ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנט. תקציב של עד 4000-4500 ש"ח, קנייה בארץ, מסך 15.6 אינץ'. עדיפות למחשב שמגיע עם NUMPAD בצד של המקלדת. דברים חשובים - חיי סוללה, קל משקל, ביצועים ואיכות מסך. אשמח להמלצות! תודה עריכה: כרגע עם נייד לנובו EDGE 15 שתם זמנו, יש לו מעבד I7-5200U , 6GB RAM וכונן SSD 256GB, כך שאשמח ללפטופ מתקדם ממנו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או קיי, שלום. אני מודה שבמחשבים ניידים אני צריך יעוץ. אני מחפש מחשב נייד עם 2GB זיכרון, לפחות 160GB כונן קשיח ומעבד טוב.מסך 15.4 (לא פחות) לא איכפת לי AMD VS INTEL. מיכוון שאני רוכש את המחשב לעצמי, הרכישה היא נטו מחיר דילר. מכרתי כמה מחשבי טושיבה A210 ולקוחות מרוצים. האם יש מחשבים ברמה דומה נניח של HP, LENOVO או LG שיכולים לענות לצרכים? חשוב לי ולכולם כמובן נושא האחריות, ואני יודע וקראתי את בעית האחריות. (לא נתקלתי בצורך של שירות ממכירת ניידים..טפו..טפו..טפו..חמסה.)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב240 $שווה? מה שמעניין אותי האם הוא יצליח להריץ סרטים? קבצי אופיס אקרובט יעבדו עליו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ACER 5730Z מגיע עם ויסטה BASIC אני רוצה להתקין במקום XP PRO . השימוש ב SATA לא מעניין אותי . השאלה שלי אם כדי להתקין את XP PRO במקום הויסטה יספיק לשנות ב BIOS את המצב של SATA ל IDE ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט מספר 1: [table][tr][td]מעבד אינטל פנטיום 4 64 ביט מהירות LGA775 3000 דגם 630 זיכרון מעבד 2MB קאש זיכרון DDR2 512MB מהירות 667 חברה OEN כונן CDRW X52+DVD ASUS/SONY/Samsung לוח אם VIA P4 775 P4M900 VGA+AC+LAN של חברת Giga Byte עם חיבור PCI-EX דיסק קשיח Seagate 80GB 7200RPM דיסק קשיח SATA 2 מקלדת 108 מקשים עכבר אופטי בחיבור PS2- המקלדת והעכבר מגיעים כ-סט של חברת GigaByte דגם - GK-KM5000 שחור רמקולים שולחניים מהודרים 550 W- כולל מגבר פנימי מסך דק "17 LCD TFT שלוש שנות אחריות (לא החלפה של אחד באחד) כרטיס מסך OB 6 יציאות USB - 4 מאחורה ו2 מקדימה זיכרון כרטיס מסך - עד 128MB כרטיס הקול תומך 7.1 כרטיס רשת 10/100 כניסת PCI-EX הספק של ספק הכוח…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין למכור את המחשב נייד שלי מדגם: Samsung NP530U4E-S01 למחשב הוספתי 4GB מדגם: G.SKILL F3-12800CL9S-4GBSK נקנה בארץ לפני חצי שנה בערך, במצב מעולה, עם כל האביזרים והאריזה, באחריות לעוד שנתיים וחצי. אשמח להערכת מחיר, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא גיימר, והמסך שאני מחפש הוא לצורך עבודה בתכנות. יש לי אפשרות לבחור במסך מחשב 4k 27 אינץ' או טלוויזיה 4K 43 אינץ'. במחיר דומה. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לנסות שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב? עריכה בלבד א)התוכנות שיעבדו על המחשב(AFTER EFFECTS,AVID,MAYA) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב,אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS,אייבורי 9. האם יש בקשות מי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להודות לכולם על העזרה בבחירת המפרט הלכתי היום להזמין את המחשב בלוג'יק פיסי והם הכינו לי אותו תוך שעה וחצי לא יאומן. המארז ממש מרשים ושקט אני ממש מרוצה. אחרי התקנה של חלונות המחשב פועל פצצה ועכשיו נשאר רק להתחיל לשחק. תודה רבה. המחשב עם מעבד AMD 3200 ,לוח של ABIT ULTAR ,זכרונות של TWINMOS,דיסק קשיח W.D וצורב NEC . [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא מבין כל כך בענייני המחשב והחומרה, אני מענויין לרכוש מחשב נייד מארצות הברית, טווח המחירים הוא עד 3500 שח נגיד, ואם אפשר אז פחות, קראתי טיפה וכל המושגים נראים לי סינית, אז העתקתי את הפורמט שכולם רשמו פה ורשמתי מה שאני מכיר וחשוב לי: * מטרות המחשב? לימודים (וורוד אקסל, לא לומד גרפיקה), סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15 אינץ', אני חושב שזה מספיק, * רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לסרטים, אבל מנגד לא משהו מיוחד מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בצורה מיוחדת, 3 שעות ומעלה זה מספיק מבחנתי (אולי 3 שעות זה בעצם חריג? ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, USB 3, …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד : - E8300 , Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB,2.83 GHz : 755 ש"ח. או - E 8400 , Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB,3.0 GHz 815 ש"ח. בעקרון שניהם אותו דבר חוץ מהפרש קטן במהירות ..זה משמעותי? או - Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB - לא ממש מבין בזה לעומק אבל נראה חלש יותר מהקודמים... מה עדיף משלושתם?האם הם ממש מתחממים ? כרגע יש לי 2140 ..ממוצע של 30 מעלות..המעבדים החדשים מתחממים יותר? לגבי מעבדי AMD אין לי ממש מושג בין כל הדגמים שלהם ונראה שאינטל טובים יותר..או שיש דגמים טובים יותר (של AMD )בטווח המחירים הזה? כרטיס מסך: -9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של ג'יגה בייט 745 ש"ח. או 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקשת עזרה בבנית מפרט לעריכת וידיאו בפרימייר CS6, ופוסט פרודקשן בAfter Effect CS6, עם קבצי HD. 1. התקציב המקסימאלי - 6,000 ש"ח 2. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 3. שימושי המחשב - עריכה ואפקטים - ADOBE - לצורכי פרנסה. 4. מסך שקיים: DELL, 2209WA 5. הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 6. אין צורך בציוד הקפי 7. אין צורך בצורב 5. חשיבות השקט בסולם של 1-10: 7 6. לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס, ההרכבה צריכה להתבצע בחנות(יש לי רשיון למערכת הפעלה ממחשב קודם) 8. אזור החנות המבוקש - מרכז (מנתניה עד רחובות) 10. חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. תודות רבות!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם: Asus Strike Extreme PC-E 16X מעבד: Inte Core 2 Dou E6600 זיכרון: 1GbX2 OCZ 667Mhz כרטיס מסך: eVGA 8800GTX GDDR3 768Mb כיסק קשיח: 250GB 7200RPM 16Mb SATA 2 כונן דיסקים: LG DVD+-RW Black מארז: Thermaltake Suprano DX ספק: Thermaltake ToughPower 600W PFC מסך: LG L1970HR 19" LCD 2ms DVI סה"כ: 12489 ש"ח המחשב לא מתוכנן לOC ציוד הקפי כמו עכבר לא כלולים במחיר כול אחד יבחר עכבר מקלדת רמקולים והשאר אני ממליץ על: עכבר Logitech G5 laser Mouse 320 ש"ח רמקולים Creative inspire T6060 5.1 580 ש"ח כרטיס קול יש בלוח עם 24 Bit
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא גיימר, לא זקוק לכרטיס מסך, אבל אני צרכן זיכרון גדול ואני גם מתכוון להריץ מכונות וירטורליות. i3 אולי היה מספיק לי אם לא הייתי מריץ מכונות וירטואליות ולפעמים אפליקציות כבדות. חשוב לי שלוח האם יהיה mATX ע"מ לצמצם את גודל המארז (דוגמת המארז שנבחר). דרישה נוספת היא יציאת s/pdif. מאחר והדרישה הזו מותירה לי מספר מצומצם של לוחות mATX. לכן, לא אכפת לי לרכוש ברקט של s/pdif אבל לוחות GIGABYTE ללא יציאת s/pdif אינם מתאימים מאחר שיש להם header בעל שני פינים בלבד שנועד לחיבור לכרטיס מסך בלבד. (ל header שנותן יציאת s/pdif דרושים 3 פינים אבל לכרטיס מסך Gigabyte חסכו בפין של 5V). לוח האם שנבחר תומך במעבדים דור 7 ולכן הלכתי כבר על מעבד דור 7 שג…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD מול intel זו השאלה מבחנון שנעשה מול 2 דגמי טושיבה,האחד עם מעבד AMD Turion™ Neo X2 L625 מול Intel® Pentium® Processor SU4100. המבחן מציג בפנינו את צריכת החשמל של 2 המעבדים,ביצועים בשטח,וזמן סוללה. http://www.bloggerisme.com/benchmarking-intel-pentium-su4100-vs-amd-turion-x2-neo-l625.html מקווה שזה יעזור לאנשים להחליט.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים אני בקרוב מתחיל לעבוד במקום שיצריך ממני בערך שעה וחצי נסיעה לכל כיוון, לשם כך אני מעוניין להצטייד בלפטופ שעליו אני אוכל לעבוד בנסיעות (בעיקר על אנימציות, פטושופ, ותוכנות מיפוי כמו ArcMap), דברים שחשובים לי שיהיו: ____________________________________________________________________ לפחות שני שקעי USB-C כשאחד מהם הוא עבור טעינה שקע HDMI לא צריך מסך ברזולוציה מעל 1080p I7 13-14 אינץ' (לא מסך מגע) לפחות 16 ג'יגה ראם, אם יש אפשרות להרחבה בעתיד אז בכלל מבורך אם קיים כרטיס מסך בינוני (לא על בסיס המעבד ולא משהו ברמה של RTX) ____________________________________________________________________ אשמח לשמוע המלצות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלקים שקיימים: 1. i7 8700k 2. לוח אם: GIGABYTE Z370 AORUS GAMING 3 3. שני SSD 4. NVIDIA 1050TI דרושים: 1. מארז (זול) 2. ספק כוח (שיספיק לשידרוג עתידי של הכרטיס מסך) 3. קירור למעבד (עם עדיפות לשקט) 4. זיכרון (16GB) אשמח להמלצות. דבר נוסף, אני מתכוון להרכיב אותו בעצמי למרות שאין לי הרבה נסיון בזה. אני מבין שאני צריך משחה טרמית, האם יש עוד משהו? כבלים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולא מבינה הרבה בתחום, לכן אודה לעזרתכם לגבי - מהיכן לקנות את המחשב ומה לקנות. המחשב אמור להיות בשימוש ביתי, גם תוכנות office (בעיקר word), גם משחקים גם גרפיקה, כמו דיאבלו 2 ו - doom 3, וגם אינטרנט מהיר. אני מחפשת מחשב, כולל מסך, מקלדת, עכבר, צורב. חשוב לי גם שהסוג והמקום שמהם אקנה יתנו תמיכה טכנית לטיפול בתקלות ולמענה לשאלות שונות. הסכום שאני יכולה להוציא הוא סביב 4000 ש"ח, ויכול להיות גם קצת יותר, העיקר שבאמת יהיה מחשב טוב, שלא יעשה לי צרות כמו המחשב הנוכחי. בתודה רבה מראש על עזרתכם, חג שמח, ריקי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס - פרטים נוספים - זאפ דיסק Adata Premier Pro SP900 128GB SSD - אייבורי מחשבים אני קונה את הלפטופ הזה עם ה ssd הזה שווה יחסית למחיר? או שיש לכם הצעות אחרות? - - - תגובה אוחדה: - - - וזה לשימוש בסיס ועבודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים, מעט פוטושופ בסיסי. חשוב לי שאפשר יהיה לפתוח הרבה קבצי אופיס (כולל מצגות עם הרבה תמונות) +PDF+דפדפן במקביל מבלי שייתקע * גודל המסך- 13.3" * משקל רצוי- מתחת ל2 ק"ג (בעקרון כמה שפחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יכולה להסתפק ב 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) צריכה לחבר אותו למקרנים שיש באוניברסיטה (לא יודעת באיזו יציאה מדובר, מניחה שזה די סטנדרטי) * בלוטות- לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח- לא משנה * צורב DVD- רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן בעקרון כרגע אני מתלבטת בין שני המחשבים האלה: http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R700/R705-P35 (קיים ב be…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר סגור על מפרט שבניתי. כעת מחפש חנות אמינה וטובה גם מבחינת אחראיות/מחירים/שירות יש לי כמה אופציות: אייבורי, KSP, למיר, נועה, זיגזג2000 ... אני נוטה יותר לקנות ב-KSP (נתניה) , לעומת חנויות אחריות יש להם את כל הרכיבים שאני רוצה מאותם יצרנים. מה אתם חושבים על החנויות האלה ? ואולי יש עוד חנויות שאתם ממליצים ? ובכלל מה אתן חושבים על KSP ? יאללה חבר'ה תעזרו לי - אני בשלב אחרון לקניית מחשב תודה מראש להלן המפרט שבניתי: ?Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Silver? ENERMAX Liberty Power Supply Liberty ELT 400 AWT Active PFC 400Watt INTEL, Core 2 Duo E6600 Conroe 2.400 GHZ FSB 1066 Cache 4 MB GIGABYTE Intel 965 GA-965P-DS4 SEAGATE ST3320620AS Sata 2, 7200 RPM…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי וחג שמח. לאחרונה קיבלתי נטבוק של חברת סמסונג - N150. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה WIN7. מעבד N450 1.66GHz, זיכרון 1GB. הבעיה היא שהמחשב לא מסוגל לנגן סרט - הCPU טוחן 100% והסרט מעבד את הסינכרון שלו. האם הדבר הגיוני? מה אפשר לעשות? האם מערכת ההפעלה המתוקנת מהווה בעיה? תודה מראש שחר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחשב mini pc שיהיה קטן וקומפקטי ככל הניתן. שיהיה בעל 2 כרטיסי רשת. המטרה של המחשב היא להריץ firewall מבוסס לינוקס. המחשב אמור לעבוד 24/7. אם יש למישהו רעיון, אז אשמח לעזרה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-