עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by falconer,

בעיקר למשחקי מחשב תובעניים. אני מודע לכך שאלפיים שקל הם לא בדיוק תקציב גדול, אבל מבדיקה קטנה שעשיתי ראיתי שאפשר להשיג מחשב יחסית טוב שיכול להריץ משחקים מודרניים בלי בעיה באיזור המחיר הזה. דרוש לי רק המחשב עצמו, מסך כבר יש לי... אם מישהו יוכל להמליץ לי על מפרט שמתאים לי, אני מאוד אודה לוו. אגב, חשוב לי מאוד להריץ את fallout 3 בתנאים הכי גבוהים. תודה!(:

2. כמו הכותרת, המחשב ישמש בעיקר למשחקים ! מעבד, קירור למעבד, לוח, כרטיס מסך, זיכרון, הארד דיסק, מארז ספק, וכונן . תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by anri,

המחשב הוא לחבר, הוא לא ממש משחק משחקים אולי פה ושם... הכי חשוב שיהיה במחשב הכל צורב רמקולים מסך הכלל כל החארטות (מקסימום 8000 ש"ח ) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  4. שלום ! אני זקוק למפרט מחשב בסביבות ה5000 ש"ח כולל כל הציוד ההקפי חוץ מצורב ורמקולים. המחשב הוא בגדול לאינטרנט ומשחקים .. למרות שאני לא יכול להגיד שאני איזה גיימר כבר .. אני נהנה לשחק משחקים שבעות הפנאי, לא יותר מזה.. תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by kobi_af,

שלום אני זקוק למחשב בין 1400 ל 1800 ש"ח. אני צריך את המחשב לגלישה באינטרנט ומשחקים. אם אפשר תרכיבו שתי מפרטים אחד צנוע יותר ואחד קצת יותר יקר במגבלות התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 1400-1800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : אינטרנט,משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, …

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. Started by shloosh,

המחשב שלי (מפרט בצד) גוסס הספק נהרס וגם הלוח כנראה. אני זקוק להצעה למחשב בסביבות 2500+- ללא הארד דיסק(אני יקח את ה-SEGATE 500GB) שיש לי כרגע. עכשיו נמאס לי מהמארז הגדולים והכבדים, אני רוצה מארז קטן סגנון HTPC כזה או משהו באזור. אין צורך במסך מקלדת וכו'... המחשב הוא למוזיקה ואינטרנט-יש צורך בכרטיס קול קצת מעל לממצוע לא משהו היסטרי. תודה!! (אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם ממש חייבים)

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by satlanush,

אני חושב לקנות מחשב חדש אחרי שסבלתי את המחשב העלוב הזה כמה שנים טובות אוקיי קודם כל התקציב בין 4000-5000 ללא מסך או ציוד הקפי. המסך שלי סביר אך מסוגל לעבוד ברוזולוציה 1280x1024 אז קחו בחשבון את הכרטיס מסך. בבקשה לא לחרוג מהתקציב.. ייעוד המחשב למשחקים בעיקר ושימוש כללי. לא מתוכנן OC. חשוב מחשב שקט ומקורר היטב. כרטיס מסך של ATI RADEON 48XX תעזרו לי להחליט (4870 או 4850). מעבד כפול ליבה / מרובע ליבה תחליטו אתם. שיהיה מחשב תותח ביחס לתקציב תודה מראש.

8. Started by novocaine,

שלום , אני זקוק למחשב בתקציב של 5500 - 6000 ש"ח המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים , משחקים וקצת עריכה גרפית ברמת התחביב. אני מעוניין גם שהמחשב יכלול מסך דק 17" LCD וגם יש כמה חלקים שכבר יש לי ואני לא זקוק להם במחשב החדש כמו : צורב דיוידי ורמקולים. תודה! ואם תוכלו לתת לי מפרטים של חנויות באיזור המרכז כמו: KSP / PANDAS זה יהיה אחלה !

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by nash,

שלום. לאחר שנתיים של שימוש במחשב המשפחתי, אני זקוק למחשב חדש למשחקים. אז כמו שהזכרתי מקודם, הסכום יהיה בערך 5000 שקל, ללא מסך. בנוגע לכרטיס מסך, אני בדילמה. לפני שנה בערך קניתי Radeon 9600xt. כיום הבעייה היחידה שלי איתו הוא שהוא מתחמם, והמאוור שמובנה לפעמים לא עובד, ולכן צריך לתת לו "פוש" קטן כדי שיפעל. השאלה שלי היא האם בגדול הכרטיס הזה טוב מספיק. אם כן, אז שיהיה מפרט גם ללא כרטיס מסך. כמו כן ראוי לציין שהקירור במחשב מאוד חשוב לי, לאור בעיות קירור רבות שהיו לי במחשב הנוכחי. גם על צורב אפשר לוותר. עריכה: גם עכבר כבר יש לי, אז גם על זה אפשר לוותר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  10. שלום לכם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש - הצרכים שלי הם משחקים, עבודה על המחשב(ממש קלה), אינטרנט - ושלא יקרטע לי. אז ככה, התקציב כמו שכתוב בכותרת הוא 5 אלף, והחריגה מותרת עד 200 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה תוכנות ברקע, ושהביצועים שלו יהיו בהתאם. לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, כוננים, מארז, וכנראה שגם ספק. לצורך העניין, יש לי HEC 400W אז אני לא יודע אם הוא יחזיק את המערכת החדשה, החלטה שלכם. המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel P4 2.4, 6600GT, 1G Ram, 60GB HD, Intel MB D845EBG2. זהו כעקרון, אם להגיד את זה בכנות הוא מחזיק לי ומריץ לי הרבה דברים בלי בעיה, אבל יש לי הזדמנות עכשיו ואני לא ארצה לפספס אותה.. הבעיה היא, שאין לי הרבה מה לעשות עם ה1G RAM, מכיוון שזה גם DDR1 וזאת ת…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  11. זקוק לשדרוג מפרט קיים. תקציב 1.5-2k לצפייה בסרטים, הורדות ומשחקים בסגנון GTA ללא-{ציוד הקפי וכונני דיסקים, DVD וצורב}. אין העדפה לחברה (רק שלפחות תהיה מוכרת) קירור ועיצוב לא קריטי לי. ללא מע' הפעלה וללא אוברקלוקינג!! הרכבת מחשב במעבדה, שקט ברמה סבירה (שאני יוכל לישון לידו ושלא יפרפר לי.) צרכים מיוחדים: ליבה כפולה- מינימום. כ.מסך טוב לפחות geforce8200, כ.קול 5.1 לוח אם תומך IDE, זכרון RAM לפחות 2GB תודה רבה! מקווה לתגובות...

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  12. שלום - המחשב השולחי התחיל לעבוד קצת בעיות בהרצה של תכני HD מדובר על מחשב ישן (אוטוטו בן 11) עם מעבד Intel D 2.8Ghz, לוח אם MSI 945G וזיכרון 2GB DDR ביחד עם כרטיס ATI 4670 1GB שמספק יציאת HDMI למסך 32" HDR העניין הוא שכשאני צופה בתכני HD - בלי קשר אם זה על המסך של ה32" או על המסך מחשב (21" רגיל) אז לפעמים בזמן הסרט (לרוב בקטעים של להבות או מים - שדורשים קצב רענון מוגבר כנראה) אז התמונה כאילו נתקעת לכמה שניות ואז חוזרת בפריים הבא (אולם הסאונד לא נפגע לאורך הסרט כלל) מצורף קובץ דוגמא מתוך סרט כשזה קורה - מדובר על סרטי 720P. היות ואני חשבתי שאולי זה נגרם כי המעבד גורם לסוגשל "צוואר בקבוק" עם הכרטיס (שאמור להריץ HD בלי בעיה) אז החלטתי לשדרג קצת את המחשב כי הוא מיועד להיות HTPC…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DJ BLACK NIGHT,

זקוק למפרט בסך 8,000 +- כולל מקלדת סבירה ועכבר לגיימרים בלי מסך כולל רמקולים המפרט יהיה רק למשחקים תודה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  14. זקוק למפרט מחשב בסכום 4000 ש"ח.. המפרט מיועד בעיקר למשחקים.. אם אפשר שהמשחק crysis יעבוד לי טוב. ויש לי עוד שתי בקשות קטנות.. אני מעדיף את המארז הזה ‏Thermaltake Soprano VB1000BWS‎. הוא לא יקר ויפה לדעתי.. ואם אפשר זאת בקשה ממש חשובה.. שהמפרט יבנה בksp.co.il כי הרבה פעמים אין את הדברים בחנות הזאת. ומשם אני מעדיף לקנות.. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 6.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל 6 אלף אבל אפשר לחרוג ממנו כל עוד לא עובר את ה6.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך אפשר לחרוג עד סכום של 7 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ועריכה גרפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל דבר שיצא בשנים האחרונות ויצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by dorlt,

אני צריך המלצה למפרט בFOXPC שיחזיק לאורך זמן (לכן אני רוצה מעבד QUAD) ללא ציוד היקפי וOC אין צורך במארז מפואר אך שיהיה שקט וקר ואין צורך בספק כוח של מעל ל450W,ו250G מספק אותי. התקציב הוא 4K עם חריגה של מקס' 100-150.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by HwareNewb,

שלום! יש לי חבר המעוניין ברכישת מחשב חדש. מחיר הגג 4.5K ש"ח, עם חריגות קטנות. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה טובה משחקים יחסית כבדים, בסגנון Battlefield 2. כמו כן, המחשב צריך לכלול הארד דיסק של לפחות 160GB, ווינדווס XP, עכבר ומקלדת( אין צורך במסך) אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  18. כמו שאמרתי בכותרת יש לי 4700 שקל ואני רוצה מחשב חדש למשחקים. מישהו יכול לתת לי מפרט רק למחשב? לא צריך שום עכבר,מקלדת וכל מה שמסביב, רק המחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by Dr@gon,

אני רוצה מפרט טוב בלי מסך ורמקולים

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. הסכום שני ישקיע הוא 7000 שקל אני צריך במפרט: צורב DVD כרטיס מסך לוח אם מעבד(כמובן) זכרונות חזקים במיוחד שיהיו טובים גם לOC קירור רציני (כי אולי אני יעשה OC) דיסק קשיח (רצוי SATA מעל 120GB) כרטיס קול (אפשר אבל לא חייב) כונן דיסקטים CD ROM ספק זה כל מה שאני צריך תודה לכל מי שעוזר :D

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. ראשית אני רוצה לציין את המפרט שלי הנוכחי שלי, ולשאול אתכם האם באמת כדאי לי לקנות מחשב חדש או שמספיק רק להחליף איזה כרטיס מסך או משהו. אז ככה: מעבד - Q8200 2.33Ghz(4 CPU). ~2.3GHz זיכרון - 4G Ram כרטיס מסך - Geforce 9800 GT לא יודע כל כך איך לבדוק את הלוח אם, אם זה חשוב תסבירו לי איך ואני אבדוק. במידה וכן כדאי לקנות מחשב חדש הנה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כב…

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  22. המחשב זה בשביל ידידה שלי... התקציב: 2500 ¤. תשלום במזומן. חריגה מהתקציב: ניתן לחרוג ב-100 ¤ אבל רק אם זה ממש ממש שווה את החריגה! אבל עדיף שלא לחרוג. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת משחקים לא ממש כבדים...(בערך ברמה של פיפא 09 מבחינת דרישות מערכת), אינטרנט, מוזיקה וסרטים/סדרות. ציוד היקפי: לא צריך! האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, לא ממש... האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ברור שרצוי שהמחשב יהיה קריר עד כמה שאפשר...ולגבי העיצוב שלא יהיה מחשב מכוער חח... האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה. לא צריך מערכת הפעלה והתקנה. האם יש צרכים מיוחדי…

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by strauss02,

היי. אז עכשיו רכשתי באופן מאכזב מחשב ב4000 שקל בלי להתייעץ עם אף אחד ופישלתי בגדול, אבל אם יוכלו להציע לי פה מפרט טוב יותר וזול יותר אני אחזיר את האחרון שקניתי וארכוש חדש. (במידה ואתם מתעניינים, המפרט האחרון היה: -מעבד: Intel Core I7 3770 3.90GHz 8M -מערכת הפעלה: Microsoft Windows 8 64bit -לוח אם: Intel B75 Chip USB 3.0 + SATA 3 -זיכרון: 8GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח: 1TB 7200RPM -כונן: LG GH22 DVDRW X24 -כ.מסך: Nvidia GeForce GT630 2GB DDR3 לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. -יציאות: LAN, 6XUSB+2USB 2.0, HDMI ,VGA, 7.1CH Audio -מארז:Cooler Master Elite -ספק כוח: Ehtremely Silent 600W FULL POWER , 3 שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  24. ידידה שלי רוצה מחשב חדש...האמת שאין לה תקציב מוגדר אבל חייב לכתוב בכותרת לפי מה שהבנתי ממנה 3000-3500 שקל יהיה מחיר סביר למערכת כולל מסך. אני יודע שקשה לבנות משהו משתלם בתקציב הזה אבל תנסו לעזור... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? לא יודע...לא קריטי.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים, סרטים, מוסיקה, הורדות, אינטרנט ויישומי אופיס...ואולי גם קצת פוטושופ אבל לא משהו מקצועי... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מסך (שיהי…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  25. Started by carmel134,

שלום אני זקוק למחשב ב3500 שקל בלי ציוד הקפי (בלי מסך,מקלדת,עכבר,ורמקולים) רק מארז והחלקים בפנים. המחשב מעויד למשחקים לא הייתי אומר משחקים כבדים אבל משחקים . הייתי רוצה גיגה מעבד טוב אם אפשר Core 2 Duo E6300 דיסק קשיח 160 ואם יש שם אפשרות לעלות אז בכיף חח. אני קונה את המחשב ב skypc אז משם אתם בונים מפרט . מארז וספק ב skypc יש מארז של HEC מארז שבא אם ספק 400W HEC ספק טוב . הוא עולה אם אני לא טועה 470 נראה לי טוב זהו. אההה וחריגה אפשר לחרוג ככה ב 50 שקל (זה יצא 3550) תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים