עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב של גרפיקאי מקצועי, לצורך עבודה בתוכנות כגון פריאנד, פוטושופ וקורלדרו. התקציב הוא 9000 ש"ח פלוס מינוס, הוא צריך ליכלול מעבד, זיכרון, לוח אם, 2 דיסקים אחד למערכת ההפעלה והתוכנות ואחד לחומרים, צורב DVD, כרטיס מסך, מארז, ספק ומסך 19" רצוי רחב. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by winner,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, דוא"ל ואופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

3. אהלן חברה, אני מעצב גרפי 2D(פוטושופ, אילוסטרייטור) של בעיקר אתרים. הוצע לי לפטופ של DELL יד 2 ב1000 שקלים עם המפרט הבא: מעבד intel i5-480m זיכרון: 4 ג׳יגה, והכי קריטי לי כאן זה הכרטיס מסך המובנה שאני חושב שקצת בעייתי intel 4500 רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם הכרטיס באמת יהווה בעיה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rogichr,

שלום לכולם! אני חושב על רכישת Tablet 12.1 מעט איכותי . חשבתי לחכות כמה חודשים עד ליציאת HP 2730P אך לאחרונה נתקלתי בביקורות חיוביות על Fujitsu . אני יודע שHP טרם יצא וקשה להשוות בינהם . אך יחד עם זאת, מה דעתכם על בחירה בינהם ועל Fujitsu בפרט? http://store.shopfujitsu.com/fpc/Ecommerce/buildseriesbean.do?series=T4220

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים חח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Crysis, Assassin's Creed1+2, Prototype, COD MW2 סרטי 1080P ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא יודע , אבל הוא 23 אינץ' FULL HD , יהיה מחובר ב HDMI * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל הסוגים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by raviv1989,

מחפש מחשב לא למטרות גיימינג. רק למטרות לימודים ואינטרנט. * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל דבר יהיה טוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע יכול להיות נחמד, חשוב שהמחשב יהיה סופר שקט (עד כמה שניתן), מהיר ונוח לשימוש. המחשב לא למטרות גיימינג אז לא צריך כרטיס מסך חזק. אני רק ר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי כולם יש לי בת דודה שמחפשת לעצמה מחשב נייד, בעיקר לשימוש בתוך הבית , מקסימום לנסיעות (משקל לא קריטי, עיקר השימוש בו יהיה כנייח) בתקציב של 5-6K השימוש הוא אופיס וגלישה באינטרנט (כולל הורדות) בעיקר, קצת לומדות, סרטים. הציעו לנו את המחשב הזה במרדנית : (במחיר של 5600 ש"ח , הם אומרים שהוא במבצע לשבוע, לרגל פתיחת הסניף החדש בצומת ק.אתא) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3781 המפרט שלו ממש נהדר לדעתי, אחלה מעבד, ג'יגה זכרון, כ.מסך שאפילו יהיה מיותר בשבילה כי היא בחיים לא תשחק משחקים... השאלה היא האם ההוצאה הזו מיותרת, ותכלס אפשר לקנות משהו ב 4K+ שיספיק לה או האם זו השקעה חכמה יותר לעתיד ? יש למישהו הצעה טובה יותר למחשב שישמש לשימושים ממש פשוטים - כמו שאמרתי, א…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם , מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט , אופיס , תכנות אולי קצת אוטוקאד וכדומה , משחקים (BF 3 ) , בגדול אני רוצה שהמחשב יחזיק לי לתקופה ארוכה . * גודל המסך? לא יותר מ 16" (רצוי בסביבות ה15) * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI , ESATA , USB * בלוטות? אין לי צורך מיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB יותר חשוב שיהיה 7200 סל"ד * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך מיוחד אם יש אפשרות לקבל כחלק מובנה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שבוע טוב ! ברצוני לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי, המחשב מיודע להיות רב תכליתי עם דגש למשחקים , מארז איכותי בעל זרימת אוויר טובה תקציב 5200 , אין צורך במסך מקלדת ועכבר , רק מחשב נטו. המפרט שבניתי חורג מהתקציב ולכן זקוק לעזרתכם לצורך ייעול . כמו כן , התבססתי על המחירים של KSP ו IVORY , כיוון שאלו החנויות היחידות שנמצאות בכרמיאל. להלן המפרט : Processor : Intel Core i5-4570 Haswell , 1020 Processor Cooling Scythe Katana 4 CPU Cooler 130 Memory : G.Skill 8GB DDR3 1333MHz F3-10666CL9S-8GBXL , 410 HD : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB SATA3 / SATA2 , 420 Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series MZ-7TE120W , 470 MotherBoard : Gigabyte GA-H87-D3H , 535 PowerSupply Seasonic S12…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by R9naldo,

שלום לכולם, אז הנה הגיע זמנה גם של העגלה שלי להתחלף סוף סוף.. אין לי שמץ של מושג במה הולך היום בשוק מבחינת חומרת מחשבים ככה שמה שאתם אומרים אני אומר אמן אז נא להיות אחראיים חחח.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ללכת עם מה שיותר משתלם.. כלומר לא צריך סתם לבזבז אבל המטרה היא כמובן לנצל את הכל כל עוד זה באמת יתרום לביצועים! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ורק אם זה ממש ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו! מכוון להגדרות הכי גבוהות אבל כמובן כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. הכל קיי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by infrequent,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤514 מארז: Foxconn TH-061 120mm FSP 450W כמות: 1 - מחיר: ¤384 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM כמות: 1 - מחיר: ¤71 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤470 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤995 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤155 סה"כ: ¤4232 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב בתקציב של 6,000 ש"ח אשר כולל ציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר, אזניות ומיקרופון. אבקש לא להשקיע בציוד ההיקפי: מסך, מקלדת, עכבר אזניות וכו'.. אני מעדיף שעיקר הכסף יושקע בחומרת המחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח, במידה ויש חריגה קטנה אשר שווה את התמורה אשמח שתציינו זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (עם מיקרופון מובנה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ל…

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ההבדלים מינורים עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי + גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - פחות או יותר כל הריינג' משחקים האפשרי, מ-MMOים ל-RPGs לFPSים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני אשתמש ב-Dell ultrasharp 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 3rr0r,

שלום, פתחתי דיון בחודש שעבר ובו נאמר לי לחכות להשקת המעבדים החדשים(בעיקר אני מאמין כדי לראות האם יורידו מחירים למעבדים הקיימים ולא דווקא כדי להכניס אותם למפרט). כרגע ראיתי שיש את המעבדים הללו רק בTMS ולצורך העניין מעבד i5 7400 מתומחר בכ100 שקלים פחות מבKSP/IVORY בכל מקרה אשמח למפרט רלוונטי מכל חנות שהיא,לגיימינג עד 3000 שח 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…

15. שלום לכולם, אני סטודנט וברשותי פנטיום 3 500 עם 128 MB זכרון וכרטיס מסך 64 MB של NVIDIA. כן אני יודע המחשב עתיק (8 שנים) אבל מספיק כרגע לצרכיי שהם אופיס, מוזיקה, אינטרנט סרטים ופה ושם איזה משחק פיפ"א. בסמסטר הבא אני אלמד שרטוט וכנראה נשתמש ב-SolidWorks, מה שאומר שאני כנראה צריך מחשב חדש. אני מתלבט מה לקנות כי מצד אחד מחשב שולחני זול יותר וניתן לשדרוג עתידי לעומת מחשב נייד שעולה קצת יותר אבל יש לו את היתרונות שלו. מבקש את עזרכתם בבחירה והצעות למפרטים. יש מספיק כסף למטרה הזו (בערך 10,000), אבל שוב, המחשב שברשותי כרגע מספיק לי ואם לא הייתי צריך לעבוד עם תוכנה גרפית כבדה (אני לפחות חושב שהיא כבדה) לא הייתי חושב בכלל על להחליף אותו, אז אל תתנו לי מפרטים לגיימרים. דבר נוסף שצר…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by o07,

בן דוד שלי צריך מחשב נייד לבית הספר מכיוון שיש לו בעיות כתיבה. השימוש העיקרי יהיה אופיס\אינטרנט. שימוש משני משחקים\שירים\סרטים. אם אפשר לשים דגש על סוללה ומשקל. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? 5.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל וכמובן לחסוך אם זה משהו לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד איזה 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בס"ד אהלן חג שמח! רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הזה: הערה: בניתי אותו מהאתר K.S.P וחבר שלי קונה את המחשב בעיקרון והוא כניראה לא ייקנה משמה אלא מקשרים שיש לו אז הוא קונה בהנחה גם.. קיצר אם בסוף לא תיהיה ברירה הוא קונה מ-K.S.P אז המחיר עצמו שווה? והחלקים טובים לגיימינג , אינטרנט , אוידו ווידיאו וכו'...? זה המפרט: http://www.zix.co.il/images/z-705493470.JPG ב- 4200 שקל.. קיצר בלי הרבה דיבורים תגידו מה דעתכם על המפרט ואם צריך לשפר נ.ב- אין תיכנון ל-OC וכדומה לזה... תודה מראש לעוזרים ויומטוב!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by barduck,

שלום, יש לי Thinkpad 600x בא בימים אשר סוללת ה bios שלו נגמרה. ניסיתי למצוא סוללה להחלפה אבל למרות שהסוללה עצמה היא סטנדרטית (ניתן להשיג בכל חנות חשמל) הסוללה המקורית באה עם מחבר מיוחד שמולחם לסוללה ועוטף אותה ולא ניראה לי שאפשר פשוט להלחים אותו לסוללה הערומה עם מלחם ביתי. יש למישהו מושג איך משדכים בין הסוללה החדשה למחבר? או לחלופין היכן ניתן לקנות סוללת bios ל thinkpad ישן? תודה! - barduck

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zzz727,

הציעו לי ולחבר שלי שתי מפרטי מחשב. חבר שלי רוצה מחשב לאינטרנט ואיי סי קיו וקצת משחקים ואני רוצה מחשב שיחזיק לי לכמה שיותר זמן בתקציב של בערך 3300 וחשוב שיהיה טוב במשחקים. מפרט שהציעו לי: intel cpu core2duo 3 ghz e8400 6m 775 1333 מעבד 842 ש"ח asus mb p5k l775/1600 atx לוח אם 531 ש"ח asus en8500gt silent/htp/512m/a כרטיס מסך 300 ש"ח כרטיס קול 8 ערוצים מובנה hd כרטיס רשת 1g מובנה שתי כרטיסי זיכרון של קינגסטון ddr2 של 1gb כל אחד 800hrz מאה עשריים ושלוש שקל כל אחד hd wd 320gb 7200rpm מאתיים תשעים וחמש ש"ח מארז 247 ש"ח סך הכל 3148 ש"ח כמה שאלות: 1. האם המחיר נורמלי , זול או יקר? 2. עכשיו אני צריך כולל מסך שייצא 3300 ש"ח איך אני עושה את זה ומה כדי …

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by thedarkknight,

מתלבט בין corei5 לcorei7 רוצה לקנות כרטיס מסך 1070gtx השאלה האם יהיה צוואר בקבוק אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס כמובן אשמח אם תמליצו דגם מסוים של מעבד

22. Started by pakariel,

אני מחפש מחשב נייד שבעיקרון ישמש ללימודים אבל גם לעבודה שוטפת של כל מיני הדברים שחשוב לי שיהיו בו מעבד i5/i7 כרטיס מסך שידע לתמוך בfull hd זיכרון 8 ג'יגה עדיף מסך בגודל 13 או 14 אינץ כונן קשיח אני רוצה שיהיו 2 גם 1 גדול "רגיל" במהירות 7200 וגם אחד בגודל 256 ג'יגה SSD למערכת הפעלה לא משנה לי אם יש או אין CD לא משנה לי איזו חברה מה ההמלצות לכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לחברי הפורום שלום, חבר פנה אליי בשאלה והיות ואני לא מומחה גדול בנושא החלטתי לפרסם כאן. מחפש מחשב נייד לצרכי עיבוד מוזיקה - הנה הטמפלייט : * מטרות המחשב? בעיקר עבודה עם מוזיקה CUEBASE וחבריו (צורך ראשי), כמו גם אינטרנט ושלל תוכנות לצרכי לימודים לתואר (אופיס, VS וכו') (צורך משני) * גודל המסך? לא רלוונטי ולא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, כ3 שעות יהיה מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB לצורך חיבור כרטיס קול חיצוני * בלוטות? אין צורך, אבל אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, רצוי שיהיה מהיר * צורב DVD? כדאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by I_B,

שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב, בתקופה עם סיילים רציניים, אז החלטתי לקנות מחשב נייד. הסכום המקסימלי שאני מוכן להשקיע הוא 500$ המחשב יהיה מיועד ללימודים גבוהים, עבודה משרדית ומשחקים בינוניים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי אז מחשב מהאתר http://www.bestbuy.com/site/olstemplatemapper.jsp?id=pcat17080&type=page&initialize=false&sp=%2Bcurrentprice+skuid&nrp=15&iht=n&list=y&sc=abComputerSP&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q70726f63657373696e6774696d653a3e313930302d30312d3031~~cabcat0500000%23%230%23%2311a~~cabcat0502000%23%230%23%23o~~f518||4c657373207468616e2024363030~~nf118||344742&usc=abcat0500000&ks=960&st=processingtime:%3E1900-01-0…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כמה שיותר חזק בתקציב הזה (אם קיימת חיה כזאת) אלה השימושים בעיקר, תוכנות כבדות יחסית כמו AUTOCAD, PHOTOSHOP וכ'ו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.