עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by neogod,

אני מקווה שזה שייך לפה איזה לפטופ אפשר לקנות בערך ב1000 שח יד שניה?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  2. שלום לכלל המומחים אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב שישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו premier, vegas, after effect, ואודיו -cubase, fruit loops ומידי פעם להריץ משחקים (borderlands 2, gta v, max payne 3) לאו דווקא על ההגדרות הגבוהות ביותר. 1. תקציב מקסימלי 3,000 א) אני מנסה לחסוך, אבל אם ההבדל ישפיע במיוחד על הביצועים אני אחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. שימושי מחשב - עריכת וידאו ואודיו, גיימינג קל א)תוכנות עיקריות - שימוש כבד בcubase, fruit loops, after effect, premier ב) משחקים שיופעלו: . borderlands 2, max payne 3, gta v מותאם למסך 1080X1920, מסך 23 אינץ' -הגדרות גרפיות בינוניות במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  3. שלום לכווווווווווווווולם ... אני מתכנן לקנות מחשב חדדש בימים הקרובים וכנראה אני הולך על נייד חדש ! עכשיו אם אפשר שמישהו יתן לי המלצות..כי כבר חרשתי את האינטרנט וכל נייד שאני מוצא יש לו באג אחד קטן!.. את הנייד אני צריך שיכלול .. מעבד טוב AMD\DOTHAN 1.6-2.0 כרטיס מסך איכותי 9600/9700/X600 יציאת קול דיגגטלית SPDIF\optical output DDR2(עדיף) נפח לא משנה כי אפשר לשדרג(512 זה סטנדרט וכמעט היום) סוללה 3-4 שעות או יותר.. צורב DVD (עדיף) משקל עד 3ק"ג בקשר לתקציב..עד 10 אלפים..משהו בתחום אודה לכל מי שיעזור.. : עכשיו קיבלתי המלצות .: לדגמים כמו LS55 \LS70\LM70-3HJE בכל אחד מהמחשבים האלו מצאתי..שמשהו חסר אני יודע שאני שואל הרבה..אבל..אני לא רוצה להיתקע עם נייד דפוק כמה …

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  4. אהלן. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, בעיקר למשחקים חדשים (אחי הצעיר ממש רוצה לשחק סטאר קראפט 2...) ועריכה גרפית (כגון פוטושופ ומאיה שעם שתיהן אני עובד למחייתי). התקציב שלי הוא בסביבות ה 3000 עד 3500, כשמסך ושאר ציוד הקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) כבר יש. בנוסף יש לי כבר שני צורבים במצב טוב, כך שאין צורך בחדשים. ישנה חשיבות לשקט, מאחר והמחשב כנראה ימוקם בחדר שינה. אני לא רוצה לעשות OC... יש לי גם כן שני כוננים קשיחים, שניהם בני כשנה וחצי, ושניהם IDE. האם הם עוד שמישים, או שאני צריך לקנות כונן קשיח חדש ולהוריד את המידע שיש על שני הכוננים הנ"ל אליו? (אם זה המצב, אני מעוניין בכונן של כ 500 ג'יגה, אם זה נכנס בתקציב). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by Mortisha,

הי, צריכה מפרט למחשב עד 5000 ש"ח, עם ו בלי מסך, כולל צורב dvd צריך להתאים לגרפיקה כבדה(דפוס) ו לתלת מימד - כבד יש רמקולים,מקלדת, עכבר\ואקום ואם יש המלצה איפה\ אצל מי לעשות את ההרכבה שבוע רגוע

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  6. אהלן, אני מתחיל ללמוד עכשיו הנדסת מכונות ולאחר סקר שוק ארוך, נסגרתי על נייד מסויים של ASUS, אבל איש מחשבים(נטול אינטרסים ) ייעץ לי לא להתקרב לחברה בעיקר בגלל כל מה שקשור לשירות הלקוחות והטכני שלהם! בכללי מחפש נייד עם סוללה חזקה, 8 גיגה ראם ומעלה, ssd ועם העדפה למעבד מסדרות H,M, HQ. גודל מסך מעדיף 15.6 במינימום 14. מעדיף עם כרטיס גרפי של Geforce או Radeon אבל לא קריטי. הייתי שמח לשמוע דעתכם.. טיפים, הערות.. הדגם שראיתי של אסוס הוא UX501VW-FW087T http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-asus-ux501vw-fw087t--אסוס תודה רבה!!!! ** מצטער אבל הייתה לי בעיית אינטרנט והוא פרסם פעמיים אפשר למחוק את הפוסט הזה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מה התקציב המקסימלי? 5k האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי : מסך(del u2311,אלה אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים עד הסכום של הDELL ) מקלדת ועכבר . 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:לא,(אולי בעתיד) האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק:לא יודע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה…

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by DuDeAss,

אהלן אני מחפש מפרט למוצרים הבאים: מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך ספק מארז כמה הערות בנוסף לחלקים אני לא מצפה למוצרי HIGH END בגלל התקציב הנמוך שאני מקציב למוצרים אני מקווה שאני אוכל להכניס את הדברים הכי טובים שאפשר בתקציב עכשיו ההארד דיסק שאני הולך להתאים למפרט הוא ATA וידוע שהטכנולוגיה ישנה כמובן ולוחות האם החדשים תומכי S-ATA אז האם יהיה אפשרות לחיבור? יש איזשהו תקן שמאפשר זאת? וכל דבר נוסף והסברים יתקבלו בברכה דבר נוסף וחשוב לא פחות שהמארז יהיה מקורר היטב וכל המוצרים שיגיעו ללא קירור פאסיבי חשוב שיהיו מתוצרת טובה וחברות טובות ספק כוח לא ג'נרי שיהיה מספיק גם לשדרוגים עתידיים במקרה הצורך ושלא יהיה בדיוק על הצריכה של המחשב יש עדיפות לחנות KSP

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by NIR-T,

מפרט שיסחוב גם משחקים אבל לא לשים דגש על הכרטיס מסך לא ריך יותר מ80GB כולל צורב מקלד ועכבר.... תודה רבה רבה מראש..... -ניר-

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  10. היי חבר מעוניין לרכוש נייח לגיימינג שהמפרט שלו יהיה סביב HD6850,כאמור מעוניין ב: מסך (די סגורים על ה-SAMSUNG עם פאנל ה-SPVA) מקלדת עכבר מצלמת אנטרנט אוזניות + מיקרופון רמקולים המפרט אמור להיות מוכן למחר,ומורכב מהחנות RSM בלבד.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  11. חשיבות למעבד חזק וללוח אם טוב

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  12. בוקר טוב, חדש בפורום והבנתי שצריך לענות לפי הסדר הבא, תודה מראש למי שעונה ועוזר! * מטרות המחשב - אופיס, גלישה, תוכנות של אדובי (99% פוטושופ ואילוסטרייטור), כל השימושים שצויינו הם יומיומיים. * גודל המסך - כ 14 אינץ' (או משהו ממש דומה כמו 14.1) * משקל רצוי - לא אקוטי, אני מפנטז על אולטרה בוק אז אני מניח שהמשקל נע בין 1.5 ל 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חושב, שיספיק לפחות לפגישה עסקית + נסיעה, כך שלא פחות משעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא מבין בזה, בגלל זה אני כאן * כונן CD/DVD - כן אבל אם יש מחשב ממש טוב שמתאים לי אני אסתדר גם בלי * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אין…

13. שלום לכולם, מעוניין לשדרג את המחשב שלי הקיים (בנוי על סוקט 775) למחשב חדש. החלקים הקיימים אותם אני הולך להשאיר: -מארז Ikonik RA X10 SIM -כרטיס מסך AMD HD6950 2GB -כרטיס קול Creative X-FI Titanium Fatal1ty Champion -ספק (מעדיף להשאיר אבל אם צריך אז יחליף גם) Enermax Liberty DXX 500W -כונן קשיח - WD Cavier Blue 320GB X 2 -כונן SSD - Intel 520 128GB X 2 מעוניין לקנות מעבד חדש, לוח אם חדש וזיכרונות חדשים. חשבתי על: לוח אם חדש - Gigabyte G1.Sniper M3 - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8051 מעבד חדש - Core I7 3770 3.4GHZ - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4187 זיכרונות חדשים - Corsair 1600MHZ 2 X 4 GB - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6801 ספק חדש …

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  14. שלום.. אני קונה מחשב חדש... מתלבט בין AMD \INTEL. מה שבטוח זה שאני קונה PCI-E. אני קונה או INTEL 3.0 או AMD3000. מה עדיף לי? איזה לוח אם כל מעבד צריך? לגבי קרטיס מסך אני קונה 6600 PCI-E. אם אפשר תנו תגובות מהר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. Started by optimizeR,

שלום רב לכולם, אני מתכוון לרכוש מחשב נייד בקרוב אך אני לא יודע מה יתאים לי. משקל - לא קריטי, רק שלא יהיה כבד מדי תקציב - עד 1500 עם אפשרות חריגה קטנה מסך - 15.6 זכרון - רצוי 4 ג'יגה. אין צורך במערכת הפעלה המחשב הוא לצורך דברים בסיסיים: צפייה בסרטים, גלישה, שימוש באופיס, התעסקות עם תוכנות וכו' קיבלתי הצעה לקנות מחשב משומש : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794866 ב1500 ש"ח אשמח לקבל ממכם עזרה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Nahum2,

אז ככה אני צריך מפרט כ 4500 שח למשחקים ועבודה בכמויות גדולות של ישומים. אני יכול לחרוג בעuד 500 שח בהנחה שיש הבדל קיצוני. אני רוצה יותר על המעבד,לוח אם טוב, 2GB ראם. בתור כרטיס מסך אני חושב על ה 7600GS שיספיק בהחלט עד שיצא DX10. האם מומלץ AMD או INTEL ולמה בעצם... ומאד חשוב שיהיה שקט עד כמה שאפשר.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  17. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤366 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤737 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E ¤3119 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤182 מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤298 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 סך הכל 7293 מה אתם אומרים ? אני רוצה להוציא את המקסימום מהמשחקים החדשים

• 15 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by puNani,

טוב, לאחר 4 שנים הגיע הזמן להתחדש! אני קונה מחשב חדש, שמטרתו העיקרית תהיה משחקים. התקציב שלי כרגע הוא 6000 שקלים. אינני מעוניין במסך,עכבר,מקלדת או רמקולים. נתחיל ישר מהשאלות: 1. אני רואה שלמעבדים של 3GHZ מתוצרת אינטל יש 2MB CACHE לעומת 512KB CACHE באלו של AMD... עד כמה הדבר משפיע? אחד הדברים הכי חשובים לי הוא שהמחשב ייעבוד בצורה חקלה ביותר גם כשיש מספר רב של תוכנות פועלות. 2. זכרונות: 1GB לפחות... מה ההבדל והשיפור בביצועים של DDR 2 לעומת DDR? 3. כרטיסי מסך: מה הכרטיס מסך החזק ביותר היום בתקציב של 1500~ שקל? 4. הארד דיסק: אני מניח שSCSI ייקר לי מאד את הקנייה... מה חדש בתחום? האם הSATA II מהווה שיפור משמעותי? אני חושב שאלך על נפח של לפחות 200GB. 5. לוח אם: בהתאם למעבד כמ…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by nir29nir29,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד לעריכה גרפית לא מקצוענית או משהו כזה אני משתמש בפוטושופ באילוסטרייטור ובתוכנות כאלה. חשבתי לקנות מעבד ארבע ליבות כי הבנתי שהוא טוב לעריכה גרפית (ריבוי משימות). אני לא יודע אם בעתיד אני יעבור להשתמש בתוכנות יותר רציניות. אם אתם בבקשה יכולים להמליץ לי על הדברים שצריכים להיות חזקים ועל הדברים שכדאי להשקיע בהם יותר מאשר הרכיבים האחרים ואם אתם יכולים בבקשה להביא לי מפרטים. התקציב שלי הוא בערך 2500-3000 (לשים לב לא לחרוג מעל ה-3000 שקל אני מאוד קצר בתקציב יש לי מה לעשות עם הכסף שלי) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  20. תגידו לי אם ההצעה טובה או שיש למישהו הצעה יותר טובה בבקשה Intel i5 3570 3.4-3.8mhz Scythe Katana 4 Gigabye H77-D3H MSI GT640 2GB DDR3 Corsair 4GB 1600Mhz Antec 400W NeoEco Intel SSDrive 120GB 330 series

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  21. הנה המפרט של המחשב שלי: (קניתי אותו לפני חצי שנה ומאז לא שיפרתי) לוח אם: Asus A8VE-SE מעבד: AMD athlon 64 3200+ Venice core זיכרון: TwinMOS 256MB*2 DDR 400mhz כרטיס מסך: Sapphire X550 256mb PCI-E+TV+DVI דיסק קשיח: Maxtor 160gb 7200rpm SATA 2 טוב נראה לי שהזכרתי כל מה שחשוב.. אני חושב שצריך להוסיף עוד 512 מגה זכרון ואולי לשנות כרטיס מסך... פשוט אני לא יודע מה הרמה של הכרטיס מסך שלי.. בעצם כל משחק שאני שם עובד.. גם OBLIVION שאני יודע שזה משחק כבד.. אני שם אותו על הגדרות MID-LOW וזה עובד די טוב, נתקע פה ושם.. אז מה לדעתכם אני צריך לשנות? אני אשמח לשמוע את דעתכם :

• 51 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אלה הרכיבים האחרונים בממפרט שאני קונה מחר כרטיס טלויזיה מאוד חשוב שיהיה איכות תמונה טובה והקלטה...עריכה יעני ובנוגע ללוח אם שזה הכי חשוב.... יש לי התלבטות לגבי כמה דגמים....ואני לא יודע מה עדיף אלה הדגמים... Gigabyte GA-P35-S3 Intel P35 LGA775 Motherboard Gigabyte GA-P35C-DS3R ASUS P5K 31100 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX חשוב לי להגיד שלקחתי תלוחות האלה מכל מיני ממליצים ואני לא ממש מבין מה יותר טוב אין לי מושג בגלל זה אני שואל פה ואם יש לוח אם שלא כתבתי והוא יותר טוב אז בבקשה תכתבו לי תודה רבה התקציב שלי ללוח אם עד 2000 שקל אבל אם יש בפחות וגם מצוין אז גם טוב המעבד שאני בחרתי הוא INTEL CORE 2 QUADINTEL S775 2.4 GHZ 6600 תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. שלום אני צריך\רוצה מחשב נייד לשימושים כמו Dreamweaver Photoshop Flash Affter effect וכדומה , והתקציב הוא 2500 יש אפשרות חריגה אבל מעדיף שלא (500 שקל) אני לא מצפה ממערכת במחיר הזה שתעשה פלאים אבל פשוט שתסחוב...

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  24. שלום, צריך עזרה בהרכת מפרט לשרת לחברה קטנה (אמור לשרת עד כעשרה משתמשים), אין לי בעיה שיהיה שרת מוכן (מותג וכו'). דרישות: שרת Tower, משמש כ-DC, DNS, DHCP (בעצם השרת היחידי בחברה), מערכת הפעלה עם 10 רשיונות. השאיפה היא שהכל יתנהל מהשרת ועמדות הקצה לא יצטרכו להיות חזקות במיוחד. למשל, שיהיה בו מספיק מקום אחסון לכונני רשת (1TB יעשה את העבודה) וכל הקבצים יישמרו בשרת וכלל לא בעמדות הקצה. שתיבות המייל יישמרו על השרת (אם אין דרך אחרת מלבד Exchange, אשמח לדעת) וכשמשתמש מתחבר למחשב קצה - תיבת המייל שלו תיטען. המטרה היא להקל בגיבוי ובמעבר העובדים בין מחשבים. השרת למעשה צריך לאחסן את כל נתוני העובדים: קבצים, תיבות מייל וכו'. לגבי תיבות המייל, זה לא סגור שיישמרו על השרת, כי הבנתי שיש פ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by arcane,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים לרוב, ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, HEROES 6, CIVILIZATION 5 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות, סופר אולטרה לא כל כך מענין : 3. האם יש צורך בציוד…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.