עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sazoulai,

שלום, מבקשת המלצה למפרט מחשב למעצבת פנים / אדריכלית/ ארכיטקטית תוכנות גרפיקה ועריכה בשימוש קבוע נדרשות : AutoCAD, PhotoShop, SketchUp, אילוסטרייטור ועוד תוכנות הדמיה ללא OC ללא חומרה מיוחדת נדרשת חשבתי על מערכת הפעלה 64BIT אודה להצעה גם למסך תואם Full HD. בתודה,

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. התקרה היא 5K.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות וגם וידאו באיכות FULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Adobe Premiere, Adobe After Effects, Avid, Maya 3D, Final Cut. מיועד לשימוש תדיר וכבד במהלך קורס ואולי בהמשך גם לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Yaniv,

1) התקציב המקסימלי: 7 אלף חריגה: עד 300 ש"ח עדיפות לחסוך בתקציב אבל אפשר גם את כל התקציב, אם תוכלו אז שני גרסאות של מפרטים, אחד חסכונית ואחד כל התקציב. 2) שימושי המחשב: תכנות, בניית אתרים, עריכה גראפית וגיימינג א. התוכנות שיהיו בשימוש: After Effects CS5 Photoshop CS6 Cinema 4D Illustrater CS5 3D Max Maya Sony Veags 11 ב. המשחקים שאני ישחק: Battlefield 3 GTA IV Skyrim World of Warcraft Guild wars 2 ג. הגדרות גרפיות: גבוהות 3) יש צורך בציוד הבא: מקלדת - עדיפות למסך Dell המפורסם (אין טעם בדגם) עכבר - משהו שיהיה נוח ויתאים לגיימינג פאד - שיהיה יחסית גדול, ויתאים לחיישן העכבר רמקולים - ברמקולים אין לי מושג, שהיו איכות טובה, עמידים, כולל סאבוופר ואיכות טובה שזה גבוהה ולא שישמעו…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. הי, מצטער שאני פותח דיון חדש, ואני יודע שזה קצת נודניקי, אבל אני מקפיץ את הקודם כבר כמה ימים ואף אחד לא עונה. P: אני צריך מפרט למחשב חדש לגיימינג כבד שיריץ משחקים לכמה שיותר שנים, אין שום כוונה לOC והוא צריך להיות שקט. הנה מה שרשמתי בסוף של הדיון הקודם; טוב אז אחרי כמה דיונים כאלה כאון ובפורומים אחרים הגעתי למסקנה שאלה החלקים שאני רוצה במפרט שלי, אם למישהו יש רעיון לחלקים יותר משתלמים ישגיד, אבל על אלה קיבלתי הכי הרבה המלצות.מעבד של אינטל, IVY BRIDGE לפי מה שהבנתי הוא מ-א-ו-ד משתלם.כרטיס מסך 7950-80, גם כן, לפי מה שהבנתי הרבה יותר טוב מהGTX570 וכרטיסי מסך של נווידיה בOC מתחממים בטירוף. (לא משהו שאני רוצה לעבור, המחשב הקודם התפוצץ בגלל החום, החדר חם והמחשב די צמוד לקיר.…

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  5. אורח

הי חברים,שוב אני מגיע לכאן לקבל המלצה על מפרט, רק שהפעם זה לא בשבילי והשימושים טיפה שונים. 1. התקציב הוא 4500 ש"ח לכל היותר 2. המחשב ישמש בעיקר ללימודים,אינטרנט ומולטימדיה (סרטים וסדרות באיכות 1080p) וזה החלק הבעייתי: לכאורה אפשר להרכיב מפרט נהדר לשימוש משרדי בכ-3000 ש"ח; הבעיה היא שלצפייה איכותית בHD יש צורך ב...(וכאן כבר אין לי מושג). 3. מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. מסך 2x" איכותי ובריא (המחשב ישמש כתחנת עבודה, כך שיש צורך במסך שלא יזיק לעיניים בצפייה ממשוכת) 5.כונן HD פנימי 1TB 7200RPM 6. כונן HD חיצוני 1TB (אם ניתן) 7. מעבד i5 לכל הפחות או האלטרנטיבה המקבילה של AMD 8. כמה שיותר RAM שניתן 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות 10. חנות באזור חיפה יהיה פלוס, אבל לא מ…

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by Moshe132,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Call of Duty MW3,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by adielfr,

בס"ד שלום לכל באי הפורום. אפתח בשאלה. ברשותי מחשב נייד מסוג LG Z1 BRITE, סוס עבודה שסוחב כבר חמש שנים מעייפות. מאז הפירמוט האחרון נוצרה בעיה ממש מוזרה. בכל פעם שאני צופה בוידאו הסרט נתקע בצורה מחזורית אחרי 6-7 דקות, המחשב לא קורס אלא מתפקד כרגיל ואחרי כדקה הסרט חוזר למוטב וממשיך לפעול כאילו כלום לא קרה (כלומר הוא התקדם את הדקה שלכאורה נתקעה). התקנתי את הדרייברים של ה-intel chip set (כרטיס המסך שברשותי), הקודקים מעודכנים (K-lite codec pack) למישהו יש סיבה הגיונית למה דבר כזה קורה? כעת להמלצה. כפי שכבר ציינתי ה-LG נמצא אצלי כבר חמש שנים וכמו כל סוס עבודה - הגיע הזמן להחליף אותו. אני מחפש מחשב אלטרנטיבי שיספק את הצרכים שלי, בעיקר שיטוט ברשת, צפייה בסרטים, מוזיקה ועבודה על תו…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. שלום רב אודה לכם אם תמליצו לי על נייד שאמור להחליף את הנייח הישן שלי * מטרות המחשב- עבודות משרדיות ,צפיה בסרטים, עריכה גרפית תלת מימד * גודל המסך-15-17 * משקל רצוי-2.5קג * זמן סוללה ארוך- 4-6 ש' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח-500-750 7200rpm * כונן CD/DVD? צורב- כן * כונן Bluray- לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא תודה.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  9. היי, יש לי כרגע מחשב בחדר ישן יחסית, ומחשב חדש יותר בסלון המשמש כ HTPC. אני משחק הרבה במשחקים כבדים יחסית ובסלון הם רצים בלי בעיה, הבעיה מגיעה כשאני רוצה לשחק משחקי RPG או משחקי יריות (הסלון רחוק יחסית מהפלזמה ואי אפשר לשחק עם מקלדת ועכבר כמו שצריך). בחדר שלי זה קצת יותר בעיה, כשאני מריץ דיאבלו 3 המחשב מתחמם אחרי שעה בערך של משחק, אבל הוא עדיין עובד חלק בהגדרות גרפיקה בינוניות, כשאני שם על מקסימום בגרפיקה הוא מתחיל להיתקע קצת. השאלה שלי היא, אם בכלל כדאי לשדרג את המחשב שנמצא בחדר או למצוא פתרון למחשב בסלון. אני כבר הרבה זמן מחפש פתרונות ל HTPC אבל אני לא מוצא שום דבר. בשלט של ה XBOX 360 ממש לא נוח לשחק במשחקים האלה. אז כל עוד אין פתרון ל HTPC שבסלון אשמח לדעת מה אני יכול …

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד סרטים מוזיקה תוכנות מסרים אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים אני מניח שאתם יודעים איזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום הגדרות בכל המשחקים שקיימים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

11. Started by NIR_R,

קיבלתי מחשב נייד מדגם HP Pavilion DV6000, שנקנה לפני כמה שנים טובות.. קראתי עליו קצת באינטרנט, והבנתי שיש לדגם הזה המון בעיות.. אני נתקל בבעיה מציקה, שכל פעם שאני מזיז את המחשב, לא חשוב לאיזה צד, אפילו טיפה, המסך "מתחרבש" ונתקע. זה קורה גם אם אני מזיז אותו לפני שהווינדוס הספיק לעלות. אם המחשב עומד בלי לזוז, אני יכול לעבוד איתו שעות. איך אני יכול להתגבר על הבעיה? האם בכלל שווה לתקן דבר כזה, בדגם כל כך בעייתי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 0p,

שלום, ראיתי במפרטים המומלצים את המפרט הזה שבמבט ראשון מתאים לי: AMD A4-3400- BOX350 לוח-אםAsrock A75M-HVS360 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה0 מארזEnermax Laguna 300W350 ספק כחכלול במארז אבל אני חייב יציאת S-video ולפי המפרט לוח האם אין לו יציאה כזו. חשבתי לפתור את העיניין ע"י חיבור Geforce 6600GT,אבל האם חיבור כרטיס כזה ישן לא אבסורדי כשעל לוח האם יש כרטיס מתקדם פי כמה? כמו כן לפי האתר של אנרמקס המארז מאפשר חיבור כרטיסי Low profile בלבד, אני רוצה לשמור על מארז מסוגנן שמתאים למדיה סנטר אבל לנצל גם את מלוא הלוח במקרה של שדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש…

13. * מטרות המחשב - שימוש עיקרי הוא תכנות (קומפילציה, סביבות עבודה שונה, הרצה של סרביסים שונים וכו). * גודל המסך - 14 או 15 * משקל רצוי - ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - צריך יציאה טובה למסך חיצוני (עדיפות למשהו יותר טוב מ VGA) * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 במהירות 7200. אם אפשר יותר אז מצוין. עדיפות מאוד גבוהה לכונן נוסף של SSD (אם בכלל יש תמיכה ב2 כוננים) * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל נדרשת אחריות מאוד טובה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אין צורך במערכת הפעלה בכלל (עדיף בלי) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן, עדיפות ר…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by Andronix,

אני אתן קצת רקע כדי שלא יהיו סתם מילים ריקות. סבתא שלי עורכת סרטים כבר כמה שנים וכל פעם קונה מחשב חדש מהטכנאי הגנב שלה כי הוא לא מספיק חזק לתוכנת הפינקאל החדשה. עכשיו היא החליטה שהיא רוצה מחשב חדש כי הi5,8GB RAM וכרטיס מסך QUADRO 600 אינם מספיקים כי התוכנה קורסת לה ובגלל שהיא עוברת עכשיו לתוכנה אחרת בשם AVID והטכנאי מחשבים שלה אמר לה שהיא תצטרך כרטיס מסך ב6000 שקל. בכל מקרה אבא שלי ודוד שלי החליטו שצריך לקחת על זה פיקוד ולא להשאיר את זה לטכנאי האינטרסנט שלה עוד פעם. אז אני אגיד ככה מבחינת תקציב אין מקסימום והמחשב שיעשה את העבודה יקנה אך זה יהיה במטרה של לא לקנות מחשב במשך הכמה שנים הקרובות ולספק את גחמותיה של סבתא שלי שהתוכנה לא תקרוס לה. 1. מה התקציב המקסימאלי? מפורט ל…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by אלבר,

לא למשחקים. מחפש מעבד שנותן ערך טוב לכסף, באיזור 1000 ש"ח. כמה שיותר תמיכה בוירטואליזציה (יריץ מכונות וירטואליות שרתי 2008 R2) לשימוש גם בתוכנות שצריכות כח עיבוד כמו פוטושופ. הלוח צריך לתמוך בעד 32 גיגה זכרון. לפחות 4 כניסות USB מאחור כניסה נוספת לUSB3 - כדאי 6 כניסות SATA בעקרון ללוח מסורס, שיהיה מקום לעוד כניסות וכדומהUSB זכרון צריך זכרון של 16 גיגה, עדיף 2 סטיקים של 8 שיהיה מקום לשדרוג . הכי חשוב - שירות מהיר ואמין בארץ במקרה של תקלות.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  16. לפני כמה זמן נשפכו לי מים על המקלדת במחשב נייד ודפקו אותה. קניתי מקלדת חדשה בebay והחלפתי אותה לבד... משהו נדפק בווינדוס בתהליך והייתי צריך לפרמט. פה הבעיה שלי... כל פעם שאני מנסה לפרמט, המחשב נכבה בדיוק באותה נקודה, ב"מסיים התקנה..." אח"כ שאני מדליק מחדש את המחשב יש לי שגיאה שהמחשב הופעל מחדש באופן לא צפוי וצריך להתחיל מחדש את ההתקנה. ניסיתי לפרמט עם שני ווינדוסים שונים, אותה בעיה. אני לא חושב שזאת בעית חומרה בגלל שתמיד זה קורה באותה נקודה. יש למישהו רעיונות? כרגע המחשב לא יכול לעבוד. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by leahd3,

שלום. יש לי כרגע מחשב עם 720 amd ספק אנרמקס 525 פרו 6950 גיגהבייט 1 טרה קוויאר בלאק 2*2 קורסייר לוח ud4p גיגהבייט אני מעוניין לקנות מחשב חדש וךהריץ עליו עוד 6950 במידה ואני אמצא כרטיס בזול יחסית. הרכסתי כזה מחשב בינתיים[table] [tr] [td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr][/table][/t] [table][tr] [td][/td] [td]מאווררים וגופי קירור[/td] [td]מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler [/td] [td][/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td] [td]ASUS Asus P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 16…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה (אודיו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -תוכנה לשימוש ליצירת מוזיקה: Cubase. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , Max Payne3 , Dota2 , Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עם FPS של לפחות 60-80) 3. האם …

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  19. שלום מחפש לאחותי מחשב בתקציב של כ2000 ש"ח אפשר לחרוג נגיד עד 300 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק בארץ רצוי 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי, אבל אם זה מוריד משמעותית את המחיר אפשר לוותר. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  20. שלום , אשמח לקבל עזרה בבניית מחשב חדש (לבית חדש), עיקר שימוש לגימיינג. תקציב קצת לחוץ שאמור לכלול את הכל. מצורף למטה מפרט שכבר הציעו לי , אשמח לקבל חוות דעת כי אני כבר הרבה זמן לא מעודכן לגבי האיכות וההבדלים בין כל הרכיבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW , Diablo3 , GTA , Bataman AC -מהי הרזולוצ…

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by -Blaze-,

מעוניין לקנות בימים הקרובים, מעדיף מKSP כי יש להם סניף ליד הבית שלי. בניתי את זה: לצערי בKSP לא מראים את המחיר של כל רכיב בנפרד, אבל אפשר לראות שהמחיר הכולל הוא 4700 (אני משלם במזומן). (קירור למעבד יקנה בנפרד) איך הוא אמור להתמודד עם משחקים חדשים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום...אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם לגבי קניית מחשב נייד.יש לי שתי אפשרויות כמו כן חשוב לציין שאני מעוניין לקנות בארה"ב כי שם יותר זול אבל אם אמצא מחשב יותר טוב/זול בארץ אשמח לקנות פה. להלן הדרישות: *אני לא רוצה מחשב מפלסטיק..עטיפה ממתכת או אלומיניום. *המחשב בעיקר לצפייה בסרטים לגיימינג ושנה הבאה אהיה סטודנט להנדסת תוכנה.אני לא צריך עריכה גרפית או דברים שכאלה. *גודל המסך צריך להיות 15.6" *אין לי בעיה עם משקל *זמן סוללה שיהיה סביר *אני חייב יציאות HDMI ָָָ*כונן קשיח אני מתכוון לשדרג לssd *כונן בלוריי לא הכרחי כנ"ל גם cd/dvd *לגבי האחריות הבינלאומית...שמעתי סיפורים על בעיות כאלה ואחרות אבל עם מחירים כאלה לא עדיף פשוט להתעלם? ועכשיו למחשבים.... מחשב ראשון: …

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  23. הנה המפרט: המחירים: לוח אם: ASUS Sabertooth X79 Intel X79 LGA 2011 ATX Intel Motherboard 1670 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14142 כונן קשיח: SDSSDX-120G-G25 http://ksp.co.il/?uin=15084 610 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14740 540 ש"ח זיכרון: http://ksp.co.il/?uin=14090 620 ש"ח כרטיס מסך: Zotac GTX680 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 2690 ש"ח מעבד: Intel Core i7 3930K 3.2Ghz 12MB 2890 ש"ח ספק כח: http://ksp.co.il/?uin=13635 450 ש"ח קירור Noctua NH-D14 SE2011 CPU COOLER 290 ש"ח מבקש חוות דעת מבחינת : האם החלקים תואמים אחד לשני? והאם המפרט שווה או שאפשר לשפר באותו מחיר? האם הספק כח מספיק למחשב הזה?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by IPIP,

אני לא מבין בכל העסק הזה של סוג החיבור והיצרן אז אני צריך עזרה. אני מעוניין לשדרג את הזיכרונות ל16 GB ואת המעבד לi7. סתם שאלה היום יש צורך ב32 GB ? ובמעבד עם 6 ליבות ? עם יש צורך אני ילך על זה. מפרט נוכחי: מעבד - Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray קירור למעבד - Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only לוח אם - Biostar TH67B H67 Chipset - B3 for 1155 זיכרונות - Kingston 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E מארז + ספק כוח - Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי ה…

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סתוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta iv ועוד משחקים כבדים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1280 על1024 ורשום על המסך samsung 8000:1 (בנתיים זה המסך אבל אולי אני יחליף אותו בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 9 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.