ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, שימושים ביתיים וקצת משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1080*1920 EIZO FORIS FS2331 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש 3 מחשבים ניידים שאני מתלבט בינהם 1. https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/vivobook/16x/k3605vv/pl095w 2.https://www.bug.co.il/brand/lenovo/color/gray/legion/7/16iax7/82td008wiv?UTM_SOURCE=ZAP& 3. https://www.bug.co.il/brand/lenovo/color/gray/legion/5/pro/16arh7h/82rg00b2iv שבדקתי על מחשב 2 ו3 ראיתי שיש אפשרות לעשות overclock למעבד שלהם עכשיו אני לא כל כך בקיא בזה הבנתי גם שלא כדי לעשות overclock משתי סיבות עיקריות הראשונה כי הם מחשבים ניידים וזה יכול לגרום לנזק והשנייה כי האחריות עליהם תלך למרות שאפשר לחכות עד אחרי שתיגמר עליהם האחריות ולעשות overclocking בצורה אחראית כך שלא יעמיס יותר מדי על המערכת אבל זה העלה לי שאלה היפותט…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי + עבודה משרדית בעיקר וורד ולחבר אותו למסך הטלויזיה בסלון. שימושי המרכזיים: 1. צופה בסרטים באיכות גבוהה. 2. משתמש בוורד. 3. שומע מוסיקה (שיהיה איכות טובה מאוד). 4. אינטרנט. 5. עובד רוב הזמן עם 15 חלונות במקביל. מה חשוב לי: 1. שלא יתקע וירוץ מהר. 2. איכות סאונד ותמונה מהגבוהים שאפשר במחיר הנקוב. 3. אפשרות להקליט מהממיר הדיגיטלי. 4. כונן קשיח אחד מהיר ולא יותר מכיוון שיש לי שני נידיים. 5. שלט רחוק למחשב. 6. מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים לא כלוול במחיר (תגידו כמה עולה רק). אשמח לקבל הצעת מחיר ולהתחייב שהחנות עם ההצעה הטובה ביותר והמשתלמת ביותר תזכה בי כלקוח עוד ביום א'
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט למחשב ב3500 שקל. לא צריך ציוד הקפי, והמחשב הוא לא לאוברקלוק. כרטיס מסך שיהיה משהו נורמלי (בטח שלא מובנה בלוח אם) אך לא צריך משהו מפורז, זה לחבר והוא לא משחק יותר מדי. כן חשוב: שהכרטיס מסך לא ישתמש ב turbo catch. המחשב הוא לפוטושופ וקצת משחקים. דרישות: צורב DVD, הארד דיסק 160 ג'יגה ,ג'יגה זיכרון והרכבה- חובה. הכי נוח לקנות מ KSP כי הם ממש קרובים לבית. תודה! מה אתם אומרים על זה:
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סטודנטית לעיצוב וגרפיקה מבקשת עזרה. המטרה: עיבוד תמונה, אילוסטריטור, תלת מימד שונות, עריכת וידאו והפקת אפקטים, אנימציה וכיוצא באלו. משחקים כבדים לא רלוונטיים. להערכתי מהירות מעבד פחות חשובה לעומת נפח RAM וגודל דיסק קשיח, אבל אשמח לשמוע מבעלי הנסיון כאן. אנא הביאו בשיקול זמן עבודה בסוללה סטנדרטית ואם כדאי לדעתכם המליצו סוללה תחליפית. רצויה יציאה למסך חיצוני. חשוב מאד השירות זמינות ואיכות כלומר מקור (יצרן / ספק) שניתן לסמוך על השירות שלו גם מקצועית וגם על נכונות לתמיכה (לכן נדמה לי שמוצרי HP לא יהיו רלוונטיים). מה שממש לא חיוני זה: BlueTooth , קורא כרטיסי זיכרון מובנה, קורא טביעת אצבע, וצעצועים דומים. התקציב אמור להספיק גם לאבזרים אם צריך כמו סוללה גדולה יותר מהרגיל או …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משטח קירור למחשב הבעיה עם המחשב היא שהמאורר נמצא בצד שמאל למעלה איפה שלחצן ההדלקה של המחשב מתחת והוא נמצא למטה אז אני כל פעם צריך לשים הגבהה למחשב כדי שהוא לא יחתמם יותר מידיי, הוא עדיין מתחמם אבל לפחות המאורר עובד.. אני לא פוסל לקנות מאיביי אפילו תלוי במחיר בסביבות ה-100- 150 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ללימודים (שבסוף התבטלו) ועכשיו אין לי צורך בו יותר. המחשב הוא Asus N55SF, נקנה מחנות חצי חינם ברמת גן במחיר של כ5600 ש"ח ועדיין יש לו יותר משנתיים אחריות מלאה VIP. המפרט: מעבד: Intel® Core™ i7 2670QM ערכות שבבים: Intel® HM65 Express Chipset זכרון: 8GB DDR3 1333 MHz מסך: 15.6" Full HD (1920x1080) LED Backlight כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM כונן קשיח: 2.5" 750GB 7200RPM USB3, סאונד של Bang & Olufsen ICEpower, וינדאוס 7 מקורי, תיק נשיאה וכיסוי נצמד. http://il.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N55SF/#specifications אז מה המחיר שאני יכול לפרסם אותו ביד שנייה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך מחשב (לחבר) - אז ככה הוא רוצה מסך LCD הוא עדיין לא מנוסה בעולם המחשבים אז אין משהו מיוחד להתמקד בו - מה שבטוח שאוברקלוק לא יהיה ההעדפה שלי (אישית ) היא אינטל אבל לא נראה לי ריאלי במחיר הזה אינטל אז..... ( אם יש אפשרות למשהו זול יותר - יתקבל בברכה - אז העודף נשקיע במדפסת , מצלמה או רמקולים איכותיים יותר) תודה רבה!!!!!!!! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?חח גם ככה אין הרבה... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לכוון הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! אני מעוניין במפרט בסביבות 9000 ש"ח ללא מסך וללא OC לפוטושופ. אני לא מתכוון לשחק במחשב, יתכן והוא ישמש בעתיד גם לעריכת וידאו אבל זה רק בעתיד ואם כן אז אני יוסיף את הכרטיס המתאים. בקשות מיוחדות למפרט : * 3 דיסקים קשיחים פנימיים + אחד חיצוני כגיבוי : דיסק ראשון - בערך 160 למערכת ההפעלה ולהתקנות השונות. דיסק שני - בערך 320 לתמונות מהמצלמה הדיגיטלית (אני צלם חובב ורק את הכונן הזה אני יגבה באופן סדיר). דיסק שלישי - 36 10000 rpm , דיסק קטנטן ומהיר בשביל העבודה הסדירה של פוטושופ. (קבצים זמניים וכו' , אומרים שפוטושופ עובד הרבה יותר טוב ומהר עם דיסק פיזי משלו). דיסק רביעי - חיצוני, בגודל של הדיסק השני (320 ?) לגיבוי בלבד כל שבועיים בערך. * כרטיס מסך זול. אני…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4K השימוש במחשב יהיה ל אינטרנט, סרטי HD, תיכנות (כולל הפעלת vmware) וקצת גיימינג כרגע המחשב ייתחבר למסך 22' אבל יכול להיות שבהמשך הוא ייתחבר למסך גדול יותר. אני רוצה שיהיה למחשב כונן SSD שעליו אני אתקין את המערכת הפעלה וכונן HDD רגיל שישמש ככונן אכסון. אם המחשב יוכל להריץ את המחשקים החדשים זה יהיה נחמד, אבל לא הכי קריטי, מעדיף לא להתפשר על שאר הדברים. רוב הסיכויים שהמשחקים שאני אריץ על המחשב יהיו בסגנון diablo 3 או משחקי ספורט (nba\pes) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 690, align: right] [TR] [TD]פריט [/TD] [TD]דגם [/TD] [TD]מחיר בשקלים כולל מע"מ [/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD]Intel Core i5-4590 [/TD] [TD]750 [/TD] [/TR] [TR] [TD]גוף קירור למעבד [/TD] [TD]Arctic Cooling Freezer i11 [/TD] [TD]135 [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם [/TD] [TD]Asus B85M-G [/TD] [TD]295 [/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון פנימי [/TD] [TD]G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 [/TD] [TD]410 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך [/TD] [TD]SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI [/TD] [TD]790 [/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח [/TD] [TD]Seagate 2000GB ST2000DM001 [/TD] [TD]320 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן SSD [/TD] [TD]Samsung 840 EVO 120GB [/TD] [TD]380 [/TD] [/TR] […
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קראתי את המדריך לאיך לא לשבור את הראש, אבל יש לי נטייה לשבור אותו כך שאשמח בכל זאת לעזרה, אני אסביר מה הצרכים לפי השאלון: * מטרות המחשב: בגדול לצרכי פנאי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (יש לנו את הנייחים, כך שלא עקרוני), צפייה בסרטים (יותר כדי לחבר לטלוויזיה) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? הכוונה ל Wi-Fi ??? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB כמה משמעותי ההבדל מבחינת מחיר ל 5400 סלד או 7200? * כונן CD/DVD? צורב? זה לא בנוי? במידה ולא אני מעדיפה שיהיה כמובן * כונן Bluray? אין צורך * האם…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט לסרטים +משחקים לא כבדים לפחות 1000 ג'יגה משהו שיחזיק 4 שנים לפחות שיהיה אפשר להריץ עליו ויסטה אינטל בלבד עדיפות למחשב שקט תודה רבה לעוזרים - יש אפשרות לחרוג בעוד 500 שקל אם המחשב פצצה!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות גרפיקה דו מימדיות עם אופציה לתלת מימדיות. כמו כן, אשמח אם המחשב הנ"ל יוכל להריץ משחקים כבדים שקיימים כעת בשוק. התקציב נע בסביבות ה 5500 ש"ח כאשר ישנה אפשרות סבירה שאקנה את המחשב גם בארה"ב ואביא לארץ. לפי מיטב הבנתי קיימים כרטיסי מסך של NVIDIA שמתואמים במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ ו3D למיניהם, האם ניתן לשלב כרטיס זה עם משחקי מחשב כבדים?? תודה רבה, טום.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! טוב היום סופסוף הוחלט על קנייה של מחשב חדש שיהיה מיועד למשחקי מחשב! ובאתי פה לקבל עזרה בבחירת החלקים....נתחיל אם מה שאני לא צריך: -מארז- מבחינת קירור אני מסודר . -מסך. - כונני CDROM\DVD -עכבר -מקלדת -רמקולים -ספק-יש לי של ANTEC 480 מה כן, יש לי העדפה לכרטיס מסך שאני אוכל להרכיב עליו את ה ARCTIC SILENCER V.3 יש לי אחד ואני לא רוצה להיפטר ממנו.... וגם עוד משהוא שהוא לא חובה להוסיף אבל סתם.....בעניין של הסאונד מותר לי רק אוזניות...שמעתי שיצאו אוזניות של 5.1 ורציתי לדעת אם זה טוב למשחקים? (שוב המחשב הוא רק למשחקים!) אה ועוד משהוא אני הייתי רוצה כרטיס רשת טוב (אם זה עושה הבדל משמעותי על אחד מובנה בלוח אם) ואני חושב שזהוא.....אם אני אזכר במשהוא אני יערוך....…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , הכרטיס האחרון שלי הוא 6600GT אז אם יש קצת בורות בשאלות אני מתנצל . 1. האם עדיף להשקיע בלוח עם סלוטים ל-DDR3 ? 2. האם GTX280 יכול לעבוד ב- SLI . 3. איזה גודל ספק מומלץ(כזה שאני לא אצטרך לשדרג אחרי שנה ) ? אשמח לתשובות .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה קריטי אז כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה ובמערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מגורים - ירושלים אבל לא קריטי.,.,. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אנחנו מתכננים לקנות מחשב נייד.. לצרכים דיי בסיסים - אינטרנט + סרטים + משחקים (לא כבדים) ראיתי כל מיני סוגים ודיי צמצמתי את זה ל2 אלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=11201 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=11911 איזה מהם עדיף? או שאחד אחר? חשוב שזה יהיה 15.6 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב יד שניה. מצאתי הצעה מיד 2 על המפרט הבא: core i7 860 RAM 4GB DDR3 1333Mhz HD 160GB Geforce 285 זה בגדול בקשתי ממנו את הדגמים הספציפים מכיוון שאין לי כרגע מידע על מארז לוח אם וספק. רציתי לדעת בכמה אתם מערכים את המחשב. בנוסף המחשב לא היה בשישמוש סה"כ 3 חודשים. הוא נקנה לצורך סטארטאפ שקשור להרצת אלגוריתמים על כרטיסי מסך . תודה רבה, אלדד כהן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 (אבל רק אם זה ממש שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : FIFA 15 NBA 2K15 CS GO CALL OF DUTY -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב בינוניות/גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק , כרטיס מסך , כונן דיסקים , וציוד היקפי כמובן. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט אני ישן ליד המחשב אז כמה שיותר שקט יותר טוב , אבל אם זה הורג את הכסף אז מבחינתי לישון ליד משאית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לחרוג במעט אם ממש צריך. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, HD, תוכנות בינוניות (נגיד אילוסטרייטור), אופיס, הורדות מהרשת ומדי פעם משחק פה ושם אם יוצא משחק טוב בסגנון COD, פיפא, C&C וכו'. אבל זה לא מחשב שמיועד לגיימרים אלא שתהייה אפשרות לשחק משחק מדי פעם. אין צורך בציוד היקפי או ווינדוס. אני לא מתכוון להחליף את המחשב עוד שנתיים ולכן חשוב שלצרכים שלי הוא ישמש אותי בצורה טובה להווה וגם עם הסתכלות לעתיד. מעבדים AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤735 פתרונות קירור למעבד ARCTIC COOLING Freezer 64 LP AM2 ¤115 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤424 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤385 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות G.ski…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיועד למשחקים כבדים השאלה אם יש פה מקום לכסוך לי עוד קצת כסף ולא לשנות ממש את הביצועים של המחשב המפרט שהרכבתי הוא ככה : [table][tr][td]מק"ט[/td] [td]מוצרים[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td]C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1240[/td][/tr] [tr] [td]GP67AUD3B3[/td] [td]Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪642[/td][/tr] [tr] [td]RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td]1[/td] [td]₪599[/td][/tr] [tr] [td]SS-750AT[/td] [td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td] [td]1[/td] [td]₪561[/td][/tr] [tr] [t…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי איך אני מעדכן את הדרייבר של הנייד? הורדתי דרייבר מNVIDIA והוא נותן לי הודעת שגיאה (ראה תמונה 1) בתיקיה של הדרייבר יש קובץ בשם (dpinst (driver package installerכשאני מתקין את הקובץ dpinst אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת (ראה תמונה 2) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט בתקציב בסביבות ה3000. גר בתל אביב אם זה משנה. מטרות המחשב: בעיקר ללימודים ואינטרנט, אבל יהיה נחמד להריץ בו כמה משחקים קלים\בינוניים. גודל המסך: 15" משקל רצוי: לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך : מעדיף ארוך (מישהו אי פעם העדיף אחרת? ;]), 2-3 שעות או יותר אם אפשר. בלוטות: כן, אלא אם כן זה מנפח מחיר. כונן 500gb רגיל. כונן CD/DVD: כן כונן Bluray: לא חובה האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, כי אני לא מתמצה. חברה שאפשר לסמוך עליה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-