"לא משתלם" וכו'. המחשב למטרת משחקים, ללא ציוד היקפי (אין צורך לנסות לדחוף בכוח), לא לOC (למרות שלא יזיקו מאווררים אקסטרה בגלל מזג האוויר בקיץ) יש אפשרות חריגה עד 25K תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי למשחקים + לימודים זקוק למחשב + מסך + מקלדת עכבר. התקציב 4000 ש"ח תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 3000 שקל מקסימום 3300. יש לי כבר מסך 22',מארז,ספק כוח 500W,דיסק קשיח. אני צריך מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זיכרון,קירור למעבד. חשבתי על זה. מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1086 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם Gigabyte GA-MA790X-UD4 ¤588 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM430 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 XP ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996599 כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC2 MAXCORE 896MB DDR3 PCIe ¤1130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BGTX26896MC2 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer XTREME ¤172 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 13 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים כבדים בשביל אח שלי ב4000 ש"ח ללא מסך וללא ציוד היקפי מה שאני בטוח שצריך להיות בו זה 1G, DVD, 80GB ואני מעדיף ספק ומארז שיהיו של HEC שיהיה יציב, אמין ויעשה את העבודה אני מתכוון לקנות את המחשב מLOGICPC אני מבקש שלא לשים 160GB בגלל שזה מפרט לילד בן 10 שלא צריך להגזים בכמות הזיכרון, הוא יסתדר... ההתלבטות העיקרית שלי היא האם לקחת מעבד אינטל C2D וכ.מ פחות טוב או מעבד AMD וכרטיס מסך יותר טוב? כמו כן אני מקווה שהמחשב יחזיק לכמה שיותר זמן ושיהיה ניתן לשדרג אותו שגם אלה מהווים שיקולים בבחירה של מעבד/כ. מסך לא מתוכנן OC למחשב זהו בעיקרון, תודה מראש על העזרה ותשומת הלב...
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא כ-4000 ש"ח מזומן, אני יכול להוסיף עד 500 שקל אם באמת יש צורך, אם אפשר לחסוך קצת אפשר להוסיף עכבר טוב. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר למשחקי מחשב כבדים, צפיה בסרטים באיכות גבוהה 1080p, אני מתכוון גם להתקין לינוקס על המחשב אז חומרה שעובדת טוב בלינוקס עדיפה אך ממש לא קריטית(ביצועים ב windows יותר חשובים). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צורב DVD, במידת האפשר עכבר טוב לגיימינג(כרגע י…
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כמו שרשום זקוק למפרט למשחקים במחיר של4.5K למסך 22 אינצ אני רוצה שיהיה מבוסס cuad core של אינטל בבקשה. תודה רבה לכולם !!!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לא כולל מסך וציוד הקפי ושיהיה עם צורב דיוידי וג'יגה זיכרון תודה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אחי הגדול זקוק למחשב טוב בתקציב שרשום כולל מסך. מספיק לו 80 ג'יגה זיכרון. אנא דאגו לכך שהמחשב יתמוך בשדרוגים עתידיים של הכרטיס מסך לאחד שהוא pcie. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מחשב במחיר של חו"ל מאבא של חבר.. כך שאני לא יכול להתייחס למחירים שיש בארץ. תכננתי על משהו בסגנן של AMD64 X2 , GF7800GTX, 2GB RAM אבל אני לא מבין בכל הקטע של המעבד והזכרון, יש כל מיני תזמונים בזיכרון, ובמעבד PIN וכל מיני דברים כאלה שאני לא מבין ובמיוחד לא בלוחות של AMD64.. אז בשביל זה אני צריך אתכם שתעזרו לי לבנות מפרט. אם אתם הולכים לפי מחירים בארץ אז זה בסביבות ה-20 אלף ש"ח נראה לי .. לא צריך מסך, ולא ציוד היקפי ואני מעדיף שיהיה קירור מים. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-