ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום רב חברים, זמן חגים, זמן להתחדש זקוק למפרט מחשב למטרות גיימינג כולל מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, שידורי סטרימינג של ספורט הצורכים כוח עיבוד רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod למיניהם bf4 gta 5 ומשחקים חדשים שייצאו שדורשים מחשב חזק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה במפרט …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. פלונטר 9.…
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי 1.התקציב הוא 2800 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות *…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט.אופיס(בעיקר אוטלוק ואקסל) ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פיפא NBA PES. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הרצה בצורה טובה מאוד את המשחקים הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חייב מפרט תמצאו לי בבקשה חנות באזור אשדוד ותרכיבו לי את המפרט ל-7000 שקל כולל : מסך רמקולים מצלמה מיקרופון סורק צורב די וי די וכרטיס מסך זהו אה ומעבד אינטל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני זקוק למפרט דחוף, שיהיה עוד היום. אם מישהו יכול לעזור לי, אז הנה פרטים: המחשב בעיקרון הוא למשחקים. תקציב: 3500-4000. אני רוצה שיהיה 1GB זיכרון, צורב DVD, כרטיס מסך עדיף של ATi-256MB, ומעבד של Intel, 160GB ללא מסך, וללא מקלדת, עכבר ורמקולים. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט ליצירת ועריכה של מוזיקה. עד 4500 ש"ח צריך שיהיה מהיר מאוד, שיהיה מסוגל לסחוב הרבה תוכנות שירוצו בו זמנית.. איזה 320 ג'יגה דיסק קשיח, עדיף לוח בלי כרטיס קול למנוע התנגשויות (יש כרטיס קול חיצוני). כרטיס מסך לא ממש חשוב אם תיהיה האופציה לחיבור 2 מסכים זה יהיה מצויין. אבל אין צורך בכרטיס מטורף כי זה מחשב לאולפן. תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה אני צריך מחשב, שישמש כמחזיק כוננים קשיחים. הכוונה, שיהיה מחשב חלש , ללא צורך לרכיבי חומרה חזקים, רק שיחזיק מעל 6 כוננים קשיחים, ויחובר ברשת למחשב הראשי. מהירות העברה - כמה שיותר מהיר (כבל רשת). לא יעבור אוברקלוק, רק יאכסן חומר ושיהיה ניתן למשוך ממנו חומר ושמור בו. שוב, חיבור כמה שיותר מהיר של רשת , ימשך ממנו חומר HDTV,. יחובר למארז Transformer מה שצריך לדרישותי לפי מה שהבנתי זה : מארז,ספק,מעבד,לוח אם, וזכרונות . הבנתי שאני לא צריך CDROM וכרטיס מסך. מארז יש לי, לכן כל שאר הרכיבים אני צריך. כמה שיותר זול, שהספק יהיה מספיק חזק כדי להחזיק מעל 6 כוננים. תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוק למפרט זול ואמין שיכלול לוח אם, מעבד, זיכרונות[4 גיגה] וכרטיס מסך. תקציב 2000 ש"ח עם חריגה מקסימאלית אל 2500 ש"ח. חניות מועדפות, KSP ואיבורי.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מעוניין בהצעות למפרטים בסדר גודל של 3,000 עד 6,000. אעפ"י שהחבר שלי אמר שהתקציב שלו יכול להגיע עד 6000, אני מניח שהמקסימום עומד על 5000. המחשב שלו צריך להיות חזק יחסית, אך לא יותר מדי. בסה"כ, אני רוצה גרפיקה לא רעה, ומחשב שיהיה מספיק חזק ויוכל להפעיל מספר יישומים בו זמנית. ראוי לציין שחבר שלי משתמש בתוכנות לעריכת מוזיקה. * יש העדפה ללוחות M של Abit. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לנכבדי הפורום אשמח לעזרה בבניית HTPC שקט ומבוסס מעבד אינטל, לצורכי אחסון וצפייה בסרטי HD 1080P (פורמט MKV). ללא משחקים וללא תוכנות מיותרות. ברור לי שהמארז והדיסק הגדול שבחרתי קצת מייקרים את העסק (רוצה שיראה טוב ושיהיה הרבה מקום) אז אפשר לגרור לכיוון 1700-1800 ש"ח, אבל רק אם ממש אין ברירה. אין צורך בציוד היקפי, באופציות ל-OC או לשדרוג עתידי. מארז: Antec NSK2480 מעבד: Intel E5300 קירור: ? (משהו שקט) לוח: ? (כרטיס מסך on board) זכרון: 2GB DDR2, זכרון Value כלשהו - האם אפשר להסתפק ב-1GB? יוזיל את העלויות? דיסק: Western Digital Green 1TB WD10EADS כונן אופטי: ה-DVD הכי זול שקיים. אפילו לא חייב להיות צורב. משהו קטן נוסף - זרוק לי בקופסא בבית Leadtek WinFast PX8600 GTS TDH…
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, עוד מעט יומולדת וההורים רוצים לקנות לי מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (לא כבדים כבדים ) ,שיריץ ויסטה ואממ ללא מסך (יש לי acer 19 ) תודה רבה רבה מראש !
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט חדש למשחקים אחרי שהמחשב הישן שלי גסס למוות אחרי 6 שנים... ^^ - תקציב 3K עם אפשרות לחריגה קטנה ומינימלית. - מיועד למשחקים כבדים (על ההגדרות הכי גבוהות ברזלוציה של 1680-1050, 22' רחב), כגון AC, ME, WOW, COD4 ועוד משחקים שעתידים לצאת. - לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, כונן דיסקטים, כ. קול מיוחד או משהו כזה... - שהמארז יקרר טוב, רעש פחות חשוב אבל לא רועש מידיי... - מעבד אינטל. - כ. מסך ATI HD4850 (או יותר טוב ^^). - לא מתכנן OC, אבל שיהיה בעל אפשרות לשדרוג ושהלוח אם יהיה סביר לOC אם ארצה לעשות בעתיד. - אני מריץ כרגע XP SP2 אז לא נראה שיש צורך ב4GB (אלא אם כן זה נכנס בתקציב וזה לא ג'נרי..) - לא צריך יותר מ320GB בHDD, (אם אפשר לצמצם פה בשביל מעבד/זיכרון/ל…
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה לכל מי שנכנס. אני רוצה להכניס מחשב לחוות השרתים של 012. עכשיו אני רוצה להכניס מחשב חזק מאוד כדי שלא סתם לקנות מחשב. אני מעוניין לפתוח עליו שרתי משחק , מירק , רדיו ואיכסון אתרים. כמובן שכמה שיותר דברים יותר להחזיק יותר טוב. עכשיו לפי מה שהבתי מעבד 64 ביט הוא ממש חזק בשביל שרתים. האם יש מעבד יותר טוב ממנו בשביל שרת ? והאם אפשר להכניס מס' מעבדים של 64 ביט ? ומה המחיר +- של אותו מעבד ? אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט ממש חזק שיספק אותי כדי שאצליח להחזיק אתרים חזקים מאוד , שרתי משחק , שרתי מירק ורדיו - הרבה. ושהמחשב ימשיך לתפקד ולא ימות לי באמצע. ואם אפשר לקבל הצעת מחיר או כמה זה עולה +- תהיו גדולים במיוחד ! ואם אפשר מפרט שלם + מחירים על כל דבר אודה לכם מאוד. תודה ר…
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיריץ אתרי הימורים על ההגדרות הכי גבוהות בצורה טובה במחשב הישן יש בעיות FPS באתרי הימורים אז צריך כרטיס מסך חזק ואני לפעמים מקבל מסך כחול באמצע הימור אז צריך מחשב שיריץ טוב כל הימור בכל סכום מסך לא צריך עדיף שיהיה אובר 4GB זכרון פנימי אפשר גם להוסיף עכבר מהיר ואיכותי אם יכנס וחשוב מאוד שיהיה כונן דיסקטים תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אהלן ! אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב הוא עד 5000 שקל. במפרט אני לא צריך את החלקים הבאים: סידירום/צורב/דיוידי, כונן תקליטונים, זכרון פנימי, מארז. המחשב בעיקר למשחקים. יש הצעות ? תודה !
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מתוכנן OC כרטיס מסך שיהיה כי כדאי לקנייה בתקופה הזאת והכי טוב כרגע.( בעל יציאת DVI לעתיד שיהיה לי מסך נורמלי...) אין צורך בצורב DVD ( כבר יש ) אין צורך במסך מעוניין בכרטיס קול טוב עם רמקולים ( העדפה ל5.1 ) עכבר Logitch mx518 ( אני יקנה 130 שקל מנועהקומפ) תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תנו לי את הדברים הכי טובים שיכולים להיות קיבלתי כסף מהבר מצווה ממש המחשב הכי טוב ב11 אלף שקל
-
- 46 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי תקציב של 3400 ש"ח. לא ניתן לחרוג ממנו. מבקש להרכיב מחשב לעריכת וידאו, עובד עם פרימייר פרו cs4 בתקווה לעבוד בעתיד עם 5. יש לי כבר כרטיס מסך :MSI N250GTS TwinFrozr 1G OC GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready . בנוסף אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. חשוב לי שיהיה intel ולא AMD. מבקש עזרתכם בהרכבת מפרט. תודה רבה,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מעבד, לוח, זכרונות, הארד דיסק וכרטיס מסך במחיר של 3000 שקל. הכרטיס מסך לא חשוב לי יותר מידי אבל עדיף שהוא לא יהיה משהו גרוע מידי.. אני לא מבין ולא מעודכן יותר מידי בחלקים ולכן אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש, אסף.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש כאן =] שמעתי שזה הפורום הכי טוב שיש ! ואני שם לב לזה .. התקציב הוא 3.5k אני גיימר ואני רוצה לשפר חלקים במחשב שלי אני ממש רוצה לשפר את המעבד , כרטיס מסך , וזיכרונות .. אני מעדיף ליקנות מהחברה http://skypc.co.il/ בקשר לקירור אני מעדיף לשים קירור חדש למעבד ולכרטיס מסך.. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך של GeForce ומעבד של אינטל .. החלקים שיש לי במחשב שאני רוצה לשפר הם : מעבד: pentium 4 3GHz כרטיס מסך: GeForce 6600GT זיכרונות: 512 Kingston 667MHZ 512 Kingston 667MHZ דבר אחרון יש לי לוח אם : intel D945PSN אני צריך גם להחליף אותו או שהוא טוב?? תודה רבהה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב הקיים (מעבד: Q6600, לוח: P35 775, זיכרון 4GB DDR2 וכ.מסך: 8800GT) למשהו קצת יותר חזק. מה שאני מתכוון להשאיר זה את המארז, הארד דיסק והספק (Corsair VX 450W יספיק?). לכן, מה שדרוש להחליף זה: מעבד, לוח, זיכרונות וכ.מסך. פרטים ודרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום ביצועים - אם ניתן לחסוך אז בכיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מפרט המחשב הנוכחי: מעבד - amd athlon 64 x2 5000 קירור למעבד - Thermaltake V1 לוח אם - Gigabyte GA-M57SLI-S4 rev1.1 זיכרון - 2x Kingston 1 GB DDR2 SDRAM 667 כרטיס מסך - BFG nVidia GeForce 8800 GTS 320 MB oc ספק - Topower top silent 500w דיסקים קשיחים - 250GB - WDC WD2500KS-00MJB0 + 80GB - ST380011A LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B - DVD מארז - Raidmax Smilodon מסך - LG 17" flatron f700b אני מחפש ביצועים טובים במשחקים חדשים וצפייה בסרטים פה ושם. כרטיס המסך כבר עושה בעיות ומדי פעם לא מאפשר למחשב לעלות וכאלה, אז כעת אני שוקל לשדרג כדי להנות ממסך רחב 22", ולהשאיר מה שאפשר. זאת אומרת חשבתי להחליף מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ולקנות מסך 22". בנוסף אשמח לשמוע חוות…
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - Amd Athlod 64 x2 Dual Core 3.0 GHz . לוח אם - Asus M2A-VM HDMI . זיכרון - 3GB RAM (מצטער, לא יודע איזה DDR זה וכו'...) כרטיס מסך - Nvidia Geforce 220 GT 1GB DDR3 . ספק - אני לא יודע איך בודקים את העוצמה שלו, אני אשמח שתעזרו לי גם בזה...כתוב באותו מקום על הספק - גם 422W וגם 500W...אין לי מושג איזה מהם...אולי כל אחד מאפיין משהו שונה... מקרר למעבד - Zalman CNPS7000C-AICu . אם צריך עוד פרטים על המחשב שלא ציינתי וצריך, תכתבו כאן. לעניין: אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד, כי אני חושב שהלוח אם שלי נשרף, והמעבד שלי עושה בעיות. פניתי לתמיכה בחומרה אצלכם כדי לאתר את הבעייה, אבל כנראה הם לא הצליחו (חוסר תשובה, מעל 200 צפיות...). האשכול שפתחתי : http…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-