עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח זה באמת הגבול העליון. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים והרבה..יש לי פער ענק להשלים אחרי חמש שנים שלא נגעתי במשחק מחשב ;D ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19' של LG..אין לי מושג מה הרזולוציה הטבעית. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל!החל ממאפיה 2 שיצא לאחרונה וכלה בדום המקורי משנת 90. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי חבר'ה. אני לא כל כך מבין במחשבים, הפעם האחרונה שבניתי מחשב גיימינג הייתה ב2012 ומאז הכל השתנה. אשמח מאוד לייעוץ במפרטים, תודה! התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה2600-2800, מעדיף לא לחרוג. מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): חשוב לי מאוד לקבל הרבה fps בcsgo. זה המשחק היחיד שאני משחק, ובתכלס המחשב הזה נבנה רק בשבילו. המחשב שלי כרגע מריץ בקושי על 100fps, וזה בעיה:( כל שאר הצרכים נעשים על מחשב נייד ועל הps4. האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? ל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by _DavidB,

אני צריך מפרט למחשב מksp או כל חנות אחרת טובה בתקציב של 5 אלף , תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by zonis,

Hi sorry for the english I don't have hebrew font yet I need a complete list of components for a good system : I know what I want more or less but I need recommendations for shops, prices, different parts and whatever else you think relevant. Hard Drive - 160GB (sata) screen - 19 inch, CRT not LCD memory - 2 chips of 1gb each motherboard - I don't know but it should match the graphics card keyboard + mouse - whatever is considered good Drives - 1 DVD burning drive should be enough graphics card - something good with 250MB any suggestions for changes are welcome!!! Thanks for all the help! [br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 05:56:18 forgot, sorry:dual-core pr…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. דוד שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו, הוא קנה את המחשב לפני שנתיים, והוא מתחיל לעשות בעיות. השדרוג מיועד למשחקים כבדים, ואמור להחזיק לו עוד שנתיים לפחות. כאמור רק לוח אם, כרטיס מסך, מעבד וזכרונות. אם אפשר, שהזכרונות יהיו לפחות 2GB, עדיף בסטיק אחד, כדי שיהיה אפשר להוסיף אחד זהה לאחר מכן.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by orsadan,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מפרטים של מחשב נייד. שימושי המחשב הם בעיקר מולטימדיה, לימודים וקצת עבודה עם פוטושופ. אני לא סובל שהמחשב איטי מידי או נתקע בעת הפעלת תוכנה כזו או אחרת אז מראש אני הולך על מעבד חזק וזיכרון גדול מעבר למה שאני באמת צריך, השאלה היא האם ההבדל בין ה i7-4710MQ ל i7-4510U הוא מורגש ושווה את ההפרש מבחינה כספית? המפרטים הם: 1. מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 17.3 אינטש ברזולוצית Full HD מעבד Intel® Core™ i7-4710MQ 2.5GHz - 3.5GHz זיכרון פנימי בנפח 8GB כונן קשיח בנפח 1TB וכונן SSD בנפח 8GB בעל מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GT 840M 2GB 2.מחשב נייד עם מסך מגעמבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש ברזולוצית Full HD מעבד Intel® Core™ i7-4510U 2.0 GHz - 3.1 GHz זיכרון…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by skyline,

שלום רב, ברצוני לקנות מפרט מחשב בסך של 6500 ש"ח. להלן האינפורמציה הדרושה בתשובות : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הינו 6,500 ש"ח - אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים, שימש במס' רב של תוכנות בו זמנית (לא עריכה או משהו כזה, לא עוסק בגראפיקה)3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כ.קול, יש כבר Audigy …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מחפש מחשב נייד לסביבת אופיס (פייסבוק מיילים) אבל הכי חשוב שכן ייתן לי יכולת טובה להזרים חלק דרך ה HDMI לטלווזיית 37 שלי סרטי 1080 היינוגנו דרך תוכנת POPCORN TIME (זה יהיה עיקר יעודו רוב הזמן, ניגון סרטים דרך התוכנה) שאלות \ יעוץ : 1. האם מחשב נייד זול יעשה עבודה זו טוב או שייקרטע תחת 1080 + POPCORN ? 2. דגם מומלץ ?המחיר הכי זול שאפשר אך שיעשה את העבודה (ווינדוס אני יכול להתקין לבד וכך לחסוך) 3.יד שניה אולי ? 4. אולי עדיף בכלל HTPC ? ואיזה ? 5. ישנה דרך להזרים את המדיה דרך האוויר ? כי הטלווזיה תהיה מאוד רחוקה מהמחשב כך שכבל יהווה פה בעיה .. תודה !!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nirh216,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב Mac Mini בחנות של אפל (מהאתר הרישמי) רציתי לדעת אם זה אפשרי ואפשר להזמין משם ללא חשש. ומה לגבי מיסים וכו'?.. אשמח לדעת עוד ממישהו עם ניסיון מרכישה מהאתר הרישמי שלהם שהביא את זה לישראל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zy2000,

שלום אני בונה מפרט לאחיין שלי הוא בכיתה ה וחשוב לו שהמחשב יריץ לו את המשחקים שלו. התקציב של ההורים שלו עד 3500 בערך ללא המסך. המפרט הבא יצא לי 2500 ללא מסך. האם הוא יסחוב לו משחקים בצורה סבירה? הוא לא גיימר כבד. מעבד: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray לוח אם ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value הארד דיסק Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כ קול On Board 5.1 Channel Audio צורב DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז HJA-6000 MIDI Black (No PSU ספק כח ‏550W Real, 12cm Fan (24pin) ‎ כרטיס מסך GIGA-BYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 760 ש"ח שלוש שנות אחריות סה"כ 2500 ש"ח ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Sahar Soffer,

היי, אני עוזר לחבר לבנות מחשב, הוא רוצה להריץ משחקים על high, בתקציב עד 3500. הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לשמוע מה דעתכם עליו. ספויילר מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Box ₪998 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=Intel-i5-6500-B מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 ₪45 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=ACALPINE11R2 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2 LGA1151 Intel H110 DDR3 PCI-E VGA ₪290 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=GA-H110M-S2D3 זכרון למחשב Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 HX424C15FB2/8 2400MHz…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ariels27,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר, אבל לא להוריד מהאיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 עם באמת צריך 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל משחק, בעיקר כמו - NeedForSpeed,Battelfiled, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC 75HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא הכי הבנתי אבל עם הבנתי נכון אז בנוניות גבוהות, ויש משחק בודד שהוא איכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by RnonR,

אני לא גיימר, לא זקוק לכרטיס מסך, אבל אני צרכן זיכרון גדול ואני גם מתכוון להריץ מכונות וירטורליות. i3 אולי היה מספיק לי אם לא הייתי מריץ מכונות וירטואליות ולפעמים אפליקציות כבדות. חשוב לי שלוח האם יהיה mATX ע"מ לצמצם את גודל המארז (דוגמת המארז שנבחר). דרישה נוספת היא יציאת s/pdif. מאחר והדרישה הזו מותירה לי מספר מצומצם של לוחות mATX. לכן, לא אכפת לי לרכוש ברקט של s/pdif אבל לוחות GIGABYTE ללא יציאת s/pdif אינם מתאימים מאחר שיש להם header בעל שני פינים בלבד שנועד לחיבור לכרטיס מסך בלבד. (ל header שנותן יציאת s/pdif דרושים 3 פינים אבל לכרטיס מסך Gigabyte חסכו בפין של 5V). לוח האם שנבחר תומך במעבדים דור 7 ולכן הלכתי כבר על מעבד דור 7 שג…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אז ככה..אני מחפש מחשב נייד שמתאים לסטודנט להנדסת מחשבים שרק התחיל כלומר מחשב שיוכל להחזיק מעמד מבחינה טכנולוגית בשנתיים הקרובות וגם מתאים לעבודה עם תוכנות כבדות. מחפש דגם עם מעבד מסדרה של t6500 ומעלה וזכרון של 4 mb ומסך של לא יותר מ15 אינץ למישהו יש הצעות? שמתי עין על הנייד הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=82&subcatid=173&prodid=411&keySearch= יש עליו ביקורת מאוד דו כיוונית וציון מאוד סביר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3639193,00.html המחיר שאני מחפש הוא עד 5500. אני אשמח להצעות אחרות . תודה לכל מי שמגיב

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by maxkid88,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, מאה שקל לפה או לשם לא יהרגו אף אחד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים (COD, PUBG, FORZA וכל מיני), גם כן פוטושופ ו indesign, ולשדר סרטים לטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעדיף שיהיה SSD אחד קטן, 240 ג'יגה, אין צורך בהארד דיסק נוסף כי יש לי כמה כאלה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם ישנה הגבלה או העד…

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. התקרה היא 5K.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות וגם וידאו באיכות FULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Adobe Premiere, Adobe After Effects, Avid, Maya 3D, Final Cut. מיועד לשימוש תדיר וכבד במהלך קורס ואולי בהמשך גם לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by avihai_o,

שלום... הזמנתי צחשב מחברת דיקל שבב"ש אם משהו מכיר המפרט שלו הוא מעבד i5 זיכרון 4 ג'יגה כרטיס מסך גיפורס 240 GT ג'יגה1 דיסק קשיח של ווסדטרן דיגיטל 500 ג'יגה לא זוכר את המארז כל זה עלה לי 3500 שקל מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU מחיר: ¤1337 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤479 מארז: Coolermaster Centurion 534 Black מחיר: ¤345 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU מחיר: ¤455 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 מחיר: ¤330 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מחיר: ¤371 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail מחיר: ¤1006 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 מחיר: ¤142 סה"כ: ¤4465 אני אציין שוב שחשוב לי מאוד השקט. 1. האם הקירור של המעבד זלמן 7500 שקט? 2. האם הספק כח שקט? 3. האם המארז הוא שקט יחסית? ובכלל הצעות לשיפור יתקבלו בברכה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, המחשב הישן של אחי (בן כמה שנים כבר) כבר לא אקטואלי (עם מעבד p4 2.6ghz וכרטיס מסך עלוב שבא למות 5200fx), דורש החלפה במיידית. התקציב: 2000-3000 ש"ח. מטרה: משחקים כבדים, יכולת הצגת סרטים ברזולוציה גבוהה (Full HD), עריכה גרפית (Photoshop). ללא מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת. (את הכרטיס קול אחבר למערכת סטריאו). קריטריונים: - ללא מסך (מה שכן, המסך הנוכחי, מסך 19" של Acer, שהוא 16:9 LCD Widescreen, לא תומך ביציאת DVI, אלא AGP בלבד, הרזולוציה הנטיבית שלו היא 1440x900, לינק למסך: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694844). - אין צורך בכונן DVD או צורב (אני פשוט אקח מהמחשב הקודם). -כונן קשיח: לא צריך משהו מיוחד, נפח של עד 320 יספיק לטעמי. -אני מעוניין לחבר את הכרטיס …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב, אני אצטרך אותו מספטמבר, האם כדאי לי לחכות עד לאוגוסט (מבצעי חזרה לבית הספר וכאלה אם בדרך כלל יש כאלה על לפטופים) או לקנות כבר בזמן הקרוב? אלה הנתונים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?סטודנט- עבודה משרדית, טיפה עריכת תמונות, צפייה בסרטים ברזולוציות גבוהות (חיבור לטלויזיה), משחקים ברמה קלה/בינונית (SC2 וכאלה), שימושיי מחשב ביתי למשתמש כבד- ריבוי משימות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by AdvantageP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אשמח לכמה אפשריות של מפרטים ובכמה מהם חורגים מהתקציב עד למקסימום של 3.7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים לודגמא farcry 3, skyrim, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. היי חברים! לקראת שנת הלימודים, התכוונתי להתחדש במחשב נייד שיהיה 13', קל, עמיד ושיעבוד טוב, בתקציב של עד 3000 ש"ח. מצאתי 3 מחשבים שעומדים פחות או יותר בתנאים האלה והייתי שמחה אם תעזרו לי לבחור: *SAMSUNG A03IL . *DELL VOSTRO 3360, * ASUS X402CA WX035H. רציתי לשים גם קישורים אבל זה לא הצליח לי (כן, אני עד כדי כך גרועה, בבקשה אל תצחקו עליי...). הדל מגיע בלי מערכת הפעלה אבל נראה לי שאוכל להשיג... בכל מקרה אני ממש אשמח אם תוכלו לייעץ לי ואפילו להציע דגמים שאתם מכירים שהם טובים. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט ואופיס.... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, צריך המלצתכם למחשב חדש לאחר שהקודם כבר גווע (לא מזהה הארד דיסק של 2 TB שמחובק אליו למשל...) אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - לא ממש יודע עלויות עכשוויות אז נראה לי סכום הגיוני א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל חוץ ממשחקים: זה הולך להיות שרת מדיה סנטר - כאילו NAS, אמור לשמש לתוכנות גרפיות, HD וחרגיל.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד דו מימד באופן קבוע, קצת פוטושופ, סקצ'אפ ורינדור באמצעות VRAY - באיכות טובה +. ב) במיד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Internal,

היי אנשים, הצורב שלי התחיל לקרטע ואני חשבתי להחליפו, הבעיה שזה צורב פנימי כאילו המכסה של הצורב אינו יוצא אלא בעזרת EJECT הנמצא על המקלדת והדיסק יוצא לבד ואני לא מוצא איפה מוכרים סוג כזה של צורבים, והאם כל מותג מתאים לי? המחשב STUDIO 1535

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? כאמור, 3500 ש"ח. ממש לא צריך למקסם פה את התקציב אם אפשר להשיג משהו שיעשה את העבודה ב(הרבה?) פחות כסף. מצד שני, אם יש איזו הצדקה אז לעלות לכיוון ה-4000 גם לא יהרוג אף אחד... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי וסרטים ב-FHD יהווו את רוב העבודה על המחשב. לגבי משחקים - הבחור לא משחק, אבל כן ישחק starcraft2, וכנראה כמעט שום דבר אחר ;D המסך יהיה 24 אינץ' כלשהו ברזולוציה סטנדרטית (1920x1080 אני מניח). אני לא מכניס את המסך לתקציב בת'רד הזה, כאן מדובר על מפרט ללא מסך - על המסך אני כבר אפתח דיון נפרד בפורום המתאים. בקיצור צריך אפשרות להריץ סרטים FHD ו-SC בסבבה על הרזולוציה הזאת - לא צריך הכל ב-ultra high settings, לא מדובר באיזה גיימר. אבל שיעבוד…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.