ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קניתי ליפני כמה מים מחשב acer d270 ושאני רבע (בערך) סוגר את המחשב אז הוא נסגר לבד כאילו אין לו כוח להחזיק את המסך נמוך חשבתי שאולי זה בעיה וצריך לפנות לחנות מה דעתכם? האם זה ככה במחשב הזה? יש לציין שהמחשב היה מחשב תצוגה אז אולי בגלל זה ואם כן הם אמורים לתקן את זה תודה רבה לעוזרים ולכל עם ישראל
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
רוצה מפרט למחשב טוב למטרות משרדיות בלבד. זה בשביל בתדודה שלי שגרה בתל אביב אז אם אפשר חנויות שנמצאות בגזרה שלה-נגיד RSM זה יהיה מעולה. תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים כלליים עד $1600. המסך צריך להיות בין 14 ל 16 אינץ'. אני אקנה אותו מ http://www.xoticpc.com - חנות מעולה בעלת אופציות customization רבות. בעקרון חשבתי על Asus N56VZ כשבמקום הכונן שמגיע אני אחליף ל SSD של אינטל (520 Series עם 240GB), ובמקום ה Bluray אני ארכיב כונן לאחסון (1TB). האם יש מחשב אחר שאתם יכולים להמליץ עליו מהחנות הזאת? הדרישות שלי הן i7 Ivy Bridge, לפחות 6GB של RAM, כרטיס מסך סביר אני מניח שיש בכל מחשב בתקציב, וזהו בעקרון. יהיה נחמד אם הוא יהיה קל ושהסוללה תחזיק הרבה זמן אבל זה לא חשוב במיוחד, עם כי כן חשוב לי שהמחשב לא יהיה רותח תחת עומס בינוני. תודה.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
[קנייה] מחפש מחשב נייד ב4000 ש"ח המחשב ישמש למוזיקה בלבד זאת אומרת ~נפח הרדיסק גדול ~זיכרון גבוהה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב. תחילה אני רוצה להודות לכם מראש - לא סתם המליצו על הפורום הזה! התקציב שלי נע בין 6-8 אלף. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט צפייה בתכני HD ויצירת\עריכת מוזיקה.. לגבי גיימינג - לדעתי אשחק בכמה משחקים בודדים אך לא בתדירות גבוה. אני רוצה מסך גדול (התוכנות לעריכת מוזיקה דורשות המון מקום, צריך לראות כמה שיותר), ראיתי שנהוג לחבר 2 מסכים - אז כדאי שיהיה לי את האופציה לחבר 2 מסכים במחשב. אני מתכוון להשתמש במחשב בתדירות גבוה... אני צריך הרבה נפח בכונן הקשיח ומעבד חזק (מבירורים קלים שעשיתי ;D) הווינדוס שאני רוצה הינו ווינדוס 7 (מומלץ ?). *חשוב מאוד* שיהיה כניסת פיירווייר (FireWire IEEE 1394 אם אני לא טועה), רצוי שהחיבור יהיה מהיר. שוב - תודה רבה! ושיהיה שבוע טוב.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי נייד חדש ועל כן אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את הישן. מדובר בHP Pavilion DV6700. 4 GB ram... ופשוט המפרט הרגיל של המחשב - http://www.engadget.com/products/hp/pavilion/dv6700/specs. המחשב ממש ממש שמור. הוא לא יצא מהבית כמעט והוא באמת במצב מעולה. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מוזיקאי והחלטתי להשקיע בלקנות מחשב חדש לעשיות המוזיקליות שלי, שדורשות הרבה כוח עיבוד. תכננתי לקנות מפיסי פאוור את המחשב הבא: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1665 להלן המפרט שלו: [table] [tr] [td] מעבד[/td] [td] Intel Core i7-3820 3.60 ~ 3.80 GHz x4 QUAD CORE 10MB Cache[/td] [/tr] [tr] [td] קירור מעבד[/td] [td] Ultra Silent 6 Heat-Pipe CPU Cooler[/td] [/tr] [tr] [td] מערך שבבים[/td] [td] Intel X79 Express Based Main Board[/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון[/td] [td] 16GB (4096x4) DDR3 1600MHz - Tested For Dual Channel[/td] [/tr] [tr] [td] קירור פאסיבי ללוח[/td] [td] Silent Passive Bridge & Mosfet Heatsink[/td] [/tr] [tr] [td] ממשק…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום שלום, מה שלומכם אני חדש פה ובאתי להתייעץ קצת לגבי מחשב חדש שאני מתכוון לקנות 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! אז כמו שכתוב למעלה 4.5 אבל עשוי להתגמש קצת האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? התקציב שם בשביל להשתמש בו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024X1280 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל ה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא כ''כ מבין במעבדים ואני רוצה מעבד I5 למחשב הבא שלי ,המפרט הוא מהאתר https://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/13 ראיתי את המפרט אך ברגע שהתחלתי להרכיב באתר של חנות מחשבים וראיתי כל מיני דגמים עם כל מיני דברים כמו : Intel i5-4690 3.5Ghz Tray אך לא הבנתי למה יש כאלה עם 4690 ויש כאלה של שכתוב K לאחר המס' בעל הארבע ספרות,האם זה אומר שהדגם ישן?,הרי ראיתי שהמפרט הוא מ2015,או שזה אומר אם המעבד מתאים פיזית ללוח אם?,מישהו יכול להמליץ לי על מעבד שיתאים ללוח אם שבמפרט או שימליץ לי לשנות חלקים אחרים(השימוש הולך להיות גיימינג די כבד),תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 '23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . רוצה להרכיב מחשב מבוסס על מעבד SKYLAKE עם מכפלה פתוחה לצורך אוברקלוק עתידי, מעוניין שהלוח יהיה מסדרת ה Z170 כאמור המחשב אמור להריץ משחקים כבדים בפירוט של 1440P המסך כבר נבחר דגם עם טכנולגיית NVIDIA® G-SYNC ובקצב של 165Hz או 144 בהתאמה. כפי שאני יודע לא שווה להשקיע ברזולצייה של 4K ולכן לא לקחתי מסך כזה. ROG Swift PG279Q Gaming monitor קישור למסך https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG279Q/ מה התקציב המקסימאלי?הערכה של עד 20,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אבל אם זה שווה את הכסף אז למה לא?! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבוד…
-
- 54 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית, אבל די אינטנסיבית -OUTLOOK פתוח ברקע, גליונות אקסל, מסמכי וורד וכו'. כמו כן, המחשב צריך להיות נייד מספיק לטובת נסיעות מדי פעם, לכן בהתחשב בשני הצרכים הנ"ל נראה לי שמסך 13.3" הוא אידיאלי. ראיתי כל מיני מחשבים שמבוססים על מעבדים דלי הספק בטווח המחירים הרצוי, אבל נראה לי שאופי העבודה קצת גדול מדי על מעבדים כאלו ועדיף ללכת לכיוון משהו מבוסס על I3. עד עכשיו מצאתי שני דגמים שבאים בחשבון, אבל לכל אחד החסרונות שלו. Dell Inspiron N3010 - הבעיה העיקרית היא החוסר בכונן אופטי. אופי העבודה על המחשב ידרוש כנראה שימוש בתקליטורים מדי פעם וכונן חיצוני הוא פתרון אפשרי אבל פחות נוח. Dell Vostro 3300 - הבעיה העיקרית היא הסוללה החלשה (…
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הבדלים בין המחשבים: מק"ט 35076-זיכרון DDR2 512MB,דיסק קשיח 160GB,מקלדת 108 מקשים,עכבר אופטי,מסך 17" מק"ט 35077-זיכרון DDR2 1024MB,דיסק קשיח 250GB,סט מקלדת ועכבר אלחוטיים,מסך 19",מדפסת משולבת Lexmark,מארז הכולל קורא כרטיסי זיכרון. מארז ATX ספק 400 וואט+USB.שחור כסוף מעבד: אינטל פנטיום 4 64BIT 3.2 GHZ מהירות 800MHZ החשב תומך כרטיסי PCI אקספרס זיכרון DDR2 512MB מהירות 667\533\400 חברה OEN/SAMSUNG זיכרון מגיע בצ'יפ אחד. צורב DVD גם קורא DVD וגם צורב CD חברה:לייט און/סמסונג מהירות צורב:X18 לוח אם PCP VIA P4 775 P4M800 VGA+AC+LAN לוח אם של חברת PC PARTNER מהירות:800 דיסק קשיח Samsung/Western Digita 160GB 7200RPM דיסק קשיח SATA 2 מקלדת 108 מקשים- של חברה קליקר שחור כסוף עכבר …
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני יודע שיש כמה חברים כאן שיש להם את המחשב הזה ולכן אני שואל במידה ומישהו יודע ויכול להמליץ הכונן חייב להיות 1.8 form factor בעל קיבולת של 128 גיגה , זה מספיק , כנראה אני יזמין מאיי ביי אלה אם מישהו יודע על מקום בארץ שאפשר להשיג ממש בזול אגב אם מישהו יודע על איזה אתר עם השוואת כונני SSD 1.8, אני אודה לו כי לא מצאתי משהו ספיציפי ... תודה מראש וחג שמח
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש חלקים בסיסים למחשב חדש על מנת להריץ מספר מחשבים(וירוזלציה) ובנוסף משחקים כמו פיפא NBA2K וכו'. חוץ מלוח והמאוור - הכל ירכש בארה"ב כך שאין צורך להסתכל על המחירים. עשיתי לעצמי מפרט אשמח לדעתכם דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: מאורר למעבד Arctic Freezer 13 Pro 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27 1 כונני SSD: Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 1 תודה משה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הי חברים , חשוב לי - מעבד וכ.מסך עוצמתיים , FHD. אני כמעט נעול על - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=909833 ---- > Dell Inspiron 15 7559 N7559 המלצות אחרונות לפני קנייה ? אם כן, האם שווה להוסיף SSD / RAM תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום רב חברים, ברשותי יש מחשב נייד מסוג Lenovo M30-70 שמשמש אותי לצורך לימודים בעיקר. מפריע לי שהוא נוטה להיות לפעמים איטי ורציתי לבדוק האם ניתן לשדרג בו RAM ולהוסיף SSD. במידה וכן, איפה ניתן לעשות זאת? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בניתי מפרט פחותאו יותר בתקציב שלי (2500-2800) מה דעתכם ? כדאי לקנות ? המטרה שלי זה גם לעבוד בו וגם לשחק מידי פעם לא משחקים ממש כבדים , משחקים כמו DOOM3 וNFS CARBON Athlon 64 3800 + (Socket AM2) X2 Dual core לוח אם : Asus M2N-MX AM2,DDR2 800,PCI-E זיכרונות 2X1 GB Crosair XMS2 TwinX CL4 כרטיס מסך : Point of view Geforce 7300GT 256MB כרטיס קול : Creative Audigy 7.1 Hard Disk Hitachi 80GB Sata 2 ד"א המפרט הזה עולה בסביבות ה 2500 + נבנה ב KSP
-
- 15 תגובות
- 873 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD וקצת משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבןהןץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן - יש לי כרטיס מסך HD 7950 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איז…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
6320 250gb 16mb wd abit ib9 ocz 667 2gb cl5 8600gt hec 6a12 +400art האם שווה להוסיף 60 שקל ולקבל ספק 400trt? תודה.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
בוקר טוב, לא תארתי לעצמי שזה יהיה כזה מורכב, אבל כמות הידע שצריך לרכוש ע"מ להרכיב מחשב טוב איננה קטנה בכלל, ולכן אני פונה לעזרתכם. אני מחפש מחשב שישמש אותי להפקת מוסיקה נטו (ללא משחקים), בתקציב של 3.5K, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר או כרטיס קול מקצועי. התבוננתי במפרטים הכלליים, ולפי מיטב הבנתי, לעמדות הפקת מוסיקה יש צרכים שונים ממערכות גיימיניג או משרדיות. ראיתי גם כמה הצעות בפורום לעמדות כאלו, אך אני מניח שהמפרט שהומלץ בסוף שנה שעבר שונה מהמפרט אשר יומלץ היום. חשוב לי - שני הארד דיסקים מהירים: האחד למערכת הפעלה, השני לקבצי אודיו וסאמפלים. חשוב שלא יפריעו אחד לשני. מעבד: הבנתי שתוכנות עריכת מוסיקה השונות עושות שימוש טוב במעבדי QUAD, אז ארצה ללכת בכיוון הנ"ל. זכרון: כיאה למע…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פיתוח תוכנה ב- C++/java וביצוע סימולציות שונות ב matlab/pspice . אני סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל. שימוש כבד בשוטף זה יהיה המחשב המרכזי שלי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft2 / diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" / 42" -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אני אשחק בהרבה משחקי יריות וספורט. כל יום המחשב יפעל. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מחפש מסך,כנראה:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=6829 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים שיצאו בשלוש שנים הקרובות. יריות,כדורגל,כדורסל,פע…
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪499קירור למעבד:Thermaltake DuOrb For CPUכמות: 1 - מחיר: ₪141לוח אם:Gigabyte GA-78LMT-S2Pכמות: 1 - מחיר: ₪298מארז:SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪455זיכרון:Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333כמות: 1 - מחיר: ₪116קשיח למחשב שולחני:Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14כמות: 1 - מחיר: ₪453כרטיס מסך:Sapphire ATI 6970 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪999כונן אופטי:SONY NEC DVDRW DVR …
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-