עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מבקש קודם כול שרק אנשים שמבינים מה אני צריך, ועל מה אני מדבר יגיבו כאן מדובר במספר רב של מחשבים והרבה כסף. אני צריך 3 מפרטי מחשב: המפרטים הראשונים הם למחשבים שישמשו כתחנות עבודה בפרויקט מסוים, הם לא צריכים יכולות גרפיות גבוהות במיוחד יריצו אינטרנט, אופיס וישמשו בעיקר לעבודה. התקציב למחשבים האלה הוא 2000 שקלים בלי מסך*. המפרט השני שאני צריך הוא לכמה מחשבים שיהיו להם יכולות גבוהות יותר בתחום המולטימדיה. הם יריצו מספר תוכנות פשוטות לעריכת ווידאו כמו פרימייר, אולי אפילו דברים פשוטים יותר. חשוב שהם יגיעו עם כרטיס גרפי שיאפשר עבודה חלקה, וכן כמות זיכרון וכוח חישוב. התקציב למחשבים האלה הוא 4000 שקלים בלי מסך*. המפרט השלישי הוא לשרת, שישמש כשרת לכול חדר המחשוב הזה אני לא ממש …

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by Mamimo,

אודה לעזרתכם ביצירת מפרט למשחקים הכולל הכל כולל מסך LCD מקלדת, עכבר ורמקולים. (6000 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן זקוק למפרט : מחשב בשביל בן אדם שמשתמש בו המון, לא למשחקים בעיקר, אבל גם, ואם כבר, אז שירוצו חלק. נתחיל במה שיש לי : (במובן של : לא צריך לקנות את זה, כי יש לי כבר) יש לי מסך 19" LG F900B יש לי שני דיסקים קשיחים WD ATA 7200 RPM + 8MB CASH , בנפחים 200, 250. יש לי צורב DVD NEC ND-2500A , וצורב דיסקים של LG. יש לי כרטיס רשת, מקלדת, עכבר ואת כל התוכנות שאני צריך. כל זה כרגע ממוקם יחד עם הדברים שצריך להחליף : מארז מכוער ולא מאוורר בעליל, על לוח אם AOpen AX63 Pro עם כרטיס מסך בעל קירור פסיבי שעובד על AGPX2, : nVIDIA GeForce4 MX 440SE From Leadtek WinFast A170 SE פנטיום 3 550, ו 384 זכרון SDRAM שמורכב מ256 סמסונג, ו-128 טושיבה. במשך 3 שנים כל העסק תפקד די טוב, אבל רבאק, …

• 96 תגובות
    • 11.9k צפיות
  4. מעבד P2.4C לוח אם טוב למישחקים + האצה לשיקולכם זיכרון ברמה טובה עד טובה מאד להאצה דיסק קשיח סיריאלי SATA כרטיס מסך טוב למישחקים אך לא הכי יקר (אפשרי לקחת תחום בניים) מארז טוב + ספק מצויין בלי מסך מקלדת עכבר ורמקולים כוננים אופטים רק מחשב

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום. כעיקרון אני מתעסק הרבה במוזיקה ולכן קודם כול אני אציין שצריך להשאיר 1000 ש"ח לכרטיס קול שכבר יורד מהתקציב של המפרט. אני ארצה לשחק קצת(לפעמים), להתעסק עם מוזיקה(עריכה וכו) ,לעבוד הרבה מול המחשב באינטרנט לכן אצטרך מסך שלא הורס ת'עיניים אחרי כמה שניות ספורות(זה לא אומר שצריך מסך אל סי די). בכול מקרה,אני זקוק למחשב הטוב ביותר בתקציב הניתן. אפשר לחרוג ב100 ש"ח +- (אני בקושי מגרד ת4500),אם יש איזשהו דבר משתלם ששווה להוסיף מעל 100 ש"ח בו,רק תזכירו,ולא להכניס למפרט. אני גם אצטרך מקלדת בנוסף להכול(ללא עכבר). ובכן לסיכום: *מחשב לעריכת מוזיקה עם מקום איכסון של 120 ג'יגה לפחות(אני חושב) *מחשב למשחקים מסויימים,לא משהו מיוחד *מחשב טוב שיחזיק המון זמן,משתלם הוא צריך ליהיות. *אפשר…

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. היי חברים אני צריך מחשב חזק שיתאים לעיבוד גרפי גבוה ככל האפשר ועבודה קלה ומהירה (הרבה זכרון) תודה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by Iron~Chef,

לפי ההנחיות הבאות: מפרט לישומים שונים תיכנות,פוטושופ (טיפה מישחקים פה ושם) ללא מסך וציוד היקפי ללא צורב dvd(יש כבר) 2 גיגה זיכרון מבקש גירסא ל אינטל וגירסא ל amd אם פרשנות אם אפשר אם אפשר כרטיס מסך לא און בורד(במידה וזה משתלם, לא חייב) תודה לכולם מקרב לב.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by Raul,

דרוש מפרט מחשב לחבר. ההזמנה היא הזמנה מיידית, כנראה למחר. בעיקרון עדיף לא לחרוג מ4K- המפרט חייב לכלול מסך. השימוש של המחשב בתכלס הוא שימוש ביתי בסיסי, אינטרנט מוזיקה אופיס קצת משחקים לא יותר מזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  9. חבר שלי זקוק להצעה של לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך למעבד DC E6700... תקציב משוער של 3500 +/- תודה

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  10. שלום לכם, אחרי המון זמן שהתלבטתי אז הכנתי לעצמי מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים כמו Crysis ועוד הרבה.. המפרט הוצאתי הוא כזה: http://tms.co.il/preview/spec/gnyde789 + כרטיס מסך של ג'יגהבייט 8800GT מה אתם אומרים על זה? ויש לי עוד שאלה חשובה, האם כדאי לקנות קירור למארז? או שזה מיותר? תודה רבה לעוזרים. זה נורא חשוב לי.

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  11. יש לי 1100 ש"ח ואין לי אפשרות לחרוג מהתקציב מסך לא צריך צריך מעבד,לוח אם,זיכרון,כ. מסך שמסוגל להריץ משחקים באופן בסיסי כמו GTA SA, מארז בסיסי וזהו. המחשב לא מיועד לפעולות מיוחדות חוץ מגלישה ברשת ומשחקים בסגנון GTA SA. אני מעוניין במחשב AMD אבל אני לא יודע אם Sempron יהיה טוב עבורי. זאת סקיצה לגבי הבקשות שלי: Sempron 3100+ (s754 ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E, VGA DDR II 800Mhz 1GB TransCend RJA-70 MIDI Beige אני רוצה להזמין את חלקי המחשב מחברת KSP www.ksp.co.il תודה ויום טוב

• 30 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ozwrx,

AMD Athlon 64 X2 dual-core processor TK-53 ATX X1200 או C2D T5270 X3100 איזה מעבד עדיף? אני מתכוון מבחינת הכל! מהירות. צריכת חשמל.. ועוד כי ההתלבטות שלי היתה בין 2 הדגמים האלה: TOSHIBA A215-S7425 לבין DELL VOSTRO 1400 C2D T5270 לשניהם יש 2 גיגה זכרון והמפרט המעבדים מצויין למעלה

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  13. המחשב של HP Pavilion dv6690ej http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5085&catcode=237&AdCat=&parentid=0 המחשב של ‏Gigabyte W566N-DC24M‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5177 אני צריך השוואה ביניהם כי חוץ מהרד דיסק יותר גבוה בHP וזיכרון יעודי של הכרטיס מסך יותר גבוה בGB בלוטוט ומעבד שונה לא ראיתי עוד הבדלים.. ולמה הבדלי המחיר יחסית גבוהים? מה יותר עדיף לי אם המחשב יריץ גם משחקים? תודה. עריכה: מצאתי גם את זה של ג'יגה בייט http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8645 המחיר של זה הרבה יותר נמוך מהHP אבל הוא נראה יותר טוב, מה הקאץ'? הדבר היחידי שראיתי בהבדל של חיסרון זה שיש לו הרד דיסק יותר נמוך ושאין לו בלוטוט. אולי זה בעצם הכי עדיף?

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  14. שלום לכולם, קיבלתי לפני יומיים מעבד חדש i5-4670k, כרטיס מסך EVGA GTX 760 וכונן SSD EVO840 מארה"ב. אני זקוק לכל שאר ההשלמות: לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, מארז+ספק וכונן קשיח, אין צורך בציוד הקפי. המחשב מיועד למשחקים, אני לא יודע אם אעשה OC בעתיד. אשמח לעזרתכם, תודה רבה. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלה, אך בגבולות סבירים למפרט מסוג זה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוכש מחשב אחת לתקופה ארוכה לכן מעוניין במפרט טוב שיחזיק זמן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: BATTLE FIELD 4 COD GHOSTS CRYSI…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם! אני חדש כאן, ומקווה להשתלב וללמוד כאן מידע חדש! (ובעתיד גם לעזור לאנשים אחרים). אז יאללה מתחילים! הסיפור הוא כזה: אני מחפש מחשב נייד, אמין, חזק ושיהיה מפלצת ביצועים מבין הטובים שקיימים כרגע בשוק. לא להתפרע עלי בקטע של מחשבים ב20 אלף דולר, אבל אני כן מחפש מחשב עם מפרט מקסימאלי: מעבד - מעל 2 ג'יגה-הרץ, של core duo 2. (כמה שיותר, יותר טוב) הארד דיסק מהיר (7200 סל"ד, ולא 5400) - 100 ג'יגה ומעלה. מתאם WI-FI ובלותות' מובנה (וכל שאר התקשורת האלחוטית). קורא כרטיסים - יתרון. והכי חשוב - כרטיס גרפי של 256 מגה - ולא מובנה בלוח אם, אלא נפרד. זכרון פנימי - מעל ג'יגה (אולי 1.5). עכשיו - יש רק דבר אחד שאני עדיין לא סגור עליו, וזה עניין המסך, אני ממש מתלבט אם לקח…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. אהלן, בעקבות המבצע של אורנג' אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש למשפחה. המטרות הם בעיקר אינטרנט, עבודה, מדיה (חיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים, תמונות וכו') וגם קצת משחקים בקטנה. המחשב שחשבתי לקחת הוא הHP Pavilion dv2, המפרט: Service עם Windows Vista® Home Premium גרסה מקורית של (32-bit) Pack 1 מערכת הפעלה Ultrathin Notebook MV-40 למחשבים ניידים AMD Athlon™ Neo מעבד 512 ברמה 2 KB 1.60 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של מעבד (2048 MB (1 x 2048 MB 4 GB של עד DDR2 תומך בזיכרון זיכרון סל"ד SATA Hard Disk Drive 5,400 כונן דיסק קשיח GB 320 9 עבור שחזור מערכת GB מחיצה בגודל של עד .Double Layer- עם תמיכה ב LightScribe SuperMulti 8X DVD±RW (Expresso זמין רק בצבע ODD) חיצוני וני…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  17. טוב זה מפרט שאני רוצה להזמין ,אנh רוצה להיות בטוח שזה בסדר אז אני רוצה לקבל ממכם חוות דעת רצינית ועם יש צורך בשינויים אז אני ישמח לקבל תגובות לגביי זה. אין לי תקציב למחשב כי חלק מהחלקים אני מביא ישירות מהחברה במחיר ממש זול. אני רוצה חוות דעת לגביי המפרט המחיר לא ממש רלוונטי פשוט אני לא רוצה גם לזרוק סתם כסף,בגדול אני רוצה מחשב למשחקים,לראות סרטים,ושיהיה חזק וטוב ושיוריד דברים בקצב מהיר. כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB מארז מחשב HEC 6920B-NPS צורב LG GSA-H42 X18 DVD לוח אם Asus P5B Deluxe זיכרון Kingston 2GB 667MHz DDR2 CL5 כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E בקשר למעבד אני התכוונתי לקנות - מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box 2mb ושמעתי ש…

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by ozwrx,

KINGSTON 512MB DDR2 667MHZ או OCZ 512MB DDR2 667MHZ או Corsair 512MB DDR2 667MHZ שלושתם באותו המחיר איזה עדיף?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by flos,

מחשב עם SLI שייריץ כל משחק שקיים על פני כדור הארץ על הגדרות הכי גבוהות תקציב:2000 ש"ח לא לחרוג תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  20. הרכבתי מפרט עם החומרה הבאה למחשב סלוני, עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים , מוזיקה, והקלטת תוכניות מה TV העניין הוא שיש לי מספר התלבטויות בחלק מהרכיבים, נראה לי שקצת הפרזתי ולקחתי משהו קצת יקר מידיי לעשות את העבודה ואני מנסה להוריד מהעלות, אשמח לקבל חו"ד אם להוריד או לשנות חלק מהמפרט. הבסיס: מארז: SilverStone Lascala SST-LC13S-E - מחיר: 590 ספק: Enermax ECO 80+ 500W Retail - מחיר: 390 , לשקול אולי מותג אחר? או לקחת 400W? מעבד: האםלהסתפק ב Core i3 530, 2.93GHz - מחיר:545, הוא יסחוב את כל קידודי הוידאו החדשים+תמיכה בהקלטת וידאו? לשקול שדרוג ל Core i5 650 ? קירור מעבד:Artic cooling Freezer 7 Pro Rev.2‎ - מחיר 120, חיפשתי משהו שקט לסלון לוח אם: GA-H55M-USB3 <- GIGABYTE …

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  21. Started by SharKiMaN,

דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST250BA9S16 ¤ 398 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1064 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤ 571 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ ¤ 659 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1681 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 190 מסך : SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI ¤ 1712 מארז : COMPUCASE 6920B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤ 305 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 421 סה"כ: 7001 מפרט למשחקים ועוד.... מה ניתן לשיפור? יש אל…

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  22. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=316&catcode=132 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=281&scat=339&tcat= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3139&scat=339&tcat= http://www.officedepot.co.il/(0yvo5tr3vwjg4j455zvlbm45)/catalogFamily.aspx?ID=593645&CID=100 איזה מביניהם עדיף? המחשב מיועד ללימודים והתקציב המקסימלי הוא 3500 ש"ח, תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים. BF3 וכל RPGים ואסטרטגיות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 בגודל 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ושישארו גבוהות לזמן ארוך בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הק…

24. לפני כמה זמן פתחתי נושא בעניין מפרט לגרפיקה בסביבות ה 3K. החלטתי אולי לשנות כיוון ולנסות ללכת על מפרט מבוסס AMD. קיבלתי קצת הכוונה, ועכשיו בזכותכם אני יודע יותר מה אני רוצה, אבל אני עדיין צריך את עזרתכם. אז הנה אני אהיה קצת יותר ספציפי ממה שהייתי: התקציב בסביבות ה -3K. שימושי המחשב: עריכה גרפית, עיבוד תמונה. בעיקר PhotoShop. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן OC, אם כי יש סיכוי קל שיהיה משהו כזה (בערך 10%) - כך שעדיף ציוד שיהיה לו אופציה קלה לOC. עדיפות לחנות מאזור ירושלים. קצת דברים שנוספו לי: חשוב מאוד מהירות המחשב, ולכן כנראה שאלך על מודל זיכרון של 2X4GB במהירות 1600. לא חשוב כרטיס מסך ייעודי, אפשר להסתפק ב OnBorad. מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד ‏AMD FX x4 Quad-Co…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. ברצוני לשדרג את המחשב שלי, היום ניגשתי לחנות מסויימת וקיבלתי הצעת מחיר: - מעבד אינטל Core 2 Duo 6300 1.86/2mb מחיר 958 ש"ח. - לוח אם אסוס P5B 965P מחיר 667 ש"ח. - כ. מסך Gygabite 7300GT Pci-E 256MB מחיר 371 ש"ח. - זיכרון KINGSTON 1GB DDRII 667MHz מחיר 305 ש"ח. - דיסק קשיח WD 250GB SATA-II 16MB מחיר 395 ש"ח. מחיר כולל: 3113 ש"ח. כל שאר הציוד שלי. (מארז, כ. קול וכו') מה אתם אומרים? המחיר שווה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים