ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום אני זקוק לעזרה בבניית מפרט בתקציב 3000-3500 ש"ח המפרט צריך להיות חזק שיעבוד 24 שעות ואם אפשר אז שיריץ גם משחקים בצורה טובה אני לא זקוק למקלדת עכבר רמקולים ומסך תודה
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתכנן קניה אחרי סוכות ואני רוצה לדעת את המחיר הסופי אז אני זקוק למפרט בתקציב 4000-4200 גג! אני קונה מחנות skypc.co.il אז חברה אז לבנות מפרט רק משם !! למחשב צריך להיות מסך אפשר את המסך הזה E70fsb מסך 17" מדגם E70fsb מבית VIEWSONIC שחור כסוף מחיר לפריט - 577.00 ¤ ומארז VB1000SWS מארז שקוף THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER מחיר לפריט - 475.00 ¤ 475.00 ¤ יש שם עוד אחד שעולה פחות מזה באיזה 30 שקל אבל אני לא יודע עם הוא עם חלון צד אז עם כן אז תבחרו אותו וכרטיס מסך תשימו את הכרטיס הזה LV157 כרטיס מסך WinFast PX7600GS EXTREME TD256M מחיר לפריט - 637.00 ¤ 637.00 ¤ וצריך צורב לא משנה לי איה חברה או LG שיש שם ב 188 שזה צורב טוב ויש לי אותו עכש…
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מדיה סנטר תכני HD, עבודה משרדית, אינטרנט (הורדות) ומעט פיתוח VS, גיימינג-כמעט ולא. מסך קיים סמסונג 22 WIDE. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בע…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תשמעו נמאס לי להזיל ריר על הדרישות של המשחקים החדשים יותר. מחכה להצעות, תודה!
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מעוניין להרכיב מפרט לחבר טוב, התקציב הוא 2000 ש"ח. הייעוד המרכזי של המחשב הוא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, וגם שיהיה ניתן לשחק עליו משחקים ברמה סבירה פלוס במסגרת התקציבץ תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני זקוק למפרט בתקציב של 2000 ש"ח לעבודה משרדית. לא כולל ציוד הקפי, אך חשוב שיהיה בעל דיסק קשיך של טרה בייט. אפשר לחרוג ב-300 ש"ח. ורצוי שיהיה מ-k.s.p תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני צריך עזרה בבחירת מפרט לשימושים עקריים: משחקים גלישה באינטרנט... אני מבלבט בין מעבד AMD לבין אינטל למעבד AMD בארץ יש תדמית "לא מתאים לקיץ, מתחמם מהר" בסגנון הזה.. האם אמירה זו נכונה? אשמח לקבל חוות דעת איזה מעבד יפיק יותר טוב מבחינת הביצועים.. וכנ"ל לגבי לוח אם תואם,וכרטיס מסך למשחקים ובין היתר את החומרה השניה שצריך בכל מחשב.. ללא כונן תקליטורים דיסקטים למינהם.. אשמח לקבל 2 מפרטים.. תודה
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
למטרות של גלישה בעיקר אך גם משחקים מדי פעם... תודה מראש איך ההצעה הזו נראית לכם? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6665497&type=2&product=1&category_name=%ee%e7%f9%e1%e9%ed+%f0%e9%e9%e7%e9%ed
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן למחשב חדש ואני צריך את העזרה שלכם, אני אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים. אז, ככה: התקציב הוא בסביבות ה-3500 ש"ח, מעדיף שלא לחרוג אלא אם כן ההבדלים יהיו משמעותיים. 2.מטרות המחשב - בעיקר משחקים, צפייה בסדרות וסרטים, מוזיקה ואינטרנט. אני מעדיף שלא להשקיע לדג' בכ.מסך חדש ויקר אם יש אופציה חלופית של כרטיס זול משמעותית ביחס אליו שאומנם לא יריץ משחקים שעתידים לצאת בקרוב על הגדרות מקסימליות אבל כן יריץ בצורה טובה את אותם דברים. 3.ציוד היקפי - בלי ציוד היקפי 4.דברים שאני חושב שלא צריך לכלול - כרטיס קול. אני שומע כל הזמן מוזיקה במחשב ויש לי מערכת נחמדה שמחוברת אליו אבל עד היום לא הרגשתי צורך בכרטיס קול נפרד או טוב במיוחד. 5.קירור - לפי שיקול הדעת שלכם. אני מעדיף ש…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למפרט למחשב . עד תקציב של 3000. המחשב ישמש בעיקר למשחקים. אני זקוק למפרט מלא. לא כולל ציוד היקפי.. (יש צורך במארז. ספק וכו' וכו') אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה..
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה לעזור לחבר למצוא לו את המפרט הכי טוב שהוא יכול לקבל בתקציב של 3000 שקל. חשוב שהמפרט יהיה טוב למשחקים ובכלל לעבודה כללית על המחשב ועם מעבד Intel (הוא לא רוצה AMD). המפרט לא צריך לכלול מסך, אלא אם תוכלו לכלול מסך LCD בתקציב של 5000 שקל בערך. אנא עזרו במהירות האפשרית, ניר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא ? Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 2GB OCZ Platinum Series Dual Channel DDRII 1066Mhz Gigabyte 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Thermaltake Soprano RS 101 + WINDOW NO PSU TT-VG7000BWS Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) אני לא צריך מסך/דיסק קשיח/צורב DVD וכו' לא מתוכנן OC הצרכים הם: עבודה שוטפת עם המחשב הפעלת המון יישומים במקביל הפעלת פוטושופ ועבודה איתו משחקים - אני משחק Counter Strike Source, אבל ראיתי שיש משחקים חדשים ממש טובים, אז אפשר קצת להשקיע בכרטיס מסך =] יישומי מחשב כמובן התקנת תוכנות רבות על המחשב עבודה תחת עומס ובעיקר לקבל את המחשב הטוב ביו…
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זקוק למפרט חזק למשחקים בעיקר אבל גם לגלישה באינטרנט ללא ציוד הקפי וללא OC
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כמו בכתורת אני זקוק למפרט במחיר של גג 4000-4500 ש"ח . בלי מסך,רמקולים,עכבר מקלדת (רק צורב דיוידי) . המחשב ישמש למשחקים קצת, ובעיקר לאינטרנט אייסי ושאר הקישקושים האלה (לא משהו רציני) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מחשב חזק , ביצועים הכי טובים שיכולים להיות בהתאם לתקציב , שיחזיק כמה שיותר זמן , שאני אוכל לעשות איתו OC נחמד (להוציא עוד קצת מיץ ממנו) , לא צריך OC רצחני אבל הבנתם....AMD או אינטל זה כבר לבחירתכם אבל בבקשה יש להתחשב בכך שאני רוצה שהמחשב יתמוך בדברים עתידיים ובכך אני מתכוון ל64 BIT וכל זה... המחשב מיועד למשחקים וזו המטרה העיקרית . רכיבים שצריך : מעבד, זכרון , לוח אם , הרדיסק , מארז , ספק כוח , צורב , ,מסך , מקלדת , עכבר ,, כרטיס מסך . בקשר לכרטיס מסך : אני רוצה שיהיה חזק ככל האפשר במסגרת התקציב כי כמו שאמרתי המחשב מיועד למטרת משחקים . ניתן לחרוג מהתקציב בקצת (100 שקל ככה) . מחכה לתשובות . בתודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, טוב אז אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים כבדים מאוד... תקציב 6000 ש"ח, גג 6500 ש"ח. לא כולל מסך ושום ציוד הקפי. תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חברה אני זקוק למפרט מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט מוסיקה סרטים וכו' וגם מעט למשחקים. המפרט אמור להיות עם ציוד הקפי מלא - עכבר, מקלדת, LCD 19, מדפסת, סורק ופקס (במכשיר אחד כמובן). התציב הוא 4000, אפשר לחרוג מעט (גג ל- 4500) אם זה ממש נחוץ. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי. אני כרגע חושב על לקנות לי מחשב חדש, ולא מזמן התחלתי להבין את התחום של המפרט והחשיבות שלו, אבל לא עד כדי כך שאני מסוגל להכין מפרט בעצמי. בכל מקרה, אני מעוניין לקנות מחשב חזק, אחד שיחזיק לי למספיק זמן ולא יקרטע. אם השימושים שלי במחשב הם קריטיים, אז- אני משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, מסנג'ר, אופיס, ומשחקים למיניהם. הבנתי שאסור לי להסתפק במעבד של פחות מCore 2 Quad (תקנו אותי אם אני טועה), אבל אני לא בטוח איזה כדאי. עם הראם שלי אני מתכוון להישאר, אלא אם 2 ג'יגה זה לא מספיק, ואז אני כנראה אוסיף עוד 2 ג'יגה. בקשר לכרטיס מסך- אני לא בטוח איזה כדאי לי לקנות. קראתי את הסקירה של HD4850 של ATI, אבל אם אני לא טועה, בקרוב יצאו כרטיסים מתקדמים בהרבה יותר, ככה שגם בזה אני אצטרך…
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי . אני זקוק ל: לוח מעבד (מעדיף של אינטל) מאוורר למעבד (של טרמלטייק) זיכרון דיסק קשיח (320G ומעלה) כרטיס מסך המחשב מיועד להכול, מגלישה באינטרנט ועד עבודות גרפיקה ומשחקים. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל מפרט באופן הבא: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? המחיר הוא 3800 שקלים חדשים בתשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינטרנט. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא נצרך ציוד היקפי (עכבר+מקלדת, רמקולים ומסך). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. צריך רק צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרגע לא, מה שניכנס בתקציב. אם 940BE ייכנס זה יהי…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב חברים, זקוק למפרט מחשב למטרות גיימינג כולל מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, שידורי סטרימינג של ספורט הצורכים כוח עיבוד רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod למיניהם bf4 gta 5 ומשחקים חדשים שייצאו שדורשים מחשב חזק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה במפרט גם מסך dell 23 אז 19…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אשמח לעזרה בנוגע למפרט של לוח אם + מעבד + זכרון + כ.מסך בלבד ! התקציב הוא 2000+ המפרט הוא בעקרון מוכוון גיימינג. תודה!
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? אני צריך מפרט ב 2500 שקלים. לא זקוק לציוד היקפי, לתוכנות נלוות, מערכת הפעלה, מסך וכו'. נטו מחשב ללא כלום. FREE DOS. מותר לחרוג בכ- 200-300 שקלים לא יותר. זה לא בשבילי. אני ב"ה מסודר. המפרט לא משנה לי אם יהיה מבוסס AMD מה שסביר להניח שיקרה בגלל התקציב הנמוך. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. לאחר קריאה די מעמיקה במפרטים הנעוצים רציתי לשמוע חו"ודים שלכם בנוגע למפרט התקציב המקסימאלי שלי הוא 4000 ש"ח. מטרת המחשב היא גיימינג, כאמור. יש צורך בציוד היקפי כולל, מקלדת+עכבר מסך טוב ורמקולים (הכל פה משנת 2003 ) השקט מאוד חשוב, משהו כמו 8. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג וגם לא מתמצא בזה. יש דרישה למערכת הפעלה חדשה. אני אקנה בKSP או אייבורי עם עדיפות לKSP (לפי המלצות חברים). ועוד כמה הערות, אני די נעול על 4000 שקלים. אני יודע שזה קצת גבולי הרי המחשב כולל גם מסך השאלה היא האם יהיה שווה להשקיע במחשב שיעודי לגיימיניג? הוא יוכל "לסחוב" משחקים חדשים ולאורך זמן רב? אם צריך להוסיף עוד כסף אני אוותר על יעוד המחשב לגיימינג ואתפשר על מחשב שיוריד לי סרטים…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-