עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idan17,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש להחליף את הסוס עבודה הישן. אני סטודנט למדעי המחשב גיימר קליל ובכלל אוהב טכנולוגיה. אני עורך סרטים, משחק משחקים מידי פעם, כותב קוד ובכלל משתמש דיי כבר לדעתי. עד היום היה לי את MSI GE60 שקניתי לפני כ 4 שנים בערך שרק יצא (באזור ה 5K ) עברו 4 שנים והמחשב הזה קיבל שדרוג של SSD ועוד 8GB זכרון DDR3. באמת שהמחשב פצצה ואין לו בעיות של איטיות ורץ כבר כמה שנים ברציפות. עקב הניסיון הטוב שלי עם סדרת ה G של MSI הסתכלתי על הסדרה היום והיא עדיין קיימת משמע כנראה הם הצליחו טוב. ראיתי את ה MSI GS70 הנתונים שלו מצוינים והוא לא כל כך גדול יחסית ללפטופ של 17 אינצ' (עוד כבס"מ וחצי ממה שיש לי היום) בסדרה הקודמת היה קרור טוב ופה הוא נראה הרבה יותר טוב. אני מתכוון לה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תקציב: עד 3800. (א) לנצל את כל התקציב (ב) בבקשה לא לחרוג רק אם זה חוסך כסף לשדרוג קל של עוד 3 שנים שימוש: משחקים, אני לא גיימר מתורף אין צורך שזה יעוף. משתמש גם בתוכנות של אוטדסק כמו ריבט, אוטוקד, רובוט סטרקצ'ר. (יש לי כבר כרטיס גרפי AMD Radeon HD 7700 Series) לא רוצה לקנות חדש מעדיף להשתמש בו אבל אם אתם יודעים משהוא שאני לא בבקשה תגידו ציוד הקפי: אין צורך רכיב שאין בו צרוך: כרטיס גרפי, צורב ומסך שקט: 4 או 5 אוברקלוק: לא יודע מזה בדיוק מערכת הפעלה: אין צורך ,הרכבה בחנות. קונה ב KSP אבל אם יש מקום יותר טוב אשמח לדעת אני גר באזור כפר סבא הקניה מתוככנת בשבוע שבועיים הקרובים חיבור מיוחד : USB 3 רק שתרוג המחשב: רק לכרטיס הגרפי בעוד שנתיים ככה הרכבתי מחשב בעצמי ב KSP (אין לי י…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן,אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה על תמונות.מחשב שתוכנות כמו פוטושופ יוכלו לעבוד עליו בצורה חלקה מבלי להתקע כל רגע... התקציב הוא בסביבות ה2-5 אלף,חשוב לי לציין שאני לא מחפש שוםדבר מפואר .מחשב פשוט שיאפשר לעבוד על הצילומים שלי גם כשאני בבסיס בצורה חלקה וטובה. איזה נתונים צריך בכלל לבדוק?יש משהו שאתם ממליצים עליו? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי אסוס N55SF עם כ"מ 555GT 2GB. הכ"מ אמור להיות מסוגל להריץ תלת מימד לפי Nvidia. צריך מסך מיוחד בשביל זה? צריך משקפיים? מה מייחד פלטפורמה שמסוגלת להריץ תלת מימד לעומת כזו שלא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז אני קונה מחשב גיימינג באזור ה4-5k הקירור הוא למעבד בלבד אני קונה עוד מאוורר למחשב עצמו (corsair ml120 pro led blue 120mm premium magnetic levitation fan) המחשב בקצרה: (הכרטיס מסך בא עם אוברקלוק מובנה מהיצרן) i5 8400, gtx 1060 אני מתלבט אם לקנות קירור אוויר חדש או להישאר עם מה שבא עם המחשב במקרה הזה Arctic Alpine 11 PLUS או להחליף למשהו אחר באזור ה150-200 שקל כי מאוד חשוב לי שהמחשב לא יתחמם יותר מדי כי אני קונה אותו לכמה שנים טובות אני משחק במשחקים מהסוג של gta v, fortnite, pubg, csgo,overwatch ועוד... אם תרצו שאני אפרט עוד לגבי המחשב אני אפרט רק תכתבו לי. אשמח לעזרה, תודה!

6. שלום ותודה על כל עזרה בנושא [i1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג , המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" LG W2486L -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום. קיבלתי הצעת מחיר למפרט לעריכת וידאו ועבודה בAUTOCAD על סך 3650 שח. אשמח לשמוע דעות על תוכן המפרט והאם הוא מתאים \ תואם את המחיר?? המפרט הוא מארז IN WIN ספק כוח A.PFC 550W FAN12 CI-POWER CWT לוח DH67BL B3 H67 DDR3 INTEL מעבד 2.8HZ 6MB CORE I5 1155 QUAD 2300 זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ [b כפול 2 כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY דיסק קשיח פנימי 500GB SATA 3 7200 16MB WD צורב GH22NS SATA LG DVDX22 DL כ. רשת אלחוטי עד TL-WN551G TP-LINK PCI 54MBPS כרטיס 3EXT+1 INT FIREWIRE PCI ללא מערכת הפעלה כר. רשת 1G LAN מובנה בלוח אם כ.קול 7.1 מובנה בלוח אם תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, הרכבתי מפרט מחשב חזק יחסית שהשימושים שלו הם אינטרנט, תכנות, סרטי HD וחשוב שהוא יחזיק לאיזה 5 שנים לכן ההשקעה יחסית גדולה למחירי מחשבים הפשוטים היום הרכבתי מפרט בסקייפיסי יצא לי 4.5K ולא חפרתי יותר מידי ואני רוצה את עצת המומחים בייעול המפרט אם אפשר לצמצם אותו ל-4 אני ישמח: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1065 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-H57M-USB3 ₪710 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950570 כונן קשיח Intel SSD Solid State Disk X25-V 2.5" 40GB SATA2 ₪634 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=X25-V כונן קשיח Westren Digital WD15EARS 3.5" 1500GB SATA2 64MB ₪575 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by solikt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצלו עד תומו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים למשל כמו דוטא סימס והרבה תמונות יהיו במחשב רזולוציה (מלבד הבסיסית של הנייד) - לא משנה שיהיה טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן (נייד בכל זאת...) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by idooo,

שלום חברים אני מחפש מפרט למקום העבודה. השימוש בו יהיה בעיקר משרדי (OFFICE,אינטרנט וכו') כך שהפוקוס הוא על מעבד וזיכרון נורמליים צריך שגם מסך יהיה כלול בתקציב . מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן מקלדת עכבר ורמקולים זולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם זקוק לעזרה בהחלטה לרכישת נייד מבים המפרטים הבאים: DELL STUDIO 1537 : מעבד P8400, זיכרון 2GB, דיסק 250GB, מסך WUGA LED 15.4 1920*1200, כ.מסך ATI RADEON 3450, ויסטה הום, סוללה 9 תאים ואחריות 3 שנים. או HP DV5 - 1060ej: מעבד P8400, זיכרון 3GB, דיסק 320GB, מסך WXGA 1280*800 15.4, כ.מסך GEFORCE 9200M GS, ויסטה הום, סוללה 6 תאים, אחריות שנתיים+ הרחבה שנה נוספת. ההפרש במחיר לא משמעותי כ- 300 ש"ח לטובת ה- HP. זקוק להמלצה מי עדיף??? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) office וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה האם מבריק או מאט, גודל המסך קטן עד סטנדרטי (עדיפות לקטן, לא notebook אבל אם זה מייקר, אוותר) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kalda01,

הציעו לי בבזק מחשב נייד דגם Aspire AS5732Z של ACER ב2500 וב36 תשלומים, אם אני מתחבר אליהם לADSL. האם הדגם הזה שווה את המחיר שהם מבקשים? אני צריך את המחשב רק לגלישה ושימושים כלליים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by idan_92,

התמונות להמחשה בלבד מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1 1900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 Ultra s939, nForce4U, GBL, SATA II 1 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Samsung 2 550 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1 1390 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 480 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-69U6 400W 1 460 סה"כ 5370 הוא רצה מחשב למשחקים כבדים ב5300 ש''ח מבלי לחרוג כלל איך המפרט ??? אפשר ליותר טוב מזה?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כאשר הוא ישמש למשחקים כבדים סרטים הורדות אינטרנט וכו'... אני מעוניין שהוא יחזיק לאורך זמן עם כרטיס מסך HD זכרון גבוה ומהיר וקירור טוב כולל ציוד היקפי (מקלדת, עכבר אלחוטי, רמקולים איכותיים וגם ראוטר שמתאים לאינטרנט של HOT) כמובן כולל מסך 22 אינץ כאשר אני מעדיף את המסך DELL 2209WA שיש לי אותו כיום ואני מרוצה ממנו (עולה משהו כמו 1,200) אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי אפשר לחרוג בעוד כמה מאות שקלים זה לא קריטי אבל אם זה מיותר אז חבל... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי חברים, אני מחפשת לידיד שלי מחשב נייד. הדרישות המרכזיות הן: 1. נייד קל 2. זמן סוללה ארוך 3. '12-'13 (גם עדיף שהמחשב יהיה של dell, asus, hp, acer - אחד מההרבעה. נוטה יותר ל-DELL) הוא עדיין לא יודע מה הוא הולך ללמוד, הוא רק יודע שהוא הולך ללמוד (שזה גם חשוב...חחח) אז אני חושבת שעדיף שהמחשב יהיה חזק שיתאים למגוון רחב של מקצועות. חברה שלו לא רוצה לחכות עד שהוא ידע מה הוא רוצה ללמוד מאחר והוא הציע לה נישואים אתמול (!!!) והיא רוצה לקנות לו את המחשב. ככה שהיא רוצה לקנות את המחשב בשבוע הקרוב... אודה לכם על העזרה, תגידו לי מה אתם על הניידים שהצעתי לה - http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p88.htm http://www.gamaoffice.co.il/products/125870 http://www.shopla.c…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הכוונה במסתובב היא שניתן לסגור את הלפטופ כך שהמסך יהיה מופנה החוצה ואוכל לכתוב עליו כמו מחברת. ואם אפשר להתפנק, אז שתהיה מצלמה מסתובבת מובנית(כמו בDELL XPS). שתהיה בטריה חזקה ושיהיה בסביבות 10 אינצ. שיהיה חזק מבחינת מעבד וזיכרון. תקציב עד 3500 שקל(אפשרי? נטבוק סטנדרטי עולה 2K, אני מניח שעם מסך מגע זה 3.5 זה הרבה מעבר לסביר לא?)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Avivuzan,

השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים. אין צורך בציוד היקפי, אני אחבר אותו למסך Full HD.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חברים אני מחפש מחשב בתקציב של מחשב בין 6000 ל 7000 שקלים חדשים. אני צריך את המחשב שלי למשחקים חדשים ותוכנות כמו 3DMAX ופוטושופ. אני רוצה שהמשחיקם הכי חדשים יעבדו בהגדרות כמה שיותר גבוהות. משחקים כמו HALF-LIFE או DOOM 3 או כל מה שעומד לצאת. במפרט לא צריך מקלדת רמקלוים ועכבר ולא מדפסת או כל ציוד הקיפי אחר חוץ ממקלדת. ואם יש איזה כטיס מסך חדש עוד מעט יצא (כמה חודשים) אני מוכן לחכות. ------------------------------------------------------------------------------------- תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסת תוכנה. הטופס להלן: * מטרות המחשב? לדוגמה: צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטושופ בלבד, עבודה בשפות עיליות ולפעמים בשפות WEB. ישמש ללימודים בהנדסת תוכנה. * גודל המסך? עד 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות כ4 שעות בשימוש סביר (סביבות עבודה וצפייה בסרטים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד, כל השאר לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר, אז שילוב של SSD קטן עם HD רגיל. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום! אבא שלי מתנן לקנות מחשב חדש שישמש לעבודה משרדית בלבד. לא יהיו משחקים, רינדורים, עריכה וכו'. הנה מפרט שחשבתי עליו: שם מוצר כמות מחיר מחק Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 1 329 ¤ Lite-On 52/32/52//16 Combo Black CD-RW/DVD-ROM 1 249 ¤ Intel Celeron 2.66GHz Socket 478 256K BOX CPU 1 519 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 379 ¤ Albatron PX865PE Pro Soccet 478 Motherboard 1 449 ¤ Twinmos TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory 2 478 ¤ Computer Assembly 1 160 ¤ Albatron Geforce FX5200LP1 AGP 128Mb DVI Video Card 1 319 ¤ D-Link DWL-G520+ G2.4GHz 54Mbps Wireless PCI Adapter 1 23…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by itay127,

שלום אני צריך מפרט ב4000 שקל, ישמש בעיקר לדברים עסקיים אבל גם לפרו אוולושין(כמו פיפא), אני לא צריך ציוד הקפי,כרטיס מסך אני מעדיף nvidia, דיסק קשיח איכותי ושקט, לא מתוכנן OC, אני יתקין עליו ויסטה, צריך צורב דיוידי, מארז יפה ואיכותי, וזהו..

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אני סטודנת ואני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך הלימודים התקציב שלי הוא 5000 שקל יש לי מספר שאלות לגבי המחשב: ראשית האם יש המלצה על מחשבי HP אני יודע כי בעבר היה איתם בעיה במתן השרות שלהם, אבל אני יודע כי זה השתנה בזמן האחרון, האם אתם ממליצים עליהם או לא. לגבי המחשב המפרט הינו: מעבד Core 2 Duo זכרון של לפחות 1GB הרדיסק של לפחות 120GB צורב DVD תקשורת אינטרנט אלחוטית יצאת ודאיו. חיבור FireWire היתרון יש לי מבצע סטודנטים במחשה הזה: http://www.ibm4u.co.il/product.aspx?p_id=7086 ב 4200 שקל אשמח לקבל תגובות ועזרה עמיר

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מחשב מרוחק מהראוטר (nighthawk). אני לא רוצה לשרשר כבל רשת בכל הבית. אני מחפש wireless bridge שיתחבר לרשת הרגילה שלי (בצורה אלחוטית) ויאפשר חיבור של המחשב ישירות אליו (בצורה חוטית). אני רוצה לחבר את המחשב בקצב גבוה לרשת. למישהו יש נסיון עם פתרון כזה? יש המלצות למכשיר מסויים שמתאים? התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. תודה מראש על העזרה

25. אהלן חברים וחברות.... לאחר כמה שנים עם נייד נמאס לי ואני רוצה לחזור לעבוד עם נייח.... השימוש שלי בתור סטודנט זה בעיקר אינטרנט אופיס סרטים ומשחקים (לא ברמה היסטרית) משחקים כגון heroes... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (בסולם 1-10 משהו כמו 8).. התקציב שלי הוא כ-2000 ש"ח וההצעה הבאה כבר חורגת מהתקציב ועוד אין בה כרטיס מסך... 1) מה דעתכם על המפרט? 2) איזה כרטיס מסך כדאי להוסיף? 3) האם באמת חשוב ההתעקשות על יציאת usb3 וכן על חיבור sata3 או שאני יכול להסתפק בלוח אם רגיל ללא יציאות/חיבורים אלה? 4) הבנתי שהדיעות חלוקות בנושא אבל אני אשמח לדעות נוספות: האם הקירור שבמפרט הכרחי או שאני יכול להסתפק בקירור של אינטל המובנה? (BOX)? 5) הצעות למפרטים נוספים יתקבלו בברכה... מארז PS03B ATX SILVER…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.