ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על זה? התקציב הוא 1500, השאלה היא אם יש פה משהו שפיספסתי שידפוק לי את הכל או שזה בסדר? אני מוכן להשקיע עוד 100-200 גג מעבר לזה. ומה לגבי הספק, הבנתי שFSP הם טובים אבל 350W יספיק למפרט בסיסי כזה? תודה מראש לכולם!! [table][tr][td] מארז[/t]מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות[table][tr][td]ספק כח[/t]FSP 350W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"מ[table][tr][td]מעבד[/t]Intel® Core™ i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2[table][tr][td]לוח אם[/t]Asus P8H61-M LX H61[table][tr][td]כרטיס קול[/t]5.1[table][tr][td]כרטיס רשת[/t]10/100/1000[table][tr][td]דיסק קשיח[/t]Seagate / Western Digital 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MB[table][tr][td]זכרון פנ…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני חושב לקנות למחשב Ivy Bridge חדש. אשמח להצעות/חוות דעת/ המלצות. לגבי תקציב: פחות או יותר גמיש אבל בלי להשתגע. לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-UD5H מעבד: Intel I5 3570K קירור מעבד: Corsair H100 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 680 את כל השאר כבר יש לי: מארז: CM Storm Enforcer כונן מערכת הפעלה: Corsair Force GT 60GB SATA3 X2 - RAID 0 איחסון: WD 500GB Caviar Blue ספק: Seasonic X-660 כרטיס מסך קיים (כנראה יהפוך לכרטיס Gigabyte GTX 560 SOC :(PhysX
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (שיתמוך כמובן בhd) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.המשחקים הכי כבדים (מבחינה גרפית) שאפשר לחשוב עליהם. בעיקר fps-ים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל14 אלף שקל.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו במהלך השנים הקרובות על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 23 אינץ' ברזולוצית FHD, ואולי בעתיד עוד אחת כזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקיצור המחשב שלי כבר ישן מאוד וצריך רענון רציני. אני משתמש לרוב בגלישה, סרטים ולימודים. הוא מאוד מאוד איטי ובנוסף אני רוצה עכשיו להריץ עליו קצת משחקים לא חייב הגדרות אופטימליות וכ'ו. הסכום שאני מעוניין להשקיע בערך 1500 שקלים וניתן לחרוג מעט מהתקציב. המפרט הקיים: intel core 2 duo e6300 1.86GHZ motherboard Gigabyte 945-s3 ddr2 1024 mb Nvidia Geforce 7600 GS 256mb תודה לעוזרים. שיהיה שבוע טוב!!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי עדיף מבין השניים מבחינת איכות תמונה? הדגמים המדוייקים שעל הפרק: Toshiba Satellite i5 L735-138 Lenovo Z580 2151-DNG נ.ב. ידוע לי שמדובר בגדלי מסך שונים, לכן השאלה מתייחסת לאיכות הפאנל בלבד.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. בעתיד, יתכן חיבור לטלוויזית LCD לצפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן (לנובו מלפני חמש שנים בערך, אולי קצת יותר... לא זוכר את המפרט, אם עקרוני תכתבו ואעדכן מאוחר יותר). אני רוצה להשמיש אותו כשרת גיבויים עם FreeNAS. יש מספר נקודות שלא מספיק ברורות לי: 1. האם להשאיר את הסוללה במחשב? (המחשב יהיה מחובר באופן קבוע לחשמל) 2. האם יש חשש שיחסרו לי דרייברים? 3. איפה יש חשש לצוואר בקבוק? המעבד? מהירות העברה ברשת (חוטית, אני מקווה)? מהירות הקריאה/כתיבה של הדיסק? 4. יש בעיות נוספות שלא חשבתי עליהם?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
5500 שקל, עדיפות לנצל את התקציב ואם אני מפספס מבצע עצבני אז 200 שקל חריגה מקס'. המחשב יהיה למשחקים וHD אז עדיף קשיח עם קיבולת (: לגבי המשחקים זה נע מפיפא עד משחקי מלחמה חדשים שיש\שיצאו. מסך לפחות 23 אינץ' שגם אותו אני רוצה לקנות עם המחשב הזה. עדיפות כמובן להגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בצורב DVD. שוב, יש צורך במסך. מ1 עד 10 נאמר שהשקט עומד על 6. מתוכנן אוברקלוק קל. הרכבה בחנות חובה. אני מאיזור חיפה כך שעדיפות לחנות קרובה אבל אין לי בעיה לאסוף מחשב מהמרכז אם יש חנות ממש טובה שם. המחשב מתוכנן להחזיק כ-3 שנים ללא שדרוג. אני יודע שעד אז לא הכל יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, אבל מה שאפשר להוציא ממנו נוציא. אגב הבנתי שהמחירים של הקשיחים אמורים לרדת בחודשים הקרובים…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי: 3500, אין אפשרות לחרוג מן התקציב ואף עדיף לא לנצל את כולו. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט; משחקי מחשב שאינם שוטרים (לדוגמא: CIV5, סטארקראפט, דיאבלו 3), תוך הרצת דפדפן, שיחת VOIP בסקייפ, ותוכנות מסרים; תכנות בסיסי לאנדרואיד. המשחקים צריכים לרוץ ברזולוציה טובה, אין צורך ב-HD. הארדיסק: לפחות 750G ציוד היקיפי: אין צורך האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת המחשב בחנות, ללא מערכות הפעלה. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין א…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם! חברה שלי מעוניינת לרכוש מחשב למטרת עריכת סרטים (תוכנה בשם After Affects). (לפני מספר חודשים) המליצו לה על דרישות מינימום של 6GB זכרון וכרטיס מסך מסדרת NVidia GTX400. היא מוכנה להשקיע סדר גודל של 4500 ש"ח. תוכלו להמליץ על מפרט מתאים? האם כדאי ללכת על i7? מה עם דיסק SSD? תודה ושבוע טוב!
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במחשב לגיימינג לילד בן 12,שיריץ משחקים כגון FIFA ו-BF3 על מסך 22 אינץ אני לא יודע את רזולוציה של המסך. בניתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Gigabyte GA-MA74GMT-S2 DDR3 AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2159 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪378 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3848 Sapphire ATI Radeon 6670 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3188 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין לשדרג את המחשב. המפרט כיום: Operating System MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 CPU Intel Core i5 760 @ 2.80GHz 39 °C Lynnfield 45nm Technology RAM 4.0GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. P55A-UD4 (Socket 1156) Graphics DELL 2408WFP @ 1920x1200 NVIDIA GeForce GTX 460 NVIDIA GeForce GTX 460 Hard Drives 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ ATA Device (IDE) בנוסף אני עם מארז: Cooler Master 690 2 Advance Black וספק כוח: HEC Win+ 700 700W אני חושב על השדרוג הבא: א. הוספת דיסק SSD בנפח 128GB. אשמח לקבל המלצות לקניה. ב. החלפת הזכרון הקיים ל-8GB מהיר יותר (1333MHZ או 1666M…
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הרבה מאוד זמן כבר שאני מחפש מחשב נייד, בזמן הזה נאלצתי להתחיל להבין באמת מה כל רכיב פחות או יותר משנה לי ועל מה אפשר לוותר הבנתי שלרכוש נייד בתקציב זה בערך כמו לרכוש דירה - יותר שוללים מאשר בוחרים קודם לגבי מטרת המחשב, המחשב מיועד לשימוש משרדי כלומר אופיס, אינטרנט ותוכנות למיניהן. בנוסף, גם לצפיה בוידאו אם זה סרטים/סדרות אני מנחש שזה לא משנה בכלל לא משחקים, או תכנות. מקסימום כתיבה של קוד אינטרנט קל שאני מניח שלא אמורה להשפיע על המפרט של המחשב השימוש עתיד להיות ביתי, אך נייד במידת האפשר. 2קילו זה משקל אחלה, טיפה זה לא נורא, ופחות זה מעולה. *אם המחשב שאתם מציעים גם ישרוד עבודת פוטושופ קלה מאוד אשמח אם תציינו. אבל זו לא אחת מהמטרות בעיקרון. נעבור לדרישות לגבי המפרט: גודל מסך…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה למשחקים. אני לא מצפה להריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות, העיקר שיריץ חלק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, Diablo3, Starcraft2, GTA4 ומשחקי RPG / MMO אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23 אינטש עם חיבור HDMI. -לאילו הגדר…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לרגל הלימודים שמתקרבים, הגיע הזמן לקנות לפטופ... תקציב הגיוני נראה לי בסביבות ה-3500 (אפשרי גם קצת יותר) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, צפייה בסרטים, ריבוי משימות, הרצת תוכנות לתיכנות * גודל המסך: 14 (מעדיפה להתפשר בזה על חשבון המשקל) * משקל רצוי? כמה שפחות (בעיקר צריך להיות נוח להתניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות יהיה סבבה, יותר מזה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? UBS סטנדרטי, מעבר לזה לא באמת.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים + אחריות מ/אל הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי dell vost…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות, משחקים, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הוא לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. need for speed: most wanted, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 16.5 אינצ' (צריך גם מסך חדש) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג. חשוב לי שהוא יהיה עם התחשבות בעתיד כלומר שהוא יחזיק כמו שהמחשב שלי החזיק עד עכשיו לפחות 3 וחצי שנים עם ביצועים טובים. התקציב הוא 5800-5000. אז מפרט 1: מעבד: Intel Core i5 3570k קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE201 לוח אם: GYGABYTE Z68P-DS3 S1155 זיכרון:2X4gb G.Skill 1600Mhz ares דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 500GB (פחות רלוונטי) צורב DVD של LG. ספק: ANTEC 620W HIGH CURRENT GAMER כרטיס מסך: ZOTAC GTX670 2GB מחיר הכל כולל מארז :5600 מפרט שני: מעבד: Intel Core i7 3770 קירור למעבד: Noctua NH-D14 SE201 לוח אם: GYGABYTE Z68P-DS3 S1155 זיכרון:2X4gb G.Skill 1600Mhz ares דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 500GB (פחות רלוונט…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רציתי בבקשה המלצה על מפרט מחשב שהדרישות שלו הם: תקציב: 2200 ש״ח משחקים:ברמה גבוהה עם רזולוציה גבוהה ושיעבדו חלק.משחקים כמו Crycis 2 או max payne או פרו אבולושיין 12 וNBA2K 12 רצוי כרטיס מסך חזק כמו נגיד 550 gtx זיכרון: ram 4 גודל כונן קשיח: 500/600GB בלי מסך אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים תודה על העזרה השתדלתי להגיד כל מה שאני צריך...
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש 2 מחשבים נידיים עם בקשות זהות : מסך ~''15.6 מטרות עבודה : משרדית בעיקר, קצת סרטים , משחקים ממש בקטנה . הכי חשוב עבודה מהירה ושוטפת של המחשב. זמן סוללה: כמובן כמה שיותר ארוך (אם אפשר 8 תאים , בילתי אפשרי להתפשר על גודל מסך). דרישות מיוחדות: תקן N . HDMI . VGA -יהיה נחמד (יציאה אנלוגית). 4GB ראם המחשב יהיה מחובר הרבה למסך LCD רמקולים איכותיים ורמת גימור גבוהה (לא עדין - יש ילדודס ) עדיף בלי מערכת הפעלה (כדי לחסוך). מצלמה עדיף כמה שיותר איכותית. חשבתי על הדגם הבא : http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1HCS525G33B הכל נראה דיי קולע (למרות שאין לי מושג איך LG בניידים) - רק שהמלצה קצת נפילה (אפשרי להתפשר). http://www.ivory.co.il/catal…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מכל הסוגים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבדים BT3 C CRYSIS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב לתלמיד תיכון. המחשב ישמש אותו לצורך לימודיו בתיכון (שימושי אופיס). הדרישות העיקריות: משקל - עד 2.5 ק"ג (עדיף פחות אם ניתן - הוא לוקח אותו כל יום לביה"ס על הגב). גודל מסך מינימלי 14" (עדיף 15"). עמידות מירבית במכות/זעזועים/נפילות (מארז מוקשח/בולמי זעזועים והגנות נוספות ככל הניתן). דגש על אמינות ואיכות בניה. תקציב: עד 4.5K ש"ח (עדיף פחות). התקציב כולל מערכת הפעלה (WIN7). זמן סוללה סטנדרטי. כונן נלווה - צורב DVD. כנון קשיח: חצי טרה מינימום. שאר המפרט סטנדרטי לחלוטין ללא כל העדפה מסוימת. תודה מראש למסייעים.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מחשב לקנות מחשב חדש לאחי הקטן - מחשב בעיקר למשחקים... צריך להיות משהו טוב ועמיד - זה ילד קטן ככה שהמחשב יעבור הרבה אם זה RESETS ומלא תוכנות ודברים ווירוסים וכו... ככה שצריך משהו עמיד בנוסף אין צורך בOC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח - ניתן לחרוג ב200-300 ש"ח אבל לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מאמין ש900X1600, מסך נורמאלי של 22 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעיקרון גבוהות אבל תלוי במשחק... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מעוניין לבנות שני מפרטים אופציונלים, אחד זול סביב 3000 והשני יותר יקר סביב 4000 כאשר בסוף אחליט על איזה מהם ללכת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (ראה למעלה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות מתמטי, עיבוד נתונים נומרים על קבצים גדולים, עריכה גרפית 2D, שימושים ביתיים שונים כולל סרטי HD, לא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Mathematica (תדיר, יש תמיכה בריבוי ליבות), פוטושופ ותוכנות 2D דומות (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-