עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט לא בשבילי, הדרישות הן משחקים ("לראות את הפניות בניד פור ספיד מרחוק וברזולוציה גבוה") ועבודה ב3D studio max בעתיד. אלו הדרישות שהוגדרו לי בערך: 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך 256 מגה ומעלה צורב דיוידי מסך lcd 19" הארד דיסק 60-80 ג'יגה גודל הדיסק בכוונה קטן. טווח המחיר למחשב צריך להיות לכיוון ה4.5K, אני יודע שזה קשה, אבל צריך להצטמצם כמה שיותר לכיוון הזה. אשמח לקבל הצעות למפרטים אפשריים, נימוקים בנוסף למפרטים יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  2. שלום, אני צריך מפרט, בעיקר למשחקים. אין לי שום העדפה לAMD או אינטל, כנ"ל לגבי ATI או nividia התקציב שלי עומד על 6000 ש"ח, וצריך לכלול מסך(LCD),מקלדת ועכבר. תודה רבה וד"א החלקים יכולים לבוא מכמה חנויות ולא צריך הרכבה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  3. שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מפרט חזק למחשב שיריץ משחקים כמו שצריך. ואני צריך את עזרתכם... אני די חדש בכל העסק... אבל הסתכלתי קצת באינטרנט ואני יודע פחות או יותר מה אני רוצה... אני ארשום כאן על מה אני פחות או יותר חשבתי... אך כל הצעה לשיפור/שינוי תתקבל בברכה... ואשמח אם מישהו יוכל להרכיב את המפרט כולל מחירים והכל כמו שראיתי בהודעות אחרות. קודם כל דבר חשוב מאוד!!! המחשב מיועד להרצת משחקים כבדים ברזולוציות גבוהות! ושיחזיק משחקים טוב איזה שנה שנתיים אם אפשר. התקציב 4000 שקל אפשר לחרוג קצת ואין צורך בדברים הבאים: מסך, מקלדת, עכבר כוננים קשיחים או כונני דיסקים, יש לי את אלו כבר מהמחשב הישן ואני פשוט יעביר. אז פשוט אל תכניסו אותם למפרט בכלל, אז אם אפשר בבקשה להתמקד יותר במעבד, …

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  4. משחקים בסיסיים אולי סימס הראשון או השני ברמה כזאת בערך

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. אני מעדיף שיהיה שקט (לא זקוק מאוד, אבל שיעבוד בלילה בלי להפריע לישון), זקוק לציוד היקפי מקלדת + רמקולים. משתמש במסך LCD 19 אינץ. זקוק להרכבה במעבדה, אין צורך בכרטיס קול. מיועד לשימוש של משחקים בעיקר, לא בהגדרות מקסימליות. אם החסרתי משהו בבקשה תאמרו לי. מודה מראש על העזרה!

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציבץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית. כרגע לא מעוניין בהרבה משחקים, אבל בהחלט שוקל אופציה עתידית של שגרוג הכרטיס מסך והמסך בעתיד(לכן לקחתי ספק 750W). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע פיפא, בעתיד GTA V ועוד משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by nati86,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ לצורכי לימודים עבודה וצפיית סרטים. הדגש הוא על RAM של 2GB ונפח HD של 160, אני מסתפק בכ.מסך פשוט, אומנם חשוב שיהיה לו תמיכה בBluetooth, WIRELESS, יציאת טלויזיה, ואופציה של הרחבת אחריות. כמו שמצויין בכותרת התקציב הוא 4K. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב איך הלפטופים של MSI וGIGABYTE?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  9. שלום לכולם אני רואה שבנושא הקודם שלי הפסקתם להגיב כבר יומיים , אולי בגלל שיצא אי סדר בנושא אז החלטתי לפתוח נושא חדש ומסודר עם הדרישות שלי שאני צריך במחשב , אשמח מאוד לראות ממכם הצעות. אז ככה...... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אבל אם יש משהו חשוב וטוב אז תגידו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים אבל גם שימושים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by aaabb,

המפרט: p4 2.8 ht asus p4c800 deluxe hd 80g 7200rpm 8mb ati radeon 9600 pro dvi reatail 512mb ddr 400 cdrom 52x creative insp. 2400 2.1 1.44 teac AOPEN HOOB אולי שכחתי משהו אבל זה הבסיס

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. K8N51GMF 512MB DDR 400MHz WD 80GB 7200 8MB SATA NVIDIA 6150OQB+PEGx16 LGDVD-RW 1.44 ATX 400W USB 10/100 8CH IEEE1394,SATA2,RAID זהו בעיקרון....אני משתמש בו קצת למשחקים...וקצת לאינטרנט וזה.. איך הוא??? עריכה:: אני רוצה גם לשחק איתו משחקים..לא הרבה.. ואני לא גיימר אז אני רוצה שפשוט בזמן משחק הוא יעבוד לי חלק...ובלי תקיעות. כי אני לא משחק הרבה... תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by חובב,

כרגע לא יודע מחיר מדוייק ...הרכבתי את המחשב לפי הצעות שלכם..מיועד למשחקים ולOC אבל לא מטורף כי אני לא כל כך מבין בזה...ואם יש הצעות לשיפור אני ישמח..ומה עדיף מבין המעבדים חשבתי דווקא להתפשר על מעבד טיפה יותר חלש כמו ה 7400 ולעשות לו OC -Core 2 quad E8200\core 2 duo 8400 1066Mhz, s775 -GIGABYTE P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio -2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC (1Gx2) -nVidia GeForce 9800GTX + HDTV -har disk 7200 RPM, 16MB, SATA II - לא חשוב כרגע הנפח אני יקח את הכי זול מבחינת נפח כנראה של WD -Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) לא חשוב לי מארז -משהו פשוט אני יסתדר Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin DVD RW SATA II

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  13. בניתי מפרט ורציתי הצעות והמלצות לשיפורים, אם החלקים יעבדו טוב ביחד ואם יש משהוא לשפר, להוסיף או משהו מיותר. מעבד אינטל Core 2 Quad Q9650, 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם ASUS Maximus II Formula s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרון DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 דיסק קשיח Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך ASUS HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 none צורב LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail none מאוור וגףי קירור Thermaltake MaxOrb EX 120mm CPU Fan מארז Thermaltake Armor+ MX VH8000BWS (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  14. שלום אני קניתי ליפני כמה מים מחשב acer d270 ושאני רבע (בערך) סוגר את המחשב אז הוא נסגר לבד כאילו אין לו כוח להחזיק את המסך נמוך חשבתי שאולי זה בעיה וצריך לפנות לחנות מה דעתכם? האם זה ככה במחשב הזה? יש לציין שהמחשב היה מחשב תצוגה אז אולי בגלל זה ואם כן הם אמורים לתקן את זה תודה רבה לעוזרים ולכל עם ישראל

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. רוצה מפרט למחשב טוב למטרות משרדיות בלבד. זה בשביל בתדודה שלי שגרה בתל אביב אז אם אפשר חנויות שנמצאות בגזרה שלה-נגיד RSM זה יהיה מעולה. תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים כלליים עד $1600. המסך צריך להיות בין 14 ל 16 אינץ'. אני אקנה אותו מ http://www.xoticpc.com - חנות מעולה בעלת אופציות customization רבות. בעקרון חשבתי על Asus N56VZ כשבמקום הכונן שמגיע אני אחליף ל SSD של אינטל (520 Series עם 240GB), ובמקום ה Bluray אני ארכיב כונן לאחסון (1TB). האם יש מחשב אחר שאתם יכולים להמליץ עליו מהחנות הזאת? הדרישות שלי הן i7 Ivy Bridge, לפחות 6GB של RAM, כרטיס מסך סביר אני מניח שיש בכל מחשב בתקציב, וזהו בעקרון. יהיה נחמד אם הוא יהיה קל ושהסוללה תחזיק הרבה זמן אבל זה לא חשוב במיוחד, עם כי כן חשוב לי שהמחשב לא יהיה רותח תחת עומס בינוני. תודה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  17. [קנייה] מחפש מחשב נייד ב4000 ש"ח המחשב ישמש למוזיקה בלבד זאת אומרת ~נפח הרדיסק גדול ~זיכרון גבוהה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. שלום רב. תחילה אני רוצה להודות לכם מראש - לא סתם המליצו על הפורום הזה! התקציב שלי נע בין 6-8 אלף. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט צפייה בתכני HD ויצירת\עריכת מוזיקה.. לגבי גיימינג - לדעתי אשחק בכמה משחקים בודדים אך לא בתדירות גבוה. אני רוצה מסך גדול (התוכנות לעריכת מוזיקה דורשות המון מקום, צריך לראות כמה שיותר), ראיתי שנהוג לחבר 2 מסכים - אז כדאי שיהיה לי את האופציה לחבר 2 מסכים במחשב. אני מתכוון להשתמש במחשב בתדירות גבוה... אני צריך הרבה נפח בכונן הקשיח ומעבד חזק (מבירורים קלים שעשיתי ;D) הווינדוס שאני רוצה הינו ווינדוס 7 (מומלץ ?). *חשוב מאוד* שיהיה כניסת פיירווייר (FireWire IEEE 1394 אם אני לא טועה), רצוי שהחיבור יהיה מהיר. שוב - תודה רבה! ושיהיה שבוע טוב.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Ben Huri,

היי, קניתי נייד חדש ועל כן אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את הישן. מדובר בHP Pavilion DV6700. 4 GB ram... ופשוט המפרט הרגיל של המחשב - http://www.engadget.com/products/hp/pavilion/dv6700/specs. המחשב ממש ממש שמור. הוא לא יצא מהבית כמעט והוא באמת במצב מעולה. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by 00000,

היי, אני מוזיקאי והחלטתי להשקיע בלקנות מחשב חדש לעשיות המוזיקליות שלי, שדורשות הרבה כוח עיבוד. תכננתי לקנות מפיסי פאוור את המחשב הבא: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1665 להלן המפרט שלו: [table] [tr] [td] מעבד[/td] [td] Intel Core i7-3820 3.60 ~ 3.80 GHz x4 QUAD CORE 10MB Cache[/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד[/td] [td] Ultra Silent 6 Heat-Pipe CPU Cooler[/td] [/tr] [tr] [td] מערך שבבים[/td] [td] Intel X79 Express Based Main Board[/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון[/td] [td] 16GB (4096x4) DDR3 1600MHz - Tested For Dual Channel[/td] [/tr] [tr] [td] קירור פאסיבי ללוח[/td] [td] Silent Passive Bridge & Mosfet Heatsink[/td] [/tr] [tr] [td] ממשק…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. אני צריך מחשב ב 5000-4000 שקל בלי מסך בשביל עריכת וידאו נטו בלי שום משחקים או משו כזה רק עריכת וידאו WINDOWS וכו' תודה

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by flying_g,

שלום שלום, מה שלומכם אני חדש פה ובאתי להתייעץ קצת לגבי מחשב חדש שאני מתכוון לקנות 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! אז כמו שכתוב למעלה 4.5 אבל עשוי להתגמש קצת האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? התקציב שם בשביל להשתמש בו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024X1280 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל ה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tombar388,

אני לא כ''כ מבין במעבדים ואני רוצה מעבד I5 למחשב הבא שלי ,המפרט הוא מהאתר https://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/13 ראיתי את המפרט אך ברגע שהתחלתי להרכיב באתר של חנות מחשבים וראיתי כל מיני דגמים עם כל מיני דברים כמו : Intel i5-4690 3.5Ghz Tray אך לא הבנתי למה יש כאלה עם 4690 ויש כאלה של שכתוב K לאחר המס' בעל הארבע ספרות,האם זה אומר שהדגם ישן?,הרי ראיתי שהמפרט הוא מ2015,או שזה אומר אם המעבד מתאים פיזית ללוח אם?,מישהו יכול להמליץ לי על מעבד שיתאים ללוח אם שבמפרט או שימליץ לי לשנות חלקים אחרים(השימוש הולך להיות גיימינג די כבד),תודה

24. Started by gal555,

מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 '23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם . רוצה להרכיב מחשב מבוסס על מעבד SKYLAKE עם מכפלה פתוחה לצורך אוברקלוק עתידי, מעוניין שהלוח יהיה מסדרת ה Z170 כאמור המחשב אמור להריץ משחקים כבדים בפירוט של 1440P המסך כבר נבחר דגם עם טכנולגיית NVIDIA® G-SYNC ובקצב של 165Hz או 144 בהתאמה. כפי שאני יודע לא שווה להשקיע ברזולצייה של 4K ולכן לא לקחתי מסך כזה. ROG Swift PG279Q Gaming monitor קישור למסך https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG279Q/ מה התקציב המקסימאלי?הערכה של עד 20,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אבל אם זה שווה את הכסף אז למה לא?! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבוד…

• 54 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים