ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G2 הדרישות מן המחשב הינן גלישה באינטרנט טובה, עבודה בעיקר עם אופיס אולי במקרה הכי מולטימדי לראות סרט.... אם יש לכם המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2850 גג עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 4K ב 60 FPS מחובר לטלויזיה {באופן קבוע !} סמסונג EU49MU8000 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא - רק עם באמת צריך אז רק לזיכרון . 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז KSP אייבורי פלונטר 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא אופציה 1 : Intel Core i7 9700 https://ksp.co.il/m/uin/66186 Gigabyte Z390 GAMING X LGA1151v2 https://ksp.co.il/m/uin/…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מחשב חזק מאוד לעיבוד גרפיקה לא כולל מסך לחבר שלי, יש להם חנות צילום - הכרטיס מסך לא צריך להיות רציני אלא רק לתצוגה ממה שהבנתי (אחד פשוט)... חשוב שיהיה לו זיכרון חזק יציב מהיר וגבוהה, הרדיסק טוב ומהיר (אולי אפילו גדול - לא יודע אם כדאי RAPTOR, אתם כבר תמליצו לי אם יש צורך...) אני אישית מעדיף AMD, אבל גם מפרטים של אינטל יתקבלו בברכה - מה שיותר טוב לעבוד עם גרפיקה.... תודה מראש לכול העוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי אלו החלקים החדשים שאקנה: Core I5 3570K GA-Z77-D3H Fractal Design Define XL R2 Black Pearl SeaSonic 850W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU אלו החלקים שעוברים מהמחשב הקודם: ATI 6770HD Sapphire 1GB Samsung SSD 840 256GB WDC WD16 SAMSUNG HD103SJ Kingston 8GB (4X2GB) 1333 DDR3 DVDRW LG מספר עצות ושאלות טכניות: 1- ספק הכח יהיה אובר קיל? 2- מה עלול להיות צוואר בקבוק במחשב המוכן עם כל החלקים הנל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כ4 חודשים את הנייד שבכותרת משום משקלו וגודלו ומחירו ממש אפשר להכניס אותו לתיק ולא להרגיש אותו! קראתי ביקורות בעולם שכדאי להוסיף לו 1GB RAM להגביר את מהירות העבודה שתהיה סבילה אז הוספתי (כלומר, יש לו לאחר ההוספה 2 ג'יגה ראם). היה לי בעבר הרחוק MSI Wind גם נייד "10 שהיה לו 2 ג'יגה ראם ומעבד אטום, ה-MSI רץ חלק על כל היישומי אינטרנט ואופיס (ווינדוס XP). האייסר יש לו ווינדוס 7 סטרטר, הוא ממש איטי, סרטונים ביוטיוב הקול מתעוות להחריד, כמה כרטיסיות בכרום ממש מאיטות אותו וכו' ממש דברים בסיסיים! האם ניתן לדעת או כיצד ניתן לדעת מה הבעיה? הוא חדש לגמרי, התקנתי רק תוכנות רגילות של מוזיקה אינטרנט ואופיס. לא ייתכן שזה וירוסים אני מבצע בדיקות באופן שבועי! אפילו קניתי סולל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב מקצועי לאולפן הקלטות כולל תוכנות ואביזרים נילווים התקציב עד 11000 ש"ח תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט מחשב לגיימינג וOC כולל מסך 19 ועכבר +מקלדת איכותיים (עדיף MX518) וGTO2 הכל במחיר גג של 6500 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקבל דעות לחיוב ולשלילה לגבי מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Starter עבור מיני נייד תודה ג'יקוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 750 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימניג של משחק(OSRS-Old School RuneScape, משחק מאוד קל, גרפיקה נמוכה), ולימודי פסיכולוגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS Studio, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק OSRS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מינימום 720P, העדפה ל1080×1920, מסך מטת גודל של לפחות 14…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! אני מעוניין במפרט בסביבות 9000 ש"ח ללא מסך וללא OC לפוטושופ. אני לא מתכוון לשחק במחשב, יתכן והוא ישמש בעתיד גם לעריכת וידאו אבל זה רק בעתיד ואם כן אז אני יוסיף את הכרטיס המתאים. בקשות מיוחדות למפרט : * 3 דיסקים קשיחים פנימיים + אחד חיצוני כגיבוי : דיסק ראשון - בערך 160 למערכת ההפעלה ולהתקנות השונות. דיסק שני - בערך 320 לתמונות מהמצלמה הדיגיטלית (אני צלם חובב ורק את הכונן הזה אני יגבה באופן סדיר). דיסק שלישי - 36 10000 rpm , דיסק קטנטן ומהיר בשביל העבודה הסדירה של פוטושופ. (קבצים זמניים וכו' , אומרים שפוטושופ עובד הרבה יותר טוב ומהר עם דיסק פיזי משלו). דיסק רביעי - חיצוני, בגודל של הדיסק השני (320 ?) לגיבוי בלבד כל שבועיים בערך. * כרטיס מסך זול. אני…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי באתר הזה את המפרט הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~35670~88~0.htm?x=1 ורציתי לקבל חוות דעת ממי שמבין על המחשב הזה המחשב מיועד בעיקרון לקצת משחקים כמו COD וכו' ולעבודה פשוטה על האינטרנט אבל שיהיה מהיר מאוד ולא איטי בעיקרון אני לא מבין איך המפרט הוא כל כך זול למפרט שנראה יחסית טוב מבחינתי למשחקים ודברים כאלה יש לו מעבד שנראה לי מאוד טוב יש לו 8GB RAM כרטיס מסך אני חושב שהוא בסדר לא משהו מטורף אבל סביר יש דיסק קשיח קצת קטן אבל לא משהו נורא ההרחבות היחידות שאני חושב שצריך זה דיסק קשיח יותר גדול ויותר זיכרון RAM נגיד להרחיב ל16 GB רציתי לדעת איך זה הגיוני שמחשב כזה שהוא נראה מצוין כזה זול? והאם זה מחשב טוב לשימושים שתיארתי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירסמתי דיון לפי 3 שבועות על מחשב שאני צריך וקיבלתי מ"bit" את המפרט הבא: 940 ₪ - Intel Quad Core i5 3570 3.4Ghz 270 ₪ - MSI B75MA-E33 660 ₪ - 16GB (2x8GB) Crucial Balistix Sport DDR3 1600Mhz 499 ₪ - NVIDIA GeForce Sparkle GTX650 1GB GDDR5 OC 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 299 ₪ - Cooler Master CMP-250 + Cooler Master 460W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 49 ₪ - Intel Original Copper Base 1155 95W 340 ₪ - Windows 7 Home Premium 64 bit Hebrew 850 ₪ - DELL 23'' U2312HM ULTRA Sharp IPS , PIVOT 60 ₪ - Microsoft Wired Keyboard 600 USB 122 ₪ - Microsoft Comfort Mouse 6000 זה מאתר startpc, ניסית להרכיב את המפרט הזה ב tms אבל יש כל מיני רכיבים לא תואמים …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט למחשב הבא , לשימוש (אינטרנט , עריכת וידיאו וגרפיקה (לא מקצועי) אם יש למישהו הצעות לשיפור לפני שאני קונה אשמח לשמוע ... INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,232 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 549 ש"ח 3R SYSTEM AIR Metal Silver 476 ש"ח Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ 871 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 751 ש"ח GIGABYTE GA-8PE667 590 ש"ח 300W ATX 90 ש"ח Toshiba SD-M1612 248 ש"ח Mitsuni floppy 1.44 55 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 163 ש"ח סה"כ 5,025 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מחשבים ניידים שלא ניתן לבצע בהם BOOT דרך DOK? יש לי מחשב נייד של HP בן 6 שנים עם כונן דפוק. ברצוני לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מערכת הפעלה. כל ניסיונותי לעשות זאת דרך DOK נכשלו בזה אחר זה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה הסיבה שבמפרטים המומלצים לגיימינג באתר ממליצים על מעבד i7 במפרטים שיש בהם רק כרטיס מסך אחד ולא SLI?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי לעצמי מפרט מהמלצות של חברי הפורום והמלצות של חברים, הנה המפרט מוצג מולכם: לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 718 כרטיס מסך: Gainward GeForce 6600 128MB PCI-e 576 מעבד: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1,035 מארז+ספק 420: RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400 Watt 446 עכבר: SILVERLINE OPTICAL MOUSE XT1390 35 מקלדת: BTC 8190A HEBREW Smart Office BLACK 107 זכרונות: PQI 512MB(512x2=1024) DDR400 PC3200 560 הארד דיסק: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 482 צורב: Sony DWQ30A Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem מה דעתכם על המפרט? האם יש צורך להחליף חלקים? האם המפרט יהיה טוב למחשב ביתי ולשחק משחקים לגלוש באינט…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט למחשב. התקציב: 3000, עדיף לנסות ולחסוך קצת (במידה ואפשר). אני לא צריך את המחשב לשימושים רבים - בעיקרון אני צריך אותו לפיפא 15 ולאינטרנט. התוכנה שאני בעיקר משתמש בה היא פוטושופ CS5 (אבל אני לא מבצע בו עבודות גרפיות מושקעות, בעיקר רק לשם שינוי תמונות ולוגואים פעם בכמה זמן). אין צורך במקלדת, עכבר וכדומה. השקט די חשוב לי, מה גם שאני מעדיף שהמחשב יכלול מאוורר שישמור עליו מהתחממות. אין צורך במערכת הפעלה. אני לא מחפש לקנות מחנות ספציפית, פשוט מהחנות שתיתן את ההצעה המתאימה ביותר. אני מתכנן לקנות אותו בשבועות הקרובים. אני צריך שיהיה כניסה לרמקולים, וכמה כניסות USB. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהנחה שיש כמה מחשבים נוספים שיכולים להינות מכל חומרה שתוחלף במפרט הבא, מה הייתם משדרגים ? מעבד : i7 2600k@ stock לוח : Asrock extreme 3 gen 3 z68 זיכרון :XMS3 (1x8GB) DDR3 1333MHz C9 Corsair כרטיס מסך : windforce GTX 970 gigabyte SSD :2 *128GB samsung evo ספק : seasonic 620 מארז : nzxt hades קירור מעבד : ac frezer 11 מסכים : 2*dell 2312hm בעיקר משחק BF4 , קצת עריכת וידאו באפטר, ECLIPSE ,לא יותר מVM אחת לא תובענית עכשיו אני יודע שמדובר במפרט סביר פלוס להיום פשוט יש לי כמה מחשבים שישמחו לשידרוג ממה שיצא ממפרט הזה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מתכננים להחליף את המחשב. רציתי שתעזרו לי למצוא את המפרט האופטימלי בשביל השימושים שלי והכסף שאותו אני רוצה להשקיע. המפרט לא צריך להיות כולל: - מסך - מקלדת - עכבר תודה מראש, יונתן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת ללא ציוד הקפי אני לא רוצה מעבדי AND שהמחשב יהיה חזק למשחקים כבדים ולאוברקולינג תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בעלות של כ6-7K, העלות היא גמישה למדי.. המחשב ישמש לצורכי- עבודה, משחקים בינוניים, מוזיקה, צפייה בוידאו וכל דבר שמחשב אמור לעשות. ניידות בינונית (14-16 אינץ'). איזו חברה נותנת תמורה טובה? חשבתי בעקרון על DELL, אבל שמעתי דברים טובים גם על LENOVO. אשמח להמלצות קונקרטיות מאוד! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר מביא לי מאילת שבוע הבא מחשב הרכבתי את זה בינתיים https://tms.co.il/builds/294506 יש לי מארז בבית אני אעבוד הרבה על המחשב עם הדפסות סריקות ופקסים הרבה דאטה אז אצטרך כוח עיבוד ושלא יתקע לי אחרי שנה שנתיים בגדול רוצה לחסוך ולהגיע לביצועים דומים, המפרט שצורף הוא הכי טוב עד 4000 לצרכים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחי הקטן יש בר מצווה בקרוב ואני רוצה לשדרג לו את המחשב כמתנה.. העניין הוא שאין לי ממש כסף להשקיע במחשב חדש ככה שאני רוצה לשדרג את מה שקיים כמה שאפשר.. זה המפרט: AMD Phenom II X4 955 3.2Ghz Gigabyte GA-870A-UD3 (סוקט AM3 אם אני לא טועה) AMD Radeon 6870 1GB GDDR5 G.skill 4GB (2GBX2) 1033MHZ ספק Antec True Power Trio TP3-550 550W קירור Scythe Mugen 2 rev b המטרה שלי היא לשדרג את המעבד, כ.מסך וזיכרון ואולי אם זה לא יעלה יותר מדי גם להוסיף SSD של 64/120 ג'יגה ככה.. חשוב שלא יווצר בטעות צוואר בקבוק בגלל חוסר התאמה של מעבד וכ.מסך או משהו כזה.. אשמח ל2 הצעות, אחת שתהיה המקסימום שאני יכול לשדרג עם הלוח אם הזה, והשניה המקסימום שאני יכול לשדרג עד 2000 ש"ח, תודה מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל ורציתי קצת חוות דעת עליהם לגבי האיכות והביצועים של המחשב אני סטודנט ואני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט אבל גם לחישובים לא כל כך מורכבים אבל כאלו שגורמים לעומס על המחשב
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות תכנות, הולך להרים docker ולהריץ פרוססים במקביל, רוצה 32-48 RAM 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מידי, אבל שלא יהיה רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-