עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by דקל,

שלום מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי ב- 5 שנים הקרובות תקציב עד 5,000 ש"ח ( עדיף פחות ) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה בענן, עריכה סרטים ביתית * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט ( אני מבין שמאט מאפשר לראות גם באור יום בצורה טובה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ- 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר אבל לא על חשבון משקל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר לרשת כבל רשת וכן למסך חיצוני, מעבר לכך יציאות סטנדרטיות * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול מהירות 7200 * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נד…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by naamani3,

שלום, אני מבין קצת במחשבים אבל המון זמן לא קניתי מחשב חדש (בטח לא נייד) ככה שאני לא ממש מכיר את המחירים בשוק ולא מכיר את כל הדגמים של המעבדים (יש כל כך הרבה סוגים של I3\5\7) או את כרטיסי המסך. אני צריך לקנות מחשב חדש, בעקרון הוא אמור לשמש ללימודים אני כנראה לא אריץ עליו משחקים כבדים (אם בכלל) אבל בגלל שזה לא מחשב נייח ואני מאמין שאם אני אקנה מחשב עם כרטיס מובנה הוא לא יריץ שום משחק אני רוצה לקנות כבר מחשב עם כרטיס מסך סביר (שיריץ לדוגמא פיפא ו-NBA החדשים ולא יקרוס כשייצאו חדשים בשנה הבאה) לא ממש חשוב לי שזה יהיה ב-Ultra או משהו כזה, כי מדי אני פעם אני מאמין שארצה לשחק בו. שורה תחתונה אני רוצה מחשב עם מעבד טוב (נניח I5) כרטיס מסך נורמלי (פירטתי למעלה) ו-SSD, השאלה שלי ה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. הצרכים שלי הם בעיקר לכתוב תוכנות ( visual studio , android ) וכל הדברים שסטודנט צריך. התקציב הוא בערך 4-5 אלף שח בדקתי ב KSP ויש להם 2 מחשבים כאופציה טובה 1 . אסוס 2 . דל הבעיה היא ששמעתי שיש בעיה עם שירות הלקוחות של אסוס ואני חושש להכנס לזה. ההתלבטות היא בין המחשבים האלה http://ksp.co.il/?list_compare=.22389..21792..22578

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Ariels27,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר, אבל לא להוריד מהאיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 עם באמת צריך 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל משחק, בעיקר כמו - NeedForSpeed,Battelfiled, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC 75HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא הכי הבנתי אבל עם הבנתי נכון אז בנוניות גבוהות, ויש משחק בודד שהוא איכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. 1 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח 2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3 2.1מלאי חדש מגיעאסור לפספס 440 ש"ח 1 MSI K8N Neo2 Platinum 1,023 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX6600 GT TDH PCIe GeForce 6600GT SLI 128-bit GDDR3 128MB 1,379 ש"ח סה"כ 4,998 ש"ח שימו לב שהכרטיס SLI! שהלוח תומך בו... כך שאם יתחשק לי אי פעם אז אפשר לקנות עוד כזה כרטיס....ואז יהיה מושלם!!!!!!!!! גם DUEL זכרונות גם DUEL SLI!!!! אגב מי שרוצה יוכל לקחת X700 של READON למי שלא אוהב.....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ran_ga85,

שלום לכולם. המחשב שברשותי הוא מחשב של hp, מסוג pavillion dv6- 2130. מעבד i5, זיכרון 4 ג'יגה רם, כרטיס מסך של nvidia g-force לא זוכר בדיוק את הדגם אבל יש לו זיכרון 1 ג'יגה משלו. הבעיה היא כזאת: לפני כמה שבועות התחילו פסים מרצדים לאורך המסך, תופעה שהלכה וגברה עד שנהייתה בלתי נסבלת. פניתי לשירות של hp, (המחשב בן שנה וקצת אבל עשיתי אחריות מורחבת ל- 3 שנים) הגיע שליח ואסף את המחשב. לאחר זמן המתנה של כמעט שבועיים כולל שליחויות וכולל תיקון, החזירו לי את המחשב וטענו שהוחלף לוח אם! החזירו לי את המחשב תקין, על פניו, משום שעכשיו, לאחר פחות משבועיים שוב מתחילה התופעה: זה מתחיל מכך שיש הבהוב חלש מאוד מאוד ברקע ומתגבר תוך מספר ימים שבועות לפסים שמרצדים על המסך כך שלא ניתן לעבוד על המחש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי חברים קודם כל סליחה על האורך רציתי להיות כמה שיותר מובן. אז.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים לא כבדים. התקציב הוא עד 3000 כולל ציוד הקפי - מקלדת ועכבר חוטיים שימנעו דילאי במשחקים. אני לא ממהר לקנות אין לי בעיה לחכות שבוע שבועיים אפילו חודש אם הסקר שוק וההשוואה שאני אעשה תיהיה מקיפה ואיכותית. ההחלטה על נייד היא כי לפעמים אני צריך לעבוד מהבית/מחוץ לבית והוא ישמש אותי גם לזה. לא משנה לי חיי סוללה מצידי שיהיה מחובר לחשמל תמיד אבל שיהיה נייד. גודל מסך בין 15-17 נראה לי סביר. לא חשוב הכובד, כמו שאמרתי שיהיה נייד. לא חשוב אם יהיה טיפה רועש אבל שלא יתחמם בקלות, אם יש לכם מוצר איכותי לקירור שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע. חשו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מחשב נייד Dell Vostro 3360 מחשב נייד Lenovo IdeaPad U310 מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-ALG מחשב נייד Asus X401A-WX435H אסוס מחשב נייד HP ProBook 4340s C5C76EA אחרי בדיקה שעשיתי אלו התלבטויות שלי. עדיפות ראשונה לאמינות המוצר, ובנייה מרכיבים איכותיים ובטוחים עד כמה שאפשר. שאר עדיפויות: משקל נמוך (עד 1.8ק"ג) , 13-14 אינץ' ודק. אם פיספתי משהו ויש עוד רעיונות אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, חבר שלי מעוניין בקניינת מחשב נייד. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). מחשב לעבודה שישמש כתחליף למחשב נייח. גודל המסך: בין 15.6 ל 17 אינץ'. משקל רצוי: לא משנה כל כך כי זה ישמש כתחליף למחשב נייח. לא נדרך סוללה לטווח ארוך כי זה ישמש כתחליף למחשב נייח. יש צורך ב HDMI. גודל מינימלי לכונן קשיח 250GB ומעלה יספיקו. בעיקרון הוא מצא שני מחשבים ורצה לשאול מה עדיף: :Toshiba L675D מעבד: AMD Athlon™ II Dual-Core Mobile Processor P320 מערכת הפעלה: Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit)* מנוע גרפי: ATI® Mobility Radeon™ HD 4250 זכרון גרפי: 256MB-1405MB dynamically allocated shared graphics memory RAM: 4GB כונן קשיח: 5400RPM עם 500GB מחיר: 1700 ש"ח ללא אח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by KoDkOd,

שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב הנל : ‏HP Pavilion DV6-2130EJ רציתי לדעת אם במחיר שהוא מוצע בארץ,סביב ה 4500 שח הוא כדאי, אם לא מה כן יכול לעמוד בסטנדרטים,תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. קיבלתי הצעת מחיר למפרט לעריכת וידאו ועבודה בAUTOCAD על סך 3650 שח. אשמח לשמוע דעות על תוכן המפרט והאם הוא מתאים \ תואם את המחיר?? המפרט הוא מארז IN WIN ספק כוח A.PFC 550W FAN12 CI-POWER CWT לוח DH67BL B3 H67 DDR3 INTEL מעבד 2.8HZ 6MB CORE I5 1155 QUAD 2300 זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ [b כפול 2 כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY דיסק קשיח פנימי 500GB SATA 3 7200 16MB WD צורב GH22NS SATA LG DVDX22 DL כ. רשת אלחוטי עד TL-WN551G TP-LINK PCI 54MBPS כרטיס 3EXT+1 INT FIREWIRE PCI ללא מערכת הפעלה כר. רשת 1G LAN מובנה בלוח אם כ.קול 7.1 מובנה בלוח אם תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dashayan,

אני כבר סגור על מפרט שבניתי. כעת מחפש חנות אמינה וטובה גם מבחינת אחראיות/מחירים/שירות יש לי כמה אופציות: אייבורי, KSP, למיר, נועה, זיגזג2000 ... אני נוטה יותר לקנות ב-KSP (נתניה) , לעומת חנויות אחריות יש להם את כל הרכיבים שאני רוצה מאותם יצרנים. מה אתם חושבים על החנויות האלה ? ואולי יש עוד חנויות שאתם ממליצים ? ובכלל מה אתן חושבים על KSP ? יאללה חבר'ה תעזרו לי - אני בשלב אחרון לקניית מחשב תודה מראש להלן המפרט שבניתי: ?Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Silver? ENERMAX Liberty Power Supply Liberty ELT 400 AWT Active PFC 400Watt INTEL, Core 2 Duo E6600 Conroe 2.400 GHZ FSB 1066 Cache 4 MB GIGABYTE Intel 965 GA-965P-DS4 SEAGATE ST3320620AS Sata 2, 7200 RPM…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 4K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בדיסקים קשיחים, SSD, כונן דיסקים, מארז-Fractal Design Define R5 Blackout . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מבקש מפרט למחשב משרדי חזק, מהיר מאוד ואמין תמיכה ב 2 מסכים עיקר העבודה הינה תוך ריבוי לשוניות גלישה, עיבוד תמלילים וסריקה רבה של מסמכים לאיחסון. יתכן שבעתיד יהיה בו שימוש גם למשחקים ולכן אבקש לשמור על אפשרות שדרוג תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיבוד תמלילים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משח…

15. השדרוג הקודם נדחה ולכן אשמח לעזרה מחודשת. המטרה של המחשב היא בעיקר משרדית אבל גם עריכת סרטי וידאו HD ממצלמה ביתית (בעיקר חיבור קבצים אבל גם קצת עריכה) וקצת צפיה בסרטי HD ומשחקים. הרצון הוא להרכיב מחשב זול ככל הניתן אבל גם כזה שיסחוב את עריכת הסרטים. בכל אופן.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות אלא אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עריכת סרטי HD ממצלמת וידאו, קצת משחקים ובעיקר שימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony PlayMemories - …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by moshemaman25,

שלום לאחר הכותרת הלא תקחנה שפתחתי מקודם אני מנסה אחת חדשה. נעזרת בכמה אנשים להרכבת המפרט הזה צריך את עזרת המומחים. תקציב : 3500 חריגה : 200-300 ייעוד :משחקי רשת (לא כבדים כל כך כגון frosken world /perfect world ) צפייה בסרטי HD (המחשב מחובר גם למסך מחשב וגם ל LCD ) מה חשוב לי : מעבד רק אינטל /שהמחשב יהיה חזק/עדיפות לחלקים של gigabyte . OC : כן אני מעוניין איזה חלקים צריך להוסיף ? ואיזה קירור צריך להוסיף? והאם כדאי לי בכלל ? חנות:עדיפות למשהו בצפון שעושה OC שאלה נוספת האם אני צריך מארז כזה יקר או אפשר משהו פשוט יותר כמו מארז ללא ספק Thermaltake V4 Black ₪238 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-VM30001W2Z Intel Core i5-760 Tray ₪940 כמות: 1 http://www.skypc.c…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מחפש מחשב בלי ציוד היקפי שיהיה מתאים להורדות סרטים וצפייה בהם מהמחשב ישר לטלויזיה(HD) שיעמוד בצפייה ישירה של סרטים וסדרות ובמהירות שוב גם בטלויזיה. מבחינת משחקים בטח זה יהיה רק פרו וNBA שוב בשילוב עם הטלויזיה. קיצור רצוי מעבד, זיכרון פנימי וכרטיס מסך חזקים כל היתר פחות חשוב.. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gmb,

חשבתי ללנצל את ההזדמנות של וואללה שופס לBLACK FRIDAY אני צריך מחשב נייד לבית שיחליף את הנייד המתיישן תקציב לא גבוה אמנם, אבל זה נראה לי יספק למחשב שמרבית זמנו יבלה בגלישה באינטרנט, משחק קצת, אופיס וכולי.. ההתלבטות שלי היא בין 2 מחשבים: סמסונג סדרה 3 300V5A מעבר i5 2450m עם הרד דיסק 7200RPM ו 6 ג'יגה זיכרון http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il או לנובו Z580 מעבד i5 3210m עם הרד דיסק 5400RPM ו4 ג'יגה זיכרון (ומגיע ללא מערכת הפעלה, אבל זה לא נורא, ווינדוס 8 היום עולה 100 שקל בערך) http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJMBBEBIV מה הייתם ממליצים? הלנובו עם מעבד מעט חזק יותר, אבל הרד דיסק איטי יותר ו2 ג'יגה זיכרון פחות לשניהם אותה אחריות (של שנה אחת, מה שקצת…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tfo,

טוב אז יש לי 6 אלף ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים סרטים וכל מיני דברים כבדים אחרים אני צריך רק את החלקים הבאים: CPU + MOTHER BOARD + CASE +RAM מה אתה מציאם לי בבקשה לו להתביש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים. רגע לפני, אני בקש לברר שאין לי בעיה אקוטית עם המפרט. השאלות שלי: 1. האם קירור האוויר מספק? אם לא - אשמח להמצלה לרכיב חלופי. 2. האם ספק הכוח מספק? אם לא - אשמח להמלצה לרכיב חלופי. 3. כל הערה נוספת תתקבל בברכה. בתודה מראש. מעבד: 999 ₪ - SIX Core i5 10600KF 4.1Ghz-4.8Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 204 ₪ - Be quiet! Shadow Rock 2 לוח אם: 879 ₪ - ASUS TUF GAMING Z490-PLUS זכרון: 428 ₪ - Corsair Vengeance LPX 16G (2x8G) DDR4 3000Mhz CL16 Black כרטיס מסך: 2203 ₪ - * בהרכבת מחשב * - GIGABYTE GeForce RTX3060Ti 8G D6 Up To 1665Mhz EAGLE דיסק קשיח:…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ymdv10,

לקניית מחשב בארה"ב, תקציב גמיש בין 700-900, אך אשמח לרדת טיפה, או אסכים לעלות טיפה אם צריך... * מטרות המחשב: פרט לשימושי אינטרנט רגילים, ומעט סרטים - משחקים בנונים כגון CIV5 * גודל המסך: 14-15 * מעבד: אין העדפה *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים קלים יחסית, עדיפות לכרטיס מסך נפרד. *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי חברים, אני מחפשת לידיד שלי מחשב נייד. הדרישות המרכזיות הן: 1. נייד קל 2. זמן סוללה ארוך 3. '12-'13 (גם עדיף שהמחשב יהיה של dell, asus, hp, acer - אחד מההרבעה. נוטה יותר ל-DELL) הוא עדיין לא יודע מה הוא הולך ללמוד, הוא רק יודע שהוא הולך ללמוד (שזה גם חשוב...חחח) אז אני חושבת שעדיף שהמחשב יהיה חזק שיתאים למגוון רחב של מקצועות. חברה שלו לא רוצה לחכות עד שהוא ידע מה הוא רוצה ללמוד מאחר והוא הציע לה נישואים אתמול (!!!) והיא רוצה לקנות לו את המחשב. ככה שהיא רוצה לקנות את המחשב בשבוע הקרוב... אודה לכם על העזרה, תגידו לי מה אתם על הניידים שהצעתי לה - http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p88.htm http://www.gamaoffice.co.il/products/125870 http://www.shopla.c…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by forumman,

המחשב ישמש כמחשב שולחני+HTPC(כבל לסלון מופרד בקיר) תמיכה בTRUEHD/DTSHD/3D רוצה לשחק משחקים בכיף(לא GAMER) התקציב מאד קצר(עד 3200 בערך) קצת חרגתי, במידה ויש בעיה בתאימות תעדכנו אותי, לקחתי מפרט קיים של KSP ,השתדלתי לא לאבד את ההנחות ושיניתי כמה דברים לא סגור על הספק/מארז/קירור מעבד ( מקווה שהם בסדר ) כי לשדרג אותם יקפיץ לי את המחיר ואז זה יבוא ע"ח כרטיס מסך דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDM…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Bar1234,

Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2066 MHz (20 x 103) Motherboard Name MSI P4MAM-V (MS-(6787 v2.0) Motherboard Chipset VIA VT8751A Apollo P4M266A System Memory ???( 256 MB (PC3200 DDR SDRAM Display Video Adapter Tornado GeForce2 MX/MX 400 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Disk Drive ST340810A (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Optical Drive ATAPI CD-ROM MAX 52X Optical Drive HL-DT-ST CD-RW GCE-8523B (52x/24x/52x CD-RW) מישהו יכו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ofirs1,

מחפש מחשב ניייד לשימוש לדיג'יי.. פשוט שיהיה בו את כל השירים שלי ואני יוכל להשתמש בו רק לעבודה אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח מחשב שיעבוד טובב ומחשב שיהיה טוב לצרכיי תודה רבה לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים