ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 זה הכי הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Max Payne 3, GTA V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס שימוש משרדי. נשאר שנה אחרונה לתואר המחשב הקודם עשה את שלו אז צריך משהו. מקווה שתוכלו לעזור לי למרות המגבלה בתקציב, חשוב לי מעבד i3 אפילו אם אפשר למצוא בסכום הזה. * גודל המסך? 15' 14' * משקל רצוי לא קריטי רק שלא יהיה כבד יתר על המידה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata לא משנה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP DELL ASUS תקציב 1800 1500ש"ח תודה רבה ואשמח להמלצות חיוביות שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(בשביל חבר עובד אינטל שמקבל מעבד מתנה מהעבודה.) שימוש עיקרי אינטרנט + קצת משחקים. קיים: מעבד + מסך + HD 160GB בחיבור IDE. צריך לקנות: לוח אם + זכרון (עדיף 1024MB) + כ. מסך + מארז + ספק. זהו, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחר הכותרת הלא תקחנה שפתחתי מקודם אני מנסה אחת חדשה. נעזרת בכמה אנשים להרכבת המפרט הזה צריך את עזרת המומחים. תקציב : 3500 חריגה : 200-300 ייעוד :משחקי רשת (לא כבדים כל כך כגון frosken world /perfect world ) צפייה בסרטי HD (המחשב מחובר גם למסך מחשב וגם ל LCD ) מה חשוב לי : מעבד רק אינטל /שהמחשב יהיה חזק/עדיפות לחלקים של gigabyte . OC : כן אני מעוניין איזה חלקים צריך להוסיף ? ואיזה קירור צריך להוסיף? והאם כדאי לי בכלל ? חנות:עדיפות למשהו בצפון שעושה OC שאלה נוספת האם אני צריך מארז כזה יקר או אפשר משהו פשוט יותר כמו מארז ללא ספק Thermaltake V4 Black ₪238 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-VM30001W2Z Intel Core i5-760 Tray ₪940 כמות: 1 http://www.skypc.c…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני רוצה מפרט שיוכל להריץ ווינדוס ויסטה בצורה טובה, ובכל זאת משחקים ברמה הגבוהה. דרישות שלי הן מחשב ללא OC זכרון של 2 גיגה לפחות הארד דיסק עם או בלי רייד, אני לא יודע עם עדיף. כונן די וי די וצורב די וי די לא צריך מסך, עכבר, אבל צריך מקלדת טובה. רמקולים שיהיו טובים למשחקים וסרטים. מארז שיהיה מעוצב יפה, אנ יאוהב את השטויות האלו...לא רוצה מארזים כמו HEC אגב אני לא צריך מסך... מה נשאר עוד...לוח אם טוב..בסה"כ אני רוצה מחשב שיחזיק מבחינת ביצועים וביצועים גרפיים לשנתיים מינימום.. ויריץ משחקים ב- HIGH DEF אם יש הצעות תפרטו ואני אשמח לקרוא ולהגיב. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני נוסע לאמריקה בעוד חודש וחצי ואני יגיע לניו יורק עוד 6 שבועות (השבועיים הראשונים היו בקנדה) אני צריך מחשב נייד קל לא צריך מסך גדול מקסימום אם זה קל 13" כונן שהיה לפחות 30 gb וכדי שהיה המעבד החדש centrino עכשיו האם כדי לי לקנות את power book של ה 12" ועוד שאלה אמרו לי שיש מקום שאני יכול "להתפיס" אל המקלדת עיברית (במקום מיוחד) שזה יראה כמו מקלדת עבריץ רגיל אבל השאלה האם מחשב האמריקה יוכל לכתוב בעיברית זה קשור לחומרה? או שאני צריך רק ווינדוס בעיברית ןאם זה יעבוד אני יוכל לכתוב בעיברית גם באפל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?. 6000 ש"ח, ניתן לחרוג בעד 10%. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. מיועד לאחיין שלי בן 12. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט, אך זה לא דבר חשוב. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף ksp. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? בשבועיים הקרובים 10. האם יש בקשות מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מבקש חוות דעת לגבי המפרט הבא לשימושים כבדים הן מבחינת משחקים והן מבחינת תוכנות - במיוחד מבחינת מעבד ,זיכרונות ,ולוח ,תודה מראש לעונים : P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 2190 1 2190 ASUS Price Units Total P5WD2 S775, SATA II, 2xGBE 1190 1 1190 DDR II 667 Price Units Total 1GB Supertalent 550 2 1100 Leadtek Price Units Total 7800 GTX 256MB, DDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 2900 1 2900 WESTERN DIGITAL Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 680 1 680 Fans Price Units Total Thermaltake Golden Orb II 140 1 140 Price Units Total Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA 710 1 710 Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 360 1 360
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב ניייד לשימוש לדיג'יי.. פשוט שיהיה בו את כל השירים שלי ואני יוכל להשתמש בו רק לעבודה אני מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח מחשב שיעבוד טובב ומחשב שיהיה טוב לצרכיי תודה רבה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2500 + Retail :592 Samsung orginal 512mb PC3200 :537 ABIT NF7 V2 :479 Sapphire Radeon 9600XT 128mb :1,095 WD 60GB 8mb cache :428 Pioneer DVR-A06 Retail (4x +/- RW) Retail :999 LG 17' flatron F700P :1,140 Compucase Ci-6CN1 midi tower + HEC 300W :234 Total : 5,003NIS אם יש לכם הצעות לשיפור במסגרת התקציב אשמח לשמוע. המחשב יוזמן היום בערב...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
amd3400 k8ns gigabyt 512 a-data 80gb raidmax cobra hec 475 x800xtpe + הרכבה=6351 שווה???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא קונה בנתיים מחשב כי כל הזמן שיניתי מפרט אבל היום הבנתי שתוך חצי שנה יוצאים הכרטיסי מסך המפחידים האלו שתכלס יהיו מאוד חזקים ובטח גם לא כאלה זולים אז השאלה שלי מה הייתם מציעים לי לעשות ? המשחקים שאני משחק הם GTA V וSims 4 ובעוד חודש יצא NFS 2015 (מכוניות) שגם בו אני בטוח ישחק ומעבר לזה לא נוגע בכלום כי תכלס יש לי הכל בסוני 4. המפרט שאני כמראה יקנה הוא כזה חוץ מהכרטיס מסך לגביו אני צריך תעזרה שלכם כי נראה לי עדיף לקנות כרטיס מסך נטו למשחקים שרשמתי ועוד חצי שנה לשדרג. I5 6600 Skylake + Arctic Freezer Pro 7 Rev2 Msi B150M Bazooka Motherboard 8G 2133Mhz HyperX Seagate 1T Baracudda SSD Sandisk X300 120G Antec 340 Glossy White + VP550W איזה כרטיס מסך יספק אותי לחצי שנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני סטודנטית שהחליטה סוף סוף לרכוש macbook (מודעת למחיר הגבוה ביחס לתמורה, אבל נחושה בהחלטתי :-). השימושים המרכזיים שלי הם כמובן אופיס וגם עריכת תמונות + וידיאו, וכמובן מולטימדיה (סרטים, שירים וכיו'ב) אשמח לקבל המלצה על דגם macbook עדכני - אלומיניום כן/לא, air או רגיל, אילו תוכנות כדאי להוסיף אם בכלל וכיו'ב. תודה מראש! מיקי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב חדש.. ואני צריך מפרט שבעיקר יריץ לי משחקים (פיפא 09, COD4) ותוכנות כמו פוטושופ.. יש לי כבר מסך 22" אז משו שיתאים לו כרטיס מסך טוב שיסחוב יפה. אני לא מתכוון לעשות OC דרישות קטנות: מעבד אינטל+4 ג'יגה זיכרון 3500 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לומר לי מה עדיף מבחינת ביצועים : הATOM N270 1.6 או הCentrino Banias 1.6? תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום 1. אני מעוניין לדעת האם יש עוד הבדלים בין asus g73jh a2 לבין asus g73jh rbbx05 (הדגם הזה מ bestbuy) ההבדלים ששמתי לב עליהם הם: א. דיסק קשיח (1000gb ל a2 ו500gb לrbbx05) ב. זיכרון ראם (8gb לa2 ו6gb לrbbx05) 2. האחריות של המחשבים תקפות בארץ? 3. מבחינה חיצונית (כלומר לא המפרט חח) המחשב נראה אותו הדבר? (נראה לי שכן אבל בכל זאת ) 4. האם ל דגם rbbx05 יש בעיות או משהו (למשל התחממות או משהו ) תודה לכם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למפרט ב3000 שיוכל להריץ gta iv (זה בערך המשחק הכבד היחיד שאני אריץ בו.)
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב ואני צריך את חוות דעתכם מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤867 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤860 סה"כ: ¤2615 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2563 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/qt7zram6
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קצת מיקס של חלקים ואני לא סגור על חלקם, לכן אשמח לעזרה על המלצות בנוגע לחומרה שמתאימה לחלקים שכבר יש ברשותי. יש לי - DDR5 5600mhz 40cl Kingston fury gen4 nvme wd sn850 X 2 כרטיס מסך 1660S או Ti משהו בסגנון. עד כאן מה שכבר ברשותי. מעבד אני אקנה 13700K או 13600K, אני רוצה לפסול את ה- i7 רק בגלל הקירורים המטורפים שצריך עבורו. מארז - נוטה לכיוון phanteks 400 או משהו בסגנון. ספק - חשבתי על Antec HCG 750W. קירור למעבד - ראיתי שבאמזון יש דגם שנקרא Thermalright Peerless Assassin 120 SE עם המלצות טובות והוא יחסית זול. השימוש הוא תכנות, מערכות וירטואליות, קימפול קוד ופה ושם קצת גיימינג. אני לא צופה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי את עזרתכם בקשר למחשב שלי,זה מחשב יחסית חדש ואמור להיות חזק אבל אני מרגיש שהוא נורא חלש, רציתי המלצות מה כדאי לי לשפר או לקנות כדי לעזור לחיזוק ולהאצת המחשב,למטה רשמתי את הנתונים.. בבקשה תגיבו ותגידו לי האם כדאי לי להשקיע בזכרון כרטיס מסך או לוח אם וכדומה..תודה.. CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (4.5 x 533) Motherboard Name Asus P4S333-M (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 512 MB (PC2700 DDR SDRAM) BIOS Type Award Medallion (09/11/02) Video Adapter RADEON 8500 SERIES (128 MB) Audio Adapter SiS 7012 Audio Device ST340016A (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זכרון DDR הוא זוג של זכרון Ram אבל יש הבדל בין DDR DDR2 DDR3 DRR יש לו 2.5 מהירות 200 מתח DRR2 יש לו 1.8 מהירות 800 מתח DRR3 יש לו 1.5 מהירות 1600-800 מתח חשוב מה המהירות שאתה צריך ותדר ספק מתח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הקלדת שיעורים, קצת אינטרנט, לימוד דרכו דרך WORD וכוליי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש מבין בזה, העיקר שיראו טוב. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מתכנן לסחוב אותו איתי ממקום למקום, אז שלא יהיה ממש כבד, אבל זה לא פאקטור רציני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, לא שיגמר אחרי שעה ושלא יחזיק ימים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא יודע בשביל מה צריך בלוטוס במחשב, אשמח להסבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן אופטי? אין לי מושג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כנר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין דוגמאות, מכוון גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך (ניצול יחיד מהפסקת חשמל.. אני מקווה) Radeon HD 6850, אני צריך להתאים לו מחשב לגיימינג עם אפשרות לשדרוג עדין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA 3, WASTELAND 2... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. 22 - 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בגודל 14 ומעלה, ראיתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=9809 יש לו מפרט די טוב ומחיר נמוך מאוד יחסית, האם שווה לקנות או שיש איתו בעיות ידועות? יש לכם אולי המלצה למחשב אחר עד 3000 שקל? תודה, דור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-