ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום. חשבתי לשדרג את המחשב שלי, אך אני לא יודע אם יש טעם בכך, לכן אשמח אם תעזרו לי: המפרט היום הוא: Abit Kv8 pro Amd Athlon 64 2ghz (ליבה אחת) 512mb*2 ddr-sdram 3200 nvidia fx5500 HEC 300W השימושים ההכרחיים שלי במחשב הם צפיה בתכני HD (בעיקר 720P, אבל שיריץ חלק) ושימוש בפוטושופ,פלאש, ואפליקציות התכנות של Visual Studio חשבתי לקנות בחו"ל זיכרון וכרטיס מסך, אבל אני לא יודע אם ההשקעה שווה, ואם כן, אילו חלקים לקנות? כרטיס מסך אני חושב שמצאתי, כי כבר שאלתי בפורום כבר, וכנראה אני אקח את ה2600HD, רציתי את ה1950 אבל הוא נגמר בחנות שממנה אני קונה לגבי זיכרון, הסתכלתי בeverest וראיתי שהזכרונות שלי הם "PC3200", אין לי מושג מזה אומר, אך ראיתי שככה מוצאים זכרונות בNewegg (א…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני שואל בשביל חבר שלי, אני לוחץ עליו להזמין את ההצעה שלי(AMD) והוא מתעקש על שלו(PENTIUM). אז, הנה המפרטים : CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1002.85 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8GE800 Pro Intel 845GE Motherboard (533Mhz,HT,VGA,Firewire,5.1 Sound,Intel LAN,USB 2.0) [ ¤ 668.48 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 207.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 448.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM BenQ 16/48 Retail [ ¤ 265.5 ] 1 Cases : Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt […
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte GA-8IK1100 (875P) - ATX 814.35 ש"ח 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original X 2 614.10 ש"ח Seagate 120GB 8MB 7200RPM S-ATA 765.40 ש"ח LITEON X16 DVD - RETAIL - BLACK 275.90 ש"ח INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB 1,428.45 ש"ח Creative Sound Blaster® Audigy de/se 413.85 ש"ח MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.40 ש"ח COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black ש"ח 396.05 יש לציין שאין לי צורך בכרטיס מסך , וכל שאר הדברים שמסביב. הצעות או שינויים לגבי רכיבים , יתקבלו בברכה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, היום בבוקר ה-HP DV4 שלי החזיר את נשמתו לבורא לצערי הרב והגיע הזמן לחפש מחשב חדש. חשוב לציין שבאופן כללי הייתי מאוד מרוצה ממנו, החזיק לי 3 שנים, עבד בצורה יפה, גודל המסך התאים לי בול וברמת העיקרון אני לא מחפש משהו שהוא מעבר למה שקיבלתי ממנו. אינני מעוניין בכל הגימיקים של מסך טאצ וכו', אם ניתן לחסוך במקומות אלו אני מעדיף. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, קצת סרטים ומוזיקה. אני לא עוסק בגרפיקה/וידאו/משחקים אך כן אוהב לעבוד עם הרבה טאבים פתוחים והרבה תוכנות ברקע לכן חשוב לי קצת כוח עיבוד לפחות זיכרון. מבחינתי המחשב מוצלח אם הוא מריץ חלק 10+ טאבים פתוחים ב-FF ועוד אייטונס לדוגמא ברקע, הHP עמד בזה לכן אני רוצה להאמין שכל מחשב חדש יוכל לעמוד בכך גם. * גודל המסך? 14" אין חשי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי לציין אני לא מבין בזה המחיר עד 4200
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש עזרה בקניית מחשב למשחקים עדיף שיהיה AMD 64 עם DDR של ג'יגה או יותר עם כרטיס מסך טוב אני לא צריך ציוד נלווה (מסך, מקלדת, וכו...) ואם יש לכם הצעות אחרות שהן לא AMD או מה שאמרתי פה יתקבל בברכה וצריך להיות עד מחיר של 3000 ש''ח (המצב במשק על הפנים) תודה רבה אדם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מחשב בתקציב של מחשב בין 6000 ל 7000 שקלים חדשים. אני צריך את המחשב שלי למשחקים חדשים ותוכנות כמו 3DMAX ופוטושופ. אני רוצה שהמשחיקם הכי חדשים יעבדו בהגדרות כמה שיותר גבוהות. משחקים כמו HALF-LIFE או DOOM 3 או כל מה שעומד לצאת. במפרט לא צריך מקלדת רמקלוים ועכבר ולא מדפסת או כל ציוד הקיפי אחר חוץ ממקלדת. ואם יש איזה כטיס מסך חדש עוד מעט יצא (כמה חודשים) אני מוכן לחכות. ------------------------------------------------------------------------------------- תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכת סרטים במובי מייקר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול 15 אינץ' * רזולוציית המסך?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB יספיקו * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הולך להיות בעיקר בבית (לא להסתובב איתו ללימודים או לעבודה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב לא למטרות גיימינג. רק למטרות לימודים ואינטרנט. * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל דבר יהיה טוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע יכול להיות נחמד, חשוב שהמחשב יהיה סופר שקט (עד כמה שניתן), מהיר ונוח לשימוש. המחשב לא למטרות גיימינג אז לא צריך כרטיס מסך חזק. אני רק ר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לכתיבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 גמיש, (האם ניתן למצוא זול יותר בהתאם לדרישות מטה?) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Word, Teams, Netflix 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט, שלא יעיר את הילדים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מסך גדול …
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם יש לי בת דודה שמחפשת לעצמה מחשב נייד, בעיקר לשימוש בתוך הבית , מקסימום לנסיעות (משקל לא קריטי, עיקר השימוש בו יהיה כנייח) בתקציב של 5-6K השימוש הוא אופיס וגלישה באינטרנט (כולל הורדות) בעיקר, קצת לומדות, סרטים. הציעו לנו את המחשב הזה במרדנית : (במחיר של 5600 ש"ח , הם אומרים שהוא במבצע לשבוע, לרגל פתיחת הסניף החדש בצומת ק.אתא) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3781 המפרט שלו ממש נהדר לדעתי, אחלה מעבד, ג'יגה זכרון, כ.מסך שאפילו יהיה מיותר בשבילה כי היא בחיים לא תשחק משחקים... השאלה היא האם ההוצאה הזו מיותרת, ותכלס אפשר לקנות משהו ב 4K+ שיספיק לה או האם זו השקעה חכמה יותר לעתיד ? יש למישהו הצעה טובה יותר למחשב שישמש לשימושים ממש פשוטים - כמו שאמרתי, א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, צריך את עזרתכם הבהולה, אני נוסע היום לכיוון TMS ואני רוצה להיסגר על המפרט. 1. כרטיס מסך -בהתחלה הייתי נעול על 650ti boost עד שראיתי את המחיר הנמוך של ה760 שלא קרוב בכלל אצל המתחרים, קצת מדאיג אותי.. למישהו יש ניסיון טוב איתו? 2. מארז חשוב לי שיהיה שקט (אני ישן עם המחשב בחדר), איך אינני מבין מספיק בשביל לבחור במארז(או באנדל) משתלם ושקט.. (הCoolerMaster Silencioלא קיים בTMS) 3. לוח אם -איזה פיטצ'רים אני מפסיד כשאני לוקח זול כמו זו ? Onboard mSATA slot for mSATA SSD זה הפסד גדול? 4. SLI- כמה אצטרך להוסיף על מנת לאפשר תמיכת SLI אם ארצה להוסיף עוד 760 בעתיד? 5. חנות -האמת שKSP ו IVORY קרובים יותר אלי אז אני מעדיף להזמין מהם. אך המחירים באתרים שלהם תחרותיים פחות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן, שוב זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם זה נותן שינוי קריטי בביצוע, אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אם להיות אופטימיים וללכת על המשחקים היותר חדשים\שיצאו, (למרות שגם משחקים מ2005 בקושי עבדו לי עד עכשיו); Diablo 3, TES Skyrim, Mass Effect 2-3,DOTA 2, AC revelation, Batman Arkham City וכו' וכו' …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט , אופיס , תכנות אולי קצת אוטוקאד וכדומה , משחקים (BF 3 ) , בגדול אני רוצה שהמחשב יחזיק לי לתקופה ארוכה . * גודל המסך? לא יותר מ 16" (רצוי בסביבות ה15) * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI , ESATA , USB * בלוטות? אין לי צורך מיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB יותר חשוב שיהיה 7200 סל"ד * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך מיוחד אם יש אפשרות לקבל כחלק מובנה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב LOL ,GTA V ASSASIANS SCREED UNITY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה בבקשה הצעה למפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית,Solidworks , תכנות לייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) דיסק קשיח אין צורך, אני רוצה רק NVMe של 500GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב ! ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי, המחשב מיודע להיות רב תכליתי עם דגש למשחקים , מארז איכותי בעל זרימת אוויר טובה תקציב 5200 , אין צורך במסך מקלדת ועכבר , רק מחשב נטו. המפרט שבניתי חורג מהתקציב ולכן זקוק לעזרתכם לצורך ייעול . כמו כן , התבססתי על המחירים של KSP ו IVORY , כיוון שאלו החנויות היחידות שנמצאות בכרמיאל. להלן המפרט : Processor : Intel Core i5-4570 Haswell , 1020 Processor Cooling Scythe Katana 4 CPU Cooler 130 Memory : G.Skill 8GB DDR3 1333MHz F3-10666CL9S-8GBXL , 410 HD : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB SATA3 / SATA2 , 420 Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series MZ-7TE120W , 470 MotherBoard : Gigabyte GA-H87-D3H , 535 PowerSupply Seasonic S12…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שווה המחשב שלי? EasyNote TS של packard bell
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! לאחרונה התחדשתי בנייד של לנובו... ולצערי קיבלתי אותו עם ויסטה... הבנתי שיש אפשרות לעשות DOWNGRADE לXP... מישהו יודע האם נכון? ואפשרי? ואם כן אז כיצד? המון תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי על כל הפוסטים האחרונים בפורום המפרטים לקבל מושג ואני צריך המלצות להשלמה/שינוי של המפרט המפורט בהמשך. ראשית הצרכים: 1. אני מעדיף שלא לעבור את ה4.5K 2. המחשב ישמש בעיקר להתעסקות עם תוכנות גרפיות. לרוב של ADOBE כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, הכי קרוב ל3D יהיה שימוש לא כבד ב-AFTER EFFECT כמו כן, הוא יחובר בעתיד לLCD42 FULL HD על מנת שאוכל לצפות בסרטים וסדרות על הטלויזיה, אבל זהו שימוש משני. 3. אני משתמש בסמסונג T220. הוא מספק אותי כרגע אבל אני יכול לשדרג למסך יותר איכותי (22-24 עם פאנל יותר איכותי) מחוץ לתקציב במידה ותהיה סיבה מספקת. שאר הציוד ההיקפי קיים ואין צורך בחדשים. 4. רכיב נוסף - צורב DVD סטנדרטי 5. אני זקוק למפרט מלא - קופסה מלאה 6. השקט…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים צריך עזרה לגבי בניית מחשב שהצרכים העיקריים שלי הם הורדת סרטים והעלאת סרטים בעזרת טורנט .המחשב אמור לעבוד באופן תמידי ורצוף בלי הפסקה כך שאני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה התקציב הוא 3000 תודה רבה ליעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, בקרוב מאוד אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ורציתי להשקיע במחשב נייד חדש (וראשון) וחזק לשם כך. עשיתי בדיקה באתר של ksp לפי הדרישות שאני רוצה מהמחשב שלי ומצאתי מחשב שנראה ממש טוב ורציתי לדעת את דעתכם לגבי המחשב הזה. המחשב הוא מחשב נייד Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0052IV זה הקישור למפרט שבאתר של ksp: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2175..442..1947..466..2062.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=41793&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= האם המחשב הזה נראה טוב לפי המפרט שלו? בנוסף, האם יש צורך בלקנות תוספות בשבילו, למשל משטח ק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב למשחקים כבדים כמו BF2 ו R6 VEGAS וקרייסיס כמובן כשהוא יצא. דרישות: -מסך דק איכותי [לא משנה כ"כ הגודל העיקר האיכות] -משחקים כמו שכבר אמרתי -יש תכנון ל OC עד 3.0-3.5GHZ -מארז שקט אין צורך בציוד היקפי חוץ מהמסך כמובן. אין אפשרות של חריגה מעל 100 ש"ח.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני חוסך בנתיים כסף... אני מתכוון לקנות מחשב חדש לגמרי כשיצא ה- GEFORCE FX אבל אני ממש לא יודע מה לעשות בקשר למעבד עצמו... אני בעקרון חושב על קניית מעבד AMD אבל הבנתי שיצא ה- ATLON 64 BIT עוד כמה זמן... ואני לא יודע מה יהיה יותר כדאי כשישר יצא ה- GEFORCE FX לקנות את המחשב ואת המעבד הכי טוב או לחכות עוד כמה חודשים שיצא ה- AMD 64 BIT ולשבור את הראש בנתיים... תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤514 מארז: Foxconn TH-061 120mm FSP 450W כמות: 1 - מחיר: ¤384 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM כמות: 1 - מחיר: ¤71 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤470 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤995 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤155 סה"כ: ¤4232 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-