עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני ליאור אני חדש בפורום יש לי כיום מעבד 775 מהירות 3000 כרטיס מסך 8800 bfg gtx 2 הארדיסקים של טרה 4 גיגה זכרון 667 ddr2 אני רוצה לשדרג את הלוח אם והמעבד אני צריך שהמחשב יעבוד בעבודה קשה כמו הרצת מחשבים וירטואלים לסימולציות משחקים אני רוצה משהו ממש טוב מה המעבד הכי חזק שאני יכול לקנות כרגע שווה ערך לכסף אם אפשר סדר המלצות מלמעלה למטה לא הבנתי מה יותר טוב ליבה כפולה או מרובעת כמו כן המלצה ללוח אם נ.ב אין לי בעיה להזמין דברים מחול תקציב 2000 ש"ח אם זה ממש קריטי + אפשר לחרוג תודה רבה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by blof,

היי מחפש מחשב לשימוש בצפיה בסרטים בחיבור לטלוויזיה, וגם שימושים כלליים. צריך מסך גדול יחסית, חשוב שיהיה עמיד מבחינת הפיזיות שלו ויראה טוב גם לאחר תקופה ארוכה. תודה מראש לעוזרים. * מטרות המחשב? חיבור לטלוויזית HD וצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר,כמו כן שימושים כלליים כמו גלישה באינטרנט ואופיס. * גודל מסך ? מעל 6'15 * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI מן הסתם כי הוא מיועד לסרטים * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 TERA * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות ב…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  3. הנה: מעבד: P-4 2.6GHz C 478Pin 800MHz זכרון: Samsung Original , 512MB, PC-3200 400MHz DDR לוח אם: P4P800 DELUXE כרטיס מסך: RADEON 9600 XT 128MB דיסק קשיח: MAXTOR 60GB 7200RPM IDE מארז- SUPER TALENT CA-601 BLUE רמקולים: ALTECLANSING- AVS500 ספק כוח: TT360AD 2 FAN PFC 360 WATT סכום סופי: 5416 ש"ח הרמקולים לא סופי אני מחפש משהו יותר טוב במחיר סביר של 500 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום , אני קונה מחשב עוד שבועיים ורציתי לשמוע את דעתכם על החלקים. (ללא כרטיס מסך כיוון שעדיין לא החלתתי.) לוח אם GA965GMS2 Gigabyte זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL4 G.Skill מעבד Core 2 Duo E6600 Box Intel כונן קשיח HD160JJ Samsung כונן קשיח HD080HJ Samsung צורב DVD AWG170A Sony 18X מסך מחשב 1760TR LG תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  5. שלום לכולם, חברים של המשפחה שלי מחפשים מחשב לעבודה משרדית, הכוללת בעיקר גלישה באינטרנט. בנוסף לכך, המחשב אמור לאפשר הרצה של משחקים קלילים - כיוון שלעיתים מבקרים אצלהם אורחים עם ילדים קטנים שרוצים לשחק במחשב. חשוב לי לציין שהמסך חייב להיות איכותי (כלומר, שלא עושה שימוש בפאנל TN) כדי לאפשר להם לעבוד על המחשב למשך זמן בלי להרגיש עייפות או כאבים בעיניים. מלבד זאת, המחיר (עד 4300 ש"ח, כמו שמופיע בכותרת) חייב לכלול את כל הציוד ההיקפי לעבודה שוטפת עם המחשב (מקלדת, עכבר, רמקולים). בנוסף לכל אלה, חשוב שהמחשב יהיה שקט (בגלל זה הוספתי לשתי ההצעות שבניתי שני מאווררים שקטים במקום מאוורר אחד, במטרה להחליף את המאוורר הלא כל כך שקט שבא עם המארז). ההצעה הראשונה שהרכבתי, שהיא בעצם הזולה מב…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  6. שלום לכולם, מדובר במפרט למספר מחשבים שאמורים להריץ תוכנה גרפית עסקית (פרטים בהמשך).. נעזרתי בפורומים שכאן.. הנה התוצאה.. ================= הפרטים ================= התוכנה: http://www.materialise.com/materialise/view/en/2970306-SimPlant.html מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. דרישות/המלצות היצרן: - לפחות C2D מומלץ i5-7XX - לא מומלץ הגרפיקה המשולבת של i5-6XX / i3(פקודות 3D חסומות שם!) - כרטיס מסך נפרד שמתאים למשחקים, מומלץ עם 1GB-GDDR5 - לפחות4GB מומלץ 8GB - מומלץ Win7 ================= - בנוסף לרישוי לתוכנה המדוברת יה…

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by levimadman,

בKSP.. ללא מסך. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  8. שלום, אני צריך מפרט מTMS , בעיקר לשימושי אינטרנט אופיס,הורדות ומשחקים פשוטים. - אין צורך בכונן קשיח גדול. - יש צורך בעכבר + מקלדת + רמקולים חשוב שהמחשב יהיה שקט עם עיצוב נחמד מכיוון שמיקומו יהיה בסלון. התקציב הוא 2000 ש"ח והתשלום יתבצע במזומן. תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by Weihenstephan,

מבחינת איכות חומרים ובניה? האם הפלסטיק זול כמו במחשבי ג'יגהבייט או שאלה מחשבים מומלצים בדרך כלל? זה המחשב שאני רוצה איך הוא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by xbuka,

שלום לכולם ברצוני למכור את המחשב הישן שלי והייתי רוצה לדעת מחיר ריאלי לחלקים שלו מדובר על מעבד E8400 לוח אם P5Q http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q/ שני זכרונות של קינגסטון DDR2 2G 800 מארז M9 של Thermaltake http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1316&ID=1496 וספק של chieftec 550w כרטיס מסך GV-N98TZL-512H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2882#ov תודה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by lamer4ever,

אהלן! אני צריך עזרה עם בחירת מחשב נייד, אני קונה אותו בארה"ב והתקציב הוא עד 1200$ מחפש משהו שהוא לא מכונת משחקים אלא משהו יותר נייד(THIN AND LIGHT) אך שעדיין יהיו לו ביצועים, שאולי אני אוכל אפילו להקרין סרטים בHD כדי להיות יותר ספציפיים- גודל מסך באיזור ה15" משקל עד2.5-3 קילו מהם הדגמים שעונים לתחום הזה של חברות דל, HP,לנובו, טושיבה ומה ההבדל בין החברות? האם יש משהו עסיסי באופק בעולם הניידים ששווה לחכות לו אולי? תודה!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  12. שלום כולם, אני בונה מפרט בבערך 6000 שקל (ואל תבנו לי מפרטים... רק תענו) ואני צריך לדעת: האם הלוח אם p35 NEO-F MSI טוב? וכמה הוא בערך שווה? והוא יותר טוב מלוחות P35 אחרים? ושווה לקנות את 1900J של LG (שהוא 1500 שקל)? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by DAVIDD,

היי לחבר שלי יש מחשב ישן, פנטיום 3, המחשב עושה הרבה בעיות לכן החבר רוצה לשדרג את המחשב. לחבר שלי יש הרד חדש, צורב חדש, כרטיס מסך geforce400 ואפילו מארז חדש עם ספק 400w. הוא צריך סה"כ לוח אם, מעבד וזכרון. הוא מעוניין במחשב שיספק את הצרכים של אינטרנט, סרטים וכד'. משחקים כמעט הוא לא משחק. על מה תמליצו לו? המליצו לו על סמפרון אבל התושבת של הסמפרון היא מיושנת, המליצו לו על סלרון אבל טענו שסלרון מאוד חלש, גם אם מדובר ב סלרוןD. למרות שהיתרון הוא ביכולת לקנות מעבד מתקדם בעתיד. בקיצור בתקציב של 1500 ש"ח על מה תמליצו לחבר שלי?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  14. שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, דרישות ושימושים: משחקים - כאשר חברים קופצים לבקר אני אוכל לשחק במשחקים דיי חדשים שיוצאים (גיפורס 6200 אולי?), אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך כי אני לא גיימר ולא משחק הרבה, אז לא משהו יקר אלא משהו בינוני (ומשחקים חדשים לא יראו כמו סנייק ויתקעו). אינטרנט - זה אחד הדברים העיקריים שאני עושה במחשב לכן אם מהירות הגלישה ואיכות הגילשה תלויה בכרטיס הרשת, אנא ממכם שימו לב. תוכנות - אני עובד הרבה עם תוכנות חדשות שדורשות די הרבה זכרון, חוץ מזה שאני משתמש בלינוקס גם (אז בבקשה לא 64 bit למרות שיש גירסאות מיוחדות), אני מעדיף שהמעבד והזכרון יהיו ברמה גבוהה (נראה לי שמעבד 3.2 ו1024 זכרון, אני יודע שהדירשות גבוההות מאוד למחיר אבל שמעתי שמחירי המעבדים י…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש ברשותי מחשב נייד של חברת ACER דגם מחשב נייד ACER Aspire 5740G -121 Intel Core i3 M330 עכשיו יש לו 4GB זכרון RAM DDR3 עכשיו ברצוני לשדרג ל8GB ז"א 2 כרטיסים של 4GB ורציתי לדעת האם זה אפשרי? וחיפשתי ולא הצלחתי למצוא האם הוא תומך או לא אשמח לכל עזרה שתתקבל ! תודה מראש

16. Started by עדן כהן,

הדיון הוא על יתרונות וחסרונות שכל אחד ממכם מכיר על שלושת הדגמים הבאיםכמובן שאם מישהו פה מכיר אישית את הדגמים אני אשמח לחוות שימוש אישיתלתת דגש על מסך (תנאי שימוש, זוויות הסתכלות וכו' ), אמינות המחשב לטווח הארוך. נוחות שימוש יומיומית . חשוב מאוד ! המחשב מיועד לסטודנטית ( 15.6 / 14 )/ HP PAVILION (עם או בלי) touch screen LENOVO YOGA DELL VOSTRO *כמובן אנחנו מדברים על הדגמים החדשים * (התקציב נע באזור ה 3,000 עד 3.500)

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  17. Started by Omri-z,

אני צריך צפרט amd שיהיה כלול מקלדת עכבר סידי רום צורב כרטיס מסך 6600GT תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yav92,

מעבד: intel P-D-930 כרטיס מסך: MSI 6600GT 128MB DDR3 X2+SLI+ZALMAN FAN LED לוח אם: gigabyte GAG1975X זיכרון:1GB DDR2 533MHZ דיסק קשיח:200GB 8MB SATA2 מארז: SAMURAY מאווררים:10 מאוררים חלקם עם לדים מנורות לד:7 ספק כח:RIAEL 500W שני מאוררים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. צריך מפרט למחשב נייד עבודה משרדית word מסנג'ר אינטרנט וקצת סרטים

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by Enthalpy,

שלום, דודים שלי ביקשו את עזרתי בקניית מחשב נייד והנה אני מבקש את עזרתכם הדרישות: מסך: סביבות 14 (אולי 13) יציאת HDMI. מצלמה ומיקרופון מובנה. באופן כללי חשוב להם שבבית/משרד הם יוכלו לחבר למסך/מקלדת/עכבר (כן אני יודע שזה טרויאלי) ולעבוד וגם שיוכלו לעבוד במידת הצורך באופן עצמאי (ולכן מסך 14-13) בנוסף חשוב להם שהמחשב יהיה יצוגי, כלומר לפי דעתי לא lenovo. אבל אם יש דגם יפה מהבלוק השחור הרגיל שלהם... עריכה: תחנת עגינה למחשב במידת האפשר בנוסף

21. Started by rr49,

הי שנה טובה מחפש המלצה לחנות אמינה לרכישת מחשב כולל הרכבה אודה לכם אם תידעו אותי בפרטי rr49@walla.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by omri4181,

לפני שאני כותבת את הבקשת מפרט שלי לפי הטופס שבחוקים רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת בכלל לרכוש מחשב חדש מהחנות במחיר של 1000 ש"ח?? הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ, סרטים ומשחקים קלים כמו סימס. אני צריכה שהמחשב לא יתקע בזמן גלישה ודברים כאלה או כשאני פותחת המון חלונות של האינטרנט. יש חיה כזאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  23. שלום! הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנייח שלי, מחפש נייח קטן, שקט וחזק שישמש לתקופה הקרובה אשמח להצעות ורעיונות! השאלון - 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב שימושי, כולל תכנות, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, half life 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yadin,

שלום לאחר שהתקנתי ווינדוס 7 במקום ויסטה קלטתי כמה בעיות אחד בבלוטוס של המחשב אז Fועוד בעיה נכון יש בלפטופ קפטורים של השמעה והכל ב אז ליפנה הפרמוט שהאיתי משמיעה היה מד של השמעה וכל זה והמד של האיכות מסך וזה נעלם לי איך אני מחזיר את זה זה הבעיות דגם המחשב HP DV2-1125ea

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מעונין במפרט למחשב ביתי, בעיקר עבור משחקים. (לא גיימר). מעבד אינטל לוח אם כרטיס מסך זכרוונות נא לתת מס' המלצות ואם אפשר גם קצת פירוט לגבי הרכיבים: לוח אם וכרטיס מסך. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים