עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

יש לי רק דבר אחד לומר לכם: http://www.sharkyforums.com/showthread.php?s=&threadid=130275 פעם כולם חשבו שה60GXP של IBM הם כוננים אמינים, וכשאמרתי שבפורומים בחו"ל מתחילים לדווח על החזרות אף אחד לא האמין לי. אם הייתי יכול להראות לך דוח החזרות של כונני MAXTOR מול כונני SEAGATE - רב האנשים פה עם כונני מאקסטור היו חוטפים שווץ! אני תמיד טענתי שמאקסטור משתמשים בATA133 כגימיק, שתופס טוב מאוד כאן בישראל(וגם בארה"ב) - שני מקומות שבהם האנשים יקנו כל לוקש שטוען שיש להם משהו יותר מהר מלאחרים. זה לא המקור היחידי, פשוט בזה אני ניתקלתי במקרה אתמול בערב....

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by Condor,

יש לי הרד דיסק בן שנה וחצי : IBM 30GB את הדגם המדוייק אני לא זוכר 307030 אני חושב. לפני חצי שנה לפתע הוא התחיל להשמע "רעשים משונים". בבדיקה גיליתי שלושה סקטורים פגועים. המצב בינתיים לא השתנה ??? אני כבר מתכונן נפשית לקבורה שלו ... אז .... 1. איזה דיסק לקנות ? בינתיים רק יצאתי מבולבל . 2. מה מצפה לי ב - "פלונטר" ומה הדרך הטובה ביותר להציד להם את הבעיה ולקבל שרות ? 3. אני מבטיח לעדכן כשהדיסק ימות :-[

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by godisme171,

אני רוצה לקנות הארד דיסק איזה מהם כדאי?? Seagate Baracuda 40GB 7200RPM Maxtor 40GB 7200RPM WD 40GB 7200RPM עכשיו מה ההבדל בין ata 100 ל ata 133 או IBM 120GXP Vancouver 40GB 7200RPM (סתם, מה פתאום)

• 38 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. יש לי את המאקסטור החדש 40GB. האם זה נורמאלי הציפצופים שהוא משמיע מדי פעם ? היה לי IBM שעשה כאלה צלילים והתפגר אחרי יומיים. יש איזה תוכנה שניתן לבדוק את הדיסק? לא משהו של נורטון כי אני מתכוון לבדיקה פיסית ממש ולא רק המקום על הHD. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mushonk,

ראיתי שאנשים פה מבינים בענייני FIRMWARE אני מחפש כבר חודשיים עדכון גרסה לצורב וHP9200 צורב SCSI של HP. פשוט ראיתי שלמישהו הייתה בעייה דומה לשלי בעיית קריאת נתונים איטית ורציתי לשאול איפה אפשר להשיג עדכון יש לי את גרסת 1.0C תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DJO,

אח שלי צריך לקבל את המחשב החדש היום ואני מתלבט לכמה מחיצות לחלק. ההארדיסק זה MAXTOR 40 גיגה 7200 RPM. אחת הסיבות שהחלטתי בסוף ללכת עליו ולא על ה 60 גיגה זה מישהו אמר לי שזה פלטה אחת ולכן זה יותר אמין.. בכל מקרה אני נוטה לשים את כל ה 40 גיגה במחיצה אחת, בדומה למה שיש אצלי (לי יש הארדיסק 20 גיגה והכל ב C). מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by BenK,

אני מצאתי את הצורב במחר זול ואני ממש רוצה אותו יש לי כמה שאלות... 1)האם יש רק דגם אחד של LG40x24x10 2)שאלה שמיועדת לבעלי הצורב - האם הוא אמין?! דופק צריבות?! רעש?! משהו?! 3)מה ההבדל בין גירסת הOEM לSoftware תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yair_h,

ה YAMAHA 2100 שלי בן השנה וחודש עומד להתפגר (עוצמת הלייזר נחלשה וכונני ה cd בקושי קוראים את המדיות הצרובות) לאור האמינות הנמוכה של הצורב ושל היבואן (אלודה), החלטתי לקנות צורב אחר. קראתי ביקורות טובות על הLITEON , אם למישהו יש LITEON ויכול להאיר את עיניי בנושא אודה לו, כמו כן אם תנקבו בשם היבואן זה יעזור לי מאד. תודה יאיר

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני מניח שגם כונני CD ROM, צורבים, וDVDs יעבדו עליו. זה יהיה מצויין........

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DJO,

אהלן, יש מבצע בזיגזג לדיסקים לצריבה ומכיון שעוד מעט נגמרים לי רציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם. על החברה, אם למישהו יש ניסיון ועל המחיר. ועוד דבר מה ההבדל בין ספינדל לקייק? https://ssl18.vds2000.com/zigzag2000/cgi-bin/pricelist.pl?department=CDR%20/%20RW#14

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. האם זה משפיע על המהירות, שווה לקנות? תודה. אמיר.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by KoM,

האם לשים את ההארדיסקים הפוך, כלומר שהחלק הכסוף יהיה למטה יכול לפגוע בהם לטווח ארוך ? אני יודע שלטווח קצר זה כלום, אבל מה עם טווח ארוך ? :

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by Jack_g,

אני מתכוון לקנות הרדיסק בנתיים אני חושב בכיוון של MAXTOR 80GB7200RPM ATA133 איזה כוננים אתם יכולים להמליץ שהם ATA133 ו 80GB.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by big-kahuna,

שלום לכם אז ככה אני מתלבט בין כמה צורבים ויש לי כמה שאלות: איך הצורבים של AOPEN ? מענין אותי ה 48X32X12 שלהם שיש לו 8MB BUFFER ואיך הצורב של פלקסטור 40X12X40 ויש לו רק 4MB BUFFER לעומתו יש את הTEAC 48X40X12 ולו יש 8MB BUFFER ןיש גם את LG עם 40X32X10 8MB BUFFER הפלקסטור צורב דיסקים של מוזיקה בכפול 32 מקסימום מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by udi,

שאלה: ידוע לי שחברת LG הוציא צורב אשר יכול לצורב דיסק של 900 MB במקום ה 700 MB הרגיל האם זו רק תוכנה או שאפשר להשיג או טריק בצורב שיש רק בLG

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. האם הדיסק אמין, ומהיר. אם לאו מה האלטרנטיבות המועדפות?

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by DarK_NaF,

כל פעם שאני מפעילה את המחשב - ההארד דיסק שלי (משמחה כנראה) משמיע במשך מס' שניות רעשים נורא מוזרים... אבל כך זה היה מאז ומעולם...אז לא ייחסתי לזה חשיבות... פשוט הפנו את דעתי לנושא... האם זו בעיה?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. איך אפשר לדעת מה מהירות הדיסק קשיח ? קניתי מהחנות אקסלנט דיסק קשיח של 7200RPM והם הביאו לי 5400RPM הם התקשרו ואמרו לי... הדיק הקשיח שהייתי צריך לקבל הוא של MAXTOR והם הביאו לי של SEAGATE איטי... הם החליפו לי את הדיק קשיח ל MAXTOR בחזרה עכשיו אינ לא בטוח אם שיקרו עליי אז איך אפשר לדעת את מהירות הדיסק קשיח ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Refael Azi,

שלום לכולם, אני מחפש מישהו מאיזור המרכז (חולון - בת ים, ת"א והסביבה) כדי "לנצל" את הצורב שלו חד פעמית צרו איתי קשר באי סי קיו/מסנג'ר/אימייל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. טוב ,אז הסיפור כזה . זה התחיל לפני איזה חודש עם ה Maxtor 40GB 7200RPM שלי ... אתם יודעים שאתם מדליקים את המחשב ההארד ישר מתחיל לעבוד ואתם אפילו שומעים את הרעש שלו . אבל אצלי משום מה לפעמים הוא פשוט לא נידלק ... לא רוצה להידלק . המחשב לא מוצא אותו בכלל כי הוא לא עובד ,כאילו אין עליו בכלל מתח . חשבתי שיש איזושהי בעיה בספק ,אבל לא ניראה לי שיש בעיה בספק כי לא קרה שההארד מתכבה בעמצא העבודה כלומר עם הוא נידלק אז הוא עובד ואין בעיות ... אבל לפעמים הוא לא נידלק ואני מכבה מדליק מכבה מדליק עד שזה נידלק . בקיצור יש לי עדיין אחריות אבל פשוט אני לא רוצה ללכת ולהחליף אותו ישר כי יש לי הרבה מידע אליו ואני עדיין לא מוכן . אז אני רוצה לשמוע דעות אילו סיבות יכולות להיות לתופעה הזאת ... …

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by or,

האם המצב של raid 0 וקריאה מהירה פי 2 אבל גם הכתיבה לוקחת פי 2 זמן או שרק הקרואיה מהירה יותר ואני אודה לכם מאוד אם תסבירו לע איך זה עובד.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. עם אותו צורב, אותה תוכנת צריבה ועם אותם המדיות שפעם יכלתי לצרוב עד 714 מגה, אני עכשיו לא מסוגל לצרוב אפילו 704 מגה. אני מקבל מנירו הודעה שה DAO לא הושלם. האם למישהו זה קרה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ראיתי באתר של Asus שהלוח לא תומך ב-133 שאלתי היא : אם אני רוכש דיסק קשיח שעובד ב-ATA 133, כיצד ניתן לנצל מהירות זאת, שלא תישאר על הנייר? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by DEMON HUNTER,

קניצי צורב חדש של MITSUMI 24*12*40 ואני מחפש מדיות לצריבה שעובדות במהירות 224 ומעלה ושל חברה טובה ולא יקרה תודה וכל הכבוד על גיוון הפורומים ;) ;)

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

יש לי את ההרדיסק של QUANTUM FIREBALLP AS20.5 יש לי עליו 18 ג'יגה של דברים כ"כ חשובים כבר במשך של אולי שנה יש לי אותו.. ואז בא המחשב החדש, עדיין הכל תקין כבר אולי חודש שלא נגעתי בהרדיסק.. אין בו כמעט שימוש או תעבורה של קבצים או משהו כזה ועכשיו פתאום, אני מנסה להכנס להרדיסק אני רואה הWINXP אומר לי: The disc DRIVE D is unformatted Do you want to format it now? אני חייב לפרמט?!?? אין שום אפשרות לגבות מה שהיה שמה??? :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים