עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, דרישות ושימושים: משחקים - כאשר חברים קופצים לבקר אני אוכל לשחק במשחקים דיי חדשים שיוצאים (גיפורס 6200 אולי?), אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך כי אני לא גיימר ולא משחק הרבה, אז לא משהו יקר אלא משהו בינוני (ומשחקים חדשים לא יראו כמו סנייק ויתקעו). אינטרנט - זה אחד הדברים העיקריים שאני עושה במחשב לכן אם מהירות הגלישה ואיכות הגילשה תלויה בכרטיס הרשת, אנא ממכם שימו לב. תוכנות - אני עובד הרבה עם תוכנות חדשות שדורשות די הרבה זכרון, חוץ מזה שאני משתמש בלינוקס גם (אז בבקשה לא 64 bit למרות שיש גירסאות מיוחדות), אני מעדיף שהמעבד והזכרון יהיו ברמה גבוהה (נראה לי שמעבד 3.2 ו1024 זכרון, אני יודע שהדירשות גבוההות מאוד למחיר אבל שמעתי שמחירי המעבדים י…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש ברשותי מחשב נייד של חברת ACER דגם מחשב נייד ACER Aspire 5740G -121 Intel Core i3 M330 עכשיו יש לו 4GB זכרון RAM DDR3 עכשיו ברצוני לשדרג ל8GB ז"א 2 כרטיסים של 4GB ורציתי לדעת האם זה אפשרי? וחיפשתי ולא הצלחתי למצוא האם הוא תומך או לא אשמח לכל עזרה שתתקבל ! תודה מראש

3. Started by עדן כהן,

הדיון הוא על יתרונות וחסרונות שכל אחד ממכם מכיר על שלושת הדגמים הבאיםכמובן שאם מישהו פה מכיר אישית את הדגמים אני אשמח לחוות שימוש אישיתלתת דגש על מסך (תנאי שימוש, זוויות הסתכלות וכו' ), אמינות המחשב לטווח הארוך. נוחות שימוש יומיומית . חשוב מאוד ! המחשב מיועד לסטודנטית ( 15.6 / 14 )/ HP PAVILION (עם או בלי) touch screen LENOVO YOGA DELL VOSTRO *כמובן אנחנו מדברים על הדגמים החדשים * (התקציב נע באזור ה 3,000 עד 3.500)

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  4. Started by Omri-z,

אני צריך צפרט amd שיהיה כלול מקלדת עכבר סידי רום צורב כרטיס מסך 6600GT תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yav92,

מעבד: intel P-D-930 כרטיס מסך: MSI 6600GT 128MB DDR3 X2+SLI+ZALMAN FAN LED לוח אם: gigabyte GAG1975X זיכרון:1GB DDR2 533MHZ דיסק קשיח:200GB 8MB SATA2 מארז: SAMURAY מאווררים:10 מאוררים חלקם עם לדים מנורות לד:7 ספק כח:RIAEL 500W שני מאוררים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. צריך מפרט למחשב נייד עבודה משרדית word מסנג'ר אינטרנט וקצת סרטים

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by Enthalpy,

שלום, דודים שלי ביקשו את עזרתי בקניית מחשב נייד והנה אני מבקש את עזרתכם הדרישות: מסך: סביבות 14 (אולי 13) יציאת HDMI. מצלמה ומיקרופון מובנה. באופן כללי חשוב להם שבבית/משרד הם יוכלו לחבר למסך/מקלדת/עכבר (כן אני יודע שזה טרויאלי) ולעבוד וגם שיוכלו לעבוד במידת הצורך באופן עצמאי (ולכן מסך 14-13) בנוסף חשוב להם שהמחשב יהיה יצוגי, כלומר לפי דעתי לא lenovo. אבל אם יש דגם יפה מהבלוק השחור הרגיל שלהם... עריכה: תחנת עגינה למחשב במידת האפשר בנוסף

8. Started by rr49,

הי שנה טובה מחפש המלצה לחנות אמינה לרכישת מחשב כולל הרכבה אודה לכם אם תידעו אותי בפרטי rr49@walla.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by omri4181,

לפני שאני כותבת את הבקשת מפרט שלי לפי הטופס שבחוקים רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת בכלל לרכוש מחשב חדש מהחנות במחיר של 1000 ש"ח?? הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ, סרטים ומשחקים קלים כמו סימס. אני צריכה שהמחשב לא יתקע בזמן גלישה ודברים כאלה או כשאני פותחת המון חלונות של האינטרנט. יש חיה כזאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  10. שלום! הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנייח שלי, מחפש נייח קטן, שקט וחזק שישמש לתקופה הקרובה אשמח להצעות ורעיונות! השאלון - 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב שימושי, כולל תכנות, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, half life 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yadin,

שלום לאחר שהתקנתי ווינדוס 7 במקום ויסטה קלטתי כמה בעיות אחד בבלוטוס של המחשב אז Fועוד בעיה נכון יש בלפטופ קפטורים של השמעה והכל ב אז ליפנה הפרמוט שהאיתי משמיעה היה מד של השמעה וכל זה והמד של האיכות מסך וזה נעלם לי איך אני מחזיר את זה זה הבעיות דגם המחשב HP DV2-1125ea

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מעונין במפרט למחשב ביתי, בעיקר עבור משחקים. (לא גיימר). מעבד אינטל לוח אם כרטיס מסך זכרוונות נא לתת מס' המלצות ואם אפשר גם קצת פירוט לגבי הרכיבים: לוח אם וכרטיס מסך. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by shahar0592,

GL x110 1.6GHz ASUS 1000HE olidata tehom 7600 1.73GHz אני צריך מחשב קל אבל השלישי מכיל צורב ומסך גדול יחסית לשני האחרים התקציב שלי הוא 2300 ש"ח וכולם עומדים במחיר (סקאי פי סי) אין הרבה הבדל בעיבוד אבל מה עדיף (נוחות) ואים אני יכול לימצוא אותם יותר בזול זה יהיה ממש נחמד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. שלום לכולם! אני מעוניינת ברכישת מחשב חדש למשחקים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. אפשר גם לחרוג, אבל עדיף שלא. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? סרטים, משחקי MMO, Shooters, וכל מה שימנע ממני לסיים את התואר בקרוב. לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? - גבוהות. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא. אבל המלצות למסך איכותי 24"-23" עד 1000 ש"ח יתקבלו בברכה. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 בסביבות 7. הרעש משגע אותי. לא מעוניינת לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בחנות. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שמעתי ש SkyPC או IQPC טובים, בכל מקרה לא אייבורי... האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון…

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  15. מה אתם חושבים על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/rmv8gphc עבור הדרישות בפוסט הזה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  16. שלום, אנא עיזרו לי להרכיב מפרט: המחשב יכלול את המרכיבים הבאים: 1. תקציב: 6000שקלים,כאמור. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות-בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים-עד 3ג'יגבייט למשחק, צפיה בסרטים,הורדות, עריכה גרפית-וידאו,סרטים תלת מימדי. (מגמת קולנוע) בין היתר, המחשב שמש לצורך טכנות בשפת JAVA. ברמה של 5יח"ל... 3. ציוד היקפי: מסך עד 1500שקלים(מותג,19"), עכבר+מקלדת (לא אלחוטי), רמקולים 3.1 או 5.1-תלוי. מצלמת אינטרנט,ועוד ציוד בסיסי עם שכחתי. 4. ספיציפי: צורב DVD 6. דרישה למחשב שקט במיחד. חשוב מאוד. לא OC. המחשב צריך להיות חזק, עומד בעומס. שיחזק לפחות 4-6שנים. מינימום 200GB מקום. מארז מעוצב עד 300שקלים. -רשות במידה נשאר עוד מהתקציב. אם יש שיפורים,עצות וכדומה, אשמח. -בן עריכה: עכבר,ר…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אבקש המלצה ללפטופ, להלן הדרישות: 1. תקציב עד 3000 ש"ח 2. שימוש משרדי בלבד - תוכנות אופיס והרבה אינטרנט 3. אופי העבודה מחייב ניידות ופגישות רבות בחוץ כך שהמחשב צריך להיות קל ולא גדול מידי ראיתי את Asus ZenBook UX330 עם מפרט של: SSL 256, 8GB ומעבד 7Y30 אשמח לחוות דעת על ה ZenBook (האם שווה לחרוג מעט ולשדרג למעבד I5?) וכן המלצות נוספות אם יש. תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כבר פתחתי נושא אחר קודם בנושא מפרט חדש ששהתקציב היה 3K. עכשיו התקציב שלי עלה ל4.2K, מפרט לגיימינג כבד. אני כבר רוצה להזמין את המחשב כמה שיותר מהר(פחות משעה לפני שאבא שלי ילך לישון) אני צריך לדעת אם יש דברים קריטים לשפר במחשב המסגרת התקציב. כרגע אני משחק על מסך 17" אבל עוד כמה חודשים אני אעבור ל22". מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1214 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤425 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤959 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500<font color="red">418AS</font> - זמין במלאי ¤278 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 …

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  19. המחשב לא צריך להיות חזק.. הוא נועד לICQ שירים אינטרנט ושיותאם לרשת האלחוטית הביתית לשיתוף קבצים. חשוב שהוא יהיה בגודל 13 או 14 אינץ' , רצוי 13 שיהיה נוח לסחיבה ממקום למקום התקציב - עד 2500 ש"ח תודה.

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by ela4ever,

שלום הרכבתי לפני מס' ימים מפרט עם חבר באתר של חברה לספקים. כאשר הלכתי עם המפרט לחנות מחשבים המחיר שהם נתנו לי היה יקר יותר ב 900 שקל. אז חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי להוריד עלויות ולהחליט מאיזו חנו גם לקנות. אז ככה אני גרה בבאר שבע אז אין לי הרבה אפשרויות לחנויות. והחנות שממנה הרכבתי את המפרט הזול יחסית נמצאת בראשון לציון. השאלה היא עם עדיף לקנות ממקום כזה כשהשירות שלו כל כך רחוק ומצד שני זו גם לא חברה גדולה אז יש חשש שיקרה לה משו ב 3 השנים הבאות. מצד שני גם החנות בבאר שבע לא מסבירת פנים מבחינת איכות שירות ויש עליה די הרבה תלונות... אם תוכלו לייעץ לי בנושא החנות זה יהיה נחמד. בקשר למפרט יש כמה דברים שאני לא בטוחה בהם ואולי אפשר לשנות אותם כדי להוזיל את המחיר. (ספק , מאר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Msys,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית+צפייה בסרטים+משחקים(יתכן) במשך שנתיים ולאחר מכן שימוש גם כן באווטוקאד ומטלב * גודל המסך? 13.3 עד 15.6 * משקל רצוי? מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ETHERNET * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח THE MORE THE MERRIER * כונן CD/DVD? צורב? לא רלוונטי * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל כול חברה טובה שתעשה את העבודה, בנוסף לאחריות 3 שנים. הגעתי למספר דגמים, אשמח את עזרתכם: http://ksp.co.il/…

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  22. Started by s.cheetah,

dual monitor מכירים כאלה?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  23. תעזרו לחייל חביב לקנות לפטופ שיעזור לו להעביר את השנה וקצת האחרונות בסבבה בין פגז לפגז המחשב ישמש בעיקר ל Football Manager ולסרטים. מה שחשוב לי מבחינת חומרה זה מעבד I3 ו- 4 ג'יגה זיכרון. עדיף מעבד מהסדרה החדשה עם הכרטיס גרפי המובנה החזק יחסית (4000 אם אינני טועה). גודל מסך לא קריטי, אני אסתדר עם 15.6. הארד דיסק של 500 ג'יגה יספיק בהחלט. אין צורך במערכת הפעלה למרות שאם יש דגם שכולל אותה בתקציב - אז למה לא. אין צורך בצורב DVD. עכשיו לחלק החשוב באמת - יכול להיות שהוא יזכה להתעללות ומכות מזדמנות. אם ידוע על דגם יחסית יותר עמיד מהאחרים - זה יותר חשוב לי מכל מה שכתוב למעלה. זמן סוללה גם משחק תפקיד דיי חשוב. כמו כן הייתי מעדיף ללכת על פירמה מוכרת כמו דל או אסוס ולהימנע…

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  24. שלום חברים, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מחשב נייח למטרת גיימינג בתקציב של עד3000$. חבר ייעץ לי לקנות את המפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/z4m61gw3 האם כדאי? במידה ולא, אשמח להצעות אחרות. יש לציין שאני מעוניין בכונן קשיח אחד של 500 gb ללא חובת ssd (אם נכנס בתקציב מה טוב) להלן הערות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים - בעיקר GW2, שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …

25. המפרט הקיים: לוח אם: GA-PH67A-D3-B3 GIGABYTE (הלוח אם חדש, הוחלף באחריות לאחר ש-H67MA-E35 B3 של MSI שבק חיים) מעבד: 3.1GHZ 6MB I5 1155 QUAD 2400 ספק כח: 12CM A PFC LITEPOWER 600W THERMALTAKE זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 2GB DDR3 1333MHZ (יש 2 יחידות) כ. מסך: NVIDIA 560GTX 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח - כלשהו (מעוניין להחליף כך או אחרת) בגדול אני מעוניין בשדרוג TUNE-UP, שיהיה קצת מהיר יותר, קצת חזק יותר ושירגיש חדש. אין איזשהו שימוש מאסיבי מבחינת גיימינג ותוכנות ADOBY נכון לעכשיו. מה שכן, אני מוריד ומעלה נפחים מאוד גדולים - בעיקר דרך טורנטים. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.