ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, מעוניין במחשב בלבד ,מתלבט בין HASWELL 4770K וIVY 3770K. אודה מאוד להצעות היות ויש לי אפשרות להביא חלק מהדברים מארה"ב 1 מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ( לא בביצועים),לא מעוניין במותגים לא ידועים/חדשים בשוק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג כלפי מטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,פוטושופ כבד,עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל מה שצויין למעלה - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS המופרסמים והכבדים ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא כל כך מכוון בנושא המחשבים הניידים ולא יודע מה הולך היום בשוק , איזה טובים יותר ואיזה פחות אז הייתי רוצה לקבל מכם עזרה להצעת מפרט מחשב נייד.התקציב הוא גג 3500 ש''ח , לא לחרוג , עדיף לחסוך אבל אם צריך אז לנצל את כל ה-3500 .הנייד מיועד לשימושים פשוטים , צפיית סרטי HD וגלישה באינטרנט , אז זהו , אני מקווה שלא חסר פרטים , אם כן אז תגידו לי איזה ואני אכתוב. מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גיימינג קל וצפיית סרטי HD . גודל המסך? 15.6 . משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי (אני לא יודע כל כך מה הוא המשקל הרצוי לניידים היום , שלא יהיה כבד מידי). האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר לדעתי זה יותר טוב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכולם ברשותי מחשב Dell מדגם N5010, נקנה בינואר '11, עדיין תחת אחריות (3 שנים) מלאה. עד היום שמרתי על המחשב "בקנאות". ז"א, אני לא שם אותו בנפטלין כל ערב לפני שאני הולך לישון, אבל דואג שהוא לא יחטוף יותר מדי מכות (וכמובן שהוא חוטף מדי פעם, זה כמו לשלוח את הילד לגן משחקים ולצפות שהוא יחזור בלי שפשופים במרפקים) ושיתפקד כמו שצריך. דבר אחד שלא עשיתי במהלך השנה+ שאנחנו ביחד זה לנקות מתחת למקשים, משום מה, בניגוד ל HP, לנובו או טושיבה הקודמים, המקשים פה פשוט יותר "קשים" להוצאה, וכל פעם שהגעתי לנקודה שהרגשתי שזה ישבור את המקש שחררתי אותם חזרה למטה. לפני 3 ימים הוצאתי את המחשב מהבית, ישבתי עם כמה חברים לשיחה, כפי שהתנבאתי אחד מהם היה חייב להביא "קטנה" לכוס הקול…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בעלות של כ- 2500 שקלים ללא מסך למשחקים ולגלישה באינטרנט. אבקש שבמחיר יהיה כלול מעבד,זיכרון,לוח אם(הכולל בתוכו גם כרטיס רשת וכרטיס קול),מארז,כונן DVD,צורב,כרטיס מסך, עכבר אופטי,מקלדת רגילה. תודה רבה ! הגעתי למפרט הבא, האם הוא טוב? CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 367.98 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7V8X-X VIA KT400 Motherboard (AGPx8, ATA133, LAN, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 479.65 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 350.88 ] 1 CPU Cooling : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz [ ¤ 37.17 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce 4 MX440SEN1 64MB DDR TV-Out Retail Video Card [ ¤ 303.31 ] 1 Floppy : Teac / Al…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני חוסך בנתיים כסף... אני מתכוון לקנות מחשב חדש לגמרי כשיצא ה- GEFORCE FX אבל אני ממש לא יודע מה לעשות בקשר למעבד עצמו... אני בעקרון חושב על קניית מעבד AMD אבל הבנתי שיצא ה- ATLON 64 BIT עוד כמה זמן... ואני לא יודע מה יהיה יותר כדאי כשישר יצא ה- GEFORCE FX לקנות את המחשב ואת המעבד הכי טוב או לחכות עוד כמה חודשים שיצא ה- AMD 64 BIT ולשבור את הראש בנתיים... תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבועיים הקרובים אני עתיד לקנות מחשב ואני רוצה להיוועץ בחברי הפורום לגבי המפרט שלי במגבלת התקציב. לפניכם המפרט: מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: 1029 ש"ח לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L מחיר: 587 ש"ח זכרון - 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC DDR II 800MHZ CL4 מחיר : 540 ש"ח דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: 373 ש"ח כרטיס מסך - ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL מחיר: 1551 ש"ח ספק כוח - ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: 397 ש"ח קירור למעבד - THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 מחיר : 256 ש"ח מארז כבר יש לי מאורגן…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעזור לחבר לקנות נייד חדש. נמאס לו מהנייד הישן שלו (משנת 2008, ויסטה והוא כבר החליף פעמים סוללה - העלות המצטברת כבר לא מתאימה לו, לא מעוניין לחכות לפעם שלישית...) ממה שהבנתי ממנו, אלה הפרטים: * תקציב: 2600 (ניתן לעלות לכיוון 3000 אך בהחלט עדיף להשאר באזור 2600) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 מינימום האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? אינטרנט אלחוטי (אם אפש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://tms.co.il/builds/302246 כמה נקודות: את המעבד והלוח אם אני קונה עם הנחה משמעותית שקיימת רק על הדגמים האלה, אז אני די נעול עליהם. לגבי הכרטיס מסך אני מתלבט בין ה3060/3060ti/3070, הבדל של כ100 דולר בינהם. את המארז כבר יש לי, מעדיף לא להחליף. איזה קירור צריך למעבד הזה? לא משנה לי רעש. ואיזה זכרונות\ספק כדאי? שימוש - משחקים (-:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה כסף אני צריך להשקיע על מחשב שיריץ את המשחקים האלה על הגדרות גבוהות על רזולוציה של 1650X1050? בלי ציוד הקפי\מסך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני צריך שתרכיבו לי מחשב בתקציב של 3500 ש"ח , המחשב לא מיועד ל-oc וגם אם יתבצע בו זה יהיה לא רציני .. אני דיי מרבה בלשחק במשחקים וישנה עדיפות למעבד AMD , אני מבקש מחשב שלם כולל הכל .. *לא זקוק לעכבר מקלדת ורמקולים . תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד תקציב של 8000-9000 שקל שישמש אותי לפרזנטציות של משחקי תלת מימד. המשמעות היא כמובן כרטיס גראפי חזק. כמעט קניתי את הXPS של DELL אבל אחרי ששמעתי על התקלה בסדרת הייצור של NVIDIA ,אפשר לומר שניצלתי ברגע האחרון. אשמח לקבל המלצות ללפטופ כזה. תודה, רובי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי מחשב נייד של Toshiba מדגם Satellite A500-1DN אשר רכשתי לפני כ- 4 שנים. מאז שקניתי אותו אני משתדל מאוד לשמור עליו ולא מוריד דברים שאני לא צריך וכו'. מאז שקניתי אותו לא פירמטתי אותו ולאחרונה שקלתי לעשות זאת עקב בעיות קלות. לדוגמא: - כניסה איטית לשולחן העבודה לאחר איתחול. לעיתים הוא גם נתקע במסך ה"ברוך הבא" ולא זז. - מדי פעם כשאני סוגר את המסך ופותח שוב- הוא לא נדלק, אא"כ אני סוגר שוב ופותח. - בעיות כלליות של מהירות (עבודה, לא גלישה). אני לא בטוח כמה זה טוב לפרמט בגלל שגם יש לי תוכנות של Toshiba שקיבלתי עם הנייד ואני לא יודע אם אוכל להשיג אותן שוב אם אפרמט. עם זאת, יש לי דיסק מקורי של ווינדווס ופירמטתי לא-פעם את המחשב הנייח שלי, כך שאני…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, צפייה בתכני HD ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab במסגרת הלימודים. (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך DELL P2414H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרו לי בבקשה להרכיב שני מפרטים בתקציב בסביבות 4000 שקל . הראשון ישמש בעיקר למשחקים לא מתוכנן OC, לפחות כרגע ואם בכלל אז לא רציני, ככה שהוא צריך להיות מספיק חזק. חשבתי על המפרט הזה, מה דעתכם: CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 959.01 ] Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard (128bit Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0,SCR) [ ¤ 584.99 ] - מה ההבדל בין זה לגרסת הפרו ??? Memory : 2 * DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 246.24 ] Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 494.98 ] Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card [ ¤ 1219.18 ] Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Powe…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לנסות שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב? עריכה בלבד א)התוכנות שיעבדו על המחשב(AFTER EFFECTS,AVID,MAYA) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב,אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS,אייבורי 9. האם יש בקשות מי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש לפטופ לאמא. השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס.) כדאי שידע להריץ גם סרטי HD בכניסת HDMI למסך אחר * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? הנייד יהיה ביתי ולכן המשקל לא כל כך קריטי. עדיף שיהיה כבד ומחומרים חזקים מאשר קל ועם חומרים חלשים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI וכו) HDMI - כן. הלפטופ יתחבר מדיי פעם לTV להקרנת סרטי FHD * בלוטות? לא חובה, אבל יהיה נחמד. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) גם 1…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 23 FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפר…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך נייד, אבל לאור החדשות נראה כי עדיף להמתין. http://www.zdnet.com/samsung-launches-ativ-book-9-plus-ultrabook-book-9-lite-laptop-7000017142/ מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD 64 3500+ MSI K8N Neo2 Platinum OCZ 1024MB (2x512MB) EL DDR PC3200 Dual Channel Gold VX+BOOSTER Club3D ATI Radeon X800XT PE ViVo 256MB Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM+120GB NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk (הגיע הזמן להביא אותה ב OC) הייתי צריך ללכת על ה FX55 (היה לי תכסף לזה) אבל וויתרתי, עכשיו שאני חושב על זה טוב שכך . נוו מה דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר סגור על מפרט שבניתי. כעת מחפש חנות אמינה וטובה גם מבחינת אחראיות/מחירים/שירות יש לי כמה אופציות: אייבורי, KSP, למיר, נועה, זיגזג2000 ... אני נוטה יותר לקנות ב-KSP (נתניה) , לעומת חנויות אחריות יש להם את כל הרכיבים שאני רוצה מאותם יצרנים. מה אתם חושבים על החנויות האלה ? ואולי יש עוד חנויות שאתם ממליצים ? ובכלל מה אתן חושבים על KSP ? יאללה חבר'ה תעזרו לי - אני בשלב אחרון לקניית מחשב תודה מראש להלן המפרט שבניתי: ?Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Silver? ENERMAX Liberty Power Supply Liberty ELT 400 AWT Active PFC 400Watt INTEL, Core 2 Duo E6600 Conroe 2.400 GHZ FSB 1066 Cache 4 MB GIGABYTE Intel 965 GA-965P-DS4 SEAGATE ST3320620AS Sata 2, 7200 RPM…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב שיהיה בו זיכרון של 1 גיגה צורב DVD רצוי כרטיס מסך ולוח אם איכותי
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: משרדיות בעיקר. אינטרנט. מעט סרטים(חיבור המחשב לטלויזיה) והרבה עבודה כסטודנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך בין 13 עד 15.6 אבל אני רוצה מקלדת מלאה ולא יודע אם זה אפשרי, אם זה לא אפשרי אז מסך גדול יותר גם בא בחשבון. עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף full hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? לא קריטי אבל כמובן שמעדיף באיזור ה2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באיזור ה5 שעות אם זה הגיוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 gb ועדיף עם 64 GB לפחות של SSD למערכת הפעלה. אם זה בע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין למכור בעתיד הקרוב את החלקים הבאים ורצית לדעת מה השווי... לוח אם : Gigabyte X48 DQ6 מעבד : Q6600 קירור למעבד Thermaltake V1 זכרונות : 2X1GB Geil EVO ONE תודה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התבקשתי למצוא מפרט הכולל רכיבים אלו: פנטיום 4 עם HT ו800 FSB - מהירות פחות קריטי. 512 MB DUAL DDR - מחפש איכות - איזה חברה כדאי? איזה מהירות צריך שלא ייווצר צוואר בקבוק? לוח - המלצות מתאימות? צורב DVD - איזה כדאי - כאשר לא הולכים על הכי משוכלל / חדש כרטיס ג רפי - 400 - 600 שקל - אני אמצא בפורום המתאים אני מניח..... מארז + ספק - המלצות על משהו אמין / סולידי. אם למישהו היה כח לקרוא.......ספרו לי על המלצות + כמה כדאי לשלם..... אם קניתם או מכירים מישהו שקנה ומרוצים מהמקום - ספרו. תודה לכולם!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-