עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחר שאני עושה LOG OFF או hibernate במחשב הנייד האינטרנט מתנתק לגמרי כלומר אני לא יכול לגשת לאינטרנט אלא רק לאחר איתחול של המחשב. כאשר המחשב מחובר לא דרך הכבל אלא דרך WIRELESS הבעיה אינה קיימת. איך לתקן את המצב ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מעוניין לבנות שרת RAID עבור המחשבים בבית, שיתבסס על מערכת הפעלה freeNAS (אפשר למצוא פרטים עליה ב-http://www.freenas.org/ ). מאחר וזו מערכת הפעלה המבוססת על freeBSD, יש צורך בחומרה שתתאים למערכת ההפעלה. הדרישות מהכיוון שלי: * זה צריך להיות מחשב שקט, כי הוא ימוקם באחד החדרים בבית, ורצוי שיפלוט חום נמוך. * עדיפות ללוחות אם עם פורט רשת של 1000BaseT, כדי לאפשר חיבור מהיר למחשבים שמחוברים אליו קווית. * ניתן להסתמך על כרטיס גרפי על לוח האם, מאחר ועיקר התיפעול של מערכת ההפעלה נעשה דרך ממשק WEB ממחשבים אחרים. * מקום גידול לכוננים קשיחים - אני מתכנן להתחיל עם שלושה כוננים של 500M (כמו http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=489) ומעוניין בשטח גידול עד שמונה כ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חבר'ה אני רוצה מפרט שיוכל להריץ ווינדוס ויסטה בצורה טובה, ובכל זאת משחקים ברמה הגבוהה. דרישות שלי הן מחשב ללא OC זכרון של 2 גיגה לפחות הארד דיסק עם או בלי רייד, אני לא יודע עם עדיף. כונן די וי די וצורב די וי די לא צריך מסך, עכבר, אבל צריך מקלדת טובה. רמקולים שיהיו טובים למשחקים וסרטים. מארז שיהיה מעוצב יפה, אנ יאוהב את השטויות האלו...לא רוצה מארזים כמו HEC אגב אני לא צריך מסך... מה נשאר עוד...לוח אם טוב..בסה"כ אני רוצה מחשב שיחזיק מבחינת ביצועים וביצועים גרפיים לשנתיים מינימום.. ויריץ משחקים ב- HIGH DEF אם יש הצעות תפרטו ואני אשמח לקרוא ולהגיב. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ובכן... דרישות: E6400 2GB זיכרון כ.מסך: 8800GTS 320MB לגבי מסך אני מתלבט... אם אפשר להכניס בתקציב dell 2007....? אם לא איזה מסך מומלץ למשחקים? מארז ללא ספק, אך מתאים ל8800GTS. ספק: לא צריך - יש לי enermax noisetaker 370W. כונן קשיח: יש 120GB sata2 W.D עריכה: בניתי איזשהוא מפרט איך הוא?? דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box 1470 ¤ 1 GIGABYTE GA-965G-DS3 LGA775 795 ¤ 1 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1190 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2190 ¤ 1 NEC AD-7170 18x DVD+/-RW/RAM Double Layer BLACK /WHITE 185 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN 160 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5990 מחיר כל תשלום: 5810.3 מחיר סופי: 5810.3

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gaby0071,

1. מה התקציב המקסימאלי? *5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? *לחסוך כמה שאפשר כל עוד זה עומד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? *עד 5600 ש"ח פלוס מינוס לפה ולשם למה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? *גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. *pubg/fortnite/overwatch/call of duty/battlefield ועוד. לא לקחת את המשחקים האלה כדוגמה לאיזה כרטיס מסך צריך, אני פשוט רוצה את המחשב החזק ביותר לגיימינג במסגרת התקציב, כי ייתכן ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by genia,

.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אני שואל בשביל חבר שלי, אני לוחץ עליו להזמין את ההצעה שלי(AMD) והוא מתעקש על שלו(PENTIUM). אז, הנה המפרטים : CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1002.85 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8GE800 Pro Intel 845GE Motherboard (533Mhz,HT,VGA,Firewire,5.1 Sound,Intel LAN,USB 2.0) [ ¤ 668.48 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 207.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 448.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM BenQ 16/48 Retail [ ¤ 265.5 ] 1 Cases : Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt […

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. amd3400 k8ns gigabyt 512 a-data 80gb raidmax cobra hec 475 x800xtpe + הרכבה=6351 שווה???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TermiNal,

אהלן, היום בבוקר ה-HP DV4 שלי החזיר את נשמתו לבורא לצערי הרב והגיע הזמן לחפש מחשב חדש. חשוב לציין שבאופן כללי הייתי מאוד מרוצה ממנו, החזיק לי 3 שנים, עבד בצורה יפה, גודל המסך התאים לי בול וברמת העיקרון אני לא מחפש משהו שהוא מעבר למה שקיבלתי ממנו. אינני מעוניין בכל הגימיקים של מסך טאצ וכו', אם ניתן לחסוך במקומות אלו אני מעדיף. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, קצת סרטים ומוזיקה. אני לא עוסק בגרפיקה/וידאו/משחקים אך כן אוהב לעבוד עם הרבה טאבים פתוחים והרבה תוכנות ברקע לכן חשוב לי קצת כוח עיבוד לפחות זיכרון. מבחינתי המחשב מוצלח אם הוא מריץ חלק 10+ טאבים פתוחים ב-FF ועוד אייטונס לדוגמא ברקע, הHP עמד בזה לכן אני רוצה להאמין שכל מחשב חדש יוכל לעמוד בכך גם. * גודל המסך? 14" אין חשי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yair67,

שלום, אני כרגע עם מחשב נייד של HP מהסדרה של Pavilion Dv6 הורדתי הסופש את הבטא של דיאבלו 3 , וכשיחקתי בערך 3 דק' שמעתי את המאורר של המחשב עובד שעות נוספות פתחתי את SPEEDFAN תוך כדי והטמפ' של כ.מסך ושל המעבד מגיעות ל93 מעלות. זה נורמלי למחשב נייד? אם לא , מה הפתרון ? הכרטיס מסך של המחשב הואRadeon HD 6770M והמעבד הוא : Intel® Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Gil28,

סטודנטית מחפשת לפטופ בגודל 13 שיהיה קל. מטרות? אינטרנט ויישומי office בלבד. יש כמה דגמים בתקציב עם haswell? או שאמור להגיע כל רגע? אין חשיבות לסוג המסך, רזולוציה, חיבורים. זמן סוללה של 3-4 שעות יספיקו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Mute Dan,

דרוש מפרט למחשב גיימינג 11k, אבל… It’s complicated. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ב2 פעימות, פעימה ראשונה עכשיו כשיצא דור 8 של אינטל, ופעימה הבאה כשישוחררו כרטיסי מסך חדשים באיזור אמצע 2018: בפעימה הנוכחית בתקציב 4k אני צריך מעבד (i7 8700k), לוח, ספק, זיכרון, ואם נדרש אז גם SSD חיבור M.2 כי שלי ישן בחיבור סאטא וכל מה שאתם חושבים שעוד נדרש (פרט לכרטיס מסך וציוד היקפי) פעימה הבאה בתקציב 7k תכלול כרטיס מסך ומסך 4k המחשב שלי התקלקל ואני מתכוון לקחת ממנו: מארז NZXT TEMPEST ישן אבל במצב טוב - לא מוצא סיבה להחליף כונן קשיח SSD SATA של 128 2 טרה HDD מקלדת עכבר ואוזניות של rezer. אז בנוגע לפעימה הנוכחית: 1. ת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. דרוש מפרט [לא בשבילי] למחשב כולל מסך וציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים) בתקציב 3000 לעבודה משרדית. המפרט צריך להיות מTMS או פנדה, עם עדיפות לפנדה כי יש צורך מובהק שהחנות תיהיה מב"ש. יש כבר מפרט מאייבורי עם אחלה הצעת מחיר שאני בטוח שיהיה קשה מאוד אם כי בלתי אפשרי לתת הצעה כזו בתקציב הזה, אבל בכל זאת אני צריך לבנות מפרט אחר מחנות אחרת כמובן. זה המפרט בכל אופן: מארז לבן + ספק 500MAX. כ.רשת 1G LAN OB לוח אם MSI V2 945GCM5-F 1333 מאוורר למעבד פנטיםו 4 AR D.C 775 צורב SATA LG DVDX18 DL כ.מסך INTEL GMA950 OB דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2 WD מעבד אינטל PD925 3G 4M DUAL CORE זכרון SAMSUNG 1GB DDR2 667MHZ - שתי יחידות כ.קול 7.1 OB (שמונה ערוצים) מסך L222WT LG עכבר אופטי 5 לחצנים לבן מקל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Intel Core2Quad Q6600 + Arctic-cooling Freezer 7 Pro - 1435 nis GeCube Radeon HD3870X2 1024MB Dual GPU PCIe - 2350 nis Gigabyte Ga - P35 - DS3R Core2Quad Intel P35 - 768 nis G.Skill 2Gb DDR2 800MHZ - 400 nis NZXT HUSH + SeaSonic M12-500 500W PSU - 900 nis LG H55NK x20 Black - 211 nis Hauppage winTV-PVR-150 MCE - 400 nis Logitech Cordless Destkop MX5500 Laser - 889 nis Microsoft OEM Vista Home Premium 32bit - 634 nis ___________________________________________________ 7978 nis - סה"כ איך כל רכיב? ואני רוצה חוות דעת.. אני לא מבקש שתבנו לי מפרטים או משהו. שני הדברים היחידים שאני לא סגור עליהם זה אולי זיכרון ולוחם אם... besides that? אני די שלם עם המערכת. גם אם זה קצת בזבוז כ…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nati.menash,

היי אני רוצה בבקשה הצעה למפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית,Solidworks , תכנות לייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) דיסק קשיח אין צורך, אני רוצה רק NVMe של 500GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי! לאחרונה התחדשתי בנייד של לנובו... ולצערי קיבלתי אותו עם ויסטה... הבנתי שיש אפשרות לעשות DOWNGRADE לXP... מישהו יודע האם נכון? ואפשרי? ואם כן אז כיצד? המון תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, אני לא איזה גיימר כבד, בעיקר משחק C&C3 ומשחקים בסגנון/רמה גרפית הזאת. אני לא ממש רוצה לעבור את ה 3000שח. אז זהו המפרט: Intel E6550 Gigabyte P35 DDRII 2GB 800mhz W.D. 320 16mb SATAII מקלדת...עכבר...צורב DVD GF 8500GT 256mb כמובן רשת בלה בלה בהל מארז ATX midi tower 1. האם כדאי באמת זכרון 800mhz או שכדאי להסתפק ב-667mhz ולהפנות את ה100-150 שח למשהו אחר? 2. האם כדאי ורצוי לי להחליף את הכרטיס מסך ל 8600GT או בכלל ל-8800GT, והאם זה כלכך קריטי 512MB במקום 256MB. המחשב כרגע מוצע לי במחיר של 3100 ש"ח. אני לא ממש צריך את המקלדת, עכבר והצורב (פשוט אני העביר מהמחשב הישן שלי) כך שאם אני אוותר עליהם אוכל להוריד את המחיר אני מניח ב300 ש"ח. שוב אני מזכיר שאני לא איזה גיימר כבר, …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, עברתי על כל הפוסטים האחרונים בפורום המפרטים לקבל מושג ואני צריך המלצות להשלמה/שינוי של המפרט המפורט בהמשך. ראשית הצרכים: 1. אני מעדיף שלא לעבור את ה4.5K 2. המחשב ישמש בעיקר להתעסקות עם תוכנות גרפיות. לרוב של ADOBE כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, הכי קרוב ל3D יהיה שימוש לא כבד ב-AFTER EFFECT כמו כן, הוא יחובר בעתיד לLCD42 FULL HD על מנת שאוכל לצפות בסרטים וסדרות על הטלויזיה, אבל זהו שימוש משני. 3. אני משתמש בסמסונג T220. הוא מספק אותי כרגע אבל אני יכול לשדרג למסך יותר איכותי (22-24 עם פאנל יותר איכותי) מחוץ לתקציב במידה ותהיה סיבה מספקת. שאר הציוד ההיקפי קיים ואין צורך בחדשים. 4. רכיב נוסף - צורב DVD סטנדרטי 5. אני זקוק למפרט מלא - קופסה מלאה 6. השקט…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Liorbt1,

היי חברים צריך עזרה לגבי בניית מחשב שהצרכים העיקריים שלי הם הורדת סרטים והעלאת סרטים בעזרת טורנט .המחשב אמור לעבוד באופן תמידי ורצוף בלי הפסקה כך שאני מחפש מחשב שיעבוד בצורה חלקה התקציב הוא 3000 תודה רבה ליעד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, יש לי כרטיס מסך (ניצול יחיד מהפסקת חשמל.. אני מקווה) Radeon HD 6850, אני צריך להתאים לו מחשב לגיימינג עם אפשרות לשדרוג עדין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA 3, WASTELAND 2... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. 22 - 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך…

21. Started by Neil,

שלום, אני צריך מחשב נייד בעקרון הרעיון המרכזי, שלו הוא רק משחקי מחשב, אני מעדיף מחשב עם אחריות ומחנות אמינה. אני מעדיף לא לחרוג מהמחיר וגם אם כן לא בהרבה (משקל לא משנה לי). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. * מטרות המחשב? מיועד לסטודנט להנדסת חשמל, המחשב ישמש לתכנות (סביבת עבודה VISUAL STUDIO), מטלב, משחקים מודרניים * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו, מומלץ פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של 4 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות חצי טרה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום לחברי הפורום, אני מחפש מחשב שישרת אותי בלימודי בהנדסת חשמל, בתקציב של עד 5000 ש"ח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי מעוניין בדעתכם לגבי מפרט שאני מתכוון לקנות בקרוב שיהיה בעיקר למשחקים וגם לסרטים וסדרות HD. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤238 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5 כמות: 1 - מחיר: ¤1229 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA כמות: 3 - מחיר: ¤75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤581 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤536 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 2 - מחיר: ¤352 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי!…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 1000 שח למקרים חריגים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש ברובו הוא למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis , bioshock far cry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, מבקש המלצה למחשב נייד: מטרות המחשב? אופיס, גלישה וצפייה בסרטים גודל המסך? 15 כרטיס מסך - בעיקר לסרטי HD, קצת פוטושופ (רמה בסיסית) משקל רצוי? משקל ממוצע - לא כבד האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח - 500GB כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (בעברית) האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מצאתי שלושה דגמים אופציונלים http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SD/#specifications http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03049920&cc=il&dlc=he&lc=he&product=51890…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.