עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ZiX,

שלום, בקרוב אני מתכנן לקנות כונן קשיח נייד שאני הולך לעשות בו משחק עם ההרשאות ליוזרים בין מחשבים שונים. בדקתי את המצב עם דיסק און קי וראיתי שאם אני מתקין מערכת קבצים NTFS על הכונן הוא נותן לי פתרון לבעיות שלי (לאפשר גישה מיוזר ספציפי לתיקיה ספציפית דרך מחשב אחד ולכל השאר לא) ולכן לפני שאני קונה אני רק רוצה חוות דעת מקצועית נוספת. יש סיבה שאותו הדבר לא יעבוד לי עם כונן קשיח נייד שאני ארכוש? יש סיכוי שהוא לא יתמוך NTFS או כל סיבה אחרת שלא יעבוד לי הרעיון? תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by עובד,

קיבלתי מארה"ב כונן WD לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות, גם מערכת ההפעלה וגם הלוח אם דיווחו על תקלה בו. האם יש אפשרות לממש אחריות מול היבואן בארץ או שצריך לשלוח חזרה לארה"ב? (מצורפת תמונה של בדיקה ב HD Tune).

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by shahar75,

במחשב מסוים הרצתי unRAID 5 ומותקן בו דיסק WD של 3TB שהנפח שלו זוהה באופן תקין. התקנתי עכשיו Windows server 2012 64bit והכונן מזוהה כ-2TB בלבד. עדכנתי BIOS, התקנתי דרייברים והוא עדיין לא עובר 2TB. הכונן פורמט כ-GPT ועדיין 2TB. מה פספסתי?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by or81322,

שלום לכולם. אני מתכנן לבנות nas ביתי שירוץ רוב היום (אולי חוץ מבלילות) בתקציב בינוני יש לי כרגע קצת יותר מ 1TB של חומר, ואני מתכנן לבנות nas שיחזיק 4 כוננים קשיחים. כרגע חשבתי לקנות רק 2 כוננים חדשים בגודל 2TB כל אחד (מבעית חוסר תקציב כרגע) ובעתיד לשדרג ולהוסיף עוד כונן או שניים. חשבתי על הכוננים, Seagate Barracuda 7200.14 2TB , WD 2TB Sata3 Red בנוסף יש לי כרגע כונן WD 1TB Green, שמכיל את כל החומר. לאור מה שפירטתי אני מעוניין לקבל המלצות מה כדאי לקנות (תקציב מוגבל). ועוד כמה שאלות: 1. במידה ואני קונה שני כוננים ושם אותם שמערך RAID1 בתהחלה, האם כשארצה להוסיף עוד כוננים אוכל להחליף למערך RAID 5 מבלי למחוק את התוכן שיש בתוכם? 2. בהתאם לתשובה של השאלה הקודמת, אם כן איזה שיטה…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני רוצה לבנות שרת דיסקים קשיחים אני מעוניין לאחסן בין 8-14 דיסקים קשיחים (3 טרה כל אחד) - SATA2\3 אני לא מעוניין בRAID, אני רוצה שכל דיסק יעבוד בצורה עצמאית לחלוטין ללא מערך יתירות כזה או אחר. אני מחפש מארז (עדיפות למארז שוכב שיוכל לאחסן כמות כזו של דיסקים קשיחים (גם על חשבון מפרצי 5.25) מחפש לוח אם שיכול לספק כמות כזו של חיבורים סאטא או לחילופין להרחיב חיבורים באמצעות PCI מעבד - סביר להניח שאני אלך על משהו מאוד פשוט (דואל קור אפילו יד 2) וזיכרון בין 1- 2 ג'יגה. עדיף שללוח האם יהיה כ. מסך מובנה ואפשרות לחבר WIFI\BT וקורא כ. זיכרון וחיבור LAN 1GBIT אשמח להמלצות תקציב גמיש איזור ה 1000 +\-

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

אני צריך דיסק קשיח חיצוני נייד,בעיקר לאיכסון.בנפח של 3TB.שיהיה אמין. לגבי מחירים אין לי מושג,כמה שיותר זול. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by noambaum,
    • 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים