ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים לא למטרת משחקים מעדיף שהמסך יהיה 13.3 או 14 אם חייב אז ניתן לחרוג ל 15 חשוב שיהיה לו מעבד חזק ו4G זיכרון ושהסוללה תחזיק זמן סביר של 6 שעות וחשוב שלא ישקול הרבה ולא יהיה עבה! תקציב ב5000ש"ח גג! חשבתי על המחשב מה אתם אומרים? תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 17:08:26 ASUS UL30VT-A1 SU7300 1.3G 4GB 500GB Display 13.3" HD 16:9 (1366x768) LED backlight,Color-Shine (Glare-type) Processor & Chipset Intel® Core™2 Duo CULV Processor SU7300 : 1.3 GHz Intel® GS45 Express Chipset Storage & Drives 1 Detachable 2.5" 9.5mm (H) SATA Hard Disk Drives External Optical Disk Drive optional Memory 64-bit wide DDRIII dat…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחשב mini pc שיהיה קטן וקומפקטי ככל הניתן. שיהיה בעל 2 כרטיסי רשת. המטרה של המחשב היא להריץ firewall מבוסס לינוקס. המחשב אמור לעבוד 24/7. אם יש למישהו רעיון, אז אשמח לעזרה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אקצר, אחי חוזר מקוריאה ויש את המחשב הבא DELL STUDIO 15 I5 מעבד I5-540M 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1366*768 ATI 4570 512MB והפרטים הנוספים בלוטוס,רשת10-100-1000, אלחוטי גם N HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. המחיר שלו הוא 4200 שח בקוריאה. נ.ב זהו לא מעבד I5-430 אלא I5-540 כמו שרשמתי..מעבד שהוא אכן כמעט משתווה בביצועים ל I7-720 ולא טעיתי בשום פרט, כל הפרטים נכונים מדוייקים אין לי את הדגם המדוייק כי האתר בקוריאנית פשוט התיחסו לפרטים הללו. האם המחיר שווה וזול ביחסית לארץ, למרות שהמחשב אינו משווק כאן תודה לכולם. מחכה לתשובתכם יאיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לייעוץ בנוגע להרכבת מחשב לעריכת תמונות, בעיקר שימוש בתכנות לייטרום ופוטושופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב גמיש מאוד, מעדיפה להשקיע באיכות המוצר וביכולות שלו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בתוכנות אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. המחשב שלי (AMD 1.33GHZ) מתחיל לגמגם ולעשות בעיות, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות חדש. פעם הייתי משחק הרבה במשחקים, אבל בשנה-שנתיים האחרונות אני כמעט ולא משחק בכלום, אולי בגלל שהמחשב לא מריץ אותם מהר כ"כ כבר, אולי בגלל שאין לי מקום (הארד דיסק 30 ג'יגה), בכל אופן לא שיחקתי בזמן האחרון משחקים, אבל עם מחשב חדש טוב אני מאמין שאני יחזור, אז אני צריך מפרט למשחקים בעיקר. יש לי במחשב הנוכחי גוף קירור די טוב - Thermalright AX7 עם מאוור איום ונורא ורועש (Thermaltake smart fan), האם לשמור על הגוף קירור ולקנות מאוורר חדש טוב, או פשוט לקנות גוף קירור שלם חדש (עם מאוורר)? אני צריך מפרט לאיזור ה-5000 ש"ח בלי מסך, בלי רמקולים, בלי מקלדת, בלי עכבר, צריך צורב - מספיק משהו זול CDRW, עדיין …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העבודה בתלת והרינדורים יתבצעו ב3DSMAX , המטרה היא הדמיית סרטוני אדריכלים, עבודה בוידאו בMAX זה מפרט שאני בונה לחבר, התקציב הסופי הוא 10K רק למחשב ואני אשמח להסברים לנוגע לחלקים ותאימות כי מה שפירסמת פה, זה מאוד גולמי ואני גם לא מעודכן . אז ככה : 1. מעבד Intel Core I7-990 X http://skypc.co.il/pl_product~BX80601990~3~0.htm 2. כרטיס מסך Quadro http://skypc.co.il/Product.asp?PID=VCQ4000-PB זה שני הדברים שראינו בנתיים זכרון אני חושב בערך 16 ג'יגה HDD חשבנו על מערך RAID 0 לעבודה מהירה וזהו בגדול, בקשר למעבד אני לא בטוח שצריך לקחת את המעבד הכי חדש כי אני מהנסיון שלי הדגמים הכי חדשים סתם יקרים ואין כזה הבדל משמעותי בעבודה יחסית לדגם אחד לפני כרטיס מסך חשבתי על QUADRO שנראה לי …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב שיענה לצרכים של סטודנט לארכיטקטורה. שימוש באוטוקאד, פוטושופ, רוויט, גוגל סקאצ'אפ, אולי סולידוורקס וכמובן אינטרנט וכיו"ב מצאתי כמה דגמים שעשויים התאים (יש לי העדפה לדל) אבל המחירים שלהם לאיו דווקה אטרקטיביים: dell studio 1555 p87 ATI מחיר: 4950 או 5859 כולל הרחבות. דיסק קשיח: 320GB hard drive serial ATA 5400RPM h המליצו לי להרחיב ל 250GB 7200RPM ב159 ש"ח. למה? זיכרון פנימי: 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory המליצו לי להרחיב ל 4GB בתוספת 265 ש"ח. מערכת הפעלה windows 7 home premium 64bit בתוספת 485 ש"ח. מסך: 15.6 רחב. 1920X1080 white-LED Display with Truelife WUXGH נראה כמו גודל אידיאלי אבל לא מבחינת המשקל. כרטיס מסך: ATI Mobility Raedeon HD 4570 512MB המליצו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט לסרטים +משחקים לא כבדים לפחות 1000 ג'יגה משהו שיחזיק 4 שנים לפחות שיהיה אפשר להריץ עליו ויסטה אינטל בלבד עדיפות למחשב שקט תודה רבה לעוזרים - יש אפשרות לחרוג בעוד 500 שקל אם המחשב פצצה!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(בשביל חבר עובד אינטל שמקבל מעבד מתנה מהעבודה.) שימוש עיקרי אינטרנט + קצת משחקים. קיים: מעבד + מסך + HD 160GB בחיבור IDE. צריך לקנות: לוח אם + זכרון (עדיף 1024MB) + כ. מסך + מארז + ספק. זהו, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל הצעה ללוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך עד 3000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים ומשחקים * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? רצוי HD או LED * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? לא משהו מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יותר מUSB אחד * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB (לא מבין בסוג) * כונן אופטי? כן DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה עם ביצועים בינוניים ומעלה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כמו שציינתי, מחשב התומך גם במשחקים, אבל לא חייב בהגדרות הכי גבוהות סכום המחשב צריך לנוע באיזה ה4000
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 - לא חשוב במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמי ערן, סטודנט להנדסת חשמל שנה שנייה. בחיפושי אחר מחשב נייד נתקלתי במחשב הבא: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=16996 Dell Inspiron 14 3420-32106G74IB על פניו נראה כעסקה משתלמת, כמו כן אנסה לקנות באילת כך שהמחיר צונח לסביבות 3300. האם זהו מחשב משתלם ביחס למחיר? או האם יש מחשב אחר יותר מומלץ? אני מצרף למטה את הדרישות לפי חוקי הפורום תודה רבה מראש ערן * מטרות המחשב? לימודים (מקלדת נוחה), משחקים מידי פעם, ניגון חלק קבצי 1080p.* גודל המסך: 13.3-14 לא קריטי, רק לא 15.6* משקל רצוי: לא קריטי, רק שהמחשב לא יהיה מגושם* האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה חסכוני במצב חסכון בסוללה, אולי 6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI* בלוטות: כן* גודל מינימלי וסו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ממש מתאים לי ואני מאוד רוצה אותו אבל הוא מחודש. האם צפויות לי בעיות ? מה קורה עם אחריות ? (אני קונה אותו בחו"ל. אגב , תיהיה לי אחריות תקפה בארץ ?) האם אתם הייתם קונים מחודש ? http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5554770&CatId=4948 תודה. אההההה , וגם רשום שיש לו HDMI , אבל בתמונות משום מה לא מראים את היציאה הזו. מדובר בטעות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אז ככה, מישהו מוכן לקנות ממני את המחשב ב3500 ש"ח. בזמנו קניתי את המחשב לפני כמעט שנתיים ומחיר של כמעט 6 אלף. לפי מה שהבנתי, ההצעה של 3 וחצי אלף זה יחסית מחיר טוב למחשב הזה. בעיקרון אני לא מוכר אותו בגלל שאני לא צריך מחשב למשחקים אלא בגלל שסתם בא לי להשתדרג והמחיר שהוא מוכן לשלם עליו הוא לא רע. מפרט המחשב שלי שהוא רוצה לקנות הוא זה: [table][tr] [td]AT #[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td] C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪1125[/td][/tr] [tr] [td] GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td]₪702[/td]…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט האם כדי לקנות את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 אני סטודנט הנדסת תוכנה, אז השימושים העיקרים הם תכנות, אני כמעט ולא אשחק עליו. אולי כדי לבחור מחשב בלי כרטיס מסך חיצוני? או שאולי כדי לקנות מKSP? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10908 אבל זה 430 המעבד, ובלי כרטיס חיצוני. יש לכם אולי עוד המלצות למחשבים אחרים? זה מאוד יעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה קודם כל שלום !! אני מחפש מחשב שיענה לדרישות וישמש אותי כמעין אולפן הקלטות קטן אין צורך במדפסת או סורק או רמקולים ... (המחשב יחובר למערכת קולנוע ביתית) אני צריך במיוחד כרטיס קול חזק שיעמוד לי בדרישות של cu base תודה רבה לכולם ... נ.ב ההשקעה המירבית שלי קצת מצחיקה אבל הסכום הוא 4000-4500 ש"ח לכן אני מתלבט מה לעשות ... תודה רבה לעוזרים : : :
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולהעביר כמה רכיבים מהמחשב הישן שלי ברשותי הארדיסק סטה 200 ג'יגה וכרטיס מסך PCIe x800 אני פחות או יותר סגור על מפרט אבל לא מוצא חנות עם כל הרכיבים שאני רוצה שעושה משלוחים או ממוקמת באיזור חיפה נתניה המפרט שאני מעוניין בו הוא: לוח אם asrock conroexfire-esata2 מעבד e6300 עד 1100 שקל זכרונות ddr2 667mhz cl3/4 2x512mb קיט במחיר של עד 800 שקל!! (ראיתי cl4 של ג'י.סקיל ושל קרושואל cl3 בפנדס אבל כשהזמנתי נתנו לי תירוצים ש"אזל במלאי" ויום אחרי זה העלו את המחיר ב200 שקל בשני המקרים!) מארז compucase hec 6A19 300w פנדס היו הכי קרובים לשילוב וגם נותנים מחירים ממש טובים אבל הם שיחקו משחקים אז ביטלתי אם מישהו מכיר חנות באיזור הצפון או שעושה משלוחים ומציעה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בהחלטה לגבי מחשב נייד. ההתלבטות היא בין שלושה דגמים לכל אחד יתרונות וחסרונות מבחינתי. צרכים: מסך - 14 אינץ, מט, עדיף מסך עם פאנל IPS מערכת הפעלה - windows 7 מעבד - I5 זיכרון - לפחות 4 ג'יגה אמצעי קלט - touchpad רצוי ללא Pointing stick מקלדת - עם שטח עבודה כמה שיותר גדול ונוח - חשוב! משקל - באזור ה- 1.6 -1.8 זמן סוללה - לפחות 4 שעות יציאות- 3 יציאות USB 3.0 ו-HDMI כונן קשיח - 286G - SSD מחשב שקט עם מערכת קירור טובה Dell Vostro 5480 VM-RD33-8938 כ- 4,300 ש"ח יתרון - שירות של DELL, כיום משתמשת ב- vostro 3500 כך שהממשק לא יצריך הסתגלות, זול יחסית לשניים האחרים חסרון - לא מגיע עם SSD, אפשר לשדרג אבל אז האחריות on site לא תופסת (אחרי בירור מול DE…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב נייד שכרגע יש בו 4GB RAM שמחולק לשתי כרטיסים של 2GB המחשב יכול להכיל עד 16 GB והוא בעל 4 סלוטים השאלה שלי הי אם יש אפשרות להשאיר את שתי הסכרטיסים שכרגע יש במחשב ולקנות עוד שני כרטיסים בנפח 4GB ו8GB בשביל שסך הכל יהיה לי 16 GB ? (כולם באותו תדר כמובן)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיחזיק משחקים כבדים לזמן רב, כלומר, כמה שנים. אין צורך במסך (יש), רמקולים (מערכת סטריאו מחוברת למחשב), עכבר (יש) ומקלדת (יש). אני מוכן להתפשר לכונן קשיח לא גדול במיוחד, אני לא מוריד סרטים ומשחקים אז הוא לא יתמלא מהר. (יש עדיפות ל AMD, אגב). כרטיס מסך הייתי מעדיף מסדרת ה 6800 ויש דגש על ה RAM. אגב, שכחתי להוסיף, אני לא מתעסק באוברקלוקינג. הייתי מנסה להרכיב מפרט בעצמי, אבל אני לא מבין בזה הרבה ואני צריך עה של מבינים. מחיר... ממ.. בתחום ה 8000 ככה, יכול לגלוש קצת למעלה. - תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בגודל 14 ומעלה, ראיתי את המחשב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=9809 יש לו מפרט די טוב ומחיר נמוך מאוד יחסית, האם שווה לקנות או שיש איתו בעיות ידועות? יש לכם אולי המלצה למחשב אחר עד 3000 שקל? תודה, דור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים\סדרות עבודה בתנאי שטח(אגרונום) * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 250 גיגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מט שלום רב, המחשב לאחי שהוא סטודנט וגם פקח מזיקים עצמאי שמסתובב בשטחים חקלאים. הוא רוצה מחשב בתקציב עד 4500, שזה נשמע לי גבוה מידי לצרכים שלו(ולתקציב האמיתי שלו), לכן אשמח בפחות, עד 3500. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המחשב הזה מספק לצורך משחקים חדשים ?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2568&CatCode=315 מחיר ב 1pc 5082 ש"ח http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=7749 מחיר בתמליל 6595 ש"ח http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=13084&c=4857
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קצת, אבל רק אם זה באמת שווה את ההפרש. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודות קוד ופיתוח, אפליקציות, פיתוח משחקים, קצת גיימינג וצפיה בסרטי FULL HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש לפרנסה, לא יודע בידיוק את שמות התכונות אבל במרבית כלי הפיתוח, כגון UNITY C++ JAVA וכו.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 2560x1440 DELL 27 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כגון SC2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-