עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ללא מסך, במחיר של 2500 ש"ח. בעקרון אני יכול להגיע ל3000 ש"ח, אבל מעדיף מאוד להמנע מזה. על מה אתם יכולים להמליץ לי? כמו שאמרתי, לא יהיה אוברקלוקינג, והמחשב עצמו ישמש בעיקר לעבודה משרדית, כלומר יריץ תוכנות כמו Office או גלישה באינטרנט. אני מחפש את התמורה הטובה ביותר לסכום זה. אודה לכם מאוד אם מישהו יוכל לכתוב לי איזהו מפרט, תוך עדי פירוט כמה עולה כל רכיב ואיפה... תודה מראש, Nitro.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. המחשב ממש מתאים לי ואני מאוד רוצה אותו אבל הוא מחודש. האם צפויות לי בעיות ? מה קורה עם אחריות ? (אני קונה אותו בחו"ל. אגב , תיהיה לי אחריות תקפה בארץ ?) האם אתם הייתם קונים מחודש ? http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5554770&CatId=4948 תודה. אההההה , וגם רשום שיש לו HDMI , אבל בתמונות משום מה לא מראים את היציאה הזו. מדובר בטעות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי חבר'ה.. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של דל מסדרת studio 1537, P8400 ויש לי כמה שאלות... 1. רציתי לדעת אם יש אפשרות בארץ לבנות את המפרט של המחשב כרצוני (Configured to Order), כמו באתר של דל העולמי, רק ששם ההזמנה והמשלוח מתבצעים בארה"ב. אם כן, באיזו חנות/מורשה אפשר לעשות זאת? 2. נכנסתי להשוואת מחירים בזאפ, ורציתי לדעת אם החנויות שמופיעות שם הם אמינות כמו:נייד נייד, נוטבוק קלאב,גאמא אופיס ומחשבים, גולטופ וכ"ו.. , או שעדיף לקנות ממשווק מורשה שהמחירים בו יותר יקרים. דרך אגב, באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות ניידים?... תודה מראש על העזרה!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by xxxtsxxx,

קיימים אתרים לקניית מחשב דרך TMS או KSP וכל שאר המקומות האלו שבהם מרכיבים מפרט לפי החלקים שאתה רוצה ויש אתרי "דילים" של מחשבים שכוללים מפרטים חזקים למדי, עם מעבדי i5 וi7 במהירויות של למעלה מ3GH זכרונות של 8 גיגה וטרה HD במחירים מצחיקים, עכשיו השאלה שלי היא מה הקאטצ'? הם נותנים אפשרות לשדרג לוח אם וספק... וזה יוצא משמעותית יותר זול מאתרי ההרכבה העצמית... אשמח לתשובה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אורח גילדו
    Started by אורח גילדו,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לגרפיקאי. לא משהו מפלצתי מדי, אבל אין הגבלת תקציב ממש, כך שאני מעדיף ללכת על משהו איכותי. עבודות גרפיקה סביב פוטושופ בעיקר ושאר התוכנות של InDesign, אבל פחות רינדור וידאו ותלת מימד כבד. הנה משהו שבניתי מהאתר של KSP, אשמח לקבל חוות דעת, וכל הערה/הארה תתקבל בברכה כמובן. תודה מראש! http://i.imgur.com/LRGPg4C.jpg

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות (Machine Learnning) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים: כבד, תכנות: תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GuildWars2, Witcher3, GATV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1024 (24 אינץ) בעתיד אולי יחבור מסך 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by digitalseeker,

אני מתכוון לרכוש או לאפטופ או Asus EEE Pad Transformer הדברים שחשובים לי הם: המחשב צריך להיות כמה שיותר קל המחשב צריך להיות מרשים המטרה הראשית היא להשתמש בו ללימודים כמחברת המטרה המשנית היא לשחק בו עכשיו, היתרון של הTRANSFORMER זה שהוא עונה על הכל , רק עם חיסרון אחד ע-נ-ק - המסך שלו קטן :-( ועם השתקפות בשמש. מנגד נתקלתי בMacbook Air - אך לצערי הרב אי אפשר לשחק בו כלום ובנוסף לכך המסך שלו לא מט :-( לכן אני סקרן ,יש איזה תחליף לMacbook Air ? שיהיה דק וקליל, עדיף גם שיהיה סקסי, ואם כבר הוא עולה סכום לא מבוטל שיהיה אפשרות לשחק בו. בנוגע לכסף....אני פתוח לכל הצעה , החל מהASUS שעולה 2500 ועד לSAMSUNG שעולה 8000 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אז בזמן האחרון אני מחפש מחשב חדש ושיהיה מסוגל להריץ משחקים שמאוד חדשים[כגון titanfall/watch dogs וכל משחק שיצא בשנים הקרובות[בתווך ה4-5 שנים או לפחות בכמה שנים הקרובות כי למרות שאני לא מכיר לגמרי או מבין הרבה במחשבים אני לומד מהר כדי לדעת שיוצאים כרטיסי מסך ומעבדים בתדירות לא רחוקה. חוץ ממטרות גיימינג אני גם מעצב גרפי בסגנון autocad/maya למרות שהתוכנה שאני משתמש בה היא blender שעושה את העבודה גם טוב. אז מצאתי מפרט בנוי כבר שמגיע כבר בנוי עם מארז .. שאלתי כמה אנשים שלפי דעתם מבינים במחשבים ושאלתי אותם על המפרט הזה וקיבלתי דעות מאוד טובות מהם אבל הבעיה היא שהמחשב הזה [לא כולל מסך או ציוד כגון עכבר/מקלדת] עולה 7300 שקל. עכשיו זה לא כזה בעיה אצלי זה נמצא בתווך התקציב שלי אני …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. האם יש מה לשפר בו ? כגון קירור וכדומה ? והמחשה נקנה למשחקים וכן לתוכנות וכן להמרת סרטי DVD תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Jiggy,

אהלן, אני סטודנט שנה א'. אני צריך מחשב שיהיה גם נוח כמחשב ראשי בבית וגם כמחשב נייד באוניברסיטה. אני דיי בלבטים בין dell vostro 3360 לבין asus 402ca (יש עליו ביקורות איפשהו?) מה שאני מגדיר כחשוב זה שילוב של מפרט, גודל מסך וניידות. כמו כן משהו אחרון, מישהו קנה פה מחנות נייד נייד? האם מומלץ? אשמח לעזרתכם, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 - 14 עדיף 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). רגיל * משקל רצוי? 1.8 קילו גרם מקסימום - אני ממש רגיש לנושא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל לקטגוריה.. שיחזיק לפחו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shira11,

היי, מבקשת המלצה למחשב נייד מתלבטת בין שני דגמים, אבל אקבל בשמחה המלצות נוספות - אין לי מושג בזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463 הלנובו עם הגדלת זיכרון ל 8 gb + הרחבת אחריות לשלוש שנים , מגיע למחיר דומה תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ע"י התחברות מרחוק בעיקר לטרמינל, מעט ישירות לעמדה VPN+שימוש ביתי -אינטרנט, סרטים - חיבור ל TV אופיס - מעט משחקים (בשוליים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מדובר בלפטופ שמיועד לאינטרנט, אופיס, סרטי HD (גם 720P וגם 1080P בחיבור HDMI לטלויזיה מתאימה) , הרצת תוכנות למיניהן (גם תוכנות כמו pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת וידאו לדוגמא.. והיא דיי כבדה) המחשב בעקרון אמור לשמש לכלל השימושים האפשריים (אולי חוץ ממשחקים כבדים) תודה רבה...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול כל התקציב, אך במקרה שאין צורך הכרחי, אז לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + וירטואליזציה אלו השימושים העיקריים בדגש על משחקים, השאר שימוש שוטף מסמכים איטרנט וכ'. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Batman Arkham Asylum GOTY + Batman Arkham City GOTY + Sleeping Dogs + L.A Noir זה בעיקרון הכיוון + קונה את המחשב לשימוש לטווח ארוך מעדיף מפרט שישאר כמה שיותר חזק לאורך זמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 אינץ' 1080P …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שיהיה צורב DVD, ושמקום הקנייה יהיה אמין ובאזור רמת-גן - גבעתייים - פתח תקווה. נ.ב. - תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by רעות ליבמן,

שלום רב, הציעו לי תרומה לביהס מחשבים מחברת היטק. האם הם טובים לשימוש או ישנים? אשמח לעזרה ועצה בעניין: HP 500B Pentium( E5700 ) (2 cores). 4GB RAM. HDD320GB מחשבים של חברת HP דגם 500B. מעבד פנטיום דגם E5700 2 ליבות זכרון - 4 ג'יגה דיסק 320 גיג כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה מסך 20' מקלדת + עכבר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן ב 5 שנים , מצ"ב הדרישות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3200 עם אפשרות לחרוג עד 100 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל המשחקים החדשים ב 1440p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - קיים כרטיס מסך 1070Ti 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nimrodim,

להלן הרכיבים הדרושים לבנית המערכת ומ"ס מחשבות על הפריטים: CPU: AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray 1050 ¤ CPU COOLING: Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 240 ¤ MOTHERBOARD: DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 940 ¤ GRAPHIC CARD: Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450¤ MEMORY: PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 1,380.00¤ - POWER SUPPLY ??? השאלות: 1. המלצות לספק זול, יציב שיכול להחזיק את המערכת הנ"ל עם הרדיסקים 2 X + צורב + נגן DVD ואשר יוכל להחזיק OC קל עד בינוני, בנוסף רציתי לדעת האם יש צורך בחיבור 24 פינים? בלוחות NFORCE 4 או הניתן להשתמש בספקים ע…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Holys,

1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים : cs:go, overwatch, assassin creed, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 בעקרון לא משנה, מה שאתם חושבים שהכי טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

19. Started by dolev-r,

דרוש מפרט למחשב בתקציב של עד 7K כולל מסך דק 17. עיקר המחשב הוא בשימוש למשחקים. צריך לקחת בחשבון גם רמקולים, כונן קשיח של 160-200 GB , כונן די וי די ושהמארז לא יהיה מעפן תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by idan17,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש להחליף את הסוס עבודה הישן. אני סטודנט למדעי המחשב גיימר קליל ובכלל אוהב טכנולוגיה. אני עורך סרטים, משחק משחקים מידי פעם, כותב קוד ובכלל משתמש דיי כבר לדעתי. עד היום היה לי את MSI GE60 שקניתי לפני כ 4 שנים בערך שרק יצא (באזור ה 5K ) עברו 4 שנים והמחשב הזה קיבל שדרוג של SSD ועוד 8GB זכרון DDR3. באמת שהמחשב פצצה ואין לו בעיות של איטיות ורץ כבר כמה שנים ברציפות. עקב הניסיון הטוב שלי עם סדרת ה G של MSI הסתכלתי על הסדרה היום והיא עדיין קיימת משמע כנראה הם הצליחו טוב. ראיתי את ה MSI GS70 הנתונים שלו מצוינים והוא לא כל כך גדול יחסית ללפטופ של 17 אינצ' (עוד כבס"מ וחצי ממה שיש לי היום) בסדרה הקודמת היה קרור טוב ופה הוא נראה הרבה יותר טוב. אני מתכוון לה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. משחקים פשוט הכול אינטרנט תוכנות הכול בלי מסך ! אבל רק של אינטל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב, ברשותי מסך LCD בגודל "22 צרכים : מחשב חזק מאוד לגיימרים, המסוגל להריץ את כל המשחקים הקיימים כיום, כולל פוטנציאל עתידי (שלא אצטרך להחליף בעוד חצי שנה). תקציב : עד 9,000 ש"ח, לא כולל מסך. אשמח לקבל המלצה למפרט הטוב ביותר לאור הצרכים והתקציב הנ"ל, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מה התקציב? עד 5000, ניתן לחרוג קלות אם צריך. מטרות המחשב? עריכה וידאו וגרפית (תוכנות עיקריות: Premiere CS6, AE CS6, Photoshop CS6, avid media composer 8) אינטרנט ואופיס. עבודה מאסיבית עם התוכנות הנ"ל, בד"כ במקביל. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא נראה לי האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שיהיה למחשב קירור טוב ועדיף שלא ירעיש יותר מידי. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה, אולי גם התקנת מערכת במעבדה (לא win8) האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיותאם לעריכת הוידאו והגרפיקה (גם מבחינת חומרה וגם ביצי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אני צריך נייד, אבל לאור החדשות נראה כי עדיף להמתין. http://www.zdnet.com/samsung-launches-ativ-book-9-plus-ultrabook-book-9-lite-laptop-7000017142/ מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לגיימינג בינוני למשחקים: Overwatch , CS:GO , לייב סטרימים , ותוכנות כמו פוטושופ סוני וגס וכו

דיונים חדשים בפורומים