עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך מחשב הכי חזק שניתן להרכיב היום לצורך סימולציות בתוכנות כגון Mathlab,FULLWAVE,BEAMPROP תקציב כולל מסך 8000 ש"ח או פחות. צריך שיהיה כרטיס מסך אבל לא חייבים משהו אליפות כמה שיותר ליבות? כמה ניתן לקנות היום 4,8? המון זיכרון אני לא רוצה שזה יהיה שרת, אלא מחשב פרטי לא מתכנן OC חייב שיהיה קרור טוב ושיהיה שקט יחסית. צריך מסך 19-22 אינץ בסיסי לעבודה, לא צריך רזולוציה מטורפת. שיהיה גם כרטיס מסך סביר למה לא (אין צורך ביותר מ 600 ש"ח לזה). בקיצור מה הכי חזק שאפשר לקנות בכסף הזה, ואני לא צריך, לא מארז מנצנצ ושום שטויות מסביב. כמובן צריך מקלדת ועכבר בסיסיים. ואני צריך גרסה חוקית של WINDOWS 7. חשוב מאוד שעל כל הרכיבים יהיה כמה שיותר אחריות אין צורך לדאוג בנושא שידרוגים בעתיד. קדימ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by frogger81,

אני מחפש מחשב נייד , לא למטרות משחקים. יותר גלישה עבודות טקסט וסרטים. בכל אופן התקציב שלי בין 5000 ל6000 מישהו בעל נסיון יכול להמליץ לי ???? דגם??? וחנות???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אוקי שלום לכולם אני חדש פה. שמעתי רבות על האתר הזה נראה לי נחמד מאוד. עכשיו לעניין: אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך שתתנו לי מפרט טוב עם הדרישות הבאות: מעבד 3.6 צריך חברה מצוינת למעבד הזה. כרטיס מסך שיוכל לעמוד בכל דרישות המשחקים של היום[או לכמעט כולם].שיהיה משהו בסביבות 128,256 מגה בכרטיס. 120 ג'יגה במחשב. RAM 1024 מגה בייט. וכל השאר הדברים אני רוצה שיהיו מצוינים כי אני הולך להשקיע במחשב הזה המון כסף. תודה רבה .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by iNfeKTziA,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור סטודנט למדעי מחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אפשרי גם להזמין מחו"ל (…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by IronKnife,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים מאוד מאוד קלים. * גודל המסך? שיהיה לפחות 15.6 * רזולוציית המסך? אני לא ממש מתמצא בתחום אבל עדיף שהרזולוציה תהיה גבוהה בשביל האיכות בסרטים... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 3 ק"ג נראה לי סביר אפשר לחרוג קצת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שלוש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ממש מתמצא בנושא אבל שיהיה חזק חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק אבל אני לא חושב שאני אשתמש ביותר מדי זכרון... * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שתהיה וינדוס * האם …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by vourt,

הי, למחשב סלוני חדש – מדיה סנטר משודרג וחזק בתקציב של ~7000 -+, למטרות Blu-ray ומשחקים 3D חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 1.MotherBoard: Asus P8Z77-V– בגלל התמיכה בivy bridge, יש לו חריץ PCI שאני צריך והוא יחסית לא במחיר גבוהה מחיר: 860 2.CPU: Intel Ivy Bridge 3770K – השקעה לתווך רחוק מחיר: 1,600 3.מאוורר + גוף קירור למעבד – עדיין לא ידוע איזה צריך רק משהו טוב איכותי שקט ולא גבוה בגלל סוג המארז מחיר: 300 + - 4.Case: Silverstone LC10 / Antec Fusion Remote Max - כאן אשמח להמלצה על משהו אחר שיכול להכיל לוח ATX וכרטיס מסך של ~11 אינץ. מחיר: 1000 / 700 5.Power Supply: Seasonic X-760 Gold – צריך ספק איכותי טוב וחזק למחשב הזה, שלא יבזבז חשמל כי המחשב ד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. באתר GAMETRAILERS יש השוואה איך נראה GTA4 ב-XBOX360 לעומת PC. בהתחלת הסרטון רואים מהם דרישות המערכת של המחשב. כמה אמור לעלות מחשב כזה היום?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Bypass,

נראה שה DV6000 הישן והטוב שלי הלך אתמול לעולמו, ביפ אחד ארוך ושניים קצרים בהפעלה וכלום, נראה שזה קשור לכרטיס גרפי ששווק חיים אחרי כ 8 או 9 שנים של שירות נאמן... דרישות : שום דבר מיוחד,רק שיהיה אול ראונדר ויוכל לעשות קצת והרבה מהכל בצורה סבירה, וביחוד אמינות ויציבות. מעדיף מסך גדול, 15.6. לא מעונין בדגמים זולים מדי. אין ממש הגבלה בתקציב, משהו בין 4 ל - 7K אני מניח. יש כל כך הרבה דגמים שאני פשוט אבוד... תודה רבה לממליצים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MBN,

יקנה גם מסך LG L1970HR בנפרד (עוד 2100 ש"ח) המחשב צריך הכל חוץ מצורב ורמקולים (ומסך כמובן) כרטיס מסך בתקציב של 1500-1600 יספיק (אני חשבתי על X1800XT 256MB) דיסק קשיח בנפח 250GB (אני חשבתי על WD 250GB 7200RPM 16MB SATA II) זיכרון אני חושב שעדיף 2GB ולא נראה לי שיש צורך ביותר מ667MHZ מקלדת ועכבר לא צריך משהו מפוצץ (250 ש"ח בערך) מארז MIDI עם קירור טוב (הולך להיות בחדר יחסית חם) אין העדפה לגבי מעבד (כפול ליבה כמובן) ולוח אם לא הולך לעבור OC ורצוי שהכל יהיה מחנות אחת תודה ;D

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Ese Blese,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: Fortnite, GTA, Minecraft, Raft 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, עכבר, אוזניות גיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה עם לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

11. אם אפשר שהמפרט יהיה מחנות בחיפה. אני צריך שמחשב יהיה עם צורב די.וי.די ומסך 17 שטוח. כל השאר די סטנדרטי. תמליצו לי אתם אם לקחת AMD או אינטל

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Fkl0ster,

סה"כ 10,000 ¤ כולל מע"מ ומשלוח עד הבית. הערות כלשהן? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by show_biz,

שלום לכולם , אני צריך מחשב (לחבר) - אז ככה הוא רוצה מסך LCD הוא עדיין לא מנוסה בעולם המחשבים אז אין משהו מיוחד להתמקד בו - מה שבטוח שאוברקלוק לא יהיה ההעדפה שלי (אישית ) היא אינטל אבל לא נראה לי ריאלי במחיר הזה אינטל אז..... ( אם יש אפשרות למשהו זול יותר - יתקבל בברכה - אז העודף נשקיע במדפסת , מצלמה או רמקולים איכותיים יותר) תודה רבה!!!!!!!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ , והאמת שאני מעדיף את הגרסאות הישנות CS ו- CS2 ככה שאני מאמין שלא תיהיה בעיה למחשבים להתמודד) , צפייה ישירה , תוכנות פשוטות של FTP , כמו פיילזילה , פיוטי וכו'. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רגיל , USB כמה יציאות , יהיה נחמד אם יהיה VGA לחיבור למסכים גדולים יותר. * בלוטות? לא חשוב אבל יהיה נחמד אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים ראיתי את זה שיש לו מ…

15. Started by re5pect,

מפרט למשחקים בעיקר הכולל הכל פרט לציוד הקפי ומסך.. שיכלול גם צורב דיוידי.. וקירור טוב, צריך את זה כמה שיותר מהר. עריכה: ללא מארז, ושיהיה טוב גם לעתיד..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, אחסון תמונות, מעט מאוד אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז או איזור השרון. …

17. Started by kokolada,

אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים שימושים: אינטרנט,אופיס, משחקים כמו FIFA09 FM09 RA3 וכד' והכי חשוב שיהיה מחשב יריץ תוכנות ומשחקים גם עוד שנתיים שלוש ולא שבעוד שנה יהיה גרוטאה. נייד ראשון: Toshiba Satellite A300-1MT מפרט המחשב: שם המוצרToshiba Satellite A300-1MT T3200 אחריות:שנתיים ע"י מפעיל טכנולוגיות 03-9183333 יצר ן יצרן: Toshiba סדרה: Satallite אחריות בינלאומית: כן מערכ ת הפעלה מ. הפעלה: Windows Vista Home Premium מ עבד סוג המעבד: Intel Core2 Duo מספר המעבד: T3200 מהירות שעון (GHz): 2.0GHz תדר (Front Side Bus): 667MHz זכרון מטמון (Cache): 1MB L2 זכרון זכרון: 3GB מהירות זכרון: 667MHz DDR2 5300 כמות רכיבי זכרון: 2GB+1GB כוננים כונן אופטי: DVD Super- Multi DVD-R/RW+R/RW,R…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dashayan,

אני כבר סגור על מפרט שבניתי. כעת מחפש חנות אמינה וטובה גם מבחינת אחראיות/מחירים/שירות יש לי כמה אופציות: אייבורי, KSP, למיר, נועה, זיגזג2000 ... אני נוטה יותר לקנות ב-KSP (נתניה) , לעומת חנויות אחריות יש להם את כל הרכיבים שאני רוצה מאותם יצרנים. מה אתם חושבים על החנויות האלה ? ואולי יש עוד חנויות שאתם ממליצים ? ובכלל מה אתן חושבים על KSP ? יאללה חבר'ה תעזרו לי - אני בשלב אחרון לקניית מחשב תודה מראש להלן המפרט שבניתי: ?Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Silver? ENERMAX Liberty Power Supply Liberty ELT 400 AWT Active PFC 400Watt INTEL, Core 2 Duo E6600 Conroe 2.400 GHZ FSB 1066 Cache 4 MB GIGABYTE Intel 965 GA-965P-DS4 SEAGATE ST3320620AS Sata 2, 7200 RPM…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by KRS1,

בעיקרון יש לי את כל הרכיבים מהמחשב הקודם שלי (amd 1700+), רק שלושה דברים אני רוצה\צריך לשדרג: מעבד, לוח אמ וזכרונות. לגביי הספק והמאווררים לא נראה לי שיש בעייה (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. התבקשתי למצוא מפרט הכולל רכיבים אלו: פנטיום 4 עם HT ו800 FSB - מהירות פחות קריטי. 512 MB DUAL DDR - מחפש איכות - איזה חברה כדאי? איזה מהירות צריך שלא ייווצר צוואר בקבוק? לוח - המלצות מתאימות? צורב DVD - איזה כדאי - כאשר לא הולכים על הכי משוכלל / חדש כרטיס ג רפי - 400 - 600 שקל - אני אמצא בפורום המתאים אני מניח..... מארז + ספק - המלצות על משהו אמין / סולידי. אם למישהו היה כח לקרוא.......ספרו לי על המלצות + כמה כדאי לשלם..... אם קניתם או מכירים מישהו שקנה ומרוצים מהמקום - ספרו. תודה לכולם!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ronfer054,

אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 4K לא לעבור בבקשה ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mgs_foxhound,

קיבלתי הצעה מאיבוריי למחשב : מעבד : Amd 3200+ 939 venice לוח אם : msi k8n diamond plus sli זכרון : OCZ EL DDR PC-3200 Gold GX XTC Dual Channel 1024 (512x2) דיסק קשיח: wd 160 כרטיס מסך : msi nx7600gs ספק : pfc מאוררים 500w 2 צורב : LG 16x כל זה ב-5600. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מה צריך לשפר מה סוס שפכו הכל... EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 744 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 + FAN 989 ש"ח Samsung DDR 256MB 2700/333mhz Samsung 312 ש"ח X2 WD 60GB 7200 8M Westren Digital 638 ש"ח Enermax 350W EG 365P VE 384 ש"ח Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון Chieftec 664 ש"ח LEADTEK GEFORCE 4 MXכ:AGP X 8 + MYVIVO 700 ש"ח Creative Live Retail 232 ש"ח כונן דיסקים : Asus or Samsung 150 ש"ח Plextor 48x24x48 Retail 650 ש"ח מדפסת:HP 5550 694 ש"ח סה"כ 6778 אגב אני מרכיב שתי מחשבים אז במחשב הזה יהיה ti 4600 אז לא לדאוג

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז ככה... אני צריך ייעוץ לגבי המפרט שהרכבתי... הוא ישמש לגיימינג בעיקר והבנתי שאובר קלוק אני לא יוכל לעשות איתו בגלל הזכרונות(ואולי הלוח?) AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 1 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 2 5499 Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 429.00 ¤ 1 429 ¤ 3 7090 NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 319.00 ¤ 1 319 ¤ 4 5005 PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 2069.00 ¤ 1 2069 ¤ 5 5689 Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFK Black Case 499.00 ¤ 1 499 ¤ 6 6331 Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Titanium,

ככה יש לי שתי מפרטים אחת מחברת איבורי ואחת מגולד טופ תגידו מה דעתכם? גולד טופ - gigabyte GA-K8NS N-force3,STAA Athlon64 bit geil value series 512 MB DDR PC3200 400MHz AMD athlon 3000 512Kb cache BOX 64 bit Processor WESTERN DIGITAL 120GB WD1200JD SATA 7200RPM 8MB buffer SAPPHIRE ATI 9800 Pro 128MB DVI 256Bit AGP*8 RETAIL DVD LG GSA4120B +-R/RW IDE X12 8.5GB DUAL LAYER Bulk ATX 350Watt IVORY: AMD athlon 3000 512Kb cache BOX 64 bit Processor WESTERN DIGITAL 120GB WD1200JD SATA 7200RPM 8MB buffer MSI K8N Neo Platinum 400MHZ RAID SATA 8.1SOUND ETC... 512 PC3200 DDR Kingston 400MHZ LG GSA4120B +-R/RW IDE X16 8.5GB DUAL LAYER Bulk MSI Ati Radeon 9800Pro 128MB 256Bit Case:ATX…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.