עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אנשים אני אנימטור במקצועי ואני צריך מחשב מפלצת הנה מפרט שקיבלתי מאיבורי מחשבים האם כדאי לי לקנות? מארז FANQUA IN WIN שחור אדום + מאוורר 22CM ספק כח 12CM A.PFC LITEPOWER 700W THERMALTAKE לוח אם H67MA-E35 B3 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS CORSA GEIL 2X8GB (16GB) DDR3 1333MHz דיסק קשיח CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB SSD כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX OC 1536MB-5 MSI צורב LIGHTSCRIBE SATA SONY-OP' DVDX24 DL שחור דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 64MB C.G WD תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם מסך H2400 LCD LED 1:5000000DC…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by The Albatross,

שלום! השאלון מאוד ממצה אז אתחיל איתו. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מזה עם סיבה טובה, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות (פייתון, MATLAB, ג'אווה), גלישה באינטרנט וצפייה ב-HD. לא צפוי גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" ברזולוציה FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by LaMotta,

דוד שלי מחפש מחשב חדש, עם מפרט בערך כזה: CPU: P-4 2.8 GHz, 800 MHz FSB + 1 MB Cache Motherboard: something suitable, 800 MHz FSB + sound card on board . 512 MB RAM 120 GB HD (7200 RPM) Decent 128 MB non-shared video card Keyboard / Mouse / Speakers MAG 17'' Pureflat monitor CD-Burner + DVD Reader (combined, or preferably, separate) Network card באייבורי מציעים את המחשב הזה: אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (PRESCOTT 1M HT 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA -שלוש שנות אחריות זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tood24,

[h=1]היי חבריה[/h]מחשב מיועד לאינטרנט ו-HD ללא מערכת הפעלה במחיר של 1500-1600 ש"ח זה מתאים ואיך איכות לנובו? תודה נתונים: גודל מסך: 15.6 דיסק קשיח: 500GB SATA III זיכרון: 4GB DDRIII 1600MHz חיבור סאונד: אודיו+מיקרופון 3.5MM חיבורי וידאו: HDMI, VGA חיבורים: 1XUSB 2.0, 2XUSB 3.0, חיבור רשת RJ45 כרטיס גרפי: Intel HD Graphics 4000 מהירות זיכרון: 1600Mhz מעבד: Intel Core i3-3110M 3M Cache, 2.40 GHz מערכת הפעלה: FREE DOS משקל: 2.5 ק"ג כולל סוללה נפח זיכרון: 4096MB סוג זיכרון: DDRIII סוג מסך: מסכי LED רמקולים מובנים: רמקולים סטריאו 2.0 שפות במקלדת: עברית, אנגלית

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Adun,

המסך שלי הוא Samsung bx2450 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS24B5HVFH/ZA-specs הוא בן שנתיים-שלוש, ללא פגמים בכלל! כמה הוא שווה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by fareedamr,

שלום אני צריך עזרה בקנית לוח אם מתאים וטוב יותר למפרט P-4?(עד 750 שקל) ואם תוכלו תסבירו מה ההבדל ביניהם(לוחות אם)? המפרט: 1030 nis מעבדי אינטל? P-4 2,4 Ghz (512k 533MH) 550 nis לוחות אם למעבדי אינטל? 8SG800 AGPx8, DDR400 GIGABYTE(האם הלוח אם הזה מספיק למפרט?) 490 nis זכרונות? 512MB Kingston DDR 333 990 nis כרטיסי מסך? V9280 Ti4200 128MB,TV,DVI,AGPx8 ASUS Price 490 nis כרטיסי קול? TotalCREATIVE 6.1 Audigy 2 50 nis כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? Citizen 1.44 FLOPPY Price 130 nis כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM ASUS x52 310 nis צורבים? ASUS 48 x 24 x 48 ) 290 nis מארזים? ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black 109…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mcsheh,

שלום, הייתי רוצה שתעזרו לי ותמליצו לי בקניית מחשב בתקציב של 3500 - 4000 : *מטרת המחשב היא מדיה סרטים ומשחקים לא בומבסטיים. *גודל מסך: 15.6. *משקל: לא משנה. *זמן סוללה: לא משנה. *יציאות מיוחדות: יציאת HDMI וUSB3. *בלוטות: רצוי לא חובה. *כונן CD וצורב חובה. *כונן BLURAY: אין צורך. *אחריות בינלאומית: לא חובה. *רישיון מערכת הפעלה: רצוי. *עדיפות לחברות: Asus או Lenovo. *עדיפות למעבד: i7, המינימום i5. *עדיפות לכרטיס מסך של NVIDIA. אודה מאוד אם תמליצו לי על משהו טוב בטווח מחירים זה. ולמה אני מעדיף i7? כי אני רוצה מעבד חזק לאורך זמן כי בעוד שנתיים אני אתחיל ללמוד וכדי שיוכל להישאר עדיין חזק יחסית לשוק. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by genia,

.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בסכום של עד 2000 ש"ח.. עדיף עד המחיר הזה, אם יש צורך ביותר שיהווה שדרוג משמעותי, אז אפשר חריגה עד 3000 ש"ח. תלוי כמה המפרט ישתדרג ביחס למחיר הנוסף. המטרות שלי הן בעיקר אינטרנט ועבודה משרדית, אני אשחק גם כן, אבל עדיין לא סגור כמה אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ לי דיאבלו 3 (כשייצא..).. מעבר לזה כנראה שלא אשחק יותר מדי במשחקים חדשים.. בכל מקרה הייתי רוצה כרטיס מסך טוב.. (אני משחק כרגע על מסך של 19 אינץ' ככה שאני לא יודע איזה מהכרטיסים ייחשב כבר מיותר לגודל המסך הספציפי) בנוסף אני רואה סרטים וסדרות דרך המחשב בטלוויזיה, כלומר חיבור HDMI חובה, שאני מניח שקיים כיום בכל מחשב.. המפרט הקיים כרגע הוא מארז Hec Compucase 6a21 ספק Hec 400W (לא זוכר פ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי היה לי באווליון DV600 מכרתי אותו וקניתי את זה HP Presario CQ61-280EJ VF277EA אומנם מהיר מאוד ויציב אבל לא אהבתי את העיצוב שלו ואת המסך הרחב המעפן (זה לא רק 15.6 במקום 15.4 אלא הורידו מהגובהה איזה 3-4 ס"מ ) חרא של מקלדת עם המספרים המטומטמים שבצד והחצים הקטנים את המחשב קניתי אותו אתמול ורציתי לדעת אם עוד יומיים אני יכול להחזיר ? והאם אפשר לעשות החלפה למשהו אחר ? אם יחליפו לי אותו אני חושב על זה ‎RD480-L.ADW1E T4300 2.1GHz - Free dos ‎ LG איך הניידים של LG בכללי ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני עוד פעם פונה אלכם לקבלת חוות דעת שלכם על המפרט שניסיתי להרכיב. אני שמתי לב שהרבה פה מציעים לקחת מפרט למשחקים על בסיס מעבד Intel ולא AMD , אז אני כבר לא יודע מה לעשות , הייתי רוצה לשמוע מכם איזה מעבד בכל זאת לקחת בשביל משחקים , איזה כדאי יותר ? , ותנמקו למה וגם תבדקו את המפרת שהרכבתי עם מעבד Intel , האם הכל בסדר במפרט הזה? מראש תודה. זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10854 כמות: 1 מחיר: 963 ש"ח ( למזומן:934 ש"ח ) G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 - I5 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by netanel38121,

שלום רציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הזה. היה בשימוש שנתיים וחצי בערך בלי שעבר שום oc כמה המחיר שלו יד. שנייה במצב מצויין. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eitany245,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): • חריגה מקסימלית מהתקציב:3500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג בינוני • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?לא במידה וכן, איזו מערכת הפעלה תרצה במפרט? win 7 דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז?לא,אבל חשוב לי שהוא יהיה שקט,שהוא יקרר טוב את הרכיבים ושיהיה לו פילטרים. (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overclock למחשב?לא • אם כן, לאילו רכיבים? (שים לב כי אין אחריות על Overclock) (מידע …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי , החלטתי לקנות מחשב , ולהשקיע בו המון... חשבתי בינתים על הבסיס של : amd 64 3200 לוח אם - אני חושב שאני יחכה עוד שבוע שבועיים שהצ'יפים החדשים יגיעו. Corsair 512 3200 יש לי כרגע סטיק אחד כזה , אז אני צריך עוד אחד בלבד. ורצוי שזה יהיה 3200 ולא יותר , כי הסטיק שיש לי כרגע הוא 3200. וזה אמור להספיק לא? על מסך אני דיי סגור על ה 959nf samsung אני פשוט רוצה 19 , וזה נראית לי האפשרות הכי טובה. כונן קשיח - חשבתי על Samsung 120gb 7200 8mb sata כרטיס מסך , יש לי כרגע R9700 pro - ככה שאני ישאר בינתים איתו. ובעתיד שירדו המחירים לאקס 800 אני יחליף. אני רוצה גם צורב די וי די , אין לי מושג בחברות , אני בקושי גם מבין במספרים שם... אני רק צריך שיהיה אמין ושלא יזחל.. מאר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אורח גילדו
    Started by אורח גילדו,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לגרפיקאי. לא משהו מפלצתי מדי, אבל אין הגבלת תקציב ממש, כך שאני מעדיף ללכת על משהו איכותי. עבודות גרפיקה סביב פוטושופ בעיקר ושאר התוכנות של InDesign, אבל פחות רינדור וידאו ותלת מימד כבד. הנה משהו שבניתי מהאתר של KSP, אשמח לקבל חוות דעת, וכל הערה/הארה תתקבל בברכה כמובן. תודה מראש! http://i.imgur.com/LRGPg4C.jpg

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idos123,

היי , אני עומד להזמין את המפרט הבא (שמורכב מחלקים משני חנויות שונות - ZIGZAG ו KSP ) ואני אשמח אם תוכלו להבהיר לי כמה דברים שאני עדיין לא סגור לגביהם . תחילה המפרט הוא : מעבד : intel 2500K BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_1198&products_id=14312 לוח : GigaByte GA-PH67A-UD3-B3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14931 זכרונות : http://www.gskill.com/products.php?index=239 ‏DDR3 1333Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel ‎ כ.מסך : ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E GIGABYTE http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530&dl=#ov ספק: ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan P…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית+ צפיה בוידאו 4K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות (לא מיועד לעריכה גרפית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים סבירים ופשוטים אופציה למסך 1080p ומעלה עם איכות צבעים סבירה+ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Shai Nifoosi,

אני מתלבט בין מספר דגמים, תקציב עד 3000. Dell Vostro 5481 - לא מצאתי בכלל ביקורות עליו.. Lenovo Ideapad 330 Lenovo Ideapad 530 צריך את הלפטופ ללימודים, עבודה וכו'. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Holys,

1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים : cs:go, overwatch, assassin creed, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 בעקרון לא משנה, מה שאתם חושבים שהכי טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

20. Started by slamdunk,

היי חברים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 או תלוי אם צריך יותר בשביל המטרות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כתיבה ועבודות משרדיות, אקסל, וורד וכו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף כמה שיותר גדול בלי התחשבות במשקל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז עדיף משהו בגבולות רחובות עד הרצליה ולא מעבר …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים ומהירות במשחקים ומדיה? וגם איזה מהם עדיף מבחינת איכות ואמינות המערכת בין שתי החברות? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון איזה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש״ח לא חייבים להשתמש בכל ומה שישאר מהתקציב יצא לשדרוג מסכים וציוד הקפי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? cyberpunk 2077, baldur's gate 3, alan wake 2 ובכללי משחקי AAA. linux ב dual boot כלומר עדיף לבדוק שהחומרה לא ידועה בלעשות בעייות, אם זה עוזר אני יתקין עליו debain או ubuntu. בנוסף המחשב ישמש לתכנות deep learning אבל את העבודה העיקרית אני לא יריץ עליו. בנוסף מינימום של 32GB RAM. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאי…

23. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב להורים שלי - נכון הם לא גיימרים, אבל כן חשוב שהמחשב יהיה חזק שקט ומהיר. ולכן אני מניח שאפשר להתפשר בכרטיס המסך. התקציב למחשב בלבד + רישיונות לאופיס וחלונות ( אין צורך בציוד היקפי, מסך וכדומה). מארז חשבתי על אחד הדגמים של ANTEC . זיכרון של כ- 8 GB. דיסק קשיח של 2 טרה מעבד i5 או i7 אופיס חדש בעברית (כולל אאוטלוק) חלונות - יש לי בעיה עם חלונות 8 (אז אולי עדיף 7 ). תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by itaysp,

טוב אני צריך מחשב לסבא.. דיברים שחובה שיהיו: לא צריך כונן דיסקטים - כבר לא משתמשים בזה היום. מעבד כדאי שיהיה AMD - זה גם מוזיל את המחיר. מסך דק - 17" מקלדת ועבר (כדאי עכבר אופטי) כדאי שיהיה: זיכרון 512 לפחות - בטח הנכדין יבואו וירצו לשחק.. וגם שהמחשב לא יזחל. צורב כונן DVD או שילוב של שתיהם.. כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו SIMS 2 אני חושב שאפילו GFX5200 יכול לעשות את העבודה לא? וזהו. כל השאר תסיפו.. לא איכפת לי ממש מאיזה חנויות.. כדי שיהיה במרכז אבל כרגע זה לא ממש חשוב.. לא חובה שכל החלקים יהיו מאותה חנות.. וזה תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yapis,

לאחר שחיפשתי באתר כל מיני כיוונים ראיתי שהרבה אנשים ממליצים על מחשב זה. המחשב הזה מאוד מצא חן בעיני. חיפשתי באתרים וראיתי מפרטים שונים ראיתי שיש אותו בגרסת I5 וגם I3 אני לא מבין במפרטים אז על מה יש לשים דגש במחשב זה?..ואיזה מחשבים דומים יש לכם להציע?

דיונים חדשים בפורומים