עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, לאחר ההצפה בביתי אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי בנושאים וירטואלים (GNS, vmware וכ"ו) התקציב עומד על 2000 שח עם אפשרות חריגה של עד 400 שח מההצפה נשאר לי כרטיס מסך ישן של GT 7800, מארז,כונן של 1TB, סי די רום IDE (ניתן לקחת בחשבון החלפה בצורב SATA, ספק כח בספק שתקין בגלל שבמארז הוא ממוקם בתחתית המחשב וכולו נרטב בהצפה לכן אני מניח שהוא גמור. נדרש: -16GB RAM -מעבד מרובע ליבות -אין צורך לכלול ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים וכ"ו) -אין צורך להתייחס לרעש -לא יהיה אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -כל חנות מבחינתי טובה, העיקר שהחלקים יגיעו עם מקסימום אחריות -תמיכה בRAID ברמת הלוח אם יכולה לתרום (לא קריטי) -לא מתוכן שדרוג כלל תודה ניר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אך הנני מבולבל מעט מהשמות של המפרטים. אני מחפש מן שילוב של מחשב עבודה ומחשב גיימינג (אבל יכול להיות שאני סתם מגזים ומחשב עבודה מספיק). תקציבי מוגבל עד כ2000 ש"ח אך יכול לחרוג במעט אם נדרש זאת. אני מעוניין להשאיר אותו דולק כמה שיותר אז מעדיף אותו ממש שקט. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא שמיעת מוזיקה. מדי פעם אני גם רואה סרטים עליו ומשחק משחקי פלאש. מעוניין גם להריץ תוכנת טורנטים ברקע כמו utorrent. אני ממש לא מבין בזה אבל אני מתאר לעצמי שהמשחקי פלאש דורשים קצת יותר מהמחשב המשרדי הכי זול שיש. אז פשוט בגלל זה אני לא הכי בטוח. יכול להיות שאני סתם טמבל. הספריית מוזיקה שלי היא בגודל 300GB ואני מנגן מדי פעם קובצי מוזיקה בפורמט FLAC, אם זה משנה משהו. ל…

3. Started by Dutchy,

במפרט חלקי אני מתכוון למעבד, לוח אם, וזכרונות, ומארז. כרטיס מסך יש לי - 8600gt 2 דיסקים קשיחים יש לי אין צורך במסך. עריכה: המחשב למטרות משחקים בעיקר, לא מתוכנן OC. אשמח להצעות, תודה.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  4. בן דוד שלי מחפש מחשב, כולל מסך 19 LCD, כולל ציוד היקפי (בלי רמקולים). שישמש לאינטרנט + משחקים + שימוש יומיומי (לא גיימר בכלל). עדיפות ל אינטל, (לא מחייב אם יש משהו זול יותר). הקנייה תיהיה מ" לוג'יק ". עד 3000 שקל. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by eldad50,

אני סובל שנים ממחשב חלש והחלטתי להשקיע אני אוהב משחקים כבדים כמו COD4 ומדאל אוף אנר אירבון GTA החדש סגנון הכבד שאני לא יכול להחזיק אם מישהו יוכל לעזור לי במפרט חזק שיבטיח ביצועים טובים אף על פי שההשקעה נמוכה אני ישמח מאוד תודה

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום...אני עומד לקנות מחשב ואני צריך מפרט עם תקציב של 4200 ש"ח עם חריגה אולי עד 150 ש"ח מקסימום..ומה שבטוח זה שיהיה במפרט radeon 9600 אתם תחליטו איזה סוג ואיזה חברה...תודה מראש..אהה ומי שראה את הדיון הקודם שלי "מחשב חדש עם כמה בעיות" אז החזרתי את המחשב ההוא וקיבלתי את מלוא הכסף...עוד דבר אני גר באיזור הנגב ואם אתם יכולים להציע לי איפה לקנות את המחשב אז אני אשמח!!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אווקי אז ככה , אני צריך מפרט , שיריץ חלק את כל המשחקים החדשים כל אלה שמוכרים בחנויות של המשחקים וזה =] ;D

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  8. אני זקוק למפרט טכני למחשב נייד שיהיה טוב במשחקים אך גם יהיה נוח לעבודה בגרפיקה ובעבודות כתובות. עם חיבורים כגון: USB 2.0 PS 2 וכו'. תקציב: 6000 ש"ח גג. עם זיכרון רום נכבד.וגם שיראה טוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  9. שלום, המחשב האחרון שקניתי היה amd athlon xp 2500 ומאז היו שינוים כמו PCI EXPRESS ו DUAL DDR. אני צריך להרכיב לחבר שלי מפרט בתקציב של 2500 ש"ח כולל מסך. זה מה שהרכבתי ואני זקוק לתגובות שלכם. AMD Sempron 2400 GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 512Mb 400MHz Kingston CL3 WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB GIGABYTE GF FX5200 128MB, TV, DVI CD-ROM LG x52 MAG 17'' 770 FS מארז סטנדרטי ==================== סה"כ 2460 ש"ח מה אתם אומרים ? תודה

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  10. שלום! אבקש המלצה למפרט HTPC שקט וקטן. יריץ Win 7 ו XBMC, יחובר לרסיבר ומקרן וישמש לצפיה בסרטים "כבדים" (1080p ו 3D). חשוב שיוכל להעביר את כל הפורמטים העדכניים של אודיו/וידאו דרך ה HDMI לרסיבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ - 2500 ש"ח. אין צורך לנצל את כל התקציב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם ממש חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC בלבד. תכני HD ב 1080p וסרטים 3D . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב HDD גדול נפח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 - הכי שקט שאפשר 6.…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ovid,

שלום, אני רוצה לקנות HTPC רק כדי להריץ XBMC , popcorn time וכאלה על מסך הטלויזיה בסלון. (1080P על 50 אינץ") חשבתי על לרכוש mini-pc , כמו NUC , או ZBOX או BRIX , אבל נראה לי יהיה יותר משתלם להרכיב מפרט..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by KarniVore,

שלום, אני מעוניין לקנות HTPC שישמש גם למשחקים קלים בכ 3500 ללא מסך יחובר ל LCD 32 לא full HD ולמסך 22 ללא ציוד היקפי בעיצוב יפה ושקט ללא מערכת הפעלה או OC תודה

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by mDs,

מחפש מחשב לא למשחקים.. בעיקר לתוכנות כבדות לא ממש לגרפיקה אבל שיוכל לעבוד אם פוטו שופ.. תודה רבה! נב רק המארז ללא שום ציוד הקפי

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  14. זקוק למעבד עדיף AMD לוח אם שיהיה טוב. זיכרון לא צריך כרטיס מסך גם צריך אחד טוב שיריץ משחקים חלק עד כמה שהתקציב מאפשר. מארז לא צריך משהו פגז אבל ספר צריך משהו טוב..שיהיה לאובר. זיסק קשיח 120 ג'יגה מינימלי אבל שיהיה של חברה טובה.. קירור למעבד ביגטיפון נחמד כזה ושיתאים למארז...(שלא יהיה צפוף) כונן צורב דיוידי של נאק עולה 270 שקל לא יקר..

15. שלום, זקוק למפרט מחשב לשימושים עיקריים של אופיס ואינטרנט. התקציב כאמור הוא 2500ש"ח והוא צריך לכלול מסך 19' וציוד היקפי מלא (רמקולים, מקלדת, עכבר וכו'). בקשה נוספת היא שהמחשב יהיה מהיר ככל שניתן. יש עדיפות למעבד אינטל. אם אפשר מחנות באזור אשדוד. זהו, אם יש שאלות אשמח לענות. תודה רבה, מאור

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  16. שלום לכולם, זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט סרטים ואולי פה ושם איזה משחק פשוט .... רציתי שתקחו בחשבון שהוא אמור להיות כולל את המסך t220p שעולה באיזור ה 1280 שקל... ונדרש גם עכבר אלחוטי(אופציה לאחד הבאנדלים של עכבר + מקלדת.) ובגדול מה שחשוב זה שלא יעבור את ה3500 כולל הכל אם ניתן אף פחות מה טוב. וכמובן אופציה למחשב מבוסס AMD וגם אינטל... תודה מראש! עדכון: תגובה 2

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  17. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות לוח אם מעבד וזיכרונות רק את שלושת הדברים הללו...מארז וספק יש. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו hitman absolution,bf3,farcry3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיו…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. היי חברים, הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר HWZONE וראיתי את כל המפרטים. רציתי רק כדי להיות בטוח לפני שאני משלם ומשקיע כל כך הרבה כסף לוודא שאני עושה את הבחירה הנכונה. המחשב מיועד אך ורק למשחקים ללא ציוד היקפי. אם זה משנה המשחק הכי חשוב לי הוא Battlefield 3 שעתיד לצאת. כרטיס מסך רצוי של NVIDIA בלבד !!! ולא Radeon בנוסף כרטיס קול טוב אם זה קשור אני קונה אוזניות :Razer Megalodon שהן 7.1 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. נקודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימ…

• 50 תגובות
    • 3k צפיות
  19. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות(בתקווה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 17 אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, וגם צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי ה-FPS החדשים (כולל משחקים כמו: borderlands 2, rage וכו' ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכנן לקנות מסך בעתיד (בין 22-24 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by Sharpy,

היי חברים, ביקשתי לפני שבוע מפרט והביאו לי אחלה מפרט, אך התקציב השתנה ב1000 שקל אז לדעתי חכם יהיה לשנות את המפרט שהציעו. אלו הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וסרטים, משחקים בעלי גרפיקה בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects, Photoshop, Vegas pro 10. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of warcraft , shogun 2 -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  22. *כותרת*: ללא שום ציוד היקפי, וללא כונן\צורב DVD, ללא מסך הדרישה היחידה היא כונן קשיח של כ-500GB וכמובן קירור נורמלי יחסית בשביל OC מוצלח תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  23. אוקיי, אז לפני כמה חודשים פתחתי ת'רד לכך שאני זקוק למחשב לגראפיקאים, כאן הת'רד הקודם, בו תוכלו לראות את השימוש שלי והכל (אני לא ממשיך אותו כי הוא כבר ישן) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494085.msg4278881#msg4278881 אוקיי, אז השתמשתי במפרט שהביא לי yz101, עם קצת שינויים. אז ככה, בסופו של דבר החלטתי לקחת את המארז Hec CompuCase 66RC black. לספק כוח לקחתי את ה seasonic 430W, 80plus לקירור למעבד החלטתי על הSILENT של THERMALTAKE בסופו של דבר לקחתי את הI7 2600 TRAY במקום את הI5 2500 ו... לא זוכר עוד שינויים, הינה המפרט Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪439 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Transcend 4GB Kit (2GBx2…

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  24. שלום לכולם וערב טוב! אני צריך מפרט למחשב אולפן ביתי שבו אקליט ואערוך מוסיקה חיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5001 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בכיף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 אולי קצת יותר... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה בתוכנת PRO TOOLS עם כרטיס קול חיצוני שכבר ברשותי, ועריכת ההקלטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 -3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט , משחקים (לא יותר מדי אבל מוטב להינות מתצוגה טובה לכשכבר משחקים) , עבודה משרדית, קולנוע ביתי (ישנו סטרימר אז אני לא אמור לבצע את העיבוד מהכרטיס מסך בחיבור ישיר של המחשב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך , ישנו מסך עם רזולוציה מקסימלית של 1920X1200 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD , כוננים קשיחים מכניים, כונני תקליטורים(מישהו עדיין משתמש.. ?) 5. עד כמה חשוב שק…

דיונים חדשים בפורומים