ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, וורד, סרטים. * גודל המסך? סביב "14. עדיפות למסך איכותי יחסית (IPS, רזולוציה), אם נכנס בתקציב. * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. חייב ליהיות פתרון אחסון היברידי (כגון mSATA)! * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. 3 שנות אחריות ייתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא HP! * העדפה למחשב מבוסס Ivy Bridge
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד בשנה הבאה ומחשב מחשב נייד בעיקר ללימודים, אך שישממש אותי גם למשחקים (דיאבלו 3, sc2 בעיקר) קלים יחסית * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים, חיבור לטלווזית LED * גודל המסך? בהתלבטות בין 13' ל- 15' זה הכיוון שאני יותר בוחר ללכת אליו * משקל רצוי? כמה שיותר קל, נראה לי עוד אזור ה- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3.0 (HDMI שמוציא גם סאונד) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 256, חובה SSD עדיף יותר גדול אבל תלוי כמה התוספת במחיר תיהיה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת א…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט + אופיס(EXCEL, WORD) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? קל, לאישה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא, משהו סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן, לא חייב להיות צורב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים לא כל כך כבדים אני לא גיימר משהו ממוצע , סרטים, שירים, אינטרנט... * גודל המסך? 15 * משקל רצוי?לא קריטי 2 או 2 וחצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי כי אני מתכנן לקנות סוללה עם 9 תאים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) \: כן hdmi dvi בקשר לesata לא כל כך משנה * בלוטות?עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח 750 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?עדיף אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?בעיקרון hp אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אני פתוח להצעות..…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד לקראת שנת הלימודים הקרובה, קצת לפני שאני ארשום בדיוק מה המטרות של המחשב אני רוצה לנסות להגדיר תקציב(באזור 3000 ש"ח כנראה שאחרוג) ואז אחליט מה יותר חשוב לי(אם נייד כבד ביצועים גבוהים או נייד קל ביצועים פחות טובים), בכל אופן הייתי שמח לדעת מה לדעתכם יהיו הפרשי המחירים מהארץ לארה"ב ? ובאיזה מקומות קונים מחשב בארה"ב? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3150 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 990X1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. ה…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray 23566 מאווררים וגופי קירור Corsair Hydro H40 High Performance Liquid CPU Cooler 23083 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 23699 זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 24048 זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage) 24048 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 19771 כרטיסי מסך GIGABYTE - nVidia GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 21319 צורבי DVD Pioneer BDR-207DBK Blu-Ray Writer x12 Black S…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי חברים, לאור זה שהמחשב הנייח שלי עושה בעיות משמעותיות, ולאור זה שגם ככה תוך מספר חודשים אהיה סטודנט ואזדקק ללאפ-טופ, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייד שיתאים לצרכי. השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים שלי במחשב הם כאלה: - גלישה באינטרנט (הרבה פייסבוק...) - אני פותח הרבה פעמים הרבה חלונות במקביל. - צפייה בסרטים (בד"כ אונליין). אני לא משחק במחשב כמעט בכלל. מבחינת גודל המסך, ארצה שיהיה לפחות 15". משקל פחות משנה. בנוגע לזמן סוללה אני לא מבין (מה זה ארוך? מה זה קצר? כדאי שהוא יעבוד לי באוניברסיטה למשך פרק זמן ראוי...). יש צורך בכונן CD/DVD. אין צורך במערכת הפעלה ורישיון. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המאפיינים העיקריים שצריכים להיות במחשב. כסף הוא כן אישיו מבחינתי כרגע, לצ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לדעת איזה מפרט יוכל להתאים לבקשה הנ"ל. התקציב שלי נע בין 1000- 2500 ש"ח אבל כמובן שאני אעדיף כמה שיותר (בכל זאת סטודנט) , ולבנתיים אין לי צורך ברכיבים עקפיים (מקלדת,מסך,עכבר וכ'ו ) . אני אשמח עם תוכלו לעזור לי , תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ניתן לראות את המפרט בצד. רזולוציה 1920x1080 אני מעוניין לרכוש מעבד חדש, לוח אם וכרטיס מסך. כמו כן הייתי רוצה לוודא שהזיכרונות שלי והמארז מתאימים ללוח אם החדש ושהספק הנוכחי יספיק לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום במידה ואני קונה מחשב בעוד חודש וחצי ולא היום יש סיבה צפויה להתייקרות או הוזלת מחירים (במחשב משחקים). אם אני כרטיס מסך בארה״ב אני יכול לממש את האחריות בארץ אצל חברת המחשבים שבה קניתי את שאר המחשב?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בוודאי... אבל לא על חשבון הצטערות עתידית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר ל FSX (פלייט סימולטור של מיקורוסופט) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה להריץ איתו 5 מסכים ! ברשותי TRIPLE HEAD 2 GO שאני מחבר לכרטיס מסך אחד וממנו מוציא 3 מסכים וכרטיס שני שאליו יחוברו שני מסכים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש ר…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ביקש עזרה בבניית תפריט ואחרי שמאד עזרתם בניית המפרט שלי (מגיע עוד יומיים) החלטתי לבקש שוב את עזרתכם החבר בגדול רוצה מחשב שיריץ לו את המשחקים בשנים הקרובות, לאו דווקא על הגדרות מקסימליות אבל שישמש אותו כמו שהוא כמה שנים בלי להחליף רכיבים ובלי תקלות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בהארד דיסק 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמ…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד לאח שלה שהולך ללמוד כלכלה. היא מתעקשת על כונן קשיח בנפח גדול (אז SSD לא נכנס בתקציב) ושיהיה קל מספיק בשביל להיסחב איתו כל יום (עד 1.5 ק"ג). אז אם יש לכם הצעה למשהו, אשמח לשמוע. אין לי זמן לחפש בין אלפי הדגמים שיש. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, Office, אולי בעתיד הקרוב קצת משחקים לאחיין שלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כרגע הוא לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן לכולם! הגיע הזמן לשתדרג, אני חושב. אפרט ע"פ הסעיפים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, במידה והשיפור בביצועים מצדיק זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Deus Ex 3, Mx Payne.Would prefer to future-proof the rig in terms of games, if at all possible. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב המשוער 5000 הצעה מיוחדת ניתן לחרוג מעט מטרות המחשב: אינטרנט , משרדי , סרטים, מעט עריכה גרפית, מעט עריכת וידאו גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - פחות מ 1.5 האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יו אס בי 3 קורא כרטיסים , איצ'דיאמווי ?בלוטות - טוב גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 יספיקכונן CD/DVD צורב -לא משנהכונן Bluray - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - חברה ידועה באמינותה חשבתי על הדגמים הבאים LG Z330-G.AEMASE UltraBook] /Samsung 530U3B A01IL UltraBook Acer Aspire S3-951-2464G34iss UltraBook ZenBook UX31E i5-2557M HD 3000 asos ת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
את ההודעה הקודמת שמתי במקום הלא נכון... באמת משהו הרגיש לי מוזר. :-[ אז הנה המפרט: מעבד: core i7 2600k לוח אם: asrock extreme 4 זכרון: 8 GB, ככל הנראה hyperx של קינגסטון כרטיס מסך: gtx 460 1GB RAM ספק: Antec 750 gamer series דיסק קשיח: 1TB western digital קירור: arctic cooling freezer pro מארז: מארז inwin כלשהו הכולל 4 מאווררים קיבלתי דיל של 2500 ש"ח על זה. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן,ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של סטודנט לעתיד (אינטרנט, סרטים, עבודות אופיס..), שיוכל לעשות גם עבודה סבירה במשחקים, אני מתכוון מקסימום דיאבלו 3. לא משהו מעבר.. * גודל המסך? ראיתי כאן בפורום שממליצים פה לרוב על 13" או 15". אין לי שום סיבה להעדיף גודל מסוים על פני אחר.. אני מניח שאעדיף מסך גדול יותר, אבל אני לא רואה כמה קריטי זה יכול להיות (למעט שיקול של מחיר..) * משקל רצוי? קל עד בינוני. יש צורך בסחיבות מרובות לפה ולשם.. אתם יודעים איך זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB 3.0 ו-HDMI. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD רצ…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
איזה מעבד יהיה יותר טוב.? Intel® Core™ i5-2430M Processor 2.4GHz או Intel® Core™ i7-2630QM 2.0Ghz או Intel® Core™ i5-2450M Processor 2.50GHz
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן, ניתן לראות את המפרט הנוכחי שלי בצד. המחשב שלי הוא מסוף 2009 ומתחיל להראות את גילו, בעיקר מבחינת ביצועי הגרפיקה. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך, אבל תוהה אם אני אאלץ לשדרג גם את הספק כוח (עקב הספק נמוך, או חוסר בחיבורים מתאימים). חשבתי לקנות HD7850. בנוסף לתהיות לגבי הספק, אני לא בטוח אם הלוח אם שלי מתאים לכרטיס (מבחינת הPCI). אשמח לעזרה. כרגע אני לא רואה בעיה עם המעבד שלי, הוא לא עבר אוברקלוקינג, ואם אני אראה שהוא מתחיל לפשל אני תמיד יכול לקנות קירור יותר טוב ולהעלות אותו ל3.4. למרות שכרגע הוא רץ יחסית קר. כמו כן אני כרגע משתמש במסך dell 2209wa, ומתכנן לשדרג אותו אחרי שאני אשדרג את הכרטיס מסך (למסך 23" של דל גם. בעיקר בשביל הרזולוציה הגבוהה יותר וגם בגלל שיש…
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני ממש לא בענייני מחשבים.. קונה מסך חדש איזה כניסות כדאי שיהיו? איזה גודל מומלץ ( מחשב שולחני ביתי)? על מה עוד להקפיד? איזה פירמות טובות ומומלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היי חבר'ה, בקרוב אתחיל ללמוד אנימציה, ולשם כך אצטרך מחשב הגון שיוכל להתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות לתלת מימד, ותוכנות אדובי למינהן(פוטושופ, אפטר, אילוסטרייטור). מה שבגדול מחייב כרטיס גרפי מרשים וכוח עיבוד חזק. אינני מעודכן ברכיבים החדשים בשוק, ואשמח לשמוע את המלצותיכם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות 5K עם אפשרות לחריגה קלה המטרה משחקים בהגדרות מקסימליות על FHD (פילטרים וAA על מקסימום). יבוצע אוברקלוק עד כמה שניתן ,חשובה מערכת שקטה אך לא חרישית (יושב בסלון). ללא התפשרות על רכיב SSD וכרטיס מסך. דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Pro http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12519 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13401 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
זקוק לעזרה, מעדכן את הרכיבים שבכותרת. רוצה להתקדם למעבדים החדשים של אינטל, אשמח לרעיונות עבור חלוקת התקציב. כעקרון מעדיף לוחות של Asus וזיכרונות של gskil או corsair. אין שימוש עיקרי אחד מוגדר, זקוק למחשב חזק all rounder. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-