עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yanivu,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKXN672ES1 אני לא סגור על כלום אבל אני כן מחפש תמורה טובה לכסף (סדר גודל של 3000 שח אבל גמיש) לדוגמא פה יש מסך HD, מחשב עסקי, 3 שנות אחריות, דיסק קשיח מהיר וכו'. אם יש למישהו הצעה טובה יותר אשמח לשמוע אני מעוניין להזמין היום. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Psy,

[הקדמה קצרה] כנראה אין מנוס מלהזמין מחשב של (DEL(L אף על פי שהתמיכה שלהם בארץ זוועת עולם. ככה זה שכל האתרים שמפרסמים סתם את HP DV6 6040ej, אין לאף אחד במלאי (ורוב הסיכויים שגם לא יהיה), אחלה שיטה לגרום לך להתקשר והם מנסים לשדך לך מחשב אחר. [סוף הקדמה] נחזור לדל, http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=IN5110BKi263&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he זה המפרט של המחשב (כמובן שאני מוסיף את ה-8 ג'יגה זיכרון). יש למישהו חוות דעת על המחשב הזה, נראה לי שהוא די פופולרי פה בארץ אשמח לשמוע כל דבר תודה רבה וחג שמח!

3. צריך מחשב הכי חזק שניתן להרכיב היום לצורך סימולציות בתוכנות כגון Mathlab,FULLWAVE,BEAMPROP תקציב כולל מסך 8000 ש"ח או פחות. צריך שיהיה כרטיס מסך אבל לא חייבים משהו אליפות כמה שיותר ליבות? כמה ניתן לקנות היום 4,8? המון זיכרון אני לא רוצה שזה יהיה שרת, אלא מחשב פרטי לא מתכנן OC חייב שיהיה קרור טוב ושיהיה שקט יחסית. צריך מסך 19-22 אינץ בסיסי לעבודה, לא צריך רזולוציה מטורפת. שיהיה גם כרטיס מסך סביר למה לא (אין צורך ביותר מ 600 ש"ח לזה). בקיצור מה הכי חזק שאפשר לקנות בכסף הזה, ואני לא צריך, לא מארז מנצנצ ושום שטויות מסביב. כמובן צריך מקלדת ועכבר בסיסיים. ואני צריך גרסה חוקית של WINDOWS 7. חשוב מאוד שעל כל הרכיבים יהיה כמה שיותר אחריות אין צורך לדאוג בנושא שידרוגים בעתיד. קדימ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by davidl,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HEROES 6, FLIGHT SIMULATOR X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 * 1024 (''19, 3:4) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dina9,

המחשב ישמש לצורכי גלישה באינטרנט ומשחקים וובים לילדים. צריך ציוד הקפי: מסך 19 עכבר+מקלדת צורב DVD מחיר עד 1500 ש"ח תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. האייסר http://www.ivory.co.il/Acer_Aspire_V3_i3-2350M.html הלנובו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11730 אני ממש מתלבט מצד אחד המעבד של האייסר טוב יותר, אבל הכרטיס מסך של הלנובו טוב יותר למרות שאני לא חושב שאני הולך להשתמש בו למשחקים רציניים.. רק אולי GTA SA מדי פעם ואותו כל מחשב יריץ.. מה אתם ממליצים? איזו חברה עדיפה בכללי אייסר או לנובו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אני מתלבט בין אינטל לamd(למשרד) ,למרות שאני בעליו הגאה של axp ואף המלצתי לחברי את אותו מעבד. מחשב זה מיועד למשרד הומה אדם ומשתמשים וכך שרצוי שהיה פשוט מאוד יציב ואמין. וכמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור המרכז לאו דווקא חנות וירטואלית כאשר הדבר שאני מחפש בחנות שיהיה להם שירות טוב. נ.ב. אשמח אם תמליצו לי על מצלמה דיגטלית בטווח מחירים 1000 - 1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Xtr3m3r,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את המחשב הנ"ל http://night-net.net/items/239163 הדבר היחיד שמדאיג אותי זאת כמות הזכרון RAM שיש למחשב. אני רוצה להוסיף למחשב הזה 4 גיגה שיהיה לי 8 גיגה בסך הכל. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? איזה כרטיס/ים אני צריך, איך אני מחליף פיזית וכמה זה יעלה לי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ecas,

אהלן חברים, זקוק שוב לעזרתם בפורום הנהדר הזה, אני לקראת שדרוג המחשב שוב, פעם קודמת תכננתי לשדרג כרטיס מסך והסתבר שהלוח אם שלי לא יתמוך ברוב הכרטיסים אז חיכיתי ועכשיו אני חושב לשדרג. כרגע המפרט שלי הוא מעבד - Intel i5 2500 לוח אם - Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זיכרון - 16G כרטיס מסך - Geforce 630 רוב השימוש שלי עם המחשב הוא לצורכי תלת מימד (Maya, Zbrush וכ'ו), ומעט משחקים פה ושם התקציב שלי הוא באזור ה 3000, אני יותר בכיוון שדרוג של הלוח אם, מעבד וכרטיס מסך. זכרון נראה לי פחות לחוץ כרגע, ושאר הדברים גם די בסדר, פעם קודמת גם קניתי ספק כוח של Antec אם אני זוכר נכון כך שנראה לי שגם בזה לא צריך להשקיע כרגע.. יש לי 2 מסכים ואני אולי חושב לשים אפילו 3 בעתיד אז הבנתי שיכול להיות ששני כר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Kogami,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. התקציב 2,500 עד 3,000 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם תהיה הצדקה. אין צורך לרכוש עכבר או כל ציוד היקפי אחר. הרכישה תתבצע בתקופה הקרובה. איזור רחובות עד תל אביב. מטרות המחשב: 1. לימודים - שימוש בתוכנות אופיס למיניהן. 2. עריכת וידאו ותמונות. 3. אופציונלי - שיוכל להריץ משחקים פשוטים גרפית כמו Hearthstone. דגשים: 1. עובד בשקט - חובה! החברים לספסל הלימודים לא יאהבו אם המאוורר יעשה רעש כמו שיגור של נאסא... 2. סוללה חזקה - שתחזיק לכל הפחות 5 שעות רצופות על צריכת חשמל מאוזנת. 3. צריך לכלול ווינדוס 10 ואופיס עדכני. 4. גודל מסך 13.3 אינץ' לפחות. אם עוזר, מחשב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. <blockquote>שלום רב, אני מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד לאופיס אינטרנט ותוכנות קלות כמו חשבשבת ושיקלולית עד 3,000 ש"ח רצוי אם אפשר שיריץ סרטי HD ברמה בסיסית לפחות. מה שחשוב לי זה גודל מסך של 15.6''.. אני חושב ללכת על מחשב עם מעבד I3 זה אמור להיות מספיק טוב לא? i3 אמור להיות טוב יותר מP6200 נכון? ושאלה כללית האם יש הבדל באיכות בין חברות DELL ASUS ו-HP? לפי מה שנאמר לי ע"י מוכר בחנות מחשבים ההבדל לא כ"כ גדול בין החברות האם זה נכון או של-DELL יש עדיפות על האחרים? המחשבים שאני מתלבט לגביהם הם: (כמובן שאשמח לקבל את דעתכם על מחשבים נוספים שנראים לכם טובים יותר...). HP קצת יותר יקר מ3100 ש"ח... [table] [tr] [td][/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][tr] [td] מחשב נייד HP Pavilion G6…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היות ויש לי 6800gt חיפשתי לוח שמכיל חריץ agp וגם חריץ pci-e בשביל האפשרות לשדרג כרטיס מסך בעתיד. ההעדפה המקורית שלי היתה לוח 939+agp+pci-e +venice 3000, אולם לא מצאתי כזה עבור מעבד amd. בתור gamer מה שחשוב לי זה כרטיס המסך והאפשרות לשדרגו, משום שידוע לי שהגורם שהכי קריטי בהרצת מישחקים הוא כרטיס המסך ולא המעבד, כך שפניתי לכיוון intel. ומצאתי לוח שעונה לכאורה לדרישות asua vintage pe2 חיפשתי ביקורות מקיפות על הלוח אם הזה : mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1428&lg=0 www.linux-tested.com/results/asus_vintage-pe2.htm newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16856110035 אולם לא מצאתי וזה הדליק אצלי נורה אדומה שאולי מדובר באיזה מוטצייה עם ביצועים עלובים אולם לא מצאתי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by roey312,

מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - TRAY מאוורר למעבד קירור למעבד Scythe Grand Kama Cross 2 לוחות אם למעבדי אינטל לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 כרטיסי מסך כרטיס מסך Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים כונן קשיח Seagate 500GB Barracuda Sata III ST500DM002 ספקי כוח ספק כח מודולארי SeaSonic 620W M12II-620 Retail מסכים מסך מחשב Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS סה"כ 4496 ש"ח מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ראיתי ביקורות של המחשב הנייד הזה, ואני לא הכי סגור עליו. השימוש במחשב הוא לעבודה משרדית וביתית בלבד. אופיס ואינטרנט בעיקר, אולי מדי פעם יוטיוב. חשוב לי שהמסך יהיה גדול (15 אינץ'). המחשב ישב על השולחן בסלון ולא יהיה נייד יותר מדי, זה בשביל אמא שלי. זמן בטרייה כן חשוב, כי במקום שהמחשב יהיה אין שקע, אז לפחות שעתיים של עבודה רצופה זה חובה. לא צריך טאץ', וכל השאר. מה שכן, אני רוצה שלנייד יהיה SSD. האסוס מגיע עם SSD מובנה כבר במחיר של 3250 ש"ח. אני אישית מוכן להשקיע במחשב בסיבות ה-3000 ש"ח פלוס, אבל לא יותר מזה. מחשב Asus דגם Transformer Flip Book TP500LN-DN051H מעבד Intel® Core™ i5-4210U Processor מסך "15.6 1920x1080 Full HD LED Touch Screen מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVI…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DoR TnT,

* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים , צפיה בסרטים וחיבור HDMI לטלויזיה * גודל המסך?15 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3 שעות אפילו מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף בלי מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP\DELL בגלל אורך האחריות (3 שנים) אני מעדיף מחשב מהארץ אבל אם יש מפרט מחו"ל עד 850 דולר כולל משלוח עם אחריות בין לאומית מחנות אמינה אז זה גם אפשרות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? 7000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרת לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ihugtrees,

מפרט קיים: מעבד AMD Phenom II X4 955 זכרון: G Skill RipjawsX F3-10666CL9-8GBXL כרטיס מסך Radeon HD 5850 לוח אם gigabyte GA-770TA-UD3 ספק seasonic ss-550ht active pfc f3 מארז cooler master haf 932 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF 4, GHOSTS,WATCHDOGS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by K0sTa,

סוף סוף אחרי צבא, ואחרי שסיימתי עם המועדפת יש קצת כסף לביזבוזים, אז קונים מחשב חדש, אחד שיהיה אפשר לשחק בו ביותר מ FPS אחד במשחקים החדשים.. הנה המפרט: מעבד Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray - מחיר: 1500 ש"ח גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 - מחיר: 140 ש"ח לוח-אם GIGABYTE GA-P55M-UD2600 - מחיר: 600 ש"ח זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 - מחיר: 570 ש"ח דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 - מחיר: 370 ש"ח צורב DVD-RW - SATA115 - מחיר: 115 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD5770 1024MB DDR5 GV-R577D5-1GD-B - מחיר: 850ש"ח מארז ANTEC THREE HUNDRED300 - מחיר: 300ש"ח ספק כח SEASONIC S12II 430W BRONZE320 - מחיר …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by imprezaSTiWRx,

.1 מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים למשל GTA V BATTLEFIELD 3 והכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 LG FULL HD 37"i -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by saada,

מטרות המחשב? מחשב לתכנות, משחקי מחשב ברמה בינונית+ בכיוון 8750M. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15.4 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מסך הלפטופ ברוב הזמן ישמש כמסך שני ל24 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb, יציאות HDMI + יציאה אופטית לרסיבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G וSSD של 128\256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי, 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא טאץ', 8G…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני יודע שהתקציב נמוך אבל אין צורך במחשב מפוצץ. דברים שחייבים להיות: ווינדוס מצלמה מובנית מקלדת עם אותיות עברית (אז אמזון וכו' לא בא בחשבון) אשמח להמלצות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי לכולם מה אתם חושבים על המבצע הזה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2596022&cfm=BFF3FD7267D9 מפלצת של מחשב! מחשב נייד "14 עם מעבד עוצמתי Core i5, חבילת זיכרון 6GB, דיסק 500GB ומערכת הפעלה Win 7 חיפשתי בגוגל לא מצאתי את הדגם הזה בשום מקום, אין לי למה להשוות. מישהו שמע על הדגם הזה? האם המבצע משתלם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי חברים קודם כל סליחה על האורך רציתי להיות כמה שיותר מובן. אז.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים לא כבדים. התקציב הוא עד 3000 כולל ציוד הקפי - מקלדת ועכבר חוטיים שימנעו דילאי במשחקים. אני לא ממהר לקנות אין לי בעיה לחכות שבוע שבועיים אפילו חודש אם הסקר שוק וההשוואה שאני אעשה תיהיה מקיפה ואיכותית. ההחלטה על נייד היא כי לפעמים אני צריך לעבוד מהבית/מחוץ לבית והוא ישמש אותי גם לזה. לא משנה לי חיי סוללה מצידי שיהיה מחובר לחשמל תמיד אבל שיהיה נייד. גודל מסך בין 15-17 נראה לי סביר. לא חשוב הכובד, כמו שאמרתי שיהיה נייד. לא חשוב אם יהיה טיפה רועש אבל שלא יתחמם בקלות, אם יש לכם מוצר איכותי לקירור שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע. חשו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by itzik_tab,

שלום ראיתי באשכול הדביק, שבמידת האפשר עדיף לעבוד על חשמל, ולא על סוללה. האם הכוונה הייתה שיש לנתק את הסוללה , או שאפשר להשאיר את הסוללה מחוברת , רק לחבר אותה לחשמל כל הזמן ? האם טעינת יתר מזיקה לסוללה ? האם כאשר הסולה מגיעה לרמת טעינה של 100 אחוז, המחשב אוטומטית, עובר לשימוש על חשמל בלבד ? -אם לא, יד אפשרות לתכנת את זה ב WIN 7 ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lior24,

שלום.. יש לי מחשב נייד asus1215n אני רוצה להופיס זיכרון למחשב יש לו כרגע 2gb איזה סוג זיכרון קיים שם? והאם יש לי סלוט פנוי או צריך לפנות סלוט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.