עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך מפרט הפעם לחבר אחר של מפרט למשחקים ולאינטרנט והכל ללא מסך וציוד הקפי .. לא נעשה בו אוברקלוק כי אנחנו לא יודעים .. אז צריך להיות : מעבד קונרו 1 גיגה ראם 160 -250 הארדדיסק עדיף 16 מ"ב ספק טוב לוח לא חייב הכי מקצועי אבל שיהיה טוב למערכת צורב די וי די מאז לא צריך יותר מדיי יפה שיהיה עם סרקולציה טובה וכמובן כרטיסמסך הכי משתלם וטוב שיהיה אפשרי לתקציבהזה .. נ.ב אפשר לעשות את המפרט ממספר חנויות ככה שיצא יותר זול תודה לכם אל העזרה אתם הכי תותחים שיש בבניית מפרטים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MadGhost,

לאחר התקנת ווינדוס 7 32bit , שמתי לב שבאתר של דל יש רק דרייברים ל64bit ... אז מה עושה מי שמתקין מערכת ב32bit ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Murmur,

שלום, לפני כמה ימים נעזרתי בחברי הפורום (תודה לכולם, בעיקר ל-DJ Peter ) בהרכבת מפרט HTPC - אפשר לראות את הת'רד כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291198.msg2558476#msg2558476 לאחר התייעצות והרצת שיקולי תקציב עם מי שמשלמת (אחותי) הרכבתי את המפרט הבא: מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 656 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים NZXT Trinity No PSU Black ¤ 300 1 קירור למעבד THERMALTAKE GOLDEN ORB II CL-P0220 ¤ 169 1 ספקי כוח Enermax NoiseTaker 370W ¤ 260 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כר…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי את המחשב לפני כשנתיים וחצי ואני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB G0 קרור למעבד - Zalman 8700 Cu Cooper ZM8700L לוח - Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P כרטיס מסך - Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retai זכרון - (OCZ Titanium XTC 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (X2 כוננים קשיחים - 4X Western Digital 500Gb SATAII 16MB WD5000AAKS מארז - ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE ספק כוח - Corsair 620W 50A 12V CMPSU-620HXEU EPS Modular מסך - Samsung T240 - 24" 1920x1200 אני מעוניין להשאיר את המארז, ספק הכוח, מסך והכוננים הקשיחים. מעוניין לשדרג את הלוח אם, מעבד, זכרון וכרט…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, מחפש לפטופ 15.6~ לשימוש כללי, ללא משחקים, מה כן חשוב - - פרמטרים של "נוחות": משקל, התחממות, רעש, אורך חיי בטריה, אחריות של יבואן טוב. - אחרי הפרמטרים האלה אם נכנס בתקציב SSD שמשמש ל-cache אמיתי על ה-HD מה טוב - פרוססור לא חייב להיות הדבר הכי חם שיש, מילולית , אבל שלא יהיה משהו שלא יסחוב כלום שלוש שנים מעכשיו תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by The-Magician,

אני רוצה לקנות משטח קירור למחשב הבעיה עם המחשב היא שהמאורר נמצא בצד שמאל למעלה איפה שלחצן ההדלקה של המחשב מתחת והוא נמצא למטה אז אני כל פעם צריך לשים הגבהה למחשב כדי שהוא לא יחתמם יותר מידיי, הוא עדיין מתחמם אבל לפחות המאורר עובד.. אני לא פוסל לקנות מאיביי אפילו תלוי במחיר בסביבות ה-100- 150 שקל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מעבדי ‏AMD Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm לוחות אם למעבדי ‏AMD ASUS M2N68-AM AM2, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך ASUS HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0 כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור none מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none ת…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני טס להתגורר בשוויץ לתקופה של שנתיים. אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי לאינטרנט,סקייפ,סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד(מנג'ר,פיפא,NBA) רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לקנות ומה התכונות החשובות שאני צריך לחפש במחשב(אחריות בינלאומית,מעבד,מסך,זיכרון,דיסק קשיח,מאוורר טוב,זיכרון מטמון,אמינות) בנוסף הבנתי שהחברות המומלצות הן Dell או Lenovo. ושהמחיר לא יעלה על 4500 רציתי לדעת איזה מחשב כדאי ומומלץ לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Yiii,

היי, אני מחפש מפרט למחשב (בלי מסך) בין 3500-4000 ש"ח. אני מעדיף פנטיום (רק בגלל שאיתו יש לו ניסיון ואני לא מעוניין במחשב שיעשה הרבה רעש). השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ומוזיקה, תוכנה די כבדה ומשחקים מידי פעם. תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מחשב נייד DELL INSPIRION 1520 ואחי האוהב קנה לי עכשיו רמקולים של ALTEC 2.1 זוג רמקולים + סאב. מיד לאחר החיבור יוצא בקביעות רעש מהסאב, רעש מעומעם, וכשהמחשב טוען הוא מעט מתחזק. לפי כל הבדיקות שעשיתי הדרייברים תקינים והסאב תקין כי כשחיברתי אותו למחשב נייד אחר IBM T41 הרעש היה הרבה פחות משמעותי, למרות שהיה רחש ממש קליל שגם הוא לא תקין אבל נסבל. אז מה אתם אומרים בעיה במחשב ? בעיה ברמקולים ? בעיה בהתקנת הכרטיס sound ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, רק רציתי לבדוק אם המחשבים הניידים של היום יכולים להריץ FHD, חלק, ואם כן, מהו המחיר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, חפרתי קצת בגוגל ויוטיוב, אחרי כמה סרטונים החלטתי ללכת על הסטאפ הזה: *עריכה: כרטיס המסך שמפורט למטה כבר קיים (ממחשב שמפורק) כך שאני צריך להתאים את הרכיבים (אני מניח שבעיקר מארז) בהתאם. מארז: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SST-SG13 מעבד: Ryzen 5 3600, 3.6 GHz זכרונות: https://www.pccenter.co.il/product/%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-corsair-vengeance-lpx-32gb-16x2-ddr4-3600mhz?aff=Zap&aff_a=1 לוח אם: https://www.yahavpc.co.il/product/3320/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-asus-%D7%93%D7%92%D7%9D-mini-itx-rog-strix-b450-i-gaming-am…

13. Started by nadavkrv,

היי.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 ש"ח. אפשר לחרוג בקטנה אם שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, חיבור למחשב בעבודה, אופיס, גלישה עם טאבים מרובים, תכני HD ואולי קצת 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אך פחות קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך מעל 15", מקלדת מוארת יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן חברה, מחפש מחשב נייד לגיימינג תיכנות ושאר הירקות , בסביבות 8000 שח , ראיתי את המחשב הזה בניו אגג ב7500 שח +- , אשמח לתגובות עליו, או הצעות אחרות, https://m.newegg.com/global/il-en/product/N82E16834233190

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אני מחפש מטען נוסף לנייד DELL שלי. בבדיקה זריזה של מחירים, בארץ משהו מתאים מקורי עולה 200-250 ש"ח בחו"ל, המחיר הוא באיזור ה 10-15 דולר... http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=DELL%20PA-12 אני מפספס משהו ? המטענים מחו"ל מזויפים ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייח שיהיה בעיקר לשימוש של גלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים כמו Fifa, NBA וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח במידת הצורך. (עד 500 לטובת שדרוג משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים כמו FIFA, NBA וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, המחשב הישן של אחי (בן כמה שנים כבר) כבר לא אקטואלי (עם מעבד p4 2.6ghz וכרטיס מסך עלוב שבא למות 5200fx), דורש החלפה במיידית. התקציב: 2000-3000 ש"ח. מטרה: משחקים כבדים, יכולת הצגת סרטים ברזולוציה גבוהה (Full HD), עריכה גרפית (Photoshop). ללא מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת. (את הכרטיס קול אחבר למערכת סטריאו). קריטריונים: - ללא מסך (מה שכן, המסך הנוכחי, מסך 19" של Acer, שהוא 16:9 LCD Widescreen, לא תומך ביציאת DVI, אלא AGP בלבד, הרזולוציה הנטיבית שלו היא 1440x900, לינק למסך: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694844). - אין צורך בכונן DVD או צורב (אני פשוט אקח מהמחשב הקודם). -כונן קשיח: לא צריך משהו מיוחד, נפח של עד 320 יספיק לטעמי. -אני מעוניין לחבר את הכרטיס …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by GefilteFish,

יש לי תקציב של 2000 ש"ח אינני יודע מה לקנות עם הכסף הזה אנא עיזרו לי המערכת שלי (למקרה אם זה עוזר למישהו): מעבד: פנטיום 4 כרטיס מסך: Geforce 2 MX 100\200 מערכת הפעלה: ווינדוס 98 זיכרון: 256 RAM

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, קראתי את המדריך לאיך לא לשבור את הראש, אבל יש לי נטייה לשבור אותו כך שאשמח בכל זאת לעזרה, אני אסביר מה הצרכים לפי השאלון: * מטרות המחשב: בגדול לצרכי פנאי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (יש לנו את הנייחים, כך שלא עקרוני), צפייה בסרטים (יותר כדי לחבר לטלוויזיה) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? הכוונה ל Wi-Fi ??? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB כמה משמעותי ההבדל מבחינת מחיר ל 5400 סלד או 7200? * כונן CD/DVD? צורב? זה לא בנוי? במידה ולא אני מעדיפה שיהיה כמובן * כונן Bluray? אין צורך * האם…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס שימוש משרדי. נשאר שנה אחרונה לתואר המחשב הקודם עשה את שלו אז צריך משהו. מקווה שתוכלו לעזור לי למרות המגבלה בתקציב, חשוב לי מעבד i3 אפילו אם אפשר למצוא בסכום הזה. * גודל המסך? 15' 14' * משקל רצוי לא קריטי רק שלא יהיה כבד יתר על המידה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata לא משנה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP DELL ASUS תקציב 1800 1500ש"ח תודה רבה ואשמח להמלצות חיוביות שבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by i022052,

שלום האם נייד שמחובר כמעט באופן קבוע לחשמל, עשוי לפגוע בבטריה או בלוח אם? ראיתי כבר שני ניידים שהתקלקלו בצורה הזו אבל אני לא בטוח שזה קשור ושזו הסיבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by huber,

הי. זקוק להמלצה על מדפסת לייזר לבית, לא משולבת, ורצוי תבעוני אם ההפרש במחיר לא גדול מאוד. תודה מראש.

23. המפרט הנוכחי: 2X eVGA 260gtx Geil DDR2 4096MB 1066MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 1333MHz BOX XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard 7200 RPM Seagate Barracuda 500gb Thermaltake Roughpower 850W Thermaltake Armor+ MX Case * התקציב הוא בערך 5,000 ש"ח. * מטרות המחשב היא נטו משחקים. * כל מה שנדרש הוא החלקים אותם הזכרתי לעיל. * אין העדפה לחברה מסויימת. * נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך בעדיפות גבוהה שיהיה שקט. * אין צורך במערכת הפעלה. * לא מתוכנן O/C כלל, אך יכול להיות נחמד לנסות בעתיד. * המחשב הולך להיות מחובר לטלויזיה 32" ב-720P, אך בקרוב ארצה לשנות זאת ל-1080P. הכל בר שינוי למעט הכרטיסי מסך שכבר הוזמנו מח…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מבקש מפרט עד 6000 שח למטרות עיצוב גראפי/ותכנות ומשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גראפי \ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Photshop עורכי קוד למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)שני מסכים של 24" 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by genia,

.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.