ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך לבנות תחנת פיתוח שתוכל להריץ VISUAL STUDIO,VISTA , SQLSERVER ו-VIRTUAL PC חשבתי ללכת לכיוון של מפרטי המשחקים כשאני מפחית בדרישה לכרטיסי מסך אך מעלה בדרישה לזיכרון. הנה המפרט עליו חשבתי: Categories Products Price Qty ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤406 1 מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤327 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤604 1 זיכרונות Geil 2GB DualKit DDR2-800Mhz Value GD22G800K ¤588 2 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤448 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Ge…
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לשפר את הביצועים של המחשב הזה? הוא תומך ב-SSD וכמה זיכרון מהיר אני יכול (או כדאי) להוסיף לו? ואיפה אני יכול לקנות לו מקשים למקלדת (כמה חסרים)... החלקים יכולים להיות מהארץ או מחו"ל (עדיפות לאיביי ואמזון). תודה לעוזרים חג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel Core i5-750 @ 3 GHz (OC) Gainward GeForce GTX 460 SE PCI-Express 2.0 x16 HEC WIN+ 700W כשהכרטיס מסך עומד למות (ארטיפקטים כתוצאה מהפסקות חשמל). מבדיקה הבנתי שכרטיס PCIE 3 יעבוד על לוח PCIE 2. מודע לאופציה של צוואר בקבוק - אני אקנה מערכת חדשה בעתיד בכל מקרה (בלי כרטיס מסך כמובן), זהו רק פתרון זמני לעובדה שעוד מעט אתקע בלי כרטיס מסך. עוד עניין הוא ה-PSU. אם אני לא טועה זה זבל סיני, אין בעיה אם יסחוב את המערכת עם כרטיס מסך חדש (אני בטוח שיסחוב), השאלה אם יכול להיות שבהפסקת חשמל הבאה גם כרטיס המסך החדשה יהרס, בעקבות הספק הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-4500 עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידה ואכן משתלם וכדאי לעשות זאת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תגידו שאכן משתלם וכדאי מאוד לחרוג אז ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה גלישה באינטרנט ושימוש ב-KODI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-KODI. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שימוש קל אם בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Antec Super Lanboy Aluminium Case 564.00 ¤ 1 AMD Athlon 64 3800 Dual Core BW-E6 Socket 939 BOX 2157.00 ¤ 1 Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 251.00 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 690.00 ¤ 2 1380 ¤ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 890.00 ¤ 1 Corsair TWIN2X1024-5400C4 1024MB (2x512) DDR II 675 DUAL XMS Memory 1290.00 ¤ 1 17" Infinity 775CA Samsung Tube PFC Black/Siver Flat Monitor 680.00 ¤ 1 Enermax 535W EG565P-VE 20/24Pin Power Supply 680.00 ¤ 1 Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card 495.00 ¤ 1 XFX GF7800GT PCI-e 256MB DDR3 Retail Video Card 2110.00 ¤ 1 10748 ¤ מה להחליף להוסיף לשנות לקחת להוריד מה כדי מה שווה ...?! אנ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 או תלוי אם צריך יותר בשביל המטרות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כתיבה ועבודות משרדיות, אקסל, וורד וכו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף כמה שיותר גדול בלי התחשבות במשקל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז עדיף משהו בגבולות רחובות עד הרצליה ולא מעבר …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה...אני צריך מחשב ב6K...(אפשר להתגמש בעוד איזה 200-300)... (בלי מסך...בלי מקלדת...בלי עכבר..בלי פלופי ובלי צורב...) קיצור מעבד, קירור למעבד, לוח, זיכרון, כרטיס מסך, הרד דיסק, מארז (נדלקתי על הCI 6a21...הוא פסדר לקצת OC??), ספק למשחקים וקצת OC (קצת=מאתלון 64 3000 למשהו כמו 3200-3400)... אז אני מעדיף...מעבד כמובן AMD 3000 חשבתי על משהו כזה... AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Thermalright XP-120 Thermaltake Thunderblade 120MM Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 A-DATA VITESTA 1024MB (512x2) PC 4000 DDR 500 Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM Compucase super Midi Tower CI 6a21 Thermaltake PurePower TWV 480 Watt רק אני לא בטוח לגבי הלוח…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית כל שלום, שמי נדיר ואני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש לא כולל ציוד היקפי, לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צריך מחשב עבודה הכי טוב שאפשר בהתאם לתקציב, שיוכל להריץ הרבה ישומים ותוכנות במקביל. אין צורך בכלל במחשב למשחקים, אך יש צורך בכרטיס מסך מינימליסטי כדי שאוכל לחבר אליו שני מסכים במקביל, אך אין שום צורך בכרטיס מסך חזק. הדגש על הרצת הרבה תוכנות במקביל, מעבד מרובה ליבות והרבה RAM, המחשב מתוכנן לפעול על מערכת 64bit , דיסק קשיח של 1TB שיהיה אמין ואין צורך בכלל בציוד היקפי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שכבר שאלתי את זה פה, אבל עבר זמן ובחומרה אחרי חודש נעשה ללא רלוונטי. השאלה בכותרת, כמה שווה היום HAF 932 במצב טוב מאוד, עם כל האביזרים? פשוט ראיתי שמוכרים R4 במחיר מגוחך באייבורי ובעקבות פרוייקט שלי מישהו פה (אהמ.. עדי אהמ..) נדלקתי קצת על מודינג אבל אין לי חשק לצבוע את המארז שלי, אז אולי ישתלם לי יותר למכור את שלי ולקנות R4 (שיהיה יותר חסכוני במקום) באמת שאין לי תלונות לגבי המארז, חרישי, מאוורר היטב. אולי דבר אחד, הוא פשוט שואב אבק. זה לא ממש ניכר על הרכיבים, אבל מכער את המארז. תודה חוששני שאין אחריות, כי עברה שנה בערך מאז שרכשתי אותו. לצערי בגלל שהמנקה עשתה "סדר" בדברים שלי, אבדו לי מסמכים וקופסאות רבות וביניהם גם הקבלה על רכישת המארז. אני יכול להוציא או…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא למחשקים ושימושים כללים (OFFICE, עריכת תמונות וכו') מחפש שקט ואמינות: מעבדי AMD 730 = Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a = 435 זכרונות DDR III 1600Mhz 450 = 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 996947 כרטיסי מסך GIGABYTE HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E = 1040 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ = 295 מאווררים וגופי קירור Scythe Grand Kama Cross CPU Cooler = 150 ספקי כוח SeaSonic 400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET (Oem) = 265 סה"כ 3365 המחשב מKSP (אני ירושלמי וקניתי מה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו קונים שני לפטוטים, כשבגדול הצורך דיי מקביל ללימודים. - שימושים בתוכנות אופיס ולצורכי לימוד (כולל קורסים בתכנות) וכל מה שצריך לתלמיד מחשבים. - wifi חובה - המחשב צריך להיות 15.4 או 17 אינצ'. - עדיף מחשב קל עם סוללה חזקה (נסיעות לב"ש) - הגורם החשוב ביותר - אחריות משחקת תפקיד דיי חשוב (רצוי חברה אמינה עם תמיכת יבואן) - כרטיס מסך הוא לוקסוס לא מחייב, אבל זה 200 שקל הפרש זה נחמד (לא על חשבון משקל) - המחיר, אני תמיד בעד התמורה הכי טובה לכסף.. אני לא רוצה את המחשב הכי יקר וגם לא הכי פשוט אני מחכה להמלצות שלכם, תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין בעזרה במציאת מחשב נייד לסטודנטית. מיועד לשרת אותה בתקופת הלימודים כ- 4 שנים בערך... העדפה למחשב שיעשה את העבודה גם בשנים הקרובות! ברשותכם אני רוצה להבהיר מספר דברים: חיפשתי בעצמי ברשת וחקרתי קצת אבל זה לא עזר לי מספיק ודיי הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים והמספרים. לא הצלחתי להבין מה הכי מתאים לצרכיים שלי. טווח המחירים שרשמתי הוא הערכה גסה שלי למה שנראה לי מחיר שאמור להתאים למען המטרה. אנא עזרו לי למצוא את המחשב המתאים ביותר בתקציב המינמלי בטווח הנ"ל. *במידה ויש איזשהו דגם ממש משתלם!!! אז אפשר למתוח את התקציב בעד מעט 3300 ש"ח יש לי חבר שיכול להשיג הנחה משמעותית על מחשבי Dell ולכן חשוב לי שההמלצות יהיו בעיקר של מוצרי חברת Dell אך כל המלצה של כל חברה אחר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של סמסומג Samsung 900X בדר"כ, הסוללה שלו מחזיקה לי יום שלם... אז אני מתעצל לקחת איתי את המטען... אבל תמיד כשאני לא לוקח איתי מטען - אני מגלה שאני צריך אותו... אז אני רוצה לקנות עוד מטען, שיהיה תמיד בתיק למקרה הצורך אני מתלבט בין מטען מקורי, לחלופי (כך או כך אני אזמין דרך eBay)... השאלה היא האם כדאי להשקיע במטען מקורי או שסתם חבל על הכסף?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז בעיקר רציתי לשאול על טיבם של כל מיני חברות כמו Titan ו Gigabyte שמציעות מחשבים נייד למכירה במכירים של עד 2500 שקל. האם שווה לסטודנט כמוני שהמחשב בשבילו הוא רק עבור לימודים ומיילים להשקיע יותר מזה? שנית, רציתי לשאול בקשר לtv out? האם מחשב נייד עם כרטיס מסך בסיסי שאני מניח שמציידים את המחשבים בקטגוריית המחיר הזו אשר יש לו יציאת tv-out יריץ סרטים על טלוויזית 25" אינץ? תודה, דורי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קודם כל תודה לכל התותחים שיעזרו לי, היום גיליתי שנשרף לי הלוח אם במחשב הישן עקב כך אני חייב מחשב במיידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג אינטרנט ושימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים כמו , GTA , DOTA2, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ (שנמצא אצלי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדרישות שלי הם כאלו : Intel בלבד. מוכנות מלאה לויסטה AERO. אין כוונה לבצע OC בכלל בשלב זה. כרטיס מסך משולב על לוח אם (כמה שיותר חזק ואם אפשר שיהיה לו DVI אבל לא חובה) בשלב השני אני אקנה כרטיס מסך חיצוני טוב יותר תומך DX10 אין צורך בצורב יש לי צורב טוב מאוד במחשב הנוכחי שאני אקח למחשב הבא. כמו כן אין צורך בציוד הקפי יש לי איזשהוא מפרט שבניתי אך אשמח לשמוע קודם המלצות שלכם ולאחר מכן אפרסם אותו. המחשב ישמש בעיקר לגלישה ותוכנות אך לפעמים גם למשחקים כדוגמת : FIFA , PES וכדומה עדיף שהמחיר יהיה קרוב יותר ל2500 שקל. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ס, המחשב שלי נדפק והוא גם ישן אז החלטתי לקנות חדש. הטכנאי שמטפל לאבא שלי במחשבים מציע משהו ב2000 אולי קצת יותר, אז זה הסכום שנראה לי הגיוני להוציא[אין לי כרגע ת'הצעה שלו]. המחשב יישמש בעיקר להקלטות[Cubase , סמפלים גדולים וכו, יש כבר כרטיס קול חיצוני לא רע בכלל]. עכשיו לקיובייס[תוכנת ההקלטות] אני יודע שאני צריך הרבה זיכרון. אני חושב שכרגע אבל 2G זה מספיק, מה גם שאם אני ארצה להוסיף, אפשר גם להוסיף יותר מאוחר, וזה גם בטח יהיה קצת יותר זול. בקשר למאפיינים/רכיבים האחרים, מה מומלץ בשביל מחשב הקלטות? אני לא רוצה לשים הרבה כסף על מחשב למשחקים מה גם שאני מתגייס עוד כמה חודשים, אבל אם הוא יוכל להריץ אססין קריד על ההגדרות גראפיקה המאקסימליות זה מאוד יישמח אותי, אבל זה שולי ;…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נוטבוק בגודל -12 אינץ לצרכי אופיס, אינטרנט, סרטים - אולי בחיבור למסך אחר, האם הלנובו s12 יכול לענות על צרכי? האם קיים מחשב דומה (12 אינץ קל משקל) ב-500 דולר המוצלח יותר ממנו? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מחשב!!! המקלדת הכי נוחה שאני מכיר!!! כל מי שמחזיק אותו לא מאמין שהוא שוקל כל כך מעט!!! מסך מעולה, סאונד סבבה, מהיר בטירוף עם הSSD, משטח מגע הכי אינטואיטיבי שיש, ואתמול הוא עבד לי יותר מחמש שעות רצופות של שימוש (שכלל גם שימוש בכונן האופטי), שקט - לא שומעים אותו בכלל, ומרגיש סופר דופר איכותי... המחיר לא נמוך אבל מקבלים מוצר מדהים שאין לא מתחרים... מומלץ!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט.. 1. האם הביצועים של מחשב גיימינג עוברים את ה 4 פרו? (מחשב שמפעיל את כל המשחקים על המקסימום רזולוציה וכו ושהכל רץ חלק) 2. כמה יעלה מחשב שנותן ביצועים כמו של ה 4 פרו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 3800-4000 פחות או יותר (עדיף פחות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ליומדים באוניברסיטה (הנדסת מכונות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה שלא מפריעה בשיעורים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מניח שלא, לא ממש יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. 8. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ₪ 1494 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK ₪ 902 לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R ₪ 747 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS ₪ 438 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ₪ 201 מארז : NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ₪ 534 קרור למעבד : SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB ₪ 269 פתרונות קירור - אחר : ARCTIC COOLING MX-1 ₪ 43 כרטיס מסך כבר יש: gigabyte 8800 GTX ספק כח כבר יש:themaltake TR-2 550w סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני שואל בשביל חבר שלי, אני לוחץ עליו להזמין את ההצעה שלי(AMD) והוא מתעקש על שלו(PENTIUM). אז, הנה המפרטים : CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1002.85 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8GE800 Pro Intel 845GE Motherboard (533Mhz,HT,VGA,Firewire,5.1 Sound,Intel LAN,USB 2.0) [ ¤ 668.48 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 207.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 448.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM BenQ 16/48 Retail [ ¤ 265.5 ] 1 Cases : Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt […
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש ביתי. בעיקר השימוש זה לגלישה באינטרנט, הורדה סרטים לצפיה דרך סטרימר בטלויזיה. בעיקרון רוב הזמן המחשב נמצא במקום קבוע, אז עיניין של משקל לא כזה קריטי אבל עדיין חשוב. התקציב עד 2600 שח. אני מקווה שנתתי מספיק מידע לגבי הצרכים שתוכלו לכוון אותי קצת כי ממש הלכתי לאיבוד אם כל הדגמים. אם לא, אשמח לענות על שאלות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב על רכישת Tablet 12.1 מעט איכותי . חשבתי לחכות כמה חודשים עד ליציאת HP 2730P אך לאחרונה נתקלתי בביקורות חיוביות על Fujitsu . אני יודע שHP טרם יצא וקשה להשוות בינהם . אך יחד עם זאת, מה דעתכם על בחירה בינהם ועל Fujitsu בפרט? http://store.shopfujitsu.com/fpc/Ecommerce/buildseriesbean.do?series=T4220
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-