עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט: Palit GeForce 9600GSO 384Mb - 510 Corsair VX Series 450W PSU -405 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 - 465 Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB - 600 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 - 570 או 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 - 615 RAZER COPPERHEAD GREEN LASER MOUSE -355 לגבי אלו שלא מבינים למה לקחתי את הזכרונות הללו, זה מכיוון שאני אוכל לעשות להם אוברקלוק מעל ל-1000mhz. אז מה דעתכם על המפרט?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם. בעקרון אני מחפש מחשב גיימינג שיתמוך בכל המשחקים הכבדים החדשים וגם שיחזיק מעמד עוד 4 שנים(אפילו אם יריץ על מינימום את המשחקים החדשים בעוד 4 שנים) בשאיפה שאחרי הזמן הזה של 4 שנים, אחליף למחשב חדש. הסיבה שהפער בטווח המחירים גדול, בגלל חוסר הידע שלי בכל מה שנוגע לחומרה. לכן אצטרך עזרה. אם לפי הדרישות שלי, אצטרך להוסיף כסף(כמובן רק במידה וזה משתלם הרבה יותר), אז אני אוסיף. לכן, ההשקעה המומלצת היא 3000ש"ח. והחריגה היא במידה שלדעתכם המקצועית, היא כדאית יותר, 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. עדיפות להשקעה סביב ה 3000ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח. אך רק אם ההבד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית בתצורת mini itx. תקציב: 3,000 ש"ח בערך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by iNfeKTziA,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור סטודנט למדעי מחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אפשרי גם להזמין מחו"ל (…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by גיאy,

שלום לכולם אני באתי לקנות עכשיו מחשב נייד והמוכר אמר לי שהנייד של חברת DELL מאוד איטי לעומת HP ולנובו האם זה נכון? סדרה I5 סדרה 8 8G SSD256 תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Roni Hacohen,

האם כדאי לקנות את המחשב הבא Intel core i7 7700k Gigabayte Z270X-UD5 Kingston 32GB RAM DD4 2400MHz GIGABYTE GeForce GTX 1070 8GB Samsung evo 960 nmve SSD 256GB Seagate 2TB HDD Antec 550w PSU עבור 3300 שקלים? היעוד הוא עריכת וידאו תודה.

7. Started by Roee Ekman,

היי, מעוניין לבנות מחשב PC לטובת לייב סטרימינג (OBS סטודיו ויוטיוב) 3 פעמים בשבוע ועריכת וידאו ברמה בסיסית (לדוגמא, דה-וינצ'י ריזולב זה יותר מדי עבורי, בטח הפיוז'ן פיצ'ר, אז זאת תוכנה NICE TO HAVE מבחינתי. אני משתמש יותר בתוכנת CAPCUT). אני לא מתעסק בגיימינג. עשיתי ניסיונות עם המחשב *נייד* הנוכחי שלי (I5 דור 8, 8 ג'יגה RAM, כרטיס גרפי מובנה) ולייב סטרימינג עבד סביר (לא היו איבודי פריימים, אבל ה CPU ו GPU היו מעל 70% שימוש באופן קבוע), תוכנות עריכה שהן *לא* דה-וינצ'י ריזולב עבדו ממש אחלה, דה-וינצ'י ריזולב לעומת זאת כן עשתה בעיות. לכן אני אשמח לוותר על כרטיס גרפי לפחות כרגע, אשדרג את יתר המפרט ואם בעתיד אצטרך כרטיס גרפי, אז אבנה מפרט כזה שיאפשר לי…

8. Started by Erez Rubinov,

שלום, תקציב עד 3k חריגה 200 שימוש: אופיס, אינטרנט וסרטים, ללא התניידות מחוץ לבית

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Kogami,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. התקציב 2,500 עד 3,000 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם תהיה הצדקה. אין צורך לרכוש עכבר או כל ציוד היקפי אחר. הרכישה תתבצע בתקופה הקרובה. איזור רחובות עד תל אביב. מטרות המחשב: 1. לימודים - שימוש בתוכנות אופיס למיניהן. 2. עריכת וידאו ותמונות. 3. אופציונלי - שיוכל להריץ משחקים פשוטים גרפית כמו Hearthstone. דגשים: 1. עובד בשקט - חובה! החברים לספסל הלימודים לא יאהבו אם המאוורר יעשה רעש כמו שיגור של נאסא... 2. סוללה חזקה - שתחזיק לכל הפחות 5 שעות רצופות על צריכת חשמל מאוזנת. 3. צריך לכלול ווינדוס 10 ואופיס עדכני. 4. גודל מסך 13.3 אינץ' לפחות. אם עוזר, מחשב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by cobmetal,

שלום ! החלטתי שאני הולך לקחת מעבד CORE I7 , התקציב שיש ברשותי הוא עד 6.5K , הרכבתי מפרט ב TMS , זקוק לחוות דעת. Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 Cooler Master RC-690 + Corsair 550VX PSU Cooler Master Long Life Case Fan 120mm X3 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1600MHZ 3GB PQ CL9 Western Digital 1TB 16Mb SATA II WD10EACS Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PCIe LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS 6323 ש"ח תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 3K במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ומשחקים. בעיקר משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי . לא נראה לי שיש צורך לכונן דיסקטים, ואין סיבה לכ.קול לא מובנה... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של ה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן, אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על לפטופ שמיועד לסטודנט - להריץ סרטים, לשמוע מוזיקה, לעבוד על קבצי אופיס... שום דבר כבד במיוחד, שיהיה מחשב קל (גודל מסך של 13-14 אינץ'), בלי פונקציות מיוחדות. אחראיות בארץ תוסיף בהחלט. כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למפרט גיימינג לחבר. התקציב שלו זה עד 7.5K , אבל לנסות לחסוך. התקציב כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מטרות גיימינג בעיקר אבל גם HD ושימוש רגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ייקנה מסך של 24-24" רזולוציה של 1920*1080 או 1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by itzik_tab,

שלום ראיתי באשכול הדביק, שבמידת האפשר עדיף לעבוד על חשמל, ולא על סוללה. האם הכוונה הייתה שיש לנתק את הסוללה , או שאפשר להשאיר את הסוללה מחוברת , רק לחבר אותה לחשמל כל הזמן ? האם טעינת יתר מזיקה לסוללה ? האם כאשר הסולה מגיעה לרמת טעינה של 100 אחוז, המחשב אוטומטית, עובר לשימוש על חשמל בלבד ? -אם לא, יד אפשרות לתכנת את זה ב WIN 7 ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ועבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך 22-24 אינץ'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים לא למטרת משחקים מעדיף שהמסך יהיה 13.3 או 14 אם חייב אז ניתן לחרוג ל 15 חשוב שיהיה לו מעבד חזק ו4G זיכרון ושהסוללה תחזיק זמן סביר של 6 שעות וחשוב שלא ישקול הרבה ולא יהיה עבה! תקציב ב5000ש"ח גג! חשבתי על המחשב מה אתם אומרים? תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 17:08:26 ASUS UL30VT-A1 SU7300 1.3G 4GB 500GB Display 13.3" HD 16:9 (1366x768) LED backlight,Color-Shine (Glare-type) Processor & Chipset Intel® Core™2 Duo CULV Processor SU7300 : 1.3 GHz Intel® GS45 Express Chipset Storage & Drives 1 Detachable 2.5" 9.5mm (H) SATA Hard Disk Drives External Optical Disk Drive optional Memory 64-bit wide DDRIII dat…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KF,

שלום לכולם! אני צריך מפרט לשימוש משרדי כגון אינטרנט,offIce וכד'.. התקציב הוא 1200 ש"ח,אין צורך במסך ובמערכת הפעלה.. (יעבוד על WIN7). רצוי מ-TMS. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. דרוש מפרט [לא בשבילי] למחשב כולל מסך וציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים) בתקציב 3000 לעבודה משרדית. המפרט צריך להיות מTMS או פנדה, עם עדיפות לפנדה כי יש צורך מובהק שהחנות תיהיה מב"ש. יש כבר מפרט מאייבורי עם אחלה הצעת מחיר שאני בטוח שיהיה קשה מאוד אם כי בלתי אפשרי לתת הצעה כזו בתקציב הזה, אבל בכל זאת אני צריך לבנות מפרט אחר מחנות אחרת כמובן. זה המפרט בכל אופן: מארז לבן + ספק 500MAX. כ.רשת 1G LAN OB לוח אם MSI V2 945GCM5-F 1333 מאוורר למעבד פנטיםו 4 AR D.C 775 צורב SATA LG DVDX18 DL כ.מסך INTEL GMA950 OB דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2 WD מעבד אינטל PD925 3G 4M DUAL CORE זכרון SAMSUNG 1GB DDR2 667MHZ - שתי יחידות כ.קול 7.1 OB (שמונה ערוצים) מסך L222WT LG עכבר אופטי 5 לחצנים לבן מקל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lee.,

השאלון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? סטנדרטי (לא רוצה לשלם על זה עוד) האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באמת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, BT, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יוחלף ל-SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN8 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם רצוי אחריות ל-3 שנים אז ככה אבא של אשתי מעוניין במחשב נייד, לעיקר לצורכי סרטים וגלישה באינטרנט. מדובר על מחשב ראשון (כרגע הוא גולש דרך סמרטפון). והוא מעוניין בנייד בעיקר למטרת התניידות בתוך הבית (כך שהמשקל לא מאוד רלוונטי). את התקציב אני הגדרתי, מאחר והוא שאל את דעתי על מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by matan1707,

שלום! אני מעוניין בהמלצה על נייד שישמש בעיקר לאינטרנט, מדיה לימודים ותוכנות שרטוט. דרישות: מחיר: עד 5000 ש"ח מסך: 13.3 זכרון: מינימום 4 GB עם אפשרות הרחבה מעבד: i5 ומעלה כרטיס מסך : כרטיס שיוכל להריץ תוכנות שרטוט( solidwork למשל) ברמה גבוהה ובתלת מימד זכרון : ssd (כמה שיותר גדול במסגרת התקציב) סוללה : 6 עות ומעלה ( 8 תאים לפחות ) משקל : עד 2 קילו אין צורך בכונן אופטי יציאות חשובות: usb 3 , hdmi אחריות : 3 שנים בינלאומית ראיתי דגם של נייד - ASUS U36SG ויש לי כמה שאלות עליו: 1.אני רוצה הלהחליך לכונן SSD (לא נמכר בארץ הדגם עם כונן כזה) ואני לא בטוח אם הדגם תומך ואם כן מה מידות הכונן, והאם זה פוגע באחריות? 2. הכרטיס מסך המיועד הוא: NVIDIA® GeForce® 610M with 1GB DDR3 VRAM האם…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by אופיר,

מטרות המחשב -אופיס, אינטרנט ומדי פעם פוטושופ גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - סביב 1.5 קילו זמן סוללה ארוך - לפחות שעתיים יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות - צריך גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB צורב / CD - לא צריך מצלמה - עדיף ללא רצוי מחשב דק וקומפקטי (רק בתור דוגמה - U310 של לנובו) מעדיף לקנות באילת כדי לחסוך את המע"מ (KSP)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by GnApple,

מפרט מלא Q6700 GTS250 512MB של PoV לוח אם P43-DS-3l של GB ספק 430W seasonic מארז one hundred Antec דיסק קשיח 320GB של WD Caviar Blue קירור למעבד Mugen 2 כונן אופטי של LG המארז והספק בני שנה וחצי / שנה ושאר המחשב בן 3.5 שנים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. היי המחשב של סבא שלי כבר בן 6 וחצי והגיע הזמן לשדרגו הכנתי מפרט ואשמח לשמוע את דעתכם. התקציב הוא עד 3000 ש"ח ודגש על מארז שקט וטוב, חשוב לו השקט. Intel IVY Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 55W Tray, יחידות 1 ₪588 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4028 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1 ₪65 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Gigabyte GA-B75M-D3V Socket 1155 B75 CHIPSET VGA+DVI, יחידות 1 ₪343 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3695 Intel SSD 330 Series 120GB SSDSC2CT120A3K5 Sata3 Retail, יחידות 1 ₪554 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2670 ANTEC Mini P180, יחידות 1 ₪512 http://www…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Nirurshon,

http://ksp.co.il/?uin=18136 הכרטיס שלו חזק ? אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים כבדים, כמו כן לעריכת מוזיקה עם תוכנות כבדות, מסך איכותי FHD ורמקולים או כרטיס קול טוב. עדיפות לזיכרון 8 GB וקיבלות כמה שיותר גבוהה מ-1T ומעלה. עדיפות 8 גיגה זיכרון + Windows 8 מקורי. תקציב עד 5500 ש"ח, עדיפות עד 5000.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by piniy,

התקציב המשוער 3000-3700 אם יש הצעה מיוחדת ניתן לחרוג מעט מטרות המחשב: בעיקר אינטרנט מעט אופיס משחקים (קלים או כבדים) - לא, מלבד אונליין. צפיה בסרטים - כן. עריכה גרפית - לא. גודל המסך - כמה שיותר משקל רצוי - פחות מ 2.5 Kg האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו) HDMI - חייב ESATA - למה זה טוב ?בלוטות - למה זה טוב ?גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 יספיק, האם לשימושים שהוגדרו יש משמעות ל- RPM ? כונן CD/DVD צורב - רצוי כונן Bluray - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא יש היום הצעה http://www.buy2.co.il/After_Party/DailyDeal/Index/12f…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים