עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CyberBot,

כן אני יודע שקשה למצוא משהו בטווח מחירים הזה.(אני חייל) השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואלקטרוניקה(EWB,EAGLE) וחשוב שיהיה סביר להתנייד איתו(מתכוון לקחת אותו לבסיס) אם אפשר חננויות באזור רחובות והסביבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RJ1,

בתחילת החודש כתבתי את ההודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495998.0 חיכיתי שיצא דגם Sandy Bridge, הצרכים שלי נשארו אותם צרכים מההודעה הקודמת ורציתי לדעת מה דעתכם על ‏Dell Inspiron N5110 שכולל את המפרט הבא: CPU‎: ‎Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎ Memory:‎ ‎4GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB‎ HD‎: ‎640GB (5400 Rpm)‎ Display:‎ ‎15.6'' High Definition (1366X768) WLED‎ GPU:‎ ‎1 GB nVidia GeForce GT 525M‎ Wireless‎: ‎802.11b/g/n‎ Bluetooth‎: ‎Yes‎ External Ports: ‎ ‎2 x USB 3.0‎ ‎ 1 x USB 2.0‎ ‎ 1 x USB 2.0 with E-SATA & Power Share ‎ ‎ HDMI v1.4 Port‎ ‎ VGA Port‎ ‎ Integrated network connector 10/100‎ ‎…

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by mrBezos,

הערות? הצעות? ספק - לשים ( בגלל המארז ) Thermaltake? חישבתי חשמל וזה היה סבבה. לוח אם - מתאים? ראיתי ביקורת על המארז (3dGameMan) והוא אמר שזה מארז מצויין. הערות: מפרט גיימינג, ללא ציוד היקפי. דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15489 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13595 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחי…

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by mystic,

מהתרשמות ראשונית שלי נראה מחשב נחמד. אני לא מחפש מחשב שעולה על המחיר שמציעים בK.S.P והמטרות שלי הן (מלבד לסתם לגלוש באינטרנט): סרטים, לימודים (כנראה אלמד משהו שקשור לאבטחת מידע וכו') ומשחקים להעביר את הזמן (אפילו אם זה אומר קצת משחקי יריות כדוגמת CS שאני רוצה שירוצו על FPS גבוה). הקישור הוא מאתר IVORY מכיוון שבK.S.P זה לא קישור ישיר למוצר אלא לרשימת הניידים של TOSHIBA. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8108 תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אודה מאוד לעזרתכם (מחשב נייח..)תקציב - 1000 (חריגה 200) שימוש - גלישה, הורדת מוסיקה, צפייה בסרטים ואני צפוי להתחיל עבודה בניתוח תחזיות של שווקים פיננסיים (לא יודע מה שם התוכנה ולא ראיתי אותה עוד) ציוד הקפי - אין צורך שקט לא כל כך חשוב - אבל אני רוצה ספק חסכוני בחשמל אין צורך באופק שדרוג תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם החיסכון לא ידרוש ממני בעוד שנה לשדרג שוב, אז ניתן לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש של משחקים , אינטרנט , סרטים וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים יהיו DIABLO3 GTA VI HEROES VI MAX PAYNE3 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גודל 19-21,לעיתים…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by turvx,

אני רוצה מחשב עד 1800 שנועד למישחקים קלים כמו LOL והציאו לי את המפרט הבא מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪18 לוח אם: Gigabyte GA-M68MT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: Ippon A6 120mm x 2 + 450W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪228 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪21 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪429 כרטיס מסך: Ninja GT220 1GB…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. היי, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט הזה שישמש לצרכיים בסיסיים/משרדיים כולל ציוד היקפי... מעבדי אינטל‏ [/c] Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות‏ DDR3 1333Mhz 1x4GB Transcend דיסקים קשיחים‏ Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורבי DVD‏ LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ספקי כוח‏ Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) מסכים‏ SAMSUNG Samsung T23A350 LED 23'' 5ms HDMI Component WideScreen Black מקלדות‏ Logit…

9. שלום לכם . יש לי מחשב נייד HP Probook 4530s ועד כמה שידוע לי לא מותקן בו חיישן מיקום. אבל, אני שמעתי שיש תוכנה לאיתור מחשב נייד במידה ונגנב או נאבד. השאלה שלי, אם מישהו מכיר את תוכנה Computrace או תוכנה אחרת שאפשר לנסות אותה חינם. אבל האם התוכנה תוכל לעזור אם לא מותקן GPS במחשב נייד. שאלתי בתמיכה של HP אם אפשר להתקין חיישן מיקום של GPS במחשב נייד והם אמרו שלא ולא יודעים מי עושה את זה. מישהו אמר לי שאפשר להתקין אותו ביציאת USB. האם יש דרך להתקין אותו בתוך מחשב נייד. זה מחשב נייד חדש, תבינו אותי, חשוב לי מאוד לאבטח אותו כמה שאפשר, כי אני גם ארצה לקחת אותו מהבית וחשוב לי מאוד להיות בטוח שאפשר יהיה לאתר אותו במידה ונגנב או נאבד. תודה, אדוארד.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. אהלן חבר'ה,אני עומד להשתחרר והחלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש אחרי 3 שנים בערך... לעניינו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים חדשים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג כבד ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3ds max,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Diablo 3,Crysis 2,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 …

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  11. שלום, אני מבקש את עזרתכם וחוות הדעת שלכם על מפרט לפני ביצוע רכישה. קודם כל אמלא את השאלון שתבינו מה חיפשתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? -3000 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -חרגתי ב-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by matan1707,

שלום! אני מעוניין בהמלצה על נייד שישמש בעיקר לאינטרנט, מדיה לימודים ותוכנות שרטוט. דרישות: מחיר: עד 5000 ש"ח מסך: 13.3 זכרון: מינימום 4 GB עם אפשרות הרחבה מעבד: i5 ומעלה כרטיס מסך : כרטיס שיוכל להריץ תוכנות שרטוט( solidwork למשל) ברמה גבוהה ובתלת מימד זכרון : ssd (כמה שיותר גדול במסגרת התקציב) סוללה : 6 עות ומעלה ( 8 תאים לפחות ) משקל : עד 2 קילו אין צורך בכונן אופטי יציאות חשובות: usb 3 , hdmi אחריות : 3 שנים בינלאומית ראיתי דגם של נייד - ASUS U36SG ויש לי כמה שאלות עליו: 1.אני רוצה הלהחליך לכונן SSD (לא נמכר בארץ הדגם עם כונן כזה) ואני לא בטוח אם הדגם תומך ואם כן מה מידות הכונן, והאם זה פוגע באחריות? 2. הכרטיס מסך המיועד הוא: NVIDIA® GeForce® 610M with 1GB DDR3 VRAM האם…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by is2k,

* מטרות המחשב? אינטרנט, וורד, סרטים. * גודל המסך? סביב "14. עדיפות למסך איכותי יחסית (IPS, רזולוציה), אם נכנס בתקציב. * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. חייב ליהיות פתרון אחסון היברידי (כגון mSATA)! * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. 3 שנות אחריות ייתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא HP! * העדפה למחשב מבוסס Ivy Bridge

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. היי, אני מתחיל ללמוד בשנה הבאה ומחשב מחשב נייד בעיקר ללימודים, אך שישממש אותי גם למשחקים (דיאבלו 3, sc2 בעיקר) קלים יחסית * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים, חיבור לטלווזית LED * גודל המסך? בהתלבטות בין 13' ל- 15' זה הכיוון שאני יותר בוחר ללכת אליו * משקל רצוי? כמה שיותר קל, נראה לי עוד אזור ה- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3.0 (HDMI שמוציא גם סאונד) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 256, חובה SSD עדיף יותר גדול אבל תלוי כמה התוספת במחיר תיהיה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת א…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. מטרות המחשב? אינטרנט + אופיס(EXCEL, WORD) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? קל, לאישה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא, משהו סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן, לא חייב להיות צורב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dudik432,

מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים לא כל כך כבדים אני לא גיימר משהו ממוצע , סרטים, שירים, אינטרנט... * גודל המסך? 15 * משקל רצוי?לא קריטי 2 או 2 וחצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי כי אני מתכנן לקנות סוללה עם 9 תאים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) \: כן hdmi dvi בקשר לesata לא כל כך משנה * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח 750 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?עדיף אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?בעיקרון hp אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אני פתוח להצעות..…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by bigkatan,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד לקראת שנת הלימודים הקרובה, קצת לפני שאני ארשום בדיוק מה המטרות של המחשב אני רוצה לנסות להגדיר תקציב(באזור 3000 ש"ח כנראה שאחרוג) ואז אחליט מה יותר חשוב לי(אם נייד כבד ביצועים גבוהים או נייד קל ביצועים פחות טובים), בכל אופן הייתי שמח לדעת מה לדעתכם יהיו הפרשי המחירים מהארץ לארה"ב ? ובאיזה מקומות קונים מחשב בארה"ב? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by AMIR7710,

1. מה התקציב המקסימאלי?3150 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 990X1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. ה…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by bendavidmatan,

מעבדי אינטל Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray 23566 מאווררים וגופי קירור Corsair Hydro H40 High Performance Liquid CPU Cooler 23083 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 23699 זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 24048 זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 24048 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 19771 כרטיסי מסך GIGABYTE - nVidia GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 21319 צורבי DVD Pioneer BDR-207DBK Blu-Ray Writer x12 Black S…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  20. היי חברים, לאור זה שהמחשב הנייח שלי עושה בעיות משמעותיות, ולאור זה שגם ככה תוך מספר חודשים אהיה סטודנט ואזדקק ללאפ-טופ, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייד שיתאים לצרכי. השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים שלי במחשב הם כאלה: - גלישה באינטרנט (הרבה פייסבוק...) - אני פותח הרבה פעמים הרבה חלונות במקביל. - צפייה בסרטים (בד"כ אונליין). אני לא משחק במחשב כמעט בכלל. מבחינת גודל המסך, ארצה שיהיה לפחות 15". משקל פחות משנה. בנוגע לזמן סוללה אני לא מבין (מה זה ארוך? מה זה קצר? כדאי שהוא יעבוד לי באוניברסיטה למשך פרק זמן ראוי...). יש צורך בכונן CD/DVD. אין צורך במערכת הפעלה ורישיון. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המאפיינים העיקריים שצריכים להיות במחשב. כסף הוא כן אישיו מבחינתי כרגע, לצ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום , אני מעוניין לדעת איזה מפרט יוכל להתאים לבקשה הנ"ל. התקציב שלי נע בין 1000- 2500 ש"ח אבל כמובן שאני אעדיף כמה שיותר (בכל זאת סטודנט) , ולבנתיים אין לי צורך ברכיבים עקפיים (מקלדת,מסך,עכבר וכ'ו ) . אני אשמח עם תוכלו לעזור לי , תודה רבה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  22. ניתן לראות את המפרט בצד. רזולוציה 1920x1080 אני מעוניין לרכוש מעבד חדש, לוח אם וכרטיס מסך. כמו כן הייתי רוצה לוודא שהזיכרונות שלי והמארז מתאימים ללוח אם החדש ושהספק הנוכחי יספיק לי. תודה

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  23. שלום במידה ואני קונה מחשב בעוד חודש וחצי ולא היום יש סיבה צפויה להתייקרות או הוזלת מחירים (במחשב משחקים). אם אני כרטיס מסך בארה״ב אני יכול לממש את האחריות בארץ אצל חברת המחשבים שבה קניתי את שאר המחשב?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בוודאי... אבל לא על חשבון הצטערות עתידית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר ל FSX (פלייט סימולטור של מיקורוסופט) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה להריץ איתו 5 מסכים ! ברשותי TRIPLE HEAD 2 GO שאני מחבר לכרטיס מסך אחד וממנו מוציא 3 מסכים וכרטיס שני שאליו יחוברו שני מסכים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  25. שלום לכולם, חבר ביקש עזרה בבניית תפריט ואחרי שמאד עזרתם בניית המפרט שלי (מגיע עוד יומיים) החלטתי לבקש שוב את עזרתכם החבר בגדול רוצה מחשב שיריץ לו את המשחקים בשנים הקרובות, לאו דווקא על הגדרות מקסימליות אבל שישמש אותו כמו שהוא כמה שנים בלי להחליף רכיבים ובלי תקלות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בהארד דיסק 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמ…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.